#weddingpotrait

MOST RECENT

Midodareni nya Wulan
β€’
Semangarts moodtret proudly presents
β€’
Video & photography visual art work
β€’
Photo & Video : @semangarts.id
"Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik"
β€’
β€’
β€’
Free to follow
@semangarts.id
@semangarts.id
@semangarts.id

Please call to:
πŸ“² 0817 7904 4293
_____________________________________________
#photobooth #jakarta #agency #eventorganizer #jasaphotomurah #konveksi #nikah #potraitwedding #lll #fff #lfl #design #weddingdress #vsco #jasadesign #jasaphoto #weddingorganizer #potowedding #weddingday #story #marketing #pursuitofportraits #nikahyuk #semangarts #moodtret #junebugweddings #weddingphotography #couplegoals #weddingpotrait #moodtretfamily

BALINESE PREWEDDING
S+I
MUA : @lisamuabali
β€’
β€’
β€’
More info :
Email : iwangong865@gmail.com
Phone/WA : +6281 353 986 025
Line : iwansetiadi_
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#wedding #videography #cinematography #weddingphotography #weddingfilm #bali #preweddingbali #photography #iwangong #singaraja #ministudio #cinemawedding #ceremonyvideo #cinemaceremony #potrait #weddingpotrait #baliprewedding #balipreweddingphotographer #balicinemawedding #honeymooninbali #bridestory #balibibble #couplesession #engagementphotos #thebaliweddingguide #weddinginspiration #balibride #cinemabali #videographybali

BALINESE PREWEDDING
S+I
MUA : @lisamuabali
β€’
β€’
β€’
More info :
Email : iwangong865@gmail.com
Phone/WA : +6281 353 986 025
Line : iwansetiadi_
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#wedding #videography #cinematography #weddingphotography #weddingfilm #bali #preweddingbali #photography #iwangong #singaraja #ministudio #cinemawedding #ceremonyvideo #cinemaceremony #potrait #weddingpotrait #baliprewedding #balipreweddingphotographer #balicinemawedding #honeymooninbali #bridestory #balibibble #couplesession #engagementphotos #thebaliweddingguide #weddinginspiration #balibride #cinemabali #videographybali

BALINESE PREWEDDING
S+I
MUA : @lisamuabali
β€’
β€’
β€’
More info :
Email : iwangong865@gmail.com
Phone/WA : +6281 353 986 025
Line : iwansetiadi_
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#wedding #videography #cinematography #weddingphotography #weddingfilm #bali #preweddingbali #photography #iwangong #singaraja #ministudio #cinemawedding #ceremonyvideo #cinemaceremony #potrait #weddingpotrait #baliprewedding #balipreweddingphotographer #balicinemawedding #honeymooninbali #bridestory #balibibble #couplesession #engagementphotos #thebaliweddingguide #weddinginspiration #balibride #cinemabali #videographybali

Sorii budak tecikk @shazelin_ land your husband Nasruddin terlambat tunaikan janji..dokdang tangan hoho. Nanti mari amik la deh 😁😁 ................................................
Alang-2 dah upload ni kak rinie nak promote lahh..POTRET PERKAHWINAN kini dah open order tapi harga tak sama ye dgn potret biasa..
................................................
Sbb ape tak sama?? Haaa..cantikk soalan tu kalau tanya, sbb dari hujung rambut sampai hujung kaki smua rumit nak buat. Start dari manik-2, berlian sgala intan pertama kat busana korang tu tidak semudah ABC 😊😊 mata korang yg diwarnai dgn eyeshadow, bulu mata palsu, nak membentuk lg pipi gebu gebas bak mashmalow tu ambil masa jgk nk telitikan..so jelas ye?? 😊😊
................................................
Kalau sape-2 nak free boleh..Tunggu korang kahwin dululh tp tu pun dgn kehendak kerelaan dan keikhlasan hati kak rinie sndiri nak gift ke tak..OK, SELAMAT PENGANTIN BARU FOR ALL CUSTOMER.😘😘 Yg ni pengantin lama doh serbasaloh nak wish pung πŸ˜‚πŸ˜‚
#PotraitSketch #DrawingSketches #InReal3DPotrait #BlackAndWhite #WeddingPotrait #HubbyWifey

Midodareni nya Wulan
β€’
Semangarts moodtret proudly presents
β€’
Video & photography visual art work
β€’
Photo & Video : @semangarts.id
"Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik"
β€’
β€’
β€’
Free to follow
@semangarts.id
@semangarts.id
@semangarts.id

Please call to:
πŸ“² 0817 7904 4293
_____________________________________________
#photobooth #jakarta #agency #eventorganizer #jasaphotomurah #konveksi #nikah #potraitwedding #lll #fff #lfl #design #weddingdress #vsco #jasadesign #jasaphoto #weddingorganizer #potowedding #weddingday #story #marketing #pursuitofportraits #nikahyuk #semangarts #moodtret #junebugweddings #weddingphotography #couplegoals #weddingpotrait #moodtretfamily

Most Popular Instagram Hashtags