#waxmurah

MOST RECENT

Thank you dear share FYNAWAX REVIEW 😍 No more bulus2 panjang.
.
.
.
Why FYNAWAX ?
❤100% organic hair removal
❤Bulu tumbuh lebih halus
❤Melambatkan pertumbuhan bulu
❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur
❤Mengurangkan ketiak berbau
❤Harga mampu milik
❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan
❤Selamat digunakan utk kulit sensitif
❤Ibu mengandung pun selamat guna .

Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat
.
✔1 jar 450 gram fynawax
✔FREE 10 washable cotton strips
✔FREE 2 wooden stick
✔FREE 1 mini instruction how to wax
.
Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀
BELUM CUBA BELUM TAHU ❤
.
Klik link on bio for more info 💕
.
.
#fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX
#DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034

Thank you dear share FYNAWAX REVIEW 😍 No more bulus2 panjang.
.
.
.
Why FYNAWAX ?
❤100% organic hair removal
❤Bulu tumbuh lebih halus
❤Melambatkan pertumbuhan bulu
❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur
❤Mengurangkan ketiak berbau
❤Harga mampu milik
❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan
❤Selamat digunakan utk kulit sensitif
❤Ibu mengandung pun selamat guna .

Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat
.
✔1 jar 450 gram fynawax
✔FREE 10 washable cotton strips
✔FREE 2 wooden stick
✔FREE 1 mini instruction how to wax
.
Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀
BELUM CUBA BELUM TAHU ❤
.
Klik link on bio for more info 💕
.
.
#fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX
#DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034

Thank you dear share FYNAWAX REVIEW 😍 No more bulus2 panjang.
.
.
.
Why FYNAWAX ?
❤100% organic hair removal
❤Bulu tumbuh lebih halus
❤Melambatkan pertumbuhan bulu
❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur
❤Mengurangkan ketiak berbau
❤Harga mampu milik
❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan
❤Selamat digunakan utk kulit sensitif
❤Ibu mengandung pun selamat guna .

Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat
.
✔1 jar 450 gram fynawax
✔FREE 10 washable cotton strips
✔FREE 2 wooden stick
✔FREE 1 mini instruction how to wax
.
Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀
BELUM CUBA BELUM TAHU ❤
.
Klik link on bio for more info 💕
.
.
#fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX
#DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034

Kenapa perlu Dollywax ?
.
Dollywax boleh wax seluruh badan tanpa kesan sampingan. Antara bahagian badan yang boleh di wax :
✔ Misai janggut, Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLYWAX
✔️Boleh Di Reuse (wax yang sudah dicairkan)
✔️ Tidak melekit & tanpa kain
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau kuat ✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
.
.

#waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hardwaxbeanshop #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia ##hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #produkkecantikan #letscantik #likeforlikes #likeforfollow #malaysiainstashop #muamalaysia #kualalumpur #sayajualmurah #brazilianhair #uitmshahalam #shahalam #jellywaxmalaysia #codjellywax

Our Hot Selling Combo Set.. memang ramai yang grab combo set ni sbb lebih jimat..yang penting waxing job jd lebih mudah,senang dan jimat masa.. 💕 .
So sapa2 yg nak merasa suasana spa kat rumah wajib grab combo set nii.. tak perlu tiap2 bln nk g spa dah spend smpai beratus2 skali pegi 😜
.
Whatsapp sis 0122396911
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia # #hantaran #dollywax #dollywaxmalaysia

Jum try Zazawax Hair Removal Kit sebab wax ini dpt menghapuskan segala jenis bulu yg ada di anggota badan kita.

Ketiak hitam akibat bercukur? Bulu cepat tumbuh wlpn selepas bercukur?
Jangan risau Zazawax dpt menyelesaikan masalah anda.

Kelebihan Zazawax : ☑ membuang bulu2 yg ada sehingga LICIN
☑ mencabut sehingga akar
☑ MEMUTIHKAN kulit terutama di bahagian ketiak dan celah paha
☑ dpt membantu merawat ruam akibat terlalu kerap bercukur
☑ bulu akan tumbuh selepas 2-3 minggu
☑ bulu yg tumbuh akan menjadi lebih halus

Cepat dapatkn ZAZAWAX dgn segera!
RM25 ss RM28 sm
*exclude cod/postage

Fb page : Zaza wax
Instagram : @Zazawax.kch
Hotline : WWW.WASAP.my/60146881665

Stay sweet and gorgeous with Zazawax

DIY waxing at home with salon quality result

#ZazaWax #hairremovalkit #waxorganic #waxmurah #pencabutbulu #pencabutbulukaki #pencabutbuluroma #pencabutbulumurah #sabah #sarawak #labuan #kotakinabalu #kuching #samarahan #melaka #segamat #muar #gemas #tangkak #waxremover #kl #selangor #pahang #kedah #negerisembilan
#perak #kelantan #perlis #penang #gunatanparaguragujom

BEZA SHAVING DAN WAXING
.
❤SHAVING
kebiasaannya bila bercukur hanya bulu roma dipermukaan kulit sahaja yg akan hilang dan malangnya dalam 2@3 hari selepas tu bulu akan tumbuh semula. Dan kita mengulangi proses yg sama untuk membersihkan kawasan yg berbulu terutama ketiak dan salah satu punca ketiak menjadi gelap dan hitam.
.
❤WAXING
Kenapa bila waxing bulu lambat tumbuh ? Wax berfungsi untuk mencabut bulu roma hingga ke akar, dan disebabkan itulah bulu lambat tumbuh. Bulu akan tumbuh selepas 2-3minggu dengan lebih halus dan semakin kurang.
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia # #hantaran #dollywax #jellywaxmalaysia

Bila start shave bulu, for sure bulu akan keep tumbuh, tumbuh dan keep tumbuh. For sure akan rasa tak selesa🙊🙊. .
Worries no more! Cold Wax by Wawawax akan bantu korang😌😌😌.
.
InsyaAllah dengan penggunaan yang betul, bulu akan cabut dengan akar, and guess what, kulit akan jadi lebih lembut without bulu-bulu tajam! 😌.
.
Jom wasap yaya 019-7863823 atau terus tekan link di bio ya. Cod kluang/masai/sri alam/permas jaya/pasir gudang 😋

Korang yang suka exercise tu mesti rasa rimas plus rasa peluh berbau kan time bulu tengah panjang🙊?.
.
Trust me, kalau guna Wawawax takde lagi bulu panjang yang merimaskan & dan menyebabkan peluh peluh tu terperangkap dan menyebabkan bau yang kurang menyenangkan🙊🙊.
.
Takde juga bulu yang menyucuk nyucuk saban minggu🙊.
.
Jom wasap yaya 019-7863823 atau terus tekan link di bio ya. Cod kluang/masai/sri alam/permas jaya/pasir gudang 😋

.
.
Assalamualaikum & selamat petang uolls 😍 maaf sis lama tak update sebab ada urusan sikit.
.
Utk makluman semua, bermula 17 September harga #wawawax RM35 include.
🌸240 gram wax.
🌸12 cotton strips.
🌸4 wooden sticks
🌸1 pouch bag
🌸 manual instruction.
.
Pouch bag dah include sekali dgn setiap pembelian wawawax tau 😘 best kan? Jom dapatkan dgn sis.
.
WA | DM 📲 012-9060019
WA | DM 📲 012-9060019
WA | DM 📲 012-9060019
.
#wax #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxuser #wawawaxbukitkatil #wawawaxayerkeroh #wawawaxbukitbaru #wawawaxayermolek #wawawaxsemabok #wawawaxbatuberendam #mmu #utem #waxing #shaving #buangbulu #waxproduct #organicwax #organicproduct #bebasbuluketiak #pencabutbulu #waxmurah #hairless #hairremovalmurah #organichairremoval #organicproduct #bazarpaknil #bigstage #dominasibbnu #antapermana #paskalthemovie #sarahsuhairi

Suri rumah yg sibuk dengan urusan harian rumah tangga pasti tidak mengimpikan "me time" untuk luangkan masa memanjakan diri di spa. Apatah lagi nak buang bulu di spa.
.
Jadi pilihan yg cepat dan mudah, pasti lah pisau cukur. Namun begitu, bulu cepat untuk tumbuh semula. Malah tumbuh dengan lebih tebal dan kasar.
.
Nak selesaikan masalah tersebut sebenarnya mudah sahaja 😉 Cubalah SWEETY WAX 👍
.
Terbukti berkesan mencabut bulu hingga akar tanpa perlu ke spa. Buat kat rumah jer pun boleh.

wasap.my/60199565082/sweetywax

#wax #waxing #waxmurah #tiadabulu #bebasbulu #waxmurahmalaysia #waxmalaysia #janggut #ketiak #kaki #misai #dada #betis #hotwax #sayajualwax #honeywax #produkviral #Sweetywax #sugarwax #waxcabutbulu #cabutbulu

Suri rumah yg sibuk dengan urusan harian rumah tangga pasti tidak mengimpikan "me time" untuk luangkan masa memanjakan diri di spa. Apatah lagi nak buang bulu di spa.
.
Jadi pilihan yg cepat dan mudah, pasti lah pisau cukur. Namun begitu, bulu cepat untuk tumbuh semula. Malah tumbuh dengan lebih tebal dan kasar.
.
Nak selesaikan masalah tersebut sebenarnya mudah sahaja 😉 Cubalah SWEETY WAX 👍
.
Terbukti berkesan mencabut bulu hingga akar tanpa perlu ke spa. Buat kat rumah jer pun boleh.

wasap.my/60199565082/sweetywax

#wax #waxing #waxmurah #tiadabulu #bebasbulu #waxmurahmalaysia #waxmalaysia #janggut #ketiak #kaki #misai #dada #betis #hotwax #sayajualwax #honeywax #produkviral #Sweetywax #sugarwax #waxcabutbulu #cabutbulu

Candywax membantu melambatkan pertumbuhan bulu baru. Bulu baru yang tumbuh akan lebih halus dan lembut berbanding bulu asal sebelum menggunakan Candywax.
.
.
Anda nak cuba Candywax? Dapatkan segera hari ni melalui stokis dan agen Candywax yang sah berdaftar sahaja. Beli yang Original dengan pelekat Hologram pada permukaan botol dan pelekat 'Kumpul dan Menang' yang disediakan di dalam botol Candywax.
.
.
Untuk order CANDYWAX, boleh wasap Pn. Nashrah
☎ +6010-5350305😍😍 Atau
.
KLIK SAJA LINK WHATSAPP DI BAHAGIAN BIO @bynashrahsabarudin.💗
. .

#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #pencabutbulu #buangbulumurah #buangbulu #brazillianwax #bikiniwax #threading #hotwax #waxmurah #plucking #hairless #candywax #candywaxmasjidtanah #candywaxlubokchina #candywaxmelaka #jualwax #diy #organicproduct
#candywaxbyrheaazuri
#waxhairremoval
#waxingmalaysia #candywaxmurah #CandywaxHologram #candywaxoriginal #candywaxmalaysia #CandywaxHairRemoval

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!
_
Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni?
_
Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau:
_
✅ Tak Perlu Cukur
✅ Tak Perlu Cabut .
✅ Tak Pedih
✅ Tiada Rasa Gatal .
✅ Tiada Kesan Cukur
✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis
_
Beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
Mcm mn nak order?
Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio 😘
_
📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day)
_
🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju)
_
#waxmurah
#waxmalaysia
#waxmalaysiamurah
#organichairremoval
#hairremovalmurah
#hairremovalmalaysia
#vivies
#vivieshairremoval
#wawawax
#wawawaxipoh
#wawawaxuser
#wawawaxperak
#norahwax
#norahipoh
#norahhairremoval
#norahorganichairremoval
#fynawax
#candywax
#candywaxmurah
#candywaxhairremoval
#sugarwax
#sugarwaxing
#brazilianwax
#waxing
#shaving
#cabutbulu
#buangbulu
#buluketiak
#bulumissv

NEW ARRIVAL‼️ HAA JANGAN INGAT BADAN SLIM JE BOLEH BERGAYA😉
HAKAK2 BADAN PLUSSIZE PUN BOLEH BERGAYA TAU😍

Jangan Terlepas tau EDISI TERHAD yang pastinya cun melecun 😘 .
.
🌸SONGKET RATU🌸

Mesti Miliki SONGKET RATU:-
Design yang sangat2 EKSLUSIF
• Material Baju SUPER HIGH PREMIUM PEAL SKIN A++
• Material skirt POLY COTTON SILK
• Corak yg menarik
• 5 Warna Yang Menawan & Memukau
• Design Kurung Modern
• Leher Bulat Berkun
• Cutting Loose Berdutt Belakang
• Jenis Kain A Cut
• Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
• Zip Kain Sebelah Kiri
• Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹
.
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk
✅ mudah digosok
✅ sejuk & selesa dipakai
✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

Ada SAIZ XS S M L XL 2XL 3XL 4XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai .
.
LIMITED EDITION
While Stock Last
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 2-3 Days
🕹No Refund Affer Paymant
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

HARGA:
RM110 SM / RM115 SS
2XL-3XL ADD RM10
4XL ADD RM15

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #bokittamalaysia #innersnowcap #khimarmurah #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #scrubmurah #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukambing #waxmurah #serumparut #younglivingmalaysia #sobella #missvperfume #bioeverplus #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

.
.
#tipswaxbywawawax
.
.
How to use our Wawawax without getting a mess since Wawawax pack in tube 💕
.
🌸 Press Wawawax on the spatula
.
🌸 Spread the Wawawax in direction of hair growth
.
🌸 Place cotton strip on the Wawawax and press
.
🌸 Grab the bottom edge of the cotton strip and pull it in the opposite direction of hair growth as fast as you can
.
🌸 Done! You have been WAX by WAWA! 🙊
.
Buy 1 tube Wawawax RM35 get 1 POUCH BAG,12 COTTON STRIPS, 4 SPATULA & 1 MANUAL INSTRUCTION! 🎁 Hurry up guys. 😍
.
WHATSAPP NOW!
📲 012-906 0019
📲 012-906 0019
📲 012-906 0019
.
#wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxbukitkatil #wawawaxbemban #wawawaxbukitbaru #wawawaxayerkeroh #wawawaxuser #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #homespa #waxproduct #organicwax #coldwax #organicproduct #bebasbuluketiak #hairremovalwax #pencabutbulu #hairremovalmalaysia #waxmurah #tampilcantik #bazarpaknil #waxbuangbulu #hairless #slotakasia #organichairremoval #sarahae #sarahsuhairi

🔥READY STOCK
.
PEARLWAX 300g SET
🔸300 gram wax beans
🔸15 pcs wooden spatulas
🔸1 wax warmer
.
PEARLWAX 100g SET
🔸100 gram wax beans
🔸10 pcs wooden spatulas
🔸1 wax warmer
.
Scent : Chamomile, Rose and Milk
.
🌸Our waxes combine high grade rosins and beeswax, leaving your skin sleek, smooth and hair free!
🌸No strips required.
🌸 Remove the smallest of hair (facial and body) on all areas of the body.
🌸Suitable for all skin & hair types.
🌸Less painful than traditional waxing
.
Natural Wax Ingredients: Colophonium(Rosin),Glyceryl Rosinate,Ethylene/VA Copolymer,Beeswax,Paraffin,Glyceryl Hydrogenate Rosinate,Methyl Hydrogenated Rosinate,Hydrogenated Coconut Oil,C30-45 Alkyl Methicone
.
#pearlwaxmalaysia #hardwaxbean #jellywax #sugarwax #wax #bodywax #malaysia #sayajual #bazaarpaknil #hardwax #hardwaxbeanmurah #pearlwaxmurah #waxbeanmurah #waxbeanmalaysia #pearlwaxmurah #pearlwax #sayajual #pearlwaxmalaysia #beanwaxborongmurah #pearlwaxborongmurah #sayajual #sayajualbeanwax #sayajualpearlwax #baazarpaknil #hairremoval #waxmurah #waxingmurah #dropshipneeded #waxingkitmalaysia #waxingsetmalaysia #hardwaxbeansmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan

.
.
Hi uolls!😊 Utk makluman semua, bermula 17 September harga #wawawax RM35 include.
🌸240 gram wax.
🌸12 cotton strips.
🌸4 wooden sticks
🌸1 pouch bag
🌸 manual instruction.
.
Pouch bag dah include sekali dgn setiap pembelian wawawax tau 😘 best kan? Jom dapatkan dgn sis.
.
WA | DM 📲 012-9060019
WA | DM 📲 012-9060019
WA | DM 📲 012-9060019
.
#wax #wawawax #wawawaxmelaka #wawawaxuser #wawawaxbukitkatil #wawawaxayerkeroh #wawawaxbukitbaru #wawawaxayermolek #wawawaxsemabok #wawawaxbatuberendam #mmu #utem #waxing #shaving #buangbulu #waxproduct #organicwax #organicproduct #bebasbuluketiak #pencabutbulu #waxmurah #hairless #hairremovalmurah #organichairremoval #organicproduct #bazarpaknil #sarahae #dominasibbnu #antapermana #bigstage #sarahsuhairi

Most Popular Instagram Hashtags