#wdmurah

MOST RECENT

Word Division GD Classic Camo
*limited 27 pairs

BNIB
Size 42
Price? 750k
*retailnya pricenya bukan 299 kayak seri biasa, 5xx tapi. jadi harga segini jangan samain classic

Bukalapak/Tokopedia ready
WA 085606360275

PORI-PORI kedabak hilang. Parut Campak pun dah berkurang. Alhamdullilah. Memang tak salah lagi pilih WD ni. Kulit pun makin hari makin lembut. .
.
Korang jangan risau lah nak pakai WD ni, sebabnya dalam WD ni ada kandungan #niacinamide dan #glycerine untuk melembabkan kulit dan mengilangkan parut. .
.
Whatapp : 0195147532
Whatapp :0195147532
Whatapp :0195147532
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #losyenputihgebu #losyen #peealotion #pencucimuka #pencuciwanita #vhygiene #vhygienewomendesiree #syampoo #multifungsi #kegunaanseisikeluarga #adleesyabeauty #vh

Korang meh tengok ni.

Semua kakak kakak cantik ni umur 40 siri dahh tau tapi masih #Awet_Muda macam umur 20 an lagi.

Agak agak apa #RAHSIA_AWET_MUDA diorang ye?

Cuba perhatikan gambar setiap seorang. +Eyebag hilang
+Kedutan berkurang
+Kulit wajah anjal tegang dan cekang.
+Kulit peloless berseri kalah anak dara trang tang tang.

Pheww berpeluhhh tengok wajah diorang ni kan.
Yelah,umur dah 40siri tapi nampak macam anak dara 20 an.

Tak seram ke kita yang baru umur 30an dah nampak tua dari usia.Pastu kedut plak dah macam highway makin besimpang siur.

Nak Nik kongsikan #RAHSIA Yang paling MUDAH untuk kekal awetmuda dan jelita di abad ini?

Caranya hanya Konsisten guna KRIM_AWET_MUDA.
#WD jer

Jom kita buat roadblock kedutan yang kian bertambah tu. Jangan bagi dia peluang lagi untuk buat wajah kita nampak tua dari usia.

Kita berhak untuk dapatkan kecantikan abadi hanya dengan sedikit pelaburan yang menjimatkan.

Tak perlu keluar beratus dan beribu pon nak dapatkan kulit cantik tegang peloless macam retisss sesayang.

Percayalah,

Lebih 10,000 pengguna WD dah merasai transformasi kecantikan yang abadi.

Dengan harga yang sangat berbaloi untuk perubahan yang mereka alami sekarang ni.

Nak kekal cantik,awetmuda dan berseri?

Ada #GIFT_ISTIMEWA buat 50 orang yang pertama membuat pembelian mulai hari ini.
.
.
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

LEPAS KONSISTEN WD, UOLLS TAK PERLUKAN RAWATAN KE SPA LAGI !

Kalau dulu ada kenduri kendara ke, gathering dgn kawan2 lama, jamuan makan2 mesti dok terperuk je lat bucu meja paling hujung sekali. Bila kawan ajak selfie, erghhh tidakk!! Berketul2 nampak haa.
.
Tapi perubahan demi perubahan dpt di rasai. Tahap keyakinan diri makin menonjol, nak nak bila jumpa kawan lama, pastu dpt pujian. Siap dorg tanya apa rahsia🙈.
.
Dengan WD tiada rahsia sayang.. Ramai dah tahu kelebihan WD ni. Hanya calit di nadi kesannya sampai ke muka. Aik kenapa mcm tu? Dalam WD ni ada kandungan #Ekstrak_Akar_Tree_Peony yg membantu menyingkirkan toksin dan darah kotor dari badan anda. Bersihkan semua sekatan yg buat saluran darah tersangkut, mengaktifkan semula sel baru dan yg lama disingkirkan.
.
#Pueraria_Mirifica pula membantu menegangkan dan menganjalkan kembali kulit yg kendur akibat parut dan kedutan. Merawat masalah jerawat kronik dan menghalang pertumbuhan jerawat baru.
.
.
Haaa..Dah tahu RAHSIA wanita moden zaman kini? Apa tunggu lagi, bersiap sedia semua. Jentera WD sedia membantu.

Harga promosi masih menunggu dijendela RM75 shj. Postage sis belanja. Dapatkan 3 unit sekali gus utk kesan yg memuaskan 👍✌ Pstt. Ada HADIAH MISTERI menanti anda.. jangan biarkan hidup anda diselubungi jerawat misteri 👻👻👻 Nak nak siss !!!.
.
Whtsapp sis skg tau
www.wasap/my60123512791
Zati

#wdtetapdihati
#wdviral
#wdtestimoni
#wdjerawat
#pengedardiperlukan
#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

💐WONDER GLOW SKINCARE💐
.
👉WONDER GLOW GOLD : RM70
👉WONDER GLOW DIAMOND (WHITE) : RM75
👉WONDER GLOW (SILVER/BLACK) : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#wonderglowskincare #wonderglowborong #wonderglowgold #wondergloworiginal #wggold #wonderglowdiamond #wonderglowdiamondborong #wonderglowborong #lemonex #tatiskincare #vimax #wonderglowsilver #wonderglowmurah #wdmurah #vimaxmalaysia #vimaxbarcode #wonderglowdiamond #wonderglowskincarwdiamond #wgdiamond #wggoldold #wonderglowold #wonderglow #nursajat

💐WONDER GLOW SKINCARE💐
.
👉WONDER GLOW GOLD : RM70
👉WONDER GLOW DIAMOND (WHITE) : RM75
👉WONDER GLOW (SILVER/BLACK) : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#wonderglowskincare #wonderglowborong #wonderglowgold #wondergloworiginal #wggold #wonderglowdiamond #wonderglowdiamondborong #wonderglowborong #lemonex #tatiskincare #vimax #wonderglowsilver #wonderglowmurah #wdmurah #vimaxmalaysia #vimaxbarcode #wonderglowdiamond #wonderglowskincarwdiamond #wgdiamond #wggoldold #wonderglowold #wonderglow #nursajat

Lama tak up diri sendiri.. .
Yes, its me. Nothing more nothing less. Still the same. Yang beza tu umur je makin naik. Makin tua.
.
Tapi tua pada umur je ekk. Tidak pada wajah. Selagi bole lambatkan penuaan. Kita lambatkan. Kita topup dengan zat zat sihat, vitamin baik. Bukan apa taww. Bila badan / kulit cukup zat & vitamin barulah fresh. Baru nampak glowing toink toink. Bukannye cantik sebab mekap je. Tapi cantik terserlah sebab badan sihat dan cergas.
.
Ayna dah 1 tahun 2 bulan guna. 13 + 1 unit WD. Banyak kannn.. Tapi sebenarnya ada lagi yang lebih banyak. Baru setahun tapi 20 unit ++. Dasaatt sungguh deme deme😍
.
Tapi takpe. Sikit ke banyak ke. Janji konsisten calit . Yang dah berpuluh botol tu toksah katalah, konfem laa konsisten. Kalo tak, takkanlah habis beepuluh botol kann..and Minum air makesure cukup 3 liter sehari. Lagi banyak lagi baguih orang kate. .

Nak rasai kehebatan LUARBIASA, AJAIB & MAGIS krim SUSUKMODEN,,
Ajomm roger ayna.
.
📱013 5299913
📱013 5299913
📱013 5299913

#dealeradleesyabeauty
#wdterbaik #wdmurah
#calitcalitcantik #letscantik
#gengsukacantik
#jerawat #jeragat #kulitkusam
#eyebag #kedutan #puchongwd

Gara gara tengok testimoni WD, terussss GRAB 3 WD. Alahai tak keruan tengok testimoni. Lagi lagi yg ada masalah kulit, masalah hormon dalaman dan berat badan.
.
.
Eh tapi WD ni apa?
.
WD atau nama penuh Women Desiree Essential Cream (WDEC). WOMEN DESIREE = KEHENDAK WANITA. Lumrah wanita suka cantik pada masa sama nak sihat kan. Tak nak memudaratkan kesihatan dalaman. Meh sis terangkan apa WD sebenarnya.
.
WD ni adalah produk krim Kecantikan yang berbeza dari krim kecantikan yang berada di pasaran. Kenapa berbeza? Sbb hanya calit pada NADI sahaja. Khusus utk merawat dalaman wanita. Bukan skincare, bukan supplement dear.
.
.
✔Diformulasikan menggunakan bio teknologi nano. TEKNOLOGI NANO memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit. Teknologi terkini ini dapat meresap 12 kali lebih pantas yang mampu bertindak lebih pantas dan efektif.
.
✔Bertindak menyingkirkan toksin yg berlebihan, membuang sisa darah kotor dan melancarkan peredaran darah yg mengganggu penyerapan nutrient dlm badan. WD juga membantu merawat dalaman dgn menstabilkan hormon dan metabolism, secara tak langsung dpt merawat luaran spt jerawat, jeragat dan masalah penuaan(kedutan).
.
✔Bila dah meresap, kandungan bahan luar biasa dlm WD akan merawat dalaman dan kulit satu per satu. Sebab tu ada yang belum kenal lagi tapi nak beli 3WD terussss! Tak tahan tengok testimoni.

Jelas semua? Dah berkenan, sis nak WD 1 atau 3 ?.
.
💰WD RM95
❗Harga Promosi
BUY 1 RM75
BUY 2 RM150
BUY 3 RM225 (kesan berpanjangan)
.
✔free postage
✔free gift
✔free guide
✔free tips
.
0123512791
Izzati Zambri
Dealer Adleesya Beauty.
.
#wdrm75
#wdkualalumpur
#wdmurah

"Saya pelik kenapa sapu dinadi tapi kesannya nampak dimuka? Saya tengok testimoni semuanya cantik jelitaa apa fungsi sapu di nadi sis?" .
Okay info untuk uolss, nak cantik kena baca, bila dah tahu info baru tak rasa was was untuk cuba kan?
.
👉 Nadi adalah tempat dimana duduknya PEMBULUH DARAH. Pembuluh darah adalah tempat di mana darah di pam laju mengalir ke seluruh badan. Jadi kandungan WD yang meresap pantas ke dalam pembuluh darah akan pantas meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan.
.
❤Contohnya, dalam kandungan WD ada ejen pemutih iaitu gluthatione dan arbutin. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. Sebab tu makin lama calit kulit cerah seluruh badan, Calit-calit sahaja masalah kulit selesai ✔ .
Bahan yg terkandung dalam WD dirumus khas untuk masalah kulit dan diperhalusi dengan teknologi nano dimana lebih pantas menyerap ke dalam kulit.
.
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

Hei sayangku
Hari ini aku syantik
Syantik bagai bidadari
Bidadari di hatimu
.
.
Gittuewww.. uolls tahu tak dengan formula terbaru WD iaitu WD TRIPLE ADVANCE ni boleh jadikan krim sebelum sapu foundation tau. FD uolls akan jadi lebih glowing dan tahan sehingga 7 jam. WOW-nya!! .
.
Apa yang specialnya WD Triple Advance ni?

3x ganda formula
3x ganda hasilnya
3x ganda mencerahkan
3x ganda meremajakan
3x ganda awetmuda

3x ganda sambutan hangat dari pengguna WD 😱😱😱 Uolls bila nak try? Sebab harga promosi RM75 masih dikekalkan untuk WDTA ni. Tapiiii...tak lama tau, 29 Syawal ni TAMAT lah promosi hebat ni. Cepat dapatkan sekarang !!
.
.
WDTA memang TERBAIK👍
.
.
HARGA ASAL RM95
WDTA MASIH RM75 FREE POSTAGE FREE GUIDE
PROMOSI TAMAT BILA BILA MASA
.

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkepalabatas
#wdta
#trustedseller
#womendesiree #Adleesya_Beauty

Ready Stock!!
Sepatu Word Division GD Classic Camo
Size : •43 (Sold)
Only 1 Pairs

Price : 649K Exclude Shipping

How To Order :
Isi Data I Nama Penerima I No Telephone I Alamat Lengkap I Nama Artikel IJumlah Barang I Size I

Contact Person :
Line : @cnf9246c

No Efek Camera Dek !! MAKIN OLES MAKIN MENJADI
.
.
Dulu memang rasanya wajah udah Bagus,. Jarang ada jerawat tumbuh lah..
Tapi tapi, rasanya WD dah menjadi Pujaan hati,makin hari makin Sering Oles..
Wajahpun makin hari makin T.O.P !!
.
Waaa...makin jelita kan ?
Kulit makin Flawless..berseri seri
Hanya oles di NADI & Cukupkan Minum Air Putih..
Konsisten & Sabar bila Healing.. Hasil tidak akan Khianat 😊😊 #realindonesia_womendesire #tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia

No Efek Camera Dek !! MAKIN OLES MAKIN MENJADI
.
.
Dulu memang rasanya wajah udah Bagus,. Jarang ada jerawat tumbuh lah..
Tapi tapi, rasanya WD dah menjadi Pujaan hati,makin hari makin Sering Oles..
Wajahpun makin hari makin T.O.P !!
.
Waaa...makin jelita kan ?
Kulit makin Flawless..berseri seri
Hanya oles di NADI & Cukupkan Minum Air Putih..
Konsisten & Sabar bila Healing.. Hasil tidak akan Khianat 😊😊 #tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia

Cepat hasil dia . . 😍

Baru seminggu pakai sudah ada kawan yamg tegur "muka glowing sekarang, pake apa ni ?" Pakai WDTA ni 😊 krim kecantikan bio teknologi nano yang bekerja dari dalam tubuh .

Oles di nadi loh , ga di wajah . Keren kan ?

Oles WDTA saja dah sangat mewakili rutinitas perawatan wajah lain .
Ya. .guna WD saja 😁

#tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia #wanitabekasi #faktaunik #realindonesia_womendesiree

Cepat hasil dia . . 😍

Baru seminggu pakai sudah ada kawan yamg tegur "muka glowing sekarang, pake apa ni ?" Pakai WDTA ni 😊 krim kecantikan bio teknologi nano yang bekerja dari dalam tubuh .

Oles di nadi loh , ga di wajah . Keren kan ?

Oles WDTA saja dah sangat mewakili rutinitas perawatan wajah lain .
Ya. .guna WD saja 😁

#tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia #wanitabekasi #faktaunik

#realindonesia_womendesiree
HASIL KONSISTEN WD YANG RAMAI TAK PERCAYA
.
.
Alhamdulillah, nasib baik jumpa dengan produk yang makin famous terkenal dikalangan wanita. Produk apa? Semestinya #WD Triple Advance lah.
.
.
Just calit oles di 3 point nadi setiap hari pagi dan malam. Bila dah konsisten memang MELETOP lah hasilnya. Kaya muka mama zarina sekarang. Makin muda, cerah, berseri. .awet muda ,, .
.
WD ni memang pantas meresap dan ia mudah sangat lah dibawa. Nampak aja kecil botol dia, tapi MANFAAT dia 1001 RAHSIA yang mungkin orang tak tahu.
.
.
Yang dah konsisten saja yg tahu kan. Tu ramai yang dah CANTIK SUPER GOJES SUPER WOW. .
#tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia

#realindonesia_womendesiree
Kalo share testimoni pengguna WD memang ramai yang ter-emosi.
.
.
Apalah yang WD buat Sampai kaya gini berubah penggunanya.😱 Dari emak-emak bertukar jadi adik manis gitu ha. TERBAIKKK lah. Ini tandanya pengguna yang tak curang. Jadi muda terus akak kita ni.
.
.
Tau ga bahan HEBAT yang boleh buat kulit wajah kita anjal dan Awet Muda ialah gabungan dari tiga bahan yang terkenal tinggi antioksida dan anti penuaan iaitu Peuraria Mirifica, Gluthathione dan Arbutin. .
.
.
Sebab tu kuasa calitan oles di nadi nadi tu merubah dengsn aman & berkesan. Mudah banget mau cantik sekarang ni. Calit calit di 3 point nafi saja. .siap. Tak ada alasan tak sempat dah. Sambil mau tidor pon boleh.

#tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia

#realindonesia_womendesiree
HASIL KONSISTEN WD YANG RAMAI TAK PERCAYA
.
.
Alhamdulillah, nasib baik jumpa dengan produk yang makin famous terkenal dikalangan wanita. Produk apa? Semestinya #WD Triple Advance lah.
.
.
Just calit oles di 3 point nadi setiap hari pagi dan malam. Bila dah konsisten memang MELETOP lah hasilnya. Kaya muka mama zarina sekarang. Makin muda, cerah, berseri. .awet muda ,, .
.
WD ni memang pantas meresap dan ia mudah sangat lah dibawa. Nampak aja kecil botol dia, tapi MANFAAT dia 1001 RAHSIA yang mungkin orang tak tahu.
.
.
Yang dah konsisten saja yg tahu kan. Tu ramai yang dah CANTIK SUPER GOJES SUPER WOW. .
#tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia

#realindonesia_womendesiree
Kalo share testimoni pengguna WD memang ramai yang ter-emosi.
.
.
Apalah yang WD buat Sampai kaya gini berubah penggunanya.😱 Dari emak-emak bertukar jadi adik manis gitu ha. TERBAIKKK lah. Ini tandanya pengguna yang tak curang. Jadi muda terus akak kita ni.
.
.
Tau ga bahan HEBAT yang boleh buat kulit wajah kita anjal dan Awet Muda ialah gabungan dari tiga bahan yang terkenal tinggi antioksida dan anti penuaan iaitu Peuraria Mirifica, Gluthathione dan Arbutin. .
.
.
Sebab tu kuasa calitan oles di nadi nadi tu merubah dengsn aman & berkesan. Mudah banget mau cantik sekarang ni. Calit calit di 3 point nafi saja. .siap. Tak ada alasan tak sempat dah. Sambil mau tidor pon boleh.

#tipscantik #indonesiacantik #sehatcantik #nadikecantikanku #bioteknologinano #krimawetmudano1 #krimpencerah #krimhalal #krimbpommurah #WDTA #nadikecantikanku #cantikindonesia #cantikalami #berseri #bekasicantik #jakartacantik #tipssihat #simplemakeup #simpleperawatan #wdmurah #wanitabahagia

Siapa lagi nak join postage harini dialu alukan tau. Postage keluar pukul 2 harini. Kalau nak cantik, nk hilang jerawt, jeeagat, nk kulit cerah berseri tak kusam . Haaa cecepat la order WD dan NOURAIN uguyss !

Bertindak semulajadi dan terbukti berkesan

Nak COD area berhampiran pun boleh tau . .
📍PANTAI DALAM - BANGSAR SOUTH - BANGSAR - KERINCHI - UM - KL SENTRAL - DAN KAWASAN SEKITAR DENGANNYA

PROMOSI 20% NOURAIN
PROMOSI WDTA MASIH RM75 FREE POSTAGE FREE GUIDE
PROMOSI TAMAT BILA BILA MASA
WASAP 0123512791

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #wdRM75 #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #WDmurah #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdecRM75 #wdkualalumpur

Most Popular Instagram Hashtags