[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wdecmurah

9418 posts

TOP POSTS

Kalau nak tahu penangan susuk Moden ni boleh pergi cantik jauh mana. Boleh lah start mencalit WD dari hari ni.
.
Mudah dan pantas menyerap sepantas 3 saat.
.
Terus meneroka dan menjajahh tubuh dalaman anda dan membuat pembersihan toksin yang berkeladak dalam tubuh secara optimum dan memperharui sel sel baru dengan pantas.
.
Bila toksin dah di usir dan zat zat aktif mula bertindak dan berkungfu dalam badan. Maka
Terhasil lah wajah tampil awet muda 5 tahun lebih muda dari usia sebenar anda.
.
Tak percaya?
.
Rugilah!
.
Sebab dah semakin ramai terkena penangan susuk moden era baru ini.
.
.
Almaklumlah dalam WD pon ada kandungan bahan yang HEBAT.
.
Antaranya .
🍃Peuraria Mirifica
🍃Gluthatione
🍃Arbutin
🍃Ekstrak akar tree peony.
.
Wowww memang gabungan kandungan bahan yang terbaik untuk mengembalikan keremajan anda.
.
"Women Desiree, Memahami keinginan WANITA"
.
PROMOSI jimat RM20 dilanjutkan. Ambil peluang untuk rawat masalah awk sekarang.
.
WD 1 UNIT RM95
PROMO RM75 FREE POSTAGE.
.
📱0174656236
Dealer Adleesya Beauty
.
#wdkepalabatas #wdecmurah #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil

🍅Betol ke Calit-Calit aje boleh TEGANG
🍅Betol ke Kurang dari Seminit aje dah nampak EFFECT 🍅Kalau anda nak tahu, kini RAHSIA KECANTIKAN WANITA Telah TERBONGKAR " WDEC ESSENTIAL CREAM HORMON "

BERKESAN UNTUK :
-----------------------------------------
❤ Mencerahkan, menghaluskan kulit dan merawat segala masalah kulit diseluruh tubuh badan.
❤ Menghilangkan kedutan di wajah dan eyebag dibawah mata dalam hanya 1minit penggunaan.
❤ Menstabilkan kitaran haid, hormon & merawat senggugut.
❤ Membuang toksin,melancarkan perjalanan darah,mengurangkan kolestrol dan mengaktifkan kembali sel2 kolagen yang tidak aktif di dalam tubuh badan anda untuk kembali berkerja
❤ Membentuk tubuh badan yang ideal, pejal & montok.
❤ Wajah Kelihatan awet muda 5 tahun dari usia sebenar.
❤ Hubungan intim anda "Bersama" S.U.A.M.I kembali HANGATTT seperti M.A.L.A.M P.E.R.T.A.M.A.
❤ Dan banyak lagi fungsi yg lain dari hujung rambut sampai hujung kaki.

PRODUK BERKELULUSAN KKM.
100% DIJAMIN BERKESAN.
PERKILANGAN BERTARAF GMP.
. " PENTINGNYA KESTABILAN HORMON "

Ketahuilah bahawa KESTABILAN HORMON adalah SANGAT PENTING utk MENJAMIN KESIHATAN TUBUH BADAN KITA.
Jadi, anda perlukan Women Desire Essential Cream (WDEC) utk merawat dan menstabilkan hormon... Kerana ketidakstabilan hormon akan menjejaskan kesihatan anda. " WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) " ❤ Adakah anda mengalami simptom2 seperti di bawah??
Lesu dan Tidak Bermaya
Stress
Tiada Mood
Nafsu Seks Berkurangan
Berat badan naik mendadak

Tahukah anda,Anda mungkin mengalami MASALAH GANGGUAN HORMON yang bakal mengganggu KUALITI KEHIDUPAN ANDA.

Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
15gm (Untuk Kegunaan selama 3-5 Minggu)
WOMEN DESIREE (WDEC) MERAWAT MASALAH :
Masalah hormon
Masalah Nafsu untuk bersama
Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut
Masalah migrain
Masalah Resedung
Masalah Isomnia
Masalah Rabun
Masalah Bibir gelap / Kering / Lebam
Masalah Pipi Pau & untuk dapatkan Vie-Shape Wajah
Masalah kulit gelap & ingin mencerah seluruh badan
Masalah Eyebag
Masalah Jerawat
Masalah Jeragat
Masalah Tona Tidak Sekata .
📱 Whatsapp 0107030507 .

#krimterapihormon
#womendesireeessentialcream
#WDECLOVERS #wdec #wdecmurah

MEH NI AIN NAK BAGI TAHU..
Siapa yang masih BELOM mencuba WDEC,
Siapa yang masih ragu-ragu dengan KEBERKESANAN WDEC ❓
Siapa yang nak RESTOCK meh cepat order meh.. TAPI...YANG 🔸
MACAM berminat tapi belom mencuba .. MACAM berminat TAPI ragu-ragu .. MACAM nak TERUS pakai..tapi tak sanggup nak restock..
BANYAKnya TESTIMONI dan benefit dia..MURAH pulak tu TAPI...tunggulah sebab TAK PERCAYA..btulke WD ni berkesan kat aku..? MEH nak bagitau ni ...
Inilah masa yang PALING SESUAI untuk PECAHKAN ketakutan tu DAN berani untuk BERUBAH ... Kenapa ❓?? CUBA BERI KEPERCAYAAN DAN MEMBENARKAN SI COMEL WD NI UNTUK MENGUBAH HIDUP ANDA..
:) Ditambah lagi sekarang ni tengah ada PROMOSI YES tau ...:) Waktu promosi memang waktu yang paling AFDAL untuk anda merebut HARGA PROMOSI ... Jangan tunggu lepas PROMOSI baru ada rasa nak mencuba ...sebab PELUANG tak datang sokmo kate orang ganu..heheheh:)..LAGIPUN
stok tersangaaaatla HOT n TERHAD..ramai duk rebut nih..:) Time tu nak merayu pun, kami dah TAK BOLEH kasi harga PROMOSI nih ...
Bukan selalu HQ buat Promosi cam ni 😊tau..
.
Wahhh cepat2 oder ..lai..lai..lai..
.
PROMOSI Y.E.S!!!
******************
HARGA ASAL WDEC👉 RM95.00/RM100.00
HARGA PROMOSI WDEC 👉 RM75.00/RM80.00
#wdecmurah .
🌸 Fast Response ⇩⇩⇩⇩⇩
📲 #Whatsapp Lin 0172525893🙋🏻
📮 FREE POSTAGE 🎁

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

Masih terkejut dengan DISKAUN FATTAH HATI❤️ nie ker saiyangg😙
.
Mana taknyer bila dpt harga promo yang jimat RM20 nie kan beratur-ratur tanya sampi bila sis harga DISKAUN nie..hihi! Sis pun xtau yang, yang penting meh laa grab sekarang takut bila tamat nanti mmg betul-betul FATTAH HATI 💔
.
Misi raya tahun nie nk cantik flawless dgn hasil mencalit jer OK? Baru laa sedara mara tanya "apa rahsia awet muda nie" hahh baru laa share WD nie power👍🏼
.
Banyak pulak kita bebel ea☝🏼
Kalau dah berkenan jangan tunggu lelama. Jomlah masuk meminang ❤
.
HARGA PROMO WD
1 RM75sem/ RM80ss
2 RM150sem/ RM160ss
3 RM225sem/ RM240ss
🚚 FREE POSTAGE
.
Lekaihhh whatsapp📲 012-3862572
COD🚗: Shah Alam/ Glenmarie/ Subang🌹⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
#womendesire⠀⠀
#womendesireeessentialcream⠀⠀
#calitcalitdahcantik⠀⠀
#adleesyabeauty⠀⠀
#wdec⠀⠀
#wdecmurah⠀⠀
#wdeclovers⠀⠀
#sayajualkosmetic⠀⠀
#sayajualprodukkecantikan ⠀⠀
#sayajualmakeup⠀⠀
#berniagadotcom⠀⠀
#kkm⠀⠀

Baru pakai 3 botol wd dah nampak hasil cenggini.Start calit bulan 12 sampai sekarang.Mak aii cermat sungguh makcik ni guna. .
.
Katanya 'benda mahal kena le berjimat sayang guna banyak2'.hehe.
Bunyi cam sama ayat mak Aye guna.ahakss .
.
Kadang2 orang tua ni bukan nak cantik jadi cam nealofa sangat punn lebih kepada nak rawat masalah lelain.Tapi kalo dah ter #awetmuda tu kira bonus le makcik ye. .
.
Krim wd ni krim teknologi nano 12 kali lebih pantas meresap ke dalam kulit terus ke pembuluh darah.Hanya calit calit kat nadi kesannya terpancar di wajah. .
.
Jimat masa,jimat belanja.
Lagi jimat uolss beli sekarang diskaun rm20.
.
Best ke idokk? .

#WomenDesireeEssentialCream
#baazaronline #baazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilmurah
#wdecmurah
#wdeclovers
#wdec
#wd
#calitcalitcantik
#cantik
#awetmuda
#moodrepublik
#instafamous
#instashop
#like4like
#likeforfollow
#teammokda
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#usahawanmuda
#youcanduit
#testimoni
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#erezeki
#bisnesonline

Bestnya kan kalau satu badan cerah, bukan takat muka je tau. Celah bedah celah tiakk tempat tersorok pun boleh cerah. Dengan WD calit calit je cerah satu badan? Betul ke ni? .
.
.
Kalau perasan kebanyakan pengguna WD sebelumnya ada masalah kulit kusam. Lepas 2 3 bulan mencalit terus kulit cerah berseri memancor macam bidadari
.
.
.
Itulah uniknya WD. Penggunaan MUDAH je hanya calit pada 3 nadi utama. Pantas menyerap, tiada serdak melekat dan tidak melekit. Ramuan yg ajaib dalam WD membantu merawat kulit dari dalam, bukan luaran. Antara ramuan hebat dalam WD adalah : .
.
.
✔️ EKSTRAK AKAR TREE POENY : Herba yg berkurun digunakan di China. Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dan sisa darah kotor yg melekat pada saluran darah dan bawa keluar dari badan .
.
.
✔️ ARBUTIN : Ekstrak burberry yang membantu mencerahkan kulit serta agen anti penuaan .
.
.
✔️ EKSTRAK SAXIFRAGA SARMENTOSA : Mengandungi antioksidan yang baik untuk memutihkan kulit secara semula jadi, mengawal pengeluaran minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat
.
.
.
BAGAIMANA WD BEKERJA?
.
👉🏻 TEKNOLOGI BIONANO : Teknologi banyak digunakan org Jepun dan Korea. Bahan dalam WD diperhalusi dgn molekul paling halus, 50 kali ganda halus daripada sehelai rambut tau. Mampu meresap sepantas 12 kali ganda ke dalam pembuluh darah, terus bawa khasiat kandungan bahan WD ke seluruh badan .
.
.

Kalau awak mencari produk mencerahkan satu badan, WD lah jalan penyelesaiannya. Tona demi tona kulit cerah sekata satu badan. Nak rasainya sendiri?
.
.

Satu botol WD tahan sebulan hingga 2 bulan ya, sangat lahh jimattt. PROMO RM75 seunit hampir tamat. Lekass grab sekarang
.
.
Whatsapp 01132209609

Tolong sis bolehhh?? Tolong habiskan stock cepattt guysss !!! Discount 20% all loose items !.
.
Berita baik untuk semua penggemar Nour Ain. Sempena Nour Ain Beauty Care nk buat packaging baru bulan 5 ni, laa ni kami nk habiskan stok bulan ni. Meh tolong habiskan stok kami cepattt !!!!
.
Stok makin nipisss.. lambat habisss. Ting tingg tinggg lajuu je whtsapp ni haa..
.
Jom dapatkan dengan kami sekarang
@nourainstokis
@nourainstokis
@nourainstokis *selagi stok masih ada.
.
Jika berminat contact kami ya .
WHTSAPP/SMS/CALL 0123512791 .

#nourainpromotion #promosinourain #nourainrawang #nourainbeautycare #nourainbeauty #nourainstokis #nourain #beautycare #serum #WDECmurah #WDmurah #WDEC #WD #nightcream #daycream #nourainmurah #freepostage #nourain4in1 #nourain3in1 #nourain5in1
STOKIS BERDAFTAR : IZZATI BINTI ZAMBRI

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah

Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! PROMOSI JIMAT RM 20 untuk setiap pembelian WDEC sedang berjalan ! So, cepat grab sementara stok masih ada ! .
Apa istimewanya WDEC ni? .
.
*********************************
FUNGSI & KELEBIHAN WDEC:
*********************************
1) nk turunkan berat badan/kurus/slim
2) nk buang segala lemak2
3) masalah perut buncit
4) nk hilangkan stretchmarks
5) nk hilangkan parut pada muka dan badan
6) masalah jerawat muka dan badan
7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah.
9) nk kecilkan peha
10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape
11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara
12) ketatkan miss-V mcm anak dara
13) masalah angin2 dlm badan
14) resdung/alergik
15) asma/lelah
16) migrain/selalu sakit kepala
17) stress/moody/cepat marah
18) sakit bahu/belakang
19) sakit lutut/betis
20) period tak normal
21) senggugut
22) keguguran rambut yg melampau
23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
24) tumit kaki pecah/merekah
25) masalah kulit kering/bersisik
26) masalah kulit berminyak
27) kulit kusam/ada eyebag
28) punggung "jatuh"
29) masalah ada "misai" perempuan
30) masalah susah tidur malam
31) nk putih badan dan muka dgn sekata
32) kulit sensitif/ruam/eczema
33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar
34) masalah peranakkan jatuh.
35) surutkan bisul.
36) terkena lecuran air panas atau minyak
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

MOST RECENT

Kalau nak tahu penangan susuk Moden ni boleh pergi cantik jauh mana, boleh lah start mencalit WDEC dari hari ni.
.
Mudah dan pantas menyerap sepantas 3 saat.
.
Terus meneroka dan menjelajah tubuh dalaman anda dan membuat pembersihan toksin yang berkeladak dalam tubuh secara optimum dan memperharui sel2 baru dengan pantas.
.
Bila toksin dah di usir dan zat2 aktif mula bertindak dan berkungfu dalam badan. Maka terhasil lah wajah tampil Awet Muda 5-10 tahun lebih muda dari usia sebenar anda.
.
Tak percaya?
.
Rugilah!
.
Sebab dah semakin ramai terkena penangan susuk moden era baru ini.
.
.
Almaklumlah dalam WDEC pun ada kandungan bahan yang HEBAT.
.
Antaranya .
🍃Peuraria Mirifica
🍃Gluthatione
🍃Arbutin
🍃Ekstrak akar tree peony.
.
Wowww memang gabungan kandungan bahan yang terbaik untuk mengembalikan keremajan anda.
.
"Women Desiree, Memahami keinginan WANITA"
.
PROMOSI jimat $9 dilanjutkan. Ambil peluang untuk rawat masalah Uolzz sekarang.
.
WDEC 1 UNIT $45
PROMO $36 (20% diskaun)

FREE POST📮
FREE FLYER📑
FREE GIFT🎁
FREE CONSULT🎓
.
WHATSAPP 📱90057530
.
#officialsgdealer #adleesyabeautydealer #singapore #syaridid_healthnbeautycare #krimhormon #wdecpromo #wdecawesome #wdecmurah #wdeclovers #calitcalitjer #cantiksihatluardalam #1001kegunaan #1001manfaat #1001masalahsettled #terbuktiberkesan👍👏 #telahterjuallbhdari200Kunit👍👏👏

Baru pakai 3 botol wd dah nampak hasil cenggini.Start calit bulan 12 sampai sekarang.Mak aii cermat sungguh makcik ni guna. .
.
Katanya 'benda mahal kena le berjimat sayang guna banyak2'.hehe.
Bunyi cam sama ayat mak Aye guna.ahakss .
.
Kadang2 orang tua ni bukan nak cantik jadi cam nealofa sangat punn lebih kepada nak rawat masalah lelain.Tapi kalo dah ter #awetmuda tu kira bonus le makcik ye. .
.
Krim wd ni krim teknologi nano 12 kali lebih pantas meresap ke dalam kulit terus ke pembuluh darah.Hanya calit calit kat nadi kesannya terpancar di wajah. .
.
Jimat masa,jimat belanja.
Lagi jimat uolss beli sekarang diskaun rm20.
.
Best ke idokk? .

#WomenDesireeEssentialCream
#baazaronline #baazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilmurah
#wdecmurah
#wdeclovers
#wdec
#wd
#calitcalitcantik
#cantik
#awetmuda
#moodrepublik
#instafamous
#instashop
#like4like
#likeforfollow
#teammokda
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#usahawanmuda
#youcanduit
#testimoni
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#erezeki
#bisnesonline

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

.
Hanya calit di nadi, kulit cantik berseri
.
#wdecmurah #womendisereeessentialcream

Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan.
.
.
Tipuu lah kalau ade kaum wanita yang tak suka kan kecantikan, Nik memahami sangat hati wanita sebab kita sama 🙊Yelahh bangun je pagi basuh muka mesti muka jugak yang kita belek kan.
.
.
Sebab tue Nik sangat syorrkan WD pada Uols memang merawat dari dalam supaya terpancar keserian wajah.
.
.
Dalaman dah cantik keserian pun terserlah. Keserian Itu berpunca dari dalaman yang sihat dan bersih, akan kekalkan keserian wajah kita. Tak susah nak cantik dengan WD. Krim kecantikan PALING JIMAT MASA. .
.
Setiap pagi sebelum pergi kerja atau selepas mandi tapii sebelum makeup, jangan lupa sapu WD jugak tau
Selepas mandi atau sebelum tidur, jangan lupa sapu WD : .
.
✔ Sapuan WAJIB :
1. Sapuan WAJIB di nadi pergelangan tangan, nadi leher & bahagian ari-ari
.
✔ Sapuan Tambahan :
2.Di atas tengkuk (untuk kesegaran)
3. Bekas2 WD di jari sapu di hujung kening (untuk seri wajah)
4. Di tapak kaki. .
✅ Sebelum sapu, bau je WD tu. Boleh redakan stress yg tiba-tiba datang.Kandungan bahan WD memang ada aromatherapy yang mampu mengawal minda supaya lebih tenang.
.
✅ Walaupun tak sapu di muka, tapi kesannya sampai dimuka. Dengan hanya sapuan mudah di bahagian nadi, terus zasss meresap pantas (sebab guna teknologi nano) ke pembuluh darah untuk mengaktifkan sel sel u olss yang sedang tidur dan aktifkan sel sel baru setiap hari. .
✅ Ada masalah kulit kita berpunca dari masalah dalaman. Toksin, aliran darah tidak lancar, rahim tidak sihat. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. .
Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 #susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik. .
.
Selesaikan dalaman dahulu, pasti luaran terserlah keserian berpanjangan. #WD
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

NAMA SAYA SI COMEL WDEC😉!
_
Cik J asik nak berkampung jer di wajah😭!Senang jer Uolzz cara nak menghapuskan Cik J tuu.. Calit2 jer dgn si cinonet WDEC tu haa.. selesailah masalah tuu😁!!!
.. Siapa yang dah kenal dengan saya pasti akan jatuh cinta dengan keberkesannya. Kuasa Calitan yang membuatkan ramai wanita bertukar menjadi lebih awet muda 5-10 tahun dari usia.

Woww bukan itu jer taw,

Kulit yang semakin cerah seluruh tubuh badan.Tangan sendiri memegang pipi pun terasa seperti membelai kulit baby, sangat lembutt.Tiada lagi masalah kulit yang merungsingkan.

Setiap calitan terasa kesegarannya,sesegar bau Lavender yang ada di dalam kandungan bahannya yang amat mengasyikkan. Semakin hari semakin tenang dan semakin bahagia dengan perubahan positif yang di alami setiap hari.

Apalah sangat pelaburan yang di keluarkan untuk WDEC, Berbanding apa yang di miliki selepas berkenal kenalan dengannya.

Orang kata tak kenal tak cinta. Dah kenal terus jatuh cinta ❤
.
Utk info & Order👇👇👇👇👇👇👇
WHATSAPP 📲90057530 SYA👧

FREE POST📮
FREE FLYER📑
FREE GIFT🎁
FREE CONSULT🎓

#officialsgdealer #singapore #syaridid_healthnbeautycare #krimhormon #wdecmurah #wdecpromo #wdeclovers #calitcalitjer #calitcalitcantik #calitcalitsihat #cantiksihatluarandalaman #terbuktiberkesan #telahterjuallbhdari200Kunit

Rasa rugii ke kalau uols laburkan duit untuk RAWAT MASALAH KULIT Yang kritikal begini dengan rawatan paling MUDAH,PANTAS DAN BERKESAN.
.
Caranya hanya dengan menggunakan teknologi terbaru dunia kecantikan. Krim bioteknologi nano #WD, yang hanya perlu membuat sapuan di bahagian nadi.
.
Yang mana kandungan bahannya ialah Ekstrak tree peony. Yang mampu menyingkirkan toksin di dalam tubuh badan melalui perkumuhan dan perpeluhan.
.
Percayalah masalah kulit kita berpunca dari dalaman kita. Jadi rawatlah dalaman terlebih dahulu di samping penjagaan luaran kulit wajah juga untuk membantu menghalang sinar UV.
.
Yang mana ingin mencuba,uols masih layak untuk mendapatkan harga promosi jimat RM20. WhatsApp +6016-8373102 😍

Fuhhhh terkezutt!😱
.
.
Why why why dari dulu tak berkenalan dengan krim cinonet ni. Kenepa.??? Krim wangian lavender yang menyamankan pikiran, menenangkan minda. Freshhhh
.
.
Kalau dulu tebal melangit duk tepek pondation nak tutup muka kusam, jerawat jeragat bagai. Jangan citer pasal parut jerawat lagi.. penat lor nak tutup. Al maklum ler muka takder seri nak bagi seri bak penantin baru. Nakk bersiap pun ambik masa berrejamm rejam , cik abang tunggu dalam kereta tenungg ajerr pintu bila lahh bini den nak kua niehh 😜
.
Tapiiii Sejak konsisten #WD ni , keluar rumah jumpa kengkawan mereka puji wahhh makin cerah berseri ape rahsia nie?. Aisshhhh berbunga bunga rasa hati.
Sukaaa sangatt hati nie,Jimat duit camni. Tayah beli skincare yang bermacam macam barang tue dan makeup dah. Ahakkss. .
.
WD ni bagi kesan HEAD TO TOE taww saiiyangg. Luar dalam, Jangan ingat cecalit nadi tak jadi apa terkena point dia memang lain sungguh sunggub penangan nye . Cerahh bercahayaa jer muka tue haaa.
.
.
Jangan tunggu Promosi bagi salam ku yang terakhir baru lah hakak nak berlari ke rumah rimau kuning nakk tranfer duit . Takutt tersold out plak nnti kann. Jomm dapatkan sementara PROMOSI JIMAT RM20.
.
.
Jom jom hakak, Nik ade wat luvky draw Hadiah WD untuk pembelian sehingga hujung oktober. Lekaihhh tau.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Alhamdullillah calon pertama cabutan bertuah hadiah #WD seunit.😍
.
Jom awakss join cabutan bertuah kita. Hadiah #WD seunit, kalau peryertaan ramai kita tambah hadiah lagi. 😎
.
Beli 1 WD #Rm75, dapat 1 Nama.
Beli set combo WD+VH dapat 2Nama.
.
Sehingga hujung bulan 10 ye lalink.💞
.
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI?
.
.
Apa kaitannya?
.
.
✅ Krim ini adalah krim bio-teknologi nano yang 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi-nadi)
.
✅Krim ini menyerap melalui pembuluh darah anda. Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat.
.
✅Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin-toksin berlebihan di dalam tubuh badan. Sebab itu kalau saluran darah banyak tersumbat jadi macam-macam penyakit termasuk masalah KEGEMUKAN sebab banyak toksin terkumpul dalam badan & tidak dinyahtoksin secara sihat. ✅Kalau nak cuci saluran itu, WD adalah antara produk yang terbaik. InsyaALLAH. Confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah okey, dah bersih, dah cantik, tak ada tersumbat-sumbat. Jadi badan pun akan ringan, perut pun kempis bila tiada lemak & toksin terkumpul dalam badan. .
.
Ok dah faham kenapa perlu buat sapuan di nadi? Jom mulakan😉
#womendesireeshahalam
#womendesireeselangor #wdmurah #wdselangor #wdshahalam #wdcyberjaya #wdeccyberjaya #tipscantik #tipssihat #tipsawetmuda #tipswanita #wdecmurah #wdecselangor #wdecshahalam #womendesireemurah #womendesireecyberjaya
#dealeradleesyabeautyshahalam #tipsjerawat #tipskulitcantik #tipsputihcantik #wdbrunei #wdsingapore

Meh nak habaq, #WD masih lagi ade promosi jimat rm 20 ye☺️Sebelum tu, mehh luangkan masa SATU minit baca info berkaitan WD ⤵️
.
.
WD ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO. Pernah dengar Bio teknologi NANO ni? .
.
Teknologi Nano ni banyak di gunakan dalam produk korea tau sebab tu ramai orang korea lelawa. WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita.
.
.
Cuci darah kotor dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati. Supaya nanti kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang menyinari pagi, memancor mancor giteww. Yang pastinya wajah tampak lebih awet muda 5tahun dari usia sebenar kita. Syokkk haihhh!
.
.
Cara penggunanan pun sangat mudah sapu sapu kat bahagian nadi je. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita. .
.
Dah baca masih ada yang tak clear? Atau nak tanya soalan lain yang terbuku di hati meruntun jiwa? Mehh la kita borak panjang lebar kak Yun sudi dengan rela hati ingin kongsi kan pada uols 😘
.
.
#Teamizah
#wdshahalam #womendesireeshahalam
#womendesireeselangor #wdmurah #wdselangor #wdshahalam #wdcyberjaya #wdeccyberjaya #tipscantik #tipssihat #tipsawetmuda #tipswanita #wdecmurah #wdecselangor #wdecshahalam #womendesireemurah #womendesireecyberjaya
#dealeradleesyabeautyshahalam #tipsjerawat #tipskulitcantik #tipsputihcantik #wdbrunei #wdsingapore

Bestnya kan kalau satu badan cerah, bukan takat muka je tau. Celah bedah celah tiakk tempat tersorok pun boleh cerah. Dengan WD calit calit je cerah satu badan? Betul ke ni? .
.
.
Kalau perasan kebanyakan pengguna WD sebelumnya ada masalah kulit kusam. Lepas 2 3 bulan mencalit terus kulit cerah berseri memancor macam bidadari
.
.
.
Itulah uniknya WD. Penggunaan MUDAH je hanya calit pada 3 nadi utama. Pantas menyerap, tiada serdak melekat dan tidak melekit. Ramuan yg ajaib dalam WD membantu merawat kulit dari dalam, bukan luaran. Antara ramuan hebat dalam WD adalah : .
.
.
✔️ EKSTRAK AKAR TREE POENY : Herba yg berkurun digunakan di China. Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dan sisa darah kotor yg melekat pada saluran darah dan bawa keluar dari badan .
.
.
✔️ ARBUTIN : Ekstrak burberry yang membantu mencerahkan kulit serta agen anti penuaan .
.
.
✔️ EKSTRAK SAXIFRAGA SARMENTOSA : Mengandungi antioksidan yang baik untuk memutihkan kulit secara semula jadi, mengawal pengeluaran minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat
.
.
.
BAGAIMANA WD BEKERJA?
.
👉🏻 TEKNOLOGI BIONANO : Teknologi banyak digunakan org Jepun dan Korea. Bahan dalam WD diperhalusi dgn molekul paling halus, 50 kali ganda halus daripada sehelai rambut tau. Mampu meresap sepantas 12 kali ganda ke dalam pembuluh darah, terus bawa khasiat kandungan bahan WD ke seluruh badan .
.
.

Kalau awak mencari produk mencerahkan satu badan, WD lah jalan penyelesaiannya. Tona demi tona kulit cerah sekata satu badan. Nak rasainya sendiri?
.
.

Satu botol WD tahan sebulan hingga 2 bulan ya, sangat lahh jimattt. PROMO RM75 seunit hampir tamat. Lekass grab sekarang
.
.
Whatsapp 01132209609

Saya tahu masih ramai diluar sana yang beli WD tapi masih tertanya-tanya, apa lagi rahsia disebalik WD dan calitannya? Bagaimana cara guna yang sebetulnya sehinggakan beribu pengguna berjaya tampil jelita? .
.
.

Nak kesan mantopsss dan meletopsss, saya syorkan awak calit WD di 3 point utama SELEPAS mandi. Kenapa selepas mandi? Okay jom baca apa kelebihan calit WD selepas mandi 👇🏻 .
.
.
✔️ Normal selepas mandi, pori masih terbuka. Kulit kita mempunyai beribu liang pori kecil yang mana memudahkan molekul halusss WD ini mudah menyerap ke dalam kulit terus ke pembuluh darah tau
✔️ Keadaan kulit yang masih lembap selepas mandi membolehkan sapuan WD dilakukan dengan rata, walaupun hanya sedikitttt sahaja yang digunakan. 14 bahan diformulakan dengan bioteknologi nano, sudah pasti tekstur sangat halus dan tiada serdak-serdak. Calit sedikit sahaja sudah memadai, jimat kann kannnn? 😉 .
.
.
Pasti ada yang bertanya, waktu lain tak boleh calit WD ke? Saya tahu, ramai jenis tak konsisten gara-gara sering terlupa. Siapa kata tak boleh? Mestilah BOLEHHH. Sebab itulah WD special, sebab boleh calit bila-bila dan dimana-mana sahaja .
.
.
▪️Tengah jammed, boleh calit
▪️Tengah meeting, boleh calit .
▪️Nak tidur malam, boleh calit .
▪️Dalam kelas / kuliah, boleh calit .
▪️Tengah sibuk memasakkk pun bolehh calit tau! .
.
.
Memasak? Ehh nanti hilang bila kena air! Jangan risau, si Kenid ni mampu meresap ke dalam kulit SEPANTAS 3 SAAT sahaja. Dapat bayangkan pantasnya bagaimana? Jadi tiada masalah kalau lepas mencalit, nak teruskan memasak atau buat rutin harian lain .
.
.
Nak cantik jelita seperti kesayanganss @wdecterbaik4u_stokis yang lain? .
.
Whatsapp 01132209609

Janji WD itu pasti. Siapa yang konsisten calit setiap hari pasti kesannya tidak dapat dibandingi. Sebab tu saya kata, #wdlovers ni memanggg makin lama mencalit makin cantik. Sampai orang sebelah asyik tertoleh, nak tahu apa rahsianya 🙊 .
.
.
Kalau dulu kulit kusam ketara, sekarang cerah berseri. Seri muka memantul-mantul. Make up nipis pun dah cukup, tak perlu tepek make up tebal untuk tampil jelita .
.
.
APA RAHSIA WD SAMPAI HILANG KUSAM DAN WAJAH MAKIN BERSERI? .
.
.
✔️ Glutathione & Arbutin ; dua bahan yang terkenal sebagai agen pencerah semulajadi. Tanpa menghakis kulit, WD yang meresap masuk melalui pembuluh darah bertindak mencerahkan kulit dari dalam. Barulah kesan sekata seluruh tubuh .
✔️ Ekstrak Akar Tree Peony ; menyingkirkan toksin dan lancarkan aliran darah. U olss tahu kan, toksin salah satu punca kulit kusam tidak bermaya? Aliran darah yang lancar sekaligus boleh buatkan wajah glowing pinkishhh gittewww .
✔️ Niacinamide ; sejenis vitamin B3 yang melembapkan dan menanjalkan kulit. Kulit kering dari dalam punca kedutan dan jeragat timbul tau .
✔️ Ekstrak Pueraria Mirifica ; stabilkan hormon. Jangan tak tahu, hormon memainkan peranan penting untuk kita sentiasa tampil awet muda dan wajah bebas cela .
.
.
Bahan-bahan ini diformulasikan dengan teknologi nano yang mana molekul sangattt halus, 50 kali ganda halus dari sehelai rambut tau! Calit pula dinadi, dimana pembuluh darah mengepam darah dengan pantas ke seluruh tubuh. Jadi tak hairanlah bila calit WD ni kesan pantas dan menyeluruh seluruh badan ✌🏻 .
.
.
Dah tahu bagaimana calit di nadi boleh cantik, cerah, gebu dan awet muda? Nak tampil jelita juga? .
.
.
Whatsapp lekaihhh 01132209609 okayh

"Mama kata abah calit WDEC tak kira masa. Kadang tu buat macam perfume jer duk calit sana sini " - Diela 😄 .
.
.
Siapa kata WDEC untuk golongan muda remaja jer?! Jangan tak tahu ramai makcik pakcik diluar sana dah mula termimpi-mimpi kalau seharian tak calit WDEC. Berebut guna dengan pasangan tu dah biasa. Yelah, mana tahan bila isteri makin mengancamm bergetah kennss hiks 🙊🙈 .
.
.
Saya memang syorkan guna WDEC ketika masih muda remaja lagi. Sebab waktu muda inilah segalanya kena jaga. Sel-sel kulit pun mudah dikejutkan untuk aktif kembali. Dalaman pun masih cantikk bak kata mak bidan. Pendek kata, yang muda ni senang dirawat .
.
.
Nak cantik luar dan dalam dengan WDEC? Awak duduk diam je calit WDEC, yang lain tu biar si kenid ni yang uruskan. Hormon, jerawat, jeragat, parut, bintik hitam dan lain-lain masalah kulit ni sekejappp ajerrr WD settlekan. Pejam celik dah cantik seluruh badan, bukan muka jer tauuu 💁🏻 .
.
.
Nak tips best dan harga special terus whatsapp 📲90057530 hokey!
FREE POST📮
FREE FLYER📑
FREE GIFT🎁
FREE CONSULT🎓

#officialsgdealer #adleesyabeautydealer #syaridid_healthnbeautycare #singapore #krimhormon #wdecawesome #wdecpromo #wdecmurah #wdeclovers #calitcalitjer #cantiksihatluardalam #1001kegunaan #1001manfaat #1001masalahsettled
#terbuktiberkesan👍👏 #telahterjuallbhdari200Kunit👍👏👏

Most Popular Instagram Hashtags