[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wdlover

1643 posts

TOP POSTS

Bismillah
Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š .
.

CALIT CALIT CANTIK,EH TERKURUS PULAK.๐Ÿ˜˜ Badan makin kecik, pipi pau dah hilang, makin bujur sirih muka tu. Ye la kalau betul betul konsisten dan minum cukup air tak mustahil macam macam manfaat dapat
.

Tak susah pun nak cantik dan sihat dengan #wd ni calit calit je dekat 3 point nadi 2 kali sehari. Pastu minum la air secukupnye. Siappp. Zasss zassss khasiat dari wd meresap dalam pembuluh darah dan membuang segala mak nenek toksin serta merawat segala yang tak betul dalam badan kita
.

Bila dalaman dah clear, metabolisme badan dah stabil senang la berat badan tu nak turun tak de la makan secoet je tapi badan naik macam makan 5, 6 pinggan nasi sehari. .

Kalau dalaman awak penuh toksin makan suppliment ke ubat kurus ke tak kan jadi nye sebab zat tu xmeresap dalam badan mcm mana nak kurus. Membazir duit je
.
Yang blom cuba mohh kita cuba sekarang, lambat cuba lambat la cantiknye. Yang dah cuba tapi stop di tengah jalan terus kan la, rugi tau dah berhabis duit beli tapi tak konsisten.๐Ÿ˜ฏ Jom grab sekarang sementara masih promosi jimat rm20๐Ÿ˜‰
Harga asal Rm95sm/Rm100ss
.

Whatsapp wawa
0183654047
0183654047
0183654047

#dealeradleesyabeauty
#Wdlover
#CalitCalitSihatCantik

โคWDโค
.
4 fungsi utama WD
โœ”MENCERAHKAN
โœ”MENGANJALKAN
โœ”MENEGANGKAN
โœ”ANTI PENUAAN
.
so tak hairan la kan kalau dapat testi vavavoom dari sis omeyyy nih.
.
Sis ni sendiri macam tak pecaya bole transfom gini skali kate nyer.
.
Hai la sis, kalau sis tak caye, kami sendiri yang tengok ni lagi la, gosok gosok mate. Fantasi atau reality nih.
.
Magic kan si omey WD ni bole bagi efek setanding rawatan mahal. Haaa itu la hasilnye kalau konsisten.
.
Tak perlu makeup tebal tebal pun dah tatikk. Natural beuty jer weehuuu๐Ÿ˜œ
.
Cecalit kat 3 point pun dah cukup untuk mantap dalaman dan luaran tawww. WD berteknologi nano mudah meresap kat pembuluh darah kite. Pandai la die wat keje die hihii.
.
Haa lepas dah cecalit tu buat la keje macam biasa, nak basuh pinggan ke nak buh losyen ke tak de masaalah.
.
Mudah kan!
.
Kami sudah, anda bile lagi nak cuba, tak tergugat ke tengok testimoni yang meletopsss nih.
.
Nak try wasap ct 0183654482. WD masih offer jimat rm20 berbaloi baloi taw.๐Ÿ˜
.
#ctbondazul
#wdlover
#teamhebatmokda
#calitcalitcantik

Hoo hoii.
.
.
Terkesima nengok perubahan diri sendiri. Macam mimpi dongeng tapi rerupanya realiti. Tula yang berlaku pada #wdlover sorang ne.
.
.
Tak susah pon kann. Hanya konsisten cecalit kat nadi, minum air masak 3L. Sedar tak sedar je wd buat keje dari dalam badan tu.
.
.
Haaa.. Sebab tu yang takat baru pakai 2-3 botol tu jangan stop la saiyunggg. Rugi naww awakk tau. Tak nak ke jadi cecantik muda remaja gittew.
.
.
Tapi jangan la awakk calit hari ne, esok awak nak bertukar jadi bidadari. Haa. Yang tu memang sekadar mimpi la ye. โ˜บ
.
.
Dalam wd ne ada #ekstrakAkarTreePeony yang singkirkan segala toksin dalam badan awakk tu. Perlahan-lahan dari ujung rambut hingga ke hujung kaki direpairnye. Mestila amik masaa kenss.
.
Yang pasti #wdlover tak akan rasa RUGI. Yang dah terkono #krimsaka ne pasti repeat order tauu. Nak terkono gak? Mai la wassap cik mus. Sementara PROMOSI RM75 ada lagi. ๐Ÿ˜‰
.
.
017-5555682
017-5555682
.
.
#dealarWD
#TeamMokdaHebat

Purple is calm & nice

tp awat dgn camera tpn ni, x sharp gambo

apa2 pon,ujan2 sejuk2 sgt menenangkan jiwa ku

assalamualaikum & morning uollss

#wdlover
#jimatRM20

Minum air banyak adalah antara nasihat yang sering diberikan oleh doktor, 8-10 gelas sehari atau 2 liter sehari agar kesihatan kita dapat ditingkatkan. Pengambilan supplemen/vitamin pula akan menjadikan darah bertambah pekat, jadi anda yang mengambil supplemen mahupun vitamin please make sure 3 liter air diambil sehari ye. .

Ibu-ibu menyusu terutamanya lagi la perlu mengambil air dalam kuantiti yang mencukupi. Ini sangat penting kerana bila menyusu, ibu menyusu mudah berasa haus dan dehidrasi. Oleh itu, sangat2 perlu untuk mengamalkan pengambilan air sebanyak 3 liter sehari yang juga membantu menambahkan kuantiti susu.
.
Nak tau tanda-tanda anda kekurangan air?
.
Sakit kepala, air kencing terlampau kuning, badan terasa panas dan sakit-sakit badan antara petanda anda kurang minum air!
.
Nahhhh, okey nie tips cara pengambilan 3 liter air sehari. #wdlover boleh follow cara nie okey ๐Ÿ˜Š
.
1) Minum 1-2 gelas air masak sebaik bangun tidur. Minum air masak dipagi hari dapat membantu sistem pelawasan tubuh, menyegarkan dan menjadikan wajah kelihatan berseri.
.
2)Minum 1 gelas air masak satu jam sebelum tidur.
.
3)Ambil supplemen/vitamin bersama 2 gelas air.
.
4) Minum 1 gelas air setengah jam sebelum makan. Ia dapat membantu mengelakkan makan secara berlebihan dan seterusnya dapat membantu bagi yang ingin menguruskan badan.
.
5) Minum 1 gelas air selepas ke tandas.
.
6) Minum 1-2 gelas air sebelum dan selepas direct feed atau mengepam susu.
.
7) Letakkan sebotol air masak ditepi katil untuk memudahkan minum air apabila terjaga di waktu malam, terutama bagi ibu-ibu menyusu.
.
8) Pastikan air masak sentiasa dibawa di dalam botol apabila anda bergerak or on journey. Jadi bila-bila masa saja boleh minum.
.
9) Minum air masak apabila terasa laparatau haus tetapi belum sampai waktu makan lagi.
.
10) Sukat pengambilan air secara detail. Kadang-kala kita rasa seperti sudah minum banyak air tetapi sebenarnya belum pun sampai 3 liter.
.
Let's start now. Jom amalan. Semoga bermanfaat. .
#TipsCantikKakMila
#Jangancopypaste

Abang abang juga boleh pakai WD.
yakin dan konsisten..pasti hasil nya woow.. Ni contoh nyaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ suami dari pada dealaer Wd Kalimantan Tengah ini konsisten pakai WD. Bnyk kebaikan yg di rasakan.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #wdindonesia
#Wdlover
#makasar
#kotadaeng

Kalau krim WD ini landing kompem segala resah pilu dek masalah kulit muka tenggelam di lautan biru.
Dah tak perlu tertunduk malu sembunyikan kulit muka yang kusam. Konsisten ajer.Terus wajah berseri seri bak bidadari.

Baru sapu tak sampai seminggu je cik abang dah tak berkelip mata memandang. Yang tak pernah memuji tetiba pulak asyik memuji. Alahai berbunga bunga hati ni.
#WDlover
#bukansekadarluaran
#teamhebatshidasaid

Siapa yang tidak mahu Jerawat hilang dari muka. pepori terbuka lesap dibawa angin. ๐Ÿ’–Dengan Tesktur Yang Pekat
๐Ÿ’–Dengan Wangian Lavender Yang Menyegarkan
๐Ÿ’–Dengan Teknologi Nano 12 kali Pantas Daya Serapan
๐Ÿ’–Dengan Packaging Yang Uniq Dan Comey
๐Ÿ’–Dengan Kaedah menGunakan Yang Tersendiri
๐Ÿ’–Dengan Kesan Pantas Yang Meyakinkan.
.
Membuatkan Sesiapa Yang Sudah Terjerbak Menggunakan WD Takkan Curang. Terus Kekal Bermesra Ke mana Sahaja.
.
wasap 0139503688
.
Normal Price RM95
PROMO RM75
.
Begitu Juga kite ๐Ÿ’ž
#WdLoVer
#CalitCalitCantik
#WDpilihanhati ๐Ÿ’˜
#TeamKakYaMeletops

Sebut jur WD rata-rata tau ia adalah Krim kecantikan Bio Teknologi Nano. Calit-calit dah cantik! .
.
Tapi bila tanya siapa founder WD ek? Mesti terpinga pinga kan uols nak jawap. Ada yang dah kenal Alhamdulillah. Yang belum kenal lagi tu, meh sini liza kenalkan. Inilah dia Nad Adleesya Beauty merupakan founder pada krim yang uols dok calit calit kat nadi tu. Hihihi.
_
Cantik kan founder Adleesya Beauty. Dulu pun boss kami ni macam uols gak, kulit kusam, muka gelap, eyebag plak tak tau brp kilo dok pikul seharian.
Letih tau nak makan supplement tapi sekerat jalan jer, pakai skincare, awal awal jer rajin dok tenyeh kat muka, lepas skincare ntah kemana, supplement kat bucu tepi kabinet dapur. Hahahaha.
_
Sebab itulah lahirnya WD - Women Desiree nih. Wanita memahami wanita. Hihihi. Tq boss hasilkan product yang super duper awesome! .
.
Product palinggg senang nak konsisten. Calit calit kat 3 point nadi, dah siap! Tunggu jur WD buat kerja. Dan kita akan dapat hasilnya. Bantu kerja-kerja WD dgn minum air masak secukupnya. Dats it!
_
Tengoklah kulit boss kami sekarang. Putih cerah berseri seri. Habis semua kulit kusam tu dicampak ke laut, eyebag yang berkilo kilo sebelum ni dah pupus di telan zaman. Syiokkk kan.
Product mampu milik, lulus KKM dan halal plak tu. Bergabung plak bahan bahan hebat dalam sebotol kechik cumel nih. Wowww! Meletoppp top top dik.
_
Rugilah siapa yang tak grab WD sekarang ni. Tengah ada promo jimat RM20 plak tue. Lepas tamat promo ni tak tau bila lagi ada promo. .
.
Meh whatsapp lekaih 0195267496 jika taknak terlepas peluang!๐Ÿ˜Š Cod arae manjung sitiawan lumut...
#wdperak
#wdlover

MOST RECENT

MANFAAT WD BUKAN HANYA PADA KULIT WAJAH !
.
Tuuu diaa. Bukan 1 tapi LEBIH manfaat sis nie dapat dengan WD. โœ”Kulit muka, peha, tangan makin lembut
โœ”Lekuk jerawat makin hilang
โœ”Jerawat baru naik hilang kecut dgn cepat
โœ”Bangun tidur rasa lebih bertenaga
โœ”Rambut tidak kering
โœ”Badan tidak berbau
โœ”Senang membuang ๐Ÿ’ฉ
โœ”Masalah resdung pagi2 hilang

Nampakkk takkk, perubahan yg sis ni alami? Tu tandanya WD sedang bekerja.

Hanya dgn calitan sahaja? Iyeee. Sbb dlm WD ada Ekstrak Pueraria Mirifica-- Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen. Bila hormon dah stabil masalah jerawat, jeragat kulit kusam rekahan kering berminyak semua dpt diselesaikan !

โ„นTambahan WD ni diformulasikan dgn kaedah BIO TEKNOLOGI NANO yg mana kuasa serapan sepantas 12 kali ganda cepat dia. Sekali calit berdesup dia menyerap dlm saluran darah kita. Cepat bertindak, cepat la dapat hasilnyaaa. Ehh ni baru pakai 4 hari, bayangkan bila 2 3 bulan akan dtg, tak ke licin kulit uolss tu nanti ๐Ÿ˜„
.
.
Seronok takkk??? Nak HARGA PROMO? ADA!! .
Meh lekeh2...
Nak cepat, Whtsapp terus tau
0195267496

#DealerAdleesyaBeauty
#wdlover
#calit3cantik
#calit3awetmuda

Syukur untuk pagi ni. :*
.
.
WD masih lagi promosi lalink. Jimat Rm20.
Harga asal Rm95, sekarang Rm75 sahaja.
.
.
Freepos, freeCOD area tertentu,Freegift dan Layak join cabutan bertuah jugak. Hadiah 1WD berharga Rm75. Nak bagi sesaje. :*
.
.
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm โ˜Ž019-6346889
๐Ÿ˜˜Agent sah adleesya beauty.
๐Ÿš—Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #vh #pencuciwanita #vhygiene #jsd #jamususukdara #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Cantik dan sihatnya kulit awak ๐Ÿ˜ calit #WomenDesiree je ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
Kusam
Liang pori terbuka
Tona kulit sekata.
.
.
Hasil keje WD dalam diam.
.
.
#LuckyDrawWDNik Beli 1WD, layak join cabutan bertuah.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm โ˜Ž019-6346889
๐Ÿ˜˜Agent sah adleesya beauty.
๐Ÿš—Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Bismillah
Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š .
.

CALIT CALIT CANTIK,EH TERKURUS PULAK.๐Ÿ˜˜ Badan makin kecik, pipi pau dah hilang, makin bujur sirih muka tu. Ye la kalau betul betul konsisten dan minum cukup air tak mustahil macam macam manfaat dapat
.

Tak susah pun nak cantik dan sihat dengan #wd ni calit calit je dekat 3 point nadi 2 kali sehari. Pastu minum la air secukupnye. Siappp. Zasss zassss khasiat dari wd meresap dalam pembuluh darah dan membuang segala mak nenek toksin serta merawat segala yang tak betul dalam badan kita
.

Bila dalaman dah clear, metabolisme badan dah stabil senang la berat badan tu nak turun tak de la makan secoet je tapi badan naik macam makan 5, 6 pinggan nasi sehari. .

Kalau dalaman awak penuh toksin makan suppliment ke ubat kurus ke tak kan jadi nye sebab zat tu xmeresap dalam badan mcm mana nak kurus. Membazir duit je
.
Yang blom cuba mohh kita cuba sekarang, lambat cuba lambat la cantiknye. Yang dah cuba tapi stop di tengah jalan terus kan la, rugi tau dah berhabis duit beli tapi tak konsisten.๐Ÿ˜ฏ Jom grab sekarang sementara masih promosi jimat rm20๐Ÿ˜‰
Harga asal Rm95sm/Rm100ss
.

Whatsapp wawa
0183654047
0183654047
0183654047

#dealeradleesyabeauty
#Wdlover
#CalitCalitSihatCantik

#infowd

Ada cust tertanyer WD ni ada SET ke kak?

WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yg bergelar wanita โค๏ธ Bukan krim kecantikan biasa. Calit di nadi untuk rawat kulit dari dalam. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita.
Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan nya. โœ”๏ธ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit muka. โœ”๏ธ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. . โœ”๏ธ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita terutamanya bagi yang dah bergelar ibu. โœ”๏ธ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya. .

Pastikan air masak minum secukupnye ikut keperluan berat badan masing masing. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan bahan dalam WD ni nak meresap sebab ianya tak perlu melalui sistem tapisan tapi terus melalui pembuluh darah.
Jadi jangan pelik kenapa lebih 5000 pengguna WD dah berjaya cantik hanya calitan di nadi nadi jur๐Ÿ’ƒ๐Ÿป FREE POSTAGE,
FREE GUIDE & TIPS
harga asal WD RM95
Nak harga RM75 beli skrg sementara masih promosi.

klik link dibawah utk info
www.wasap.my/60123401483

#wd
#wdlover
#dealeradleesyabeauty

Hai sis..
.
.
.
Nak bagitau ni . Produk yang merah sexy ni memang khas untuk kite ompompuan je tau . Memang letopsss hasilnya kalau pakai .
Yang anak dara boleh jadi lebih bersih , terjaga bahagian intimnya & segarrrr umpama bunga yang mekar .
.
.
Yang mak dara pun of cos dapat khasiat yang sama . Siap bonus uolsss . Dah kahwin 10 tahun pun boleh maintain umpama si dara . Aummm .
.
.
Suka tak ?
.
.
RM50 je . Tahan sampai 4 5 bulan . Jimat habis . FREE POSTAGE seluruh Malaysia . Sabah Sarawak pun sama . Demi kasih sayangku untukmu .
.
.
.
.
1 unit Rm50
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm โ˜Ž019-6346889
๐Ÿ˜˜Agent sah adleesya beauty.
๐Ÿš—Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #vh #pencuciwanita #vhygiene #jsd #jamususukdara #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Siapa yang tidak mahu Jerawat hilang dari muka. pepori terbuka lesap dibawa angin. ๐Ÿ’–Dengan Tesktur Yang Pekat
๐Ÿ’–Dengan Wangian Lavender Yang Menyegarkan
๐Ÿ’–Dengan Teknologi Nano 12 kali Pantas Daya Serapan
๐Ÿ’–Dengan Packaging Yang Uniq Dan Comey
๐Ÿ’–Dengan Kaedah menGunakan Yang Tersendiri
๐Ÿ’–Dengan Kesan Pantas Yang Meyakinkan.
.
Membuatkan Sesiapa Yang Sudah Terjerbak Menggunakan WD Takkan Curang. Terus Kekal Bermesra Ke mana Sahaja.
.
wasap 0139503688
.
Normal Price RM95
PROMO RM75
.
Begitu Juga kite ๐Ÿ’ž
#WdLoVer
#CalitCalitCantik
#WDpilihanhati ๐Ÿ’˜
#TeamKakYaMeletops

Sebut jur WD rata-rata tau ia adalah Krim kecantikan Bio Teknologi Nano. Calit-calit dah cantik! .
.
Tapi bila tanya siapa founder WD ek? Mesti terpinga pinga kan uols nak jawap. Ada yang dah kenal Alhamdulillah. Yang belum kenal lagi tu, meh sini liza kenalkan. Inilah dia Nad Adleesya Beauty merupakan founder pada krim yang uols dok calit calit kat nadi tu. Hihihi.
_
Cantik kan founder Adleesya Beauty. Dulu pun boss kami ni macam uols gak, kulit kusam, muka gelap, eyebag plak tak tau brp kilo dok pikul seharian.
Letih tau nak makan supplement tapi sekerat jalan jer, pakai skincare, awal awal jer rajin dok tenyeh kat muka, lepas skincare ntah kemana, supplement kat bucu tepi kabinet dapur. Hahahaha.
_
Sebab itulah lahirnya WD - Women Desiree nih. Wanita memahami wanita. Hihihi. Tq boss hasilkan product yang super duper awesome! .
.
Product palinggg senang nak konsisten. Calit calit kat 3 point nadi, dah siap! Tunggu jur WD buat kerja. Dan kita akan dapat hasilnya. Bantu kerja-kerja WD dgn minum air masak secukupnya. Dats it!
_
Tengoklah kulit boss kami sekarang. Putih cerah berseri seri. Habis semua kulit kusam tu dicampak ke laut, eyebag yang berkilo kilo sebelum ni dah pupus di telan zaman. Syiokkk kan.
Product mampu milik, lulus KKM dan halal plak tu. Bergabung plak bahan bahan hebat dalam sebotol kechik cumel nih. Wowww! Meletoppp top top dik.
_
Rugilah siapa yang tak grab WD sekarang ni. Tengah ada promo jimat RM20 plak tue. Lepas tamat promo ni tak tau bila lagi ada promo. .
.
Meh whatsapp lekaih 0195267496 jika taknak terlepas peluang!๐Ÿ˜Š Cod arae manjung sitiawan lumut...
#wdperak
#wdlover

Perghhh!! meloponggg kejupp tengokk testimoni Aisyahh niee haaa "Wowww ๐Ÿ˜ฑ meletoppp letopp"

Bagaikan sang puterii turun dari kayangan gittchew.

Ni dikatakan padah uolls,padah konsisten dan setia #calitcalit WD 2 kali sehari kat nadi.

Uolls tak kan nak tengok je #WDLover makin cantik dan gojess, jommm cecalit sekali kita cantik berjemaah.๐Ÿ˜‰ WhatsApp 019 7296414

#calitcalitawetmuda
#gengjutawanmokda
#krimwdkrimajaib
#Dealerkualalumpur
#wdtetapdihati
#AdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#transformasi
#aura769
#terapiinstagram
#ajimaura
#akademiinsta
#krimviral
#hargapromosi
#neelofa
#pengantinviral
#festivalfashion
#festivalpengantinmalaysia

Bila abam sado konsisten #wd. Lain macaammmmm..๐Ÿ˜
#wd
#wdlover
#TeamMokdahebat
#WDtetapdihati

Cabutan bertuah hadiah #WD seunit.๐Ÿ˜ Kalau peryertaan ramai kita tambah hadiah lagi. ๐Ÿ˜Ž
.
Beli 1 WD #Rm75, dapat 1 Nama.
Beli set combo #Rm120 WD+VH dapat 2Nama.
.
Sehingga hujung bulan 10 ye lalink.๐Ÿ’ž
.
==================================
.
๐Ÿฆ‹ WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO.
๐Ÿฆ‹ WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP. โคnadi kedua pergelangan tangan kanan
โคnadi kedua belah leher
โคbahagian (ari) rahim wanita. .
FUNGI UTAMA WD
โค Mencerahkan
โค Menganjalkan
โค Menegangkan
โค Anti penuaan/ awetmuda
.
MENGENAI WD
๐Ÿ’• Krim Bio Teknologi Nano
๐Ÿ’• Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
๐Ÿ’• Mudah guna Hanya 3point nadi sahaja dan mudah bawa.
๐Ÿ’• Krim kecantikan yang pelbagai guna.
๐Ÿ’• Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda. ๐Ÿ’• 80% pengguna repeat order.
๐Ÿ’• Selamat untuk di gunakan. ๐Ÿ’• WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK
๐Ÿ’• Formulated adalah Prof dari oxford london. ๐Ÿ’• Kilang di dalam Malaysia.
.
Lepas nie, tak payah dah susah susah pergi ke spa atau guna teknik cucuk cucuk bagai. Guna WD je sudah cukup untuk memastikan kulit wajah kekal sihat berseri dan awet muda. #calitcalit di nadi je. Settle๐ŸŒน
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm โ˜Ž019-6346889
๐Ÿ˜˜Agent sah adleesya beauty.
๐Ÿš—Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Ini kak Alynn.
Agak-agak bape la umo kak alynn ne. Ermm #wdlover ne memang susah nak main teka teki umo. Semua da jadi muda belaka.

Sape sangka kak alynn da 37tahun uu. Anak berderet lak tu. Dulu kak alynn ada masalah kulit muka kusam. Touch up ngan make up dah rase lawo sangat dah.

Tapi skali bandingkan gambo sebelum da selepas mencalit, ape lain bebenor kak alynn oii. Udah chantekk macam ghope retiss uu.

Kak alynn sendiri terkejut nokk nengok gambo sendiri. Bukan muka je putih, seluruh badan lak tu. Dah tegang anjal cam anak dara dedulu plak asenye.

Mana taknya, dalam wd ada kandungan hebat #puerrariamurifica, #glutathione, #arbutin, semua tu la yang wat kak alynn jadi #awetmuda, #cerahsekata, kulit dan aset #tegang dan #anjal. Woww sangat.

Wd ne kan guna #teknologinano. Sebab tu calit kat nadi je. Sesuai la ngan kak alynn yang kebizian memanjang ne. Calit kat 3 point utama ajurr. Memang #terbuktiberkesan.

Uolls bila lagi nak jadi cam kak alynn. Jangan risau, #lulukkkm tau. Testimoni dah lebih 5000 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Mai lekaih wassap dealer wd ne. Tengah PROMOSI ne, jimat betul. Hanya RM75. ๐Ÿ“ฒ013-6046412
0136046412

#dealerWD
#TeamMokdaHebat

Bismillah
Assalamualaikum semua๐Ÿ˜‰
.
.
Haaa nampak takk nampak takk niee . Hehe
Cantik kan? Botox ke? .

Agak-agak botox begini ke?
terangkattt teruss pipi tew
.

Kennot la Semua dengan kuasa calitan magic si kenid pinky je tau. .

Kalau botox lain machiamm bentuk nye uolss. Nie Natural looks. Comell sangatt. .

Pakai lah apa pun, kalau dalaman bermasalah punah lahh. Sebab tu #WD nie mengatur dalaman uollss supaya lebih menyerlah. Menyahtoksin yang menganggu dalaman uollss. .

Cer tengok adik comell nie. ๐Ÿ˜‚ Double chin dah bertukar jadi Vshape. Dah macam Elizabeth Tan rupanya.
Wowieee ๐Ÿ˜‰
.

Hepi kan nengok, apa lagi tuan badan yang merasa. Mesti bangga kan. ๐Ÿ˜˜
.

So, takkan uolszz nak nengok jea adik manjs ni comel sorang2, uolsz tak mo comeyy skali ke.? .

Meh watsap Wawa 0183654047 cepat2, habis promosi
Monunggg kelip2 mato jea lar uolszz. ๐Ÿ˜™
.

#Psst perasan takk pengguna2 wd muka dieorang berbentuk, awet muda, tegang, cerah dan anjal , ni semua penangan konsisten berwd la ni. .

Haihhh cik abang pun asyikk memujii mujii chantekkk yooo saiyunkk abanggggg sekarangg . Kenyitt kenyittt matoo yo memandangg . .

Jom grab sekarang .
#dealeradleesyabeauty
#Wdlover
#CalitCalitSihatCantik
#wdcodbukitberuntung
#wdcodbukitsentosa
#wdcodrawang

Up Up Up.. Testi baru hoottt keluar dari opennn ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Awal nya cuma ajang coba2 gk percaya sma wd. Tapii setelah pakai..
Udh ngerasain cara kerja WD baru deh percaya.
Kok cuma oles oles DI NADI bisa ilangin jerawat, bisa cerahin kulit, bisa ini bisa ituu.. Waalaahh.. Jdi jatuh hati sma #WD.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Awal nyaa jerawat gk banyak.. Stlah pakek eehh jerawat muncull.. Santaii kaakk, santaii.. Itu detox nya wd.
Itu yg di namakan healing proses. Atau proses pembuangan racun dri dlm tubuh.. Dann skrg udh bersih tuu,,jerawaat kaburrr ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yg mw kenal krim kecantikan yg unik ini boleh inbox dan watsapp putri cepatw yaa.. Wa: 082197770928

#wdindonesia
#Wdlover
#cantikalami
#adleesyabeauty

Hye kakak adik,๐Ÿ˜ .
.
.
Tahu tak produk Packaging merah menyala ni produk apa?
.
OK,Bagi yang belum kenal..meh kita berkenalan dengan produk kami ini.Ini adalah Women Desiree V Hygiene iaitu Pencuci intim wanita.
.
Dalam produk ini ada 3 kandungan hebat Herba terkenal yang mampu merawat aset intim kita sebagai wanita tau.Tak perlu susah dah nak pergi cari satu-satu.Ianya dah tersedia khas untuk anda.
.
(Kacip fatimah)
(Manjakani)
(Sireh)
.
Jangan kau ragu-ragu saiyanggg...ianya sangat membantu part miss V tu tau.
.
Ada lagi yang best..Jimat 5bulan uolsss.๐Ÿ˜Š Taknak jimatkan perbelanjaan ke?๐Ÿ˜ Dah lah jimat..BERKESAN PLAK tu memberi kesegaran pada cik bunga kita yang indah tu..
.
.
amacam ?? Nak try tak??
ok kepala dok angguk2 setuju.
meh jom try satu.Pasti Jatuh cinta berguling2..
punya
. .
.
1 unit Rm50
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm โ˜Ž019-6346889
๐Ÿ˜˜Agent sah adleesya beauty.
๐Ÿš—Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #vh #pencuciwanita #vhygiene #jsd #jamususukdara #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover
#VH
#AdleesyaBeauty
#RahsiaIntimWanita

Bismillah
Assalamualaikum semua๐Ÿ˜Š
.
. "Sis, kulit saya makin lembap la sejak guna WD ni. Dah tak payah nak tenyeh losyen lagi. Suka ngattt."
.
.
"Sis, saya heran lah double chin, pipi pau saya semua hilang, tak tau mana pergi. Padahal saya takde pakai apa pun. Seingat saya hanya calit calit WD kat 3 POINT NADI seperti yang sis ajar tu jer, pastu sesambil tu saya buat urutan dari bawah leher ke atas."
.
.
Haaa kan mokda dah bagitahu, dengan WD ni uolls tak perasan pun bila masa WD ni buat kerja. Tau tau dah runcing v-shape wajah. Sedar sedar je bangun pagi apabila sentuh pipi terasaaa lembuttt nye tu.
Tak alih2 bila jumpa kawan lama depa tegur kulit makin putih cerah berseri seri.
.
.
Sebab itulah mokda selalu tekankan, dah guna WD tu gunalah dengan konsisten. Air masak plak please la minum secukupnya. Jika tak cukup air, kita masak nasi pun tak masak kan. So konsep nya pun sama la apabila berWD. Jika air tak cukup, tak dapat la WD nak bersihkan kotoran dalam badan korang tu dgn sempurna. Yer dak ?? Hihihi
.
.
Nak calit calit WD, tapi WD belum beli lagi.
So apa lagi dok menong tuuu.
Ambil no whatsapp Wawa night whatsapp skrg 0183654047
Sementara masih ada PROMO RM75.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #dealeradleesyabeauty
#Wdlover
#calitcalitsihatcantik
#wdcodbukitberuntung
#wdcodbukitsentosa
#wdcodrawang

Most Popular Instagram Hashtags