#waxmurah

MOST RECENT

.
Tips jimatkan wax di bahagian kaki.

Lepas tarik untuk kali pertama, tampal kain yang dah di wax di tempat lain macam dalam video, urut dan tarik.
.
Kain beserta wax kali pertama boleh guna untuk tampal di tempat lain kali ke dua. Selalunya boleh guna dalam dua kali je k.
.
Dapat sesuatu tak?😊 Tips ni efektif di bahagian kaki je tau.
.
.
Kaki-kaki travel, jom purchase wawaWax skrg.. COD BOLEH,
POSTAGE BOLEH.
.
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX, boleh order
☎ +6013-6243760 Hana @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! 😍😍
.
.

#wawawaxputrajaya
#wawawaxcyberjaya
#wawawaxbatucaves
#wawawaxgiantbatucaves
#wawawaxpublika
#wawawaxmasjidwilayah
#wawawaxjalankuching
#wawawaxgombak
#wawawaxbatumuda
#wawawaxdamansara
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #organicbyhana

Best sebab sekali zrappp tercabut hingga AKAR! Bulu ketiak hilang selamanya!! 😝🙈tangan bersih licin!! .
.
Bagi yang belum tahu, kesan daripada dollywax ialah ;
.
1️⃣ Bulu anda akan tumbuh sangat HALUS DAN JARANG!
-Lebih hebat lagi, jika guna berterusan
2️⃣ BULU HILANG SELAMANYA! -Bergantung pada hormon masing-masing 😋
.
Haaa jom cepat bebas bulu dengan shopping bersama DOLLYWAX
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Another good feedback from customer ❤️
.
RM25 FREE POSTAGE + FREE COD AREA KUALA TERENGGANU ( BERDEKATAN DURIAN BURUNG ) 🚘
.
.
Nk order blh WHATSAPP www.wasap.my/60179634760 📲 ataupun nk senang blh jea tekan link di bio sis ❤️
.
.
#WaxingMurah
#HoneyBeeWax
#HairRemoval
#WaxMurah
#PencabutBulu
#PenanggalBulu
#FeedbackHBW
#NaturalHairRemoval
#Wax
#Waxing
#SayaJualMurah
#KualaTerengganu

🍯 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
*wawa wax* : Cold wax tak perlu panaskan & boleh terus guna. .
✔ *Boleh guna untuk 1 badan termasuk muka & area private seperti miss v* .
✔ * 120 ml*  tahan  4-5 bulan. .
✔ kain untuk tarik & lain2.
.
.

Walaupon dia tak perlu panaskan tapi wax dia agak pekat.jadi dia mampu cengkam segala bulu halus & kasar😀
.
.

Wax  ni mmg *100%  organik & buatan orang melayu plus lulus KKM*
Jadi boleh guna tanpa was was😋🤗 .
.

NO KKM: NOT180304781K .
.✅ *Wax ini tiada kesan sampingan & selamat digunakan untuk ibu mengandung* 🤰🏼 .
✅ *dan kulit sensitif* .
💕
💕
🇲🇾 *PROMO 1 MALAYSIA*🇲🇾 .
💕1 tube WAWA ~RM55~ : *PROMO RM45* .
✅Including postage.
✅Free 4 gift. 🎁
✅Free set waxing .
.

PROMO COMBO*🇲🇾 ..
💕2 tubes wawawax : ~RM90~ *PROMO RM80*
Including postage.
✅Free 4 gift
✅Free set waxing .
✅Extra 5 cotton strips free .
.

STOK TERHAD* once stok habis kita akan tutup promo🙏🏽..
.
.
#bazarpaknilmurah #wawawaxmurah #wawawaxuser #testimonibyyin #freecodselectedarea #postagebyyin #organicwaxbyyin #pru14 #muakl #setapak #melawati #freecod #freegift #waxmurah #mesraalam 😘

.
Rimas dengan bulu lebat yang tak diingini? 😕
Jom kasi buang dengan #wawawax
.
.
Belum cuba belum tahu. Jom rasai sendiri keberkesanannya.
.
.
🌼1 set wawawax RM35 (exc pos)
✔FREE 12 cotton strips + 4 wooden spatula
✔FREE pouch bag WawaWax
✔FREE consultation
.
**Postage 1 🇲🇾 add RM4.75 only
(1 tube ketahanan max 1 tahun penggunaan)
.
.
Klik link whatsapp di bio untuk membuat pesanan 💕
.
.
#waxingmalaysia #waxmurah #organichairremoval #organichairremovalmalaysia

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!
_
Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni?
_
Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau:
_
✅ Tak Perlu Cukur
✅ Tak Perlu Cabut .
✅ Tak Pedih
✅ Tiada Rasa Gatal .
✅ Tiada Kesan Cukur
✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis
_
Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
Mcm mn nak order?
Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio 😘
_
📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day)
_
🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju)
_
#wawawax
#wawawaxuser
#wawawaxtestimoni
#wawawaxipoh
#wawawaxcodipoh
#wawawaxperak
#waxmurah
#bubblegumwax
#fynawax
#candywax
#vivieshairremoval
#candywaxmalaysia
#hairremovalwax
#hairremovalmurah
#organichairremoval
#laserhairremoval
#sugarwax
#sugarwaxing
#brazilianwax
#waxing
#shaving
#cabutbulu
#buangbulu
#buluketiak
#bulumissv
#buangbulumurah
#penghilangbuluketiak
#dollywax
#norahwaxipoh

Yayy @faezahelai pun suka sangat dengan Wawawax! 😍
.
Tak pernah guna wax sebelum ni? Jangan risau okay? Husna boleh guide korang cara waxing yang betul ☺️
.
Jom whatsapp Husna sekarang! Klik je link kat bio tuuu ❤️
.
.
.
#sayajualwax #sayajualwawawax #sayajualorganicwax #waxmurah #WawaWaxPekan #WawaWaxKuantan #wawawaxgombak

Thank you dear beli dengan @fynawax.bangi 💋Special gift for you

Stop shaving and love your skin okay 😘 Happy waxing 💕
.

Why FYNAWAX ?
❤100% organic hair removal
❤Bulu tumbuh lebih halus
❤Melambatkan pertumbuhan bulu
❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur
❤Mengurangkan ketiak berbau
❤Harga mampu milik
❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan
❤Selamat digunakan utk kulit sensitif
❤Ibu mengandung pun selamat guna .

Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat
.
✔1 jar 450 gram fynawax
✔FREE 10 washable cotton strips
✔FREE 2 wooden stick
✔FREE 1 mini instruction how to wax
.
Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀
BELUM CUBA BELUM TAHU ❤
.
Klik link on bio for more info 💕
.
.
#fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX
#DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!
_
Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni?
_
Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau:
_
✅ Tak Perlu Cukur
✅ Tak Perlu Cabut .
✅ Tak Pedih
✅ Tiada Rasa Gatal .
✅ Tiada Kesan Cukur
✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis
_
Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
Mcm mn nak order?
Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio 😘
_
📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day)
_
🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju)
_
#wawawax
#wawawaxuser
#wawawaxtestimoni
#wawawaxipoh
#wawawaxcodipoh
#wawawaxperak
#waxmurah
#bubblegumwax
#fynawax
#candywax
#vivieshairremoval
#candywaxmalaysia
#hairremovalwax
#hairremovalmurah
#organichairremoval
#laserhairremoval
#sugarwax
#sugarwaxing
#brazilianwax
#waxing
#shaving
#cabutbulu
#buangbulu
#buluketiak
#bulumissv
#buangbulumurah
#penghilangbuluketiak
#dollywax
#norahwaxipoh

SONANG JE KAN!
SAPA PERNAH BUAT NORAH BAGI LAH TESTIMONI.. ADA HADIAH TAU!
JUST SAPU TEKAN TARIK!
.
☑PROMO KHAS
☑LIMITED TIME OFFER!

Till 31 OKT 2018

Harga asal = RM35/jar
Harga Sale:
2 jar = RM60 ❗
2 jar = RM60 ❗
2 jar = RM60 ❗

Cod:
Bangi~Kajang~Putrajaya
norahwax_kakpah_beauty
.
Terdiri daripada 100% Organik (madu 🍯, minyak tea tree 🌿 & pati lemon 🍋)
.
SAPU➡TEKAN➡TARIK ➡Jom whatsapp 0196462826 or click je link on bio 📲
#OrganicHairRemoval #norahwax #ketiakhitam #share
#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval

SONANG JE KAN!
JUST SAPU TEKAN TARIK!
.
☑PROMO KHAS
☑LIMITED TIME OFFER!

Till 31 OKT 2018

Harga asal = RM35/jar
Harga Sale:
2 jar = RM60 ❗
2 jar = RM60 ❗
2 jar = RM60 ❗

Cod:
Bangi~Kajang~Putrajaya
norahwax_kakpah_beauty
.
Terdiri daripada 100% Organik (madu 🍯, minyak tea tree 🌿 & pati lemon 🍋)
.
SAPU➡TEKAN➡TARIK ➡Jom whatsapp 0196462826 or click je link on bio 📲
#OrganicHairRemoval #norahwax #ketiakhitam #share
#sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahwaxBangi #norahwaxKajang #norahwaxPutrajaya #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #naturalwax #bazaarpaknil #buangbulu #waxmurah #jellywax #jellywaxmurah
#organichairremoval

Are you interested to earn some cash by selling hair depilatory wax? If yes, hit us up! We offer great prices, and best of all, our waxes are ready stock for as low as RM5.40/gramme. But of course, minimum order quantity applies. 😄

#furfighters #hardwaxbeans #hardwax #hardwaxmalaysia #waxwarmer #sarawakonlineshop #hardwaxmurah #waxingmurah #malaysia #waxbeans #waxing #waxmalaysiamurah #waxingmalaysia #waxmurah #waxmalaysia #starpilwax #bluezoo #sgbeauty #beautycare #beauty #sabahonlineshop #esthetician #cabutbulu #buangbulu #scentedwax #shimmerwax #APWBangsar #hairremovalmalaysia #bruneionlineshop

Yes! Senang sangat nak travel dengan Wawawax ni tau. Dah lah tak payah panaskan bila nak guna, ringan dan tak mudah pecah pula tu 😍
.
Get your wax on now ladies!
.
Whatsapp +6019-9370252 untuk order WawaWax okay? 😘
.
.
#sayajualwax #sayajualwawawax #sayajualorganicwax #waxmurah #WawaWaxPekan #WawaWaxKuantan #wawawaxgombak

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!
_
Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni?
_
Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau:
_
✅ Tak Perlu Cukur
✅ Tak Perlu Cabut .
✅ Tak Pedih
✅ Tiada Rasa Gatal .
✅ Tiada Kesan Cukur
✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis
_
Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
Mcm mn nak order?
Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio 😘
_
📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day)
_
🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju)
_
#wawawax
#wawawaxuser
#wawawaxtestimoni
#wawawaxipoh
#wawawaxcodipoh
#wawawaxperak
#waxmurah
#bubblegumwax
#fynawax
#candywax
#vivieshairremoval
#candywaxmalaysia
#hairremovalwax
#hairremovalmurah
#organichairremoval
#laserhairremoval
#sugarwax
#sugarwaxing
#brazilianwax
#waxing
#shaving
#cabutbulu
#buangbulu
#buluketiak
#bulumissv
#buangbulumurah
#penghilangbuluketiak
#dollywax
#norahwaxipoh

Hye kesayangan Candywax, siapa lagi yang ada pertanyaan ?? .
.
Soalan :
Candywax ada expired date tak ?.
.
Jawapan :
Tiada kesayangan semua. Bagi mengelakkan Candywax anda daripada rosak, kami ada beberapa tips seperti dibawah :
.
.
✅ Tutup penutup botol Candywax dengan rapat & kemas untuk mengelakkan Candywax anda oxidised.
.
✅ Pastikan CandyWax anda tidak terdedah dengan direct sunlight.
.
✅ Pastikan anda menyimpan Candywax di suhu bilik.
.
.
Hanya rm35 tak termasuk postage
.
.

#candywax #hotwax #cantik #waxmalaysia #wawawax #coldwax #waxcabutbulu #waxmurah #sayajualwax #bazarpaknil #syukurselalu #noshaver #pencabutbuluorganik #pencukurbulu #misai #viral #artismalaysia #konvokesyen #ootd #kulitlicin #kulitputih #studentlife #malaysia #privatearea

Gabungan bahan organik untuk kesan terbaik. .
.
Mencabut bulu ▶️ Menarik daki ▶️ Melicinkan kulit ▶️ Melembutkan kulit ▶️ Mencerahkan kulit
.
.
WHATSAPP 017-6158399 .
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Most Popular Instagram Hashtags