[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#westernfood

199657 posts

TOP POSTS

Haii Penangites! Tengah pikiaq nak makan apa ka bukak posa st g? 😉. Hari tu kami p makan burger kat sini. Memang terbaik! Recommended! Western food sini sedap huih. Kami makan red hot cheesy wedges. Ada banyak lagi menu western lain selain burger. Air ala2 big cup pon ada. Memang kaw2 rasa dia nak habaq mai. Nama cafe ni the Gunners Burger Lokasi dia dekat ngan penjara. Nk cerita pon cek sendiri pening jalan Penang ni. Hampa waze/maps ja la noh. Kami pon pakai maps ja hari tu. Kalau nak book ka tu no phone ada atas tuh. Ok! Go, take a whole big bites!

Grab to #Sembawanghill for lunch! Tried the western food! Grilled chicken chop with penne in tomato sauce ($6.50)! #还不错啦! Happy LONG weekend ahead everyone!
#wenworklunch #jun2017 #sgig #sgfoodie #instafood #instalunch #westernfood #chickenandpasta #hawkersg #grillandpasta

Yeayy! It's chicken time 🐔🐔🐔
Savage chicken with homemade sauce and throw it in the oven for one freaking hour to let it moist.
In frame: Beer Chicken
💰: IDR 80.000
•
•
Tenant: SOHK!
Location: Muara Karang Elok, beside A&W, North Jakarta
IG: @sohk.id
#sohkid #bayarpakefollowers #savagecooking

[ besok GRAND OPENING! merapat gaes , bakalan rame! ] .
.
@sunnystory.id - Sunny story easy and eatary. Adalah tempat makan dan minum yang bertema homey, santai dan nyaman. Sangat cocok untuk berkumpul bersama keluarga. Teman, pasangan, ataupun sendiri untuk sekedar melepas penat, mencari inspirasi ataupun bersantai.
.
.
Sunny story menyediakan aneka makanan style barat dan juga indonesia.. Untuk minuman Sunny story juga mempunyai kopi dengan style house blend Toraja. Banyak pilihan cara untuk menikmatinya mau americano, cappucino, vietnamese drip, atopun tehnik tubruk untuk menikmati karakter kopi yg lebih jelas.
.
.
Tak hanya itu Sunny Story juga mempunyai Signature soft ice cream, perpaduan lembutnya ice cream dengan aneka toping seperti kacang almond, sereal choco, dan buah2 segar yang sangat nikmat dan perlu kalian coba.
Tunggu apalagi langsung datang ke Sunny Story Kamis 22 juni 2017.
Bring your all friend and family.
See u there...😉👌
.
.
#sunnystoryallday #kulinerasik #nongkronasik #kulinerindonesia #kulinerwonogiri #nongkrongsantai #coffe #torajacoffe #escream #cone #premium #lfl #westernfood #indonesianfood #sunnystory #explorewonogiri #wonogiri

: always try to be good on the kitchen ..
#hot_kitchen
#westernFooD

MOST RECENT

Pork dumpling 🐷 7/10
Prawn dumpling 🦐 9/10

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari #loftbyloteng .. Kami akan beroperasi pada hari raya pertama.. Jom beraya dengan kami! #teamrayaloftbyloteng #kuantanrestaurant #restaurant #thaifood #westernfood #raya #openhouse #teamrayakuantan

話說最近發現佢搬左舖﹐大間左就腳左選擇都多左好多﹐牛脷漢堡好少見又好過癮﹐質地又幾腍下﹐羊肉漢堡帶羶香﹐夾埋薄荷醬食好正﹐本身唔太鐘意薄荷醬覺得似牙膏﹐但呢度個醬唔太重味又幾清新﹐下次繼續試新款先😂
.
Burger Home
🏠 灣仔軒尼詩道233號地下B舖
📷 iPhone 6s
➡️ Slide the Slides

Our brunch yesterday plus a simple bridal shower for @debora_setopo 😁
.
Glad you like it!😘
.
And i think we did it very well twin (poke @jnyvivi )!😆😆
.
#brunch #cullinary #satooshangrillajakarta #shangrillahotel #allyoucaneat #yummy #westernfood #indianfood #chinesefood #indonesianfood #japanesefood #girlsdayout #bridalshower #andydebora070717

Mai kaih lepak makan minum .. 🍲🍛🍜🍹🍷🍻🍧🍟☕️
Nak jumpak kawan2 lama ka mai lah kedai kami ajak kawan2 hampa lepak sini kat stadium darul aman ,berhadapan belia & sukan 💁🏻 #aliacafe #alorsetar #kedah #masakanpanas #westernfood #stadiumdarulaman #uptownstadiumdarulaman #aliacafesince88 #jjcmkedah #jjcmtv3 #discoverykedah2016 #goodfoodisgoodmood #jusbuahangelasbesaq

Most Popular Instagram Hashtags