[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#whiteningbooster

126969 posts

TOP POSTS

ASSALAMMUALAIKUM..
morningg yunkksss.. da lawwa..tambah lawwa n mantain ngn smua item JannaLawwa ..kulit..badan n dalaman dr ujung rambut sampai ujung pale..smua ngn bende alah JannaLawwa..jomm jaga aset yunkksss.. Muahhcupcup💋💋💋 JOMM LAWWA... #jommlawwa
#bubblelawwa
#icecreampops
#pip
#jannalawwa
#bodybuilding
#fitness
#fitnessmodel
#putihgebukekal
#whiteningbooster
#cleanfood
#training
#workhard
#work
#jommlawwa
#combat
#popsglutamin
#gym
#workout
#squats
#popsglutamincandylicious
#patiibujamubyjannalawwa
#patiibuputihbyjannalawwa
#petuajannalawwa
#mantapmontokmenggoda
#awetmudakekal
#highquality
#imstilljannalawwa
#POWER

@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz
.
NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION? SHHAZ ADA KELUARKAN PRODUK BARU TAU!😍
.
.
💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖
.
🌈Kulit putih 10x ganda .
🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
🌈Mehilangkan parut lama .
🌈Mengecilkan liang roma terbuka .
🌈Merawat kulit dari dalam .
🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn
🌈Kulit gebu, lembap & pink
🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
🌈Boleh mencegah penyakit cencer .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
💖20sachets for 1 month
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad)
*postage add Rm8sm Rm11ss .
✅ 0163711539.
.
.
#boosterwhitening
#fattzura
#abanglongfadil2
#redvelvet
#whiteningbooster
#pinklady
#purevita
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#kamaladli
#emmamaembong
#collagenterbaik #jemaimawhitening
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz
.
NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION? SHHAZ ADA KELUARKAN PRODUK BARU TAU!😍
.
.
💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖
.
🌈Kulit putih 10x ganda .
🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
🌈Mehilangkan parut lama .
🌈Mengecilkan liang roma terbuka .
🌈Merawat kulit dari dalam .
🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn
🌈Kulit gebu, lembap & pink
🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
🌈Boleh mencegah penyakit cencer .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
💖20sachets for 1 month
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad)
*postage add Rm8sm Rm11ss .
✅ 0163711539.
.
.
#boosterwhitening
#fattzura
#abanglongfadil2
#redvelvet
#whiteningbooster
#pinklady
#purevita
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#kamaladli
#emmamaembong
#collagenterbaik #jemaimawhitening
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

Tengok kulit orang lain gebu je , kulit kita macam kertas pasir 😂
Dah Cuba macam-macam produk pun tak jalan.
.
Jerawat , kulit kusam , berminyak , pori terbuka , kulit gelap dan macam-macam lagi lah . STRESS KAN ?? 😥
.
Ni sis nak kenalkan korang dengan Founder Nshhaz Beauty . Kulit macam baby tauu😍.
Tengok dalam gambar pun dah makan hati 😂
.
.
Rahsianya cuma.. ___________________________________________________
🔥 BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY 🔥
____________________________________________________

Produk viral bualan ramai .
Beribu-ribu feedback positif diterima
Juga beribu-ribu kotak terjual dalam masa sebulan. 😱

Hanya dengan RM60 sebulan dah boleh cantik macam awek korea 😍
Nak ngan tak je.. Takkan nak cantik pun berkira ngan diri sendiri dek non oiiii 😏 ========================================================== Jom follow ig @pipipink.lover
@pipipink.lover
@pipipink.lover
@pipipink.lover ========================================================== 😉

Jom order sekarang !!! Whatsapp : 01127568263

#boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #shhazbeautyhq #whiteningbooster

🔥Korang Nak gigi putih tapi takut mahal?? 🔥
.
.
Produk pemutih gigi paling viral dan terbukti keberkesanannya
-
✅Bahan natural
-
✅tahan sehingga 3 bulan
-
✅Menanggalakn karang2 ( digalakan utk perokok yang nak gigi putih)
-
✅Me-neutralkan bau mulut & Menghilangkan plak pada gigi
-
✅Tiada kesan sampingan ✅Harga budak darjah 3 pon mampu
.
.
Harga asal RM50..
.
Follow @prettysmile5053_gigiputihrm30
@prettysmile5053_gigiputihrm30
-
-
tp skrang ni kita ada Promosi -
Rm30❗️ Rm30❗️ Rm 30❗️
khas untuk 20 orang SAHAJA untuk yang belum pernah merasa..
-
p/s Tag Sikit Kawan Korang Yg Mulut Busuk Tu 😆
-
#pemutihgigi #whitening #arang #charcoal #aurawhite #aranggigiputih #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #boosters #whiteningbooster #sayajualmurah #adimanja #arjunakasih #perapatmissv #alatmakeup #review #peplum #kasut #blouse #jeans #tudung #bawal #organza #organzascarf #duckscarf #swapreview #paidreview #shawl

Tetap Yakin dengan Vitag Whitening Booster @haf_beautyofficial . Jom ramai2 Follow Instagram @haf_beautyofficial (Hisham And Family) 😝 Abam dah keluar Product ni so apa lagi meh singgah tgk2 🤙🏻 #whiteningbooster #hafbeauty #shahalam #kuantan #terengganu #anakmelayu #tetapyakin #supportme #kecerahankulit #kulitputih #yakinihalalmalaysia #trydulubarutau

#paidreview
@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz
.
NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION? SHHAZ ADA KELUARKAN PRODUK BARU TAU!😍
.
.
💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖
.
🌈Kulit putih 10x ganda .
🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
🌈Mehilangkan parut lama .
🌈Mengecilkan liang roma terbuka .
🌈Merawat kulit dari dalam .
🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn
🌈Kulit gebu, lembap & pink
🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
🌈Boleh mencegah penyakit cencer .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
💖20sachets for 1 month
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM65 (Stock terhad)
*postage add Rm8sm Rm11ss .
✅ 0163711539.
.
.
#boosterwhitening
#fattzura
#abanglongfadil2
#redvelvet
#whiteningbooster
#pinklady
#purevita
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#kamaladli
#emmamaembong
#collagenterbaik #jemaimawhitening
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

MOST RECENT

Testimoni Perlashine® 😊
.
Minyak di muka berkurang & jerawat di belakang badan almost tiada 😊 Tahniah!!
.
Pembelian / pertanyaan wasap 👉 +60194672796 / klik bio profil untuk respon pantas!
.
.
#testimoniperlashine
#perlashine
#kapsulmutiara
#suplemencantik
#rahsiamaharani
#rahsiakulitcantik
#kongsirezeki
#agentwanted

Beza PERLASHINE dengan produk lain selain ☑halal
☑satu satu nya 100% SERBUK MUTIARA mendapat mal kkm
☑pengiktiran sebagai supplement kesihatan bukan kecantikkan

memang mahal sehingga orang consume perlashine akan dpt kesan KETARA !

Contoh , untuk apa awak makan PERLASHINE ?
Saya nak cerahkan kulit
makan 1biji pagi 1biji malam konsisten sebulan nanti terus nampak kesan ketara even stop selepas ni pun putih tetap MAINTAIN

muka breakout setahun ?
makan konsisten selama 2bulan tengok hasil mesti jatuh cinta.
try STOP / SKIP makan lepas tu .
Hasilnya , kulit takkan back to dulu . SERIOUSLY MAINTAIN !

bezanya adalah KUALITI
SANGAT SPECIAL tak perlu keep maintain consume sampai bila bila 😉
.
#audela #bellaza #glowvwhite #gluta #perlashinekapsulmutiara #perlashineserbukmutiara #perlashineshahalam #codperlashine #perlashinedamansara #perlashinesubang #whiteningbooster #jerawat #jeragat #jsd #nurraysa #dyxy #thebeautyhacks #dexandra #cikguseo #instashop #ajimaura #skincare #marykay #trudollybyfazura #perlashine #aurawhite

📢📢TERPAKSA CERAH & FLAWLESS!!📢📢
.
KULIT GELAP?SUNBURN?JERAWAT?.
KULIT KUSAM?PARUT?
.
DA CUBE MCM2 SUPPLEMENT,TAPI XDE KESAN?
.
JOM TRY BOOSTER WHITENING?
3 KAPSUL JE DA PINKISH!😘😘
.
Yg duk scroll2 ig sis tu xkn nk tgk je org lain makin flawless putih gebu,meh order meh.Stok laju je licin tau 😂😂
Nak lagi sekrg kite ade FREE GIFT tuk stiap pembelian 😍
.
Kebaikkan booster whitening ni :
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection 💜Tidak Ada kesan sampingan 💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
Whatsapp now 0176248711
Stok laju je licin sbb semua berebut grab PROMO *free gift* ni😚
..
..
#boosterwhitening #BoosterWhitening #whiteningbooster #whiteninginjection #white #mukacantik #kulitputih #pinkish
#neelofa #lofattah #flawlessskin

Dah penat tukar2 produk skincare???
Dah cube mcm2 jenis supplement tp x berhasil??
Nak gebu sepantas injection??
Nak parut hilang dengan cepat??
Ada masalah jerawat degil??
Malas nak telan2 supplement??
Nak supplement 3 in 1??
Nak supplement yg rase sedap?? Jom cuba YaraVita hari ni❗️❗️❗️ terbukti berkesan sepantas 3 hari tau.
x payah susah2 telan..cuma perlu kunyah2 shj.
Rase apple & roselle yg sgt sedap..
parut semakin pudar,jerawat pun hilang...
muka terasa lembab & tidak berminyak...
proses pghadaman semakin teratur dan
untuk ibu2,susu pun bertambah meriah ☺️ banyak lagi tau khasiat dlm sebiji tablet kunyah YaraVita ni..belum cuba belum tau😉

#YaraVitawithApplestemcell🍏
#whiteningbooster
#kunyah2dahgebu😘
#yaravita #yaravitahq #yaravitamy #yaravitapahang #yaravitarompin #hilangsembelit #blackhead #whitehead #jerawathilang #vitaminmurah #nakcantik #jeragathilang #hilangparut #vitaminuntukcantik #cantik #gebu #licin #flawless #glowing #artismalaysia #malaysia #brunei #indonesia #singapura

Dah penat tukar2 produk skincare???
Dah cube mcm2 jenis supplement tp x berhasil??
Nak gebu sepantas injection??
Nak parut hilang dengan cepat??
Ada masalah jerawat degil??
Malas nak telan2 supplement??
Nak supplement 3 in 1??
Nak supplement yg rase sedap?? Jom cuba YaraVita hari ni❗️❗️❗️ terbukti berkesan sepantas 3 hari tau.
x payah susah2 telan..cuma perlu kunyah2 shj.
Rase apple & roselle yg sgt sedap..
parut semakin pudar,jerawat pun hilang...
muka terasa lembab & tidak berminyak...
proses pghadaman semakin teratur dan
untuk ibu2,susu pun bertambah meriah ☺️ banyak lagi tau khasiat dlm sebiji tablet kunyah YaraVita ni..belum cuba belum tau😉

#YaraVitawithApplestemcell🍏
#whiteningbooster
#kunyah2dahgebu😘
#yaravita #yaravitahq #yaravitamy #yaravitapahang #yaravitarompin #hilangsembelit #blackhead #whitehead #jerawathilang #vitaminmurah #nakcantik #jeragathilang #hilangparut #vitaminuntukcantik #cantik #gebu #licin #flawless #glowing #artismalaysia #malaysia #brunei #indonesia #singapura

Dah penat tukar2 produk skincare???
Dah cube mcm2 jenis supplement tp x berhasil??
Nak gebu sepantas injection??
Nak parut hilang dengan cepat??
Ada masalah jerawat degil??
Malas nak telan2 supplement??
Nak supplement 3 in 1??
Nak supplement yg rase sedap?? Jom cuba YaraVita hari ni❗️❗️❗️ terbukti berkesan sepantas 3 hari tau.
x payah susah2 telan..cuma perlu kunyah2 shj.
Rase apple & roselle yg sgt sedap..
parut semakin pudar,jerawat pun hilang...
muka terasa lembab & tidak berminyak...
proses pghadaman semakin teratur dan
untuk ibu2,susu pun bertambah meriah ☺️ banyak lagi tau khasiat dlm sebiji tablet kunyah YaraVita ni..belum cuba belum tau😉

#YaraVitawithApplestemcell🍏
#whiteningbooster
#kunyah2dahgebu😘
#yaravita #yaravitahq #yaravitamy #yaravitapahang #yaravitarompin #hilangsembelit #blackhead #whitehead #jerawathilang #vitaminmurah #nakcantik #jeragathilang #hilangparut #vitaminuntukcantik #cantik #gebu #licin #flawless #glowing #artismalaysia #malaysia #brunei #indonesia #singapura

AWB ni banyak sangat kelebihannya , bukan jer boleh cerah , putih , gebu , pinkish 😊 tapi untuk gurls yang ada masalah dalaman tu pun sangat sesuai 👏 .. Uolls yang ada masalah period tak teratur,keputihan,segugut , AWB memang sangat sesuai 😘 . Kenapa nak ragu2 lagi , cuba dulu baru taw hasilnya 👍 📝 pm/ whatsapp : 0177014567

#armilawhiteboost #awbpremium #whiteningbooster #purepearl #armilabeauty #cerahgebu #putihpinkish

Dah consume AWB , confirm tak kan curang dengan SUPLEMENT lain . sebabnya memang dijamin berkesan 😘 .Parut jerawat , jeragat ,say goodbye la 😜 . Kulit makin pinkish , cerah , gebu ,cik abang makin sayang la😍 📝 pm / whatsapp: 0177014567

#armilawhiteboost #awbpremium #whiteningbooster #purepearls ##armilabeauty #putihgebu #cerahpinkish

FEEDBACK SERITOKS!!!
Assalamualaikum..hello uolls 🌻🌻🌻
Wow😱😱😱hilang 5kg...
Uishhh...bestnya hilang 5kg dlm masa 10 Hari....
Nak x macm ni jgk???
.
Jom WhatsApp Fiza laju2
📲01151255254
📲01151255254
📲01151255254
.
🌸🌸🌸Fiza buka peluang utk Dropship jgk utk yg Serius na tambah pendapatan...
Jom jana income rm4000/month
🌸🌸🌸
.
#teamseristars
#seribella
#seritoks
#serisoap
#seribellalovers
#seritokslovers
#serisoaplovers
#seribellatestimoni
#seritokstestimoni
#seribellafeedback
#seritoksfeedback
#serisoapfeedback
#jomkurus
#whiteningbooster
#bazaarpaknil
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropship
#promosi
#promotion

💘Booster Whitening💘
.
✅100Buatan 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
✅Putih sepantas injections
✅putih satu badan
✅HALAL
✅Lulus KKM
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut hitam lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT
💜Menghilangkan JERAGAT
💜Mengurangkan masalah RESDUNG
💜Mengurangkan Keputihan
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Menaikkan seri rona merah pada kulit
💜Kulit gebu,lembap&pink
.
.
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
Satu botol tahan satu bulan
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼
Digalakan utk ibu menyusu bayi 👶🏿👉🏻👶🏻
.
.
Lelaki pun boleh consume, tiada masalah.
.
.
Mai cepat cepat wassup "BW" ke
.
014 9666 528
014 9666 528
014 9666 528
.
.
#boosterwhitening#whiteningbooster#whiteningboosterpill#whiteningboostermalaysia#dietarysupplement#whiteningboostermurah#whiteningboosterhalal#skincare#skincarewhiteningbooster#whiteningboosteroriginal#hargamurah#halal#sahkkm#sayajual#hargabajet#putihsepertiinjection#boosterwhiteningmalaysia#nshhaz

Alhamdulilah, Booster Whitening dah banyak dapat sambutan dari gegirl yang menggilai kulit putih gebu pinkish secara semulajadi, Yang pasti putih secara kekal😍Mudah je nak putihkan. Consume BW, confirm putih macam Snow White 🙈
.
Antara customer BW yang consume dengan konsisten 😱😱So pwetty my lovely customer. Nak kulit macam dia tak?? Tanpa jerawat dan glowing
.

SIAPA yang WAJIB consume BOOSTER WHITENING ❗❗
.
🎯Ibu menyusu, memberi kesan kepada anak akan dapat efek putih kekal seperti pengamal
.
🎯Lelaki dan perempuan yang berkulit gelap, kulit sensitif, kering dan dan ingindapat kulit putih gebu pinkish glowing yang kekal
.
🎯Yang mempunyai masalah kulit di bahagian muka dan seluruh badan seperti kulit kusam, warna kulit tidak sekata atau seperti hitam di celah ketiak atau celah kelangkang BW dapat membantu menyelesaikan semuanya
.
🎯Mempunyai parut jerawat yg lama dan baru
.
🎯Sesuai kepada anda yang mempunyai masalah jerawat, parut jerawat yang lama atau baru serta jeragat yang teruk.
.
🎯Yang menghadapi masalah kulit gelap atau kesan sunburn yang teruk. Sukar mencari produk yang berkesan, BW jawapannya!
.
️** Ibu mengandung tidak digalakkan consume.
.
‼️-STOP seketila sekiranya anda datang bulan🙅🏻Boleh sambung terus macam biasa lepas tu.
.
AMARAN‼️Yang nak putih gebu gebas kekal jee boleh consume BW😆
.
.
Whatsapp "BW"
.
"BW" 014-9666528
"BW" 014-9666528
"BW" 014-9666528
saya sedia membantu anda
.
.

#boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #whiteningbooster #kcolly #selangor #kualalumpur #perlaking #perlashine #serbukmutiara #mutiara #putih #glowing #cerah #cantik #flawless
#moodrepublik #moodrepubliktourkedah
#moodrepublic
#moodrepublik2016

#TestimoniBotoxSerum
memang serum terbaiikk ❗ Sapu sapu sahaja boleh tegang & cantik 😱😱.. Muka boleh V-Shape!! Dagu boleh runcing!!! Mmg terbaikkk..👍👍 Apa kebaikan #BOTOXSERUM nih??
.
.
( KESAN SEAWAL 1x PENGGUNAAN) 💟- merawat kulit kusam
💟- menjadi alas foudation utk kulit menjadi lebih flewless
💟- *menaikkan pipi yang jatuh* dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum
💟- menghilangkan *dagu berlapis*
💟- membentukan V-shape bahagian dagu
💟- menlembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
💟- mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
💟- mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
💟- *membentuk bibir* anda seksi
💟- mengurangkan *eyebag@mata Panda*
💟- membantu *menaikkan seri wajah*
💟- serum ini membantu *memudarkan jeragat* yg terbentuk di pipi dan
NAK BORONG PON BOLEH!!
.
#TESTIMONI CUST VISIT IG👇👇
@putihgiler_testimoni
@putihgiler_testimoni
.
.
NAK ORDER !! MAI CLICK BAWAH NI TERUS KE👇
http://www.wasap.my/60174841403

#TestimoniBotoxSerum
memang serum terbaiikk ❗ Sapu sapu sahaja boleh tegang & cantik 😱😱.. Muka boleh V-Shape!! Dagu boleh runcing!!! Mmg terbaikkk..👍👍 Apa kebaikan #BOTOXSERUM nih??
.
.
( KESAN SEAWAL 1x PENGGUNAAN) 💟- merawat kulit kusam
💟- menjadi alas foudation utk kulit menjadi lebih flewless
💟- *menaikkan pipi yang jatuh* dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum
💟- menghilangkan *dagu berlapis*
💟- membentukan V-shape bahagian dagu
💟- menlembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
💟- mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
💟- mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
💟- *membentuk bibir* anda seksi
💟- mengurangkan *eyebag@mata Panda*
💟- membantu *menaikkan seri wajah*
💟- serum ini membantu *memudarkan jeragat* yg terbentuk di pipi dan
NAK BORONG PON BOLEH!!
.
#TESTIMONI CUST VISIT IG👇👇
@putihgiler_testimoni
@putihgiler_testimoni
.
.
NAK ORDER !! MAI CLICK BAWAH NI TERUS KE👇
http://www.wasap.my/60174841403

Good morningggggg !💋
.
.
🍃Don't forget your Daily AM Routine with NEWRULE MAGIC OIL Girlsssss!
.
.
👉🏼Taking care of your skin with natural products is the key to have a healthy good looking skin.
.
.
4 Easy steps for glowing skin👇🏻
.
1) Take 1-2 pump onto dry palms
2) Apply all over the skin & massage it onto your dry face.
3) Add water & massage your skin for 30 seconds until it turns milky-white.
4) Wash with water and follow up with your regular facial cleanser.Skin impurities will be thoroughly removed.
.
.
.
To order pls DM/WA
www.wasap.my/60189093801
.
#nrmagicoilmainingredients #naturalingredients #naturalorganic
#allinonemagicoil
#thousandsbenefitin1
#newrulesforwomen #newrulemagicoil #preventbreakouts #skincareroutine #healthyskin #moisturizedskininseconds #whiteningbooster #antiagingskincare #pigmentationsolution #dryskinsolution #skinloveoil #soothingoilmakeupremover #bestmakeupremover #oilmakeupremover #internationalquality
#internationalqualityatlocalprice
#MagicOilMalaysia
#SoothingOilMakeUpRemover

🌹🌹 Foundation ini tak perlu tebal tetapi nampak glowing !! Itulah Cute MN Foundation.. Ringan, lembut, padat & jimat.. Satu calitan boleh menutup pori-pori, jerawat, jeragat dan cela pada wajah.. Ramuan Cute MN Foundation 🌹
✅ Mica
➡ Kulit nampak bersilau ( Glowing )
✅ Tomato
➡ Terdapat vitamin A & C
✅ Argan oil
➡ Pelembap kulit & Pelindung UV
✅ Pearl powder
➡ Mencerahkan kulit
✅ Collagen
➡ Menganjalkan kulit

Produk mesra wuduk yang suci & selamat digunakan 🌹

Mynita Beauty mengutamakan keselesaan anda.. Mari hubungi saya selaku pengedar sah MN produk.. 📱 》 012-8060092

#MN #mynitabeauty
#cutemnfoundation
#ctdk #lawak_reunion #minimalace
#malaysia #aieny_luluu
#nrhwz #adekutara
#sofiayusoff164 #foundationmalaysia
#bazarpaknil #moodrepublik
#skinbooster #hargamampumilik
#foundationmurah
#youcanduit #kapsulmutiara
#whiteningbooster #jomsinggah

🌹🌹 Foundation ini tak perlu tebal tetapi nampak glowing !! Itulah Cute MN Foundation.. Ringan, lembut, padat & jimat.. Satu calitan boleh menutup pori-pori, jerawat, jeragat dan cela pada wajah.. Ramuan Cute MN Foundation 🌹
✅ Mica
➡ Kulit nampak bersilau ( Glowing )
✅ Tomato
➡ Terdapat vitamin A & C
✅ Argan oil
➡ Pelembap kulit & Pelindung UV
✅ Pearl powder
➡ Mencerahkan kulit
✅ Collagen
➡ Menganjalkan kulit

Produk mesra wuduk yang suci & selamat digunakan 🌹

Mynita Beauty mengutamakan keselesaan anda.. Mari hubungi saya selaku pengedar sah MN produk.. 📱 》 012-8060092

#MN #mynitabeauty
#cutemnfoundation
#ctdk #lawak_reunion #minimalace
#malaysia #aieny_luluu
#nrhwz #adekutara
#sofiayusoff164 #foundationmalaysia
#bazarpaknil #moodrepublik
#skinbooster #hargamampumilik
#foundationmurah
#youcanduit #kapsulmutiara
#whiteningbooster #jomsinggah

Most Popular Instagram Hashtags