#whiteningbooster

92844 posts

TOP POSTS

.
PROMOSI RM230 JIMAT RM50😱
.
PROMOSI TAMAT 31 JULY‼️‼️
.
.
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!
.
Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80.
.
Dapatkan sekarang!
.
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
.
PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
DM/WHATSAPP 0197567701
DM/WHATSAPP 0197567701
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #teamnida #dropshipwanted #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #glowglowshineuolls #glowglowshine #perlakingbaru #perlakingoriginal

Wahh Bae collagen dah keluar!😍😍 Kepada sesiapa yang tertanya-tanya haritu collagen apa yang Akim dan saya consume, ini lah dia😊 Sebenarnya kami dah cuba dah uji keberkesanan bae collagen sebelum ni untuk pastikan apa kebaikan dan kelebihan collagen ni. Memang sangat happy dapat jumpa formula bae collagen ni👍🏻 sesiapa yang ingin mencuba dan nak tau keterangan lebih lanjut lagi boleh singgah ke ig @bae_officialpage dan boleh bertanya lebih lagi tentang kelebihan bae collagen ni😍 #baecollagen #whiteningbooster #skinprotector #energybooster #slimmingdownnicely

Siapa nak putih ? Rugi tak cuba . You can thank me later ! Hehe best tak cuba tak tahu ok . Dengan harga yang murah , korang mampu jadi snow white ❄️. .
.
Muka dah putih . TANGAN? KAKI ? Alamak kantoi HITAM ! ..
..
Tangan kasar? Malu nya nak salam 😭 .
.
Okay okay .. korang memang wajib pakai whitening cream yg super whitening ni ok . .
.

Ilovelot dpt bantu:
🦄 putih & cerah kan kulit
🦄 lembap kan kulit
🦄 wangi
🦄 tak melekit, terus resap dalam kulit
🦄 selesa & selamat digunakan
Jgn cuba cream ni kalau awk tak nak kulit cantik, putih and gebu 😉

Whatsapp now ( tgk kat bio )
#ilovelot #welovelot #unicorn #whiteningcream #whiteningbody #whiteningbodylotion #putihgebu #putihgebukekal #putihgebugebas #superwhitening #whiteningbooster #putih #gebu #snowwhite #murah #cantik #pemutihbadan #pemutih #gebugebas

.
Keahlian dropship Perlashine dibuka.
.
Bermodalkan yuran RM20 atau membeli Perlashine pada harga RM120 sebagai tanda komitmen anda.
.
Kami sediakan:
+Group discussion, Personal Coaching
+ Marketing Tools
+ Marketing Strategy
+ Marketing Technique
+ Close Sale tips and etc
+ Montly reward
+ we work as a team, always support each other
.
BONUS!
+ 99% marketing dari HQ di radio, televisyen dan Billboard. Anda cuma berikan 1% komitmen sebagai personal branding untuk beri awareness pada orang lain yang anda adalah sebahagian daripada KAMI.
+Disebabkan Marketing hebat oleh HQ, Customer yang akan cari anda.
.
SYARAT:
+Konsisten
+Komited
+Kreatif
.
Whatsapp 0197567701
Whatsapp 0197567701
Whatsapp 0197567701
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipmalaysia #dropshipperlashine #miniagenperlashine #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal

STOCK PANAS PANAS!! Alhamdulillah setelah lama menanti, stock baru sampai. Seronoknya!! Ramai asyik tanya, awat makin putih. Bila kita cerita tentang supercaps, ramai yang menanti bila stock nak sampai.
Tadaaaaa, kerana permintaan yang tinggi, kaksyaa dah order dan sampai dengan selamatnyaaa

Siapa lagi yang nak dibantu untuk meletops hari raya nanti? 😍😍 #supercapswhitening #supercapswhiteningjohor #supercapswhiteningteamkaksyaa #whiteningbooster #boosterwhitening

CARA PENGAMBILAN • Jushine C Nlee Beauty • .
Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
❤ 5ml pagi atau malam
Atau
❤ 2.5ml pagi & 2.5ml malam
Atau
❤ 5 ml pagi & 5 ml malam .
✔ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
✔ Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
✔ Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
Pantang
✔Jarakkan 3 jam jika minum air yang bercaffein.
✔ Pastikan ambil 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.
✔Jarakkan 1 hari jika ambil supplement lain
Contoh pengambilan : Isnin (Jushine C), Selasa (Supplement B), Rabu (Jushine C)

#jushinecbynleebeauty #agentjushineckedah #terapiinstagram #whiteningbooster #juscomel

Serious produk ni best sangat! Adeeva whitening booster, untuk flawless shining ala korea gitu! Hanya rm55 sebotol (30tablet) . 1hari1biji #Adeeva #whiteningbooster #Hotseller 🔥

APA ITU WHITENING DRIPPING?
.
Whitening drip ni korang guna kaedah pemutihan secara injection ke salur darah. Semua bahan2 akan dicampur kesemuanya dlm normal saline mengikut dos yg ditetapkan.
.
SAKIT TAK?
Sakit tu mcm semut gigit je. Kalau kulit korang cerah senang nurse/doc cari urat (vein) . Kalau gelap susah sikit lah. Hehe 😄then kalau dah skin gelap mmg sakit jgk lah kan nurse/doc dok cucuk cari urat. Heee
.
BERAPA KALI DRIP?
seminggu SEKALI shj drip. Tak boleh lebih. Kalau lebih korang akan OVERDOSE. So ikut ya jgn nk cepat nampak kesan rosak kidney korang and keluar paper blablabla .
.
DRIP KAT MANA?
Drip di klinik/ nurse or doc yg akan tlg buatkan utk korang . Selalunya doc akan advise dosage yg sesuai utk uols. After payment kita akann bagi clinic list ya. InshaAllah semuanya selamat...😄
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES

Whatsapp +6013-818-5002
(Strictly no calls)

BLOG : (Klik Link on Bio) . . . .

BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT

POSTAGE : MONDAY - FRIDAY

Will reply anytime within 24 hours . : . :

#cindella

#treninjection

#placentalucchinisheep

#complexion6

#complexion6plus

#japanplatinum

#snowwhiteinjection

#whitejadeaid

#cindella1200mg

#tren500mg

#nangkuang

#mixingwhite

#whiteningbooster

#lipolab

#placentastemcell

#bioswissstemcell

#whiteninginjection

#tranexamicacid

#rexwhitening

#blogger

#beautyblogger

#beautyreview

#koreanbeauty

#ivdrip

#neelofa

#fattahamin

#skinwhitening

#kbeauty

#malaysia

#kulitputih

MOST RECENT

PASTI ANDA NAK KULIT CANTIK KAN? Nak cerah, bebas jerawat dan jeragat? Nk kulit putih glowing berseri2? 😍😍
.
Ape itu #boosterwhitening ? 😱😱 Booster whitening merupakan produk yang diformulasikan dengan serbuk mutiara asli + secret formula.
.
. ✔Kelulusan KKM
✔kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔ Keluaran kilang bertaraf GMP
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli dan Byk Lagi .
.
🌸 Manfaat Booster Whitening .
♥ Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat wajah/badan
♥ Melembapkan & menegangkan kulit
♥ Kulit lebih lembut like baby.
♥ Putih melepak dan pinkish .
♥ Nampak urat hijau
♥ Menyingkirkan toksin dalam badan
♥ Memberikan tenaga
♥ Menghilangkan jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah eyebag
♥ Boleh atasi kulit berminyak 👇
.
CARA ORDER :
🌸 Whatsapp 0132118332 ☎️☎️
👇
PRICE :
🌸 RM 60 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS)
🌸 retail ✅ borong ✅
🌸 setiap pembelian dpt free gift🎁🎁
.
.
💖posharini sampai esok 🔴COD KG BARU(FREECAS)
.
🔥digalakkan grab 2botol utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥
.
#shhazbeauty #whiteningbooster #feedback #feedbackwhiteningbooster #testimoniwhiteningbooster #detoxskin #skindetox #suplimentpalingmujarab #ubatputihcantik #kosmetikmurahmalaysia #detoxskinRm20 #testimoniboosterwhitening #feedbackboosterwhitening #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #worldwideshiping #worldwideshippingboosterwhitening

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80 dan juga #FreePostage‼️
.
Dapatkan sekarang!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK :
RM120 + FREEGIFT SABUN BABIES GLOW+ FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp cepat ‼️
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #flawless #flawlessskin #perlakingoriginal
#fattahamin #putihgebu #ubatputih #freepostage

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80 dan juga #FreePostage‼️
.
Dapatkan sekarang!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK :
RM120 + FREEGIFT SABUN BABIES GLOW+ FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp cepat ‼️
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #flawless #flawlessskin #perlakingoriginal
#fattahamin #putihgebu #ubatputih #freepostage

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80 dan juga #FreePostage‼️
.
Dapatkan sekarang!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK :
RM120 + FREEGIFT SABUN BABIES GLOW+ FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp cepat ‼️
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #flawless #flawlessskin #perlakingoriginal
#fattahamin #putihgebu #ubatputih #freepostage

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80 dan juga #FreePostage‼️
.
Dapatkan sekarang!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK :
RM120 + FREEGIFT SABUN BABIES GLOW+ FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp cepat ‼️
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #flawless #flawlessskin #perlakingoriginal
#fattahamin #putihgebu #ubatputih #freepostage

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80 dan juga #FreePostage‼️
.
Dapatkan sekarang!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK :
RM120 + FREEGIFT SABUN BABIES GLOW+ FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp cepat ‼️
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #flawless #flawlessskin #perlakingoriginal
#fattahamin #putihgebu #ubatputih #freepostage

Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM19.80 dan juga #FreePostage‼️
.
Dapatkan sekarang!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK :
RM120 + FREEGIFT SABUN BABIES GLOW+ FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp cepat ‼️
.
+60122665743
+60122665743
+60122665743
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #flawless #flawlessskin #perlakingoriginal
#fattahamin #putihgebu #ubatputih #freepostage

SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING
SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING
Nak putih pinkish??
.
Makan 3 capsules dh cerah‼️‼ .
.
. ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan .
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT .
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
.
❤️❤️mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤️❤️
Satu botol tahan satu bulan .
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . 🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection

RM65

COD AREA MELAKA

#shhazbeauty #shhazbeautymurah #shhazboosterwhitening #shhazboosterwhiteningmurah #shhazwhiteningbooster #shhazwhiteningboostermurah #nshhaz #nshhazmurah #nshhazboosterwhitening #nshhazboosterwhiteningmurah #whiteningbooster

🌸 KELEBIHAN/ MANFAAT supplement Qallista Signature:
👉🏼Mengurangkan sunburn.
👉🏼Pencerahan kulit lebih pantas.
👉🏼Kulit lebih anjal dan gebu.
👉🏼Mengaktifkan penghasilan kolagen.
👉🏼Anti Penuaan.
👉🏼Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan.
👉🏼Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma. 👉🏼Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
👉🏼70% kulit lebih lembap 👉🏼Membantu masalah kulit (Jerawat, Jeragat, Kulit kusam, Berminyak)
👉🏼Mengatasi masalah keguguran rambut.
👉🏼Mengurangkan parut & tompok hitam.
👉🏼Mengurangkan selulit.
👉🏼Mengurangkan rekahan pada tumit. 👉🏼Mengurangkan stretchmark.
👉🏼Melembapkan bibir yang kering.
👉🏼Detoxifikasi toksin dalam badan.
👉🏼Atasi masalah sakit sendi.
👉🏼Menguatkan tulang.
👉🏼Menurunkan kadar kolestrol.
👉🏼Memberi tenaga & meningkatkan stamina. 👉🏼Meningkat pengeluaran susu ibu.
👉🏼Sesuai untuk lelaki dan wanita👫
👉🏼Sesuai utk kanak2 12 tahun keatas.
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ‼️ Kesan bergantung pada tindakbalas badan dengan produk.. Bergantung atas antibody individu juga. Cara pengambilan, sukatan pengambilan dan masa pengambilan yang konsisten atau tidak juga memainkan peranan. Kena tengok kandungan toksin dalam badan juga; ada yg seawal botol pertama dah nmpk kesan dan ada yg perlu ambil botol kedua. Apapun teruskan pengambilan yg konsisten dan perbanyakkan minum air masak.
.
RM59 sm, RM69 ss
🎁FREE GIFT untuk setiap pembelian! .
📲whatsapp 010-8461513 atau click je link kat bio / DM.
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #supplementputih #shhazbeauty #boosterwhiteningshhazbeauty #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kulitputih #ubatputih #detox #ubatdetox #detoxmurah #tatiskincare #testimoniboosterwhitening #qallistasignature #feedbackqallista #qallistafeedback #sayajualqallista #qallistasignatureoriginal #testimoniqallistasignature

Apa BEST Blusher ni ? 😍
.
.

Hasil Lebih NaturalWajah akan nampak lebih Natural seperti wajah asal yang kemerah merahanLebih GlowingKekal lama sehingga 7-8 jam tanpa perlu touch upSenang untuk digunakan . .
.

Hanya perlu Dap Dap Dap aje kalau nak touch up then boleh terus ratakan dengan jari or brush (Ikut suka korang mana yang korang selesa)Sangat mudah untuk dibawa sebab Pipi Pink nih sangat comel cam Lipstick aje. .
.

Bahan & Extract yang digunakan tidak akan membuatkan kulit Rosak. Tambahan Blusher ini mengandungi Vitamin untuk menjaga Kulit supaya Tidak Rosak.
Bentuk Pipi Pink Blusher yang comel ini senang untuk disimpan & dibawa .. .
.

Letak dalam pocket pun bolehTidak comot semasa menggunakan blusher ini kerana ianya jenis krim & tidak akan berterabur sekitar pipi. .
.

Apa BEST Blusher ni ? 😍
.
.

Hasil Lebih NaturalWajah akan nampak lebih Natural seperti wajah asal yang kemerah merahanLebih GlowingKekal lama sehingga 7-8 jam tanpa perlu touch upSenang untuk digunakan . .
.

Hanya perlu Dap Dap Dap aje kalau nak touch up then boleh terus ratakan dengan jari or brush (Ikut suka korang mana yang korang selesa)Sangat mudah untuk dibawa sebab Pipi Pink nih sangat comel cam Lipstick aje. .
.

Bahan & Extract yang digunakan tidak akan membuatkan kulit Rosak. Tambahan Blusher ini mengandungi Vitamin untuk menjaga Kulit supaya Tidak Rosak.
Bentuk Pipi Pink Blusher yang comel ini senang untuk disimpan & dibawa .. .
.

Letak dalam pocket pun bolehTidak comot semasa menggunakan blusher ini kerana ianya jenis krim & tidak akan berterabur sekitar pipi. .
.

Apa BEST Blusher ni ? 😍
.
.

Hasil Lebih NaturalWajah akan nampak lebih Natural seperti wajah asal yang kemerah merahanLebih GlowingKekal lama sehingga 7-8 jam tanpa perlu touch upSenang untuk digunakan . .
.

Hanya perlu Dap Dap Dap aje kalau nak touch up then boleh terus ratakan dengan jari or brush (Ikut suka korang mana yang korang selesa)Sangat mudah untuk dibawa sebab Pipi Pink nih sangat comel cam Lipstick aje. .
.

Bahan & Extract yang digunakan tidak akan membuatkan kulit Rosak. Tambahan Blusher ini mengandungi Vitamin untuk menjaga Kulit supaya Tidak Rosak.
Bentuk Pipi Pink Blusher yang comel ini senang untuk disimpan & dibawa .. .
.

Letak dalam pocket pun bolehTidak comot semasa menggunakan blusher ini kerana ianya jenis krim & tidak akan berterabur sekitar pipi. .

Bila customer happy kita pun happy .. jom baca feedback 😍

Tunggu apa lagi?? Order laa SEKARANG! . . . Hnya RM30 shaja untuk pure vitamin c dan RM80 shaja untuk farlynn beauty collagen!! .

Exclude postage 🏍📦. Sm rm8 / Ss rm11 .
.

Whatsapp 0175900476
.
#vitaminc #vitamincserum #vitamincpowdermurah #whiteningbooster #serumviral2017 #collagen #collagenmurah #miraclebeautyspray

losyenputih_kekalTerjumpa gambar first time nak sapu #pwlbynisjuewin 😂 ya ampunn hitam belegam kann!! skrg dah jauh berbeza kann 😚 kalau gambar uols cakp bleh edit haa bleh tgk vdeo2 yg Nis dah upload .. sapu2 je losyen ni terus jadi snow white gittew 😍

Sape ada masalah kulit gelap mcm anis meh try #pwlbynisjuewin 😚 anis tak ambik supplement ap ap pun, tak injectt pun haihh takutt uolss inject takde pasaii dapat side effect 😩

Anis yg jenis suka sapu terus nampak effect, overr kann sapu sekali dh nak nampak effect. dan ternyata #pwlbynisjuewin menepati citarasa anis dlm byk2 produk. sapu terus nampak kesan, tak caye kene try hokays 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 Yang pasti kesan yg kekal 🌸🌸🌸
Setelah 2bulan + di pasaran ternyata keberkesanan #pwlbynisjuewin diyakini ramai 😍

So uols nak jdi sama2 puteh meh dm or nombor wasap kat bio 😉
.
.
#pwlbynisjuewin #pwlbynisjuewinoriginal #pwlbynisjuewin #pinkish #pinkishwhite #hannahdelisha #hannahdelishaever #hannahdelishafc #hannahdelishafans #syafiqkyle #emmamaembong #emmamaembongbubble #mirafilzah #whiteningbodylotion #whiteningbooster #murah #sayapakaisayajual #sayajual #putihkekal #putihkekalutkseluruhbadan✅😘 #putihkekaldanpantas #selamatdigunakan #rayakansebulan

Terjumpa gambar first time nak sapu #pwlbynisjuewin 😂 ya ampunn hitam belegam kann!! skrg dah jauh berbeza kann 😚 kalau gambar uols cakp bleh edit haa bleh tgk vdeo2 yg Nis dah upload .. sapu2 je losyen ni terus jadi snow white gittew 😍

Sape ada masalah kulit gelap mcm anis meh try #pwlbynisjuewin 😚 anis tak ambik supplement ap ap pun, tak injectt pun haihh takutt uolss inject takde pasaii dapat side effect 😩

Anis yg jenis suka sapu terus nampak effect, overr kann sapu sekali dh nak nampak effect. dan ternyata #pwlbynisjuewin menepati citarasa anis dlm byk2 produk. sapu terus nampak kesan, tak caye kene try hokays 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 Yang pasti kesan yg kekal 🌸🌸🌸
Setelah 2bulan + di pasaran ternyata keberkesanan #pwlbynisjuewin diyakini ramai 😍

So uols nak jdi sama2 puteh meh dm or nombor wasap kat bio 😉
.
.
#pwlbynisjuewin #pwlbynisjuewinoriginal #pwlbynisjuewin #pinkish #pinkishwhite #hannahdelisha #hannahdelishaever #hannahdelishafc #hannahdelishafans #syafiqkyle #emmamaembong #emmamaembongbubble #mirafilzah #whiteningbodylotion #whiteningbooster #murah #sayapakaisayajual #sayajual #putihkekal #putihkekalutkseluruhbadan✅😘 #putihkekaldanpantas #selamatdigunakan #rayakansebulan

Nak cerah, nak gebu,nak awet muda, jomla makan Perlashine!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK : RM120 (tak termasuk pos)
(FREE GIFT + FREE POSTAGE)
Sehingga hujung BULAN JULAI
.
.
Wowww!! 😱😱😱
Giler murah!! PROMOSI ni tak pasti sampai bila tau. Suprise gitew😘
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
DM/WHATSAPP 0173443245
DM/WHATSAPP 0173443245
.
#asyalliaperlashine💎
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashine #perlashinemalaysia #perlashinehq #teamnida #perlashineoriginal #dropshipwanted #perlashineoriginal #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiaraasli #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli

Most Popular Instagram Hashtags