[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wdlover

2217 posts

TOP POSTS

Tahukah anda PERUT BUNCIT Adalah salah satu tanda Usus kotor dan penuh TOKSIN?? Ianya juga boleh menjadi SARANG PENYAKIT KEPADA TUBUH BADAN KITA.

Salah satu fungsi WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM adalah detox toksin keluar secara semulajadi nelalui perpeluhan dan perkhumuhan.

Jadi kalau ada cara yang Mudah dan menjimatkan masa untuk detoks. Kita patut cuba krim hebat ni.

Whatsapp 012 2693872

#WDlover

Kalau dulu,pandang sebelah mata pon taknak
Kitew tahulah kite tak lawa macam retis Korea
Tapi,janganlah layan kitew macam tunggul..huhu

MR X : Awak jom kitew kuar makan pas saya solat jumaat ek.Lame dah kite tak kuar sama2.

Rose : Awak ni biar betul?!!!Mengigau ke hape ni?Dulu pandang saya sebelah mata pon tak nak.. MR X : Rose,sorry dulu saya ego.Jatuh la saham saye kalau orang nampak.Skang saya dah nyesal giler2.Tak sangka rose makin cantik skang.Kulit makin cerah dan bersih.Jerawat dan jeragat pon dah takde.Ari2 saya mimpikan rose.

Rose : Sorry la awak,kitew bukan jual mahal.Tapi abam kitew dah tunggu kat sane tu.Kitew dah janji nak makan n& shopim same2 nanti.Mohon maaf yea

MR X : Rose....
(Dalam hati - Nyesal aku tolak rose dulu.Huhu.Padan muka aku.Bunga cantik dah dikebas org)

Mesti korang pernah jadik mcm ni kann
Dulu time gemuk gedempol,hitam legam,jerawat naik mencanak 1 muka,semua caci dan kutuk ajerr.

Bile dh transform 360 darjah baru lah yang mencaci dan kutuk kitew selama ini terjojol biji mata tengokkk.

Jom cantik berjemaah bersama2
Calit2 kat nadi ajurrr
Bukan setakat shemut yang datang hurung,segala mak nenek atok shemutt pon datang taw
Nape ekkk???
Awak laa cantik manis sangat
Tahap suweetttt macam nak potong kaki

Jangan potong kaki naaa
Potong duit gaji jer beli WD
Meh cecepat order WD dengan Kakzah
Klik ajurr kat link biru ni

www.wasap.my/601135074808

#wdlover #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda

#5Tips Penggunaan WD
************************* 1) Untuk penyerapan yang lebih cepat. Pastikan sapuan krim anda melawan arah jam.

2) Guna selepas mandi, kerana pada waktu itu liang roma masih terbuka.

3) Minum air 3 liter setiap hari untuk memastikan proses pembuangan toksin dapat dilakukan secara maksima.

4) Pastikan penggunaan WD adalah konsisten,2 kali setiap hari untuk mendapatkan KESAN YANG OPTIMA.

5) Kawasan wajib sapuan ialah di NADI TANGAN, NADI LEHER DAN BAHAGIAN ARI-ARI (RAHIM)

Mudah kan nak cantik. Takyah ngadap cermin berjamjam nak mekap. Cukup mekap nipis dan konsisten wd. Keserian akan nampak dari dalaman yang sihat.

Apa lagi cecepat wasap liza untuk dapatkan krim yang supper duper power
Www.wasap.my/0172501210

#WDLover
#TeamIzah
#FreePostageFreeGift
#LuckyDrawMenanti

Huntung sesangat beli WD sekarang.
Hanya dengan RM75,uols layak join luckydraw. Hadiah kebaboomm!
Bukan cantik jer,dapat pulak durian runtuh.
Aihh mana taukan tuah badan.Uols tak rugi pun.

WD,hanya calitcalit kat 3 nadi.Mudah meresap ke pembuluh darah.WD akan bertindak membersihkan toksin dan darah kotor dalam badan.

Bila dah cun dalaman kecantikan dan keserian luaran akan terserlah.Jimat sangat.Uolss tak perlu dah nak telan jamu,nak bagi mantap dalaman.WD akan cover semua.Bestkannn

Jom merasai hebatnya WD
"ingat K.Bie ingat WD"

0199040031

#KBieWomenDesire
#DealerAdleesyaBeauty
#WDlover

WOMEN DESIREE kembalikan keremajaan anda

#CalitCalitCantik
#Wdviral
#wdlover

Huhu!! Rasa susah hati, resah gelisah, gundah gulana takk senang duduk panas pungkoq dah nie weii. LADY BOSS dah balik ke tanah air ni, risau pulak Kak Ct nie kekalau ada pengumuman yang menakutkan untuk WD Lover nanti. 😦

Lagi 4 hari bulan OKTOBER 2017 bakal melambai say "BYE BYE"...seram sejuk rasa pagi nie. Adakah PROMOSI JIMAT RM 20 bakal TAMAT ❓ Itu la persoalan yang Kak Ct takutkan skrg nie 😖

Rasanya dah lama sangat boss bagi harga kaseh saiyang JIMAT RM20 nie, pastu bebila masa je boss akan say"STOP"! Mau nangiss kat bucu katil tu haa. 😢

So maknanye HARGA ASAL berleluasa selepas nie la pulak. Alahaii anak omak, nebes Kak Ct di buatnye taw. Pada yang dah lama dok usha ke riki line tu, masih ragu nak ke tak nak, masih sempat lagi nie nak jimat RM 20.

Jangan lerr nyesal tak sudah sebab lambat bertindak. Dah la hasil nampak kebaboom wow, rugi plak tak sempat nak grab stok banyak banyak. Siap dapat special gift lagi dari Ros 😍

#WDlover yang dah terkono percikan magika tu tak risau dah, sebab harga asal pun tetap rasa best syiok calit calit terus cantak giteww. Walaupun cinonet kecik molek WD nie, tetap banyak manfaatnya.

Yang utamanya, janji stock adakan kans. Betul tak WDLover ?

#KakCt
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokdaHebat
#TMH271017

CANTIK & LOSS KG DENGAN BUAH EPAL & TOMATO.
lepas raya nie rasa muka cam berminyaklah pastu kg hakak macam naik pulak. Hehehe
Soooo ape lagi kita buat air jus lah gamaknye.
Jom kak Mas kepochi khasiat disebalik Epal & tomato😍Buah-buahan fovarite nie untuk diet tawww.

EPAL:
📌kadar lemak yang rendah tetapi serat yang tinggi. Membantu anda rasa cepat kenyang
📌kalori bagi sebiji epal 154g
📌Mengatasi masalah sembelit. Zat masam dalam epal hijau adalah pembersih tubuh yang terbaek.
TOMATO :
📌baik untuk kecantikan kulit & dalaman
📌mempunyai vitamin A&C
📌mempunyai likopena iaitu antioksidan menghalang radikal bebas.

Kak Mas minum dengan mak sekali nie. Dah try semalam buat sebelah tengahari taklah sakit perot bagi sape y ade gastrik okay jeeee
😁
Like, share & tag jika bermanfaat

#HariHariCantikDanSihat
#WDLover
#tipsCantik

WOW AKAK ASKAR KITA NIE MANTAIN CANTIK WALAU BERPANAS BERHUJAN
HORMAT..HORMAT KE KANAN HORMAT!
Ewahh!! Ewahh!! Berkawad kejap ..hihi 😃

Aura pahlawan cintakan negara berkobar kobar yeopp. Tapii Kak Zah bukan askar pn..😊 Pagi pagi hari akak askar omey dah bagi feedback, rasa mcm nak lompat ke bintang 🌟ja Kak Zah. Apa taknyee, akak askar omey nie offer nak jadi testimoni WD tu diaa... aihh!! Apa lagii, satu kem askarr la kak zah tadahkan 👐. Hihihi :p
Alkisahnya ..akak askarr omey nie dedulu kombang setaman dgn double chinnn..masa preggy si puteri, yea lar kan hormon sedang bercelaru tunggang langgang abiss satu badan jadi takk betoi.. 😣

Tapi sekarang marvellous weii!! Makinn hot and so gojess laa..mummy anak 4 orang nie, makin selim melim, yang tak tahan sekarangg makk aiii dagu runcinggg tajamm uiitt. Akak askar omey nie konsisten mencalit WD selama 7 bulan taww.. fuhhh!! MANTAPPP 😍😍 Bukan setakat dagu jer runcingg, akak askar dah dah mula JATUH CINTA ❤ dgn WD nie sebab kulit jadi cerah sekata. WD turut membantu nak slimm, nak cantik, nak gebu pon boleh, hahaha. 😁

WD terdiri dari bahan dan ramuan terbaik seperti ARBUTIN, GLUTHATHIONE, EKSTRAK AKAR TREE PEONY, serta LAVENDER yang dapat lancarkan peredaran darah serta menyah toksin dalam badan kita untuk MENCERAHKAN, MENGANJALKAN, MENEGANGKAN serta AWET MUDA dari usia serta sihat luaran dalaman.
Uolls takk nakk ke.? Akak askar omey nie dah makin cantik dah korang takk jeles ker?? 😆hihihi.
Kalau nak, meh grab lekaih.. Klik kat link bwh nie ⤵⤵
📲 www.wasap.my/601135074808

Kak Zah nak belanja korang 👇👇👇 💋FREE POSTAGE
💋FREE GIFT
💋FREE GUIDE
💋FREE FLYERS
dan bagi harga special taww HARGA POTONGAN RM20 DARI HARGA ASAL <3
#wdlover #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda

Assalamualaikum
Selamat pagi warga insta
Semoga sihat² selalu dan sentiasa dipermudahkan segala urusan korang😍

#kakjeni
#wdlover
#calitcalitcantik

MOST RECENT

Bismillah
Assalamualaikum..
.
.
MUKA #KUSAM DAN #JERAGAT BERPETA HILANG MACAM TU JERR
.

Stress betul bila nak ke ofis. Ramai yang tegur muka ni nampak kusam dan penuh jeragat. Rasa tak yakin pulak nak melangkah ke ofis setiap hari. . “ eeeee mukaa makin terukkk jeragat niee , Takk cubaa produkk ke ? jeragat niee kalau takk di kawal sekarang nanti jadi makin terukk taww ? “ .

Aduhhh stressnyaa .Bilaa terserrmpakk dengan geng mulut puaka. Keyakinan tu terus down . Bilaaa tengokk penampilan takk secantikk diaorang . Tetambah Pantang penat sikit, mula la muka ni nampak kusam sheram dan layu layuann .

Namun, dengan WD akhirnya keyakinan tu datang balik.
.

Macam tak percaya, hanya dengan sapu di 3 bahagian nadi, jeragat berpeta boleh hilang macam tu jerr ? Ehhh dasyattt jugakk krim magik ! nieee .Jaringan kolegan mula aktif kulitt kembali pinkk pink kembali macam jaman remaja dedulu .

Wahhhh syiokkkknyaa , Berbaloi melabur dengan harganyaaa .

Dengan krim yang Berteknologi Nano ni lah, manfaat kandungan tu mampu meresap dalam badan dan beri efek pada sistem badan kita.Bahan semulajadi power dalam ramuan WD ada 33 bahan terpilih taww .Semuaa dari obersi. France dan china . .

Sangat diyakini sudah 3 tahun di pasaran .Lulus kkm dan bpfk .

Walaupun umur meningkat 30 an, tapi dengan adanya WD umur terasa macam kekal 20 an jer. Hehe
.

Calit setiap hari, mampu memberi kulit yang #cerah berseri, #bersih dan #glowing walaupun dalam keadaan penat bekerja.
.

Jom dapatkan TAWARAN HEBAT LAGI MENGANCAM dengan #HARGAPROMOSI_DISKAUNRM20 tamat bebilaaa sahaja awakkk . Peluang beli sekarang awakk boleh join #LUCKYDRAW_RM5000
.
❤️UNTUK TAWARAN HEBAT PEMBELIAN 1UNIT WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000
.

Mehh whatsap klik link
www.wasap.my/+60183654047
.

#Dealeradleesyabeauty
#wdlover
#WD_Nadikecantikanku
#LuckyDrawEmasRM5K
#wdcodbukitsentosa
#wdcodbukitberuntung
#wdcodrawang

Calit calit krim WD jer uolss

#wdlover
#Kakjeni

Assalamualaikum.Hai awak yang comel. Petang ni buat per. Fie nak kongsi dengan awak semua KENAPA FIE PILIH #WD ni? Bukan jer Fie jual tapi Fie sendiri pun #WDLover :) 1. MUDAH GUNA & SELAMAT

WD nie senang nak guna, hanya calit di nadi jer 2 kali sehari lepas mandi pagi dan malam. Menjimatkan masa bagi Fie yang memang tak suka guna macam-macam produk nie. Tak sampai 3 minit dah siap. WD juga ada sijil kelulusan KKM dan mesra solat. Selain tu kalau stresss boleh amek bau lavender yang menyegarkan tu Seronok sangat tau.Sekarang bila berbadan dua ni memang kerap sakit kepala kan,haa bakak penutup WD ambik bau lavendar.Alhamdulillah wangi.

2. JIMAT WANG

Skincare RM97
Supplement kurus Rm79
Suppplement Putih Rm157
Jamu Rm137

kalau uols nakk dapat kesan tip top meletop satu badan terpaksa berhabis belanja dekat RM470.00 jugakk untukk sebulan .
Dengan WD krim niee hanya perlu belanja bawah dari RM100 untukk 2 hingga 3 bulan tau.

Woww cuba bayangkan JIMAT WANG sebanyakk RM370.00 untuk kecantikan dalaman dan luaran . Dengan RM370.00 hai memacam bahan keperluan dapur boleh beli. Kalau di simpan bolehh beli emas wah chan chan gittew hahahaha

Bestt kan krim WD niee. Bahan bahan dalam WD pun dah meletop TERBAIK. Krim kecantikan dalam satu botol tu boleh mencerah, menegang, menganjal & awet muda. Dan paling best cik abam makin sayang you gituu;) , untung kan hanya dengan 1 WD jer.

3. SUMBER PENDAPATAN

Juai WD ni margin keuntungan tinggi tau. Cer bayangkan jual #wd Senang senang jer boleh dapat RM500/sebulan uolss tak nak ke.

Jangan juling pulak tengok keuntungan macam tu! Reward blink blink pun dapat :) Besttt kan, sesambil guna sendiri, sesambil dapat kacing kacing 💰💰💰. Cantik pun dapattt. Boleh la bantu cik abam beli keperluan dapur, pampers anak anak.
Awak jangan la jeling jeling je, jangan jeles okeyhhh!

Awak pun boleh juga tau. Nakk juga mai lah masuk meminang WD ni. Kitaa sembang sampai jadi eaaa awak ;) Ok la. Setakat tu jer. Kalau awak nak tau kehebatan #WD ni jom la kite ngedate, ngeteh ker Ngee😄 No Fie dah ada kan.Pape roger yer.

#Teamfizabest
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #wdtetapdihati

Heemmmm
Kita nikan,bila tengok orang cantik,kita nak jugak cantik.

Tapii nak melabur sikit untuk cantik tu, aiihhh tak sanggup.
RM75 jer
Tak perlu dah nak cari jamu untuk mantopkan dalaman.
Tak perlu dah cari lain nak muluskan kulit.
Tak perlu dah cari krim nak hilangkan jerawat.
Tak perlu lagi cari krim nak pudarkan jeragat.
Dann lagi dan lagi
Macam macam krim tersusun.
Hanya dengan #WD
Calitcalit kat nadi,dalaman mantop luaran pun cantik berseri.
Dah ramai yang repeat order.Sebab dia orang percaya dengan WD.Dah 3 tahun juga WD kekal dalam pasaran dan makin ramai yang tercari cari.

Eehh,uols yang masih terintai intai tu,sesila risik risik. Lambat melamar lambat laa uols nak jadi jelitaean WD.
Jomm cantik togeder geder menjelang 2018. "ingat K.Bie ingat WD"

0199040031
http://kbiewomendesire.wasap.my/

#TeamMokyamPower
#KBieWomenDesire
#wdlover

"ALA,BOHONGLA CALIT-CALIT DI NADI, DAPAT KESAN SATU BADAN".
.
.
Mesti ada sesetengah daripada uolls yang cakap macam tu kan bila tengok iklan WD duk lalu lalang tiap-tiap hari. .
.
Its okay,liza faham sebab liza dulu pun macam uolls juga sebab tiap tiap hari iklan WD lalu lalang,asal scroll keluar iklan WD,asal scroll keluar iklan WD. Fedup lah macam ni 😥
.
.
Sampai satu tahap tak tahan sangat tengok testimoni-testimoni best #wdlover ni, liza pun kaji tentang WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
.
.
Kaji punya kaji sampai lah liza terjatuh hati pada wd. Kalau nak kata kesan wd mmg banyak. Tak terluah kesan positif yg liza dapat daripada wd. Syukur syokkk pakai wd. Kulit cerah bukan setakat muka tapi satu badan. Wowww. .
.
Uolls yg masih ragu nak cuba wd jom mula kan dr skrg. Nak cantik jgn ditangguh kan. Whatsapp liza 0173001081

"ALA,BOHONGLA CALIT-CALIT DI NADI, DAPAT KESAN SATU BADAN".
.
.
Mesti ada sesetengah daripada uolls yang cakap macam tu kan bila tengok iklan WD duk lalu lalang tiap-tiap hari. .
.
Its okay,liza faham sebab liza dulu pun macam uolls juga sebab tiap tiap hari iklan WD lalu lalang,asal scroll keluar iklan WD,asal scroll keluar iklan WD. Fedup lah macam ni 😥
.
.
Sampai satu tahap tak tahan sangat tengok testimoni-testimoni best #wdlover ni, liza pun kaji tentang WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
.
.
Kaji punya kaji sampai lah liza terjatuh hati pada wd. Kalau nak kata kesan wd mmg banyak. Tak terluah kesan positif yg liza dapat daripada wd. Syukur syokkk pakai wd. Kulit cerah bukan setakat muka tapi satu badan. Wowww. .
.
Uolls yg masih ragu nak cuba wd jom mula kan dr skrg. Nak cantik jgn ditangguh kan. Whatsapp liza 0173001081

Bismillah
Assalamualaikum..
.
.
Ramai pengguna #WD kembali muda dan awet muda.
APA RAHSIA YERRR?
.

Sebab dalam WD ada #PuerariaMirifica di mana khasiatnya sangat banyak. Antara kelebihannya pada kulit kita,
. 🌹menganjalkan kulit yang telah mengendur.
🌹menegangkan dan menghaluskan struktur kulit.
🌹mengurangkan garis-garis halus.
🌹mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit.
🌹menyihatkan kulit yang pucat agar kembali berseri.
🌹menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak.
🌹melembutkan kulit - kulit, kurang kasar dan kering.
🌹merawat jerawat dari dalam.
🌹mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
🌹mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata.
🌹melambatkan proses penuaan secara berkesan.
.

Itu je rahsianya, tak perlu susah susah nak makan itu ini, minum itu ini, tak perlu nak cucuk tang sana cucuk tang sini
.

Kita calit calit di nadi ajer, mudah sangat kan.
.

Nakkk Chantikkk dan Nakkk menang EMAS? Ada Tawaran HEBAT buatt anda bulan disember ni.
.
.
❤UNTUK TAWARAN HEBAT PEMBELIAN 1UNIT WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000
.

Jom whatsapp sekarang klik link
www.wasap.my/+60183654047 .

#DealerAdleesyaBeauty
#CalitCalitCantikAwetMuda
#WDlover
#WD_Nadikecantikanku
#LuckyDrawRM5K
#wdcodbukitsentosa
#wdcodbukitberuntung
#wdcodrawang

Assalamualaikum
.
Selamat pagi semua 💖
.
#sabtuday #happyweekend #wdlover #sayangsemua

Huntung sesangat beli WD sekarang.
Hanya dengan RM75,uols layak join luckydraw. Hadiah kebaboomm!
Bukan cantik jer,dapat pulak durian runtuh.
Aihh mana taukan tuah badan.Uols tak rugi pun.

WD,hanya calitcalit kat 3 nadi.Mudah meresap ke pembuluh darah.WD akan bertindak membersihkan toksin dan darah kotor dalam badan.

Bila dah cun dalaman kecantikan dan keserian luaran akan terserlah.Jimat sangat.Uolss tak perlu dah nak telan jamu,nak bagi mantap dalaman.WD akan cover semua.Bestkannn

Jom merasai hebatnya WD
"ingat K.Bie ingat WD"

0199040031

#KBieWomenDesire
#DealerAdleesyaBeauty
#WDlover

KENAPA KRIM WD PERLU SAPU IKUT LAWAN ARAH JAM?
.
1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.
.
2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.
.
3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.
.
4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
.
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu.

Tunggu apa lagi jom masuk meminag WD dengan liza di
www.wasap.my/0172501210

#WDLover
#TeamIzah
#TeamPermataIzah

Bismillah
Assalamualaikum.
.
.
Agak agak oullss kenapa Wawa ni dok pung pangg pungg pangg pasal WD hari hari? Kenapa Wawa love WD ketat2 ketat?
.
Meh baca cite sis Izu ni. 😉👇
.
Cer oullss tengok pic tahun 2014 tu, masa tu di hari persandingan adik izu taw. Ofkoss laa dah mekap sehabis lawa. Pakai Krim kecantikan, bedak, eyeshadow, mascara, blusher, lipstick semua, tapi apa yg oullss nampak? Muka penat macam setahun tak rehat, kannn 😩
.

Muka lesu, pucat tak bermaya, kulit kusam, eyebag berkilo kilo. Semua org tanya, izu sakit ke? Izu jawab tak sakit, tapi badan izu penat sangat. Hakikatnya dalaman izu tak sihat, senggugut teruk. Effect pada wajah kann? .

Tahun 2015 izu start calit calit WD, 2 bulan konsisten, senggugut izu yg dah 15 tahun izu tanggung hilang terus. Amazingg 😃
Pastu baru kuar segala jerawat batu besar2 hampir penuh muka (sebelum tu tak pernah ada jerawat pun). Tu la "healing crisis" @ proses penyembuhan, toksin keluar melalui jerawat. Teruskan jer konsisten calit calit, jangan stop. Sebab healing tu bagus sebenarnya.
.

Toksin dah keluar habis, dalaman dah bersih, clear dan cantik, maka terserlah lah luaran. Pic tahun 2017 tu, izu just pakai foundation & lipstick jer. Alhamdulillah, yg penting keyakinan diri tu!
.

Asbab WD izu bangkit ubah diri izu jadi yg lebih baik. Sihat dalaman, terserlah luaran. Kalau oullss perlu pilih nak cantik dalaman @ cantik luaran, maka oullss pilih la produk yg boleh dapat kedua duanya. WD la ❤
.

Korang yang belum cuba WD lagi meh grab sekarang sementara masih promo ni.
RM75 dari harga biasa RM95.
.
.
Nakkk Chantikkk dan Nakkk menang EMAS? Ada Tawaran HEBAT buatt anda bulan disember ni.
.
.
❤UNTUK TAWARAN HEBAT PEMBELIAN 1UNIT WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000
.
BOLEH KLIK LINK
www.wasap.my/+60183654047
.

#wdlover
#DealerAdleesyaBeauty
#WD_Nadikecantikanku
#LuckyDrawEmasRM5K
#wdcodbukitsentosa
#wdcodbukitberuntung
#wdcodrawang

Krim berhantu👻
Cara pkai paling senang..calit kt 3point je💃

#wdlover #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda #luckydrawrm5000

ALHAMDULILLAH
JERAGAT DAH PUDAR SANGAT DENGAN KRIM WD

JOM SEGERA RAWAT MASALAH KULIT WAJAH

BELI SAMBIL BERPELUANG MENANG EMAS KHAS UNTUK #WDLOVER 😍

wasap kakjeni 0107725852

#WD
#Kakjeni
#CalitCalitCantik
#bukansekadarluaran
#merawatDariDalam

JERAWAT OH JERAWAT!
Tahu tak? Nak matikan jerawat bukan semudah yang disangka. Tetambah yang naik besar besar bernanah penuh satu muka tu.Boleh bayangkan tak kesakitannya membengkak tu.
Skincare je tak cukup sebab ianya perlukan rawatan dari dalam sama.
Sebabnya ada jerawat yang berpunca dari masalah toksin dalam badan dan dari hormon badan yang tak stabil .
Jadi apa kaitan dengan #wd?

Dalam wd ni ada sejenis BUNGA yang berfungsi mengeluarkan toksin toksin berkeladak dalam badan kita. Bila toksin dah clear, perjalanan darah otomatik menjadi lancar . 😊
Darah lancar, sistem badan kita akan berfungsi elok, oksigen pun cukup sampai ke kulit. Baru la gelowing memancor mancor. Hiks

Sebab tu Mokyam selalu pesan konsisten pakai dan MINUM air putih secukupnya. Sebab air tu yang akan menolak toksin keluar melalui perpeluhan dan perkumuhan.
Otteyy👍
Wd ni krim bio teknologi nano, tayah sesusah . Sapu kat 3 point nadi je dah cukup . Jimat masa , jimat tenaga.
#TeamMokyamPower
#TeamDiamondStar
#wdlover
#calitcalitcantik

Humaggg ai lain botoo 😱

Terbeliakk mata bila tengokk perubahan adik manis ni. Lamaa taw mokda tenung setiap inci . Apa pun alhamdulillah hepi tengok perubahan sorang demi sorang, satu persatu transform makin jeliturrr.
Seronoknya lahaaaaiiii dulu cust sekarang dah jadi pengedar WD dapat manfaat dari produk cinonit ni. Bukan sikit-sikit transform tu tau. Banyaakkk sangat. Tengok gambar ajee dah tau kan.
Kalo dulu aduhaiii kusamm, gelap, berat pun melampau jugak. Pipu berlumba lumba naik udah macam dah terlobih yiss jerkk . Kembang habiss Hahahaa. Sib baik suami terima ku seadanya
Tapiii dah tentulah shuben jauh di sudut hati nak isterinya kelihatan berseri dan cantik bakk bidadari hattiw gittcheww ❤️ Alhamdulillah dibukakan hati cik adik manis ni untuk mencalit wd. Nak tahu tak berapa simanis nie mencalit ?
Sudah SETAHUN 4 BULAN KONSISTEN MENCALIT tau. Bukan sehari dua atau bukan sebulan dua.
Dan hasilnya?
Walaweeihhh benar-benar menjadik. Korang, wd ni merawat dari dalam. Bila dalaman sihat, darah berjalan lancar, barulah terserlah di luaran kann .
Pipi udahh meruncingg macam buat rawatan mahal .Kulitt pulakk fuhss cerahh sekata pinkk pink gittew .Penting taww penjagaan dalaman dengan WD krim niee .
Bilaa toksin yang lama dukk bersarang dalam badan . dicuci bersih olehh extra akar tree poeny lalu .Mudahh zatt zat bahan yang lain terdapat dalam ramuan WD tu membuat kerja dengan baikk .

Jadi apa di menung lagi nakk cantikk menawan machiam sinmanis niee .Umur 33 tahun udah nampakk macham 23 tahun jerkk .
Jejom kita mulakan calitan saiyunkk WD .Mudahh jerkk sapuan katt 3 point nadi . Chantekk pun dapatt omehh pun dapatt untukk pada join belian bulan DISEMBER nie .

Untukk tawaran mengancam tu .Korang boleh skodeng jur link kat bawahh niee eaa caiyunkk ❤️UNTUK TAWARAN HEBAT PEMBELIAN 1UNIT WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000

Whatsapp 01110694372

#wd #wdlover #luckydraw

Lagi #penangan_WD selepas konsisten selama 2 tahun.
Kan Kakjeni selalu gtau, WD ni krim hebat magik, tapi magik nyer akan muncul lepas korang setia mencalit calit la. Jangan guna 2 3 hari dah curang ke krim lain dan berpaling tadah. Hehehee.... Dulu kulit sahabat kita ni kusam, berjerawat dan parut pon banyak menghiasi raut wajah. Hati sakit setiap kali tengok cermin. Macam macam produk dah dicuba tapi hasil nyer langsung tak nampak.

Beribu ribu dah duit terbang dek wajah yang meruntunkan hati 😥

Tapi sejak amalkan krim #WD ni, kulit wajah dah sangat sangat berubah. Niat yang asal cuma nak hilangkan jerawat, dah lain yang dapat. Kusam dah #hilang, gelap dah jadi #cerah_sekata, jerawat pon dah #ghaib.
Syukurrr alhamdulillah.
Dah ramai yang tegur. #keyakinan diri pon dah semakin meninggi. Dah tak malu dengan wajah yang dulu, dah tak segan nak berdepan dengan orang ramai.

Jom lah awak awak semua. Yang ada masalah kulit wajah tu, jom kita rawat dengan krim hebat WD ni. In sha Allah awak awak akan nampak kesan nyer. Dijamin !

Jom tag rakan rakan yang ada masalah serupa macam ni. Kita bantu mereka untuk tampil lebih berkeyakinan
Setiap pembelian mulai 04/12/2017 - 08/01/2017 layak menyertai LUCKY DRAW bernilai #RM5000 😍

Fast respon klik link 👇
http://www.wasap.my/60107725852

#kakjeni
#WD
#wdlover
#TrustedDealer
#MenangEmas916

CANTIK & LOSS KG DENGAN BUAH EPAL & TOMATO.
lepas raya nie rasa muka cam berminyaklah pastu kg hakak macam naik pulak. Hehehe
Soooo ape lagi kita buat air jus lah gamaknye.
Jom kak Mas kepochi khasiat disebalik Epal & tomato😍Buah-buahan fovarite nie untuk diet tawww.

EPAL:
📌kadar lemak yang rendah tetapi serat yang tinggi. Membantu anda rasa cepat kenyang
📌kalori bagi sebiji epal 154g
📌Mengatasi masalah sembelit. Zat masam dalam epal hijau adalah pembersih tubuh yang terbaek.
TOMATO :
📌baik untuk kecantikan kulit & dalaman
📌mempunyai vitamin A&C
📌mempunyai likopena iaitu antioksidan menghalang radikal bebas.

Kak Mas minum dengan mak sekali nie. Dah try semalam buat sebelah tengahari taklah sakit perot bagi sape y ade gastrik okay jeeee
😁
Like, share & tag jika bermanfaat

#HariHariCantikDanSihat
#WDLover
#tipsCantik

Haii... Saya nak bagi DUIT SHOPPING berjumlah RM50 kepada #wdlover... Korang yang beli krim WD atau pencuci peribadi wanita V HYGIENE atau kedua-dua nya sekali layak menyertai tau❗
.
.
Harga promosi💋
Krim WD = RM75 sem/ RM80 ss
Pencuci v-hygiene = RM50 sem / RM55 ss
WD + VH = RM120 sem / RM125 ss .
.
🌸 WD krim calit dinadi, cantik dimuka, terjaga didalam.
.
.
Konsepnya mudah dan pasti ada logiknya. Dalam WD ni ada pelbagai bahan khusus untuk kecantikan kulit. Diformulasikan guna teknologi nano dimana molekul dia sangattttt halus senang nak tembus kedalam liang pori kulit kita yang kecil ni. Lebih-lebih lagi dekat nadi kita ni ada pembuluh darah yang besar. Itu yang terus membolos masuk kedalam kulit zasss terus kenalpasti masalah kulit. Itu yang tercalit terus jerawat terbang, parut terpadam, kulit tegang, kulit kusam pun boleh tertanggal bila kulit dirawat dari dalam. Faktor dalaman ni penting, kalau tidak takdelah makin meningkat umur makin macam2 masalah timbul! .
.
🌸Merah menyala tu pencuci wanita V-HYGIENE.
.
.
Si merah VH pelengkap wanita. Boleh Merawat dan menjaga intim kita setiap hari dari bakteria bakteria jahat yang sentiasa get ready je nak menyerang. Terutama bila kita cepat berpeluh dengan aktiviti seharian, cuaca panas dan di waktu bulan merah datang. Mula lahh gatal gatal dan ruam. Kalau kebersihan di bahagian intim tak dijaga dengan rapi, bakteria dan kulat mudah membiak dan menyebabkan keputihan. .
❗️Cik munger tak boleh berada di dalam keadaan lembap dan berpeluh. Kalau tak bakteria mudah membiak. Ekstrak sireh dalam VH ni pasti mampu membasmi bakteria bakteri yang jahat menganggu keselesaan cik munger. .
❗Terutamanya bagi yang dah berkahwin dan dah ada anak. Almaklumlah cikk munger tu dah mengembang menguncup kannn. Perlukan sesuatu juga untuk merapatkan kembali apabila proses mengembang extreme tu berlaku. Jadi orang orang dulu,inilah rahsianya. .
❗Masalah keputihan? Tipulah kalau takde. Kalau tak keringla tanah tanah yang subur. Jadi yang membezakan keputihan tu normal atau tak dari segi bau dan warnanya. Ekstrak manjakani ni membantu merawat masalah keputihan dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.
.
.
WHATSAPP 01126353392

#wdec

Lihat pada wajah sudah cukup sahih. Umor hanya suatu angka jew. Percaya tak kebanyakan umor 40an?

Kalau mak budak udah maam anak dara rupanya. Acaner tu? Pakai skincare ape tu? Makan ape tuh jadi cenggini?

Tak rasa tergugat ke? Huhuhu . Lagi pakai makeup, lagi makin glowing. Makin cantik.
Mudah ajeww. Krim #WD memadai. Calit 3point nadi tak sampai 1 minit uols. Pagi lepas mandi calit wd. Malam lepas mandi calit. Minum air masak lebih 3 liter. Settle.
Jangan terkejut ader yang calit wd seawal 2 minggu dah nampak hasil woww!
Nak calit? Wasap meh
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondPower
#wdlover
#masturamelakadealer

Lihat pada wajah sudah cukup sahih. Umor hanya suatu angka jew. Percaya tak kebanyakan umor 40an?

Kalau mak budak udah maam anak dara rupanya. Acaner tu? Pakai skincare ape tu? Makan ape tuh jadi cenggini?

Tak rasa tergugat ke? Huhuhu . Lagi pakai makeup, lagi makin glowing. Makin cantik.
Mudah ajeww. Krim #WD memadai. Calit 3point nadi tak sampai 1 minit uols. Pagi lepas mandi calit wd. Malam lepas mandi calit. Minum air masak lebih 3 liter. Settle.
Jangan terkejut ader yang calit wd seawal 2 minggu dah nampak hasil woww!
Nak calit? Wasap meh
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondPower
#wdlover
#masturamelakadealer

Haii... Saya nak bagi DUIT SHOPPING berjumlah RM50 kepada #wdlover... Korang yang beli krim WD atau pencuci peribadi wanita V HYGIENE atau kedua-dua nya sekali layak menyertai tau❗
.
.
Harga promosi💋
Krim WD = RM75 sem/ RM80 ss
Pencuci v-hygiene = RM50 sem / RM55 ss
WD + VH = RM120 sem / RM125 ss .
.
🌸 WD krim calit dinadi, cantik dimuka, terjaga didalam.
.
.
Konsepnya mudah dan pasti ada logiknya. Dalam WD ni ada pelbagai bahan khusus untuk kecantikan kulit. Diformulasikan guna teknologi nano dimana molekul dia sangattttt halus senang nak tembus kedalam liang pori kulit kita yang kecil ni. Lebih-lebih lagi dekat nadi kita ni ada pembuluh darah yang besar. Itu yang terus membolos masuk kedalam kulit zasss terus kenalpasti masalah kulit. Itu yang tercalit terus jerawat terbang, parut terpadam, kulit tegang, kulit kusam pun boleh tertanggal bila kulit dirawat dari dalam. Faktor dalaman ni penting, kalau tidak takdelah makin meningkat umur makin macam2 masalah timbul! .
.
🌸Merah menyala tu pencuci wanita V-HYGIENE.
.
.
Si merah VH pelengkap wanita. Boleh Merawat dan menjaga intim kita setiap hari dari bakteria bakteria jahat yang sentiasa get ready je nak menyerang. Terutama bila kita cepat berpeluh dengan aktiviti seharian, cuaca panas dan di waktu bulan merah datang. Mula lahh gatal gatal dan ruam. Kalau kebersihan di bahagian intim tak dijaga dengan rapi, bakteria dan kulat mudah membiak dan menyebabkan keputihan. .
❗️Cik munger tak boleh berada di dalam keadaan lembap dan berpeluh. Kalau tak bakteria mudah membiak. Ekstrak sireh dalam VH ni pasti mampu membasmi bakteria bakteri yang jahat menganggu keselesaan cik munger. .
❗Terutamanya bagi yang dah berkahwin dan dah ada anak. Almaklumlah cikk munger tu dah mengembang menguncup kannn. Perlukan sesuatu juga untuk merapatkan kembali apabila proses mengembang extreme tu berlaku. Jadi orang orang dulu,inilah rahsianya. .
❗Masalah keputihan? Tipulah kalau takde. Kalau tak keringla tanah tanah yang subur. Jadi yang membezakan keputihan tu normal atau tak dari segi bau dan warnanya. Ekstrak manjakani ni membantu merawat masalah keputihan dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.
.
.
WHATSAPP 01126353392

#wdec

Lihat pada wajah sudah cukup sahih. Umor hanya suatu angka jew. Percaya tak kebanyakan umor 40an?

Kalau mak budak udah maam anak dara rupanya. Acaner tu? Pakai skincare ape tu? Makan ape tuh jadi cenggini?

Tak rasa tergugat ke? Huhuhu . Lagi pakai makeup, lagi makin glowing. Makin cantik.
Mudah ajeww. Krim #WD memadai. Calit 3point nadi tak sampai 1 minit uols. Pagi lepas mandi calit wd. Malam lepas mandi calit. Minum air masak lebih 3 liter. Settle.
Jangan terkejut ader yang calit wd seawal 2 minggu dah nampak hasil woww!
Nak calit? Wasap meh
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondPower
#wdlover
#masturamelakadealer

Pernah jumpa tak kawan kawan yang ade masalah jerawat macam ni.?? Terus Nik terpikir mesti dah pelbagai cara dorang dah guna tapi tak mampu nak pulih lagi ni. .
.
Kadang duk tepek skincare, makin hari makin teruk, muka makin berminyak malah makin teruk tak tahu masalah ape sebenarnya. Nak dibiarkan makin teruk lagi segan nak berdepan dengan kengkawan.
.
.
Kalau jumpa kengkawan yang alami masalah macam ni, please cadangkan pakai WD sebagai salah satu usaha. InsyaAllah akan dapat result menarik since bahan2 WD seperti prueraria mirifica mampu menstabilkan hormon diri. Gangguan hormon boleh menyebabkan masalah pada kulit wajah.
.
.
Harga Promosi
1 unit Rm75 Freepos.
Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang

"Stressnya bila kawan kerja ajak selpie, rasa takut nak pandang camera dah macam nampak jerung" 😫 . .
Yelahh baru nak masuk 30an tapi wajah nampak lebih berusia dan kusam. Malunya 😣
.
Memula tak percaya jugak dengan krim kecantikan WD ni, yelahh takkan sapu kat nadi kesan kat wajah. Tapi sejak istiqamah dengan WD wajah makin fresh dan awet muda.
.
Betullah fungsi utama WD, tak sangsi lah WD mampu transform kejelitaan wanita. » Mencerahkan
» Menegangkan
» Mengangjalkan
» Awet muda
.
Siapa dah rasai magic WD.? Kita geng😜 WDlovers 💕
.
.
Harga Promosi
1 unit Rm75 Freepos.
Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik
#wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

»» Tiada gatal-gatal lagi ««
.
.
Saya sharekan cara cara penjagaan Miss V.
1) Adalah disyorkan agar membersihkan bahagian luar selepas buang air kecil atau air besar,seeloknya menggunakan air.
.
2) Ketika haid,wanita dinasihatkan kerap menukar tuala wanita terutama pada hari-hari yang banyak darah.Ini kerana darah merupakan media yang sesuai untuk kuman membiak. Bagi wanita yang menggunakan tampon mereka perlu ingat untuk menukarkannya.
.
3) Seluar dalam perlu ditukar setiap hari dan pada hari-hari mengalami keputihan, lebih baik memakai panty liner supaya ia tidak melekat pada pakaian dalam yang menyebabkan ketidakselesaan.
.
4) Elakkan dari menggunakan sabun atau menyapu shower gel pada alat kelamin kerana ia mungkin menyebabka n kekeringan dan iritasi kulit dan menjadi gatal. Sesetengah wanita sensitive dan alah pada pewangi dan buih sabun.
.
5) Pasangan suami isteri diggalakkan membersih alat kelamin dengan air sebelum dan selepas hubungan kelamin untuk kebersihan yang optimum. Amalkan membuang air kecil lebih kurang setengah jam selepas hubungan seks untuk mengurangkan risiko jangkitan kuman pada pundi kencing.
.
.
Dan penggunaan pencuci wanita yang betul juga penting. Pilihan tepat dengan menggunakan pencuci VH yang diasaskan dengan bahan bahan semulajadi iaitu manjakani,kacip fatimah dan sireh. Mengekalkan ph yang sesuai untuk miss V.
.
.
VH Rm50 Seunit.
Tahan sehingga 3-4bulan. Jimat habis.
.
Freepos tau. Cecepat Ws Rina 019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover #jsd #pencuciwanita #pencuciintimwanita

"Ehhh jeragat ni main kasar pulak dia. Dari setompok jadi bertompok-tompok. Dah macam peta dunia muka ni. Alahaiiii." "Ni yang buat kisah duka dalam hidup Wati. Muka naik gelap dek tona kulit yang tak sekata. Belum duduk bawah cahaya matahari lagi, kalau duduk mahu rentung jadinya." "Namun, kisah duka dalam hidup Wati dah pun berlalu pergi. Sekarang hanya lah tinggal kenangan. Gitewwww." "Sebab kulit Wati makin CERAH dan BERSIH. Phewittt. Peta dunia kat muka ni pun dah tak ada lagi." "Hanya calit-calit krim WD di 3 POINT NADI setiap hari je. Kulit akan cerah bak sinar mentari yang menyinari pagi mu." "Memang JIMAT dan BERBALOI. Hanya RM75 untuk sebulan. Kadang-kadang tu krim WD Wati boleh tahan sampai 2 bulan." "Jimat dah tak perlu beli krim pelembap, skincare, atau krim anti jeragat. Semua boleh diatasi dengan WD." 😍 = = = = = = = = = = =
Nak kenal dengan #Krim #Nano #WD?
Jom inbox @ whatsapp Akak⤵ www.wasap.my/60173627872 • • • • • 💥 SPECIAL jika anda beli sekarang 👇 ✔Dapat diskaun RM20/unit. ✔Kos pos Wawa belanja. ✔Ada FreeGift ✔Layak join Lucky Draw bernilai RM5000. ✔Free Guide lagi.

JOM SAYANG, GRAB PELUANG INI!! 💨💨 #WomenDesireeEssentialCream
#WDlover
#KrimBioTeknologiNano
#LuckyDrawRM5000
#FreeEmas916

Time pregnant kalau ade keputihan memang sangad tak selesa.Nak-nak kalau dah mula ade jangkitan.Gatal yakmat.
.
Rehat kul 1 ni dah mula gelisah.Cuaca panas badan berpeluh, hormon yang tak stabil buat ibu peknen cepat rasa Panas ,emosi pun mula tak stabil,nak marah jeee.Tambah pulak ngan masalah sensitif kat situ.
.
Nak biar makin menjadi-jadi.Tak selesa,lembap,basah,gatal.Jika biar boleh jangkitan kat salur kencing.Nanti nak kencing pulak sakit.
.
Mujur ade standby Pencuci VH sesiap dalam hand bag.
Cuci-cuci Nyamannnn jeeee.Ibu peknen pun jadi cool.Selesaa dan hilang senggsara kegatalan.
.
Tak tau pergi mana rasa gatal tu, yang tinggal rasa fresh.Fresh macam minum air sirap sejuk time cuaca panas kat padang sekolah.Eh😅
.
Bau pun wangi buat ibu peknen konpiden!
.
Pencuci VH diadun dengan adunan kasih saiyang nan tulus dari sudut hati paling dalam. Dari ekstrak sireh ,manjakani dan kacip fatimah.
.
Bahan hebat ni la yang pantas bekerja untuk bebaskan ibu peknen dari segan,tak selesa,dan gatal itewww.
.
VH Rm50 Seunit.
Tahan sehingga 3-4bulan. Jimat habis.
.
Freepos tau. Cecepat Ws Rina 019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover #jsd #pencuciwanita #pencuciintimwanita

"Sis, ada tak produk yg boleh hilangkan jerawat dan kecilkan pori "... Mestilah ada . Dengan WD calit 2x sehari pada nadi . Bukan takat jerawat je , eh tiba2 kulit wajah cerah sekata. Suka tak ? Dengan calit calit pada nadi je ke ? Iya.. Selagi ada nadi yg berdenyut, jaminan Kak ana InsyaAllah pasti akan menjadi . Wah mudahnya.

CALIT CALIT JE DAH CANTIK BAK BIDADARI👼

Alhamdulillah. Jangan fikir lelama saiiyangg. Nak jaga dalaman, ajomm kita deting tepi risik risik sampai jadi.
Kak ana bagi harga penuh kasih saiiyang. Jimat RM20 dapat cantik pun dapat dengan #Promosi .
Lagi best setiap pembelian uols dah layak join WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000 --------------------------------------------
Harga Asal RM95sm/100ss
Now
Harga promosi RM75sm/80ss (JIMAT RM20) *FREE post
*FREE gift
*FREE guide
**DAPAT JOIN LUCKY DRAW
Pembayaran boleh dibuat melalui
Maybank
BIMB

Pastikan beli dengan agen yang sah sahaja😊

Untuk sebarang pertanyaan dan order, boleh terus tekan kat bawah ni

www.wasap.my/60192807726

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#EMASPERCUMA
#LUCKYDRAW
#wdlover
#WD_Nadikecantikanku

NAK AWET MUDA KENE KONSISTEN

Nie adalah tips #akaksetia #akakawetmuda kita.Mana taknya hasil dapat selepas 3 tahun konsisten pakai.

Setia kannn.Fungsi krim kecantikan #WD tak disangkal lagi iaitu:
📌menganjalkan
📌mencerahkan
📌menegangkan
📌anti penuaan/awet muda

Beribu testimoni proven okay.Tak dilupakan kita layak dapat harga promosi rm75 free postage & layak 2 join lucky draw😍

Wassup ke 0196733229
#WDlover #emas916 #luckydraw

Kemain bergasak jari tuh menekan punat angka sempena sales 12.12 arini sampai 14.12 ye.
But, dont worry #sales and #promotion WD until 08.01.18😱 Lagi gila meroyan #luckydraw free free ajew dapat #EMAS916 . Belian 1 #wd pun layak menyertai luckydraw.
Jangan cakap cik mas tak habaq awal naa. Beli wd FREE emas! Woww! Diskaun rm20 pulak tuh!
Jangan nanes ea bila promosi dah abes. Cik mas tak dapek nak nolong pastu... baek epat sebelum melopeh.
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondStar
#luckydraw_rm5000
#wdlover
#emas916

Kemain bergasak jari tuh menekan punat angka sempena sales 12.12 arini sampai 14.12 ye.
But, dont worry #sales and #promotion WD until 08.01.18😱 Lagi gila meroyan #luckydraw free free ajew dapat #EMAS916 . Belian 1 #wd pun layak menyertai luckydraw.
Jangan cakap cik mas tak habaq awal naa. Beli wd FREE emas! Woww! Diskaun rm20 pulak tuh!
Jangan nanes ea bila promosi dah abes. Cik mas tak dapek nak nolong pastu... baek epat sebelum melopeh.
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondStar
#luckydraw_rm5000
#wdlover
#emas916

Makin berusia makin gojes dengan WD. Kulit wajah makin tegang dan anjal. Bukan itu je kulit pun makin cerah berseri seri macam bulan purnama. Pakai krim calit calit je awak. Tak perlu pakai banyak jenis product pun.
.
Harga promosi jimat Rm20
Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #WDpilihanhati
#wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

NAK CANTIK TAPI NAK YANG MUDAH DAN JIMAT MASA? >WD jawapan untuk mummy mummy yang bz dengan kerjaya dan anak anak<

Kita ni perempuan memang seharian penuh dengan tanggungjawap hakiki.kalau nak di kira dari buka mata sampailah tutup mata ada je kerja nak di buat.Kadang kadang tu dah letak kepala kat bantal,eh lupalah nak gosok baju sekolah anak.Bangun semula gosok baju kan.

Jadi,memang tenaga tu seharian di gunakan untuk berkhidmat untuk seisi keluarga.Itulah tanggungjawap seorang wanita,isteri dan ibu kepada anak-anak.Kekadang masa tuk diri sendiri pon takde.

Itulah bila jumpa kawan kawan yang seusia nampak diorang still awet muda kulit wajah tegang.Tak nampak pon di telan usia.Agaknya ada masa untuk penjagaan diri kot berbanding kita ni.

Kalau ada yang boleh jaga kecantikan dalaman dan luaran dengan mudah dan jimat masa kan best.Tak payah nak pakai banyak banyak.Satu je dah cukup untuk semua.

Ok sesayang semua yang di dalam situasi ni,WD adalah jawapannya buat wanita yang sibuk dengan kerjaya dan tanggungjawap hakiki seharian.

Mudah jer nak guna,cuma buat sapuan di nadi seperti gambar di bawah.Buat sapuan secara konsisten setiap hari selepas mandi.Agak tak sempat kat rumah boleh letak dalam handbag,pakai kat tempat kerja mudah kan.

Kerja dah penat penat perlu ada reward tuk diri sendiri untuk jaga kecantikan luaran dan dalaman kita sendiri.Jangan kedekut sebab yang cantik pon kita,yang sihat pon kita.

Tambah dapat benefit lain cik abang bertambah sayang lah dengan wife dia yang sangat pandai dan bijak menjaga kecantikan luaran dan dalaman sebagai seorang wanita dan menjadi penyejuk mata,bidadari syurga dunianya.

Nak yang #MUDAH dan #JIMAT carilah WD,Jawapan yang tepat buat sesayang semua.

Nak risik si magiss WD?

Harga jimat RM 20 Plus freepostage + freegift cantik.Dan lagi best dan untung sesangat boleh join cabutan bertuah #Teamizah .Bukan 1 tapi 2 cabutan bertuah untuk setiap botol wd yang uolss beli.Best ke best sangattt😘

Wsap kak liza

Kelikk link bawah nie😉
http://www.wasap.my/60172501210

#WDLover
#TeamIzah
#TeamPermataIzah
#2LuckyDrawMenanti

Sekarang ni ramai takut nak cuba produk kecantikkan yang ada dipasaran. Bukan apa ramai tak yakin dan serik katanya . Betul ke ? Tapi beza pulak dengan pengguna WD . Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau . Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal . Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
.
Tapi kenapa agaknya ramai tak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Ohh sebab tu lah yang ada masalah muka break out , jerawat kronik , kulit sensitif , kulit biasa biasa , kulit takde masalah pun semua tak takut nak cuba WD . Lepas tu dah dapat hasil cecantik gojes kenalkan pulak kat kawan yang lain , maka berjemaah la mereka cantik . Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekali rembat. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD masih PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE FREE GIFT FREE GUIDE & TIPS
Wassap 0123512791 Izzati
.
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

KULIT BERMINYAK.

Kulit berminyak akan mengundang jerawat. Jerawat disebabkan oleh inflamasi kelenjar sebum. Munculnya jerawat adalah disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon. Faktor-faktor lain yang sering dikaitkan dengan kehadirannya adalah keturunan, bakteria, tekanan psikologi yang keterlaluan/stress, dan cuaca. Kulit yang terdedah dengan bahan kimia tertentu mungkin merangsang munculnya jerawat. 🤔Untuk mencegahnya:
1-Kurangkan makanan berminyak
2-Minum air dengan banyak setiap hari
3-Sentiasa mencuci muka terutamanya selepas di luar, setidak-tidaknya, lapkan muka dan leher anda dengan kain/tisu lembap.
4-Jika anda menggunakan losyen muka, pastikan ianya bukan dari jenis berminyak tapi berasaskan air. Elakkan yang mengandungi ‘mineral oil’.
5-Pastikan anda membersihkan solekan anda setiap hari dengan make-up remover yang bersesuaian.

Tips Merawat muka berminyak dengan buah epal :

Caranya.. Ambil sebiji buah epal, kemudian potong dan masukkan dalam mesin pengisar,

kisar epal tersebut sehingga halus tanpa menggunakan air.

kemudain ratakan keseluruh wajah ( pastikan wajah dibersihkan terlebih dahulu )

biarkan selama 20minit dan bilas dengan menggunakan air suam dan air sejuk.

lakukan seminggu sekali..insyaallah…selamat mencuba 😉

#byshaz
#daridapur
#pilsida
#luciawhiteningpowder
#wdlover

KULIT PELOLES, JERAWAT PECAH!

Ape dah jadi? Ape dah jadi?😱 Inilah yang terjadi bila #KONSISTEN dengan #WD. Calit asas 3 point nadi dan minum air kosong 3 liter atau lebih. Nak advanced lebih, calit cikit ajew dan dap dap aje kat mana miss Jerawat tumboh merah melata yang menghalang muka jadi licin lembut peloles tu. Hasilnya sangat luar biasa!

Jangan jangan lepas nih, Miss Jerawat dah malu nak tumboh! Ahaks... Gara gara calit WD ajew kot.
Patutlah ramai yang dah calit kini rasa tak puas hati kalau tak calit walau sehari. Menakjubkan sunggoh WD ni.
Tambah pulak skang nih ader #promosi diskaun rm20! Tambah lagi #luckydraw_rm5000 . Cantik dapat, sihat dapat, diskaun dapat, #emas916 pun layak dapat tuu!

Ajom klik sini cepat sebelum melopeh
Http://masturamelakadealer.wasap.my

#teammokyampower
#TeamDiamondStar
#masturamelakadealer
#wdlover
#janaincome

KULIT PELOLES, JERAWAT PECAH!

Ape dah jadi? Ape dah jadi?😱 Inilah yang terjadi bila #KONSISTEN dengan #WD. Calit asas 3 point nadi dan minum air kosong 3 liter atau lebih. Nak advanced lebih, calit cikit ajew dan dap dap aje kat mana miss Jerawat tumboh merah melata yang menghalang muka jadi licin lembut peloles tu. Hasilnya sangat luar biasa!

Jangan jangan lepas nih, Miss Jerawat dah malu nak tumboh! Ahaks... Gara gara calit WD ajew kot.
Patutlah ramai yang dah calit kini rasa tak puas hati kalau tak calit walau sehari. Menakjubkan sunggoh WD ni.
Tambah pulak skang nih ader #promosi diskaun rm20! Tambah lagi #luckydraw_rm5000 . Cantik dapat, sihat dapat, diskaun dapat, #emas916 pun layak dapat tuu!

Ajom klik sini cepat sebelum melopeh
Http://masturamelakadealer.wasap.my

#teammokyampower
#TeamDiamondStar
#masturamelakadealer
#wdlover
#janaincome

"Apa dah jadi dengan sis ni??",😱 Iolss syak sis ni dah terkena serpihan #MAGIK si rerama cantik tu.Haihhh mengepakkk anggun terusssss.

Mak reramaaaa, tolongg la renjisss percikan magik tu kat iols lebihhh sket ai is dengkisssss tengok orang makin cantik jelitazzz ni.

#MUDAH plak tu cecalittttt jer.Haihhh rugi lerr sape yang masih tak dapat rasa percikan #magik yang #ISTIMEWA ni.

#LUCKYDRAW_RM5000 masih berlangsung. #EMAS916 bakal menjemput tuan empunya yang bertuah. Walau belian 1 WD, tetap layak menyertai lucky draw.
Ajom wasap cik mas SEGERA

Http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondStar
#masturamelakadealer
#calitcalitcantik
#wdlover
#pengedardiperlukan

"Apa dah jadi dengan sis ni??",😱 Iolss syak sis ni dah terkena serpihan #MAGIK si rerama cantik tu.Haihhh mengepakkk anggun terusssss.

Mak reramaaaa, tolongg la renjisss percikan magik tu kat iols lebihhh sket ai is dengkisssss tengok orang makin cantik jelitazzz ni.

#MUDAH plak tu cecalittttt jer.Haihhh rugi lerr sape yang masih tak dapat rasa percikan #magik yang #ISTIMEWA ni.

#LUCKYDRAW_RM5000 masih berlangsung. #EMAS916 bakal menjemput tuan empunya yang bertuah. Walau belian 1 WD, tetap layak menyertai lucky draw.
Ajom wasap cik mas SEGERA

Http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokyamPower
#TeamDiamondStar
#masturamelakadealer
#calitcalitcantik
#wdlover
#pengedardiperlukan

Suka sangattt dgn si kenid WD ni sebab dia buat kita nampak makin berseri seri. Makeup nipis pun tetap nampak seri tu.
.
.
Bila darah mengalir lancar, toksin pun dah takde kat dinding salur darah, itulah yang membuatkan kulit kita nampak berseri seri.
.
.
Lagi satu perasan kulit wajah makin cerah la dari sebelum ni. Dah mula jatuh ❤️ la ngn si kenid WD ni.
.
.
Dah la chomel je bekasnya, nak masuk dalam handbag pun alahaii senang yakmat. Lepas tu cara guna krim WD ni pun paling senanggg la.

Sebab WD ni krim yang berTEKNOLOGI NANO, jadi bila bila masa pun calit WD ni, tak sampai berapa saat dah meresap ke dalam kulit.
.
.
Tak melekit dan berminyak. Sebab molekulnya sangat halus, ada yang bagitahu lepas calit kat nadi terasa cam mual, pening kepala. Tu salah satu tindak balas WD dgn badan uolsss. .
.
.
Jangan panik! Biarkan WD detect masalah dalam badan uols dulu. Uols cuma perlu rehat dan minum air masak secukupnya saja.
.
.
InshaAllah rasa ni tak lama. Nak cantik dan sihat, kenalah buang dulu toksin toksin dalam badan tu. Toksin banyak sangat dalam badan tu sebab uols terasa pening dan loya di awal tindak balas WD.
.
.
Korang yang belum cuba WD lagi meh grab sekarang sementara masih promo ni.
RM75 dari harga biasa RM95.
.
.
Nakkk Chantikkk dan Nakkk menang EMAS? Ada Tawaran HEBAT buatt anda bulan disember ni.
.
.
❤UNTUK TAWARAN HEBAT PEMBELIAN 1UNIT WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000
.
BOLEH KLIK LINK
www.wasap.my/60173627872

#Dealeradleesyabeauty
#wdlover
#WD_Nadikecantikanku
#Luckydrawrm5k

Jangan monyok2 jangan sedeh2 yunk eh

disebabkan jerawat2 yg dok menten je kt muka tu... Macam2 pduk pkai pun dia stil kt ctu... 💥KRIM WOMEN DESIREE KAN ADOO💥

Seawal 7 hari dh bole nmpk kesan baiknye

Kena sabar & istiqamah mcalitnya.. Takkan la hari nie pkai esok dah clear jerawat tu....nmpk sgt la obvious nya

Adik2 kita kt testimoni tu pun appy sgt
pkai wd.... sayang nk tinggalkn

lg lma pkai lg cntik kulit... Meh wsp2 kita

Whatsapp 01110694372

#wd #wdlover #luckydraw

Luckydraw ohsem for #wdlover

whatsapp eyda 013-7884249

Pembelian seunit wd dah layak join.

Semoga berjaya.

#wd
#viral
#wdpenang
#luckydraw
#emas916
#penang
#wdec

Bismillah
Selamat malam semua..
.
.

Ehh org yg sama ke ni?
Ye. Org yg sama saiyunk 😊
.

Ehh mana pergi kulit kusam? Mana pergi eyebag? Mana pergi dagu double chin tu?
Entah la ye, syiokk jer hari hari dok calit calit, sedar sedar dah hilang semua tu 😃
.

Calit calit jer ke? Calit kat nadi camne effect kt muka?
WD menggunakan krim teknologi nano. 12kali ganda pantas kadar serapan terus ke pembuluh darah oullss, membawa zat zat WD seluruh tubuh. WD merawat satu persatu taw, bukan sekaligus. So, SABAR & KONSISTEN, hasilnya mesti KEBABOM!
.

Beauty is pain. Fasa pain izu dah lepas. So oullss yg baru ber WD tu jangan gelabah taw time lalui proses "healing crisis" 😉
.

Jangan fikir lelama saiiyangg. Nak jaga dalaman, ajomm kita deting tepi risik risik sampai jadi. .

Wawa bagi harga penuh kasih saiiyang. Jimat RM20 dapat cantik pun dapat dengan #Promosi . Habis promo jangan nanges gigit bucu shawl tawww. .
Lagi best 1 pembelian uols dah layak join WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000
.
untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi :
www.wasap.my/+60183654047
.

#EMAS916
#EMASPERCUMA
#LUCKYDRAW
#DealerAdleesyaBeauty
#WD_Nadikecantikanku
#wdlover
#wdcodbukitsentosa
#wdcodbukitberuntung
#wdcodrawang

Hari hari sibuk aje sampai tak sempat nak pakai si comel ni. Sibuk macam mana pun, dalaman luaran badan kena jaga, baru la tip top sihat sejahtera.
CheJaja tak mampu nak ambik supplement yang telan telan, nasib ade sejenis krim hanya calit calit ni. Hanya calit pada nasi, effect seluruh badan. Tak sempat kat rumah, kat gerai pun boleh calit. Senang kan. Alhamdulillah terjaga luaran dalaman CheJaja.
Uols sejenis mcm CheJaja tak? Kalau sejenis, jom cecalit untuk jaga dalaman luaran sesama 😘

#wdlover
#WDseremban
#calitcalitcantik
#calitcalitsihat

MENGECILKAN PORI

Pori wajah MEMBESAR?

Perempuan memang lebih menjaga penampilan, baik penampilan wajah mahupun penampilan tubuh badan. Betul tak?

Tapi bila liang pori terbuka, pasti membuat kulit wajah menjadi bermasalah. Bila kulit wajah menjadi kasar maka tak sedap lah mata memandang.

Ok, Hari ni kakzah nak #SHARE bagaimana nak kecilkan pori wajah dengan menggunakan Avokado.

Kandungan Nutrisi Avokado
Mengandungi vitamin A, B, C, K dan E.
Mempunyai kandungan minyak sayuran untuk memperbanyakan kolagen.

Caranya dengan
Haluskan buah Avokado sehingga lumat
Basuh kulit wajah dengan air bersih
Sapu Avokado keseluruh muka
Biarkan selama 10 minit dan bilas
Lakukan seminggu sekali

Senang je kan nak rawat masalah pori terbuka atau masalah lain. Avokado memang banyak manfaat nya. So uolls boleh ambil peluang ni.

Nak mudah lagi, guna la susuk moden Women Desiree. Hanya sapu di 3 point nadi saja. Uolls akan dapat kulit yang cerah, tegang, anjal dan anti penuaan.

Lepas ni boleh la say goodbye dekat liang pori terbuka. Sebab kulit wajah dah flawless hingga memancor mancor dek penangan WD.

UNTUK TAWARAN HEBAT PEMBELIAN 1UNIT WD MENANG LUCKY DRAW BERNILAI RM5000

untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi :
01135074808

#wdlover
#EMAS916
#EMASPERCUMA
#LUCKYDRAW

Bismillah
Assalamualaikum...
.
.

Hai awak awakkss 😝 Tengah landing depan tb ke tu? Meh rerapat sikit. Wawa nak sajikan korang sesuatu yang ISTIMEWA sangatttt.
.

Acerr awak nengok testi ni. Terbeliak ke idok bijik mata awak tuh. Haha.
Awak, Pn Junaidah ni da 47 tahun hokeh! Da 3 tahun konsisten calit WD 😱.
.

47 tahun ayu nye lain maciammm lah! Kalah kite yang 20an dan 30an ni kenssss. Hadoiii awak. Tak terobek ke jantung tuh. Tak tercabar ke awak awakks nih.
.

Pn Junaidah ni memang suka bermekap, tapi bertambah Vaasss lagi bila konsisten calit wd nampak gojes bak ang. .

Dalam wd ni ada bahan seperti #arbutin dan #glutathione yang bertindak sebagai agen mencerahkan dan menegangkan kulit awaks.
.

Tak sia sia SETIA dengan wd ni. Akhirnya membuahkan hasil. Macam buah epal yang masak ranum giteww dan dipetik oleh Snow White. .

Ececehhhh, hahah. Berpuitis madah kaww tengahari nih. Jom la merisik wd. Biar lambat dari langsung takde awak.
.

Transformasi kecantikan bermula dengan calitan WD 💓
.

Mehh whatsapp klik link
www.wasap.my/+60183654047
.

#Dealeradleesyabeauty
#wdlover
#WD_Nadikecantikanku
#Luckydrawemasrm5k
#wdcodbukitsentosa
#wdcodbukitberuntung
#wdcodrawang

KAWAN PUJI WAJAH MAKIN CANTIK

Aihhh, dulu nak dengar kawan puji kemain lah susah, tapi sejak dah guna WD ni, tak lekang pulak kat mulut puji kulit wajah ni makin cantik.
.
.
Bukan senang nak cantik tau.
.
.
Bertahun jugak muka ni gelap dan kusam mencuka. Macam-macam skincare dah guna, tapi semua nya sama je. Penat sampai krem otak ni asyik pikir
.
.
Kisah suram kelam ni tak pernah pernah habis. Dengan tak cukup tidur nya, mata pun bertukar jadi mata panda dah. Stress betul.
.
.
Sampai malu nak jumpa kengkawan bila diaorang ajak keluar. Keyakinan tu langsung tak ada. Hilang disebabkan muka yang bermasalah ni lah.
.
.
Namun,
Alhamdulillah sejak WD muncul dalam hidup ni, keyakinan tu datang balik dengan double.
.
.
#Heppi_yakmat bila jumpa produk #Women_Desiree ni. Hanya dengan sapuan di 3 point Nadi setiap hari, maka berakhirlah masalah yang menghantui selamani.
.
.
Kini nak pergi memana tak malu dah. Kena puji lagi ada. Sebab Sis dah tampak muda, kulit makin cantik dan berseri seri macam bunga seri pagi tau.
.
.
So nak kekal cantik tak susah lagi. Adanya WD, ada lah KECANTIKAN tu. .
.
JOM dapatkan WD dengan harga PROMOSI sementara stok masih ada. Tambah-tambah lagi sekarang tengah ada TAWARAN HEBAT LAGI MENGANCAM tau.

http://masturamelakadealer.wasap.my
http://masturamelakadealer.wasap.my
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokamPower
#TeamDiamondStar
#masturamelakadealer
#calitcalitcantik
#wdlover
#pengedardiperlukan
#janaincome

KAWAN PUJI WAJAH MAKIN CANTIK

Aihhh, dulu nak dengar kawan puji kemain lah susah, tapi sejak dah guna WD ni, tak lekang pulak kat mulut puji kulit wajah ni makin cantik.
.
.
Bukan senang nak cantik tau.
.
.
Bertahun jugak muka ni gelap dan kusam mencuka. Macam-macam skincare dah guna, tapi semua nya sama je. Penat sampai krem otak ni asyik pikir
.
.
Kisah suram kelam ni tak pernah pernah habis. Dengan tak cukup tidur nya, mata pun bertukar jadi mata panda dah. Stress betul.
.
.
Sampai malu nak jumpa kengkawan bila diaorang ajak keluar. Keyakinan tu langsung tak ada. Hilang disebabkan muka yang bermasalah ni lah.
.
.
Namun,
Alhamdulillah sejak WD muncul dalam hidup ni, keyakinan tu datang balik dengan double.
.
.
#Heppi_yakmat bila jumpa produk #Women_Desiree ni. Hanya dengan sapuan di 3 point Nadi setiap hari, maka berakhirlah masalah yang menghantui selamani.
.
.
Kini nak pergi memana tak malu dah. Kena puji lagi ada. Sebab Sis dah tampak muda, kulit makin cantik dan berseri seri macam bunga seri pagi tau.
.
.
So nak kekal cantik tak susah lagi. Adanya WD, ada lah KECANTIKAN tu. .
.
JOM dapatkan WD dengan harga PROMOSI sementara stok masih ada. Tambah-tambah lagi sekarang tengah ada TAWARAN HEBAT LAGI MENGANCAM tau.

http://masturamelakadealer.wasap.my
http://masturamelakadealer.wasap.my
http://masturamelakadealer.wasap.my

#TeamMokamPower
#TeamDiamondStar
#masturamelakadealer
#calitcalitcantik
#wdlover
#pengedardiperlukan
#janaincome

Bismillah
Assalamualaikum..
.
. Allah cantiknya RANTAI TANGAN EMAS916 ni . Bukan untuk dijual tau . HQ baik hati nak berikan FREE je kepada pemenang cabutan bertuah . 1 pembelian WD dah layak join lucky draw dari pihak HQ . Siapalah yang bertuah agaknya ya.
.
Kalau rasa teringin disarungkan di tangan , boleh la join lucky draw ni sekarang . Jangan terbawak bawak dalam mimpi uols malam ni sudah lewww 🙈.
.
Harga RANTAI TANGAN ni RM1,800 👀
.
.
Siapa nak FREE EMAS916 klik sini 👇
www.wasap.my/+60183654047
.

Dealer SAH Adleesya Beauty

#wdlover
#TMHF50K
#EMAS916
#wdcodbukitberuntung
#wdcodbukitsentosa
#wdcodrawang

Aku tengok ko macam takde ape punnn lepas guna WD?

Kikikiki ni punya soalan memang garu kepala nak jawab. Sebab tengok orang lain kulit licin gebooo. Tak mekap pun cantik cunnn natural gituuuu. Sebijik jerawat pun susah nak detect.

Diri sendiri?

Kulit kusam berkepokkk-kepokkk. Jerawat melambai ala ratuuu. Apalagi pori-pori makkk aihhhh macam kawahhh bulan setepek setepekkkkk cantikkkk berjemaahhh tersusun rapi tak terperii.

Gigih calit krim WD pun tak dapat lagii tahap Amber Chia. Atau Neelopa. Atau Fattzura.
Beauty is painnn. No painn no gainnn hokeh. Ewahh speaking mat saleh pulak.

WD ni kira paling mudah dahh. Takyah sakitkan kepala pikir kos rawatan, apalagi sakitkan poket yang hampir-hampir bocor merabakk, belum masukk duit melayangg dah banyak tapi hasil tarakkk.

Dengan WD korang kena sabar. Kita ni badan lain-lain. Pemakanan kita pun tak sama.

Aceee bagi masa sket untuk WD bekerja. Bantu dengan minum air masak. Bagi flush out segala keladak dalaman. Baru laaa memancorrr luaran.
Bersabar hokeh. Kalau tak sabar, mek zura tak guna WD ni sampai 3 tahun dah menten. Sebab dah banyak dapat benefit, tu yang nak kongsi dengan semua sesaiyangsss ni haaa.

Tak rugi cuba tau!

Sesape hat grab wd bulan ni berpeluang join luckydraw hdiah berupa brg kemas tau.blink2 giteww.meh cepatan beli wd ngan zura.ada freegift best jugak untk bulan ni.😍😄 #mekzuradealerwdnwdvhkelantan
#WdLover
#DealerWdVh
#TeamMokda
#luckydraw
#EMASPERCUMA
#KrimAwetMuda luarbiasahebat

Sekarang ni ramai takut nak cuba produk kecantikkan yang ada dipasaran. Bukan aparamai tak yakin dan serik katanya . Betul ke ? Tapi beza pulak dengan pengguna WD . Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau . Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal . Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
.
Tapi kenapa agaknya ramaintak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Ohh sebab tu lah yang ada masalah muka break out , jerawat kronik , kulit sensitif , kulit biasa biasa , kulit takde masalah pun semua tak takut nak cuba WD . Lepas tu dah dapat hasil cecantik gojes kenalkan pulak kat kawan yang lain , maka berjemaah la mereka cantik . Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekali rembat. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD masih PROMO RM75 SAHAJA FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
Wassap 0123512791 Izzati
#wdrm75 #wdkualalumpur #jeragat #womendesiree #ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Krim WD selamat tak?

Yup. Selamat. Formulasi Prof lulusan Oxford. Ada KKM. Menggunakan teknologi NANO yang menghasilkan 12x ganda kuasa penyerapan di bawah lapisan kulit.
Macam biasa, kena minum air masak yang secukupnya ikut berat badan kita. Formula asasnya, 25kg berat badan = 1 liter air masak.

Cara paling senang nak cek cukup tak cukup air masak, tengok kaler air kencing kita. Kalau kekuningan tu maknanya tak cukup air lagi. Atau bibir yang kering. Mudah je kan?

Krim WD memang local produk, tapi kualitinya BUKAN kualiti krim kilo. Even owner produk WD ni memang jaga sangat kualitinya. Bukan sebarangan krim.

Dah ramai yang cuba, termasuklah Kakfaiz ni yang susah nak lekat pada sesuatu produk.

Dah 3 tahun Kakfaiz guna WD. Every time, every where memang cari WD dulu. Takde WD, macam ntah apa-apa je rasanya.

Tak kenal, maka tak cinta. Ehh.

#Kakfaiz 016 9890919
#WDLover
#LuckyDrawRM5k
#bazarpaknil
#bazaronline

"ALA,BOHONGLA CALIT-CALIT DI NADI, DAPAT KESAN SATU BADAN".
.
.
Mesti ada sesetengah daripada uolls yang cakap macam tu kan bila tengok iklan WD duk lalu lalang tiap-tiap hari. .
.
Its okay,liza faham sebab liza dulu pun macam uolls juga sebab tiap tiap hari iklan WD lalu lalang,asal scroll keluar iklan WD,asal scroll keluar iklan WD. Fedup lah macam ni 😥
.
.
Sampai satu tahap tak tahan sangat tengok testimoni-testimoni best #wdlover ni, liza pun kaji tentang WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
.
.
Kaji punya kaji sampai lah liza terjatuh hati pada wd. Kalau nak kata kesan wd mmg banyak. Tak terluah kesan positif yg liza dapat daripada wd. Syukur syokkk pakai wd. Kulit cerah bukan setakat muka tapi satu badan. Wowww. .
.
Uolls yg masih ragu nak cuba wd jom mula kan dr skrg. Nak cantik jgn ditangguh kan. Whatsapp liza 0173001081

"ALA,BOHONGLA CALIT-CALIT DI NADI, DAPAT KESAN SATU BADAN".
.
.
Mesti ada sesetengah daripada uolls yang cakap macam tu kan bila tengok iklan WD duk lalu lalang tiap-tiap hari. .
.
Its okay,liza faham sebab liza dulu pun macam uolls juga sebab tiap tiap hari iklan WD lalu lalang,asal scroll keluar iklan WD,asal scroll keluar iklan WD. Fedup lah macam ni 😥
.
.
Sampai satu tahap tak tahan sangat tengok testimoni-testimoni best #wdlover ni, liza pun kaji tentang WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
.
.
Kaji punya kaji sampai lah liza terjatuh hati pada wd. Kalau nak kata kesan wd mmg banyak. Tak terluah kesan positif yg liza dapat daripada wd. Syukur syokkk pakai wd. Kulit cerah bukan setakat muka tapi satu badan. Wowww. .
.
Uolls yg masih ragu nak cuba wd jom mula kan dr skrg. Nak cantik jgn ditangguh kan. Whatsapp liza 0173001081

Ramai yang pm Kakzah tanye betul cara pakai WD ni. Calit kat nadi jer? 🤔 Tak payah telan macam produk lain?
Ok jom kakzah terangkan. Kalau awak nak tahu. Krim kecantikan WD ni dicipta menggunakan teknologi nano. Molekul nano ini sangat halus sehingga 50ribu kali lebih kecil dari sehelai rambut manusia.
Molekul WD yang halus itu mampu meresap sehingga 12kali lebih cepat kedalam lapisan kulit awak berbanding krim biasa. Hebat kan?
Jadi bila awak calit pada nadi. WD akan meresap masuk sehingga ke saluran pembuluh darah awak. Dan mula bertindak dari dalam badan. Zat kebaikan WD akan diserap masuk kedalam badan awak dengan lebih cepat. Ke seluruh badan. Dan hasilnya pun lebih hebat insyaAllah.😊 #infowd #wdlover #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda

Most Popular Instagram Hashtags