#wdlover

1184 posts

TOP POSTS

Best kan si WD ni, sapu kat nadi tapi sebody putih berseri.
Rahsia wanita kekal cantek jelita bermula dari dalam, dan kini ianya bukan lagi rahsia sebab ramai dah menyebarkan kebaikannya.
Alhamdulillah.
Krim kecantikan terlajakkkk laris zaman kini WD berfungsi untuk :

1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming

WD ni pantas menyerap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri seri.
Ramai pengguna WD berpuas hati dan 80% repeat oder dengan keberhasilan krim WD ni. Pelbagai masalah dapat diselesaikan jika kita konsisten dan sabar menggunakannya.
Selain penggunaannya yang mudah hanya buat sapuan nipis di 3 point nadi utama, WD juga sangat menjimatkan kerana botol sekecil itu boleh menyelesaikan masalah dalaman dan luaran kita.
Jadi kenapa perlu termenung lagi. Lekaih bagi tau saya. Combo 3 kotak WD boleh Jimat RM60. Jangan lepaskan peluang ini. 📱 Wasap 0172601706

#WDlover
#WDcantikmeletopuolls

Fezty diapit oleh Top dealer dan Top Stokis WD ☺️ Fezty paling rendah jadiiii duk tengahhh 😆

Rase dah tinggi lampai sangat dah,rupenye ade lagi yang tinggiii😆😅 #wdlover
#ceritadealer
#wd

Bukan takut tua
Tapi takut nampak TUA sebelum usia.
.
.
Nak nak orang asyik panggil kakak la, mak cik la. Grrrrrr. Nak gigitttt je rasa orang tu . Nyampah.
.
Tapi tu dulu . Sebelum kenal WD .
Lepas je konsisten WD, tengok la apa jadi.
.
Betul la kata orang. Nak awet muda dan cantik gebu gebas orang perempuan ni kena cari produk yang ade pueraria mirifica, arbutin dan glutathione.
.
Ingat saje nak cuba. Tak tau lak WD memang ade semua bahan magic ni. Patut la tanpa sedar diri ni kembali muda jelita. Ramai tegur tau .
.
Tak mau rahsia rahsia. Memang WD la punya angkara. Krim bioteknologi nano yang memang diyakini selamat dan banyak manfaatnya .
.
Jom pakat cuba ❤

Whatsap
017-5555682
017-5555682
017-5555682

#wdlover
#calit2muda
#calit2cantik

Dulu kulit kusam, gelap dan berjerawat. Ibunya tengok pun tak bersemangat kulit anak bak kulit bulan. Lagikan diri sendiri yang menatap cermin. Sedih ya amat.

Tapi sejak ber WD kulit adik ni dah bersih dari jerawat dan cerah. Transform terus duduk selevel dengan bintang sebab dari kejauhan dah nampak kehenseman nya. Baru la tersenyum lebar sampai ketelinga bila tengok cermin. Alhamdulillah.

Awak dah hensem dik. Mujur ibu bertemu dengan WD Kalau dulu duduk kat bulan sekarang dah pindah ke bintang tau.
Ajom risik risik kat tepi untuk diskaun kombo kaw kaw.

Whatsapp 012 2693872

#WDLover
#BukanSekadarLuaran

#Wdec krim hormon multifungsi TERBAIK 😘😘 #WdLoVer 💝💙💝
Disember 2015>>July 2017
botol ke 13 👍😊
Mudah GUNA #CalitCalitCantik
Sihat dalaman Cantik luaran dgn #Wdec

FUNGSI UTAMA WD hanya ada 4 aja loh cantikss. Yang lain lain itu sampingan aja, BONUS PASTI. Tapi semua pengguna WD bilang WD ini krim multifungsi 😁

1️⃣Anti Penuaan / Anti Aging

2️⃣Pencerahan / Whitening

3️⃣Menegangkan / Lifting

4️⃣Menganjalkan / Firming

Juga FEMES ( mampu ) dalam
1️⃣Menaikkan seri wajah

2️⃣Mencerahkan kulit (Glowing)

3️⃣Menegang dan memantapkan tisu kendur/kerutan di wajah

4️⃣Membantu mengatasi / mencegah masalah jerawat dan jeragat

5️⃣Masalah eyebag(kantung mata)

6️⃣Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata

7️⃣Mengurangkan kesan Parut

8️⃣Mengurangkan Blackhead/komedo

9️⃣Mengurangkan kulit berminyak 🔟Menjaga kelembapan kulit

Dan dan dann masih banyakk lagiiii. Mau tahu lebih lanjut yukk chati chati dgn saya.
Kalau saya infoin di sini juga pastii nyaa cantiks maless mw bacaa hihii😅

Lanjut di WA yukk : 082197770928

#wdlover
#adleesyabeauty

Nahh tengok tranformasi yang mampu membutangkan mata kak nor dan uols.
..
Nampak tak ape perubahannya? Yang pasti sebelum dan selepas nampak perbezaannya. Iye betul, kalau bermake up memang lah nampak cantik. Tapi masa make up tu kan nampak cantik dengan masalah jerawat yang berbonjol bonjol di kulit muka. Dah tentulah tak kan. ..
Fungsi utama wd adalah menegangkan,menganjalkan,mencerahkan dan awet muda.Dengan wd bila awak bermakeup nampak lagi sempurna cantiknya. Kalau wd tanpa makeup pula akan nampak natural beauty la semestinya. Pinkish pinkish gitew kulit wajah mu dik.

Nak nampak selalu awet muda? Ade promo kombo kasih sayang utk kesan terbaik meletops gitew

Whatsapp 0127937079

#WDLover
#BukanSekadarLuaran

Assalamualaikum selamat tengahari..selpi skit.gamba semalam la tapi.hihi

Kulit muka kita ni bila dh smooth,nak apply foundation pun senang je kan..tambah pulak pakai #charmsfoundation nih memang best, senang je nak blend dengan kulit kita..& yang paling best,dia bukan sekadar alat solek..tapi gabungan apple stemcell & kolagen yang terdapat dlm foundation ni membantu membaiki masalah kulit kita tau😉

Nak kesan yang lebih kebaboom,kena rajin calit #wd.. Tahu tak?dalam #womendesireeessentialcream ni ada bahan hebat iaitu Niacinamade..Apa Niacinamade tu sis? Nak nyebut nye pun susah..hihi Niacinamade tu adalah ramuan yang berhubung dengan sel2 kulit dgn pelbagai faedah untuk antipenuaan kulit dan melindungi kulit dari cahaya matahari. Selain tu, ia juga berfungsi untuk menghalang kulit daripada kehilangan kandungan air,dan merangsang peredaran mikro dalam dermis. Fungsi lain adalah membantu meningkatkan sel2 untuk mengatasi masalah tona kulit tidak sekata. Ianya adalah bahan yang sangat baik untuk mereka yang bergelut dengan kedutan dan jerawat tau.

Ade jugak yang tanya sis..Siska,sis pakai WD ni sis dah tak pakai skincare ke? Eh mestila pakai sayang..Sekali lagi diingatkan, WD ni bukan skincare tau..even awak amalkan WD, awak still perlukan cleanser,awak still perlukan toner,serum, sunblock & sebagainya tu..WD ni krim kecantikan berteknologi nano. So, takde masalah kalau awak nak guna skincare + WD.. Awak guna skincare untuk bersihkan muka dari kotoran sepanjang hari. Awak kene guna foundation atau sunblock yang SPFnya cukup untuk lindungi sinar UV pada wajah awak. Sebab WD memang tak cover muka awak dari sinar UV tau. WD ni awak just calit2 kat nadi je. Ia membantu mencantikkan dan menyihatkan dari dalam. Best kan?luar dalam awak jaga😊
Nak tahu sis pakai skincare ape, lain kali sis share ok? Kalau ade yang nak tahu la..haha bajet retis pulak😄

#WDLover
#charmsfoundation

@womendesiree.putrajaya
@zulaikha_charmstarglow

MOST RECENT

Kak, #Wd ni boleh KURUS ke?
.
.
Terkejut lah baru je pakai wd seminggu dah turun 3kg. Wowww cepatnya turun.
.
.
Agak agak raya haji ni boleh slim la yek. 😁
.
.
Berminat??❤❤❤
💖 Whatsapp 👉 klik je link nie utk order
📲http://www.wasap.my/60192055875
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#WdLover
#PengedarDiperlukan

TERUS AWET MUDA😱

Calitan WD memang boleh buat orang tertipu dengan usia sebenar.

Mau tak best, calit kat 3 point masalah jeragat hilang Yang penting konsisten uolss baru leetoppss . Tu BONUS yang aii dapat tau,sekali belek belek ehhh makin cerah pulaakk kulit akak niee sebab di dalam ramuan kaseh saiyunkk Wd tu ada Glutha dan Arbutin bahan pencerahan palingg pantass berkesan

Wd nieee krim kecantikan benarnyaaa tetapi Cust Tiba tibaaa dapat Bonusss fulamakk lain machiammm seperti akak kek bawahh niee haa gi lah nengokk ⤵️⤵️ Shantekk bukan
Beri peluang pada diri kita untuk tampil cantik. Jangan biarkan ianya tenggelam dek usia dan mengganggu penampilan.

TAMPIL AWET

TAMPIL DENGAN KULIT LEBIH SIHAT

Konsisten dan sabar tu kuncinya 😘

WhatsApp 01110694372

#wd #womendesireessentialcream #wdlover #dealerpalong #wdmurah #luckydraw #DealerAdleesyaBeauty #calitcalitcantik #GengJutawanMokda #wddealerpalong #wddealergemas #codgemaspalong #calitcalitkurus

Cuba perhati betul betul yg cecantik peloles tak hingat tu kan. Mesti kena jaga jugak tu walau dah sedia santek. Cantik alami bergabung dengan WD. Jadinya WOW kuasa 12. .
Kita pastinya tahu, seiring dengan anjakan umur pasti akan adanya garis garis halus kedutan , hormon juga silih berganti menjadikan kulit kendur berminyak dan juga mungkin kusam. .
WD ni mudah guna, sapuan kat 3 nadi je. Tak perlu sapu kat muka. Cream meresap pantas dalam kulit dah terus ke salur darah. WD bertindak dari dalam untuk cerah, anjal, tegang dan awet muda.
.
WD bukan cream biasa biasa ye. WD ni dari bioteknologi nano so molekul die halus sangat. Meresap pantass. Dalam WD ada kandungan hebat seperti Pueraria mirifica, arbutin, gluthatione dan ekstrak akar tree peony yang bagus untuk awet muda dan buang toksin.
.
Nota : senang kan? Nak maintain cantik just guna wd je untuk ku kunci wajahmu dalam hatiku 😜. Kalau teringin nak try roger2 MakngahLin ye.
.
#womendesire
#wdlover
#TeamJutawanWDfiza

"Pernah guna krim #WD ni sebotol tapi stop sebab takde apa-apa perubahan pun"
.
.
Bermakna u'olls RUGI. Bagi WD peluang untuk rawat dalaman kita satu persatu dahulu. Kalau dalaman terlalu berkeladak, jangan berharap satu botol boleh terus cantik. Konsisten calit dan 3L sehari. .
.
Nak lebih awet muda macam feedback letops yang kami terima ni? Wajah berseri. Jerawat hilang entah kemana. Parut ghaib tak muncul dah, habis clear satu muka yang tinggal kulit licin halus mulus. Ehh uols tak cemburu ke?
.
.
Kesan akan bertambah baik dari hari ke hari. TIPSnya konsisten & air yang cukup. 😘 Nak jimat yang penting calit pada 3 nadi utama sahaja, boleh tahan 4 ke 6 minggu. 3 point itu MESTI. Tempat lain hanya pilihan/optional. .
.
.
Lain orang, lain kesannya. Ada yang cepat sangat dan ada yang lambat sedikit. Dalaman kita semua berbeza. Sabarlahhh, pasti ada ganjaran bagi awak yang sabar merawat diri sendiri.

#wdlover
#teamfiza

CANTIK & LOSS KG DENGAN BUAH EPAL & TOMATO.
lepas raya nie rasa muka cam berminyaklah pastu kg hakak macam naik pulak. Hehehe
Soooo ape lagi kita buat air jus lah gamaknye.
Jom kak Mas kepochi khasiat disebalik Epal & tomato😍Buah-buahan fovarite nie untuk diet tawww.

EPAL:
📌kadar lemak yang rendah tetapi serat yang tinggi. Membantu anda rasa cepat kenyang
📌kalori bagi sebiji epal 154g
📌Mengatasi masalah sembelit. Zat masam dalam epal hijau adalah pembersih tubuh yang terbaek.
TOMATO :
📌baik untuk kecantikan kulit & dalaman
📌mempunyai vitamin A&C
📌mempunyai likopena iaitu antioksidan menghalang radikal bebas.

Kak Mas minum dengan mak sekali nie. Dah try semalam buat sebelah tengahari taklah sakit perot bagi sape y ade gastrik okay jeeee
😁
Like & tag rakan jika bermanfaat

#HariHariCantikDanSihat
#WDLover
#tipsCantik

PENANGAN WD & TEKNIK 3 KUNCI

Terkunci habissss tekauuu
Memang hepi naw naw la kan
Bila cik habang sayang dok igaukan kita aje

Korang tak mo ke?
Jadi yang terbaik untuk suami tercinta?
Ajom cuba combo set Gelora Asmara

Terrrrrrrrbaikkkkkkkkk 😜

WhatsApp 01110694372
#wd #womendesireessentialcream #wdlover #dealerpalong #wdmurah #luckydraw #DealerAdleesyaBeauty #calitcalitcantik #GengJutawanMokda #wddealerpalong #wddealergemas #codgemaspalong #calitcalitkurus

Dulu kulit kusam, gelap dan berjerawat. Ibunya tengok pun tak bersemangat kulit anak bak kulit bulan. Lagikan diri sendiri yang menatap cermin. Sedih ya amat.

Tapi sejak ber WD kulit adik ni dah bersih dari jerawat dan cerah. Transform terus duduk selevel dengan bintang sebab dari kejauhan dah nampak kehenseman nya. Baru la tersenyum lebar sampai ketelinga bila tengok cermin. Alhamdulillah.

Awak dah hensem dik. Mujur ibu bertemu dengan WD Kalau dulu duduk kat bulan sekarang dah pindah ke bintang tau.
Ajom risik risik kat tepi untuk diskaun kombo kaw kaw.

Whatsapp 012 2693872

#WDLover
#BukanSekadarLuaran

Jom bace ape kata sis Nuna MJ ni jom.😉 'Ya ni saya NuNa MJ. Journey saya dengan #wd lama. Saya tengok banyak Sangat testimony kurus. Saya mula beli pada July 2015. Saya guna seminggu. Tapi kenapa berat takkkkk turun turun. Dahsyat. Saya geram.
Saya berhenti guna WD lepas seminggu. Nampak, tak menyabor. Teruk perangai. Pastu saya pun makan la pill gracinia tu. At last kidney pulak problem. Nasib tak failure lagi huhu.
Lepas dah sakit saya pun pegi Rawatan. Saya buat alternative yang tak guna bahan kimia. Fuhhh. Ingat murah? 2k je habis baru bape sesi. Masalah macam macam
Akhirnya saya terfikir balik untuk guna WD yang saya beli masa #promo tu. Start istiqamah masa penghujung November 2015. Alhamdulillah akhirnya rasa la healing process tu. Tak ada la teruk sangat. Saya tahannnn.. Demam nuna. Aduhhh. Tapi yang best nya lepas tu peluh macam apa turun. Selera makan pun tak lahap macam dulu. Saya terus guna sampai botol ke 3, july 2016 tu masa botol ke 3.
Saya nampak parut jerawat stress saya dah hilang. .
Period teratur
.
Lengan saya mengecil
.
Bairpun masa tu berat saya maintain. Saya mula dapat V Shape. Pehhh kemain. Ramai puji.
Sehingga may 2017 ni. Saya baru guna 6 botol. Jimat memang #jimat. Jangan calit tamak sangat. Kenapa jimat? Sebab satu calitan sahaja WD ni dah berjaya serap 12 kali ganda. Sikit je calit. Hasil dia powerrrrr.
Guna wd jaga makan dan bersenam. Surely hasil power kebabo. Tapi saborrrr
Kenapa saya masih #PERCAYA dengan wd Walaupun ramai ragu ragu kerana
Saya tak perlu makan supplement sampai saya dapat sakit.
Saya tak perlu habiskan beribu ringgit untuk kesihatan.
Saya semakin yakin dengan diri saya.
Saya sedang mengalami transformasi yang hebat. Yang tak pernah saya rasa sepanjang hidup saya.
Waaa Tak sangkakan #wd bleh meruncingkan muka mcm tu skali, hebat #wd buat keje.
Jom wsp Hafizah Izah
0195267496

#wdlover
#calit2cantik
#calit2muda
#calit2wowww

kejappp!!! Nak tidur dah ke??? Ambil masa 5 minit baca info ni dulu👇👇👇 Sebelum tidur sapu WD pada tapak kaki,banyak manfaat nya....moh calit2 kat kaki tu yee..esok pagi bangunn..bestt jee no lenguh2 lagi
⬇⬇⬇⬇ 🌸melancarkan pengaliran darah
🌸meningkatkan daya tahan individu
🌸mengurangkan risiko tulang reput
🌸️mengimbangkan kedudukan badan 🌸️melancarkan pergerakan
🌸️menguatkan otot kaki
🌸mengurangkan risiko kencing tidak lawas
🌸menguatkan tulang & pinggul
🌸️mengurangkan risiko sakit sendi otot
🌸mengurangkan rasa letih
🌸️mengelakkan risiko sembelit
🌸mengurangkan masalah usus
🌸️mengurangkan masalah pada peranakan
🌸️mengurangkan rasa sengal2..bisa2 urat di tapak kaki atau rasa kejang menyucuk..
🌸mengurangkan sakit tumit kaki atau tumit merekah

Untung kan jadi WD lovers banyak manfaat bila bersama WD kan? Yang lain tak nak jadi WD lovers juga ke? Hehehe. Ok lah, goodnite ❤️ #wdlover#wdtetapdihati#calitcalitcanti💓#teamizah#wdkrimmampumilik#wdkrimsemudahabc#sayagunasayajual#agentsahadleesysbeauty

TERUS AWET MUDA😱

Calitan WD memang boleh buat orang tertipu dengan usia sebenar.

Mau tak best, calit kat 3 point masalah jeragat hilang Yang penting konsisten uolss baru leetoppss . Tu BONUS yang aii dapat tau,sekali belek belek ehhh makin cerah pulaakk kulit akak niee sebab di dalam ramuan kaseh saiyunkk Wd tu ada Glutha dan Arbutin bahan pencerahan palingg pantass berkesan

Wd nieee krim kecantikan benarnyaaa tetapi Cust Tiba tibaaa dapat Bonusss fulamakk lain machiammm seperti akak kek bawahh niee haa gi lah nengokk ⤵️⤵️ Shantekk bukan
Beri peluang pada diri kita untuk tampil cantik. Jangan biarkan ianya tenggelam dek usia dan mengganggu penampilan.

TAMPIL AWET

TAMPIL DENGAN KULIT LEBIH SIHAT

Konsisten dan sabar tu kuncinya 😘

WhatsApp 01110694372

#wd #womendesireessentialcream #wdlover #dealerpalong #wdmurah #luckydraw #DealerAdleesyaBeauty #calitcalitcantik #GengJutawanMokda #wddealerpalong #wddealergemas #codgemaspalong #calitcalitkurus

TRANFORMASI KEJELITAAN BERSAMA WD...
Nak berkenalan dengan wd yang sangat owesome ni?? Calit - calit je tau...mudahkan😊😊
Nak detail dan nak oder?? Jom whatapps k jue...
📲0182439099
📲0182439090
📲0182439099

#wdlover#wdkrimkecantikanmampumilik #wdcalitcalitcantik#wdteamizah#wdsemudahabc

Waaaahhh baru 2 MINGGU PAKAI #WD.
Memacam dah kastemer ni dapat.
Muka dulu kusam, malap je. Sekarang dah kemerah merahan. Pinkish gitewww. "Akak ni memang takkan turun berat kalau tak exercise. Macam macam dah makan. Dengan WD ni berat tak turun pon tapi perut rasa leper sikit. Kalau tak membukit je". Wahh. Tade dah perut buncit yang memalukan. Paksa diri minum air masa bebanyak . Batu la dapat kesan maxima.
Estrak akar tree peony dalam wd ni bantu buang toksin , lancarkan darah tau. Dalaman dah bersih baru la cun.
Wd ni krim bio teknologi . Pakai nya mudah. Calit 3 point nadi je. Sepantas 3 saat dah serap dalam pembuluh darah kita. Lepas tu biar jela wd buat kerja dia

WhatsApp 01110694372
#wd #womendesireessentialcream #wdlover #dealerpalong #wdmurah #luckydraw #DealerAdleesyaBeauty #calitcalitcantik #GengJutawanMokda #wddealerpalong #wddealergemas #codgemaspalong #calitcalitkurus

The MAIN REASONS why k jue pilih untuk jual Krim WD & terus sebarkan manfaat tanpa henti : 🌼 Krim WD BUKAN skincare/krim muka, tapi MAMPU membaikpulih struktur kulit muka.. 🌼 Krim WD BUKAN pemutih.. Tapi MAMPU memberi tona sekata seluruh tubuh.. 🌼 Krim WD BUKAN jamu, tapi kesannya SETANDING JAMU.. MAMPU membasmi keputihan, membaikpulih peranakan, selamat untuk ibu menyusu kerana boleh memperbanyakkan susu, menjaga rahim dengan amat baik sekali, dan banyak lagi manfaat yang ada pada jamu, ada pada WD.. 🌼 Krim WD BUKAN ubat, tapi MAMPU mengecilkan (bahkan ada yang terus hilang) KETUMBUHAN seperti CYST, FIBROID, TIROID.. MAMPU juga mengurangkan resdung.. 🌼 Krim WD BUKAN perapat, tapi MAMPU merapatkan kembali saluran 'kewanitaan' yang longgar.. Ibu preggy jangan risau nak calit waktu preggy ye.. Ia TAKKAN sempitkan laluan baby.. WD tau 'kerja' dia.. 😊 🌼 Krim WD BUKAN ubat subur, tapi BOLEH dijadikan ikhtiar untuk get pregnant (insyaAllah dengan penggunaan konsisten & niat yg berterusan) 🌼 Krim WD BUKAN makanan kesihatan, tapi MAMPU memberi berat badan ideal kepada sesiapa yg mengamalkannya secara berterusan.. (Ada juga kesan lain dari sudut metabolisme)

Krim WD ni apa?
Unik kan?

RM95 merangkumi hampir semua.. Allahu.. Berbaloi sesangat.. Siapa kata mahal? Baca balik kelebihan yang WD bagi.. Takkan nak letak harga RM25? 😑

Memang rasa mencabar sebab jual krim WD ni sebab pengguna baru taktau macam mana rasa dia selagi tak cuba..
Rasa mencabar lagi satu sebab pengguna lama taknak konsisten.. Tapi abaikan.. Kita fokus pada yang BETUL² NAK je..
😌

So saya pilih WD sebab ianya ALL IN ONE!
Mudah pulak tu nak guna.. Nak oder??? Jom whatapps k jue👇👇 018 2439099 jangan malu jangan segan.. k jue guide habis² sape yang beli 😘

Eh tq ye sudi baca sampai habis
Moga murah rezeki awak 😍😘😘😘 #wdkrimmampumilik
#wdlover
#calitcalitcantik💖

Most Popular Instagram Hashtags