[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wdrm75

381 posts

TOP POSTS

Promosi Fattah_Hati masih berlansung ya sayunk2.😍😍
#WDrm75
Jimat rm20

Ini antara testimonial yang dah berjaya hapuskan cik jerawat . Malu weyh muka penuh jerawat , sengsara nya hanya dia ja tahu .
.
Apa lagi dah tau ada produk yang super #Hebat takkan nak tengok ja kan . Jum la kita tenyeh wd hehari sampai miss J tak verani nak singgah . .
Antara jadi kami punya testimoni seterusnya , atau tengok ja la orang lain muka cantek berseri raya ni tu uols tentukan . Guna la kuasa tindakan . .

#HakakSyomeliyah
#CalitCalitCantik
#WdRm75

Yayank | +6017-5491415
Yayank | +6017-5491415
Yayank | +6017-5491415

Sempena ulang tahun ke 3
HQ Adleesya Beauty di pasaran ade promo khas utk peminat WD ❤❤
.
Harga pom pom meletopss uolss. Siapa yg terlepas peluang nak grab last promo skrg cepatt grab. Melepass tak tahuu .
1 unit RM 75 SM/RM 80SS
2 unit RM 150SM/RM 160SS
3 unit RM 225 SM /RM 240SS
FREE POSTAGE + FREE GIFT + SPECIAL CONSULTATION ❤
.
Nak promo
Whatsapp cepatt 018 277 3237
#wd
#wdpromo
#WDRM75
#calitcalitcantik

Bangun pagi2 sambil tengok muka di cermin,sedih tengok jerawat semakin banyak,kedutan tak terkira,jeragat semakin menempel,kulit pulak berminyak.
:
:
kalau senyum tepi mata nampak dari satu garis.Tak anjal tak tegang,haishh umur belum masuk 30 tahun lagi dah macam2 masalah kulit muka ni.
:
:
Tapi kita ada krim paling mudah untuk cantik.Calit banyak tu jerrr(macam dalam gambar)boleh cantik!memang berkesan.Ia menggunakan revolusi
teknologi nano yang mana mampu menyerap di bawah lapisan kulit, terus masuk ke pembuluh darah tanpa sebarang tapisan.WD ni special dirumus khas untuk sapuan di nadi,buang toksin,aktifkan sel-sel yang tidur dan mengangkat sel baru dan selesaikan masalah kulit satu persatu syokkan??
:
:
Dulu Rm95 ramai yang tak kisah dengan harganya .Disebabkan banyak manfaat, sekarang PROMO RM75 masih nak tunggu HQ bagi salam penutup promo ke?? whatsapp 0174656236

#womendesire #wdrm75
#wd#wdpromosi #wdmurah

Kami nak bagitahu ni. Promosi masih available seperti biasa. Jangan lepaskan peluang keemasan ni uols kalau nk cuba WD.
.
Bila tamat?.
Sis pun tertunggu tunggu ternanti nanti HQ nak umumkan last promo. Mungkin esok, mungkin hujung bulan ni or mungkin malam ni. Aihh seramnyaa. Jangan tunggu sampai promo tamat baru nak cuba dear.
.
Hari hari tengok testimoni WD ni kt ig & fb. Tak tahan rasa jiwa menggelodak tengok testimoni WD yg berubah 360. Mmg nak sangat cuba WD.
.
.
Sekarang RM75 sebotol WD. Penjimatan sehingga RM20. Jimat berbaloi baloi. Kot siapa tengah risik2 WD tu helok la grab sekarang uols. RM75 je. Bukan senang Big Boss nak bg harga kasih sayang ni 😍.
.
Sihat dalaman, cantik luaran.
Hanya dengan calitan WD ❣
.
.
.
.
0123512791
Izzati Zambri
Dealer Adleesya Beauty.
.
#wdrm75
#wdkualalumpur
#wdmurah

Sempena ulang tahun ke 3
HQ Adleesya Beauty di pasaran ade promo khas utk peminat WD ❤❤
.
Harga pom pom meletopss uolss. Siapa yg terlepas peluang nak grab last promo skrg cepatt grab. Melepass tak tahuu .
1 unit RM 75 SM/RM 80SS
2 unit RM 150SM/RM 160SS
3 unit RM 225 SM /RM 240SS
FREE POSTAGE + FREE GIFT + SPECIAL CONSULTATION ❤
.
Nak promo
Whatsapp cepatt 018 277 3237
#wd
#wdpromo
#WDRM75
#calitcalitcantik

Sekarang ni ramai takut nak cuba produk kecantikkan yang ada dipasaran. Bukan apa ramai tak yakin dan serik katanya . Betul ke ? Tapi beza pulak dengan pengguna WD . Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau . Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal . Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
.
Tapi kenapa agaknya ramai tak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Ohh sebab tu lah yang ada masalah muka break out , jerawat kronik , kulit sensitif , kulit biasa biasa , kulit takde masalah pun semua tak takut nak cuba WD . Lepas tu dah dapat hasil cecantik gojes kenalkan pulak kat kawan yang lain , maka berjemaah la mereka cantik . Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekali rembat. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD masih PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS
Wassap 0123512791 Izzati
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

JANGAN PERNAH PUTUS ASA.
.
Kalau nak hasil yang memuaskan kena bersabar kena KONSISTEN . Penat Zati bebel sebelum ni suruh KONSISTEN Alhamdulillah ada hasil memang tak pernah mengecewakan kalau start mencalit WD . Terima kasih Ya Allah bantuin aku merawat masalah orang lain dengan WD . Alahamdulillah .
.
.
Terima kasih Zati kenalkan produk ni terima kasih juga paksa kite teruskan pakai WD dan minum air secukupnya. Tak sesia tak rugi setia dari bulan 9/2017 malah pelaburan 2 botol WD sangat berbaloi baloi kalau dapat hasil macam ni tau . Allah . Terharu gembira tak terkata bila customer ucap terima kasih pada kita . Asbab WD jerawat masalah awk sembut . Kita ikhtiar tuhan yang menyembuhkan insyaAllah .
.
.
Slowly but surely itu jaminan Zati dengan setiap pengguna WD . Selagi ada nadi yang bergerak InsyaAllah ada perubahan yang akan berlaku satu persatu WD pulihkan dan rawat . Kalau dah habis sebotol mencalit WD masih belum nampak hasil pada masalah awak, sabar Zati bagitahu jangan give up . Kalau give up rugi ibarat korek tanah mencari harta karun dah nak jumpa dah tp sebab tak sabar give up tak jumpalah yg bersinar sinar tu kan.
.
.
WD berbeza dengan krim kecantikkan yg lain merawat masalah kulit sedikit demi sedikit. Bersihkan dalaman dulu cuci darah kotor yg bawa banyak toksin . Selama ni itulah punca sebenar kenapa jerawat tak surut2 pakai any skincare muka makin breakout kpakai semua tak sesuai. Sebab tu kena bersihkan dalaman dulu tau.
.
.
Alaaa sayang mudah sangat nak rawat dengan WD konsisten calit 2 kali sehari dan konsisten minum air 3L sehari tak susah pun kan sayang . Kata nak cantik kena ada usaha dan azam yang tinggi. Betul tak ? Angan angan tanpa laksana ibarat angin lalu je kan. Takkan nak tunggu mak cik berumur 40an yang calit WD lagi cantik dari awak sayang . Tak tergugut ke🙈
.
.
Orang lain dah selesai masalah jerawat kronik kulit berminyak breakout bleackheads whiteheads kering dan kusam . Awak bila lagi sayang ?
.
.
Wassap 0123512791 Zati.
WD PROMOSI RM75 FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir

PARUT JERAWAT HILANG TAK DAPAT DI KESAN
.
Parut hilang muka jadi makin cantik berseri memancor gituwwww.
.
Apa rahsianya, hanya cecalit #WD je u olls. Kenapa tak percaya kalau hasil didepan mata. Banyak lagi kelebihan WD sis nak belanja. Dengan 1 botol WD setiap pelusuk badan dirawat luar dalam.
.
Syok aihhh rugi lah tak cuba u olls. Sekarang harga promosi jimat Rm20 tu. Best bukan? HQ umumkan HARGA PROMOSI sempena ulangtahun ke-3 produk ni dipasaran. Boleh dapat dengan Harga RM75 sahaja uols. FREE POSTAGE lagi.

Jadi, sis biarkan anda buat pilihan. Anda mahu 1WD atau 3WD? Pilihan ditangan anda. Sis cuma nak bantu ☺
.
.
0123512791
Izzati Zambri
Dealer Adleesya Beauty.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#wdrm75
#wdkualalumpur
#wdmurah
#periodpain
#masalah
#jerawat
#jerawatteruk

MOST RECENT

Ramai yang bertanya berkesan ke krim WD ni ? Awak tengok sendiri best tak kalau dapat hasil macam ni hanya calit calit di nadi ?
.
.
Zati tak bohong sebab pengguna sendiri dengan rela hati kongsi hasil yang mereka rasai setelah konsisten calit WD . Krim WD adalah krim berteknologi bio nano yg menggunakan mesin khas untuk proses WD . Menghasilakan tekstur krim WD yg sangat halus . Ia menyerap 12 kali ganda lebih pantas dari kirm biasa ke dalam tubuh melalui pembuluh darah dan mengalir ke seluaruh tubuh badan .
.
.
Rawat masalah kulit satu persatu dari dalaman. Cuci darah kotor dan singkirkan  toksin kerja utama WD barulah star rawat masalah kulit dan lain2 . Macam sistur kita sorang ni salah satu contoh bila dalaman dah bersih automatik luaran pun memancor keserian yg selamat ni telindung dek kerana toksin menebal dalam badan .
.
.
Calit calit jerawat takut nak singgah dah . Bukan jerawat je kulit makin cerah gebu berseri gittue . Tengok dari jauh pun dah silau cahaya memancorr . Winkkkk ✨
.
.
Wassap Zati 0123512791
WD PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE & FREE GUIDE SAMPAI JADI

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

JANGAN PERNAH PUTUS ASA.
.
Kalau nak hasil yang memuaskan kena bersabar kena KONSISTEN . Penat Zati bebel sebelum ni suruh KONSISTEN Alhamdulillah ada hasil memang tak pernah mengecewakan kalau start mencalit WD . Terima kasih Ya Allah bantuin aku merawat masalah orang lain dengan WD . Alahamdulillah .
.
.
Terima kasih Zati kenalkan produk ni terima kasih juga paksa kite teruskan pakai WD dan minum air secukupnya. Tak sesia tak rugi setia dari bulan 9/2017 malah pelaburan 2 botol WD sangat berbaloi baloi kalau dapat hasil macam ni tau . Allah . Terharu gembira tak terkata bila customer ucap terima kasih pada kita . Asbab WD jerawat masalah awk sembut . Kita ikhtiar tuhan yang menyembuhkan insyaAllah .
.
.
Slowly but surely itu jaminan Zati dengan setiap pengguna WD . Selagi ada nadi yang bergerak InsyaAllah ada perubahan yang akan berlaku satu persatu WD pulihkan dan rawat . Kalau dah habis sebotol mencalit WD masih belum nampak hasil pada masalah awak, sabar Zati bagitahu jangan give up . Kalau give up rugi ibarat korek tanah mencari harta karun dah nak jumpa dah tp sebab tak sabar give up tak jumpalah yg bersinar sinar tu kan.
.
.
WD berbeza dengan krim kecantikkan yg lain merawat masalah kulit sedikit demi sedikit. Bersihkan dalaman dulu cuci darah kotor yg bawa banyak toksin . Selama ni itulah punca sebenar kenapa jerawat tak surut2 pakai any skincare muka makin breakout kpakai semua tak sesuai. Sebab tu kena bersihkan dalaman dulu tau.
.
.
Alaaa sayang mudah sangat nak rawat dengan WD konsisten calit 2 kali sehari dan konsisten minum air 3L sehari tak susah pun kan sayang . Kata nak cantik kena ada usaha dan azam yang tinggi. Betul tak ? Angan angan tanpa laksana ibarat angin lalu je kan. Takkan nak tunggu mak cik berumur 40an yang calit WD lagi cantik dari awak sayang . Tak tergugut ke🙈
.
.
Orang lain dah selesai masalah jerawat kronik kulit berminyak breakout bleackheads whiteheads kering dan kusam . Awak bila lagi sayang ?
.
.
Wassap 0123512791 Zati.
WD PROMOSI RM75 FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir

Jangan pernah putus asa . Kalau nak hasil yang memuaskan kena bersabar kena KONSISTEN . Penat Zati bebel sebelum ni suruh KONSISTEN Alhamdulillah ada hasil memang tak pernah mengecewakan kalau start mencalit WD . Terima kasih Ya Allah bantuin aku merawat masalah orang lain dengan WD . Alahamdulillah .
.
.
Terima kasih Zati kenalkan produk ni terima kasih juga paksa kite teruskan pakai WD dan minum air secukupnya. Tak sesia tak rugi malah pelaburan 5 botol WD sangat berbaloi baloi kalau dapat hasil macam ni tau . Allah . Terharu gembira tak terkata bila customer ucap terima kasih pada kita . Asbab WD jerawat masalah awk sembut . Kita ikhtiar tuhan yang menyembuhkan insyaAllah .
.
.
Slowly but surely itu jaminan Zati dengan setiap pengguna WD . Selagi ada nadi yang bergerak InsyaAllah ada perubahan yang akan berlaku satu persatu WD pulihkan dan rawat . Kalau dah habis sebotol mencalit WD masih belum nampak hasil pada masalah awak, sabar Zati bagitahu jangan give up . Kalau give up rugi ibarat korek tanah mencari harta karun dah nak jumpa dah tp sebab tak sabar give up tak jumpalah yg bersinar sinar tu kan.
.
.
Alaaa sayang mudah sangat nak rawat dengan WD konsisten calit 2 kali sehari dan konsisten minum air 3L sehari tak susah pun kan sayang . Kata nak cantik kena ada usaha dan azam yang tinggi. Betul tak ? Angan angan tanpa laksana ibarat angin lalu je kan. Takkan nak tunggu mak cik berumur 40an yang calit WD lagi cantik dari awak sayang . Tak tergugut ke🙈
.
.
Orang lain dah selesai masalah jerawat kronik kulit berminyak breakout bleackheads whiteheads kering dan kusam . Awak bila lagi sayang ?
.
.
Wassap Zati 0123512791
WD PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE & FREE GUIDE SAMPAI JADI

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Awak rasa best tak tengok testimoni WD . Hanya calit WD pada nadi hasilnya macam ni ?
.
.
Bertahun menahan kesakitan dan menanggung malu akibat jerawat teruk dan parut ni . Dari zaman remaja sampai lah berkahwin , masih bermaharajalela jerawat bukan kawasan jajahan pada muka . Puas ikhtiar dari produk murah sampai la ke rawatan paling mahal . Berabih duit , sanggup demi wajah tau .
.
.
Mujur rezeki sis ni terjumpa si kenid WD . Syukur Alhamdulillah jerawat makin surut hari demi hari . Rupanya kena rawat dari dalam dulu . Singkirkan toksin yg berkerak dalam badan . Tu punca roadblock masalah jerawat sukar dirawat . Bila toksin diusir perjalanan darah jadi lancar . Sel kembali aktif membuat jaringan kembali untuk merawat keradangan dan membentuk kembali struktur kulit baru .
.
.
Bukan setakat jerawat je hilang , muka makin glowing pinkish . Parut jerawat makin pudar dengan bantuan 37 bahan lain dari WD . Tu lah yg bezanya Krim WD dengan krim2 kecantikkan yang lain . Jauh beza . Hanya pengguna WD tahu akan kebekesanannya .
.
.
Awak pun nak cuba ? Kalau nak cepat order sekarang , sebab Promosi RM75 masih diteruskan . Zati bagitahu ni bukan senang HQ nak bg harga promosi hanya setahun sekali . Dan dah 4 bulan promosi berlangsung , kemungkinan besar ia akan tamat tak lama lagi . Jadi kalau nak jimat , dapatkan lah sekarang . Layak JOIN LUCKY DRAW RM5000 lagi taw. Best ke best? 💃
.
.
WD PROMO RM75 SAHAJA
FREE POSTAGE & FREE GUIDE SAMPAI JADI.
.
0123512791 Izzati

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??🤔🤔⠀
.⠀
.⠀
Krim ni adalah krim bioteknologi nano. Molekul bahan nya yg sgt halus membolehkan ia menyerap 12x lebih pantas dari krim biasa ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi2)⠀
.⠀
Kenapa perlu guna di nadi-nadi?⠀
.⠀
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⠀
.⠀
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doc tak bagi je makan tablet ke, kapsul ke?⠀
.⠀
Sebabnya injection or drip ke pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan.
.
Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. ⠀
Sebab tu ada kesannya sepantas 2 minit.
.⠀
Means tubuh badan kita mudah absorb n takde toksin yg tinggi dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat.⠀
.⠀
Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, maksudnya dalam badan kita ada masalah dan darah kotor. ⠀
.⠀
Bagi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik.

Jadi, jelas sekarang macam mana krim hormon aka krim nadi ni bertindak balas?⠀
Melalui nadi kan?😊
.
.
Masih buntu cari jalan masalah jerawat awak? Meh sis bantu 🙋
Whatsapp 01133888191
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

Tidak semua yang kita lihat dimata dalam gambar ni dapat dikongsi bersama selepas penggunaan WD . Perubahan sedikit demi sedikit bukan hanya pada kulit luaran tapi dapat rasakan dalaman turut ada perubahan . Kalau dulu selalu sembelit susah nk membuang air besar sekarang sistem pembuangan dah lancar. Dulu sengggut tiap bulan bagai nak pitam period tak sekata sekejap lama kadang tak datang sekarang dah lancar .
.
.
MasyaAllah asbab WD sisturr kita ni peroleh manfaat luar dan dalaman dari penggunaan WD selepas 3 botol . Yelah mana taknya WD bekerja dari dalaman cuci segala darah kotor yg menyekat saluran darah yang jadi punca darah period tidak lancar sengugut dan kulit kusam. Singkirkan toksin yg berkeladak dalam badan yg selama ni jadi punca jerawat dan sembelit. Itulah kerja ekstrak akar tree peony dalam kandungan WD .
.
.
Alaa tak susah pun nak sihat dan cantik dengan WD ni mudah yakmat penggunaannya tau.
.
✔calit kurang 3saat dah selesai
✔konsisten calit WD 2x setiap hari lepas mandi
✔konsisten minum air 3L sehari
.
Wah semudah tu je ke Zati ? Haah lah zaman sekarang teknologi dah canggih uolls senang mudah nak cantik dan sihat dalam masa yang sama . Kalau dulu beauty is pain , sekarang beauty makes fun ! Yelah calit calit je dengan senang hati , dah boleh cantik sihat berseri buat apa nak sakitkan badan sendiri . Dah ada cara mudah gunakan sebaiknya 🙋 .
.
Alhamdulillah. Asbab setia dengan WD wajah kembali berseri masalah dalaman settle satu persatu . Suka Zati dapat bantu sampai jadi . Patutlah yang dulunya takut takut nak guna WD sekarang dah jatuh cinta repeat order WD bukan 1 2 tp terus 3 4 5 . Nak terus konsisten WD rupanya lepas tahu dan rasa WD sangat berkesan merawat masalah kulit dari dalaman.Itulah yang paling penting KONSISTEN dan banyakkan minum air sehari pasti tak rugi malah banyak manfaat lagi .
.
.
WD MASIH PROMOSI RM75
FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS
Wassap Zati 0123512791
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #ubatjerawat #masalahjerawat

Zati rasa dengan WD ni lah cara paling mudah nak cantik . Tapi tu pun ada yang tak nak cuba . Ada juga yang dah cuba , tapi tak nak KONSISTEN . Sebab apa?Tak SABAR . Suka ambil jalan mudah nak cantik cuba produk tu seminggu ,tukar. Pakai produk B pulak, baru 2 3 hari pakai jerawat tak surut kata tak berkesan. Tukar lagi ! Eh sudahnya muka makin teruk,duit pun makin banyak dilaburkan.
.
.
Macam guna WD. WD ni slowly but surely, lagi lagi kalau jerawat yang serius. Kesan boleh nampak seawal tiga empat hari penggunaan , tapi bukan menyeluruh, satu demi satu WD akan settle kan. Sistur kita ni antara contoh yg KONSISTEN dan SABAR dengan penggunaan WD .Ambil masa hampir 2 tahun untuk dapatkan hasil kulit mulus macam ni . Alaa bukan susah pun,calit 2x sehari pada nadi. Minum air 3L sehari. Senangnya , tutup mata pun boleh calit WD.
.
.
Macam mana WD bekerja ? Kandungan luar biasa WD iaitu Pueraria Mirifica akan membantu merawat masalah kulit awak dari dalaman. Tumbuhan herba dari THAILAND ni mmg dah terkenal penggunaanya dalam bidang kecantikan. Dibantu pula dengan Ektrak Akar tree Peony yang akan melancarkan perjalanan darah yg tersumbat dan menyingkirkan toksin yg menjadi punca jerawat tu naik. Bukan senang nak keluarkan toksin yang dah berkerak dalam badan tu, sebab tu Zati banyak kali bebel suruh KONSISTEN .
.
.
Jadi, jelas kenapa awak perlu konsisten dan sabar . Dah tahu cara macam mana WD bekerja nak rawat jerawat awak kan. Bukan kata rawat halang terus dari nak mambiak kat muka tu ! WD benteng pertahanan anda dari jerawat. Jom benteras dari dalam😘
.
.
WD masih PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS
Wassap 0123512791 Izzati
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Sekarang ni ramai takut nak cuba produk kecantikkan yang ada dipasaran. Bukan apa ramai tak yakin dan serik katanya . Betul ke ? Tapi beza pulak dengan pengguna WD . Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau . Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal . Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
.
Tapi kenapa agaknya ramai tak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Ohh sebab tu lah yang ada masalah muka break out , jerawat kronik , kulit sensitif , kulit biasa biasa , kulit takde masalah pun semua tak takut nak cuba WD . Lepas tu dah dapat hasil cecantik gojes kenalkan pulak kat kawan yang lain , maka berjemaah la mereka cantik . Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekali rembat. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD masih PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS
Wassap 0123512791 Izzati
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Zaman sekarang bukan sikit sikit angka jenis masalah kulit ni .Jerawat kronik lah berminyak kering dan kusam jeragat blackhead/whiteheads pori luas terbuka segala tok nenek masalah kulit ada . Banyak punca menjadi penyebab . Punca datangnya masalah yg perlu atasi .Sila ambil berat. Jika dibiarkan awak sendiri yang merana😭
.
.
Nak rawat bukan mudah kadang berhabis duit cuba produk itu ini . Belum lagi kira kos rawatan jumpa doc buat facial rawatan spa lagi. Alaaa..Banyaknya melabur tiap bulan dengan masa lagi tak terkejar buat itu ini . Takpe sayang sebab tu wujudnya krim WD ni uolls ,package lengkap tau untuk penjagaan wajah luaran dan dalaman Zati pasti pelaburan RM95 sebulan pasti takkan mengecewakan dengan WD .
.
.
WD ni berbeza dengan krim kecantikkan lain . Ekstrak pueraria mirifica bantu menghasilkan hormon baik dan stabilkan hormon dulu,hormon dah stabil jadi automatik jerawat pun tak naik. Tak kurang jugak ekstrak akar tree peony yg bantu singkirkan toksin yg berkeladak dalam saluran darah yg buat wajah kusam tak berseri. Cuci darah kotor yang menjadi punca jerawat membiak selama ni.
.
.
Bukan itu je Niacinamade yg ada dlm WD nilah bantu kulit awak sentiasa lembap macam pakai moisturizer gittu awak sebab Niacinamade dpt mengekalkan kelempaban kulit dan bantu aktifkan sel sel kulit untuk lebih awet muda dan melindungi kulit dari cahaya matahari.Malahan niacinamade ni jugaklah merawat masalah berkaitan kulit lagi lagi jerawat yg selalu tumbuh di wajah awak tu😢.
.
.
Sebab tu lah kadang tepek segala skincare tak berkesan sebabnya tak bersihkan dalaman dulu.Dalaman tak lancar macamana luaran nak ada kesan perubahannya selagi toksin dan darah kotor tak singkir mmg sukar. Sbb tu rawatan dalaman diperlukan,barulah luaran memancor mancor. Dengan WD mudah yang penting KONSISTEN 2X sehari calit WD minum air 3L sehari jangan ditinggalkan.
.
.
WD MASIH PROMO RM75. FREE POSTAGE FREE GIFT. Kejutan demi kejutan HQ bagi tau sekarang promosi ada cabutan bertuah hadiah rm5000 pun dapat. Tapi jangan terkejut kalau esok promosi tamat.Menangis mengenang nasib pun takde gunanya lagi. Suspen tak?

Wassap 0123512791 Zati.
#wdrm75 #wdkualalumpur #ubatjerawat #masalahjerawat

Dengan penggunaan sebotol 2 bulan uolls tak rasa jimat ke ? WD bukan setakat luaran saje malah dalaman juga tau . Nampak kecik tapi berisi manfaat lebih dari yang awak nampak .
.
.
Ramai yang tanya berkesan ke ? Dua minggu penggunaan WD dapat mengurangkan masalah sistur kita ni . Awak rasa berkesan tak ? Haa tu la peliknya krim WD ni pelik tapi benar . Krimnya dihasilkan dengan kaedah bio teknologi nano . Di mana krimnya 12kali ganda pantas menyerap ke saluran pembuluh darah dan mengalir keseluruh badan dengan cepat . Dapat bayang tak kalau WD dapat rawat masalah jerawat awak sekarang ni ? Wahh cun melecunnya nanti 😍
.
.
WD PROMO JIMAT RM20
RM75 SM RM80 SS FREE POSTAGE FREE GIFT FREE TIPS FREE GUIDE ZATI BAGI SAMPAI JADI
Wassapp Zati 0123512791 .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

BESTNYA KALAU "..
.
Bila tengok cermin senyum jer
Bila bangun tido pun senyum
Bila lepas mandi pun senyum
Bila nak tido pun senyum jer
.
Itulah yg berlaku pada pengguna WD. Mana taknya, cinta hati dah start puji memuji😙😙.
.
Yelah macam sis ada bgtahu, WD bekerja dari dalam. Molekul krim yg halus mempercepatkan penyerapan zat zat baik dlm wd terus ke saluran darah. Bila dah start bekerja, semua toksin disingkirkan. Sel kulit mati mula ditanggalkan dan sel baru dibina semula.
.
Awk pernah tak cuba pelbagai skincare or pencuci muka tp tak berkesan, jerawat tetap naik or muka makin kusam. Pstt...awak tau tak tu tandanya badan awak penuh toksin dan darah kotor. Antara penyebab jerawat tak pernah surut. Ini ilmu basic awk perlu tahu. Kena faham betul-betul baru boleh rawat.
.

Dah ramai yang jatuh cinta dengan WD. Bertindak pantas, jimat dan senang nak pakai. Tiap pagi dan malam calit kat nadi selepas mandi. Nanti molekul halus wd ni akan resap masuk dalam saluran darah. Dari situlah WD akn bantu rawat kulit awak dari dalam. Buang kotoran yang dah berkurun.
.
Bila dalaman dah bersih. Luaran automatik akan cantik menawan 💃

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Whatsapp fara 011-11428395.

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

#wdrm75 #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesiree #womendesirecream #wdec

Selamat pagi kesayang Zati semua . Pepagi ni Zati nak share satu gambar cantik manis tambah flawless tanpa kulit kusam dengan WD .
.
.
MasyaAllah indahnya ciptaan Tuhan kan ? Sejak menjual WD ni Zati jumpa ramai bidadari . Benarlah kata pepatah manisnya awak bak bidadari kan ? Ni semua penangan KONSISTEN WD  ke? Eh mestilah , awak lupa ke dalam WD ada kandungan Glutatiome dan arbutin . Yg berfungsi mencerahkan kulit tona demi tona . Bukan takat wajah je , satu badan tau ! Perghhhhh . Best ke tak best ?
.
.
Alaa setakat calit 2x sehari pada 3 NADI UTAMA ajee apa yang susahnya . Tutup mata dalam kete pun boleh calit .
.
✔nadi pergelangan tangan
✔nadi leher
✔nadi ari-ari
.
.
WD ni krim berteknologi terbaru tau . Teknologi bionano . Krim yg dihasilkan sangat laa halus teksturnya yg memudahkan krim serap terus masuk ke dasar kulit . 12kali lebih pantas uolls dari krim biasa . Pantas ke tak pantas ? Haaa . Bukan biashe biashe rawat lapisan kulit luar je , MALAH dalam badan kita juga . Dari dalaman terus keluaran kesannya . So mmg bestkan calit calit dinadi je luar dalam terawat . No wonder lah pelbagai testimoni dari pengguna WD .
.
.
Sekali calit , jatuh cinta berkali kali 💃
.
.
WD PROMO RM75 SAHAJA
FREE POSTAGE , FREE GIFT & FREE GUIDE
Wassapp 0123512791 Zati

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

Zati rasa dengan WD ni lah cara paling mudah nak cantik . Tapi tu pun ada yang tak nak cuba . Ada juga yang dah cuba , tapi tak nak KONSISTEN . Sebab apa?Tak SABAR . Suka ambil jalan mudah nak cantik cuba produk tu seminggu ,tukar. Pakai produk B pulak, baru 2 3 hari pakai jerawat tak surut kata tak berkesan. Tukar lagi ! Eh sudahnya muka makin teruk,duit pun makin banyak dilaburkan.
.
.
Macam guna WD. WD ni slowly but surely, lagi lagi kalau jerawat yang serius. Kesan boleh nampak seawal tiga empat hari penggunaan , tapi bukan menyeluruh, satu demi satu WD akan settle kan. Sistur kita ni antara contoh yg KONSISTEN dan SABAR dengan penggunaan WD .Ambil masa hampir 2 tahun untuk dapatkan hasil kulit mulus macam ni . Alaa bukan susah pun,calit 2x sehari pada nadi. Minum air 3L sehari. Senangnya , tutup mata pun boleh calit WD.
.
.
Macam mana WD bekerja ? Kandungan luar biasa WD iaitu Pueraria Mirifica akan membantu merawat masalah kulit awak dari dalaman. Tumbuhan herba dari THAILAND ni mmg dah terkenal penggunaanya dalam bidang kecantikan. Dibantu pula dengan Ektrak Akar tree Peony yang akan melancarkan perjalanan darah yg tersumbat dan menyingkirkan toksin yg menjadi punca jerawat tu naik. Bukan senang nak keluarkan toksin yang dah berkerak dalam badan tu, sebab tu Zati banyak kali bebel suruh KONSISTEN .
.
.
Jadi, jelas kenapa awak perlu konsisten dan sabar . Dah tahu cara macam mana WD bekerja nak rawat jerawat awak kan. Bukan kata rawat halang terus dari nak mambiak kat muka tu ! WD benteng pertahanan anda dari jerawat. Jom benteras dari dalam😘
.
.
WD masih harga PROMO RM75 sahaja FREE POSTAGE . Wassap Zati kalau nakkan tindakan segera 0123512791

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Awak rasa best tak tengok testimoni WD . Hanya calit WD pada nadi hasilnya macam ni ? Kulit gebu bak telur rebus bagai dikupas . Bergurau senda dengan suami terpegang pipi , aiii makin anjal cik abg puji . Suka tak ?
.
.
Bertahun menahan kesakitan dan menanggung malu akibat jerawat teruk dan parut ni . Dari zaman remaja sampai lah berkahwin , masih bermaharajalela jerawat bukan kawasan jajahan pada muka . Puas ikhtiar dari produk murah sampai la ke rawatan paling mahal . Berabih duit , sanggup demi wajah tau .
.
.
Mujur rezeki sis ni terjumpa si kenid WD . Syukur jerawat makin surut hari demi hari . Rupanya kena rawat dari dalam dulu . Singkirkan toksin yg berkerak dalam badan . Tu punca roadblock masalah jerawat sukar dirawat . Bila toksin diusir perjalanan darah jadi lancar . Sel kembali aktif membuat jaringan kembali untuk merawat keradangan dan membentuk kembali struktur kulit baru .
.
.
Bukan setakat jerawat je hilang , muka makin glowing pinkish . Parut jerawat makin pudar dengan bantuan 37 bahan lain dari WD . Tu lah yg bezanya Krim WD dengan krim2 kecantikkan yang lain . Jauh beza . Hanya pengguna WD tahu akan kebekesanannya .
.
.
Awak pun nak cuba ? Kalau nak cepat order sekarang , sebab Promosi RM75 masih diteruskan . Ciklinn bagitahu ni bukan senang HQ nak bg harga promosi hanya setahun sekali . Dan dah 4 bulan promosi berlangsung , kemungkinan besar ia akan tamat tak lama lagi . Jadi kalau nak jimat , dapatkan lah sekarang . Layak JOIN LUCKY DRAW RM5000 lagi taw. Best ke best? 💃
.
.
Wassapp Ciklinn 011-33888191
www.wasap.my/601133888191
Dealer SAH Adleesya Beauty
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Makin meningkat usia makin berkedut sana sini . Tapi berbeza dengan pengguna setia WD ni . Makin tua makin anjal berseri bertambah tambah mudanya kalah anak dara . Disebabkan tak senang duduk dibuatnya tengok perubahan yang dialami akhirnya ramai terbeli . Bila dah beli terjatuh hati , setia dengan WD sampai tak pandang lain dah uolls .
.
.
Eh ehh , awak kenapa pegang pipi tu ? Nak cuba jugak WD ?
.
.
Kalau nak cuba , cuba sekarang sebab harga masih PROMOSI. Bukan senang nak dapat harga promosi ni setahun sekali . Tak caya cuba tanya pengguna WD , sebab tu kalau repeat order sampai 4 5 6 botol terus . Nak harga jimat RM75 sahaja fre postage dan free gift lagi !
.
.
WD kalau dah bekerja satu demi satu dia settle kan masalah uolls tau . Dari dalaman ke luaran . Cuci toksin yg berkeladak dalam badan,lancarkan perjalanan darah bg mengepam oksigen ke jantung , dan kejutkan sel sel yg tak aktif dan reproduce sel baru . Sebab tu makin di calit makin muda bila pakao WD ni. Tengok akak kita ni kulit makin tegang anjal dan memancor keserian tu kan. Yelah , tak rugi kalau konsisten 💃.
.
.
Siapa lagi nak awet muda wassap Zati 0123512791.

WD PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE & FREE GUIDE SAMPAI JADI

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Sekarang ni ramai takut nak cuba produk kecantikkan yang ada dipasaran. Bukan aparamai tak yakin dan serik katanya . Betul ke ? Tapi beza pulak dengan pengguna WD . Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau . Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal . Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
.
Tapi kenapa agaknya ramaintak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Ohh sebab tu lah yang ada masalah muka break out , jerawat kronik , kulit sensitif , kulit biasa biasa , kulit takde masalah pun semua tak takut nak cuba WD . Lepas tu dah dapat hasil cecantik gojes kenalkan pulak kat kawan yang lain , maka berjemaah la mereka cantik . Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekali rembat. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD masih PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
Wassap 0123512791 Izzati
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Makin meningkat usia makin berkedut sana sini . Tapi berbeza dengan pengguna setia WD ni . Makin tua makin anjal berseri bertambah tambah mudanya kalah anak dara . Disebabkan tak senang duduk dibuatnya tengok perubahan yang dialami akhirnya ramai terbeli . Bila dah beli terjatuh hati , setia dengan WD sampai tak pandang lain dah uolls .
.
.
Eh ehh , awak kenapa pegang pipi tu ? Nak cuba jugak WD ?
.
.
Kalau nak cuba , cuba sekarang sebab harga masih PROMOSI. Bukan senang nak dapat harga promosi ni setahun sekali . Tak caya cuba tanya pengguna WD , sebab tu kalau repeat order sampai 4 5 6 botol terus . Nak harga jimat RM75 sahaja fre postage dan free gift lagi !
.
.
Eh kalau WD dah bekerja habis semua kedutan pada wajah uolls tau. Tengok macam kakak kita ni. Pipi makin tegang dan anjal. Jaruslah dengan WD aje. Pelaburan RM75 langsung tak merugikan . Setiap nadi yang bergerak pasti akan ada perubahan dear . Wahh seronoknya . Toinkk toinkk !!
.
.
Whtsapp Zati sekarang 0123512791
.
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Bila tengok testimoni meronta jiwa tak senang duduk dibuatnya. Tapi bila tengok harga rasa was was nak cuba. Iyalah RM95, botol kecik pulak tu. Calit calit je?ntah jadi ke tidak.
.
Tibe pulak ternampak Promosi RM75, macam memanggil2 nak cuba. Kuatkan hati cuba juga sebotol. Perlaburan RM75 nampaknya semakin membuahkan hasil.
.
Makin hari makin terasa perubahan pada diri sendiri. Jerawat kecut, muka bangun tidur nampak glow, apa lagi jerawat baru nak singgah pun dah segan.
.
2 bulan penggunaan 1 botol WD sangat menakjubkan, apatah lagi bila dah guna 3 tahun. org kata makin mengancam menyengat gitu !. Promosi masih melambai2 terus ku grab 3 ketui WD sekali. Yelah bila dah yakin mmg taknak curang dah.
.
.
Kalau tahu dari awal lagi dah grab terus WD. Habis toksin berlambak dan sisa kotoran yg melekat pada saluran darah di singkirkan dari badan. Badan rasa ringan, kulit makin berseri !
.
Kulit dah lembap, dan paling best, lingkaran hitam di keliling mata dah hilang. Katanya wajah makin anjal. Makin di tenung makin menganciam. Kini tiada rahsia lagi, WD kan ada 🙈.
.
.
Sekarang PROMOSI WD masih melambai2. Ramai tak nak lepaskan peluang grab promosi JIMAT RM20 ni, RM75 shj seunit WD. Cepat sebelum harga kembali RM95. Jom buat pilihan yg tepat sesaiyang 😘
.
.
PROMOSI WD RM75 FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

whtsapp 011-33888191 ❤️ #wdrm75 #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Runcingnya dagu kakak kita ni . Mulusnya kulit . Suka tak tengok testimoni pengguna WD ? .
.
.
Kalau suka korang mesti dapatkan WD sekarang . Sebab kalau lambat , lambat la dapat hasilnya . Tak gittuew 🙈 .
.
.
Seunit WD RM95 . HARGA PROMO 1 WD RM75. Postage tak perlu bayar , sis belanja. Jangan pening pening kepala , harini bayar esok dah boleh start calit WD sayangg. Eh, lagi best bulan ini korang boleh join LUCKY DRAW tajaan HQ menang hadiah RM5000. Beli 1 WD dah layak join lucky draw.
.
Wassapp Zati 0123512791
www.wasap.my/60123512791
Dealer SAH Adleesya Beauty
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Awak rasa best tak tengok testimoni WD . Hanya calit WD pada nadi hasilnya macam ni ? Kulit gebu bak telur rebus bagai dikupas . Bergurau senda dengan suami terpegang pipi , aiii makin anjal cik abg puji . Suka tak ?
.
.
Bertahun menahan kesakitan dan menanggung malu akibat jerawat teruk dan parut ni . Dari zaman remaja sampai lah berkahwin , masih bermaharajalela jerawat bukan kawasan jajahan pada muka . Puas ikhtiar dari produk murah sampai la ke rawatan paling mahal . Berabih duit , sanggup demi wajah tau .
.
.
Mujur rezeki sis ni terjumpa si kenid WD . Syukur Alhamdulillah jerawat makin surut hari demi hari . Rupanya kena rawat dari dalam dulu . Singkirkan toksin yg berkerak dalam badan . Tu punca roadblock masalah jerawat sukar dirawat . Bila toksin diusir perjalanan darah jadi lancar . Sel kembali aktif membuat jaringan kembali untuk merawat keradangan dan membentuk kembali struktur kulit baru .
.
.
Bukan setakat jerawat je hilang , muka makin glowing pinkish . Parut jerawat makin pudar dengan bantuan 37 bahan lain dari WD . Tu lah yg bezanya Krim WD dengan krim2 kecantikkan yang lain . Jauh beza . Hanya pengguna WD tahu akan kebekesanannya .
.
.
Awak pun nak cuba ? Kalau nak cepat order sekarang , sebab Promosi RM75 masih diteruskan . Zati bagitahu ni bukan senang HQ nak bg harga promosi hanya setahun sekali . Dan dah 4 bulan promosi berlangsung , kemungkinan besar ia akan tamat tak lama lagi . Jadi kalau nak jimat , dapatkan lah sekarang . Layak JOIN LUCKY DRAW RM5000 lagi taw. Best ke best? 💃
.
.
Wassapp Zati 0123512791
www.wasap.my/60123512791
Dealer SAH Adleesya Beauty
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Awak rasa best tak tengok testimoni WD . Hanya calit WD pada nadi hasilnya macam ni ? Kulit gebu bak telur rebus bagai dikupas . Bergurau senda dengan suami terpegang pipi , aiii makin anjal cik abg puji . Suka tak ?
.
.
Bertahun menahan kesakitan dan menanggung malu akibat jerawat teruk dan parut ni . Dari zaman remaja sampai lah berkahwin , masih bermaharajalela jerawat bukan kawasan jajahan pada muka . Puas ikhtiar dari produk murah sampai la ke rawatan paling mahal . Berabih duit , sanggup demi wajah tau .
.
.
Mujur rezeki sis ni terjumpa si kenid WD . Syukur Alhamdulillah jerawat makin surut hari demi hari . Rupanya kena rawat dari dalam dulu . Singkirkan toksin yg berkerak dalam badan . Tu punca roadblock masalah jerawat sukar dirawat . Bila toksin diusir perjalanan darah jadi lancar . Sel kembali aktif membuat jaringan kembali untuk merawat keradangan dan membentuk kembali struktur kulit baru .
.
.
Bukan setakat jerawat je hilang , muka makin glowing pinkish . Parut jerawat makin pudar dengan bantuan 37 bahan lain dari WD . Tu lah yg bezanya Krim WD dengan krim2 kecantikkan yang lain . Jauh beza . Hanya pengguna WD tahu akan kebekesanannya .
.
.
Awak pun nak cuba ? Kalau nak cepat order sekarang , sebab Promosi RM75 masih diteruskan . Zati bagitahu ni bukan senang HQ nak bg harga promosi hanya setahun sekali . Dan dah 4 bulan promosi berlangsung , kemungkinan besar ia akan tamat tak lama lagi . Jadi kalau nak jimat , dapatkan lah sekarang . Layak JOIN LUCKY DRAW RM5000 lagi taw. Best ke best? 💃
.
.
Wassapp Zati 0123512791
www.wasap.my/60123512791
Dealer SAH Adleesya Beauty
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Kenapa agaknye ya makin dicalit , makin cantik ?
.
.
Haa tu lah sebenarnya RAHSIA WD . Krim lain dari yang lain . Krim khas mempunyai pelbagai fungsi , TERUTAMA ; mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan anti penuaan .
.
.
Diformulasi dengan menggunakan teknologi baru , BIONANO . Menghasilkan molekul yg sangat halus . Membolehkan WD meresap pantas masuk ke dasar kulit . Bertindak sepantas 12X lebih cepat berbanding krim biasa .
.
.
Bertindak melalui nadi ke pembuluh darah, merawat masalah dari dalaman . Bekerja mengusir toksin , melancarkan peredaran darah dan membina semula sel sel baru dan singkirkan sel lama .
.
.
Percaya tak , hasil dari pengguna WD semua macam kat bawah ni ? Kalau tak percaya , kenalah cuba calit hari ini . Rasai dan alami perbezaannya menggunakan WD . Sekali calit gerenti jatuh hati😍.
.
.
Seunit WD RM95 . HARGA PROMO 1 WD RM75. Postage tak perlu bayar , sis belanja. Jangan pening pening kepala , harini bayar esok dah boleh start calit WD sayangg. Eh, lagi best bulan ini korang boleh join LUCKY DRAW tajaan HQ menang hadiah RM5000. Beli 1 WD dah layak join lucky draw.
.
Wassapp Zati 0123512791
www.wasap.my/60123512791
Dealer SAH Adleesya Beauty
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Tengok testimoni je dah jatuh hati. Ramai yang nak 3WD terus walaupun baru pertama kali nak cuba. Apatah lagi yang repeat order.
.
Sebelum pergi jauh lagi, meh Zati share apa tu WD.
.
WD ni krim yang menggunakan bioteknologi nano. Teknologi nano ni menggunakan mesin yg menghasilkan krim yg sangat halus. Ianya pantas meresap, instant firming, kandungan bahan di perhalusi sebanyak 12kali ganda berbeza dari krim biasa.
.
✔WD mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen. Membantu merawat struktur kulit, mengawal pertubuhan jerawat, kulit kusam, berminyak, parut serta semua segala masalah mak nenek masalah muka.
.
WD ni bukan skincare, bukan krim biasa, tak sama macam krim yang lain.Sebab guna teknologi yang advance gituuu. Sebab tu hanya perlu sapu di nadi untuk dapat kesan yang baik pada kulit.
.
Disebabkan sapuan pada bahagia nadi, bahan HEBAT dalam WD akan melalui aliran darah. Terus meresap ke dasar merawat masalah yg ada.
.
Lebih 5000 testimoni dari pengguna WD sendiri. Membuktikan WD amat di yakini oleh pengguna dengan keberkesannya.
.
Soronok dengar kan?
.
Harap dengan jawapan Zati ni menjawab persoalan yg bermain difikiran dan hati.

Dah ramai yg cuba dan alami sendiri transformasi ni. Anda bila lagi?
.
Nak cuba dan rasai sendiri? Whtsapp Zati  0123512791 or terus click link ni
www.wasap.my/60123512791

Dealer Sah Adleesya Beauty
Sis guide sampai jadi

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty

Ramai pengguna tanya. Mcm mana WD berfungsi dan Merawat?? .

1. Sapu di 3 point nadi .
✔ Nadi PERGELANGAN TANGAN (kiri dan kanan) .
✔Nadi LEHER sapu Menegak ( kiri dan kanan) .
✔Nadi RAHIM 3 jari bawah pusat (sapu arah lawan jam) .
.
2. Cara WDEC merawat :
🔥 Dari sapuan di nadi meresap terus kedalam saluran darah .
🔥 Dirumus khas oleh TELNOLOGI NANO meresap 12kali ganda pantas terus ke dlm saluran darah .
🔥 Merawat penyakit SATU PERSATU didalam tubuh badan .
.
3. Untuk kesan cepat perlu :
🔸Perlu konsisten air 3Liter sehari .
🔸 Makan makanan yg berkhasiat .
🔸 Bersenam .
🔸 Elakkan kafein semasa HEALING CRISIS .

Selebihnya. Serah pada Tuhan .
Niat untuk merawat penyakit kalian .
InsyaAllahhh.
.
.
PROMOSI WD RM75 MASIH DILANJUTKAN. Jom transform dengan WD. Cepat bertindak, cepat dapat hasilnya 😍

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

BESTNYA KALAU "..
.
Bila tengok cermin senyum jer
Bila bangun tido pun senyum
Bila lepas mandi pun senyum
Bila nak tido pun senyum jer
.
Itulah yg berlaku pada pengguna WD. Mana taknya, cinta hati dah start puji memuji😙😙.
.
Yelah macam sis ada bgtahu, WD bekerja dari dalam. Molekul krim yg halus mempercepatkan penyerapan zat zat baik dlm wd terus ke saluran darah. Bila dah start bekerja, semua toksin disingkirkan. Sel kulit mati mula ditanggalkan dan sel baru dibina semula.
.
Awk pernah tak cuba pelbagai skincare or pencuci muka tp tak berkesan, jerawat tetap naik or muka makin kusam. Pstt...awak tau tak tu tandanya badan awak penuh toksin dan darah kotor. Antara penyebab jerawat tak pernah surut. Ini ilmu basic awk perlu tahu. Kena faham betul-betul baru boleh rawat.
.

Dah ramai yang jatuh cinta dengan WD. Bertindak pantas, jimat dan senang nak pakai. Tiap pagi dan malam calit kat nadi selepas mandi. Nanti molekul halus wd ni akan resap masuk dalam saluran darah. Dari situlah WD akn bantu rawat kulit awak dari dalam. Buang kotoran yang dah berkurun.
.
Bila dalaman dah bersih. Luaran automatik akan cantik menawan 💃

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Bila tengok testimoni meronta jiwa tak senang duduk dibuatnya. Tapi bila tengok harga rasa was was nak cuba. Iyalah RM95, botol kecik pulak tu. Calit calit je?ntah jadi ke tidak.
.
Tibe pulak ternampak Promosi RM75, macam memanggil2 nak cuba. Kuatkan hati cuba juga sebotol. Perlaburan RM75 nampaknya semakin membuahkan hasil.
.
Makin hari makin terasa perubahan pada diri sendiri. Jerawat kecut, muka bangun tidur nampak glow, apa lagi jerawat baru nak singgah pun dah segan.
.
2 bulan penggunaan 1 botol WD sangat menakjubkan, apatah lagi bila dah guna 3 tahun. org kata makin mengancam menyengat gitu !. Promosi masih melambai2 terus ku grab 3 ketui WD sekali. Yelah bila dah yakin mmg taknak curang dah.
.
.
Kalau tahu dari awal lagi dah grab terus WD. Habis toksin berlambak dan sisa kotoran yg melekat pada saluran darah di singkirkan dari badan. Badan rasa ringan, kulit makin berseri !
.
Kulit dah lembap, dan paling best, lingkaran hitam di keliling mata dah hilang. Katanya wajah makin anjal. Makin di tenung makin menganciam. Kini tiada rahsia lagi, WD kan ada 🙈.
.
.
Sekarang PROMOSI WD masih melambai2. Ramai tak nak lepaskan peluang grab promosi JIMAT RM20 ni, RM75 shj seunit WD. Cepat sebelum harga kembali RM95. Jom buat pilihan yg tepat sesaiyang 😘
.
.
PROMOSI WD RM75 FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791
Or click link on bio @wdec_official

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Kalau diberi pilihan, awak pilih yang mana?
.
1) HARGA PROMOSI RM75 ke

2) FREE POSTAGE + FREE GIFT ke

Atau... .
.
3) LUCKY DRAW HADIAH BERNILAI RM5,000 ke

Haha. Tak perlu pilih sayang, GRAB tiga tiga cepat, sekarang ! Sebab Zati nak nak bagi ke tiga tiga pilihan diatas! LUCKY DRAW kembali lagi lah uols! .
.
⚠YES ! Pihak HQ Adleesya Beauty berbesar hati melanjutkan lagi PROMOSI WD RM75 dannnnn... Buat LUCKY DRAW untuk setiap pembelian sekotak WD (no.siri pada kotak) .
.
HQ akan memilih 10 nama pemenang bertuah . Hadiah sebanyak RM5,000 utk diberikan kepada awak awak semua .
.
Sambil nak kulit cantik halus mulus , boleh menang hadiah pulak tu . Emas916, wang tunai, WD. Lagi banyak beli, lagi besar peluang nak dapat hadiah uols ! Jejomssss
.
Sementara promosi diskaun RM20 ni dilanjutkan elok la mulakan transformasi anda.

Whtsapp sy, Izzati Zambri 0123512791 untuk maklumat lebih lanjut ✌😘
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

KRIM WD HANYA CALIT PADA NADI
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Tak masuk akal tapi perubahannya sangat ketara .

WD bukan sebarang krim . Bukan skincare. Krim berteknologi terkini. Teknologi bionano. Menghasikan tekstur yg sangat halus. Membolehkan krim pantas menyerap 12x ganda dari krim biasa.

Makin di calit makin terserlah Manfaatnya. Keberkesanannya terbukti. 80% pengguna repeat order. Sudah lebih 5000 testimoni dari pengguna WD sendiri.

Nak tahu macam mana WD bekerja ? Melalui serapan di nadi . Terdapat banyak sel pembuluh darah di situ. Kandungan dalam WD bukan biasa biasa . 37 kandungan LUARBIASA dalam WD.

Kandungan Akar Tree peony bekerja menyingkirkan toksin yg terkumpul dalam badan . Buang darah kotor . Lancarkan aliran darah . Membina semula sel sel baru utk merawat wajah.

Toksin dalam badan antara 80% punca berlaku banyak masalah . Sembelit . Jerawat . Kulit kusam . Wajah berusia (nampak tua) Senggugut . Hormon tak stabil . Masalah berat badan. Ilmu basic perlu ambil tahu .

Sebab tulah pentingnya wanita ambil produk yang boleh bantu rawat dari dalam . Macam krim WD . Bukan hanya tepek skincare kat luaran sahaja. Dari segi dalaman pun kena bertindak jugak . Baru seimbang .

WD diformulasikan oleh pakar berkelulusan PHD. Prof pakar dalam bidang Chemistry dari OXFORD.

WD selamat digunakan. Produk tempatan dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM ✔(NOT170602126K). Nak tahu sejauh mana WD berkesan ? Macam setiap testimoni yg Zati share kan ni . Jangan cakap masalah tiada jalan penyelesaiannya.

Alhamdulillah dah ramai bebas dari dibelenggu masalah kulit . Ramai dah terkena percikan magik bahan2 dari WD.Awak bila pulak?

Sanggup berhabis duit buat rawatan mahal dan try and error produk skincare lagi ke? Awak tak sayang kulit ke dear? Kalau sayang jom rawat dari sekarang💃 ⚠Setiap pembelian sebotol WD berpeluang memenangi hadiah bernilai RM5,000 untuk LUCKY DRAW. 10 pemenang bertuah akan dipilih💝

Number LUCKY DRAW hanya boleh dapati daripada PENGEDAR yg SAH Berdaftar sahaja.

Lagi banyak BELI, lagi besar peluang memenangi hadiah berupa RM5,000
.
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree

"Sis, ada tak produk yg boleh hilangkan jerawat dan kecilkan pori "...
.
Mestilah ada . Dengan WD calit 2x sehari pada nadi . Bukan takat jerawat je , eh tiba2 kulit wajah cerah sekata. Suka tak ? Dengan calit calit pada nadi je ke ? Iya.. Selagi ada nadi yg berdenyut, jaminan Zati pasti akan menjadi . Wah mudahnya.
.
CALIT CALIT JE DAH CANTIK BAK BIDADARI👼

WD promosi RM75 shj
Free postage & free gift
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Hi semua. Khas untuk pengguna WD dan yang masih tertanya mengenai WD.

Untuk kesan perubahan, depends on individu dan jenis masalah yg dihadapi dear. Kesan untuk satu-satu penggunaan, ia sangat bergantung kepada dalaman kita.

Ada yg 1 2 minggu dah nmpak perubahan, ada 3 4 minggu perubahan. Ada yg 2 3 botol baru nampak perubahan.

Jaminan sis selagi ada nadi yg bergerak, insyaAllahh akan berlaku perubahan dear.

Yg penting kena konsisten calit dan minum air 3L secukupnya ☺. Kalau harini pakai esok lupa calit, tak minum air secara konsisten, mcm mana nak dapat hasil yg wow kan.

Jangan terkejut bila dah konsisten mencalit dengan WD awk pun dah taknak tinggalkan WD. Makin saiyanggg.

Kepada yg nak berkenalan dengan WD rajin2 la follow fb ai ya : Izzati Zambri
.
.
Dah ready nak order WD? Whtsapp sis terus
www.wasap.my/60123512791

FREE COD AREA :
📍KL Sentral - Pantai Dalam - Bangsar South - Bangsar - LRT Bangsar (Old Town) - UM - PPUM
.
.
PROMOSI WD RM75 FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda

#wdrm75 #wdkualalumpur #infoWDbyizzatizambri #womendesiree

Jaga jaga semua. WD makin viral dan makin meningkat permintaannya.

80% pengguna WD akan repeat order sebab hasil dan perubahan yg pengguna alami sendiri.

Syok betul bila dalaman dah bersih kena cuci dengan WD. Jerawat, jeragat, kulit berminya kisam semua tak berani dekat. Siap siap dah pasang benteng pertahanan tau.

Eyy sapa tak cuba sekarang dia rugi lah. Dah nk masuk 2018 ni, ramai dah bebas masalah kulit muka. Yeayyy 💃
.
Nak rasai jugak ke? Cepat sementara harga promosi ni
.
WD promosi RM75 shj
Free postage & free gift
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Ada lagi ke yang tak tahu, krim #WD ni apa fungsinya?

Krim WD ni krim yang boleh buat korang di sumpah awetmuda 5 tahun dari usia sebenar. Yang pelik dia, ramai plak terlajak muda lebih 5tahun dari usia sebenar. Terlebih di sumpah ke? 😱

Nak nak bila dah hehari konsisten sapu Krim WD secara konsisten kan. Lagilah dia roadblock semua kedutann siap siap. Tak kasi chance langsung buat jalan raya dekat kulit muka.

Namun masih ramai yang belum tahu, kenapa semua wanita perlu cuba Krim WD ni.

Yelah, orang perempuan kan selalu je sibuk dengan tanggungjawap hakiki. Nak pakai itu ini dah tak cukup masa. Kekadang dah banyak sangat keje lupa nak pakai apa apa.

Yang paling best bila dah bangun pagi tu terkocoh kocoh dengan anak anaknya. Yang mana nak makan, nak susu nak itu nak ini. Last last lupa dah segala "misi nak cantik bak bidadari". Misi nak kenyangkan perut anak lah duluu nampaknya.

Sebab tu wujudnya WD ni nak bantu ibu ibu yang sibuk setiap hari. Tak kisahlah ibu yang berkerja atau ibu yang jadi suri rumah tangga.
.
Yang ada KEINGINAN untuk sentiasa kekal cantik, awetmuda, berseri di depan mata suami. WD lah jawapannya
.
Penggunaan semudah ABC, calit di 3point nadi setiap hari. Tak ambil masa sampai berminit minit pon. Pantas meresap plak tu. Yang penting kena rajin dan jangan lupa nak pakai.

InshaAllah impian untuk tampil cantik dan kekal awetmuda tu pasti akan jadi kenyataan.Yang pasti perlu buat TINDAKAN.

Nak kekal cantik dan awetmuda sepanjang zaman?

Jomlah kita calit calit. Sket hari jalan dengan suami pon orang ingat kita adikkkkk. Eh 🙈
.
WD promosi RM75 shj
Free postage & free gift
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Asal datang bulan je mula la risau. Dengan jerawatnya naik, mood swing.Yelah hormon tak seimbang kata org kan. Paling risau bila senggungut yg sakit sampai kdg2 mcm nak pengsan 😣

Masih alami sengugut yg teruk ke tu sayang? Tak perlu risau dah. Calit WD pada 3 nadi utama, iaitu bahagian leher, pergelangan tangan dan bahagian rahim (cara penggunaan penuh akan dikongsi bersama).
.
Nak tahu tak cm mana WD merawat? WD diperkaya dengan Ekstrak Tree Peony yg membantu melancarkan peredaran darah. Darah kotor yg membawa toksin tu lah punca darah berketul2. Susah darah tu nak melalui saluran uterus utk keluar, sbb tu awak akan rasa sangat sakit.
.
Lepas calit WD, toksin dah diusir, dah dah bersih dan mudah, lancar perjalanan darah tu nk keluar. Kepala dah tak stress, hormon pun jd seimbang dgn kandungan Peuraria Mirifica. Tumbuhan herba yg mempunyai Phytoestrogens yg dpt menstabilkan hormon awak dear. Masalah awk pun selesai sayang.
.
Bestkan WD ni. Calit calit je sihat dan cantik. Jom rawat sebelum terlambat sayang 😘.
.
RM75 shj tau. Cepatttt!!! Kita bg free postage + freegift .
.
Whtsapp zati untuk info lanjut.
0123512791
Dealer SAH ADLEESYA BEAUTY.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #goodmorning #womendesire #womendesirecream #wdec

"Eita, aku tengok ko pakai produk tu takde perubahan pun.."
.
Haah lah.. aku pun tak nampak perubahan apa. Tapi.. jap, lepas buat perbandingan before n after pakai mak aihh, aku sendiri terkejut tengok 🙈🙊.
.
Itu perkara biasa berlaku dekat pengguna WD semua. Mmg wd bekerja sedikit demi sedikit merawat dan memulihkan dari dalaman ke luaran. Sampai kita sendiri tak sedar. Tetibe je kulit makin anjal. Tetibe je rasa dalaman sihat bertenaga. Tetibe je org tegur makin berseri seri 😍.
.
Memacam lagi lahh sebenanrnya. Setelah konsisten mencalit selama setahun:-
.
✔ kulit makit anjal dan tegang tau.
✔ nampak tang hidung dah naik mancung tu haa.
✔ mata tak lebam.
✔ pipi terletak bulat mcm telur lepas direbus.
.
.
Kalau tak percaya, yg mana dah calit WD tu cuba buat perbezaan before n after sekarang. Yg belum dapatkan WD moh le pakat2 try. Sbb promo masih dilanjutkan ni haa. RM75 shj free postage. Sis bgtahu je, sbb promo tak tunggu awk tau.
.
Ada yg Dah buat ke? Eh eh, senyum sendiri nampakk 🙈
.
Dah nak masuk 2018 ni. Takkan nak biarkan masalah kulit wajah awk tu lama2 lagi. Jom berubah sekarang !

RM75 shj tau. Cepatttt!!! Kita bg free postage + freegift .
.
Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #goodmorning #womendesire #womendesirecream #wdec

Bergegor jap fone semalam. Zati offer Free gift menarik bulan ni. Ramai terus nk repeat order 3 4 5 6 WD. Kuss semangat !
.
Nampak tak kalau produk yg sangat berkesan, labur sedikit wang pun tak kesah. Yg penting berkesan dan mmg akan ada perubahan yg akan alami sendiri oleh setiap pengguna WD. Hanya WD pilihan hati.
.
Calit calit sihat dan cantik. Alhamdulillah.
Awak semua nak rasai perubahan jugak tak? Lekaih le whtsapp Zati. Promosi hebat bulan ni sayang 💛
.
www.wasap.my/60123512791
#wdkualalumpur #wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #masalahjerawat #puncajerawat

Tengok testimoni je dah jatuh hati. Ramai yang nak 3WD terus walaupun baru pertama kali nak cuba. Apatah lagi yang repeat order.
.
Sebelum pergi jauh lagi, meh Zati share apa tu WD.
.
WD ni krim yang menggunakan bioteknologi nano. Teknologi nano ni menggunakan mesin yg menghasilkan krim yg sangat halus.
.
Ianya pantas meresap, instant firming, kandungan bahan di perhalusi sebanyak 12kali ganda berbeza dari krim biasa.
.
✔WD mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen. Membantu merawat struktur kulit, mengawal pertubuhan jerawat, kulit kusam, berminyak, parut serta semua segala masalah mak nenek masalah muka.
.
WD ni bukan skincare, bukan krim biasa, tak sama macam krim yang lain.Sebab guna teknologi yang advance gituuu. Sebab tu hanya perlu sapu di nadi untuk dapat kesan yang baik pada kulit.
.
Disebabkan sapuan pada bahagia nadi, bahan HEBAT dalam WD akan melalui aliran darah. Terus meresap ke dasar merawat masalah yg ada.
.
Lebih 5000 testimoni dari pengguna WD sendiri. Ini membuktikan WD amat di yakini oleh pengguna dengan keberkesannya.
.
Soronok dengar kan?
.
Harap dengan jawapan Zati ni menjawab persoalan yg bermain difikiran dan hati.

Dah ramai yg cuba dan alami sendiri transformasi ni. Anda bila lagi?
.
Nak cuba dan rasai sendiri? Whtsapp Zati  0123512791 or terus click link ni
www.wasap.my/60123512791

Dealer Sah Adleesya Beauty
Sis guide sampai jadi

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty

Awak pernah jumpa tak girls yang kulit tangan dan kaki cerah bersih sampai nampak urat hijau. Glowing dari muka sampai kaki.
.
Nak kulit macam tu? Nasihat Zati jaga pemakanan awak. Itu basic. Tak kira produk apa awak pakai. Pemakanan tetap kena jaga. Elakkan makanan yang buat kulit awak nampak kusam!
.
Antaranya minuman soda,alkohol dan kopi. 3 bahan ini akan buat badan awak cepat hidrasi dan kulit cepat berkedut. Tak cantik saiyang..
.
.
Daging mentah atau separuh masak pula mengandungi radikal bebas. Terlebih pengambilan garam dan gula boleh merosakkan tekstur kulit awak. Jadi beware ye saiyang. Tak salah nak ambik tapi kurangkan selagi boleh. Kata nak cantik kan. 😉
.
.
Untuk dalaman awak pula tengku sarankan calit WD 2x sehari. Molekul nano WD sangat halus. Ianya 12x lebih cepat meresap kedalam lapisan kulit awak dengan sempurna. Terus ke saluran pembuluh darah.
.
WD berfungsi meganjalkan, menegang, mencerah dan buat orang tersilap usia bila pandang awak. WD merawat dalaman awak dengan sempurna. Menghakis keluar kotoran daam badan, darah kotor, mengaktifkan sel2 dalam badan dlln. Antara punca masalah berat badan, kulit kusam, masalah jerawat, jeragat dan sebagainya. Oh ya. Jangan lupa banyakkan minum air masak.
.
WD buat dalaman awak kekal bersih dan cantik. InsyaAllah ☺
.

WD promosi RM75 shj
Free postage & free gift
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Ramai pengguna tanya. Mcm mana WD berfungsi dan Merawat?? .

1. Sapu di 3 point nadi .
✔ Nadi PERGELANGAN TANGAN (kiri dan kanan) .
✔Nadi LEHER sapu Menegak ( kiri dan kanan) .
✔Nadi RAHIM 3 jari bawah pusat (sapu arah lawan jam) .
.
2. Cara WDEC merawat :
🔥 Dari sapuan di nadi meresap terus kedalam saluran darah .
🔥 Dirumus khas oleh TELNOLOGI NANO meresap 12kali ganda pantas terus ke dlm saluran darah .
🔥 Merawat penyakit SATU PERSATU didalam tubuh badan .
.
3. Untuk kesan cepat perlu :
🔸Perlu konsisten air 3Liter sehari .
🔸 Makan makanan yg berkhasiat .
🔸 Bersenam .
🔸 Elakkan kafein semasa HEALING CRISIS .

Selebihnya. Serah pada Tuhan .
Niat untuk merawat penyakit kalian .
InsyaAllahhh.
.
.
PROMOSI WD RM75 MASIH DILANJUTKAN. Jom transform dengan WD. Cepat bertindak, cepat dapat hasilnya 😍

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

RM95 org kata WD mahal. Sekarang harga RM75 pun masih mahal🤔. Tapi bagi sis RM95 / RM75 sangat menjimatkan. Sebab apa, dengan sebotol WD macam2 boleh rawat.
.
🛇Tidak perlu tukar skincare
🛇Tak perlu bazir duit buat rawatan laser
🛇Tak perlu makan jamu utk jaga dalaman
✔Boleh buat spa dirumah
✔Boleh guna satu family
✔Penggunaan mudah, hanya calit pada 3 nadi shj.

Nak tahu kenapa? Sebab dalam WD ada pelbagai kandungan hebat. Antaranya ekstrak PUERARIA MIRIFICA yang terkenal dlm dunia kecantikan di Thailand. Membantu mengembalikan keremajaan kulit, mengetatkan menganjalkan, dan menghalang pertumbuhan jerawat.

Calit calit tetibe ter'awek muda', kedutan dan garis halus hilang.Kulit kusam kembali cerah sekata. Jeragat hilang tanpa khabar berita. Eh, ajaibnya. Tu baru sembang pasal kulit muka, belum lg sis bgtahu part lain. Bergetah, anjal, lentik macam anak dara !

Rasa mahal lagi tak? Kalau mahal takkan ada yg sampai repeat order sampai 3 atau 6 botol terus. Jimat betul si Kenid ni, sebotol sgt multifungsi. Jangan terkejut bila nanti org yg dulunya keji, sekarang memuji. Tanya apa rahsia lagi 🙊🙈
.
Nak jimat bersama WD? Promosi masih ke udara lagi. Dapatkan sekarang sebelum terlambat. WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Nak cantik senang je zaman sekarang. Pelbagai lambakan produk kecantikkan yg ada dipasarankan. Nak cari yg selamat, jaga dalaman dan luaran tu yg perlu di ambil kira. Tambahan nak KONSISTEN tu yg susah kan.Tapi... ni lah hasilnya bila dah konsisten dan bijak buat pilihan. Mudah je, calit 2 kali sehari pada 3 nadi utama, minum air secukupnya 3L sehari.

Alhamdulillah, selepas 4 botol penggunaan kulit glow, makin cerah sekata, hilang jerawat halus. Kenapa boleh jd macam tu. Calit nadi je boleh cantik?

Boleh dear. Nothing impossible (ceywahh). Ni lah rahsia WD ni, cepat dan mudah merawat sepantas 3 saat hanya pada nadi. Tugas WD usir sisa toksin dan singkirkan darah kotor serta menstabilkan hormon. Punca kulit kusam, jerawat, jeragat, tu semua disebabkan kandungan toksin berlebihan dan hormon kita berubah2.
.
Sebab tu bila WD dah start bekerja habis semua dia bersihkan dulu. Kemudian baru kandungan hebat bertindak terhadap tubuh kita.
.
Sbg contoh PUERARIA MIRIFICA yang ada dalam WD, akan memanjangkan lagi keremajaan tubuh jadi lebih lama. Yg kendur ditengangkan, garis halus hilang. Beribu testimoni yang kami terima semua kembali awet muda dengan WD. Kulit masalah teruk jd cantik. Muka makcik2 tetibe dah jd mcm ank dara, vshape. Kulit gelap, dah putih gebu, badan debap dah slim,ada shape lg. Belum cerita bab aset lagi 😅.
.
Maknanya toksin yg berkampung dalam badan tu dah disingkirkan, saluran darah dah clear tiada darah kotor berlambak(bawa toksin) dalam badan. Tu pula kerja Akar Tree Poeney bantu cuci segala kotoron tu. Maka mudah lah penyerapan kandungan baik dalam WD meresap ke saluran darah dan tubuh.
.
Baru 4 botol dah cerah glowing cmni. Mana tak sengih pipi bulat gitu kan. Bayangkan kalau konsisten pakai apa lg gaknye dapat manfaat dgn WD ye 🤔.
.
Eh seronoknya🙈

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak. Jadi, sis biarkan anda buat pilihan. Anda mahu 1WD atau 3WD? Pilihan ditangan anda. Sis cuma nak bantu ☺
.
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #

Rata rata pengguna WD bila dah cuba sekali pasti akan repeat order dua tiga kali. Bukan kata repeat 1 unit, kadang terus or 3 unit, ada sampai borong 6 unit..
.
Katanya pakai satu family...
.
Mana tak nya, bila buat survey tanya macam mana sepanjang penggunaan WD? Majoriti akan bg feedback yg positif, siap share testimoni da boom lagi !!.
.
✔Dulu berjerawat, sekarang muka licin
✔Dulu muka kusam, sekarang dah cerah sekata.
✔Dulu pipi kendur, sekarang bulan macam telur
✔Dulu tiap pagi selsema, sekarang hilang resdung
✔Toksin dalam badan disingkirkan.
✔Parut jerawat dan jeragat pudar.
✔Lingkaran leban bawah mata tiada
✔Muka makin glowing dan berseri

Ehh banyak lagi kalau nak share..
Tak hairanlah ramai yg akan setia dengan WD ni. Makin hari makin sayang 💕

Nak muka bersih, badan sihat mula dari sekarang calit WD. Jangan tunggu lama-lama. Lambat bertindak lambat dpt hasilnya.
.
Hanya dengan konsisten WD dah tak perlu bayar mahal sebab sekarang kami nak bagi diskaun RM20.

Seunit RM95, tapi sekarang ada DISKAUN ANNIVERSARY RM75 sahaja. Beli 1 jimat RM20, beli 5 jimat RM100!

Whtsapp sy, Izzati Zambri 0123512791 untuk maklumat lebih lanjut ✌😘.
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

Awak, kenapa awak manisss sgt nih. Mana hilang semua bintik bintik jerawat pada muka awk tu? Jelas aih sis tgk makin berseri pink pink gittuew.
.
Haa... Dulu kulit jgn cakap semut, lalat semua pun takmo dekat taw. Sedih sgt masa tu. Asal jumpa kawan lg la kena dibahan, sampai tak tertahan. Tapi dengan WD lain..ni lah penangan hebat #WD. CALIT CALIT je wehh boleh jadi macamni. Mencalit setiap pagi dan malam lepas mandi konsisten je calit katanya. Lepas tu minum air secukupnya. Wahhh semudah tu ke?
.
Hey korang mesti calit WD ni, memang suprb terbaikk! Di formulasi dari Teknologi Nano di mana 12x ganda pantas meresap terrus ke dasar saluran darah. Zasss... habis semua toksin diusir keluar.
.
.
Bahan dalam krim kecantikan WD terdiri dari PUERARIA MIRIFICA yang mana di kenali juga sbg Ubi Betina, yang mana sangat femes kat Thailand. Wanita Thailand makan macam tu je, sebab tu kulit dorg semua gebu2, cantik, licin, body plak melentik.
.
Macam kita kat Malaysia ni tak perlu susah payah nk terbang ke Thailand. Ekstrak tumbuhan ni mmg dah ada terkandung dlm WD. Tinggal nak calit je awak. Bestnya kan kalau dpt calit sekarang 🙈.
.
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Harimau mati tinggalkan belang, jerawat mati tinggalkan parut! Arghhh apa ituew? Seramnyaaa masalah ni keep menghantuiku. Apakah jerawat, kulit berminyak, bintik bintik hitam kat hidung ni mmg kita dijodohkan bersama?.
.
Kalau hidup selama 20tahun sering di dampingi masalah macam ni better check dalaman tu saiyang. Awk tahukan org selalu ckp, eh jerawat ko makin naik, ni masalah hormon ni. Mesti hormon tak stabil. Ko tengah stress eh? Kenapa hormon? Apa kena mengena semua ni?
.
Kenapa dalaman kena check?

Kalau nak tahu, utk kulit yg cantik & sihat kesihatan dalaman perlu jaga. Masalah ni semua berkait rapat dgn ketidakseimbangan HORMON dimana ia berpunca dari rahim. Hormon tak seimbang akan menyebabkan jerawat, masalah jeragat, kulit kusam, keputihan, period tak teratur, sukar hamil.
.
Toksin dan sisa sisa busuk yg terperangkap dlm badan dan meyumbatkan pengaliran ni lah menyukarkan perjalanan darah utk dipam sampai ke jantung dan menyebabkan gangguan hormon. Bayangkan darah yg mengalir dlm bdn tu bnyk darah kotor bertoksik, mmg lah sukar penyerapan protein dan nutrient lain utk sampai kedasar kulit dan tubuh badan. Sebab tu la masalah kulit sukar utk dirawat. Jadi apa perlu sy buat?
.
Sabar dik, jom ikhtiar dgn WD. Sebabkan sis dah cuba sendiri. WD bukan skincare or supplement. Berbeza sama sekali. Sebab apa?
.
✔Selamat digunakan. Tiada bahan terlarang. Kandungan baha yg hebat. Ada kelulusan KKM (NOT150804530K).
.
✔Mudah dan pantas menyerap sbb diformulasikan dgn bio teknologi nano. Teknologi korea & jepun.
.
✔Multifunction. Bukan kulit luaran saje, hormon dalaman juga dirawat.
.
✔Sudah 3 tahun dipasaran. Lebih 1000 testimoni yg berjaya. Keberkesanan terjamin.
.
Ya ampunn. Krim apa yg best sangat ni ! Ini bukan cobaan lagi, ini betul betul. Kini masa depan awk cerah saiyang. Awk boleh bebas dari penjara masalah kulit dan hormon dalaman. Kulit yg diimpikan boleh awk kecapi. Lepas ni boleh la salam bakal mak mertua laga pipi. Ehh 🙊.
.
Dah ada yg tak sabar nak dapatkan WD la tu? Haa. Cepat whtsapp sis sekarang. Ada PROMO kasih sayang sis nak bg. Whtsapp cepat, sis tunggu !.
.
0123512791 or click link on bio @nourainstokis

#wdrm75 #wdkualalumpur #jerawat

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM ++++++++++++++++++++++++++
.
WD bukan skincare, bukan ubat, bukan suppliment, jamu pun bukan.

Tapi bila guna WD dapat kesan macam guna semua tu. Malah lebih lagi.

Jadi WD ni apa?

PUERARIA MIRIFICA : Orang Thailand gunakan untuk awet muda. Jugak untuk kecantikan seluruh tubuh badan

EKSTRAK AKAR TREE PEONY : Herba yg dah berkurun digunakan di China. Kajian membuktikan ia mampu membersihkan toksin dalam darah. Tak payah minum air detox hari hari.

GLUTATHIONE :  Pencerah kulit dan anti oksida. Penting jugak untuk tubuh.

ARBUTIN : Ekstrak berry yg banyak digunakan dlm kecantikkan utk pencerahan semuajadi.

TEKNOLOGI BIONANO: Bahan dalam WD di perhalusi hingga tahap partikel. Mampu meresap sepantas 12kali ganda kedalam darah. Membawa khasiat dari bahan bahan tadi keseluruh tubuh.

Takpayah susah pun calit aje nak cantik sekarang.

Empat bahan utama dalam WD. Dengan fungsi yang dah terbukti melalui kajian makmal. Tambah pulak teknologi terkini

Senang cerita WD ni krim kecantikan la. Untuk dalaman dan luaran.
Faham dah?

Kalau tak faham gak  tak tau nak kata apa dah. Penat Sis menaip nak bagi faham ni dik. Huhuhu.

Guna dulu la WD baru faham kalau camtu.

Sementara promosi diskaun RM20 ni dilanjutkan elok la mulakan transformasi anda.

Whtsapp sy, Izzati Zambri 0123512791 untuk maklumat lebih lanjut ✌😘 #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

ADUHHH !! MUKA BREAKOUT GARA GARA SALAH PILIH SKINCARE 😫⠀
.⠀
Sedih, malu nak keluar rumah bila muka berjerawat, nanah , sakit jangan cakap la nak nangis rase. AKIBAT terpengaruh dengan skincare xxxxx muka sis ni dari kulit normal jadi berjerawat teruk. Awal awal memang ploles, glowing. Tapiii akhir nya?⠀
.⠀
Cari skincare lain, jumpa WD, pakai je WD kat nadi makin teruk plak jerawat. Hati tak senang dah tengok muka camni. Pakai skincare dari oversea pun tak ok. Teruskan pakai WD. Makin lama makin ok. Rupenye WD nak betulkan kulit yang tak normal tu. Bila skincare yang korang pakai tu ada merkuri, memang akan berlaku healing crisis.
.⠀
Alhamdulilah jerawat dah tak ada dah. Tak aktif macam sebelum Ini. Berkampung Dia Kt muka😣
.⠀
WD bertindak menyingkirkan toksin dalam badan, buang darah kotor,kejutkan sel badan yang tak aktif dlln. Punca utama jerawat, jeragat, wajah kusam dan macam2 lagi kalau muka korang rosak akibat salah pilih skincare jangan putus asa dulu, meh rawat dulu dengan WD. Tapi SABAR ITU PERLU. 😉
.
Siapa kat sini ada masalah macam ni, tak perlu risau lagi. WD ada untuk membantu 🙋☺
.
.
Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

Fuhhh!! Merecikkk hawauuu tengok perkongsian dari pengguna WD ni.⠀
Bila konsisten calit, ni lah padah nye🤗🤗
.⠀
.⠀
Dari kulit muka yang dulunya agak gelap kini dah bertukar jadi putih gebu.😘⠀
Ni semua gara gara agen pemutih (GLUTATHIONE & ARBUTIN) yang ada dalam krim WD ni.⠀
.⠀
Dari muka bulat bak bulan purnama dulu pun dah berubab jadi v-shape. Tak buat apa pun, cuma konsisten calit calit WD ni jer kat 3 point nadi tu dan ikut tips utk shape kan wajah⠀
.⠀
Suka sangat bila sentuh kulit muka sekarang. Terasa seperti baldu lembut nye yakmattt. Muka plak jadi glowing, pakai makeup pun nampak smooth jer. Ini pula kerja NIACINAMIDE iaitu VITAMIN B3 yang terdapat dalam krim WD ni juga.☺⠀
.⠀
Korang masih nak nengok lagi ke??⠀
.⠀
.
Meh la sini cuba calit calit dgn WD satu kali. Pasti korang akan jatuh cintan berkali kali😁
.
Masih buntu cari jalan masalah kulit kusam ke awak? Meh sis bantu 🙋
Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??🤔🤔⠀
.⠀
.⠀
Krim ni adalah krim bioteknologi nano. Molekul bahan nya yg sgt halus membolehkan ia menyerap 12x lebih pantas dari krim biasa ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi2)⠀
.⠀
Kenapa perlu guna di nadi-nadi?⠀
.⠀
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⠀
.⠀
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doc tak bagi je makan tablet ke, kapsul ke?⠀
.⠀
Sebabnya injection or drip ke pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan.
.
Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. ⠀
Sebab tu ada kesannya sepantas 2 minit.
.⠀
Means tubuh badan kita mudah absorb n takde toksin yg tinggi dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat.⠀
.⠀
Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, maksudnya dalam badan kita ada masalah dan darah kotor. ⠀
.⠀
Bagi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik.

Jadi, jelas sekarang macam mana krim hormon aka krim nadi ni bertindak balas?⠀
Melalui nadi kan?😊
.
.
Masih buntu cari jalan masalah jerawat awak? Meh sis bantu 🙋
Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

Happy nyer kalau musuh utama kat muka bole hilang meninggalkan jejak dgn calit-calit dinadi je💃
.⠀⠀
.⠀
Alhamdulillah. Berkat berbulan konsisten. Jerawat bengkak2 tu surut. Ni kalau terus konsisten ni ha. Jangan jealous kalau makin flawless. Dia layak sebab dia konsisten 😘⠀⠀
.⠀⠀
Ada orang guna seminggu tak nampak beza terus STOP !!⠀⠀
Ada orang guna seminggu jerawat naik terus STOP !! 😥️⠀
.
Masalah yg sekian lama dia tanggung tapi x mampu bertahan walau sekejap utk dirawat.. RUGI!!⠀⠀
Tak nak rugi meh cuba & konsisten⠀⠀
.⠀⠀
Bahan-bahan yg terkandung dalam WD ni khas untuk rawat kulit kita⠀⠀
Contohnya, pueraria Mirifica atau ubi betina yg sangat terkenal di Thailand untuk kecantikan luaran dan dalaman wanita. Sebab tu u olss blh rasa kesan WD ni bukan je utk luaran tp dalaman sekali kan? ⠀
.⠀
Ekstrak Tree Peony bantu buang toksin dalam badan kita. Gluthatione & Arbutin agen pemutih untuk mencerahkan kulit kita bukan muka sahaja tapi seluruh badan tona demi tona. ⠀
.⠀
Dan banyak lagi kandungan yg hebat2 khusus untuk rawat kulit kita dari dalam. Dirumus khas dengan penuh kasih sayang untuk merealisasikan impian setiap wanita 😘❤⠀⠀
.⠀⠀
Ajommm cantik sama-sama💖⠀
Promosi WD hanya RM75 sahaja
Setiap pembelian wd hadiah menarik menanti anda.
.
📲Whatsapp 0123512791
InsyaAllah Zati guide sampai jadi.
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

Auchhh malunya bila tengok gambar sebelum 🙈.
.
Jelas kelihatan di situ PORI PORI di wajah. Kulit plak nampak tua dan meggerutu. Padahal muda lagi taw umur bakal doktor ni.
.
Bekas jerawat akan meninggalkan kesan parut yg mendalam. Makin meningkat usia penghasilan sel sel dan jaringan kolagen makin menurun, akibatnya sukar merawat struktur kulit ke bentuj asal.
.
WD membantu mengaktifkan kembali sel sel yg ada dan reproduce sel baru. Mengangkan kembali struktur kulit yg rosak akibat jerawat.

Dengan konsisten calit calit WD kat 3 POINT UTAMA (tak perlu calit kat wajah pun), kulit makin tampak lebih muda. Pori pori yang dulunya BESAR, kini dah terkatup rapat. Malah kulit bertambah licin dan cerah sekata.
.
Sebab WD ni berfungsi merawat kulit dari dalam dgn membina sel sel baru. Dalam WD plak ada ekstrak #SaxifragaSarmentosa yang berfungsi mengecilkan liang liang pori korang yang luas terbentang tu. Sis akan share apa kelebihan bahan ni n kat mana ada #SaxifragaSarmentosa ni dlm posting lain na. ☺️
_
Jadi memang berbaloi sangat korang beli WD dgn harga RM95 nih. Sekarang harga promo RM75 shj. Dapatkan 3 unit utk hasil yg berkesan.

Atau dapatkan wd dgn harga RM75 dgn pembelian set Gelora Asmara (WD + VH) RM120. Jimat RM25
.
Berminat?.
Whatsapp 0123512791
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75

#wdkualalumpur

Orang dok calit WD macam macam dorg rasa. Betul ke wd ni BERKESAN?

Kalau nak tahu, yang sebenarnya ada 4 fungsi utama WD ni.
.
✔️Anti Penuaan (Awet Muda)
.
Umur hanya sekadar angka. Aa gituew ! Perasan tak banyak testimoni yg ai share, umur meningkat, tapi wajah makin muda.

Kalau takat kesan parut,garisan halus kat dahi, hidung, mata tu memang boleh hilang laaa kalau konsisten guna WD ni. Mana taknya sel lama dah digantikan yg baru, yg selama ni tidur dah kembali aktif. Vitamin B & Glycerin dlm wd bantu melembapkan dan menghilangkan parut jeragat.

Yang umur 40an pun serupa anak dara, melawa pun mcm anak dara dah balik. Sampai ada keluar dengan anak, tapi org ingat keluar dengan adik beradik ke?
.
Dek penangan WD ni sampai dah tak kira umur lagi. Oh lupa umur hanya angka.
.
✔️Mencerahkan .
Tahu tak dalam WD ni ada kandungan Glutathione + Arbutin. 2 bahan ni sangat terkenal dalam proses mencerahkan kulit. Bukan kata muka je, satu badan boleh cerah sekata. Bahagia pelipat mcm leher,ketiak, segala celah lah boleh cerah. Tona demi tona gittuew.
.
Penggunaan pun harus lah KONSISTEN. Ni kejap pakai kejap tak camne nak cerah eh.
.
Betul tak?.
.
✔️Menegangkan dan menganjalkan.
.
Part ni memasing dok pegang pipi, makin bulat macam telur rebus bila senyum aihh. Kenapa gituew?
.
Ekstrak Pueraria Mirifica la puncanya, salah satu bahan utama dalam WD. Kalau awk tanya cik google, ia sgt terkenal dalam dunia kecantikkan di thailand. Korang perasan tak awek2 thai semua lelawa kulit memasing. Bukan takat awek je, yg transform jd awek pun lawo. Ye dakk?
.
Belum cerita bab Aset wanita lagi,semua makin bergetah anjal. Termasuklah macik beranak 4, macam anak dara. Toinkkk toinkk !
.
.
Haaaaa 4 FUNGSI UTAMA ni ponnnnn da monung berangan dengan WD, belumm cite yang lain lagi. Mau tak lena tidur dok fikir bila nak dapat WD. Ada yg terus suruh COD sbb tak sabar katanya.
.
Ada yg tak sabar nak dapatkan WD tak? Cepat sementara promosi tengah dok melambai di muka pintu ni 🙋
.
PROMOSI WD RM75 FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda

#wdrm75 #wdkualalumpur

Setiap apa yang kita lakukan sekarang, akan menentukan siapa diri kita akan datang.
.
Kalau macam tu, pepagi ni jangan lupa cecalit WD kat 3 point nadi. Supaya akan datang dapat rasai perubahan diri macam testimoni yang terpampang ni.
.
Nak cantik pon bertindaklah sekarang. Nak pipi macam anjal tegang macam baru lepas buat suntikan botox, calit lah WD sekarang ! Toinkkk💓
.
Takde sape boleh tolong kita, melainkan kita sendiri yang berkehendak untuk capai apa kita mahu.

WD tetap di hati
Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

BESTNYA KALAU "..
.
Bila tengok cermin senyum jer
Bila bangun tido pun senyum
Bila lepas mandi pun senyum
Bila nak tido pun senyum jer
.
Itulah yg berlaku pada pengguna WD. Mana taknya, cinta hati dah start puji memuji😙😙.
.
Yelah macam sis ada bgtahu, WD bekerja dari dalam. Molekul krim yg halus mempercepatkan penyerapan zat zat baik dlm wd terus ke saluran darah. Bila dah start bekerja, semua toksin disingkirkan. Sel kulit mati mula ditanggalkan dan sel baru dibina semula.
.
Awk pernah tak cuba pelbagai skincare or pencuci muka tp tak berkesan, jerawat tetap naik or muka makin kusam. Pstt...awak tau tak tu tandanya badan awak penuh toksin dan darah kotor. Antara penyebab jerawat tak pernah surut. Ini ilmu basic awk perlu tahu. Kena faham betul-betul baru boleh rawat.
.

Dah ramai yang jatuh cinta dengan WD. Bertindak pantas, jimat dan senang nak pakai. Tiap pagi dan malam calit kat nadi selepas mandi. Nanti molekul halus wd ni akan resap masuk dalam saluran darah. Dari situlah WD akn bantu rawat kulit awak dari dalam. Buang kotoran yang dah berkurun.
.
Bila dalaman dah bersih. Luaran automatik akan cantik menawan 💃

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Assalamualikum dan selamat pagi follower Zati.
.
Zati nak bagi tahu ni. Promosi masih available lg tau. Ada yg masih jeling jeling dengan wd ni, cepat la cuba sekarang tau. Rugi tak rasai penangan WD sendiri.
.
Cepat dapatkan sekarang sementara harga promosi RM75 ni. Beli 1 jimat RM20, beli 2 jimat RM40, kalau 3 jimat RM60, 4 jimat RM80, kalau 5 jimat RM100. Wahhh. Banyakk tu jimat 😱😱😱
.
Nak lagi best, khas utk minggu ni je.. siapa beli 2 WD dengan Harga RM150, ada special gift ai nak bagi ! 50 org terawal je tau. Cepatttt !! 😍
.
.
Berbaloi sangat ! RM75 untuk pengguna 2 bulan.
.
2 bulan = 60hari
RM75 ÷ 60hari
1hari = RM1.25
.
Siapa yg dapat untung? Head-to-toe. Patut lah ramai jadikan WD teman sejati ☺.
.
Whtsapp terus no sis tau 👇
www.wasap.my/60123512791
.
FREE COD AREA :
📍KL Sentral - Pantai Dalam - Bangsar South - Bangsar - LRT Bangsar (Old Town) - UM - PPUM
.
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

BESTNYA KALAU "..
.
Bila tengok cermin senyum jer
Bila bangun tido pun senyum
Bila lepas mandi pun senyum
Bila nak tido pun senyum jer
.
Itulah yg berlaku pada pengguna WD. Mana taknya, cinta hati dah start puji memuji😙😙.
.
Yelah macam sis ada bgtahu, WD bekerja dari dalam. Molekul krim yg halus mempercepatkan penyerapan zat zat baik dlm wd terus ke saluran darah. Bila dah start bekerja, semua toksin disingkirkan. Sel kulit mati mula ditanggalkan dan sel baru dibina semula.
.
Awk pernah tak cuba pelbagai skincare or pencuci muka tp tak berkesan, jerawat tetap naik or muka makin kusam. Pstt...awak tau tak tu tandanya badan awak penuh toksin dan darah kotor. Antara penyebab jerawat tak pernah surut. Ini ilmu basic awk perlu tahu. Kena faham betul-betul baru boleh rawat.
.

Dah ramai yang jatuh cinta dengan WD. Bertindak pantas, jimat dan senang nak pakai. Tiap pagi dan malam calit kat nadi selepas mandi. Nanti molekul halus wd ni akan resap masuk dalam saluran darah. Dari situlah WD akn bantu rawat kulit awak dari dalam. Buang kotoran yang dah berkurun.
.
Bila dalaman dah bersih. Luaran automatik akan cantik menawan 💃

Bagi yang nak dapatkan krim wd boleh terus pm atau Wssup Zati 0123512791.

WD promosi RM75sm/80ss sahaja. FREE POSTAGE untuk awak 😉

#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Kalau diri sendiri dapat rasai perubahannya, mmg akan eksaited nak share perubahan tu dgn org lain. Betul tak?
.
WD dah 3 tahun dipasaran. Bukan produk hangat2 tahi ayam yg 3 bulan dipasaran meletop sekejap.. pastu hilang. BIG NO!
.
WD PRODUK yg berjaya mengubah kehidupan seseorg bergelar wanita. Kalau dulu kulit kusam, kembali berseri.. dulu kulit berjerawat malu nk jumpa org, tp muka skg dah bersih makin gebu lagi. Dulu muka kendur, berjeragat dan nmpk tua. Sekarang makin awetmuda !!.
.
Tengok perubahan yg pengguna alami sendiri. Nampak takkkk 👀
.
.
Inilah rahsianya.. kandungan Pueraria Mirifica sbg bahan utama dlm WD membantu mengajalkan kulit yg telah kendur, merawat masalah pori, jerawat, dan juga bertindak sbg penstabil hormon anda. Bila horman dah stabil, masalah dalaman akan dirawat dan sel sel kulit luaran mula terbentuk semula.
.
.
Awak ada masalah lain berkenaan dgn kulit? Jangan risau, Whtsapp je no kat bawah tu. Zati ada untuk bantu awk realisasikan impian awak 😘 .
WD PROMOSI HANYA RM75 SAHAJA !! Jangan risaumengebai postage, sis belanja ❤.
.
Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda
.
FREE COD AREA :
📍KL Sentral - Pantai Dalam - Bangsar South - Bangsar - LRT Bangsar (Old Town) - UM - PPUM
.
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #

Masalah jerawat mmg sgt merisaukan bg setiap org. Siapa tak risau, kalau nk ke event mana2 nk jumpa org ke atau lagi lagi nak bersanding di hari bahgia. Level konfiden jd low, nk berhadapan dgn org rasa segan je. Betul tak?
.
Sabar, tak perlu runsing lagi. Masalah awak Zati boleh bantu. Mudah shj semudah penggunaan WD. Serapan sepantas 3saat pada nadi.
.
ℹKalau nak tahu WD bukan mcm krim yg biasa tau. Diformulasikan dgn Bio Teknologi Nano dimana kuasa serapan 12x ganda pantas menyerap ke dlm pembuluh darah. Kandungan hebat yg sgt LUARBIASA bekerja utk mencantikkan dan merawat kulit para wanita dari dalaman.
.
Apa kandungan LUARBIASA tu?
.
✔Antara kandungan yg diperhalusi dlm WD adalah #PuerariaMirifica bertindak mengecutkan jerawat, merawat parut, sbg agen penegang, menganjalkan memperbaiki sel tubuh dan menstabilkan hormon estrogen awk.
.
#Akar_Tree_Peony bertindak mengeluarkan toksin dari badan. Cuci saluran darah dari tersumbat dgn bendasing yg menjadi batu block utk membawa darah.

Bila toksin dah diusir memudahkan zat zat baik dlm WD mula bekerja.
.
#Arbutin dan #Glutathione  membantu mencerahkan kulit dgn sekata. Bertindak sbg agen anti penuaan. Melambatkan proses penuaan dgn membina semula sel sel baru yg tak aktif dan telah mati.
.
Tak percaya? Rugi sangat !
Sebab dah ramai yg bercinta dengan WD dpt kulit sihat dan anjal. Patutlah ramai sekarang wanita lebih muda 5 tahun dari usia sebenar.
.
Masih samar cari jalan penyelesaian utk masalah kulit anda? Sis ada utk guide awak ke jln yg benar.
.
Insoflah..Bertindak sekarang, kalau dok verangan je tak bertindak, kirim salam sis pada jerawat awk ya ❤
.
P/S: Promo RM75 masih dilanjutkan.
Dapatkan 3 unit utk hasil yg memuaskan.

Whtsapp sis sekarang 0123512791 izzati or click link pada bio @nourainstokis .

#wdkualalumpur
#cod
#wdrm75
#wdmurah
#womendesire
#ubatjerawat
#krimjerawat

Most Popular Instagram Hashtags