#wdtakulai

MOST RECENT

.
Love sangat! Kan kakjoona dah bgtau, wd ni mesra dengan semua. Bukan golongan sisturrr je yang nak awet muda. Golongan mak² pun nak jugak tau
.
So korang kalau beli, belikan sekali untuk mak. Barulah nanti orang tegur macam adik dengan kakak. Gituuuu. Makin seronoklah hati emak kita nanti sis
.
Memang fungsi wd untuk awet muda, menegangkan kulit, menganjalkan kulit. Nampak kan beza sebelum & selepas guna, cekang je kulit muka tu. Garis halus pun dah makin berkurangan, baru laaa nampak muda tak gitu 😍
.
#wdta #wdec #wd #womendesireetripleadvance #jerawat #jeragat #awetmuda #vshape #parut #wdtajohor #wdtakempas #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajb #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtalarkin #wdtapontian

.
You must do what you love. Kalau love make up, teruskan belajar & apply make up. Practise make perfect, tak gitu? Yang penting jangan sesekali lupa calit wdta kat nadi. And paling best untuk yang suka bersolek tu, wdta boleh dijadikan make up base yeayyy!
.
Seriously nanti make up korang akan tahan lebih lama plus waktu nak blend fondation pun lagi smooth je. Tak bercapuk walau korang keluar sampai ke petang. Best sangatttttt kan?😍
.
Sebab formula wdta ni 3x ganda lagi yang lama. Maknanya kalau sebelum ni pakai wd dah dapat effect cerah 2 tona. Bayangkan kalau pakai wdta ni, dah boleh pergi ke skala ke 5. Fuhhhh memang lain macam lah. Pendek kata memang rugi sangat kalau tak cuba
.
✔Hanya perlu calit di nadi
✔Tak ada pantang larang
✔Sehari pakai dua kali je
✔Kesan seawal seminggu
✔Formula baru kesan lagi padu
.
Sooooo kalau yang mana ada masalah kulit kusam, jerawat beranak pinak, jeragat liar membiak, garis halus dah muncul, parut nakal taknak hilang. Lepas tu dah puassss makan supplement dah puas bertukar skincare, memang kakjoona suggest sangat korang cuba Wdta ni pulak. Seriously nanti korang mesti marah kakjoona. Sebab kenapa lambat ajak cuba. Dah jatuh cinta rupanya 😝
.
#wdta #wd #wdec #awetmuda #jerawat #jeragat #parut #vshape #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #liangporibesar #blackhead #whitehead #eyebag #matapanda #antiwrinkles #brightening #firming #antiaging #rejuvenating #wdtajb #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajohor #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabukitindah #wdtabandarbaruuda

Start from within 😍
.
Nak dapatkan krim #wdta khas untuk awet muda terlajak bertahun-tahun boleh terus klik link kat atas tu ya
.
#womendesiree #wdec #wdecmurah #wdecpromo #wdta #wdtaoffer #wdeckulai #wdtakulai #wdecjohor #wdtajohor #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtabukitindah #wdtadatoonn #wdtabandarbaruuda #wdtakempas

.
We are what we BELIEVE we are✨
.
Nak dapatkan krim #wdta khas untuk awet muda terlajak bertahun-tahun boleh terus klik link kat atas tu ya
.
#womendesiree #wdec #wdecmurah #wdecpromo #wdta #wdtaoffer #wdeckulai #wdtakulai #wdecjohor #wdtajohor #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtabukitindah #wdtadatoonn #wdtabandarbaruuda #wdtakempas

.
Orang kata pagi pagi kena cakap benda yang baik². Kena tengok benda yang cantik². Haaa meh kakjoona belanja korang pagi ni. Terlajak syantikkk sis kita ni. Daripada muka kusam bertukar glowing lain macam weyy 😱
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
📌Segala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
📌Bila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
📌Tak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay kakjoona harap dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magissss

Happy sangat if kakjoona dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas kusam. Kakjoona tau bukan mudah tapi tak mustahil kan. Yang penting korang masih concern dengan diri korang. Siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan? 😘

#jerawat #jerawatkronik #breakout #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatnanah #acne #acnesolution #acneremedies #rawatkulit #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdecpromo #wdta #wdtaoffer #wdeckulai #wdtakulai #wdecjohor #wdtajohor #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtabukitindah #wdtadatoonn #wdtabandarbaruuda #wdtakempas

.
Kalau tak tahu lagi, Wd ni sejenis krim kecantikan. Bukan supplement. Tapi mampu memberi kesan seakan makan supplement. Bukan jugak set skincare sebab dia tak ada adik beradik lain hanya seketul tu je sorang-sorang dia. Pun begitu kuasa tindakan dia macam pakai set skincare yang mahal-mahal tuuu 😘
.
Inilah yang unik sangat dengan krim kesaiyangan kakjoona ni. Korang kena cuba sendiri sebab baru korang tau macam mana jauh dia pergi. Meresap sepantas kuasa turbo ferrari. Pantas menjelajah segenap inci dalam tubuh. Sebab dengan teknologi nano, kadar resapan dia 12kali ganda lagi cepat berbanding daripada krim biasa. Dan yang paling best, molekul krim Wd adalah 50 kali lebih halus berbanding seurat rambut 😱😱 Maigadddd can you imagine? Thats why tak melekit langsung bila apply dekat nadi.
.
Cecalit kat mana? Cecalit kat nadi leher kiri kanan, nadi pergelangan tangan kiri kanan & special point kat ari-ari. Itu jeee yang kena buat setiap hari. Senang ya rabbi. Sambil pejam mata pun boleh buat tau. Takde lagi alasan tak sempat. Ini cara palingggg mudah untuk yang nak cantik selalu tak sempat hihihi. Orang nak cantik tak boleh malas kan 😉
.
So kalau nakkkkk and teringinnnn sangat nak rasa kehebatan krim pujaan ramai ni, klik terus link kat atas tu. Testimoni letupzzz hari -hari duk lalu lalang niiiii, takmo la scroll laju-laju tau😜
.
#womendesiree #wdec #wdta #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdeckulai #wdtakulai #wdtajb #wdtakempas #wdtatampoi #wdtabandarbaruuda #wdtasenai #wdtaskudai #wdtadatoon #wdtabukitindah

Bahagianyaaaaa😍
.
Bila jerawat yang selama ni menghantui dah semakin reda. Seksa sangat menanggung azab jerawat selama ni. Alhamdulillah berkat kesabaran ikhtiar krim magik wdta, jerawat kronik makin pulih dari hari ke hari
.
Nak pergi kerja pun dah tak malu. Lebih yakin nak berhadapan dengan orang ramai. Takde lah rasa nak berkurung dalam rumah je. Tapi yang paling best suami dah boleh usap pipi mulusku hihiksss
.
👉Calit kat nadi leher
👉Calit kat nadi pergelangan tangan
👉Calit kat ari-ari
.
Kenapa? Sebab Wd bertindak merawat daripada dalam. Jerawat terjadi bukan semestinya berpunca daripada luaran ataupun breakout tau. Adakalanya toksin berkumpul dalam badan, hormon tak stabil, aliran darah tak lancar jugak menjadi punca jerawat membiak meriah
.
Dah penat cuba memacam jenis produk tapi jerawat masih tak reti nak angkat bendera putih? Haaaa jom lah cuba Wd pulak. Sekarang tengah promo jimat banyakkkk🤗

#wdta #wdec #wd #womendesireetripleadvance #jerawat #jeragat #awetmuda #vshape #parut #wdtajohor #wdtakempas #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajb #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtalarkin #wdtapontian

.
Subhanallah cantiknya air laut tuuuu. Siapa je yang tak suka tengok laut biru cantik macam gini kan? Kakjoona memang major love sangat♡
.
Cuti-cuti macam gini mesti ramai yang pergi holiday dekat laut berkelah tepi pantai dengan family tersayang. Enjoy your precious time darling!
.
Tapi jangan lupa calit krim magik ni kat 3 point wajib tu okay? Sebab perlindungan daripada dalam tetap diperlukan walaupun korang dah lumur satu badan dengan losyen perlindungan sinaran UV. Ramai pengguna yang share dorang tak sunburn teruk sebab pakai wd waktu g mandi air laut. Haaa best kan? Tapi bukan itu je manfaat Wd ni, ada banyakkkk lagi manfaat lain antaranya
.
👍Kulit kusam kembali cerah
👍Kulit kendur kembali tegang
👍Kulit menggelebeh kembali cekang
👍Awet muda 5 tahun dari usia
👍Jerawat batu hilang
👍Jerawat pasir tak nampak bayang
👍Jeragat pudar
👍Mata panda lesap
👍Garis halus tak dapat dikesan
👍Wajah glowing mowing
👍Vshape elokk terletak
.
Tudiaaa bersusun manfaat yang dapat kalau konsisten WD. Bestnya alahai mana lagi nak cari. Ini bukan sengaja reka tapi feedback daripada pengguna WD sendiri. Nak tahu macam mana handalnya Wd ni haruslah cuba sendiri 🤗
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdtasale #wdtadiskaun #wdecpromo #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb #wdtakulai #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtasenai #wdtaskudai #wdtakempas

.
Yuhuuuuu! Lamanya kakjoona bercuti. Bukan pergi holiday tau, tapi ada urusan yang terpaksa diutamakan. Hidup memang tak dapat lari dari pengorbanan kan? Namun, jangan risau sebab here i am! Tazabarrr nak goda korang tiap hari hihikssss😜
.
IDAMAN SETIAP WANITA, KULIT GLOWING BAK KACA ✨
.
Korang nampak tak ni? Make up dengan tak make up tetap cantik keduanya. Skin tu glowing sangat dah macam kaca!
.
Tak susah pun nak dapatkan skin cantik macam gini. Just apply krim ajaib #wdta setiap hari kat nadi. Fuhhh jangan ditanya seberapa jauh kesannya nanti. Buat awak terbang melayang tiap hari sebab asyik kena puji 😍
.
Untuk yang tak tahu lagi, krim wdta adalah krim terapi kecantikan khas untuk wanita. Bukan skincare bukan jugak supplement. Tapi kesan dia ibarat korang ambik keduanya skincare & supplement! Boleh digunakan oleh setiap golongan. Paling best takde pantang larang yiehaaaa!
.
Berminat nak transform cantik bak sisturrr kita ni? Klik je terus link kat atas tu takyah save nombor okey sesaiyang semua 😘
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdtasale #wdtadiskaun #wdecpromo #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb #wdtakulai #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtasenai #wdtaskudai #wdtakempas

.
Tengah bersiap-siap nak keluar ke tu? Haaaa tak kisahlah kalau korang nak pergi shopping ke nak pergi dating ke atau pun nak pergi food hunting, yang penting jangan sesekali lupa calit wdta kat nadi. And paling best untuk yang suka bersolek tu, wdta boleh dijadikan make up base
.
Seriously nanti make up korang akan tahan lebih lama plus waktu nak blend fondation pun lagi smooth je. Tak bercapuk walau korang keluar sampai ke petang. Best sangatttttt kan?😍
.
Sebab formula wdta ni 3x ganda lagi yang lama. Maknanya kalau sebelum ni pakai wd dah dapat effect cerah 2 tona. Bayangkan kalau pakai wdta ni, dah boleh pergi ke skala ke 5. Fuhhhh memang lain macam lah. Pendek kata memang rugi sangat kalau tak cuba
.
✔Hanya perlu calit di nadi
✔Tak ada pantang larang
✔Sehari pakai dua kali je
✔Kesan seawal seminggu
✔Formula baru kesan lagi padu
.
Sooooo kalau yang mana ada masalah kulit kusam, jerawat beranak pinak, jeragat liar membiak, garis halus dah muncul, parut nakal taknak hilang. Lepas tu dah puassss makan supplement dah puas bertukar skincare, memang kakjoona suggest sangat korang cuba Wdta ni pulak. Seriously nanti korang mesti marah kakjoona. Sebab kenapa lambat ajak cuba. Dah jatuh cinta rupanya 😝
.
#wdta #wd #wdec #awetmuda #jerawat #jeragat #parut #vshape #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #liangporibesar #blackhead #whitehead #eyebag #matapanda #antiwrinkles #brightening #firming #antiaging #rejuvenating #wdtajb #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajohor #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabukitindah #wdtabandarbaruuda

.
Orang kata pagi pagi kena cakap benda yang baik². Kena tengok benda yang cantik². Haaa meh kakjoona belanja korang pagi ni. Terlajak syantikkk sis kita ni. Daripada muka kusam bertukar glowing lain macam weyy 😱
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
📌Segala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
📌Bila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
📌Tak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay kakjoona harap dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magissss

Happy sangat if kakjoona dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas kusam. Kakjoona tau bukan mudah tapi tak mustahil kan. Yang penting korang masih concern dengan diri korang. Siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan? 😘

#jerawat #jerawatkronik #breakout #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatnanah #acne #acnesolution #acneremedies #rawatkulit #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdecpromo #wdta #wdtaoffer #wdeckulai #wdtakulai #wdecjohor #wdtajohor #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtabukitindah #wdtadatoonn #wdtabandarbaruuda #wdtakempas

.
Kalau tak tahu lagi, Wd ni sejenis krim kecantikan. Bukan supplement. Tapi mampu memberi kesan seakan makan supplement. Bukan jugak set skincare sebab dia tak ada adik beradik lain hanya seketul tu je sorang-sorang dia. Pun begitu kuasa tindakan dia macam pakai set skincare yang mahal-mahal tuuu 😘
.
Inilah yang unik sangat dengan krim kesaiyangan kakjoona ni. Korang kena cuba sendiri sebab baru korang tau macam mana jauh dia pergi. Meresap sepantas kuasa turbo ferrari. Pantas menjelajah segenap inci dalam tubuh. Sebab dengan teknologi nano, kadar resapan dia 12kali ganda lagi cepat berbanding daripada krim biasa. Dan yang paling best, molekul krim Wd adalah 50 kali lebih halus berbanding seurat rambut 😱😱 Maigadddd can you imagine? Thats why tak melekit langsung bila apply dekat nadi.
.
Cecalit kat mana? Alah cecalit kat nadi leher kiri kanan, nadi pergelangan tangan kiri kanan & special point kat ari-ari. Itu jeee yang kena buat setiap hari. Senang ya rabbi. Sambil pejam mata pun boleh buat tau. Takde lagi alasan tak sempat. Ini cara palingggg mudah untuk yang nak cantik selalu tak sempat hihihi. Orang nak cantik tak boleh malas kan 😉
.
So kalau nakkkkk and teringinnnn sangat nak rasa kehebatan krim pujaan ramai ni sebelum raya haji tiba, klik terus link kat atas tu. Tapi nak tanya sekarang ni. Korang on tak on? Testimoni letupzzz hari -hari duk lalu lalang niiiii 😜
.
#womendesiree #wdec #wdta #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdeckulai #wdtakulai #wdtajb #wdtakempas #wdtatampoi #wdtabandarbaruuda #wdtasenai #wdtaskudai #wdtadatoon #wdtabukitindah

.
Orang kata pagi pagi kena cakap benda yang baik². Kena tengok benda yang cantik². Haaa meh kakjoona belanja korang pagi ni. Terlajak syantikkk zisss kita ni. Daripada muka kusam bertukar glowing lain macam weyy 😱
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
📌Segala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
📌Bila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
📌Tak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay kakjoona harap dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magissss

Happy sangat if kakjoona dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas kusam. Kakjoona tau bukan mudah tapi tak mustahil kan. Yang penting korang masih concern dengan diri korang. Siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan? 😘
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdtasale #wdtadiskaun #wdecpromo #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb #wdtakulai #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtasenai #wdtaskudai #wdtakempas

.
Zisss, tu WD jangan lupa selit dalam beg make up sekali tau. Kan omey je mesti muat. For sureee mesti ramai yang tertanya-tanya sebekas wd ni untuk berapa lama kan? Orait meh sini kak joona nak bagitau korang. Biar hilang apa yang bersarang di hati tu
.
Walaupun nampak jeee cute, petite, cinonet tapi kan wd ni boleh tahan sehingga 2 BULAN wehhhh! Seriouslah kak joonaaa?😱 Yes yes kak joona serious ni hihihi
.
Siap ade customer kakjoona pakai lebih dari dua bulan lagi. Sebabnya sekali kita pakai kuantiti dia sangat sikit. Ehh tapi jangan pulak fikir kesan pun sikit. Sebab wd ni memang lain macam tauuu
.
Siapa yang dah cuba jee tahu apa yang lain macam tuuu. Kalau nak tahu jugak, mehlah cuba satuu. Dengar cerita tak lamaa je lagi promo bakal tamat. Keluar stock batch kedua harga pun dah lain tau. Alahai menangis tepi tempayan lah nanti kakjoona tak dapat nak tolong. Meh tengok manfaat WD
.
.
👍Kulit kusam kembali cerah
👍Kulit kendur kembali tegang
👍Kulit menggelebeh kembali cekang
👍Awet muda 5 tahun dari usia
👍Jerawat batu hilang
👍Jerawat pasir tak nampak bayang
👍Jeragat lenyap
👍Mata panda lesap
👍Garis halus tak dapat dikesan
👍Wajah glowing mowing
👍Vshape elokk terletak
.
.
Tudiaaa bersusun manfaat yang dapat kalau konsisten WD. Bestnya alahai mana lagi nak cari. Ini bukan sengaja reka tapi feedback daripada pengguna WD sendiri
.
Klik jeee link kat bio tu meh kita gossip pasal wd krim kesaiyangan kak joona ni meh. Gossip pasal wd takpe. Pasal orang tak bolehhh nanti hilang pahala aduii sayang
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdecmurah #wdtasale #wdtadiskaun #wdecpromo #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb #wdtakulai #wdtasingapore #wdtatampoi #wdtasenai #wdtaskudai #wdtakempas

.
Ehhh korang tengah sesiap nak keluar ke tu? Meh la tengok testimoni meletop pom pom ni duluuu

Seronok yakmat lahai sistur shantik ni bila dah dapat balik semula kulit yang halus licin bebas jerawat. Tiap hari nak tatap cermin pun rasa happy je kan😍

Bukan senang tau nak pulihkan wajah dari angkara jerawat ni. Siapa yang cakap senang tu memang dusta. Tapi tak mustahil tau saiyang. Yang penting kita usaha jangan putus asa💪 Tengok jelah macam sisturrr kita sorang ni. Ibarat kulit salin semula gituuu

Best kan walaupun hanya cecalit kat nadi tapi kesan dia walaweyyyyy macam buat rawatan mahal beriban. Ini semua angkara bahan-bahan hebat yang ada dalam Wd. Antaranya ekstrak akar tree peony, ekstrak pueraria mirifica, gluthathione & arbutin.

Kesemua bahan hebat yang ada dalam WD membantu bertindak untuk
.
📌Membuang toksin dalam badan
📌Mencerahkan kulit satu badan
📌Merata tona kulit yang tak sekata
📌Mengekalkan kelembapan kulit
📌Menghilangkan garis halus di wajah
📌Memudarkan parut nakal di wajah
📌Menghilangkan jeragat
📌Merawat segala jenis jerawat
📌Menganjalkan kulit yang kendur
📌Memberi kesan vshape pada wajah
📌Meremajakan & awet muda
.
Bila wajah bebas jerawat, makin bertambah yakin nak keluar rumah. Kalau bersolek pun tak ambil masa yang lama sebab dah takyah tepek fd tetebal nak tutup bijik-bijik jerawat penuh muka tuu. Terasa indah je hidup. Korang pun patut cuba mesti happy ulalala hiksss 😜
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #wdtadiskaun #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatpasir #parutjerawat #antiscar #wdtajohor #wdtajohorbahru #wdtakulai #wdtasenai #wdskudai #wdtatampoi #wdtasingapore #wdtasimpangrenggam #wdtabukitindah #wdtapasirgudang

.
Ingat tak sebelum ni kakjoona pernah janji nak share 5 bahan hebat dalam WD beserta dengan khasiat sekali? Kakjoona nak tepati janji tersebut. Bukan setakat tepati janji, siap belanja korang isi dalam krim kesayangan Kakjoona lagi
.
Tuuuu nampak tak dalam bekas pink omey tu, putih bersih bak salji si krim WD. Mudahan tergoda lah korang waktu tengok ni hihihi 😜 So hari ni kakjoona share 5 bahan yang sangat hebat dan berganding bahu mentransformkan adik manis kakak manis yang konsisten calit dan setia dengannya 💕
.
🎀Arbutin
✔✔ejen pencerah kulit yang bertindak lebih efektif dan produktif
✔✔Arbutin menghalang pembentukan melanin baru yang mengakibatkan kulit menjadi gelap
✔✔Arbutin jugak terkenal sebagai antioxidant yang paling unggul masa kini berupaya mengawal pembentukan sel sel yang tidak baik dalam tubuh
.
🎀Ekstrak Pueraria Mirifica
✔✔Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen
.
🎀Ekstrak Akar Tree Peony
✔✔Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan
.
🎀Glutathione
✔✔Kulit menjadi anjal & kenyal
✔✔Menghilangkan & memudarkan kedutan pada kulit
✔✔Meningkatkan kecerahan warna kulit di seluruh badan
.
🎀Niacinamide
✔✔Mengekalkan kelembapan kulit
.
Kesemua bahan ini adalah yang berkualiti tinggi. Dan yang paling seronok sangat sebab WD bebas bahan kimia yang merbahaya kepada tubuh badan manusia. Plus mendapat kelulusan KKM serta mempunyai sijil Halal yang diiktiraf. Best ke best sangat?
.
Bolehlah syantik bercalit calit tanpa keraguan yang bersarang dihati. Calit dengan yakin setiap pagi dan malam, tanpa sedar nampak makin awet muda daripada usia yang sebenar. Tiap hari ada orang kirim salam hiksss
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdtakulai #wdkulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda

.
Subhanallah. Tumpang happy dengan perubahan ketara sistur cantik kita ni. Kalau korang nak tahu, sistur manis kita ni mengalami breakout dek sebab tersalah pakai produk. Naik jerawat meriah berkampung penuh satu muka 😭
.
Namun berkat kesabaran & kegigihan berbekalkan lemon & wd. Sis manis berjaya pulihkan kembali kulit wajah breakout yang melanda diri. Alhamdulillah. Bahagianya rasa dalam hati Allah je lah yang mengetahui kan
.
Korang nampak kan perubahan after dah dapat sentuhan magisss cecalit krim #wd ni dengan sebelum tu. Jerawat surut dan malu alah nak muncul. Sekali dengan parut-parut nakal pun dah tak nampak bayang. Kulit makin sihat makin glowing syoknyaaaa lahai
.
Sebab tu kena sabar dan konsisten bila cecalit wd. Biar dalaman tu dirawat sebaiknya untuk hasil yang diimpikan. Biar bahan-bahan hebat yang ada dalam sebotol wd ni jalankan tugas-tugas diorang. Ay ay captain!
.
.
🌹Ekstrak Pueraria Mirifica
✔✔Bertindak mencantikkan kulit serta menganjalkan & mengencangkan kulit yang mengendur mengelebeh
.
🌹Ekstrak Akar Tree Peony
✔✔Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksin dari badan kita
.
🌹Arbutin
✔✔Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan
.
🌹Saxifraga Sarmentosa Extract
✔✔Mencerahkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat
.
🌹Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis
✔✔Menyerap sinaran UV serta melindungi dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat
.
.
Ahaaaa hebat-hebat belaka bahan yang ditugaskan untuk merawat dalaman serta luaran kita ni kan? Tambah lagi dengan teknologi nano memang zup zappp laju yakmat dia meresap dalam saluran darah tubuh kita. Moga sama laju wd kesaiyangan kakjoona ni meresap dalam hati korang pulak? Hikssss 🙈

#womendesiree #wdec #wd #wdta #wdtamurah #wdtasale #wdtapromo #awetmuda #jerawatkronik #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #parutjerawat #oilyskin #wdtakulai #wdtajb #wdtaskudai #wdtasenai #wdtajohorbahru #wdtatampoi #wdtasingapore

.
Ramai lagi ke yang masih dalam dilema dan rasa ragu² nak cuba WD? Masih konfius apa sebenarnya WD ni tapi dalam hati tu meronta ronta nak try jugak kann 😁
.
Jom kak joona selesaikan masalah sesaiyang semua. Apa kelebihan WD yang kebabom tu.
.
1⃣ Apa Fungsi WD?
✔✔Antara 4 Fungsi utama WD adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas

2⃣ Kesan berapa lama?
✔✔Ni kira soalan cepumas. Paling femes soalan ni. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang

Antibodi masing masing tak sama. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan

Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan dengan cepat, wajib calit di 3 nadi 2x sehari selepas mandi dan jangan curang 3L air sehari. Boleh ke boleh?

3⃣ Dari umur berapa boleh guna WD?
✔✔Paling best WD ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas

Eh, anak dara lagilah digalakkan guna. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda2 bila dah meningkat usia. Lelaki nak guna jugak pon boleh

Jangan ragu² nak guna #WD sebab bila dah tercalit terus terjatuh cinta takkan curang mencari yang lain okay. Nak sembang panjang lagi, jom zasss klik link kat atas tu muaaahhh ciked 😘
.
#wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdtakulai #wdkulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda

.
Syantik makin syantikkkk! Apa rahsia awak dik? Haaaa tetiba orang tanye rahsia korang. Siap bahasakan dik lagi. Hilang habis panggilan kakak & makcik. Takkan tak melonjak keriangan dalam hati tiap detik?
.
Tengoklah sistur syantik ni. Terlalu banyakkkk perubahan dek gara-gara wd kerjakan seluruh badan. Best ke best sangat? Rugiiiii kalau tak cuba. Cara pakai yang memang sangat mudah. Takde alasan lagi tak sempat terlupa bagaiiii
.
Nak kulit cantik?
Nak kulit anjal?
Nak kulit tegang?
Nak awet muda?
Nak wajah berseri?
Nak tona sekata?
Nak hilangkan parut?
Nak sembuhkan jerawat?
Nak lenyapkan garis halus?
Nak apa lagi mahumu saiyangg?😘
.
Meh meh kita borak-borak meh. Jangan takut kakjoona tak mintak bayaran pun. Kalau setuju nak masuk meminang barulah kuterima pinangannya untuk WD tunaiiiiiiiii 😝 . Klik jurrrr link kat atas tu ye. Kakjoona sedia membantu korang yang nak perubahan dalam diri. Kerana dirimu begitu berharga 🌹✨
.
#wdta #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtajb#wdeckulai #wdtakulai #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatamanuniversiti #wdtatampoi #wdtamasai

.
Tengah bersiap-siap nak keluar ke tu? Haaaa tak kisahlah kalau korang nak pergi shopping ke nak pergi dating ke atau pun nak pergi food hunting, yang penting jangan sesekali lupa calit wdta kat nadi. And paling best untuk yang suka bersolek tu, wdta boleh dijadikan make up base
.
Seriously nanti make up korang akan tahan lebih lama plus waktu nak blend fondation pun lagi smooth je. Tak bercapuk walau korang keluar sampai ke petang. Best sangatttttt kan?😍
.
Sebab formula wdta ni 3x ganda lagi yang lama. Maknanya kalau sebelum ni pakai wd dah dapat effect cerah 2 tona. Bayangkan kalau pakai wdta ni, dah boleh pergi ke skala ke 5. Fuhhhh memang lain macam lah. Pendek kata memang rugi sangat kalau tak cuba
.
✔Hanya perlu calit di nadi
✔Tak ada pantang larang
✔Sehari pakai dua kali je
✔Kesan seawal seminggu
✔Formula baru kesan lagi padu
.
Sooooo kalau yang mana ada masalah kulit kusam, jerawat beranak pinak, jeragat liar membiak, garis halus dah muncul, parut nakal taknak hilang. Lepas tu dah puassss makan supplement dah puas bertukar skincare, memang kakjoona suggest sangat korang cuba Wdta ni pulak. Seriously nanti korang mesti marah kakjoona. Sebab kenapa lambat ajak cuba. Dah jatuh cinta rupanya 😝
.
#wdta #wd #wdec #awetmuda #jerawat #jeragat #parut #vshape #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #liangporibesar #blackhead #whitehead #eyebag #matapanda #antiwrinkles #brightening #firming #antiaging #rejuvenating #wdtajb #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajohor #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabukitindah #wdtabandarbaruuda

Most Popular Instagram Hashtags