#whatweneed

5130 posts

TOP POSTS

L❀️VE #whatweneed #duman

About last weekend πŸ‘Š #whatweneed #bromance

Still on cloud nine from this incredibly love and light-filled evening with guests Helen Russell (Co-Founder, Equator Coffee) Gibson Thomas (Editor, Edible Magazine), and host/facilitator, Lisa Rueff (Creator of Sparked board game)! Yes, these are #womendoingcoolstuff #whywedothis #whatweneed #makeithappen #thisisit

AtΓΆlye πŸ™πŸ»πŸ€ #artstudio #peace #whatweneed

What you want and what you need aren't always the same. Be willing to delay short-term gratification for long-term greatness. -Mandy Hale-

#FirstOfTheMonth #Focused #WhatWeNeed #LongTermGreatness

MOST RECENT

#throwback Masakan hari raya ke-3 sempena menyambut anakku Luqman pulang ke rumah. Hikss..dia suka bebeno duk umah kazen dia.time raya tu bagi dia peluang sleep over melampau lama kat umah kazen leka. Sampaikan tak ingat nak balik rumah. Kadang tu terfikir masa kecil dulu luqman melekat je ngan kak. Taknak berenggang. Skrang ni ade weekend sleep over yg dah jadik rutin. Betapa cepatnya masa berlalu. Pejam celik kak dah nak masuk angka 40an dah. Ilmu masih kurang. Amalan tak cukup. Adakah sempat aku menambah pahala? Kalo nak fikir pasal duit simpanan boleh tak survive bila tua nanti memang buat senak kepala. Kita asyik fikir pasal duit. Duit tak pernah cukup. Pernahkah kita fikir cukupkah amal jariyah sebelum menghadap Ilahi. Cukupkah ilmu didikan yg kita bagi pada anak2 kita yg dapat mendoakan kita? Fikir2 kanlah renung2 kanlah. Fikir apa yg kita perlu bukan Apa yg kita hendaki.
#whatweneed
#lifeisshort
#didikanak
#masacepatberlalu
#manusialalai
#fikiryangbaikbaik
#lotsoflove
BTW, sapa2 yg nak mencuba Zahran Losyen Panas bolehlar contact kak @ 0197582829 utk order. Losyen ni boleh bantu u ols yg nak menghilangkan masalah perut buncit tu. Cuba dulu baru tau.

Take some time out & meditate 2moro 19.7 at 6.30pm https://www.facebook.com/events/160608664481474/?ti=icl 😌😚 meet at ice rink #freemeditation #freemeditations #alexandrapalace #peaceofmind #meditate #serene #freelondon #northlondon #whatweneed #closeyoureyes #takesometime @debzuno #quantumtouch

When your Grandson takes care of you ❀
I Swear y'all daughters about to be blessed πŸ˜‚πŸ˜‚
#raisingagentleman
#dontsleeponit
#whatweneed

Most Popular Instagram Hashtags