#wdrm75

97 posts

TOP POSTS

Ini antara testimonial yang dah berjaya hapuskan cik jerawat . Malu weyh muka penuh jerawat , sengsara nya hanya dia ja tahu .
.
Apa lagi dah tau ada produk yang super #Hebat takkan nak tengok ja kan . Jum la kita tenyeh wd hehari sampai miss J tak verani nak singgah . .
Antara jadi kami punya testimoni seterusnya , atau tengok ja la orang lain muka cantek berseri raya ni tu uols tentukan . Guna la kuasa tindakan . .

#HakakSyomeliyah
#CalitCalitCantik
#WdRm75

Yayank | +6017-5491415
Yayank | +6017-5491415
Yayank | +6017-5491415

.
.
😣Penat berdiet !
😣Selera makan menjadi2 !
😣Minum air teh kurus tak kurus jugak !
😣Exercise pegi gym kdg2 busy takde masa !
😣Makan tp tak kenyang2 !
😣Kawan panggil tong drum !
.
Ya allahh. Macam macam sebelum jumpa WD. Sekarang ni, lepas setia dan konsisten dengan WD semua masalah kat atas tu boleh ucap selamat tinggal !!.
.
Kenapa? Sebab dgn WD tak perlu berdiet, tidak perlu berlapar, tak perlu berhabis duit ke gym/spa, takde panggilan yg menjengkelkan. Ee seronoknya. Betul ke sis? Betul dear.
.
WD adalah sejenis krim kecantikan yang di formulasi menggunakan BIO teknologi Nano di mana dapat meresap 12 kali ganda ke dalam lapisan kulit, bertindak lebih cepat dan optimum ke seluruh tubuh badan melalui pembuluh darah.
.
Dengan adanya bahan EKSTRAK TREE POENY dalam krim kecantikan WD ni banyak membantu menyah keluar toksin yang bersarang dalam badan kita berkurun lama nya.
.
Bila toksin ni dah takde lagi dlm badan kita, pengaliran darah juga lancar, takde tersekat2 lagi. Jadi sebab itulah yang susahhh sgt nak turun kan berat selama ni bukan sbb u olsss mmg di takdirkan tak boleh kurus taw, tapi sebab toksin dalam badan tu dah tebal sgt sehinggakan makan ape2 pun susah nak absorb.
.
.
Dah tuu. Takkan nak tengok je testimoni sis ni yg kurus slim melim ramping macam kerengga ! Jom jadi salah seorang testimoni kami. Tak rugi. Sihat dalaman cantik luaran.
.
.
WD RM95.
Beli 3 sekaligus dapat harga RM75 (RM225).
Jimat RM60.
.
Ada special FREE GIFT lagi sis nak bagi tauuu !!! TERHAD SANGAT 10 ORG TERAWAL JE
Cepat sebelum terlambat. Bertindak sekarang !!
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

Jerawat, kulit kusam berminyak, muka kering, pori terbuka mmg tak dapat dipisahkan dengan wanita. Memiliki wajah cantik berseri adalah satu bonus. Tapi bila dtg masalah sebegini mmg sukar nk rawat. Pelbagai kaedah dan skincare dah cuba.
.
Tambahan bila tersilap pilih skincare lagi merana di buatnya. Bukan semua skincare sesuai dgn kulit muka. Setiap org lain penerimaannya. Testimoni terbaru hasil perkongsian pengguna WD tersayang. Beliau sendiri mengalami dan rasai perubahan yg ketara dengan WD.
.
Bila sis share testimoni yg berjaya mcm ni, ramai yg tanya betul berkesan ke? Ramai yang mulanya tak percaya calit calit dinadi boleh cantik, tapi yg tak percaya tu sekarang dah tampil jelita! Yes dear, sapu dekat NADI jeee! Ini sahaja 3 langkah mudah penggunaan WD. Sapuan di nadi tangan, leher dan perut (ari-ari)
.
.
Berkesan ke? .
.
✔️ Krim WD adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat
.
.
✔️ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah JERAWAT YG SERIUS sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi mudah lah jerawat nk surut, kulit kembali tegang, anjal, tiada kedutan dan masalah lain. Barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
Patutlah dengan WD calit calit kulit cerah, tidak kusam, berseri, hilang kedutan dan garis halus, jerawat pun takut nak singgah. Yelah sbb dah ada perisai perlindungan dari WD. Ramai dah rasai perubahan anda bila lagi?.
.
Cepat bertindak cepat dapat hasilnya.

WD RM95.
Beli 3 unit keatas RM75 setiap unit.

Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #krimjerawat #jerawatkecut

Promosi Fattah_Hati masih berlansung ya sayunk2.😍😍
#WDrm75
Jimat rm20

Kalau tak konsisten mmg gigit jari je la tgk hasil kat org lain 😂
#WD
#WDRM75

AKAKK KENAPA MUKA SAYA JADI CAMNIEEE 😳
.
..
Adekk maness sorang niee , Mula2 terbeli Wd sebab terujaa nak join LUCKY DRAW RM20,000k tu asalnyaaa
.
.
Cikiz pun terangkan Wd niee cara pakai yerr sangat mudah yunk calit calit nadi ajurr . Mulaa2 dia macam pelikkk lah kanss . Betul ke calit2 nadi boleh dapat feedback macam2 yg Cikiz send hari2 tuww .
.
.
Dalam hati berkata " ok tak pelah aku cuba lah kans , kalau takk cubaa takk tahu lah kans"
Hari2 cik adekk niee selfiee . Tiba tiba selepass 2 minggu nakk tau apo terjadikk pada wajahh yerr 😳Fuhsss macam cite serammm tangkap jebons waktu malemss dah haha 😆
.
.
Siyesss Cikiz terkojot nieee. Diaa pki camera yang samoo yoo no EDIT 😊
.
.
Korang pun jom lahhh cuba yooo !! Mane tau nak sesantikss meletopsss letopss. Badan pun boleh terbentuk cantikss hokeh.
Power kenss power?
.
.
#diskaun_fattah_hati
#diskaunfattahati
#promosiwd #wdpromosi
#wdfree #giveawaywd
#wd #calitcalitcantik
#kombokasihsayang
#wdrm75 #agendiperlukan

Perasan tak kebanyakkan testimoni WD semua perubahan power2. Calit calit kulit cerah berseri. Calit calit garis halus hilang transform jd muka awet muda remaja. Calit calit kulit tegang anjal.
.
Tahu tak kenapa? Meh sis terangkan, kalau nak tahu WD bukan mcm krim yg biasa tau. Diformulasikan dgn Bio Teknologi Nano dimana kuasa serapan 12x ganda pantas menyerap ke dlm pembuluh darah. Kandungan hebat yg sgt LUARBIASA bekerja utk mencantikkan dan merawat kulit para wanita dari dalaman.
.
Apa kandungan LUARBIASA tu?
Antara kandungan yg diperhalusi dlm WD adalah #PuerariaMirifica bertindak mengecutkan jerawat, merawat parut, sbg agen penegang, menganjalkan memperbaiki tubuh dengan memberi lembapan semulajadi pada tubuh dan juga agen anti penuaan. Hilang semua garis halus dan kedutan dimuka tau.
.
Manakala cik #Arbutin dan #Glutathione  membantu mencerahkan kulit dgn sekata. Bertindak sbg agen anti penuaan. Melambatkan proses penuaan dgn membina semula sel sel baru yg tak aktif dan telah mati. Yg paling best membantutkan dan melawan sel kanser. Sebab tu pengguna berpenyakit pun boleh guna.
.
WD selamat digunakan oleh semua golongan sbb kandungan yg tidak merbahaya dan punyai kelulusan KKM. Bukan sahaja dalaman sihat, malah luaran cantik dan kulit makin sihat, anjal dan mengembalikan keremajaan kulit.
.
Masih tercari cari jalan penyelesaian utk masalah kulit anda? WD lah jln penyelesaiannya. Bertindak sekarang, belum terlambat utk kecapi impian anda 😍.
.
PROMO RAYA RM75 shj.
Dapatkan 3 unit utk kesan yg berpanjangan.
JOM..MISI CANTIK RAYA 2017.
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#wdkualalumpur
#cod
#wdrm75
#wdmurah
#womendesire
#ubatjerawat
#krimjerawat

Auchhh malunya bila tengok gambar sebelum tu🙈.
Jelas kelihatan di situ PORI PORI di wajah. Kulit plak nampak tua dan meggerutu. Padahal muda lagi taw umur bakal doktor ni.
.
Bila kolagen dalam badan berkurang, inilah yang terjadi. Nampak berusia dari usia sebenar! .
.
Dengan konsisten calit calit WD kat 3 POINT UTAMA (tak perlu calit kat wajah pun), kulit makin tampak lebih muda. Pori pori yang dulunya BESAR, kini dah terkatup rapat. Malah kulit bertambah licin dan cerah sekata.
.
Sebab WD ni berfungsi merawat kulit dari dalam dgn membina sel sel baru. Dalam WD plak ada ekstrak #SaxifragaSarmentosa yang berfungsi mengecilkan liang liang pori korang yang luas terbentang tu. Sis akan share apa kelebihan bahan ni n kat mana ada #SaxifragaSarmentosa ni dlm posting lain na. ☺️
_
Jadi memang berbaloi sangat korang beli WD dgn harga RM95 nih. Nak lagi jimat beli 3 unit terus dapat harga RM75/unit.

Atau dapatkan wd dgn harga RM75 dgn pembelian set Gelora Asmara (WD + VH) RM120. Jimat RM25
.
Berminat?.
Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

Kenapa senyuman tak begitu ceria ni?.
.
Hmm masalah kulit kusam, berminyak dan berjerawat tak settle lagi. Raya dah nak tiba mula la rasa berdebar didada. Mana taknye nk mendengar soalan cepu cemas dari saudara mara ni nanti. Aihhhh !.
.
Memang biasa berlaku keadaan ni bila ada masalah kulit. Siapa tak stress kan ! Bukan kita yg nak, kdg2 hormon tak stabil, toksin dalam badan, kurang air dalam badan, makeup terlalu kerap, pemakanan, salah pilih produk kecantikan antara punca berlakunya perkara ni.
.
.
Nak cari penyelesaian?
Calit calit WD siaplahhh! Antara fungsi WD untuk mengaktifkan kembali sel lama, yg mati digantikan dgn yg baru yg lebih baik dan sihat. Yang penting kena KONSISTEN untuk memastikan sel dalam badan berterusan bekerja. Secara tak langsung tona kulit kita pun akan cerah sekata.
.
.
Kenapa saya kata WD bukan krim kecantikan biasa?
WD adalah krim khusus merawat kulit dari dalam melalui sapuan dinadi. Diformulasikan menggunakan teknologi nano, bahan2 hebat didalamnya pantas menyerap terus kedalam kulit. Menyingkirkan toksin dan merawat satu persatu masalah kulit. WD tiada side effect kalau stop ye. Tiada pantang larang juga. Pantang dia kalau u olsss tak calit jeee.
.
Tengok tu, hasil konsisten dgn si kenid WD. Bukan takat cerah sekata, silap silap badan yg besor pun boleh slim raya ni. Aa tgk tu dah ada V-shape uolss 😘.
.
PROMOSI FATTAH HATI dok lelambai dijendela muka pintu. Baik bertindak sebelum terlambat. Awk cuba, awk berhak rasa nikmatnya.

WD RM95 seunit. PROMO RAYA RM75 shj.
Dapatkan 3 unit utk kesan yg berpanjangan.
JOM..MISI CANTIK RAYA 2017.
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#wdkualalumpur
#cod
#wdrm75
#wdmurah
#womendesire
#ubatjerawat
#krimjerawat

MOST RECENT

Jerawat, kulit kusam berminyak, muka kering, pori terbuka mmg tak dapat dipisahkan dengan wanita. Memiliki wajah cantik berseri adalah satu bonus. Tapi bila dtg masalah sebegini mmg sukar nk rawat. Pelbagai kaedah dan skincare dah cuba.
.
Tambahan bila tersilap pilih skincare lagi merana di buatnya. Bukan semua skincare sesuai dgn kulit muka. Setiap org lain penerimaannya. Testimoni terbaru hasil perkongsian pengguna WD tersayang. Beliau sendiri mengalami dan rasai perubahan yg ketara dengan WD.
.
Bila sis share testimoni yg berjaya mcm ni, ramai yg tanya betul berkesan ke? Ramai yang mulanya tak percaya calit calit dinadi boleh cantik, tapi yg tak percaya tu sekarang dah tampil jelita! Yes dear, sapu dekat NADI jeee! Ini sahaja 3 langkah mudah penggunaan WD. Sapuan di nadi tangan, leher dan perut (ari-ari)
.
.
Berkesan ke? .
.
✔️ Krim WD adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat
.
.
✔️ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah JERAWAT YG SERIUS sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi mudah lah jerawat nk surut, kulit kembali tegang, anjal, tiada kedutan dan masalah lain. Barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
Patutlah dengan WD calit calit kulit cerah, tidak kusam, berseri, hilang kedutan dan garis halus, jerawat pun takut nak singgah. Yelah sbb dah ada perisai perlindungan dari WD. Ramai dah rasai perubahan anda bila lagi?.
.
Cepat bertindak cepat dapat hasilnya.

WD RM95.
Beli 3 unit keatas RM75 setiap unit.

Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #krimjerawat #jerawatkecut

Jerawat, kulit kusam berminyak, muka kering, pori terbuka mmg tak dapat dipisahkan dengan wanita. Memiliki wajah cantik berseri adalah satu bonus. Tapi bila dtg masalah sebegini mmg sukar nk rawat. Pelbagai kaedah dan skincare dah cuba.
.
Tambahan bila tersilap pilih skincare lagi merana di buatnya. Bukan semua skincare sesuai dgn kulit muka. Setiap org lain penerimaannya. Testimoni terbaru hasil perkongsian pengguna WD tersayang. Beliau sendiri mengalami dan rasai perubahan yg ketara dengan WD.
.
Bila sis share testimoni yg berjaya mcm ni, ramai yg tanya betul berkesan ke? Ramai yang mulanya tak percaya calit calit dinadi boleh cantik, tapi yg tak percaya tu sekarang dah tampil jelita! Yes dear, sapu dekat NADI jeee! Ini sahaja 3 langkah mudah penggunaan WD. Sapuan di nadi tangan, leher dan perut (ari-ari)
.
.
Berkesan ke? .
.
✔️ Krim WD adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat
.
.
✔️ Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah JERAWAT YG SERIUS sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. Toksin ni umpama racun dalam badan. Kita consume/ apply apa apa susah nak dapat kesan terbaik. Bila perjalanan darah dah lancar, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi mudah lah jerawat nk surut, kulit kembali tegang, anjal, tiada kedutan dan masalah lain. Barulah mudah kandungan bahan dalam WD untuk merawat masalah yang lain.
.
.
Patutlah dengan WD calit calit kulit cerah, tidak kusam, berseri, hilang kedutan dan garis halus, jerawat pun takut nak singgah. Yelah sbb dah ada perisai perlindungan dari WD. Ramai dah rasai perubahan anda bila lagi?.
.
Cepat bertindak cepat dapat hasilnya.

WD RM95.
Beli 3 unit keatas RM75 setiap unit.

Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #krimjerawat #jerawatkecut

Auchhh malunya bila tengok gambar sebelum tu🙈.
Jelas kelihatan di situ PORI PORI di wajah. Kulit plak nampak tua dan meggerutu. Padahal muda lagi taw umur bakal doktor ni.
.
Bila kolagen dalam badan berkurang, inilah yang terjadi. Nampak berusia dari usia sebenar! .
.
Dengan konsisten calit calit WD kat 3 POINT UTAMA (tak perlu calit kat wajah pun), kulit makin tampak lebih muda. Pori pori yang dulunya BESAR, kini dah terkatup rapat. Malah kulit bertambah licin dan cerah sekata.
.
Sebab WD ni berfungsi merawat kulit dari dalam dgn membina sel sel baru. Dalam WD plak ada ekstrak #SaxifragaSarmentosa yang berfungsi mengecilkan liang liang pori korang yang luas terbentang tu. Sis akan share apa kelebihan bahan ni n kat mana ada #SaxifragaSarmentosa ni dlm posting lain na. ☺️
_
Jadi memang berbaloi sangat korang beli WD dgn harga RM95 nih. Nak lagi jimat beli 3 unit terus dapat harga RM75/unit.

Atau dapatkan wd dgn harga RM75 dgn pembelian set Gelora Asmara (WD + VH) RM120. Jimat RM25
.
Berminat?.
Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

Bukan sembang tp testimoni membuktikan. Kalau tak cuba tak tahu.

Ramai yg dah cuba WD jatuh hati dan setia dengan WD. Kenapa perlu bayar lebih jika sebotol WD mampu memberi kepuasan kepada setiap penggunanya.
.
Nak dapatkan WD dengan harga RM75? Boleh, whtsapp sis sekarang 😍. 0123512791
Izzati Zambri
#WDRM75 #wdmurah #wdkualalumpur

Bulan lepas jumpa biasa biasa
Bulan ni jumpa wow luar biasa😱
_
Makin cantek, seri tu lain macam .Kita sebaya tapi kenapa awak yang saya tengok ni makin muda dari saya.
_
Saya hanya calit #wd je wak. Krim bio teknologi nano yang tengah HOT sekarang ni. Calit di nadi leher, nadi pergelangan tangan dan di ari2. Nanti krim tu akan terus meresap sepantas 3 saat terus ke dalam pembuluh darah kita.
_
Dari dalam dia akan mencantikkan luaran kita. Dari dalam dia akan buang toksin jahat dalam badan kita. Dari dalam ni juga dia akan rawat dan perbaiki serta aktifkan kembali sel sel yang tidur selama ni.
_
NAK CANTIK LUARAN, SIHATKAN DALAMAN DULU.
_
Sebab tu la saya pilih wd ni. Lagipun kandungan di dalamnya adalah dari herba terpilih. Ada ekstrak akar tree peony, pueraria marificia, gluthathione, arbutin, glycerin dan pelbagai lagi tumbuhan terpilih yang memang terbaik untuk dalaman dan luaran wanita. Tetambah untuk kulit. Memang powerb👍
_
Susah nak percaya kan. Calit calit nadi boleh efek satu badan . Tapi terima la hakikat, ianya dah TERBUKTI. Ada lebih 5000 testimoni yang menjadi.

Rerasa nak cuba boleh la piyem tepi. Harga RM95 je satu. Beli 3 jimat RM60
Whatsapp 0123512791

Ada special FREE GIFT lagi sis nak bagi tauuu !!! TERHAD SANGAT 10 ORG TERAWAL JE
Cepat sebelum terlambat. Bertindak sekarang !!
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

.
.
😣Penat berdiet !
😣Selera makan menjadi2 !
😣Minum air teh kurus tak kurus jugak !
😣Exercise pegi gym kdg2 busy takde masa !
😣Makan tp tak kenyang2 !
😣Kawan panggil tong drum !
.
Ya allahh. Macam macam sebelum jumpa WD. Sekarang ni, lepas setia dan konsisten dengan WD semua masalah kat atas tu boleh ucap selamat tinggal !!.
.
Kenapa? Sebab dgn WD tak perlu berdiet, tidak perlu berlapar, tak perlu berhabis duit ke gym/spa, takde panggilan yg menjengkelkan. Ee seronoknya. Betul ke sis? Betul dear.
.
WD adalah sejenis krim kecantikan yang di formulasi menggunakan BIO teknologi Nano di mana dapat meresap 12 kali ganda ke dalam lapisan kulit, bertindak lebih cepat dan optimum ke seluruh tubuh badan melalui pembuluh darah.
.
Dengan adanya bahan EKSTRAK TREE POENY dalam krim kecantikan WD ni banyak membantu menyah keluar toksin yang bersarang dalam badan kita berkurun lama nya.
.
Bila toksin ni dah takde lagi dlm badan kita, pengaliran darah juga lancar, takde tersekat2 lagi. Jadi sebab itulah yang susahhh sgt nak turun kan berat selama ni bukan sbb u olsss mmg di takdirkan tak boleh kurus taw, tapi sebab toksin dalam badan tu dah tebal sgt sehinggakan makan ape2 pun susah nak absorb.
.
.
Dah tuu. Takkan nak tengok je testimoni sis ni yg kurus slim melim ramping macam kerengga ! Jom jadi salah seorang testimoni kami. Tak rugi. Sihat dalaman cantik luaran.
.
.
WD RM95.
Beli 3 sekaligus dapat harga RM75 (RM225).
Jimat RM60.
.
Ada special FREE GIFT lagi sis nak bagi tauuu !!! TERHAD SANGAT 10 ORG TERAWAL JE
Cepat sebelum terlambat. Bertindak sekarang !!
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

Mungkin sudah masa nya aku meninggalkan mu. Kerana aku telah jumpa yang lagi terbaik dari mu. Yang boleh menjaga aku lebih dari mu. Maafkan aku. .
Kekasih baru sudah ku jumpa. Sudah ku risik jua. Meminang mu pun sudah ku lakukan. Wang hantaran mu sudah ku sedia dan sudah juga ku bayar dan tak lama lagi aku akan memiliki mu. Penat ku pujuk rasa hati kerana tidak sabar menunggu mu.
.
Setelah kau bersama ku. Semakin banyak perubahan pada diri ku. Kulit ku yang dulu kusam kembali sekata. Sakit kulit yang ku alami semakin beransur pulih. Tumit ku yang dulu bergerigi juga sudah tiada.
.
yeayyy!!!aku terlalu gembira memiliki mu. Terima kasih sayang. Terima kasih WD. Kau sentiasa di hati. ❤❤❤
.
.
.
#Rm95 sm Freepos Freegift
Nik 019.6346889
.
IN SHAA ALLAH ANDA PASTI PUAS HATI SANGAT SANGAT.
.
#calitcalitcantik #wdRm75
#womendesireeessentialcream.
#womendesire #wdec #calitcalit #womendesirecream #creamhormon #krimhormon #womendesireessentialcream #sale #promosi #sayajualmurah #sayajualkosmetik #dropshipneeded #testimoniwdec #testimoniwomendesire
#calitcalitcantik #WD #adleesyabeauty #womendesireeessentialcream
#teamjutawanWDfiza

CALIT CALIT CANTIK.
.
Ada yang tak percaya tau. Tak logik katanya. Propaaaa! Amboi amboii sayang. Study dulu. Baru wujud logiknya. Sis nak terangkan ni.
.
Kita calit kat #nadi. Kat pembuluh darah. Haaaa. Tang sini je dah #unik kan WD ni. Lain maciam cara guna dia. MUDAH & PANTAS. Tu la istimewanya WD.
.
Orang sakit biasanya drip air kat mana? Cucuk kat nadi kan? Nape dia tak suruh kite minum je? Ade terfikir tak?.
.
Sebab melalui nadi lagi cepat dan pantas hasilnya kerana disitu lah terdapatnya sel pembuluh darah yg banyak. Darah ni hampir setiap sudut dalam tubuh kita die ada dan mengalir. So bila kita calit kat nadi khasiat pun tersebar dengan lebih cepat dan menyeluruh.
.
Dengan menggunakan kaedah BIO TEKNOLOGI NANO, dimana memudahkan molekul kecil yg terkandung dalam WD meresap kedalam sel pembuluh darah dgn pantas. Sepantas 12x ganda. Banyak digunakan dlm dunia kecantikkan Jepun & Korea. Tak hairanlah kulit dorg semua cantik belaka kan.
.
Sebab tu la kalau tengok testimoni WD ni memacam jenis feedback boleh jumpa. HEAD TO TOE. Betul kan? Memacam jenis hasil boleh dapat. Seronok tauuu. WD memang TERBUKTI berkesan. Alhamdulillah. .
Yang paling penting sekali. Dijamin SELAMAT dan LULUS KKM serta BPFK. Jadi sila gunakan tanpa ragu ye laling semua.
.
Nak sihat? Nak cantik? Dapatkan WD sekarang.
.
HARGA PROMO buy 3 units RM75 shj free postage.
Whtsapp sekarang 0124175051
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #wdrm75
#TheApprenticeAB
#CalitCalitCantik

CALIT CALIT CANTIK.
.
Ada yang tak percaya tau. Tak logik katanya. Propaaaa! Amboi amboii sayang. Study dulu. Baru wujud logiknya. Sis nak terangkan ni.
.
Kita calit kat #nadi. Kat pembuluh darah. Haaaa. Tang sini je dah #unik kan WD ni. Lain maciam cara guna dia. MUDAH & PANTAS. Tu la istimewanya WD.
.
Orang sakit biasanya drip air kat mana? Cucuk kat nadi kan? Nape dia tak suruh kite minum je? Ade terfikir tak?.
.
Sebab melalui nadi lagi cepat dan pantas hasilnya kerana disitu lah terdapatnya sel pembuluh darah yg banyak. Darah ni hampir setiap sudut dalam tubuh kita die ada dan mengalir. So bila kita calit kat nadi khasiat pun tersebar dengan lebih cepat dan menyeluruh.
.
Dengan menggunakan kaedah BIO TEKNOLOGI NANO, dimana memudahkan molekul kecil yg terkandung dalam WD meresap kedalam sel pembuluh darah dgn pantas. Sepantas 12x ganda. Banyak digunakan dlm dunia kecantikkan Jepun & Korea. Tak hairanlah kulit dorg semua cantik belaka kan.
.
Sebab tu la kalau tengok testimoni WD ni memacam jenis feedback boleh jumpa. HEAD TO TOE. Betul kan? Memacam jenis hasil boleh dapat. Seronok tauuu. WD memang TERBUKTI berkesan. Alhamdulillah. .
Yang paling penting sekali. Dijamin SELAMAT dan LULUS KKM serta BPFK. Jadi sila gunakan tanpa ragu ye laling semua.
.
Nak sihat? Nak cantik? Dapatkan WD sekarang.
.
HARGA PROMO buy 3 units RM75 shj free postage.
Whtsapp sekarang 0124175051
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #wdrm75
#TheApprenticeAB
#CalitCalitCantik

Payung? Topi? Kaca mata hitam?

Kenapa perlu membazir kalau nak keluar calit calit nipis je WD pada kulit muka. Ini kerana WD diperkaya dengan pelbagai kandungan hebat yg dpt merawat kulit dari sinaran UV. Antaranya :
.
✔Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
✔Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
✔Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
Yang bestnya texture yg sgt luar biasa tidak berminyak dan melekit. Bila berpeluh pun tak nmpk kusam, glow shinning lg ada lah. Sapu sedikit sudah meresap pantas ke dalam kulit muka untuk meyerap sinaran cahaya matahari yg menembusi kulit anda.
.
Tapi.. ada yg tanya, WD ada SPF ke? Jd tak perlu pakai sunblock atau cream apa ke? .
Bak kata OWNER selaku MENTOR kami kak Nad Adleesya...
.
"Kena guna yunk. Nak nak wajah yang dah biasa guna skincare. Sebab dekat skincare ada spf kannnn. WD memang takde spf. Dia cuma rawatan dari dalaman.

So bila guna skincare terlindunglah wajah dari sinar UV dan kegelapannn

Tapi untuk recover sunburn boleh jadikan WD sebagai krim malam uolss. Cumanya makin cepat habislah 😁 Sebab tu kami sarankan beli 3 unit terus. Pakai sekali dengan SET NOURAIN. Memang bergabung meletoppp!! Berbaloi baloi.
.
Whtsapp sekarang 0123512791.

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #wdrm75
#TheApprenticeAB
#CalitCalitCantik
#wdkualalumpur

Payung? Topi? Kaca mata hitam?

Kenapa perlu membazir kalau nak keluar calit calit nipis je WD pada kulit muka. Ini kerana WD diperkaya dengan pelbagai kandungan hebat yg dpt merawat kulit dari sinaran UV. Antaranya :
.
✔Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
✔Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
✔Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
Yang bestnya texture yg sgt luar biasa tidak berminyak dan melekit. Bila berpeluh pun tak nmpk kusam, glow shinning lg ada lah. Sapu sedikit sudah meresap pantas ke dalam kulit muka untuk meyerap sinaran cahaya matahari yg menembusi kulit anda.
.
Tapi.. ada yg tanya, WD ada SPF ke? Jd tak perlu pakai sunblock atau cream apa ke? .
Bak kata OWNER selaku MENTOR kami kak Nad Adleesya...
.
"Kena guna yunk. Nak nak wajah yang dah biasa guna skincare. Sebab dekat skincare ada spf kannnn. WD memang takde spf. Dia cuma rawatan dari dalaman.

So bila guna skincare terlindunglah wajah dari sinar UV dan kegelapannn

Tapi untuk recover sunburn boleh jadikan WD sebagai krim malam uolss. Cumanya makin cepat habislah 😁 Sebab tu kami sarankan beli 3 unit terus. Berbaloi baloi.
.
Whtsapp sekarang 0123512791.

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #wdrm75
#TheApprenticeAB
#CalitCalitCantik
#wdkualalumpur

Alamakkkk! Baru 30an kenapa ada org panggil ku makcik ni? Abang... Tua sgt ke Yah ni sampai kt kedai td budak tu panggil Yah makcik. Saiyanggg bukan tua, cuma kena transform sikit je jd muda remaja balik.
.
Macam mana tu abang? Yah dah pakai make up, dah dress up mcm org muda dah ni. Apa lg yg Yah perlu lakukan? Sedih la mcm ni, kita dah berusaha tp org tak nampak hasilnya. Jangan kau bimbang sayang, nah WD kan ada ! Abang nampak iklan ni kat wall kawan abg jual, ramai yg cuba mmg berkesan yunkkk.
.
Eh, cmne abg boleh tahu ni? Abg tengok sendiri kawan abg tu, dari muka macam jalan tar, sekarang ni dah macam cermin bersinar sinar abg tgk. Tergugut iman kejap. Tak boleh jadi ni ! Sbb tu abg belikan utk sayang. Ahaiiii sweettttt sgt laaaa abang nih 😘.
.
Dengan calit calit WD je? Haah lah sis. Nak tahu kenapa? Sbb kandungan WD yg power Ekstrak Akar Tree Peony dah bekerja utk mencuci dan melancarkan darah dlm badan. Toksin yg melekat pada pembuluh darah pun hilang. Ekstrak Pueraria Mirifica pula menegang & menganjalkan kulit. Bukan itu je, dah boleh ucapkan selamat tinggal pada parut jerawat dan kulit kusam lebam sbb akak Arbutin, Glycerin dan Glutathione bantu menghilangkan parut jerawat, mencerahkan kulit dgn sekata, anti penuaan boleh buat awet muda. Hilang semua garis halus kedutan kt bawah mata & dahi.
.
Banyak lg sebenarnya. Kalau nak share kt sini mesti tak daya nk baca. Eh bayangkan bila kandungan hebat ni dah start bekerja, mau semua masalah kulit hilang, keremajaan kulit dikembalikan, kemain anjal lagi kulit kau lepas ni. Aaa baru lah raya ni boleh make up natural look gittuew. Tak make up pun org dok puji je nanti.
.
Ahaiii tu lah org kata sayang kan isteri, belikan WD. Lagi2 dgn harga PROMO jimat RM60 ni haa. Sebotol RM75 (penggunaan 2-3). Bukan selalu sis nk bg promo cmni, baik beli 3 botol terus simpan buat stock. Jangan meraung tepi bucu katil kalau promosi tamat.
.
0123512791
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #je

Alamakkkk! Baru 30an kenapa ada org panggil ku makcik ni? Abang... Tua sgt ke Yah ni sampai kt kedai td budak tu panggil Yah makcik. Saiyanggg bukan tua, cuma kena transform sikit je jd muda remaja balik.
.
Macam mana tu abang? Yah dah pakai make up, dah dress up mcm org muda dah ni. Apa lg yg Yah perlu lakukan? Sedih la mcm ni, kita dah berusaha tp org tak nampak hasilnya. Jangan kau bimbang sayang, nah WD kan ada ! Abang nampak iklan ni kat wall kawan abg jual, ramai yg cuba mmg berkesan yunkkk.
.
Eh, cmne abg boleh tahu ni? Abg tengok sendiri kawan abg tu, dari muka macam jalan tar, sekarang ni dah macam cermin bersinar sinar abg tgk. Tergugut iman kejap. Tak boleh jadi ni ! Sbb tu abg belikan utk sayang. Ahaiiii sweettttt sgt laaaa abang nih 😘.
.
Dengan calit calit WD je? Haah lah sis. Nak tahu kenapa? Sbb kandungan WD yg power Ekstrak Akar Tree Peony dah bekerja utk mencuci dan melancarkan darah dlm badan. Toksin yg melekat pada pembuluh darah pun hilang. Ekstrak Pueraria Mirifica pula menegang & menganjalkan kulit. Bukan itu je, dah boleh ucapkan selamat tinggal pada parut jerawat dan kulit kusam lebam sbb akak Arbutin, Glycerin dan Glutathione bantu menghilangkan parut jerawat, mencerahkan kulit dgn sekata, anti penuaan boleh buat awet muda. Hilang semua garis halus kedutan kt bawah mata & dahi.
.
Banyak lg sebenarnya. Kalau nak share kt sini mesti tak daya nk baca. Eh bayangkan bila kandungan hebat ni dah start bekerja, mau semua masalah kulit hilang, keremajaan kulit dikembalikan, kemain anjal lagi kulit kau lepas ni. Aaa baru lah raya ni boleh make up natural look gittuew. Tak make up pun org dok puji je nanti.
.
Ahaiii tu lah org kata sayang kan isteri, belikan WD. Lagi2 dgn harga PROMO jimat RM60 ni haa. Sebotol RM75 (penggunaan 2-3). Bukan selalu sis nk bg promo cmni, baik beli 3 botol terus simpan buat stock. Jangan meraung tepi bucu katil kalau promosi tamat.
.
0123512791
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #je

CALIT CALIT CANTIK.
.
Ada yang tak percaya tau. Tak logik katanya. Propaaaa! Amboi amboii sayang. Study dulu. Baru wujud logiknya. Sis nak terangkan ni.
.
Kita calit kat #nadi. Kat pembuluh darah. Haaaa. Tang sini je dah #unik kan WD ni. Lain maciam cara guna dia. MUDAH & PANTAS. Tu la istimewanya WD.
.
Orang sakit biasanya drip air kat mana? Cucuk kat nadi kan? Nape dia tak suruh kite minum je? Ade terfikir tak?.
.
Sebab melalui nadi lagi cepat dan pantas hasilnya kerana disitu lah terdapatnya sel pembuluh darah yg banyak. Darah ni hampir setiap sudut dalam tubuh kita die ada dan mengalir. So bila kita calit kat nadi khasiat pun tersebar dengan lebih cepat dan menyeluruh.
.
Dengan menggunakan kaedah BIO TEKNOLOGI NANO, dimana memudahkan molekul kecil yg terkandung dalam WD meresap kedalam sel pembuluh darah dgn pantas. Sepantas 12x ganda. Banyak digunakan dlm dunia kecantikkan Jepun & Korea. Tak hairanlah kulit dorg semua cantik belaka kan.
.
Sebab tu la kalau tengok testimoni WD ni memacam jenis feedback boleh jumpa. HEAD TO TOE. Betul kan? Memacam jenis hasil boleh dapat. Seronok tauuu. WD memang TERBUKTI berkesan. Alhamdulillah. .
Yang paling penting sekali. Dijamin SELAMAT dan LULUS KKM serta BPFK. Jadi sila gunakan tanpa ragu ye laling semua.
.
Nak sihat? Nak cantik? Dapatkan WD sekarang.

HARGA PROMO buy 3 units RM75 shj free postage.
Whtsapp sekarang 0123512791.

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #wdrm75
#TheApprenticeAB
#CalitCalitCantik

RESDUNG PUNCA JERAWAT. JOM WD RAWAT !
.
Silap makan saje, bersin selsema. Kena habuk mulalah hidung gatal tak tentu arah. Makan seafood tak boleh, org terusik hidung tak boleh, bilik berhabuk sikit pun tak boleh. Sensitifnya ! Ubat makan tp tak jalan, rawatan resdung dah pergi tp sama je. Jerawat pulak makin meriah naik !.
.
Sabar dulu. WD dpt membantu. Tahu tak antara punca resdung adalah disebabkan kandungan darah kotor dlm badan yg bnyak, menyebabkan hormon tak stabil, alahan, bakteria dan kurang air dalam badan.
.
Macam mana WD dpt membantu? Tugas WD membersihkan salurah darah yg tersumbat dgn sisa kotoran yg kotor. Dgn adanya kandungan Ekstrak Pueraria Mirifica ia bertindak sbg penstabil hormon estrogen dan membantu pengaliran darah yg lancar. Manakala Cetearyl Glucoside menjaga kelembapan kulit dari kering dan menghalang pembentukan jerawat. Cik Arbuti dan Glutathione pula membantu memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit dgn sekata.
.
Bukan kata jerawat je hilang lepas calit WD, masalah lain macam RESDUNG ni pun boleh baik tau. Jd tak rugilah kalau dgn harga RM95 (PROMO RM75) sebotol boleh ubati banyak penyakit lain. Tambahan WD selamat digunakan tau. Berbaloi baloi lah dik !.
.
Sihat dalaman, cantik luaran. Calit calit ajee 🤗

Harga PROMO masih menunggu.
Jgn dibiar ia berlalu.
RM75/unit. Digalakkan guna 3 unit utk kesan sempurna.

Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

Cantikkan bunga ni. Bunga ni lah salah satu ramuan cinta kasih sayang produk WD.
Nak tau untuk apa bunga ni?
/
Haaa nie lah dia #SaxifragaSarmentosa. Sekali tengok macam bunga orked kan.
Sebenarnya Saxifraga Sarmentosa merupakan herbal yang dihasilkan dari buah Begonia Strawberry. /
Ia memiliki kandungan anti oksidan yang baik untuk memutihkan wajah secara alami. Oh yeah, kulit kusam! nak cerahkan kulit secara semulajadi? WD jalan penyelesaiannya.
/
Ada lagi satu khasiat dia yang UNIK, bunga ni boleh mengurangkan minyak yang berlebihan pada kulit muka kita. Bila muka berminyak tu la punca kulit kusam. Bukan tu je, liang pori terbuka pun boleh kecut dgn adanya kandungan bunga ni.
/
Mana nak cari bungaa UNIK niee ?
Tak payah dok pepeninggg saiyunkk kuu.
Kat dalam #WD dah sedia ada Extrak Saxifraga Sarmentosa ni tau. Korang cuma perlu calit je 2 kali sehari. Dapat la hasil yang gegojesss macam pengguna WD yang lain.
.
Mudah kan nakk dapat kulit cantik gebu gebas dan liang2 pori terkatup. Yang paling best sbb WD selamat digunakan lulus KKM dan BPFK.

Ada tawaran HEBAT promosi kombo jimat RM60 untuk uolss taw. Berminat tak? Kalau nak meh whtsapp sis cepat 😍

JOM..MISI CANTIK 2017.
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

Perasan tak kebanyakkan testimoni WD semua perubahan power2. Calit calit kulit cerah berseri. Calit calit garis halus hilang transform jd muka awet muda remaja. Calit calit kulit tegang anjal.
.
Tahu tak kenapa? Meh sis terangkan, kalau nak tahu WD bukan mcm krim yg biasa tau. Diformulasikan dgn Bio Teknologi Nano dimana kuasa serapan 12x ganda pantas menyerap ke dlm pembuluh darah. Kandungan hebat yg sgt LUARBIASA bekerja utk mencantikkan dan merawat kulit para wanita dari dalaman.
.
Apa kandungan LUARBIASA tu?
Antara kandungan yg diperhalusi dlm WD adalah #PuerariaMirifica bertindak mengecutkan jerawat, merawat parut, sbg agen penegang, menganjalkan memperbaiki tubuh dengan memberi lembapan semulajadi pada tubuh dan juga agen anti penuaan. Hilang semua garis halus dan kedutan dimuka tau.
.
Manakala cik #Arbutin dan #Glutathione  membantu mencerahkan kulit dgn sekata. Bertindak sbg agen anti penuaan. Melambatkan proses penuaan dgn membina semula sel sel baru yg tak aktif dan telah mati. Yg paling best membantutkan dan melawan sel kanser. Sebab tu pengguna berpenyakit pun boleh guna.
.
WD selamat digunakan oleh semua golongan sbb kandungan yg tidak merbahaya dan punyai kelulusan KKM. Bukan sahaja dalaman sihat, malah luaran cantik dan kulit makin sihat, anjal dan mengembalikan keremajaan kulit.
.
Masih tercari cari jalan penyelesaian utk masalah kulit anda? WD lah jln penyelesaiannya. Bertindak sekarang, belum terlambat utk kecapi impian anda 😍.
.
PROMO RAYA RM75 shj.
Dapatkan 3 unit utk kesan yg berpanjangan.
JOM..MISI CANTIK RAYA 2017.
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#wdkualalumpur
#cod
#wdrm75
#wdmurah
#womendesire
#ubatjerawat
#krimjerawat

WD RM75 sahaja FREE POSTAGE !! .

Yes dear. Promosi still AVAILABLE ! Cepatt HQ buat sale gila gila. Beli 1 WD dgn harga RM75 jeee. Yg selama ni dok jelingss jelings WD tu, apa lg grab le sekarang uolssss. Kalau dulu harga RM95 rasa mcm lari bajet, tak cukup bajet kan, laa ni RM75 je. Bestnyaaaaaaaa 😍😍😍.
.
"Sis sy nak grab 3 unit sekali sis, nak buat stock sampai raya". Bolehh yunkk. RM225 shj free postage.
.
✔FREE POSTAGE
✔FREE SAMPUL RAYA
✔DUIT RAYA
✔FREE GUIDE N TIPS.
.
Seronok takkk???.
JOM..MISI CANTIK RAYA 2017.
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

SITUASI RAYA 2017.

Ehh.. Macik Leha ni mak ke kakak ko ni? Kata Rozie kepada kawannya Rita (bukan nama sebenar) 😂. Dulu kot lain, ni apa dah jadiiii 🤔
.
.
Perasan tak kebanyakkan testimoni WD semua perubahan power2. Calit calit kulit cerah berseri. Calit calit garis halus hilang transform jd muka awet muda remaja. Calit calit kulit tegang anjal.
.
Tahu tak kenapa? Meh sis terangkan, kalau nak tahu WD bukan mcm krim yg biasa tau. Diformulasikan dgn Bio Teknologi Nano dimana kuasa serapan 12x ganda pantas menyerap ke dlm pembuluh darah. Kandungan hebat yg sgt LUARBIASA bekerja utk mencantikkan dan merawat kulit para wanita dari dalaman.
.
Apa kandungan LUARBIASA tu?
Antara kandungan yg diperhalusi dlm WD adalah #PuerariaMirifica bertindak sbg agen penegang, menganjalkan memperbaiki tubuh dengan memberi lembapan semulajadi pada tubuh dan juga agen anti penuaan. Hilang semua garis halus dan kedutan dimuka tau.
.
Manakala cik #Arbutin dan #Glutathione  membantu mencerahkan kulit dgn sekata. Bertindak sbg agen anti penuaan. Melambatkan proses penuaan dgn membina semula sel sel baru yg tak aktif dan telah mati. Yg paling best membantutkan dan melawan sel kanser. Sebab tu pengguna berpenyakit pun boleh guna.
.
WD selamat digunakan oleh semua golongan sbb kandungan yg tidak merbahaya dan punyai kelulusan KKM. Bukan sahaja dalaman sihat, malah luaran cantik dan kulit makin sihat, anjal dan mengembalikan keremajaan kulit.
.
Masih tercari cari jalan penyelesaian utk masalah kulit anda? WD lah jln penyelesaiannya. Bertindak sekarang, belum terlambat utk kecapi impian anda 😍.
.
RAYA ni kenyang makan pujian je sis oiii.
WD RM95 seunit. PROMO RAYA RM75 shj.
Dapatkan 3 unit utk kesan yg berpanjangan.
JOM..MISI CANTIK RAYA 2017.
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#wdkualalumpur
#cod
#wdrm75
#wdmurah
#womendesire
#ubatjerawat
#krimjerawat

Most Popular Instagram Hashtags