#weedingdoorgift

MOST RECENT

Lama x brsiaran....sibuk brhari rayaπŸ˜…
Tp kami sentiasa ada......nak apa2 roger2 je kami ye😊

Untk hari ni.....done 150 pcs
Tq ye cust😘😘😘
#biskuttimbang #biskuttimbangpuchong #biskuttimbangonline #doorgift #kendurikendara #weedingdoorgift

siapa yang cakap bentuk dia lucah tu? korang tak pernah survey europe market or takpernah masuk lab eh? eh. hahahaπŸ˜‚

ni kan ala2 test tube tu.
well, baju dah siap!
kalau nak meminang, hanya RM10 je uols!
himalayan salt with lavender, calendula and rose buds!
ni khas untuk sponsor event di puchong pertengahan april ni dan wedding doorgift nanti.
#mamifaorganics #mamifasponsored #weedingdoorgift #doorgiftmurah #doorgiftideas #bathsalts #aromaterapi #mandigaram #footsoak #garamhimalaya #garamaromaterapi

:: chocodap’s dihatiku...menemaniku ditiap hari2 ku... Chewahh...ni baru tgk gambar...belum masuk mulut lg...Konfemmm makan xberhenti...😍😍 Nk try...meh ler dm/ws sy
#chocodaps
#premiumchocolate
#coklatviral
#coklatmurah
#ampangkl
#bazarpaknil
#vvipdoorgift
#weedingdoorgift

TERIMA KASIH πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Untuk agent2 & customer2 yang mempercayai & menyokong semua produk @moyainakitchen dari 2012 sehingga ke hari ini 😘😘😘😘
.
πŸ”– TART NENAS BENTUK BUAH - BUAHAN
πŸ”– CHEESE TART
πŸ”– BANGKIT CHEESE
πŸ”– ALMOND CRUNCHY
πŸ”– CRUNCHY ALMOND CHOC
πŸ”– KEREPEK PISANG
πŸ”– PANDAN LAYER CAKE
πŸ”– BAHULU CERMAI
.
.
SANGAT SEDAP . LEMBUT . CANTIK . COMEL & BERKILAT. 100% BUTTER . Harga yang MURAH & KUALITI DIJAMIN.
Amat sesuai dijadikan Hidangan Di Musim Perayaan, Hantaran Pertunangan & Perkahwinan, Doorgift, Hamper, Corporate Gift dan sebagainya.
.
.
Nak Order ?? ‡‡
πŸ‘§ Faraomera
☎ www.wasap.my/60176396799
🏒 www.instagram.com/moyainakitchen
πŸ’» www.instagram.com/faraomera
.
#moyainakitchen
#faraomera
#ourkitchen
#tartnenas
#biskutraya2018
#biskuthomemade
#doorgiftmurah
#weedingdoorgift
#hantarankahwin
#majliskahwin
#majlisaqiqah
#corporatehamper
#corporategifts
#rayahampers
#tartnenasbentukbuahbuahan
#doorgift
#wanitahariini
#instashopmalaysia
#premiumcookies
#portklang
#klang
#shahalam
#subangjaya
#putrajaya
#selangor
#kualalumpur
#johorbahru
#ampang
#cheras
#bangi

β˜€πŸ˜ŠπŸ˜Š
.
HANTARAN TART NENAS BENTUK BUAHAN .
.
SANGAT SEDAP . LEMBUT . CANTIK . COMEL & BERKILAT. 100% BUTTER . Harga yang MURAH & KUALITI DIJAMIN.
Amat sesuai dijadikan Hidangan Di Musim Perayaan, Hantaran Pertunangan & Perkahwinan, Doorgift, Hamper, Corporate Gift dan sebagainya.
.
.
Nak Order ?? ‡‡
πŸ‘§ Faraomera
☎ www.wasap.my/60176396799
🏒 www.instagram.com/moyainakitchen
πŸ’» www.instagram.com/faraomera
.
#moyainakitchen
#faraomera
#ourkitchen
#tartnenas
#biskutraya2018
#biskuthomemade
#doorgiftmurah
#weedingdoorgift
#hantarankahwin
#majliskahwin
#majlisaqiqah
#corporatehamper
#corporategifts
#rayahampers
#tartnenasbentukbuahbuahan
#doorgift
#wanitahariini
#instashopmalaysia
#premiumcookies
#portklang
#klang
#shahalam
#subangjaya
#putrajaya
#selangor
#kualalumpur
#johorbahru
#ampang
#cheras
#bangi

Bling Bling Bling πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’–. Pastinya akan menjadi fokal point diruang tamu anda. Pelbagai bentuk dan warna untuk koleksi ready stock.
.
.
#cnysale masih lagi berlangsung. Galeri dibuka dari 9.30am-6.30pm. .
#imhomestylisthomedecor #imhomestylistsale #ceramicvase #turkishvaseinspired #luxurydecor #mosaicvase

Update Stock available.
.
.
(L saiz) self adhesie candy cookies doorgift wedding plactik packaging - 50pcs
.
.

Raikan majlis anda dengan bungkusan doorgift yg menarik

Product Detail
βœ”Diperbuat dari plastik gred makanan
βœ”Selamat digunakan
βœ”Waterproof
βœ”Bentuk dan corak yang Sangat comel . Sesuai digunakan untuk sebarang majlis βœ”perkahwinan, pertunangan, harijadi, akikah dan sebagainya. ------------------
Spefication
------------------
Condition : 100% Brand New
Material : Food grade plastic
Plastic type : OPP (eco-friendly)
Size : (L) 16~17cm x (H) 26~27cm
Quantity : 50pcs/bundle . .
.
-------------------
PACKAGRE
-------------------
50 pcs x Packaging Bags. .
. .
.
-----------
PRICE
-----------
RM18

#plastikdoorgift #weedingdoorgift #doorgift #birthdaydoorgift #pembekalplastik

Ahhh tidakkkk. Choocoby pecahhhh!! . .
Rilekkksss
.
Jangan gelabah. Setiap pembelian choocoby kami bg jaminan tau. Kalau ada choocoby yg pecah mcm dlm gambar ni, kami ganti choocoby baru. Free of charge okay. Just berikan bukti bukti bergambar kpd kami
. .
Whatsapp 0162236587 utk info lanjut dan pembelian choocoby
. .
#sayajual #sayajualchoocoby #choocobysedap #coklatdalambalang #coklatdalambalangsedap #sayangmama #sayangibu #sekalibiteforeveringat #coklat #coklatmurah #doorgift #weedingdoorgift

Salam maulidur rasul. Selawat keatas junjungan Nabi Muhammad saw.
.
Ada yang tanya tak muak ke rasa tu? Sebab tu awak kene try nak tau muak ke tak? Hihi
Sini kakak nak tunjuk nak makan kek coklat lembab dengan coklat banyak macamniπŸ˜‚. .
Whatsapp 017-3364326
.
#kekcoklatborong #kekcoklatmoist #kekcokatleleh #kekcoklatsedap #kekcoklatmurah #kekcoklat #sayajualkek #doorgift #weedingdoorgift #kekhantaran

At lilal'daw we are commited in designing scented candles that soothe and calm our candlings x AE
Credit to:@eynnahaslina
#scentedcandle
#scentedcandlemalaysia
#scentedcandlesarawak
#scentedcandlekuching
#doorgift
#weedingdoorgift
#sayajual
#supportlocalbrand

Uruskan postage doorgift ke Perak.
Moga sampai dgn selamat..
.
#doorgiftpilihan
#doorgiftcaramelpopcorn
#weedingdoorgift
#dedoorgifthouse
#doorgiftpopcorn

Ingin rasai keenakan biskut cookies yang mewah dan sedap ???....
Cranberry walnut cookies & choc chips cookies by @wander_baker lah jawapannya.... Area bandar pusat jengka,boley dptkn di klinik as-salam jengka,@maryatie_ajer dan whatsapp sy 0179241471...
Cepat!!!!
Dapatkn segera...
Murah dan berbaloi...
Dah rasa,pasti nak lg...
#weedingdoorgift
#birthdayevent
#rayafestival
#andsoon...

Musim KENDURI KENDARA. Takde hentinya kecuali Bulan Ramadhan kan?
Sape nak Kahwin? Bertunang? Aqiqah?

Sape? Anak nak kawin? Anak nak tunang?
Apa? Awak πŸ‘† nak kahwin?
Boleh la order!! Biasanya ada
Cendol
Aiskrim
Air Balang
Bubur
Yang biasenya la kan? Kalau g umah orang kenduri.

Cuba Kalau kenduri ada TAU FU FA. best kan?
Apa yang xbestnya... makan waktu panas2... ouchh!!!Nikmat sangat beb!
Harga? Rm 1 jer... Mahal ker?
Kita bagi sudu, mangkuk... Air gula sekali ye! Awak cakap je nak gula merah atau gula putih.. Siap Kita tolong layan kalau order lebih 300... Awak nak kenduri bila?
Jom booking...
017-245 0235

#kendurikahwin #kendurikendara #kenduriaqiqah #majlisperkahwinan #cateringpengantin #kateringperkahwinan #kenduribertunang #kualaselangor #kualalumpur #shahalam #meru #kapar #gombak #selayang #weedingdoorgift #jabatanpertanian #doorgift #weedingfood #rewang

hugo bos red travel edition gift set
yg ni perfect as a birthday gift atau aniversary gift 😘

gift set include; πŸ’š150ml edt
πŸ’š100ml shower gel

lelaki korams mesti segar sepanjang hari & bebas bau ashem atau bau rokok 😘jom hadiah kt dorams! #hugobossred#hugoboss #originalmakeup #originalperfume #perfumeoriginal #originalminiature #baazarpaknil #giftset #birthdaygift #hantarankawin#bajunikah#weedingdoorgift

Alhamdulilah Terima kasih syg #belovedtotebaghouse semuaaaa. Cust kakna ni dri Selangor oder 13 totebag . Senang berurusan dgn adik ni. Tak banyak kerenah. ❀
.
InsyaAllah kalaw para cust tercinta mudahkan urusan kakna . Kakna mudahkan urusan para cust untuk dpt totebag dlm tempoh yg terdekat 😘
.
Totebag ini hand painted -LUKISAN TANGAN . Mungkin tidak menjadi 100% seperti yg cust inginkan. Kakna mnta maaf kalaw ada yg tak berapa nak menjadi
.
Ini amaran kalaw anda seorang perfectionist oder totebag yg printed insyaAllah mmg sngt cantik tapi bukan dgn kami @totebaghouse oderlah dgn pakar2 totebag seperti @totebagmsia
.
Sekian LOTS OF LOVE-kakna 😘😘😘😘😘😘😘😘 .
🌼Be Different and Classy
#totebagmurah #totebaghouse
#suprise #hadiahbirthday #birthdaydoorgift #weedingdoorgift #totepencilcase

Assalamualaikum. Selamat berpuasa semuaaa kesayangan kakna and totebaghouse 😘
.
Harini kakna belanja gambaq salah satu customer kakna oceyyyy .
InsyaAllah open oder 1/6 niiii. Mnta maaf le tangguh sbb kakna ade hal yg tak dapat nak di elakkan. Bawa bersabar kesayangan sekalian. hehe LOTS OF LOVE -kakna ❀
.
🌼Be Different and Classy
#totebagmurah #totebaghouse
#suprise #hadiahbirthday #birthdaydoorgift #weedingdoorgift #totepencilcase

Most Popular Instagram Hashtags