#westernfood

210026 posts

TOP POSTS

Wohowwwwww!!!! LOOK AT THOSE SEXY CRISPY CHICKEN SKIN ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Heaven on earth๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’
In frame: Chicken Skin
Rate: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
โ€ข
โ€ข
Restaurant: Flip Burger
Location: Jalan Panjang, West Jakarta
IG: @flipburger_id
#flipburger #chickenskin

LIVE UPDATE๐Ÿค“. Admin ada pic sebelum makan dan selepas makan , tapi admin ambik keputusan nak post sebelum makan sebab pic diorg happening gila๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿคฃ. Selamat menjamun selera yee๐Ÿค—Terima kasih kerana memilih @gratoplus_bangi untuk dinner๐Ÿค . Untuk reservation,take-away dan delivery boleh call โ˜Ž๏ธ 013 438 3009.
#gratoplusbangi
#jalanjalancarimakan
#jjcmtv3
#westernfood
#italianpasta
#halalfood

@streetpastaindonesia
STREETPASTAINDONESIA ๐Ÿ”ฅ
.
Kita buka 7 hari dalam 1 minggu
dari:
โฐ 18:00 pm - 01:30 am
.
Bertempat di :
๐Ÿ“:Jl. muara karang raya blok A6 utara no 215 ,Di sebrang A&W muara karang .
See you guys
#streetpastaindonesia #food #likeforlike #streetpastaMK #janganlupashare #nantidapetdiskon #pasti #pasta #westernfood

Lagi di sini aq, siap2 hujan ya kan menikmati udara yg sejuk & bersih duduk2 di @56foodpark ini sambil ngopek2i @soupzuppa_rara -nya yg size L. Udah ada bbrp x lah kubeli zuppa soup-nya yg rapi, gede, & cantik ini, krn sebelumnya pun org ni udah sering berseliweran di catering2 di gedung2 itu asal ada acara kawinan. Cuma kdg yg di sana tu kan cem2 manaaa lah bentuknya kan, ada yg udah bolong, kempes, dll.

Kalo yg di sini wee tengok ni, bulat gemuk mengkilat dia. Duuh..panas x masih! Pelan2 dari pinggir2 pastry ala croissant-nya tu kan kulepasin kulit2nya yg rapuh dari wadahnya tu sembari kucelupkan ke cream soupnya yg berwarna kuning keemasan yg bergelimang di dlmnya menunggu utk kita jajal cacahan daging ayam & jamurnya yg kasar2 empuk & nikmat itu, sampe ga peduli pun kurasa agak beselemak mulut awak kena kerak2nya yg garing. Sedap cream soup-nya, seasoning-nya jg pas.

Syahdu x ah snack mlmku ni, pas x sama cuacanya. Kalo kelen ngapai wee? Kalo boleh kutebak pasti di rumah aja malas keluar & nahan2 laper seperti biasa ya kan..
Sluuuurrrps.. ๐Ÿ˜๐Ÿ”๐Ÿœ๐Ÿด .

Menu : Zuppa Soup size L
Place : @soupzuppa_rara at @56foodpark
Price : IDR. 23k
Score : 4/5

#ZuppaSoup #SoupZuppa #SoupZuppaRara #ZuppaSoupRara #creamsoup #foodstagram #DollyRegar #comfortfood #Indonesia #medan #HalalFood #foodie #foodgram #foodgasm #FoodPorn #Italianfood #food #Sup #WesternFood #soup #foodscience #foodphotography #foodphotographer #foodblogger #foodstyling #foodstyle #foodreview #bread #pastry #mushroom

ๆƒณไฟ‚ๅฟ™็ขŒๆ—ขๆ˜ŸๆœŸๆœ‰ๅ€‹ๆธ…ๆ–ฐๅฅฝ้–‹ๅง‹๏ผŸ๐Ÿ’†๐Ÿป็ด ้ฃŸburgerไปฅ็ด…็ณ™็ฑณๅ–ไปฃๆผขๅ กๅŒ… ้…ไธŠ็‰›ๆฒนๆžœ ๅ‰ๅˆ—็‚ธ่‡ๅŒ็”Ÿ่œ ้ฆ™้…ฅ่€Œๅ‘ณ้“่ฑๅฏŒ๐Ÿ˜‹้ฃŸburger้ƒฝๅฏไปฅๅฅๅบทๅˆๆธ…ๆ–ฐ๐ŸŒฑ
.
๐Ÿ”นVegan Red Rice Cutlet Mushroom Burger | $108
=====================================
๐Ÿ“Espuma ็ฃไป”็š‡ๅŽๅคง้“ๆฑ202่™ŸQRE Plaza 25ๆจ“
#kingfoodie่ฅฟๅผ #kingfoodiecafe #kingfoodie็ฃไป”

MOST RECENT

Wedding

Wedding ๐Ÿ˜

menarik ? Apa tunggu lagi . jom order ๐Ÿ“ž Hubungi kami untuk tempahan & maklumat lebih lanjut mengenai pakej katering dll
012 - 933 2709
019 - 228 4344

Tempahan untuk "lunch di office @ rumah " dibuka setiap hari . Minimum order 50 set . Area Lembah Klang
#pakngahhilmigrilledlamb #rawang #dahtrykonfemtaknyesal #deliciousfood #food #foodhunter #selera #jalanjalancarimakan #westernfood #jommakankambing #malaysia #kedah #world #kitasamahero

#Random #meals with the Senpai after loads of #coffee on an off day.
.
#Pork #Chop, Pork #Cutlet with fried #rice, #slaw and a sunny side up.
.
True ability is undisturbed by pretentious criticism. ~ Joyce Rachelle
.
#UnkerEats #blackpepper #chilli glorified #westernfood

MELAMPAU BETUL
TAK PERCAYA LAHH
*jom jumpa kami esok

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak
Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral

Thank so much @woonpingloo for the birthday lunch @nassimhillbakery hugz๐Ÿ˜Œ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ taste so great especially the waffles!!!
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#friend #friendship #makan #happy #birthday #westernfood #food #steak #burger #waffle #sgboy #smile

Last customer kita pada malam ni datang dari Shah Alam...tq sedara ๐Ÿ˜™

Kami dah tutup ye...kita jumpa lagi esok ๐Ÿค—

RESTORAN HOT STATION &
The SAPORI
NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana,
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor Darul Ehsan

WAKTU OPERASI/BUSINESS HOURS:
Isnin-Ahad / Monday-Sunday: 1.00pm-11.30pm
๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝJumaat / Friday: 3.00pm-11.30pm
.
To order/take away/delivery/reservation
โ˜Ž 0382103586
๐Ÿ“ฑ0126433169 / 0193760055
.
โŽPesanan dibuat melalui SMS ataupun WHATSAPP TIDAK DIGALAKKAN bagi mengelakkan dari sebarang masalah komunikasiโŽ
.
๐Ÿ๐ŸDelivery (seksyen 3 & 4 sahaja)โ—โ—
.
๐Ÿš— ๐Ÿš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi
.
.
#hotstationbangi #thesaporiย #localfood #westernfood #pasta #burger #oblong #halal #delicious #instafoodย  #foodhunting #jjcmtv3 #deliverybangi #jalanjalancarimakan #bangiperdana #bandarbarubangi #bangi #ukm #upm #mfi #gmi #uniten #kptm #kajang #serdang #sepang #semenyih #putrajaya #homestaybangi

Supper before continue sew keychain

#mcdonalds #supper #chicken #burger #hungry #alltimefav #westernfood

Most Popular Instagram Hashtags