[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wdmurah

4214 posts

TOP POSTS

Habis satu muka naik jerawat pasir. Surut satu naik satu. Setiap kali tengok cermin mesti stress. Makin seram pulak bila tengok jerawat berkampung kt muka ni.
.
Sis faham sangat situasi mcmni, sebab sis pernah alami. Lagi la bila kerja kawasan kilang, banyak habuk debu muka cepat berminyak. Bilanya muka ni berpeluang nk bersih. Last last cuba si kenid WD sebab tengok banyak testimoni yang berjaya.
.
Pengguna setia panggil WD ni krim AJAIB tau. Sebab just calit calit je boleh dapat kulit yang tegang, anjal, cerah, jerawat hilang, selamat tinggal masalah kulit !.
.
Bekerja siang malam menyingkirkan toksin melekat pada dinding saluran darah. Perbaharui sel lama, dan buang sel mati. Hormon dalaman distabilkan, menyerap nutrient baik utk membantu merawat dalaman dan luaran.
.
✔Mana tak nya, banyak kandungan hebat dalam wd ni:-
.
🔥EKSTRAK AKAR TREE PEONY yang bertindak melancarkan peredaran darah dan mengeluarkan toksik dari badan.
.
🔥EKSTRAK PUERARIA MIRIFICA bertindak sebagai penstabil hormon estrogen.
.
🔥GLUTHATIONE & ARBUTIN
mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
🔥EKSTRAK AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS berfungsi menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
🔥EKSTRAK SAXIFRAGA SARMENTOSA bertindak mencerahkan kulit secara semulajadi, memgurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.

Baru cerita sikit, belum semua lagi tau. Ni pun buat uols tak lena nk tido, tak sabar tunggu esok nk dapatkan WD kan.
.
Lagi best sebab ada PROMOSI JIMAT RM20. Harga hanya RM75 je FREE POSTAGE, FREE GIFT & FREE GUIDE 😉

Kenapa tunggu lagi. Whtsapp sekarang tau 0123512791

#DealerAdleesyaBeauty
#wdrm75
#wdkualalumpur
#wdmurah

Assalamualaikum dan selamat tengahari kawan kawan hebat 💪
.
Pepagi lagi dalam group TEAM MOKDA HEBAT masing2 berpesta semalam. Yelah mana tak nya memasing pakat dapat REWARD bulan Ogos. Berhoorayy la semua 😄.
.
Pagi ni nak share sikit kat uols rezeki dengan WD. Alhamdulillah bulan lepas dapat buat sales 100pcs WD. Walaupun 100 uols keuntungan sapu bersih RM9500.00 tau. UNTUNG BERSIH 🔥🔥🔥
.
Itu baru keuntungan, REWARD dari team #mokda Ida Rohaiza pun dapat sis dapat rasa. So far, Alhamdulillah dah 3 bulan dapat maintain sales macamni.
.
Susah ke suri rumah nak dapat income sendiri setiap bulan? Tak susah, KITA BUAT KITA DAPAT HASILNYA. Itu janji sis, dengan izinNYA. Insyaallah ☺. Tak percaya takpe, sis share je apa yg sis dapat 😘
.
**Berminat nak join team WD buat sales letopss setiap bulan? Boleh terus helo helo sis. Guide dari A-Z sis ajarkan 🎉
.
Whtsapp terus no sis tau 👇
www.wasap.my/60123512791
.
.
#wdkualalumpur
#pengedardiperlukan
#wdmurah

Orang kata perempuan nampak cantik waktu malam. Betul ke? Tapi korang tahu tak cantik tu bukan sekadar penjagaan luaran. Dalaman turut sama main peranan. Orang tua-tua kata kulit pinkish ni bermula dari dalaman yang sihat. Jadinya waktu malam, jangan lupa ikut tips dibawah khas untuk WD lovers :
.
.
✔️ Pastikan kulit muka bersih dan bebas dari segala makeup. Tidur dengan makeup boleh buat kulit muka 7 kali lebih tua dari usia sebenar. Seram kan? Itu yang belum 30 tahun, garis halus dan pigmentasi mula menempel.
.
✔️ Pastikan ada penjagaan kulit lengkap untuk jaga kelembapan dan merawat kulit semasa tidur.
.
✔️ Paling penting bagi pencalit WD, mestilah kena calit WD dulu. Calit pada 3 nadi utama :
🔸 Nadi tangan, leher dan ari-ari (kawasan rahim). 3 nadi utama ni sahaja dah cukup untuk bahan-bahan didalamnya menjelajah ke seluruh badan untuk merawat kulit kita satu persatu. .
.
🔸 Ada pueraria mirifica untuk cantik dan tegangkan kulit, merawat/ menghalang jerawat dari dalam. Ada tree peony untuk buang toksin. Ada gluthathione untuk cerahkan kulit seluruh badan. Ada Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Dan banyakkkkk lagi bahan hebat lain. .
.
🔸 Lepas calit terus WD jalankan kerjanya. Buang toksin, lancarkan aliran darah, dan aktifkan sel-sel kita yg sedang tidur dan bina sel baru dalam badan. .
.
🔸 Kalau ada masalah dalam perjalanan, WD akan berhenti dulu sebelum melancong ke destinasi yang lain. Masalah kita semuanya berbeza. Sebab tu dah beribu testimoni mereka berbeza-beza. Ada yang jerawat hilang dulu, ada pulak kulit anjal dan tegang dulu, ada pulak kulit nampak berseri, glowing/ pinkish seawal seminggu, ada pulak yang sehari calit asyik tertentut tentut ajee. Kerja kita calit aje, yang lain biar kita bagi WD yg buat kerja. Tengok-tengok dapat pujian dari orang tersaiyang kenapa makin hari makin tegang, makin berseri, makin awet muda, makin anjal 🙈
.
.
📲0136379697
#wdrm75 #wdkl #wdselangor#wdkl#codwd#wdmurah

Bestnya kan kalau satu badan cerah, bukan takat muka je tau. Celah bedah celah tiakk tempat tersorok pun boleh cerah. Dengan WD calit calit je cerah satu badan? Betul ke ni? .
.
.
Kalau perasan kebanyakan pengguna WD sebelumnya ada masalah kulit kusam. Lepas 2 3 bulan mencalit terus kulit cerah berseri memancor macam bidadari
.
.
.
Itulah uniknya WD. Penggunaan MUDAH je hanya calit pada 3 nadi utama. Pantas menyerap, tiada serdak melekat dan tidak melekit. Ramuan yg ajaib dalam WD membantu merawat kulit dari dalam, bukan luaran. Antara ramuan hebat dalam WD adalah : .
.
.
✔️ EKSTRAK AKAR TREE POENY : Herba yg berkurun digunakan di China. Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dan sisa darah kotor yg melekat pada saluran darah dan bawa keluar dari badan .
.
.
✔️ ARBUTIN : Ekstrak burberry yang membantu mencerahkan kulit serta agen anti penuaan .
.
.
✔️ EKSTRAK SAXIFRAGA SARMENTOSA : Mengandungi antioksidan yang baik untuk memutihkan kulit secara semula jadi, mengawal pengeluaran minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat
.
.
.
BAGAIMANA WD BEKERJA?
.
👉🏻 TEKNOLOGI BIONANO : Teknologi banyak digunakan org Jepun dan Korea. Bahan dalam WD diperhalusi dgn molekul paling halus, 50 kali ganda halus daripada sehelai rambut tau. Mampu meresap sepantas 12 kali ganda ke dalam pembuluh darah, terus bawa khasiat kandungan bahan WD ke seluruh badan .
.
.

Kalau awak mencari produk mencerahkan satu badan, WD lah jalan penyelesaiannya. Tona demi tona kulit cerah sekata satu badan. Nak rasainya sendiri?
.
.

Satu botol WD tahan sebulan hingga 2 bulan ya, sangat lahh jimattt. PROMO RM75 seunit hampir tamat. Lekass grab sekarang
.
.
Whatsapp 01132209609

Tolong sis bolehhh?? Tolong habiskan stock cepattt guysss !!! Discount 20% all loose items !.
.
Berita baik untuk semua penggemar Nour Ain. Sempena Nour Ain Beauty Care nk buat packaging baru bulan 5 ni, laa ni kami nk habiskan stok bulan ni. Meh tolong habiskan stok kami cepattt !!!!
.
Stok makin nipisss.. lambat habisss. Ting tingg tinggg lajuu je whtsapp ni haa..
.
Jom dapatkan dengan kami sekarang
@nourainstokis
@nourainstokis
@nourainstokis *selagi stok masih ada.
.
Jika berminat contact kami ya .
WHTSAPP/SMS/CALL 0123512791 .

#nourainpromotion #promosinourain #nourainrawang #nourainbeautycare #nourainbeauty #nourainstokis #nourain #beautycare #serum #WDECmurah #WDmurah #WDEC #WD #nightcream #daycream #nourainmurah #freepostage #nourain4in1 #nourain3in1 #nourain5in1
STOKIS BERDAFTAR : IZZATI BINTI ZAMBRI

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah

Jeragat adalah perubahan warna kulit sementara menjadi kecoklatan, bintik-bintik hijau atau abu-abu pada dahi, bibir atas, dan pipi bahagian atas. Warna jeragat juga terkadang biru keabu-abuan. Masalah kulit ini kerap berlaku kepada kaum perempuan umur 35 tahun keatas. Wanita yang lagi hamil juga biasa dijumpai mempunyai perbezaan warna kulit akibat jeragat. Walaupun mungkin, tapi sangat jarang lelaki yang terkena jeragat.
.
.
Keadaan ini dipercayai mempunyai kaitan dengan pendedahan sinar ultraviolet, hormon luaran seperti pil perancang keluarga, dan perubahan hormon dalaman pada saat hamil. Kebanyakan pesakit jeragat ialah mereka yang sentiasa terdedah kepada sinaran matahari.
.
.
Untuk menghilangkan jeragat memang tidak mudah, jadi anda boleh mencuba dua cara ini untuk membuat toner bagi merawat dan menghilangkan jeragat.
.
.
Cara-caranya :
.
1. Kisar timun biar menjadi lumat.
.
2. Lepas tu tapis untuk dapatkan jus dan mengasingkan serbuk mentimun tadi dan perahkan limau nipis. Limau nipis ni berfungsi untuk merawat dan menghilangkan masalah jeragat.
.
3. Masukkan campuran tadi ke bekas botol spray dan simpan dalam peti sejuk. Bila nak pakai cuma perlu spray spray je kat muka,mudah bukan.
.
.
Selamat mencuba ! 😘
.
.
#wdkuching #wdmurah #wdrm75 #agentadleesyabeauty #tipskecantikanbizbyan

#infowd
_
WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yg bergelar wanita ❤️
.
.
Bukan krim kecantikan biasa. Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan nya.
.
.
✔️ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit muka.
.
✔️ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. .
.
✔️ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita terutamanya bagi yang dah bergelar ibu.
.
✔️ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya. .
.
.
Pastikan air masak minum secukupnye ikut keperluan berat badan masing masing. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan bahan dalam WD ni nak meresap sebab ianya tak perlu melalui sistem tapisan tapi terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa lebih 5000 pengguna WD dah berjaya cantik hanya calitan di nadi nadi jur💃🏻
.
.
FREE POSTAGE, FREE GUIDE & TIPS TAMBAHAN.
WD RM95
Nak harga RM75 beli skrg sementara masih promosi.
Whatsapp 0182655485

PARUT HILANG TANPA KESAN 😘

Seronok tak terkata nak share testimoni ni.

Sebelum nie wajah beliau mempunyai masalah kulit tapi selepas iktiar menggunakan wd selama sebulan dan selepas penggunaan 1 botol. Alhamdulillah parut dan luka hilang sedikit demi sedikit.

Nak tahu kenapa?
Sbb kandungan dalam wd membantu merawat masalah secara sula jadi. Antara bahannnya :- 🌱DIMETHICONE TOPICAL : Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit yg mati serta melindungi kulit dari kekeringan. 🌱HIDROLYZED SESAME PROTEIN : Menjadikan kulit licin lembut dan anjal akibat keradangan. 🌱XYLITElGLUCOSIDE : Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.

Kalau parut sebesar ni boleh hilang.. Tak mustahil kesan dan parut jerawat pun boleh lesap. Sebab tu luka parut jerawat mudah kecut dan kering lepas sapu WD ni. Sbbnya bahan2 td membantu menjalani proses penyembuhan tersebut.
Jangan ragu2 dgn keberkesanan WD, insyallah jika konsisten pasti hasil positif yang bakal awak semua peroleh☺

PROMOSI RM75 masih melambai lambai. Dapatkan sekarang sementara masih promosi

Ada lagi yg nak cuba WD? Helo helo je sis sekarang

#wdkualalumpur
#wdmurah
#wdviral
#pengedardiperlukan

Ramai tanya, WD cara penggunaan macam mana? Sekali calit berapa byk nak guna? Sila rujuk gambar tau. .
.
1️⃣ NADI LEHER. Jumlah krim yg ada pd jari tu akan sapu kt leher kanan dan leher kiri. Satu nadi sekali calit. Sapuan dari bawah keatas.
.
2️⃣ NADI TANGAN. Calit dekat nadi tgn dan gosok kan terus nadi tgn kanan dan kiri. Senang cerita mcm kite slalu buat bila pakai perfume tu. Sikit je kan? Nak sapu satu2 pun boleh. Contohnya, mula-mula sapu pada nadi tangan kanan kemudian sapu pula nadi tangan kiri. Sapuan arah lawan jam.
.
3️⃣ ARI-ARI. 3 jari dari bawah pusat. Jumlah yg sama akan sapu dekat ari2. Ari-ari mmg suka lebih sikit. Sebab byk manfaat kan kalau sapu situ. Sapuan arah lawan jam. Sapu hingga meresap.
.
.
✔️ Nak sapu dimuka boleh?
Boleh. Sapu nipis buat night cream. Kulit sensitif tidak digalakkan sapu. Cukup pada nadi sahaja. Kalau awak letak skincare seperti serum ke, night cream ke dkt nadi memang tak jadi tau. Sebab WD khas Diformulasikan dengan TEKNOLOGI NANO, meresap 12kali lebih pantas dalam kulit. Jadi jangan pelik, calit-calit boleh cantik 👩🏻
.

Sebotol kecil tu boleh tahan sebulan stgh hingga 2 bulan 😘 Harga RM95
_
🌸WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC)🌸
RM95. FREE POSTAGE
Belian 3 unit keatas rm75/unit. Jimat. 😊
.
☎WHATSAPP/TELEGRAM 012 5405699
Telegram: @igteratai
Wechat: terataico
.
.
#wdec #wdecmurah #wdecborong #wdeclover #wdmurah #wdecoriginal #stokiswdec #krimhormon #krimhormonmurah #krimhormonborong #krimjerawat #jerawat #womendesireeessentialcream #wdecmurahgila #krimputih #senggugut #periodpain #jeragat #sunburn #kulitsunburn #krimkecantikan

MOST RECENT

Fuhsss ! mantapp sampaii melopongg kakmila bila mandangg kakak manis bawah ni.
.
.
Makin cantikk mengancam 😍
.
.
Dulu kulit muka kusam yakmat. Dengan tak sekatanyaa. Paling sedih muka nampak tua dari usia. Pakai la apa apa pun tetap tak jadi. Sampai buntu dah nak buat macam mana.
Hurmm stress .
.
.
Syukur sejak berkasih dengan krim bio teknologi nano #WD , hidup disinari cahaya baru.
.
.
Makin konsisten kulit makin glowing ,makin anjal, tegangg berseri seri.
.
.
Tak sangka buat sapuan di 3 point nadi je boleh dapat kesan macam ni skali. Tapi memang tak mustahil sebab nya #Extra Tree poeny dalam WD ni fungsinya untuk nyah toksin dari badan, lancarkan darah, bina sel sel kulit baru.
.
.
#PUERARIA_MIRIFICA pula menstabilkan hormon estrogen, menganjalkan kulit, dan aset aset. .
.
Sebab tue jangan pelikk sapu WD kat nenadi bolehh termontoksss sini sana. Opss!
Nak sihat nak cantik tak salah laburkan sikit duit untuk diri sendiri kan.
.
.
Psttt harga PROMOSI masih on grabb sekarangg hanya RM75.

#womendesiree
#wd #viral #2017
#wdec #promosirm20
#wdecpenang
#wdbukitmertajam
#wdkulim #trending
#wdpenang
#penangmari
#instafamous
#codpenang
#bazarpaknil
#igshop
#womendesiree
#adleesyabeauty
#sayajual
#wdterbaik
#calitcalitcantik
#wdmurah
#wdkepalabatas

Calit calit WD untuk atasi masalah kulit wajah, tak sangka plak boleh terselimmm! 😱
WD ni krim PELANGSING badan ker??
.
.
BUKAN awaak, WD hanya krim kecantikan. Fungsi UTAMA WD : .
✔️MENCERAH
✔️MENEGANG
✔️MENGANJAL
✔️AWET MUDA
.
.
Tapi jangan lupa, dalam WD ada bahan AKAR TREE PEONY yang mana berkerja untuk membuang toksin toksin jahat dalam badan yang menjadi penyebab badan kita gemuk!
Selepas itu di bantu oleh PUERARIA MIRIFICA yang menjaga dalaman wanita, itu yang sentiasa nampak muda remaja.
.
.
GLUTATHIONE & ARBUTIN sangat terkenal dalam memutihkan kulit bukan sahaja muka tetapi keseluruhan badan.
Syiokkk kan, calit calit je pun, kulit jadi cerah, muka pun flawless, body melentik kalah anak dara u ols.😍
.
.
Semua ini hanya berharga RM75 aje saiyang, seriously! Ya betul. Tapi kena beli sekarang la masa tengah promosi ni.
Lepas abis ni uols kena beli RM95 la Jika promo dah tamat!
Whatsapp kakmila laju 0174656236. Kakmila lanjer postage 😍

#womendesiree
#wd #viral #2017
#wdec #promosirm20
#wdecpenang
#wdbukitmertajam
#wdkulim #trending
#wdpenang
#penangmari
#instafamous
#codpenang
#bazarpaknil
#igshop
#womendesiree
#adleesyabeauty
#sayajual
#wdterbaik
#calitcalitcantik
#wdmurah
#wdkepalabatas

Fuhhhh terkezutt!😱
.
.
Why why why dari dulu tak berkenalan dengan krim cinonet ni. Kenepa.??? Krim wangian lavender yang menyamankan pikiran, menenangkan minda. Freshhhh
.
.
Kalau dulu tebal melangit duk tepek pondation nak tutup muka kusam, jerawat jeragat bagai. Jangan citer pasal parut jerawat lagi.. penat lor nak tutup. Al maklum ler muka takder seri nak bagi seri bak penantin baru. Nakk bersiap pun ambik masa berrejamm rejam , cik abang tunggu dalam kereta tenungg ajerr pintu bila lahh bini den nak kua niehh 😜
.
Tapiiii Sejak konsisten #WD ni , keluar rumah jumpa kengkawan mereka puji wahhh makin cerah berseri ape rahsia nie?. Aisshhhh berbunga bunga rasa hati.
Sukaaa sangatt hati nie,Jimat duit camni. Tayah beli skincare yang bermacam macam barang tue dan makeup dah. Ahakkss. .
.
WD ni bagi kesan HEAD TO TOE taww saiiyangg. Luar dalam, Jangan ingat cecalit nadi tak jadi apa terkena point dia memang lain sungguh sunggub penangan nye . Cerahh bercahayaa jer muka tue haaa.
.
.
Jangan tunggu Promosi bagi salam ku yang terakhir baru lah hakak nak berlari ke rumah rimau kuning nakk tranfer duit . Takutt tersold out plak nnti kann. Jomm dapatkan sementara PROMOSI JIMAT RM20.
.
.
Jom jom hakak, Nik ade wat luvky draw Hadiah WD untuk pembelian sehingga hujung oktober. Lekaihhh tau.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

#infowd
_
WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yg bergelar wanita ❤️
.
.
Bukan krim kecantikan biasa. Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan nya.
.
.
✔️ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit muka.
.
✔️ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. .
.
✔️ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita terutamanya bagi yang dah bergelar ibu.
.
✔️ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya. .
.
.
Pastikan air masak minum secukupnye ikut keperluan berat badan masing masing. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan bahan dalam WD ni nak meresap sebab ianya tak perlu melalui sistem tapisan tapi terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa lebih 5000 pengguna WD dah berjaya cantik hanya calitan di nadi nadi jur💃🏻
.
.
FREE POSTAGE, FREE GUIDE & TIPS TAMBAHAN.
WD RM95
Nak harga RM75 beli skrg sementara masih promosi.
Whatsapp 0182655485

Alhamdullillah calon pertama cabutan bertuah hadiah #WD seunit.😍
.
Jom awakss join cabutan bertuah kita. Hadiah #WD seunit, kalau peryertaan ramai kita tambah hadiah lagi. 😎
.
Beli 1 WD #Rm75, dapat 1 Nama.
Beli set combo WD+VH dapat 2Nama.
.
Sehingga hujung bulan 10 ye lalink.💞
.
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Salam maal hijrah semua.

Haa.. sentiasa dengan WD !!
Ke mana mana pun sis akan bawak si kenid ni. Saiz kecik sangat mudah nak simpan dan pakai bila masa.

Dah senang nak lg senang? Dengan WD lahh👍
Siapa nak sihat dan cantik dengan WD whastapp sis sekarang. Ada Special give from Maldives 😘

Oky dah jom terjunnn 🐳🐳 .
#sispergibercuti #maldives #womendesiree #wdmurah #wd #nourainstokis #nourainmurah #nourain

KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI?
.
.
Apa kaitannya?
.
.
✅ Krim ini adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi-nadi)
.
✅Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda. Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat.
.
✅Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. ✅Kalau nak cuci saluran itu, WD adalah antara produk yang terbaik. InsyaALLAH. Confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. .
.
Ok dah faham kenapa perlu buat sapuan di nadi? Jom mulakan😉
#womendesireeshahalam
#womendesireeselangor #wdmurah #wdselangor #wdshahalam #wdcyberjaya #wdeccyberjaya #tipscantik #tipssihat #tipsawetmuda #tipswanita #wdecmurah #wdecselangor #wdecshahalam #womendesireemurah #womendesireecyberjaya
#dealeradleesyabeautyshahalam #tipsjerawat #tipskulitcantik #tipsputihcantik #wdbrunei #wdsingapore

Meh nak habaq, #WD masih lagi ade promosi jimat rm 20 ye☺️Sebelum tu, mehh luangkan masa SATU minit baca info berkaitan WD ⤵️
.
.
WD ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO. Pernah dengar Bio teknologi NANO ni? .
.
Teknologi Nano ni banyak di gunakan dalam produk korea tau sebab tu ramai orang korea lelawa. WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita.
.
.
Cuci darah kotor dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati. Supaya nanti kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang menyinari pagi, memancor mancor giteww. Yang pastinya wajah tampak lebih awet muda 5tahun dari usia sebenar kita. Syokkk haihhh!
.
.
Cara penggunanan pun sangat mudah sapu sapu kat bahagian nadi je. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita. .
.
Dah baca masih ada yang tak clear? Atau nak tanya soalan lain yang terbuku di hati meruntun jiwa? Mehh la kita borak panjang lebar kak Yun sudi dengan rela hati ingin kongsi kan pada uols 😘
.
.
#Teamizah
#wdshahalam #womendesireeshahalam
#womendesireeselangor #wdmurah #wdselangor #wdshahalam #wdcyberjaya #wdeccyberjaya #tipscantik #tipssihat #tipsawetmuda #tipswanita #wdecmurah #wdecselangor #wdecshahalam #womendesireemurah #womendesireecyberjaya
#dealeradleesyabeautyshahalam #tipsjerawat #tipskulitcantik #tipsputihcantik #wdbrunei #wdsingapore

Selamat tengahari uols. Haaa kak joona nak belanje testimoni meletiupss tengahari ni😍
.

Jangan pelik kenapa calitcalit kat nadi tapi boleh transform 360 darjah lagu ni uiii. Sebab bahan dalam WD ni semuanya hebat belaka. Jom intai bahan apa dalam WD ni yang buat orang tak keruan nak cuba WD
.
. . 🌹Ekstrak Pueraria Mirifica
✅Bertindak mencantikkan kulit serta mengencangkan kulit yang mengendur & mengelebeh
. 🌹Ekstrak Akar Tree Peony
✅Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksin dari badan anda.
. 🌹Arbutin
✅Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
. 🌹Saxifraga Sarmentosa Extract
✅Memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.
. 🌹Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis
✅Menyerap sinaran UV serta melindungi dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
. 🌹Glutathione
✅Agen anti penuaan dan kanser
. 🌹Niacinamide
✅Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
Wahhh patutlah yang mak mak makin mengancam yang anak anak pulak bertambah gojes lain macam😍
.
Bahan-bahan ni lah punya kerja bertindak mencantikkan dalam diam. Calitcalit je tiap hari kat nadi. .
Eh sebelum terlupa nak bagitau harga WD rm75 sm/ rm80ss je uolss. Postage kak joona belanje. Best yakmat kan? 😘
.

#tipsjelitakakjoona #calitcalitcantik #womendesireeessentialcream #wd #wdec #wdkulaijaya #terapiinstagram #nakputih #nakkurus #ikhtiarhamil #krimhormon #bazarpaknil #wdmurah #supplementcantik #supplementputih #petuacantik #kebayaraya #kilangbateri #wdbrunei #wdsingapore #wdindonesia #trippulaumurah #babywdec #bajuraya2017 #bajukepuk #shawlprinted #minazraya

Bestnya kan kalau satu badan cerah, bukan takat muka je tau. Celah bedah celah tiakk tempat tersorok pun boleh cerah. Dengan WD calit calit je cerah satu badan? Betul ke ni? .
.
.
Kalau perasan kebanyakan pengguna WD sebelumnya ada masalah kulit kusam. Lepas 2 3 bulan mencalit terus kulit cerah berseri memancor macam bidadari
.
.
.
Itulah uniknya WD. Penggunaan MUDAH je hanya calit pada 3 nadi utama. Pantas menyerap, tiada serdak melekat dan tidak melekit. Ramuan yg ajaib dalam WD membantu merawat kulit dari dalam, bukan luaran. Antara ramuan hebat dalam WD adalah : .
.
.
✔️ EKSTRAK AKAR TREE POENY : Herba yg berkurun digunakan di China. Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dan sisa darah kotor yg melekat pada saluran darah dan bawa keluar dari badan .
.
.
✔️ ARBUTIN : Ekstrak burberry yang membantu mencerahkan kulit serta agen anti penuaan .
.
.
✔️ EKSTRAK SAXIFRAGA SARMENTOSA : Mengandungi antioksidan yang baik untuk memutihkan kulit secara semula jadi, mengawal pengeluaran minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat
.
.
.
BAGAIMANA WD BEKERJA?
.
👉🏻 TEKNOLOGI BIONANO : Teknologi banyak digunakan org Jepun dan Korea. Bahan dalam WD diperhalusi dgn molekul paling halus, 50 kali ganda halus daripada sehelai rambut tau. Mampu meresap sepantas 12 kali ganda ke dalam pembuluh darah, terus bawa khasiat kandungan bahan WD ke seluruh badan .
.
.

Kalau awak mencari produk mencerahkan satu badan, WD lah jalan penyelesaiannya. Tona demi tona kulit cerah sekata satu badan. Nak rasainya sendiri?
.
.

Satu botol WD tahan sebulan hingga 2 bulan ya, sangat lahh jimattt. PROMO RM75 seunit hampir tamat. Lekass grab sekarang
.
.
Whatsapp 01132209609

Saya tahu masih ramai diluar sana yang beli WD tapi masih tertanya-tanya, apa lagi rahsia disebalik WD dan calitannya? Bagaimana cara guna yang sebetulnya sehinggakan beribu pengguna berjaya tampil jelita? .
.
.

Nak kesan mantopsss dan meletopsss, saya syorkan awak calit WD di 3 point utama SELEPAS mandi. Kenapa selepas mandi? Okay jom baca apa kelebihan calit WD selepas mandi 👇🏻 .
.
.
✔️ Normal selepas mandi, pori masih terbuka. Kulit kita mempunyai beribu liang pori kecil yang mana memudahkan molekul halusss WD ini mudah menyerap ke dalam kulit terus ke pembuluh darah tau
✔️ Keadaan kulit yang masih lembap selepas mandi membolehkan sapuan WD dilakukan dengan rata, walaupun hanya sedikitttt sahaja yang digunakan. 14 bahan diformulakan dengan bioteknologi nano, sudah pasti tekstur sangat halus dan tiada serdak-serdak. Calit sedikit sahaja sudah memadai, jimat kann kannnn? 😉 .
.
.
Pasti ada yang bertanya, waktu lain tak boleh calit WD ke? Saya tahu, ramai jenis tak konsisten gara-gara sering terlupa. Siapa kata tak boleh? Mestilah BOLEHHH. Sebab itulah WD special, sebab boleh calit bila-bila dan dimana-mana sahaja .
.
.
▪️Tengah jammed, boleh calit
▪️Tengah meeting, boleh calit .
▪️Nak tidur malam, boleh calit .
▪️Dalam kelas / kuliah, boleh calit .
▪️Tengah sibuk memasakkk pun bolehh calit tau! .
.
.
Memasak? Ehh nanti hilang bila kena air! Jangan risau, si Kenid ni mampu meresap ke dalam kulit SEPANTAS 3 SAAT sahaja. Dapat bayangkan pantasnya bagaimana? Jadi tiada masalah kalau lepas mencalit, nak teruskan memasak atau buat rutin harian lain .
.
.
Nak cantik jelita seperti kesayanganss @wdecterbaik4u_stokis yang lain? .
.
Whatsapp 01132209609

Janji WD itu pasti. Siapa yang konsisten calit setiap hari pasti kesannya tidak dapat dibandingi. Sebab tu saya kata, #wdlovers ni memanggg makin lama mencalit makin cantik. Sampai orang sebelah asyik tertoleh, nak tahu apa rahsianya 🙊 .
.
.
Kalau dulu kulit kusam ketara, sekarang cerah berseri. Seri muka memantul-mantul. Make up nipis pun dah cukup, tak perlu tepek make up tebal untuk tampil jelita .
.
.
APA RAHSIA WD SAMPAI HILANG KUSAM DAN WAJAH MAKIN BERSERI? .
.
.
✔️ Glutathione & Arbutin ; dua bahan yang terkenal sebagai agen pencerah semulajadi. Tanpa menghakis kulit, WD yang meresap masuk melalui pembuluh darah bertindak mencerahkan kulit dari dalam. Barulah kesan sekata seluruh tubuh .
✔️ Ekstrak Akar Tree Peony ; menyingkirkan toksin dan lancarkan aliran darah. U olss tahu kan, toksin salah satu punca kulit kusam tidak bermaya? Aliran darah yang lancar sekaligus boleh buatkan wajah glowing pinkishhh gittewww .
✔️ Niacinamide ; sejenis vitamin B3 yang melembapkan dan menanjalkan kulit. Kulit kering dari dalam punca kedutan dan jeragat timbul tau .
✔️ Ekstrak Pueraria Mirifica ; stabilkan hormon. Jangan tak tahu, hormon memainkan peranan penting untuk kita sentiasa tampil awet muda dan wajah bebas cela .
.
.
Bahan-bahan ini diformulasikan dengan teknologi nano yang mana molekul sangattt halus, 50 kali ganda halus dari sehelai rambut tau! Calit pula dinadi, dimana pembuluh darah mengepam darah dengan pantas ke seluruh tubuh. Jadi tak hairanlah bila calit WD ni kesan pantas dan menyeluruh seluruh badan ✌🏻 .
.
.
Dah tahu bagaimana calit di nadi boleh cantik, cerah, gebu dan awet muda? Nak tampil jelita juga? .
.
.
Whatsapp lekaihhh 01132209609 okayh

Auchhh malunya bila tengok gambar sebelum tu🙈.
Jelas kelihatan di situ PORI PORI di wajah. Kulit plak nampak tua dan meggerutu. Padahal muda lagi taw umur bakal doktor ni.
.
Bila kolagen dalam badan berkurang, inilah yang terjadi. Nampak berusia dari usia sebenar! .
.
Dengan konsisten calit calit WD kat 3 POINT UTAMA (tak perlu calit kat wajah pun), kulit makin tampak lebih muda. Pori pori yang dulunya BESAR, kini dah terkatup rapat. Malah kulit bertambah licin dan cerah sekata.
.
Sebab WD ni berfungsi merawat kulit dari dalam dgn membina sel sel baru. Dalam WD plak ada ekstrak #SaxifragaSarmentosa yang berfungsi mengecilkan liang liang pori korang yang luas terbentang tu. Sis akan share apa kelebihan bahan ni n kat mana ada #SaxifragaSarmentosa ni dlm posting lain na. ☺️
_
Jadi memang berbaloi sangat korang beli WD dgn harga PROMOSI sekarang hanya RM75 sahaja.
.
Berminat?.
📲📲0136379697
Kami akan guide anda .
.
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75#wdkl#wdselangor

Penjagaan kulit muka penting. Kalau dibiarkan muka bermasalah tidak di rawat, mmg makin teruk jadinya.
.
Berjerawat, kesan parut, muka berminyak, kulit kusam, jeragat halus, tompok2 jeragat, blackhead, pori terbuka akan menyebabkan timbulnya garis halus dan kedutan. Makin lama dibiarkan muka nampak berusia dari usia sebenar.
.
Nak rawat? Jom calit WD. WD bukan shj membantu menghilangkan jerawat, malah dalaman pun sihat. Bila WD dah bekerja habis semua sisa toksin dan kotoran melekat oada saluran darah dicuci.
.
Tak hairanlah calit calit cantik, calit calit muka berseri seri, calit lg, badan ramping. Ehh. Macam2 lah kalau konsisten. Syok aih 🙈.
.
Nak rawat dengan WD, jom sis guide. Penggunaan yg betul dan tips penjagaan luar dalam sis share bersama.
.
.
Best bukan? Nak lagi best, HQ umumkan HARGA PROMOSI sempena ulangtahun ke-3 produk ni dipasaran. Boleh dapat dengan Harga RM75 sahaja uols. FREE POSTAGE lagi.

Jadi, sis biarkan anda buat pilihan. Anda mahu 1WD atau 3WD? Pilihan ditangan anda. Sis cuma nak bantu ☺
.
.
📲0136379697
NADIA
Dealer Adleesya Beauty.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#wdrm75
#wdkualalumpur
#wdselangor
#wdmurah
#periodpain
#masalah
#jerawat
#jerawatteruk

Alahaii suwett custamer nie, terus grab Wd dan Vh. Antara pengguna setia Set Gelora Asmara tauu.
.
.
Set mantop memang jadi kegilaan wanita diluar sana sebab kesemua bahan yang ade dalam Wd dan Vh memang antara bahan yang terbaik untuk penjagaan kita ompempuan nie.
.
.
Yang belum cuba #Wajib cuba set nie tau, dah cuba pasti tak lengkap kalau tak de. So kalau dah habis mesti lahh repeat oder kannss.
.
.
Sebab tue permintaan sentiasa tinggi walaupun dah 3 tahun di pasaran malahh semakin menjadi jadi permintaan Wd dan Vh.
.
.
Sampai ade yang tak keruann kalau tak sapu WD, Oppsss 🙊
Berminat boleh hallo hallo kita okeihh, Dealer Sah Adleesya Beauty.
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Khas buat followers baru, mesti tertanya tanya kan krim magik ape lahh yang Nik dok promote je nie.
.
Kalau uols nak tau testimoni yang Nik up nie Semuaa adalah testimoni dari WD krim nie tau saiyangg . 1 krim sahaja . Tapi funtion woww LUAR BIASA hebat .
.
Mesti uolss blurr je lagi kan, ape fungsi krim ehh nie? hahaha . Jejomss kitaa kenal Produk yang sudah 3 tahun di pasaran nie.
.
.
APA ITU WD?
» WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Sudah berada 3tahun dalam pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.
» WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita.
.
cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri
.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan kiri
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari ari )rahim wanita. .
.
FUNGI UTAMA WD
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda .
.
KEISTIMEWAAN WD
❤ Krim Bio Teknologi Nano
❤ Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
❤ Mudah guna Hanya 3point nadi sahaja dan mudah bawa
❤ Krim kecantikan yang pelbagai guna
❤ Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda.
❤ 80% pengguna repeat order
❤ Selamat untuk di gunakan. .
.
» WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK
» Formulated adalah Prof dari oxford london.
kilang di dalam Malaysia.
» Kalau dahh terkena percikann krim WD niee . Pasti uolsss akan terjatuh cintaaa selamaanyaa ❤️
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Ada sesiapa COFFEE LOVER kat sini?.
.
Tahu tak, kandungan Caffeine dalam coffee mampu merawat serta mengurangkan kemerahan atau keradangan pada kulit kita (cth: jerawat/parut).
.
Kajian telah dibuktikan oleh pengkaji dari luar negara seperti di Seoul National University dan University of Tennessee dengan memasukkan sedikit caffeine dalam skincare untuk membuktikan bahawa caffeine ini dapat membantu menyihatkan kulit.
.
Antara kelebihan kopi adalah:- .
.
1● Menanggalkan sel kulit yang mati
☕ Mengikut kajian, ambil sedikit coffee ni dan jadikan scrub pada kulit. Ini kerana tekstur coffee memang elok untuk menanggalkan kulit yang telah mati.
.
✔Boleh jadikan serbuk kopi sebagai skrub muka dgn mengadun tiga sudu kopi bersama tiga sudu garam. Setelah airnya kering, anda boleh menjadikannya sebagai skrub atau face mask
.
2● Menegangkan kulit
☕ Coffee mampu mengelakkan faktor penuaan. Mampu mengembalikan kulit yang sudah berkedut kepada kulit yang sihat dan tegang. Caffeine juga boleh membuang selulit jika disapu pada kulit.
.
✔Campurkan hampas kopi dengan putih telur
✔Sapu pada kawasan kulit wajah
✔Biarkan 30min, kemudian bilas.
✔Lakukan secara rutin 3x seminggu.
✔Cara ini bagus untuk manganjalkan kulit, mengatasi kedutan di wajah dan awet muda.

3● Mencerahkan kulit
☕ Kandungan antioksida dalam kopi dipercayai dapat mencerahkan kulit yang kusam akibat terdedah dengan sinaran matahari.
.
4● Wajah Berjerawat
☕Serbuk kopi mampu meresap minyak yg berlebihan pada kelenjar minyak. Biasanya minyak pada wajah akan membuat pori kulit tersumbat dan punca jerawat.

5● Mengurangkan eyebag.
☕ Kandungan kafein mampu mengecutkan saluran darah dan sekali gus mengurangkan bengkak di mata.
.
✔Campurkan sedikit serbuk kopi(raw) dangan  air. Tepekkan dibawah mata setiap malam.
.
.
Selamat mencuba. Kalau manfaat SAVE n SHARE ya.
.
Lepas buat scrub dengan kopi, boleh lah calit WD. Nak tahu hasilnya WOW ke tak, kenalah cuba dulu. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta. Meletopssss !!
.
PROMO WD JIMAT RM20.
RM75 FREE POSTAGE.
.
Nak cepat, Whtsapp terus sis tau 👇
www.wasap.my/60123512791

#wdkualalumpur
#wdmurah
#wdviral
#pengedardiperlukan
#tipsbyizzatizambri

Kalau dulu jerawat tu benda palinggg kita benci, sekarang bukan lagi igauan ngeri. Calit-calit je WD setiap malam dan pagi. Kesan dia memang ajaib. Jerawat cepat kecut tanpa tinggalkan kesan parut. Bagaimana hanya dengan calitan mampu merawat jerawat dan membaiki kulit? .
.
.
Dengan bahan bahan terbaik dari luar negara dan diformulasikan oleh Pakar Chemist lulusan Oxford, bukan calang-calang tau. Bukan krim timbang kilo dan bukan krim dari Thailand atau China .
.
.
✔️ Ekstrak Tree Peony bantu singkirkan toksin dan lancarkan aliran darah. First step nak cantik mestilah singkirkan toksin dulu tau saiyang! .
✔️ Ekstrak Pueraria Mirifica pula bukan setakat menjaga aset wanita malah menganjalkan dan menegangkan kulit
✔️ Niacinamide, sejenis vitamin B3 yang bertindak kekalkan kelembapan kulit. Kulit kering dari dalam ni mudah timbul jeragat dan kedutan tau
✔️ Ekstrak Saxifraga Sarmentosa akan kurangkan minyak dan kecilkan liang pori terbuka. Liang pori tersumbat dengan minyak muka boleh sebabkan jerawat mudah naik
✔️ Arbutin dan Gluthathione bukan hanya berkesan mencerahkan kulit namun sebagai agen anti-penuaan juga. Sebab itulah pengguna WD semua awet muda belaka hiks! .
.
.
Masih ragu-ragu? Masih dilemma? Betul ke calit-calit boleh cantik? Takpe saya takkan paksa. Tapi tenung sajalah ya #wdlovers @wdecterbaik4u_stokis semakin jelita! .
.
.
PROMO RM75 masih ada. Tamat promo nanti tiada rayuan kedua ya. Cecepatlah grab buat stock semasa harga promo masih ada ni .
.
.
Whatsapp 01132209609

Bukan jerawat dan parut je yang boleh menjejaskan penampilan, celahan tersembunyi yang bermasalah pun boleh buatkan kita segan. Lagi-lagi dengan yang tersayang. Saya tahu ramai diluar sana yang alami masalah yang sama, lebih-lebih lagi ibu mengandung. Perubahan hormon yang ketara salah satu punca. Namun, jangan diabaikan ya. Jom rawat sebelum ditegur! .
.
.

1️⃣ HENTI BERCUKUR & MULA WAXING .
👉🏻 Cukur memang mudah, tapi akan membuatkan kawasan semakin gelap disebabkan geseran dan bulu-bulu dibawah kulit yang tak mampu dibuang menggunakan pisau pencukur. Berbeza dengan waxing, risiko kulit gelap akan berkurang tauu kerana waxing mencabut teruss bulu-bulu dari akar. Jadi, pilih lah cara waxing selepas ini ya! .
.
.

2️⃣ GUNA PELEMBAP ( MOISTURISER ) .
👉🏻 Perkara palinggg penting untuk elakkan atau rawat ketiak gelap ialah dengan menggunakan pelembap, palingg kurang 2 kali satu hari. Kulit lembap ni susah nak nampak kedutan dan gelap tauu. Gunakan pelembap seperti aloevera okayh! .
.
.
3️⃣ GUNA BAHAN PEMUTIH SEMULAJADI
Kentang, timun dan lemon merupakan 3 bahan semulajadi yang boleh mencerahkan ketiak yang gelap
👉🏻 KENTANG - Hiris nipis kentang dan gosokkan di bahagian yang gelap. Atau boleh parut dan perah air kentang untuk disapu ditempat bermasalah. Biarkan sehingga kering dan bilas .
👉🏻 TIMUN - Langkah yang sama seperti kentang ; atau boleh tambahkan beberapa titik jus lemon dan serbuk kunyit sehingga menjadi pes pekat. Sapukan pes, biarkan 30 minit dan bilas! .
👉🏻 LEMON - Gosokkan hirisan lemon pada kawasan gelap. Lemon terkenal sebagai agen pemutih dan penghakis sel kulit mati
❗️ Lemon boleh keringkan kulit, pastikan selepas rawatan guna pelembap ya! .
.
.
4️⃣ SCRUB (BUANG SEL KULIT MATI)
Ketiak gelap mungkin disebabkan oleh sel-sel kulit mati bertempek-tempek. Jadi teknik scrub boleh membantu mengurangkan masalah ketiak gelap
👉🏻 GULA - Campurkan 1 cawan gula perang dengan 3 sudu besar olive oil. Sapukan ketika kulit basah untuk 1-2 minit dan bilas. Gunakan teknik ini 1-2 kali seminggu semasa mandi
.
.
.
Tag kawan atau sedara mara yang alami masalah yang sama. Jangan malu jangan segan, jom kita cantik bersama-sama okess 😘

#petuawdecterbaik4u

Most Popular Instagram Hashtags