[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#whitejadeaid

6458 posts

TOP POSTS

Feeling pretty on Friday with #magiccleansingmask .So clean and clear ! 😍 Find your own favourite sheet mask in @deas_yourchoicetobe 😘
#TGIF #whitejadeaid #magiccleansingmask #magicglutathionemask #deasyourchoicetobe

Latest feedback customer yang dah drip whitening injection dan supplement yang sis jual tauu😍
.
Kenapa drip or injection?... segala vitamin atau nutrient direct sampai ke darah..tanpa perlu di proses diperut dan diserap ke darah...injection terus diserap ke salur darah😜
. .
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
#feedbackbymjbeautyempire

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan.
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal

My @_daint package came in today and I am so excited you guys! I recently heard about this company from the beautiful @skinsationdiary when she posted her Daint box and I was impressed. I've been dying to try the Hygee Essence that's so famous here on IG, and I've also been wanting to try out a Thank you Farmer product as well, so I'm pleased with this month's selection. I also wanted to thank the wonderful and beautiful Carmen, the owner of the company, for such a great box and such a great company 😘. I personally love small and new businesses, as well as supporting our Canadian ones. I order a bunch from South Korea and from the States, so when the occasional Canadian company comes along I'm super happy and proud. Go Canada! 🇨🇦. .
.
.
For those of you who don't know, Daint is a new non- subscription box based here in good 'Ol Toronto Canada. It's a service that you do not have to commit to, so you no tying you down for all the commitment phobes like me 😊. I recently read the @jecoeurblog article on her and how she overcame difficulties with her career choices,fears, and her self confidence, as well as how she first started her business. It was a great read, and I'm so proud and happy that she stuck through and committed to starting her dream job. Good for you dear, and I wish you all the best! I can't wait to see how well the Company does! Good luck! Fighting 👊🏾
.
.
.
✨Hygee Step Facial Essence Balance .
✨Thank YOU Farmer Back to Iceland Cleansing foam.
✨Thank YOU Farmer samples. Miracle age repair line, BB and CC creams, and sun protection, and the true water line.
✨White Jade Aid White Cleansing Mask.
✨White Jade Aid Magic Glutathione Mask.
✨Hygee One Step Facial Essence Fresh sample.
✨Hygee One Step Facial Essence Balance.
.
.
.
.

Wowww... 😍😍 sgt cantik putih and berpuas hati tau.. just consistent je drip or consume supplement.. tak semestinya yang mahal sahaja boleh jadi putih, yg murah pn boleh cantik putih mcm ni if kita CONSISTENT.. semua org boleh putih and cantik... MAMPU MILIK.
.
Whitening drip is the fastest track if u olls nak PUTIH,MENAWAN, GORGES, BEBAS SCAR, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAWAT, GLOWING, BERSERI SERI mcm artisz2.
.
.
Pasti puas hati!! Pilihan artis-artis and VIP.. harga jauh lebih murah dari Klinik and yang pasti ORIGINAL. Money back guarantee. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela)
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
💯 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection
#white203040
#cindellasale
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#cindella1200mg
#complexion6
#complexion6original
#complexion6+
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhite
#29nexentury
#slc24a5nexentury
#mixingwhite
#placentalucchinisheep
#tren
#tren500mg
#glutax
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#transamin
#vitamax
#goldenwhite
#nanguang
#luthioneade
#awd
#whitejadeaid
#rexadvanced
#amcjapanslimming
#lipolab

Jom putihkan kulit dengan suntik Tren, Vitamin C and Vitamin B. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, super fair skin and pori yang obvious. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa yg dah pernah guna Tren ni mesti cari Tren lagi kan?? .
.
Tren ni dulu orang panggil TREN ADIRA. Dah 5 tahun kat pasaran and masih high demand kerja asyik oit lf stok je. Masa 5 tahun lepas belum ada injection high en mcm cindella, c6, japan platinum and yg lain2 ni. Semua musykil dgn perubahan Adira sampailah ada tem doc2 dr KL expose psl tren injection. Tp betul ke Adira pakai tren? Wallahualam. .
.
TREN INJECTION -Whitening skin
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Suitable for sensitive skin / eczema
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types

Disclaimer : 500 of tranexamic acid -skin specialist found out that Tranexamic acid is the safest anti pigment treatment compared to gluthatione, arbutin, L ascorbic acid and etc. it has been used more than 30 years to treat abnormal bleeding and also to treat skin problem such as eczema, swelling, itching and skin problems, by using capsule and injections.

Follow the advisable dosage, do not overdose.
Come together with free vitamin c injections.
Not suitable for breast feeder below 6 months, women who taking any birth control hormone pill/injections/skin patches/vaginal ring

Do not take if u have any serious health problem related to blood, stroke, kidney, heart, lungs and etc. for more info, please contact us on whatsapp.
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
:
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeauty

#Malaysia #MONSTOK #🔥
好消息📣有关马来西亚MONSTOK,白玉美白饮/WHITEJADEAID,水光美刻/AQUA AID的查询,请联系。WeChat:BrandyCzYen
📲013-2841333 Instagram:@brandyczyen
말레이시아 🇲🇾 몬스톡,백옥에이드,아쿠아에이드 문의는 이쪽으로 주세요.
#말레이시아 #진출 #수출 #몬스톡 #아쿠아에이드
#백옥에이드 #whitejadeaid #aquaaid #lethermakeover #LHM #hangover #속취해소제 #kbeauty 👍🏻

Antara feedback customer yang dah drip whitening injection dan supplement yang sis jual tauu😍
.
Kenapa drip or injection?... segala vitamin atau nutrient direct sampai ke darah..tanpa perlu di proses diperut dan diserap ke darah...injection terus diserap ke salur darah😜
. ✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
#feedbackbymjbeautyempire

白玉魔法面膜国庆日促销剩下3天哦!!! 📢📢📢 这次我们特地安排了体验配套只需RM70 !! 只要你想要了解你的皮肤状况,拥有健康亮丽的肌肤都欢迎你前来询问 Wechat: casteryooooo 。 不要错过良机! 😊#magiccleansingmask #whitejadeaid #magicglutathionemask #deasyourchoicetobe

MOST RECENT

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

Certificate of Good Manufacturing Practice💉
.
Complexion-6™, Premium Quality, Upgraded formula and 💯 Original. 😍😍😍
.
Safe pharmacetical product original from Taiwan, cGMP certified compliance with PIC/S and FDA
.
. ----------------------------------------------------------------------- .
Benefits complexion whitening derma 6 therapy 💉 .
- regenerates skin cells
- increase metabolism and enhance blood circulation
- brighten and moisturize the skin
- prevent heart disease and neurological disorder
- enhance glutathione as an antioxidant in the body
- anti aging
- anti oxidant
- produces collagen to enhance skin elasticity
- reducing pigmentation caused by uv radiation
- reduces fine lines and wrinkles around facial area
- suppress the formation of acne
- shrink pores and improve skin complexity
- reduce risk of hepatitis and normalize liver functions
- eliminate wrinkles, acne, eye bags, and dull skin
- stimulate the regeneration of skin epidermis for smoother, softer and radiant skin
- promote formation of new blood vessels and nerves thus leading to improve cell reapiration
- balancing hormones especially women approaching menopause, regulate periods, and reduce menstrual pain
- as an alternative treatment to hormone replacement therapy (HRT)
- normalize hormone production thus lighten pigmentation and freckles that caused by hormonal imbalances .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela)
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
💯 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection
#white203040malaysia
#cindellasale
#cindella
#cindella1200mg
#complexion6plus
#cindellaoriginal
#cindellamurah
#29nexentury
#complexion6
#snowwhite
#japanplatinum
#mixingwhite
#tren
#tren500mg
#placenta
#glutax
#glutaxgold
#glutax600gs
#whitejadeaid
#awd
#amcslimming
#amcjapanslimming
#lipolab
#goldenwhite
#nangkuang
#nanguang
#bioswissstemcell
#placentastemcell

Wowww... 😍😍 sgt cantik putih and berpuas hati tau.. just consistent je drip or consume supplement.. tak semestinya yang mahal sahaja boleh jadi putih, yg murah pn boleh cantik putih mcm ni if kita CONSISTENT.. semua org boleh putih and cantik... MAMPU MILIK.
.
Whitening drip is the fastest track if u olls nak PUTIH,MENAWAN, GORGES, BEBAS SCAR, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAWAT, GLOWING, BERSERI SERI mcm artisz2.
.
.
Pasti puas hati!! Pilihan artis-artis and VIP.. harga jauh lebih murah dari Klinik and yang pasti ORIGINAL. Money back guarantee. .
.
--------------------------------------------------------------------
WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela)
24 hours available
Free consultation
Postage monday-friday
💯 Original, money back guarantee
--------------------------------------------------------------------
.
#whiteninginjection
#white203040
#cindellasale
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#cindella1200mg
#complexion6
#complexion6original
#complexion6+
#complexion6plus
#japanplatinum
#snowwhite
#29nexentury
#slc24a5nexentury
#mixingwhite
#placentalucchinisheep
#tren
#tren500mg
#glutax
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#transamin
#vitamax
#goldenwhite
#nanguang
#luthioneade
#awd
#whitejadeaid
#rexadvanced
#amcjapanslimming
#lipolab

Antara feedback customer yang dah drip whitening injection dan supplement yang sis jual tauu😍
.
Kenapa drip or injection?... segala vitamin atau nutrient direct sampai ke darah..tanpa perlu di proses diperut dan diserap ke darah...injection terus diserap ke salur darah😜
. ✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
#feedbackbymjbeautyempire

Jom putihkan kulit dengan suntik Tren, Vitamin C and Vitamin B. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, super fair skin and pori yang obvious. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa yg dah pernah guna Tren ni mesti cari Tren lagi kan?? .
.
Tren ni dulu orang panggil TREN ADIRA. Dah 5 tahun kat pasaran and masih high demand kerja asyik oit lf stok je. Masa 5 tahun lepas belum ada injection high en mcm cindella, c6, japan platinum and yg lain2 ni. Semua musykil dgn perubahan Adira sampailah ada tem doc2 dr KL expose psl tren injection. Tp betul ke Adira pakai tren? Wallahualam. .
.
TREN INJECTION -Whitening skin
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Suitable for sensitive skin / eczema
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types

Disclaimer : 500 of tranexamic acid -skin specialist found out that Tranexamic acid is the safest anti pigment treatment compared to gluthatione, arbutin, L ascorbic acid and etc. it has been used more than 30 years to treat abnormal bleeding and also to treat skin problem such as eczema, swelling, itching and skin problems, by using capsule and injections.

Follow the advisable dosage, do not overdose.
Come together with free vitamin c injections.
Not suitable for breast feeder below 6 months, women who taking any birth control hormone pill/injections/skin patches/vaginal ring

Do not take if u have any serious health problem related to blood, stroke, kidney, heart, lungs and etc. for more info, please contact us on whatsapp.
.
.
For PURCHASE, PRICE & Inquiries
Whatsapp/ +60108637501 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
:
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeauty

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

Latest feedback customer yang dah drip whitening injection dan supplement yang sis jual tauu😍
.
Kenapa drip or injection?... segala vitamin atau nutrient direct sampai ke darah..tanpa perlu di proses diperut dan diserap ke darah...injection terus diserap ke salur darah😜
. .
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
#feedbackbymjbeautyempire

WHITE JADE AID
.
supplement NO.1 KOREA.. ada jual di mall, pharmacy, drug store..dalam masa 3 tahun dah masuk pasaran antarabangsa
.
Artis, KPOP STAR even makan ni tauu.. yelahh FDA APPROVED..harap korang paham la kalau FDA APROVED tu mksdnye mcmne..ketelitian FDA ni sis boleh kata tip top.. produk yang di lulus kan mmg diorg check betul2 bukan mcm certain tu.. malaysia lepas pegi negara orang KENA BAND😪
.
Kalau x nak inject sis suggest ambil WHITE JADE AID ..and SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT.. Semua bukan supplement cikai2.. semua ingredient pekat and authentic..
.
📱whatsapp 0145577094

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

Most Popular Instagram Hashtags