#wd

11 posts

TOP POSTS

lemonspawn
⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ━━
⋆。「📷; lemongrabgoesplaces」。⋆
⋆。「Source; Tumblr」。⋆ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•
•
Backup: @bubbledruby
#stevenuniverse #meme #pearlmethyst #peri #peridot #lapislazuli #lapis #lapidot #cheesepuff #jasper #rose #rosequartz #YD #WD #BD #PD #sardonyx #stevonnie #garnet #amethyst #pearl #steven #universe #stevenuniverse #su #corruption #gem #crystalgems #ruby #sapphire #fusion

#wd#my#cousin#bro..... 💛👌

THANK YOU SENIORS! We will be honoring the class of 2017 today. We play Princeton at 3pm on the 'kopf! #tyseniors #seniorday #rivalryweek #georgeshouse #WD>WS #LGR

.
《交流会》
2年生にWD教えていただいきました!
自主練しても良くできなかったけど教えていただいて少し上達した気がした😌
けど全然まだ汚いしセンター取れないからもっともっと頑張う👍🏻
#交流会 #シセビ #WD #0429

MOST RECENT

tag yourself im the nice egg
⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ━━
⋆。「📷; ?」。⋆
⋆。「Source; ?」。⋆ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•
•
Backup: @bubbledruby
#stevenuniverse #meme #pearlmethyst #peri #peridot #lapislazuli #lapis #lapidot #cheesepuff #jasper #rose #rosequartz #YD #WD #BD #PD #sardonyx #stevonnie #garnet #amethyst #pearl #steven #universe #stevenuniverse #su #corruption #gem #crystalgems #ruby #sapphire #fusion

Wow! Hanya dengan 1 botol je, sis ni mampu miliki wajah yang mulus.
.
Tiada lagi jerawat.
Yang hanya ada dalam hati, WD yang tersemat.
.
Nak cuba tak?
Jom PM Hani
019.2592.921
.
#wd #wdec #wdbandarsaujanaputra #wdselangor #womendesireessentialcream #womendesiree #skincaremurah #testimoniwd #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa #nourain #nourainmurah #nourainskincare #azanisscarserum #azanisscarserummurah#dianz #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitc - #regrann

#WD BOLEH MENCERAHKAN KULIT?
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.

#JAWAPAN
.
Ye sayangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh badan kita tau sebab kalau syg² nak tahu, dalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu,
.
🔸 Glutathione - ejen pemutih.
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit & pigmen.
🔸 ScutellariaBaicalensis - Tinggi dalam antioksidan.
Galakkan pemutihan kulit.
.
Haaaa... oleh sbb terdapat bahan², maka tak mustahil la kulit badan kita makin cerah lpas guna WD.

Calit² jer dh boleh miliki kulit cerah mulus kan, mana nak dapat, takyah susah² shake² bagai.
Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari.😍 Tona kulit tak sekata?
Kulit berjerawat?
Masalah² kulit yg lain?

Juga boleh ikhtiar dgn WD, nak tau kesannya macam mana, kena la cuba dulu, tak rugi pun syg², silap haribulan terjatuh cinta la pulak dgn si cinonit ni.❤
.
Whatsapp 0129066408 😊
.

FAST ACTION FAST RESULT!!! 👍👍
.
SERLAHKAN AURA & KEAYUANMU DENGAN CALITAN WD!! 😍
.
Pm Hani
019.2592.921
.
#wdec #wd
#WomenDesiree - #regrann

Jeragat adalah masalah kulit yang biasa. Ia menyebabkan kulit jadi gelap, bertompok dan berubah warna. Jeragat lebih biasa terjadi di kalangan wanita berbanding lelaki. .
Walaumacamanapun, jeragat tak bagi apa-apa kesan kecederaan fizikal, cuma kita akan rasa segan dan tak yakin bila berdepan dengan public.
.
Mereka yang berkulit gelap lebih berisiko daripada yang berkulit cerah. Antara punca jeragat :
.
► Kandungan estrogen dan sensitiviti progesteron. Ini bermakna penggunaan pil kawalan kelahiran (birth control), pil kesuburan, dan pil terapi hormon yang berterusan boleh menyebabkan jeragat.
.
► Tekanan (stress).
.
► Penyakit tiroid.
.
► Selalu terdedah kepada cahaya matahari.
.
► Bagi sesetengah wanita, melasma akan hilang dengan sendiri. Ini biasanya berlaku apabila jeragat muncul disebabkan perubahan hormon semasa mengandung. Untuk kes sebegini, selepas melahirkan, jeragat akan hilang

#KrimKecantikanTerbaik
#CalitCalitCantik
#WD
#PakarTerapiKecantikan
#AwekMuda
#KulitKusam
#Jeragat
#Jerawat
#Parut
#Gebu
#Flawless
#Ance
#Ramping
#Slim
#Kurus
#RakanNiagaDiperlukan
#MisiDuitRaya
#MisiWD3000
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp3
#IGMashUp

i still flip several shits over this scene
⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ━━
⋆。「📷; Gravity Falls」。⋆
⋆。「Source; Disney Rawr xD!!1!」。⋆ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•
•
Backup: @bubbledruby
#stevenuniverse #meme #pearlmethyst #peri #peridot #lapislazuli #lapis #lapidot #cheesepuff #jasper #rose #rosequartz #YD #WD #BD #PD #sardonyx #stevonnie #garnet #amethyst #pearl #steven #universe #stevenuniverse #su #corruption #gem #crystalgems #ruby #sapphire #fusion

พาผู้ชายออกงาน#แขกรับเชิญ#WD "Boy&Ploy"🤵👰🎉🎊

全て
#オフホワイトドレス
もしくは #ふわっと系

どれも良くて
刺繍もしつこ過ぎず
でも可愛くて
これこれー😍
っていうのが
たくさんあった
ドレスショップでした

店員さんも
ほんわかしてて
話しやすかった

母と妹と
いったのですが
行くのはちょっと
車だし大変で
お店はただ貸切なので
混雑したとこでなく
母も安心して
連れていけました

かなり疲れて
ましたが😅

でもここで
母はわたしの最終を
見てたので
式には参列
できなかったけど
あの時見た記憶が
あるといってます😢

#試着3回目 #全国のプレ花嫁さんと繋がりたい #TG花嫁 #ちーむ0304 #weddingdress #wd #ドレス試着レポ #卒花レポ #2017春婚 #卒花嫁 #日本中のプレ花嫁卒花嫁さんと繋がりたい #関東花嫁 #日本中のプレ花嫁さんと繋がりたい #ウエディングタグ #全国の卒花嫁さんと繋がりたい #ウェディングニュースブライズレポーター

pretty much
⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ━━
⋆。「📷; theyseethestrals」。⋆
⋆。「Source; Tumblr」。⋆ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•
•
Backup: @bubbledruby
#stevenuniverse #meme #pearlmethyst #peri #peridot #lapislazuli #lapis #lapidot #cheesepuff #jasper #rose #rosequartz #YD #WD #BD #PD #sardonyx #stevonnie #garnet #amethyst #pearl #steven #universe #stevenuniverse #su #corruption #gem #crystalgems #ruby #sapphire #fusion

WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yg bergelar wanita ❤️
.
Bukan krim kecantikan biasa. Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik 🙅🏻
.
.
✔️ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit muka.
.
✔️ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. .
.
✔️ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita
.
✔️ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya. .
.
.
Pastikan air 3L sehari. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya calitan di nadi 💃🏻
.
.
FREE POSTAGE
WD RM95
Nak harga RM75/unit beli 3 unit sekaligusss (JIMAT RM60)
Whatsapp Hani
019.2592.921
.
#womendesireessentialcream
#calitcalitcantik
#dropshipdIPERLUKAN
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#ruangrezekihanania
#ohabangkosmetik
#terlajaklaris
#wdec
#wdbandarsaujanaputra
#wd #sabah #sarawak
#womendesiree - #regrann

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags