#wetotla

MOST RECENT

gambar berlagak yang dihantar kat papa tot sebab dapat makan #icecream #durian dan #blueberryyoghurt yang sedap 🀣🀣🀣 elok2 turun swimming ada pulak jamuan makan dari developer.. orang dah jemput Alhamdulillah 😁

#wetotla #kidswimming #happykids #clickpro #clickinmoms #mommiescamera #mommiesworld #documentyourdays #documentphotography

Teman kakak belajar... 😍

elok jea lepak sebelah sambil cakap Aaa.. (eyy).. sebab ikut kakak yang rajin spell each word out loud,
bangun kejap, sepahkan mainan yang tersusun dalam rak mainan.. dah penat keluarkan, then sambung duduk sebelah kakak sambil berbunyi Aaa...(eyy) balik... #wetotla #unschoolinglife #sistersgoals #clickpro #clickinmoms #mommiescamera #mommiesworld #daughters #offsetimages l

Cinderella... 😁

dia nak tolong umo nie.. kita layankan.. nanti dah besar malas nak tolong kita gak yang stress πŸ˜‚

#wetotla #baby #cleaning #1year4months #clickpro #clickinmoms #mommiescamera #momphotographer #mommiesworld #babysweeps #housechores

papa tot cakap, #anakdaramini pakai jea baju tu terus tunjuk kat baju dan cakap bird, kakak dan abang ajar kot.. mama pun jadi #excited laa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #wetotla #babyofinstagram #1year4months #1tahun4bulan #manja

Bila orang dalam rumah nie separuh makan pedas, separuh tak makan pedas πŸ˜…

maka tak boleh nak siram ikan sepenuhnya.. πŸ˜‚
#bawaltigarasa
#wetotla #wetotlaresepi #mahn #masakmasak #documentyourdays #phonegraphy #foodphotography #fotofon #mobilephotograpy

Alhamdulillah, selesai dah pembedahan katarak mak dan otw balik rumah.. Seawal pukul 7pagi kami dah sampai ke hospital dan daftar daycare.. lepas zohor baru start bedah dan pasal mak ada masalah sikit, pembedahan yang selalunya dalam sejam jadi hampir 3 jam... tq papa tot yang cuti dan jaga anak2 dirumah.. sempat datang bawak anakdaramini sekejap untuk mama susukan.. segalanya success arinie atas izin Allah.. #wetotla #documentyourdays

surprise #birthday #cakeslice di restoran sewaktu abang sedang menikmati steak kegemaran.. #Anakbujang cool jea.. mamanya yang terlebih excited πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #wetotla
#birthdaycelebration #familyeatingout #weloveyou

Today is a very special day because it’s your #birthday. 😍

We thank Allah for blessing us with an amazing son like you! 😘

May our beautiful family journey continues.. πŸ’–
#HappyBirthday #Anakbujang
#wetotla
#birthdaycelebration

#throwback di #pulauredang
sambil dok siapkan #stockfootage dari subuh.. sambil upload mana yang mencuit kenangan ❀️ #wetotla #wetotlajalan2 #jalan2 #pulau #drone #footage #happy #mommiesworld #dronestagram #dronegram #dronevideo

Pada yang rasa susah nak cari #kayumanis #srilanka, boleh try serbuknya cap #olivehouse ada dijual di kebanyakkan #halalmart seluruh Malaysia.. RM5 sepeket.. banyak kali masak jugak tu... unless nak buat #cinnabon kat rumah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #wetotla #serbukkayumanis #wetotlarecipe #bahanbahan #masak #memasak #mahn

selalu order food delivery, kali ini order #freshfishmarketdelivery atau #seafooddelivery pulak.. selalu kami suka beli ikan fresh dari Kuala Selangor kat #Bandarbarubangi setiap hujung minggu, tapi lately kekangan masa sebab dok siapkan interior rumah lagi, tak kekuar sangat hujung minggu.

bila beli kat mini market berdekatan, tak bape nak berkenan kualitinya.. jadi kita try delivery dari saudara kamarul #ffmd ikan fresh dari Kuala Selangor nie.. selain ikan.. ade jugak daging, ayam, santan.. kalau ok nie.. nikmatnya hidup πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #wetotla #wetotlaresepi #ikancantik #ikansegar #babdarseriputra #bukitmahkota #documentyourdays

pertama kali cuba western / italian food delivery area #BandarSeriPutra #bangi yang #freshlymade from home.

sedap dan berkualiti.. terasa macam order dari hotel atau restoran have-have πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ yang ini #seafoodagliolio dengan #orangesalad yang siap ade chopped almonds lagi.. sodap sungguh!

btw.. delivery area Bandar Seri Putra dan Bukit Mahkota free tau 😊 πŸ“²0193096944-ilham @miraazmn

#wetotla #wetotlajjcm #jjcm #reviewikhlas #nakorderlagi

#semalam makan #pulutdurian di #dapurraya #rpwp #rumahpengasihwargaprihatin.. cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘ sedapnya... sebab letak gula merah sama macam dok buat kat rumah.. maka bolehla p cuba.. sekali terasa puasnya tu.. selain ini, ada roti jala freshly made, ketupat, rendang dan macam2 lagi... budak2 nie makan roti jala.. waktu balik tengok kat kaunter adelah roti macam dihantar dari bakery.. kami pun amik la sebab ingat alang2 nak bayar boleh beli sekali bun yang ada chicken floss tu.

sekali itu katanya free!
kita datang nak support bisnes mereka, mereka lak kasi free gifts.. kagum.. so papa tot tanya boleh tak kasi sumbangan.. taksedapla amik roti free sampai satu kotak.. mereka kata terima.. legaaa πŸ˜‚

jadi sapa nak p try pulut durian sedap bolehla datang.. makanan lain iolls tak cuba jadi tak leh nak cakap sedap ke tak. 😁

#wetotla #wetotlajjcm #jjcm #reviewikhlas #nakdatanglagi

mama dah hepi dapat #lovenote dan hadiah dari abang.. sebab selalu yang kasi si kakak jea... sekali dia punya baik ada makna πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #wetotla #anakanakku #anakbujang

Most Popular Instagram Hashtags