#wenyeol

4329 posts

TOP POSTS

Chanyeol 😂😂😂😂😂
.
#wenyeol #chandy #exovelvet #wendy #redvelvet

OMG! I really can't... this day is just really a blessing to all of us hunrene shippers 🙏✨😭
Sehun looked at Rv when they were about to behind them but especially...he looked at Irene 😏👀💘 Everything shows in the vid! Sehun clearly looked at Irene, she was the first one to pass, and also look at this angle or direction 😌Then, he looked away when Irene passed them, then he started waving his LS 😂💓Then he stopped waving the ls when Irene's part was finished 😆😏🙊#hunrene #exovelvet #exo #exol #rv #reveluv #redroom #kpop #sm #smtown #redroom #redroomday3 #irene #sehun #wenyeol #wendy #chanyeol #suho #seulgi #joy #yeri

Malam Havies tercinta~ Tau kan hari ini ceye dateng ke konsernya RV? otomatis lah ya pas wendy solo stage bawain Last Love ceye juga ngeliat. Dan tau kan arti dari lirik lagu Last Love kek mana? Ohiya tau juga kan barusan ceye update ig ngecover lagu? Tau ngga arti dari lirik lagu nya yang ceye coverin itu kek mana?
Yaudah deh banyak basa basi mimin😂 intinya mimin rasa ceye ini ngebales lagunya wendy yang last love, soalnya kalo diliat dari artinya sih saling berhubungan gitu hohoho.
.
Ini sih feeling aku sama @wenyeolforlife_ feeling kalian entah gimana🌝
.
#wenyeol #chanwen #chandy #havies
@real__pcy 💙 @redvelvet.smtown

OMFG CHANYEOL AND SEHUN WENT TO RED VELVET'S CONCERT 😍😍😍
#hunrene #wenyeol #exovelvet

Wendy and Irene namja chingu is here !
#WENYEOL #HUNRENE #REDROOMDAY3

Preview Wendy today...
Swipe buat yang nanya translate video wendy dipostan sebelumnya.
.
.
#wenyeol #chandy #exovelvet #wendy #redvelvet

170820 EXO Chanyeol Sehun Suho jamming to Russian Roulette
The guy wearing black cap & black sleeves jumping is Chanyeol and the left gray one is Sehun.
#RedRoom #redroomday3
#강슬기 #redvelvet #레드벨벳 #94line #irene #seulgi #wendy #joy #슬기 #아이린 #웬디 #조이 #kangseulgi #baejoohyun #parksooyoung #exo #suho #chanyeol #sehun #exovelvet #hunrene #wenyeol #chanjoy #chanhun #surene #concert #kpop #instalike

MOST RECENT

Kubaru sadar kalau Wendy Sehun sama-sama V sign 😂 deketan pula aduh #wenhun dari jaman dahulu kala susah banget nyari moment mereka dan sekarang bersyukur ada satu 😂
.
.
#rv #Redvelvet #exo #snsd #seohyun #leeteuk #wendy #chanyeol #Wenyeol #sehun #Surene #Suho #Irene #Yeri #Joy #SJ #Seulgi

Aku bapereu😂 ngeliat #wenyeol #seulhun #surene 1 frame😍

Si yeollo dateng, pas ortunya Wendy juga dateng. Habis konser yeollo mau dikenalin ya Wen ke camer, sekalian dinner??
.
#wenyeol #wendy #chanyeol #chandy #havies

Look how close Sehun and the other were! They can clearly see rv up close! 😭🔥💞Ughh! You never know when did Sehun looked at Irene, but there are times where I do really think he looked at her! ❤️😏🙊👀Especially during Irene's rap part *I believe. It's so freaking close! #hunrene #exovelvet #exo #exol #redvelvet #reveluv #redroom #redroomday3 #kpop #sm #smtown #irene #sehun #suho #chanyeol #wenyeol #wendy #seulgi #joy #yeri

Malam Havies tercinta~ Tau kan hari ini ceye dateng ke konsernya RV? otomatis lah ya pas wendy solo stage bawain Last Love ceye juga ngeliat. Dan tau kan arti dari lirik lagu Last Love kek mana? Ohiya tau juga kan barusan ceye update ig ngecover lagu? Tau ngga arti dari lirik lagu nya yang ceye coverin itu kek mana?
Yaudah deh banyak basa basi mimin😂 intinya mimin rasa ceye ini ngebales lagunya wendy yang last love, soalnya kalo diliat dari artinya sih saling berhubungan gitu hohoho.
.
Ini sih feeling aku sama @wenyeolforlife_ feeling kalian entah gimana🌝
.
#wenyeol #chanwen #chandy #havies
@real__pcy 💙 @redvelvet.smtown

seneng banget gila ngeliatnya! wen, nyempil gara-gara mau deket sama aa yeol kan 😏 btw, mukamu itu lho bang loey 😏 kayak seneng-seneng gimana gtu 😏 .
.
.
.
#wenyeol #havies #wendy #redvelvet #chanyeol #exo

170820 EXO Chanyeol Sehun Suho jamming to Russian Roulette
The guy wearing black cap & black sleeves jumping is Chanyeol and the left gray one is Sehun.
#RedRoom #redroomday3
#강슬기 #redvelvet #레드벨벳 #94line #irene #seulgi #wendy #joy #슬기 #아이린 #웬디 #조이 #kangseulgi #baejoohyun #parksooyoung #exo #suho #chanyeol #sehun #exovelvet #hunrene #wenyeol #chanjoy #chanhun #surene #concert #kpop #instalike

Hey im back from the dead lol // I really liked the chanyeol x wendy collab in the smtown live concerts,wendy's voice really fits in :>
P.s. Red velvet had just wrapped up their first ever concert tdy and im so proud of them 💚💜💗💛💙 #Smtown #Smtownlive #Staywithme #Wenyeol #Exo #Redvelvet #Chanyeol #Wendy #copeditors

don't cry bby😢😢💙💙💙
(red room day 2)
.
.
.
.
#wendy #wendyson #sonseungwan #redvelvet #reveluv #wannie #olaf #havies #wenyeol #exovelvet

Mummy!!!!😭😭😭😭😭😭 Exovelvetttt+shidaeee..❤❤❤ + Sehun smilee 😭😳😭😭also..i see wenyeollllll #Wenyeol #Hunrene #Seohun #Suho #RedVelvet #Exo #girls6eneration #GirlsGeneration #Superjunior #Leeteuk #Surene#exovelvet #exoshidae #seohun #wenrene #wenseul #seulhun #joyri

Most Popular Instagram Hashtags