[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wdmurah

MOST RECENT

❗RASIA KULIT PELOLESS❗
.
.
Bila JERAWAT mula tumbuh tu, satu je yang terfikir kompommm ada PARUT lepas ni.
.
.
Tapi bila ada wd dalam tangan dah tak risau semua masalah tu. .
.
Kandungan GLYCERIN dalam WD memang fungsinya dapat menghilangkan parut.
.
.
Manakala Kandungan ARBUTIN dalam WD boleh mencerahkan kulit. .
.
.
So korang dah tak payah poningg poningg dah bila ada WD ni. .
.
.
Kandungan dalam WD memang mampu selesaikan masalah korang. .
.
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdeclovers

BEST kann bila perut kembali normal. Tak perlu bergantung pada korset lagi dah BEBAS jer rasa.
Bila kulit anjal, selamat tinggal lah kulit gelebih bersaki baki tu.
Ekstrak Pueraria Mirifica dan ekstrak akar Tree Peony gabungan mantap bila menyahtoksin darah bebas kolestrol jahat dan kembalikan BENTUK badan ideal 💃

#izanaadleesyabeauty

Makin lama makin mengancam 😅

#SALAMPINGGANGKERENGGE
#WDMURAH #Wdec

STRESSNYAA bila kulit mula mengendur bila usia menginjak 50 an. Macam macam dah cuba dari skincare ke supplement tapi masih bergaris garis berjalar pada wajah. Bermekap tebal pun masih lagi kelihatan tak dapat nak disembunyikan. .
Alhamdulillah semuanya berubah bila adanya WD disisi. Memula tak percaya hanya cecalit di nadi berubah rupa. Bila lihat perubahan pada kawan baik nya (Kak Chik Zana) Lama-lama terpengaruh juga. Lagi rasa sayang bertimpa timpa. Mana taknya kulit pipi naik cekang glowing mowinggg .

WOW akhirnya!

Berjaya mencantas kedutan yang selama ini berakar bermaharaja lela. Glutathione, Arbutin, Pueraria Mirifica adalah antara zat anti oksida dalam tumbuhan yang penting untuk menganjalkan, menegangkan, mencerahkan dan awet muda.
.
SERONOKNYA bila ramai yang tersalah teka usia ingatkan kita ni lebih muda. .
Mekap lite lite saja pown cukup dah tak perlu sarat bertepek pondesen tebal tebal.
Yang ada masalah macam Kak Ani jangan dok intai-intai jer. Rugi kalau tak mencuba. .
Ini baru calitan asas tau belum rajin buat V SHAPE lagi sesilap nanti erra pajira pown geget jarii ☺️ Korang nak kak izan guide secara PERCUMA termasuk jomm wasap
012 9066631
012 9066631

#izana #skinsolution #awetmuda #wdmurah #WD #Wdec

Akhirnya setelah 2 bulan tak period tapi lepas sapu wd period dah datang.. Hoorey.. Terkejut jugak masa hari first darah keluar berketul ketul. Iya la 2 bulan kan tak period. .
.
Eh itu baru 2 bulan. Tak boleh bayang kalau period tak datang lagi bulan ni. Huhu. Nasib jumpa WD ni. Alhamdullilah. .
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream

Nak cantik tak payah susah susah berhabis dengan kos yang tinggi. Produk Bumiputera, ada kelulusan kkm cari je dengan zati. ..
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream

Bila period tak datang setiap bulan, memang bikin stress kan. Kalau ditanya mak mak ada yang cakap perubahan hormon, dan normal. .
.
Kalau sekejap je boleh terima lagi, tapi kalau bertahun?? Boleh tahan ke?? Sebelum jadi hal yang lebih besar baik kita ikhtiar dari awal.. .
.
Lagi-lagi dalan WD ni ada kandungan #TreePeony tau. Manfaatnya untuk melancarkab perjalanan darah dan membuang toksin dalam badan kita.
.
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream

TAK ADA MASA, TAPI BOLEH CANTIK ?
.

Adakalanya rasa terkejar kejar dengan masa kann.
Rutin harian selaku ibu, isteri dan terikat dengan kerja menjadikan kulit muka kusam mencuka. Nak pandang pun tak selera. .
Hinggakan muka cik misi kita ni dengan muka pesakit lebih kurang jer, Tak de seri 😓
.
.
Akhirnya bertemu jodoh dengan WD. Dengan penggunaan semudah ABC Alhamdulillah akhirnya berlakulah transformasi diri. .
WD krim cantik dengan diformulasikan dari Bio Teknologi NANO kesan penyerapan sehingga 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Menjadikan kulit semakin cerah anjal.
.
Sesibuk mana sekali pun bila cecalit di nadi pasti MUDAH pada bila bila masa di mana saja

Ramai kawan yang tegur dek perubahan diri. Mekap lite lite saja pun mencukupi.
Jomm ber WD serlahkan kecantikan diri dari dalam ❤

#WDmurah #Wdec #skinsolution #awetmuda

Morning.!
Sarapan ape tu.?
.
.
Jangan lupa calit WD pada nadi ea, fresh je muka badan semua.
.
.
Wd boleh membantu betulkan peredaran darah. Jika awak ade masalah jerawat yang degil sangat2 tu InsyaAllah boleh sembuh. WD bukan calit pada jerawat ye sayang2, wd dicalit pada nadi sahaja. Wd mampu meresap terus ke pembuluh darah dan merawat darah kita. Masalah jerawat degil ade kalanya berpunca dari darah kotor. .
.
Kalau rasa masalah kulit wajah uolss berpunca dari masalah darah, jom try WD.
.
.
sekarang masih offer lagi
Rm75 freepos dan freegift.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗FreeCod Ayer hitam, kluang, university tun hussein Onn, parit raja.
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik #kosmetikmurah #RezekiAllah #teamfiza #adleesyabeauty #nadadleesya #TeamJutawanWDfiza #agentadleesyabeauty
#calitcalitcantik #sisnik #teamrinahebat
#teamfizabest

Makin hari makin cun, makin hari kulit makin licin. Rahsianya wd je uolls. Konsisten hari-hari sapu tak mustahil dapat kesan aummm gtue. Tu baru kesan luaran dalaman tak tersenarai lagi tau. .
.
Jimat tak?? 1 krim boleh rawat macam-macam, ada 1001 manfaat. Wd ni merawat dalam dan luaran sekali bukan fokus 1 je tau. .
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream

RUNCING 😱😳 WOW
Bila buat Tips Teknik Massage V shape pipi bermentol, dagu terbentuk indah. Runcingg uolls
Bagaikan RAWATAN SALON
Bagai RAWATAN BOTOX
Ehh sorry sikit tauu WD SELAMAT digunakan LULUS KKM walaupun uolls pregnant.
Habbbis hilang pipi pau uolls
BEST sangat sayangg. "Bujur sirih" selalunya dikaitkan dengan cantik FIRM! Retiss pown sibukk nak Vshape kan wajah tauu. Cer tengok Paknil tu dahh macam retiss Korea kann 😅

Jom kita ber WD 👇👇👇
012 9066631

WD NADI KECANTIKAN KU

#izanaadleesyabeauty #wdmurah #wdec #V-shaped

Seriuss ramai tau yang mengadu muka kusam, berjerawat, berminyak, tak ada seri bagai. Bila orang dah cakap camtu, zati akan terus "sis ada problem period" tak. Rata-rata ada cuma segan nak bagitau. .
.
Kalau koranh nak tau, bila darah period tak buang tiap-tiap bulan sebab tu akan naik jerawat, muka kusam bagai. Sebab apa?? Tu darah kotor tau, takkan nak biar duduk dalam badan kita. .
.
Tapi bila period dah stabil, in sya allah muka pun akan nampak seri. Sebab tu korang kena try WD ni, dia merawat masalah kita dari dalam. Bukan sekadar dari luaran. .
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdeclovers

Siapa boleh pakai WD ni?? WD ni semua boleh pakai. Krim untuk kegunaan 1 family. .
.
PEREMPUAN sama ada dia hamil, atau dalam pantang pun boleh pakai, ada jugak pengguna WD yang jadikan WD pengganti jamu. Untuk perempuan ada 3 sapuan wajib iaitu di kawasan nadi ari-ari, leher, pergelangan tangan dan kawasan kawasan yang perlu. .
.
LELAKI ada 2 nadi wajib iaitu nadi leher, nadi pergelangan tangan dan kawasan kawasan yang perlu. ..
.
.
KANAK-KANAK sapu di mana kawasan yang perlu. Contoh nya bisul sapu di kawasan bisul, ruam di muka sapu di muka. .
.
WD ni boleh digunakan jugak ketika kecemasan. Macam zati sendiri pernah terkena minyak panas dekat tangan. Then terus sapu WD. Alhamdullilah tak ada gelembung dan parut. .
. .
. .
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT

WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdeclovers #infowdbyizzaizati

Teka teki teka tekuk, cuba korang cari apa beza kedua dua gambar ni. Orang yang sama tau. Bukan twin atau sebagainya.
.
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream

Tudia sampai 1 family pakat pakai si comey wd ni. Banyak sangat manfaat dalam 1 botol. So tak rugi la pakat grap sorang 1.
.
.
Hah sis ni cakap sengugut dia makin berkurang dah. Almaklumlah dalam wd ni ada bahan hebat iaitu kandungan #treepeony Di mana manfaatnya adalah melancarkan peredaran darah. .
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdeclovers

Wahhhh makin cun melecun sis ni. Jerawat pun dah hilang lah.
Tak sangka hari hari konsisten calit wd ni, ini hasil yang dapat, syiokknya hati kita.
.
.
Dengan sapuan di 3 point nadi je tau. WD nie merawat masalah melalui pembuluh darah kita. Sonang je sayang pakai WD ni. Tak perlu susah susah nak minum, shake atau sebagainya. Korang kalau tengah hadap jam pun boleh pakai.
.
.
Sriuss senang dan mudah, jimat masa lagi tau. Yang syiokknya lagi WD boleh tahan sampai 2 bulan keatas. Hah lamakan??.
.
.

WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream

Masalah kulit kusam sangat merisaukan.
Muka takder seri.
Nak tengok kat cermin pun takut.
Kulit kusam buatkan diri hilang keyakinan.
Malu kenapa kulit orang lain elok je.
.
.
Jom serikan wajah uols fengan krim kecantikkan WD. Calit calit saje.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang #wdkluang #codkluang #kluang

DULU KUSAM KINI CERAH 😱

Macam tak percaya je calit wd dua kali sehari pada tiga point utama iaitu nadi tangan, nadi leher dan bahagian ari ari dapat membongkar RAHSIA KULIT KUSAM.

Wd krim kecantikan yang berfungsi MENCERAHKAN, MENEGANGKAN, MENGANJALKAN dan memberikan kesan AWET MUDA kepada si pencalit 😍. Ramai yang termuda jelitaz bila mula mempercayai krim wd sebagai keperluan kecantikan dalaman dan luaran.

Krim wd ialah bio teknologi nano yang mudah meresap pantas ke dalam kulit sehingga dapat memberikan kesan seawal 3 minit.

Awak nak wd sebagai peneman kecantikan? Jom dating sini 0196346889 😉 Dapatkan dengan harga promosi lagi Rm75 free pos tau. Free penghantaran jugak untuk kawasan kluang dan Ayer hitam.

#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM
.
++++++++++++++++++++++++++
.
WD bukan skincare, bukan ubat, bukan suppliment, jamu pun bukan.

Tapi bila guna WD dapat kesan macam guna semua tu. Malah lebih lagi.

Jadi nak tahu apa kandungan WD ni?

PUERARIA MIRIFICA : Orang Thailand gunakan untuk awet muda. Jugak untuk kecantikan seluruh tubuh badan

EKSTRAK AKAR TREE PEONY : Herba yg dah berkurun digunakan di China. Kajian membuktikan ia mampu membersihkan toksin dalam darah. Tak payah minum air detox hari hari.

GLUTATHIONE :  Pencerah kulit dan anti oksida. Penting jugak untuk tubuh.

ARBUTIN : Ekstrak berry yg banyak digunakan dlm kecantikkan utk pencerahan semuajadi.

TEKNOLOGI BIONANO: Bahan dalam WD di perhalusi hingga tahap partikel. Mampu meresap sepantas 12kali ganda kedalam darah. Membawa khasiat dari bahan bahan tadi keseluruh tubuh.

Takpayah susah pun calit aje nak cantik sekarang.

Empat bahan utama dalam WD. Dengan fungsi yang dah terbukti melalui kajian makmal. Tambah pulak teknologi terkini

Senang cerita WD ni krim kecantikan la. Untuk dalaman dan luaran.
Jelas sayang?. Kalau nak tahu lebih mendalam lg cuba lah wd dulu.

Sementara promosi diskaun RM20 ni diteruskan elok la mulakan transformasi anda.

Whtsapp sy, Izzati Zambri 0123512791 untuk maklumat lebih lanjut ✌😘.
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

Wahhh...jangan tak percaya yang dulu mukanya penuh jerawat, kusam, gelap kini verubah jadu wanita cantik uolss.. korang pun boleh.. sure yessss.
.
.
Jom jom repair dalaman dulu dengan krim WOMEN DESIRE. Hanya calit calit je pada nadi, tapi kesan 1 badan. Bila uolss pakai pasti akan merasa perubahan.
.
.
APA ITU WD?
WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Sudah berada 3tahun dalam pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.
WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri
.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP.
❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita.
.
.
FUNGI UTAMA WD
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda
USP WD
❤ Krim Bio Teknologi Nano
❤ Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
❤ Mudah guna Hanya 3point nadi sahaja dan mudah bawa
❤ Krim kecantikan yang pelbagai guna
❤ Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda.
❤ 80% pengguna repeat order
❤ Selamat untuk di gunakan.
.
.
WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK
Formulated adalah Prof dari oxford london.
kilang di dalam Malaysia.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang

Bila pakai WD bersyukurlah bila hari ni pakai esok dah ada kesan. Bukan semua orang akan alami kesan secepat tu. Walaupun kesan negative. Tapi kita dah nampak dari situ WD ni dah ada tindak balas. .
.
Healing crisis ni salah satu cara toksin keluar dari badan kita. Ada macam-macam cara, ada toksin keluar melalui peluh, buang air, jerawat dan banyak lagi. .
.
Time ni takkan nak terus stop?? Toksin dalam badan kita pulak dah bertahun terperuk dalam badan. So sabar la hokey, banyak kan pengambilan air masak. .
.
Macam sis ni, bila dia dah sabar dengan healing crisis tengok apa dah jadi dekat dia. Sikit sikit nampak perubahan.
.
.
.
.
WD still Diskaun tau sayang.
RM75/ss RM80
📩FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT
.
.
**LIMITED GIFT**
**DISKAUN RM20**
.
.
.
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532
WHATAPP : 0195147532

#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdeclovers

Most Popular Instagram Hashtags