#wecreatefighters

MAIS RECENTES

And the pre season starts for u10!!!
#wecreatefighters @gd.tennis.academy

Selamat Petang sahabat2 semua..🌹🌹
_
Saya nak share sedikit motivasi petang ni..
Kehidupan ni diibaratkan anda berjalan diatas sidewalk yang bergerak. Tapi! Dalam arah yang bertentangan. Bila anda tidak bergerak. Bermakna anda akan mengundur kebelakang.
_
Bila anda berjalan biasa. Anda akan berada ditempat yang sama...🚶🏻...
_
Macam mana kalau kita nak ke hadapan? Yesss. To get ahead. You have to hustle. Kena berlari bersungguh2. Yeeee. Sis tau penat. Sis tau memang mengah. Tapi penat anda tu sementara sahaja. Ada jalan penamat di hadapan. 🏃🏻........
_
Bayangkan kejayaan anda tu. Ada di penghujung sidewalk. You need to hustle to get it. Dalam pelbagai bidang yang anda ceburi. Memang akan ada halangan dia. Biasa lah. Kita tak akan rasa bertapa manisnya kejayaan bila kita tidak rasa pahitnya kesusahan. Semoga berjaya dalam bidang yang anda ceburi. Macam sis. Saya ceburi bidang Digital Currency ft Business & property. Semoga ditambah rezeki sahabat2 semua.. 🤗
_
#MillionaireFighterEmpire
#WeCreateFighters
#MSD #MatawangDigital
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#Property

Selamat Petang sahabat2 semua..🌹🌹
_
Saya nak share sedikit motivasi petang ni..
Kehidupan ni diibaratkan anda berjalan diatas sidewalk yang bergerak. Tapi! Dalam arah yang bertentangan. Bila anda tidak bergerak. Bermakna anda akan mengundur kebelakang.
_
Bila anda berjalan biasa. Anda akan berada ditempat yang sama...🚶🏻...
_
Macam mana kalau kita nak ke hadapan? Yesss. To get ahead. You have to hustle. Kena berlari bersungguh2. Yeeee. Sis tau penat. Sis tau memang mengah. Tapi penat anda tu sementara sahaja. Ada jalan penamat di hadapan. 🏃🏻........
_
Bayangkan kejayaan anda tu. Ada di penghujung sidewalk. You need to hustle to get it. Dalam pelbagai bidang yang anda ceburi. Memang akan ada halangan dia. Biasa lah. Kita tak akan rasa bertapa manisnya kejayaan bila kita tidak rasa pahitnya kesusahan. Semoga berjaya dalam bidang yang anda ceburi. Macam sis. Saya ceburi bidang Digital Currency ft Business & property. Semoga ditambah rezeki sahabat2 semua.. 🤗
_
#MillionaireFighterEmpire
#WeCreateFighters
#MSD #MatawangDigital
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#Property

KENAPA MSD ??? KENAPA MSD????
.
.
Jom buat simpanan melalui matawang crypto.
MSD adalah sejenis matawang crypto seperti bitcoin , ethereum, litecoin dll . Tetapi yang bagusnya MSD adalah satu satunya matawang crypto keluaran MALAYSIA 🇲🇾.
.
Lebih berkesan!
Lebih untung! 🤩🤩🤩
.
Kenapa abam kata begitu ? 
Kalau kita simpan duit kertas RM1 harini , esok RM1 tu jadi RM1.50 atau jadi RM2? TIDAK 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
Kalau anda ada RM1,960, anda simpan, esok tu duit tu jadi RM2,000? Atau jadi RM3,000 ke? TIDAK 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
So kita buat langkah bijak dari duit RM1,960 kita tukar ke unit MSD! Anda akan dapat 1,000 unit MSD! .
Nak lagi jimat 👉🏻 RM6,000 dapat 12,500 unit MSD + 12,500 MSP
.
MENGAPA PERLU SIMPAN MSD???
.
Kerana ada kenaikkan nilai/harga untuk setiap unit MSD.
.
Contoh :-
.
Anda ada 12,500 unit MSD. Nilai MSD hari ini adalah dibawah USD0.10.
Bila nilai MSD jadi USD1, anda sudah ada USD12,500 x RM4.2 = RM52,500 UNTUNG
.
Itu baru 1 unit MSD naik USD1. Bila naik USD5? USD10? USD50? Pandai2 la kira.
.
Apa pula MSP?
.
MSP = Monspace Point. Nilai MSP = RM. Jadi 12,500 MSP = RM13,500 dan terus boleh digunakan selepas pendaftaran. 😱
.
MSP boleh digunakan untuk shopping di Monspacemall (maya & fizikal), boleh digunakan utk pembayaran penginapan di semua hotel Monspace, bayar makan & minum di semua restoran dibawah rangkaian Monspace DAN SEMUA business Monspace yg lain 👍👍👍👍
.
UNTUNG KE UNTUNG anda sebagai ahli Monspace??
.
Peluang ada didepan mata. Terpulang samada nak melihat sahaja, nak mengkritik tanpa ilmu, ATAU ambil tindakkan segera sebab PELUANG YG HEBAT ALLAH HADIRKAN HANYA DATANG SEKALI.
.
CEPAT BERTINDAK CEPAT UNTUNG!! YOUR PROFIT IS OUR FOCUS! .
📲 Whatsapp , 0183704363 (Zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (Zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (Zulfi aizuddin)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018 #uitm #utm #ukm #unikl #kptm #kptmbangi #kuptmkl
#gmi #uniten #uitmpasirgudang #uitmjohor #utmskudai #uitmlendu #uitmjengka #uitmshahalam #msdmma #politeknik

26 November 2017
.
.
Masa depan ditentukan oleh keputusan pada hari ini, tangan kita sendiri yang mencorak kan masa depan kita sendiri..
.
Jangan berlengah dan menonton lagi.
Dapatkan segera dan simpan aset #msd yg sangat berharga yg bakal akan menjadi rizab transaksi ekonomi seluruh dunia.
.
Perlombongan MSD anda bermula bersama kami.
.
📲 Whatsapp , 01083704363(coach zulfi)
📲 Whatsapp , 0183704363 (Coach zulfi)
📲 Whatsapp , 0183704363(Coach zulfi)
#MillionaireMentorAcademy
#TabungPecah2018
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife 
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore #JohorBahru

Kalau mindset dan pemahaman anda lebih kepada pemikiran negatif, maka outputnya pun insyaAllah negatif. Anda pasti tersungkur !
.
Cuba be positive, berlapang hati, dan open minded, ingat.. ‘Apa yang kita cakap, Apa yang kita buat, Apa yang kita rasa, semuanya adalah doa’.
.
Ambil tahu dan dengar dahulu sebelum menilai. InsyaAllah apa yang anda nak selama ni mungkin itulah jawapannya, so jangan mudah tolak atau negatif dalam sesuatu perkara.
.
Ingat yea, abam sekadar berkongsi pd anda semua.. 😊
.
Jika anda nak dengar dahulu tentang projek simpanan MSD dan bagaimana menjadi Protege abam boleh contact abam untuk sebarang pertanyaan.
.
📲 Whatsapp , 0104562309(Nabil Reza)
📲 Whatsapp , 0104562309(Nabil Reza)
📲 Whatsapp , 0104562309 (Nabil Reza)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018

[ BELI KERETA AUDI GUNA MSD MATAWANG DIGITAL SAHAJA!! ]
.
.
Alhamdulillah Harini Sudah Boleh ambil kreta. Tahniah Sifu Fatin beli kereta Audi Q7 hanya menggunakan MSD. .
Sifu Fatin ada simpanan 2juta MSD. Dan hanya gunakan 50ribu MSD untuk bayar kereta idaman beliau.
.
Berapa MSD yang anda ada untuk beli Kreta idaman anda? .
Harini jika anda beli pakej Premium dengan harga RM20,000.. anda sudah dapat 60ribu MSD.. Dah layak untuk beli sebuah kereta continental idaman anda. .
Sebab tu harini Dato Sri kata. Nilai MSD di market tidak penting. Yang penting berapa banyak MSD anda ada?
.
Berminat nak tahu caranya dapatkan MSD untuk Pasif income RM100,000.00- RM300,000.00..!! .
📲📲📲Whatsapp/Pm/Dm/Call abam untuk info #cryptocurrency #MSD yang satu masa nanti akan menjadi sangat popular seperti yg biasa kita dengar seperti #bitcoin dan seumpamanya😊😊😊
.
.
Alhamdulillah Harini Sudah Boleh ambil kreta. Tahniah Sifu Fatin beli kereta Audi Q7 hanya menggunakan MSD. .
Sifu Fatin ada simpanan 2juta MSD. Dan hanya gunakan 50ribu MSD untuk bayar kereta idaman beliau.
.
Berapa MSD yang anda ada untuk beli Kreta idaman anda? .
Harini jika anda beli pakej Premium dengan harga RM20,000.. anda sudah dapat 60ribu MSD.. Dah layak untuk beli sebuah kereta continental idaman anda. .
Sebab tu harini Dato Sri kata. Nilai MSD di market tidak penting. Yang penting berapa banyak MSD anda ada?
.
Berminat nak tahu caranya dapatkan MSD untuk Pasif income RM100,000.00- RM300,000.00..!! .
📲📲📲Whatsapp/Pm/Dm/Call abam untuk info #cryptocurrency #MSD yang satu masa nanti akan menjadi sangat popular seperti yg biasa kita dengar seperti #bitcoin dan seumpamanya😊😊😊
.
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
.
.
#MillionaireMentorAcademy
#MillionaireFighterEmpire 
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife 
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore
#TabungPecah2018

Kalau mindset dan pemahaman anda lebih kepada pemikiran negatif, maka outputnya pun insyaAllah negatif. Anda pasti tersungkur !
.
Cuba be positive, berlapang hati, dan open minded, ingat.. ‘Apa yang kita cakap, Apa yang kita buat, Apa yang kita rasa, semuanya adalah doa’.
.
Ambil tahu dan dengar dahulu sebelum menilai. InsyaAllah apa yang anda nak selama ni mungkin itulah jawapannya, so jangan mudah tolak atau negatif dalam sesuatu perkara.
.
Ingat yea, abam sekadar berkongsi pd anda semua.. 😊
.
Jika anda nak dengar dahulu tentang projek simpanan MSD dan bagaimana menjadi Protege abam boleh contact abam untuk sebarang pertanyaan.
.
📲 WhatsApp, 0133460054
Aiman
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018
#japan

Kalau mindset dan pemahaman anda lebih kepada pemikiran negatif, maka outputnya pun insyaAllah negatif. Anda pasti tersungkur !
.
Cuba be positive, berlapang hati, dan open minded, ingat.. ‘Apa yang kita cakap, Apa yang kita buat, Apa yang kita rasa, semuanya adalah doa’.
.
Ambil tahu dan dengar dahulu sebelum menilai. InsyaAllah apa yang anda nak selama ni mungkin itulah jawapannya, so jangan mudah tolak atau negatif dalam sesuatu perkara.
.
Ingat yea, abam sekadar berkongsi pd anda semua.. 😊
.
Jika anda nak dengar dahulu tentang projek simpanan MSD dan bagaimana menjadi Protege abam boleh contact abam untuk sebarang pertanyaan.
.
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018
#japan

Kalau mindset dan pemahaman anda lebih kepada pemikiran negatif, maka outputnya pun insyaAllah negatif. Anda pasti tersungkur ! . Cuba be positive, berlapang hati, dan open minded, ingat.. ‘Apa yang kita cakap, Apa yang kita buat, Apa yang kita rasa, semuanya adalah doa’. . Ambil tahu dan dengar dahulu sebelum menilai. InsyaAllah apa yang anda nak selama ni mungkin itulah jawapannya, so jangan mudah tolak atau negatif dalam sesuatu perkara. . Ingat yea, abam sekadar berkongsi pd anda semua.. 😊 . Jika anda nak dengar dahulu tentang projek simpanan MSD dan bagaimana menjadi Protege abam boleh contact abam untuk sebarang pertanyaan. . 📲 Whatsapp , 0128961407(Abie Ramli) #MillionaireMentorAcademy #WeCreateFighters #MSDollar #Bitcoin #MSD #DigitalCurrency #CryptoCurrency #BusinessTrending #SuccessTogether #RezekiMilikAllah #LifeInspiringLife #TabungPecah2018

Kalau mindset dan pemahaman anda lebih kepada pemikiran negatif, maka outputnya pun insyaAllah negatif. Anda pasti tersungkur !
.
Cuba be positive, berlapang hati, dan open minded, ingat.. ‘Apa yang kita cakap, Apa yang kita buat, Apa yang kita rasa, semuanya adalah doa’.
.
Ambil tahu dan dengar dahulu sebelum menilai. InsyaAllah apa yang anda nak selama ni mungkin itulah jawapannya, so jangan mudah tolak atau negatif dalam sesuatu perkara.
.
Ingat yea, abam sekadar berkongsi pd anda semua.. 😊
.
Jika anda nak dengar dahulu tentang projek simpanan MSD dan bagaimana menjadi Protege abam boleh contact abam untuk sebarang pertanyaan.
.
📲 Whatsapp , 0104280512 (Ameer Syah)
📲 Whatsapp , 0104280512 (Ameer Syah)
📲 Whatsapp , 0104280512 (Ameer Syah)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018

Bila pm sudah bersuara tentang cryptocurrency. Get ready untuk yang sudah ada MSD. Yang belum ada sgt2 rugi😭
.
.
.
Mana nak beli cryptocurrency murah? Jom sembang tepi. InsyaAllah sis suggest kt korang crypto yg terbaik untuk simpanan korang😉
.
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
📲 Whatsapp , 0183704363 (zulfi aizuddin)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife 
#TabungPecah2018
#cryptoworld

KENAPA MSD ??? KENAPA MSD????
.
.
Jom buat simpanan melalui matawang crypto.
MSD adalah sejenis matawang crypto seperti bitcoin , ethereum, litecoin dll . Tetapi yang bagusnya MSD adalah satu satunya matawang crypto keluaran MALAYSIA 🇲🇾.
.
Lebih berkesan!
Lebih untung! 🤩🤩🤩
.
Kenapa abam kata begitu ? 
Kalau kita simpan duit kertas RM1 harini , esok RM1 tu jadi RM1.50 atau jadi RM2? TIDAK 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
Kalau anda ada RM1,960, anda simpan, esok tu duit tu jadi RM2,000? Atau jadi RM3,000 ke? TIDAK 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
So kita buat langkah bijak dari duit RM1,960 kita tukar ke unit MSD! Anda akan dapat 1,000 unit MSD! .
Nak lagi jimat 👉🏻 RM6,000 dapat 12,500 unit MSD + 12,500 MSP
.
MENGAPA PERLU SIMPAN MSD???
.
Kerana ada kenaikkan nilai/harga untuk setiap unit MSD.
.
Contoh :-
.
Anda ada 12,500 unit MSD. Nilai MSD hari ini adalah dibawah USD0.10.
Bila nilai MSD jadi USD1, anda sudah ada USD12,500 x RM4.2 = RM52,500 UNTUNG
.
Itu baru 1 unit MSD naik USD1. Bila naik USD5? USD10? USD50? Pandai2 la kira.
.
Apa pula MSP?
.
MSP = Monspace Point. Nilai MSP = RM. Jadi 12,500 MSP = RM13,500 dan terus boleh digunakan selepas pendaftaran. 😱
.
MSP boleh digunakan untuk shopping di Monspacemall (maya & fizikal), boleh digunakan utk pembayaran penginapan di semua hotel Monspace, bayar makan & minum di semua restoran dibawah rangkaian Monspace DAN SEMUA business Monspace yg lain 👍👍👍👍
.
UNTUNG KE UNTUNG anda sebagai ahli Monspace??
.
Peluang ada didepan mata. Terpulang samada nak melihat sahaja, nak mengkritik tanpa ilmu, ATAU ambil tindakkan segera sebab PELUANG YG HEBAT ALLAH HADIRKAN HANYA DATANG SEKALI.
.
CEPAT BERTINDAK CEPAT UNTUNG!! YOUR PROFIT IS OUR FOCUS! .
📲 Whatsapp , 0104280512 (Ameer Syah)
📲 Whatsapp , 0104280512 (Ameer Syah)
📲 Whatsapp , 0104280512 (Ameer Syah)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters 
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency 
#CryptoCurrency 
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018

Dari simpan rekod dalam buku kepada komputer dan tablet...
Dari telefon rumah kepada handphone..
Dari jenis memory card kepada GB tersedia ada dalam phone.
Dari surat guna pos kepada call dan mesej..
Dari mesej , mms kepada whatsapp ,telegram, etc...
.
Dari duit fizikal kepada duit digital yg nama saintifik nya cryptocurrency...
Crypto pun ada banyak jenis matawang serupa kertas juga ada RM, USD, SGD, euro dan lain2..
.
Crypto ada MSD, bitcoin, entherium ,riple dll.. tapi semuanya sama ianya duit.. Yang beza ada nilainya sekarang sama seperti matawang fizikal.
Crypto ni beza makin lama simpan akan makin naik harga.. sebab crypto ni di kira aset.
.
So mulah ambil tahu ,sebelum ketinggalan jauh.. Nak tak nak beberapa tahun lagi semua kena jd USERS sama seperti kad touch n go, smart tag etc.. Tak percaya, terpulang.. Sis dah gi tahu ni..
.
Nak tahu pm/whatsapp je abam.. saya tak garang pun untuk explain.. hahaha 😉🙈🙈
.
Coach @itsmehaziq 📱0105642781
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore #JohorBahru
#TabungPecah2018

Kita tau kertas itu duit..
Kita tau bitcoin pun duit..
.
Kita tak pernah kaji apa ciri2 duit kertas ni..
Sebab kita percaya kertas tu ada nilai..
.
Kita dah tau bitcoin tu duit jugak.. Kenapa kali ni nak kena tunggu, nak kaji dulu??
Nak study boleh amik degree in bitcoin kat stanford university..
Nak kaji boleh beli buku teks kat priceton university..
.
Sementara org lain tak tidur malam ragu2 pasal bitcoin, kami semua dah maju kedepan. Dah mula cerita pasal cryptocurrency lain juga.. Cryptocurrency kan DUIT!!..
.
2019 PM malaysia dah umum malaysia bakal gunakan cryptocurrency sepenuhnya. Sedangkn sekarang dunia luar dah mula laksanakan.
.
Amik lah tahu dari sekarang sebelum ketinggalan..
.
P/s: Pasti bersebab kenapa paper berita harian 2014 keluarkan fakta di bawah.. hihihi.. Bukan sekadar cerita tin kosong.. Berfikirlah di luar kotak pemikiran biasa andai nak mengubah hidup anda dari sekarang... Kalau tidak sekarang ,, bila lagi ??!
.
Coach Haziq
📱@itsmehaziq 📲0105642781
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore #JohorBahru
#TabungPecah2018
#MSD

[ PERCAYA TAK RM1000 boleh jadi RM10,000 ]
.
.
Huhu , korang percaya tak? Kalau tak percaya kita geng sebab dulu abam pun tak percaya, rasa mcm tak logik pun ada. Tapi bila benda tu berlaku dekat kawan abam, rasa mcm tak sangka yang sebenarnya ada je lubuk untuk kita gandakan duit dengan cepat. Cuma kita je taktahu.😜
.
Antara lubuk terbesarnya adalah
INVEST dalam CRYPTO CURRENCY! 💰💰.
.
Kalau korang invest dalam crypto ni , umpamanya korang beli sebuah rumah . Katakan rumah tu berharga RM80k pada tahun 2017. Dan korang jual balik rumah tu pada tahun 2019 which is waktu tu harga rumah dah cecah RM150k. So dari situ korang dah untung RM70k 😱😱.
.
So itulah konsep cryptocurrency, korang beli dan simpan je, bila dah mahal sikit korang jual lah hehe 😇😇.
.
Sebagai contoh PROMO sekarang RM12,000 dapat 37,500 unit MSD tambah lagi 2500 unit MSD secara PERCUMA dari abam. Keuntungan boleh mencecah RM157,500 bila anda jual MSD anda pada harga seunit $1 sahaja belum $10. Bayangkan dalam masa setahun dua.. Dgn simpanan ini anda boleh hantar mak ayah ke umrah haji, settle hutang dgn bank, holiday overseas, beli kereta idaman atau rumah idaman dll.
.
So Nak start simpan digital money? Dengan harga murah? Pulangan berganda? Modal terendah RM680. Apa tunggu lagi, Terus whatsapp abam skrg atau klik saja link pada bio.
.
📲 Whatsapp , 0105642781 (Coach Haziq)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Coach Haziq)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Coach Haziq)
.

#MillionaireMentorAcademy
#TabungPecah2018
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore #JohorBahru

26 November 2017
.
.
Masa depan ditentukan oleh keputusan pada hari ini, tangan kita sendiri yang mencorak kan masa depan kita sendiri..
.
Jangan berlengah dan menonton lagi.
Dapatkan segera dan simpan aset #msd yg sangat berharga yg bakal akan menjadi rizab transaksi ekonomi seluruh dunia.
.
Perlombongan MSD anda bermula bersama kami.
.
📲 Whatsapp , 0105642781 (Coach Haziq)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Coach Haziq)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Coach Haziq) .
#MillionaireMentorAcademy
#TabungPecah2018
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore #JohorBahru

[ BELI KERETA AUDI GUNA MSD MATAWANG DIGITAL SAHAJA!! ]
.
.
Alhamdulillah Harini Sudah Boleh ambil kreta. Tahniah Sifu Fatin beli kereta Audi Q7 hanya menggunakan MSD. .
Sifu Fatin ada simpanan 2juta MSD. Dan hanya gunakan 50ribu MSD untuk bayar kereta idaman beliau.
.
Berapa MSD yang anda ada untuk beli Kreta idaman anda? .
Harini jika anda beli pakej Premium dengan harga RM20,000.. anda sudah dapat 60ribu MSD.. Dah layak untuk beli sebuah kereta continental idaman anda. .
Sebab tu harini Dato Sri kata. Nilai MSD di market tidak penting. Yang penting berapa banyak MSD anda ada?
.
Berminat nak tahu caranya dapatkan MSD untuk Pasif income RM100,000.00- RM300,000.00..!! .
📲📲📲Whatsapp/Pm/Dm/Call abam untuk info #cryptocurrency #MSD yang satu masa nanti akan menjadi sangat popular seperti yg biasa kita dengar seperti #bitcoin dan seumpamanya😊😊😊
.
.
Alhamdulillah Harini Sudah Boleh ambil kreta. Tahniah Sifu Fatin beli kereta Audi Q7 hanya menggunakan MSD. .
Sifu Fatin ada simpanan 2juta MSD. Dan hanya gunakan 50ribu MSD untuk bayar kereta idaman beliau.
.
Berapa MSD yang anda ada untuk beli Kreta idaman anda? .
Harini jika anda beli pakej Premium dengan harga RM20,000.. anda sudah dapat 60ribu MSD.. Dah layak untuk beli sebuah kereta continental idaman anda. .
Sebab tu harini Dato Sri kata. Nilai MSD di market tidak penting. Yang penting berapa banyak MSD anda ada?
.
Berminat nak tahu caranya dapatkan MSD untuk Pasif income RM100,000.00- RM300,000.00..!! .
📲📲📲Whatsapp/Pm/Dm/Call abam untuk info #cryptocurrency #MSD yang satu masa nanti akan menjadi sangat popular seperti yg biasa kita dengar seperti #bitcoin dan seumpamanya😊😊😊
.
📲 Whatsapp , 0105642781 (Haziq Rosli)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Haziq Rosli)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Haziq Rosli)
.
.
#MillionaireMentorAcademy
#MillionaireFighterEmpire
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife
#Indonesia #Malaysia #Sabah
#Brunei #Singapore
#TabungPecah2018

Kalau mindset dan pemahaman anda lebih kepada pemikiran negatif, maka outputnya pun insyaAllah negatif. Anda pasti tersungkur !
.
Cuba be positive, berlapang hati, dan open minded, ingat.. ‘Apa yang kita cakap, Apa yang kita buat, Apa yang kita rasa, semuanya adalah doa’.
.
Ambil tahu dan dengar dahulu sebelum menilai. InsyaAllah apa yang anda nak selama ni mungkin itulah jawapannya, so jangan mudah tolak atau negatif dalam sesuatu perkara.
.
Ingat yea, abam sekadar berkongsi pd anda semua.. 😊
.
Jika anda nak dengar dahulu tentang projek simpanan MSD dan bagaimana menjadi Protege abam boleh contact abam untuk sebarang pertanyaan.
.
📲 Whatsapp , 0105642781 (Haziq Rosli)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Haziq Rosli)
📲 Whatsapp , 0105642781 (Haziq Rosli)
.
#MillionaireMentorAcademy
#WeCreateFighters
#MSDollar #Bitcoin #MSD
#DigitalCurrency
#CryptoCurrency
#BusinessTrending
#SuccessTogether
#RezekiMilikAllah
#LifeInspiringLife #TabungPecah2018

Hashtags mais populares do Instagram