[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#waxmissv

258 posts

TOP POSTS

70.000

DEPILATORY KHUSUS MISS V / WAXING V
BEAUTYCARE FOR SENSITIF AREA, WAXING KHUSUS UNTUK BULU MISS V
MERK LICEKO YA , BUKAN MERK ABAL2

ga perlu ke salon keluarin duit banyak buat wax miss v , bisa d rumah lebih irit dan ga usah kmana2
#waxmissv

Tutorial NORAH WAX!! .
.
Bulu halus ? Bulu tebal? Semua boleh di atasi dengan NORAH wax organic hairremoval . Tanpa BAHAN KIMIA ! .
.
Malah memutihkan & menggebukan kulit tau.Anda boleh tengok kesan selepas wax😋. Norah wax bukan sekadae cabut bulu tetapi menarik sel kulit mati jugak 👍🏾
.
.

Dengan hanya RM35 anda bebas bulu . Boleh digunakan di semua BULU . Jimat kan? .
.
Dapatkan norah wax anda sekarang whatsapp ☎️ 0194046551 . Sementara stok masih ada ! .
.

#waxmissv #waxketiakmurah #waxmisai #waxbuluroma #organicwax#waxing
#nbcodperlis

.
.
Cara penggunaan Wawawax 😄😄😄
.
1) Keringkan bahagian kulit yang ingin diwax. Sapukan wax sama arah dengan arah bulu tumbuh. .
*Panjang bulu hendaklah 3mm dan keatas utk penggunaan wax yg lebih efektif. .
2) Lekapkan kain dengan kemas keatas tempat sapuan wax. .
3)Pastikan kain yang dilekapkan dilurut sebanyak 3-5 kali utk memastikan kain mengenai wax yang disapi. .
4) Pegang hujung kain dan tarik dengan pantas kearah bertentangan dengan arah sapuan wax tadi. .
5) Siap! Lihat keberkesanan Wawawax!!!
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

Jom join cod petang ni di dato keramat! Sapa nak join cod boleh wassap 013 580 6003. 1tube rm32.90 jeeeeee korang.
#waxmissv #waxprivatepart #waxmurah

Sorry yuolls, dah lama tak update..
Sis busy dgn final exam..
Tapi takpe, jangan risau, stock baru dah ada tau..😻😻
So sape nak order #sunkissedwax boleh la order sekarang... 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Sunkissed *(HOT/COLD)* wax (400 gram)
💖 RM 30 per bottle
💖 10 pcs reusable cloth strips
💖 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!*
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Combo Set *(HOT+COLD)* wax (400 gram) 💖 RM 58 SAHAJA
💖 20 pcs reusable cloth strips
💖 6 wooden sticks
*FREE POSTAGE*
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Sunkissed *(HOT)* wax (600 gram)
💖 RM 40 per bottle
💖 10 pcs reusable cloth strips
💖 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!* 📲0172446506
📲0172446506

#sunkissedwax #organichairremoval #hairremoval #sayajualwaxmurah #waxbulu #waxingmalaysia #wax #waxmurah #waxsemuabulu #sugarwaxmalaysiamurah #organichairremovalmurah #hotwax #coldwax #nurinjualwax #bululebat #cabutbulumurah #waxbulukaki #waxbuluketiak #waxmissv #kpmam #kpmaymo #hairremovalmurah #waxingrm30 #kulitcantik #kulitputih #nurinjualsunkissedwax

Alhamdulilah another feedback from our customer! ✨
_
" Best sangat, easy to apply sebab tak payah nak cairkan"
_
Siapa lagi belum try wawawax? Kalau belum meh whatsapp kak nica cepat 01131868430
#testimoniwawawaxperlis #waxmurah #wax #waxing #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmissv #codperlis #codpenang #unimap #uitmpp

Wawawax boleh on Miss V😱
_
Ramai takut sebab Miss V merupakan kawasan yang sangat sensetif. Tapi kalau asyik rasa gatal sbb bulu tajam akibat shave lagilah menyirap😤.
_
Dont worry, I've got u😎. Tips fresh daripada kajian dan pengalaman Sis sendiri 👇🏻
1️⃣ Pastikan 🌸 dalam keadaan bersih. (Seeloknya selepas mandi)
2️⃣ Pastikan bulu tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek 🌾
3️⃣ Apply Wawawax mengikut arus bulu. (Lagi puas kalau dipanaskan 🔥 terlebih dahulu kerana ia akan dapat membuka liang roma bulu)
4️⃣ Area wax perlulah kecil ketika meratakan Wawawax pada permukaan berbulu. (Kalau kawasan waxing terlalu besar, lagi terasa sakitnya 😵)
5️⃣ Kemudian letak kain cloth, gosok, dan tarik lawan arah bulu.
_
Trust me guys, bulu tumbuh lambat dan halus gilerr‼️
_
Awak bila lagi? Dapatkan sekarang, 1 tube = RM32.90 shj exc postage dengan FREE guidance 😉 dan cod area Melaka dan Uitm Alor Gajah 🚗💨💨💨
_
Klik ws link di bio profile sis @organicwaxlendu.kd 📲012-5689026 atau DM!
_
Jom tampil kemas bersama Wawawax! Everyday postage 🚛.
_
#teamcikfatin #waxing #missv #waxmissv #wawawaxmelaka #wawawaxalorgajah #wawawaxkotadamansara #waxmalaysia #waxmurah #deepavali #bebasbulu #produkbuangbulu

.
.
Selamat Pagi! .
.
Jika anda ingin mencuba produk mencabut bulu yang mudah dan pantas seperti rawatan spa, anda boleh mencuba WAWAWAX iaitu produk yang berkualiti tinggi yang diperbuat daripada bahan2 organik seperti lemon, madu dan gula. .
.
Anda tidak perlu risau kerana ia tidak dicampur mana2 bahan kimia malah mesra pengguna. Senang utk dibawa travel dan yang paling penting xperlukan shaver lagi yang boleh melukakan anda dan merupakan punca ketiak hitam. 😱😱😱
.
.
Jika berminat anda boleh lawat ig @rahsia.kecantikan atau boleh terus whatsapp 018-2968003 .
.
HARI INI ADA POSTAGE! .
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

MOST RECENT

.
.
Best sgt guna WAWAWAX ni, mmg senang nak guna dan tak membazir. Nak guna dia macam letak ubat gigi je. 😁😁😁
.
.
Nak bawak travel lagi senang dh boleh masuk dlm senarai must-list toiletries utk travel. 🚙🚅🚁
.
.
.
Ada WAWAWAX, Tiada lagi BULU. 😂😂😂
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
Jom cepat2 hubungi no 👇
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #waxspamalaysia #hermomy

.
.
Tutorial menggunakan Wawawax yang mudah dan efektif!!! .
.
.
Anda baru dengar tentang Wawawax ni?? .
.
Jom kenali apa itu Wawawax :-
.
Ia merupakan gel wax yang diperbuat drpd madu, gula & lemon sahaja yang merupakan bahan semulajadi. Gel ini dapat mencabut bulu dengan efektif dan seterusnya menjadikan kulit licin tanpa bulu. .
.
WAWAWAX ORGANIC HAIR REMOVAL✨
.
.
🌸Mencabut bulu hingga ke akar
🌸Melembutkan dan menghaluskan kulit .
🌸Melambatkan penumbuhan bulu baru
🌸Menanggalkan sel kulit mati
🌸Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
🌸Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
🌸Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
🌸Menjimatkan masa dan wang
🌸Mudah untuk dibawa berjalan sebab packing baru yang lebih ringan dan 3 in 1
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia #tutorialwaxing

.
.
🍯Sapukan Wawawax ditempat yang dikehendaki, cara sapuan yang betul adalah dengan menyapu wax selari dengan arah bulu tumbuh, ini akan memudahkan bulu tercabut apabila kain ditarik ke arah bertentangan dengan sapuan wax tadi. 💪💪💪
.
.
🌹Penggunaan yang betul akan menghasilkan kesan yang paling efektif. .
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #buangjanggut

.
.
Kini lebih ramai yang telah mempercayai keberkesanan WAWAWAX kami, jadi anda apa tunggu lagi. Katakan tidak pada SHAVER!
.
Anda baru dengar tentang Wawawax ni?? .
.
Jom kenali apa itu Wawawax :-
.
Ia merupakan gel wax yang diperbuat drpd madu, gula & lemon sahaja yang merupakan bahan semulajadi. Gel ini dapat mencabut bulu dengan efektif dan seterusnya menjadikan kulit licin tanpa bulu. .
.
WAWAWAX ORGANIC HAIR REMOVAL✨
.
.
🌸Mencabut bulu hingga ke akar
🌸Melembutkan dan menghaluskan kulit .
🌸Melambatkan penumbuhan bulu baru
🌸Menanggalkan sel kulit mati
🌸Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
🌸Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
🌸Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
🌸Menjimatkan masa dan wang
🌸Mudah untuk dibawa berjalan sebab packing baru yang lebih ringan dan 3 in 1
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia #tutorialwaxing

Alhamdulilah another feedback from our customer! ✨
_
" Best sangat, easy to apply sebab tak payah nak cairkan"
_
Siapa lagi belum try wawawax? Kalau belum meh whatsapp kak nica cepat 01131868430
#testimoniwawawaxperlis #waxmurah #wax #waxing #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmissv #codperlis #codpenang #unimap #uitmpp

NAK KAWEN LAGI BEBERAPA BULAN? .
.
Tapi saya rasa rendah diri la , insecureeee saya punya ketiak gelap, tutt gelap, 😩 aduh2 kulit tak cantik pulak tu kasar dan keras je 😩
.
.
Stopppp la bercukur ✋🏻 Mulakan dari sekarang, sempat lagi tau nak repair kulit tu , start waxing sebab boleh haluskan bulu dan cerahkan kulit semula
.
.
Sis saya dah cuba macam2 produk nak kembalikan warna asal kulit bawah lengan saya, semakin hari semakin gelap. Saya risau la sis, lagi 5 bulan dah nak kawen🙈
.
Awak2 jangan risau, nak cantik ni kena rajin tau, haaaa meh sis kenalkan set terbaik untuk putihkan balik mana2 yang gelap gelita tu , yang penting jangan kedekut dan jangan malas 👻
.
Awak wajib cuba swaxy dulu apa2 pun, sebab bila awak buang bulu dengan bercukur, pisau cukur tu yang menambah gelap kulitt tau, guna swaxy dulu supaya kulit makin sihat dan bersih!
.
Lepas tu awak kena apa2 sahaja jenis scrub. Tau tak kita wajib sekurang2nya scrub badan sehari sekali untuk pastikan badan kita betul2 bersih dari daki 👌🏻👍🏻👍🏻 daki kalau tak buang betul2 ni yang melekat hitam dekat badan 😅
.
.
Last sekali sapu lotion. haaaaa tengok la dalam masa seminggu mesti gebu punya la 🙏🏻🎉
.
Berminat? Whatsapp 0135270572 👙

#waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #akudandia #bisikdarilangit #organicwax #waxmalaysia #hotwax #sharnaazxnabila #hunnywax
#sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #norahwax #waxmalaysiamurah #waxing #waxmurah #waxmissv #sexywax

Wawawax boleh on Miss V😱
_
Ramai takut sebab Miss V merupakan kawasan yang sangat sensetif. Tapi kalau asyik rasa gatal sbb bulu tajam akibat shave lagilah menyirap😤.
_
Dont worry, I've got u😎. Tips fresh daripada kajian dan pengalaman Sis sendiri 👇🏻
1️⃣ Pastikan 🌸 dalam keadaan bersih. (Seeloknya selepas mandi)
2️⃣ Pastikan bulu tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek 🌾
3️⃣ Apply Wawawax mengikut arus bulu. (Lagi puas kalau dipanaskan 🔥 terlebih dahulu kerana ia akan dapat membuka liang roma bulu)
4️⃣ Area wax perlulah kecil ketika meratakan Wawawax pada permukaan berbulu. (Kalau kawasan waxing terlalu besar, lagi terasa sakitnya 😵)
5️⃣ Kemudian letak kain cloth, gosok, dan tarik lawan arah bulu.
_
Trust me guys, bulu tumbuh lambat dan halus gilerr‼️
_
Awak bila lagi? Dapatkan sekarang, 1 tube = RM32.90 shj exc postage dengan FREE guidance 😉 dan cod area Shah Alam dan Kota Bharu 🚗💨💨💨
_
Klik ws link di bio profile sis 014-5399415 atau DM!
_
Jom tampil kemas bersama Wawawax! Everyday postage 🚛.
_
#waxing #missv #waxmissv #wawawaxmelaka #wawawaxshahalam #wawawaxkotabharu #waxmalaysia #waxmurah #deepavali #bebasbulu #produkbuangbulu

Nakkan miss V yang seksi dan cantik ? 👙
.
Tak suka lepas bercukur akan rasa gatal gatal, luka, dan kehitaman ? 🙅
.
Stop !!
Dengan Norah wax anda tak perlu kerap bercukur ! Ia kerana Norah membantu MENCABUT BULU hingga ke AKAR ! 😎💪
.
Kulit di Miss V akan menjadi lebih lembut, licin, gebu dan putih selepas waxing !
.
.
Kini anda tidak perlu bersusah payah pergi ke spa yang mahal untuk waxing 😍
Norah kan hado ! Duit pun lebih jimat tau ! 😋
.
.
Untuk COD, boleh terus direct whatsapp link di bio 👆🏻 😘
.
.
.
Whatsapp 📲 011-256 123 88
.
.
.
Harga Norah Wax (tidak termasuk postage)
.
🎊🎊DEEPAVALI DISKAUN🎊🎊
💫 1 botol RM30
.
.
.
🌸 Postage 1 botol :
Semenanjung RM7
Sabah/ Sarawak RM12
.
.
.
COD area:
✔ (#norahcodsungaibesar)
✔ (#norahcodkualaselangor)
✔ (#norahcodpuncakalam)
✔ (#norahcodtanjungkarang)
✔ (#norahcodpasirpanjang)
.
dan kawasan2 yang berdekatan 😀😁
.
.
#norah
#norahkualaselangor
#norahwaxsekinchan
#sekinchanwax
#codnorahsekinchan
#norahcodsekinchan
#norahsekinchan
#nbcodsabakbernam
#nbcodbangi
#nbcodsekinchan
#cabutbulumissv
#waxmissv
#waxprivatepart

Wawawax boleh on Miss V😱
_
Ramai takut sebab Miss V merupakan kawasan yang sangat sensetif. Tapi kalau asyik rasa gatal sbb bulu tajam akibat shave lagilah menyirap😤.
_
Dont worry, I've got u😎. Tips fresh daripada kajian dan pengalaman Sis sendiri 👇🏻
1️⃣ Pastikan 🌸 dalam keadaan bersih. (Seeloknya selepas mandi)
2️⃣ Pastikan bulu tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek 🌾
3️⃣ Apply Wawawax mengikut arus bulu. (Lagi puas kalau dipanaskan 🔥 terlebih dahulu kerana ia akan dapat membuka liang roma bulu)
4️⃣ Area wax perlulah kecil ketika meratakan Wawawax pada permukaan berbulu. (Kalau kawasan waxing terlalu besar, lagi terasa sakitnya 😵)
5️⃣ Kemudian letak kain cloth, gosok, dan tarik lawan arah bulu.
_
Trust me guys, bulu tumbuh lambat dan halus gilerr‼️
_
Awak bila lagi? Dapatkan sekarang, 1 tube = RM32.90 shj exc postage dengan FREE guidance 😉 dan cod area Melaka dan Uitm Alor Gajah 🚗💨💨💨
_
Klik ws link di bio profile sis @organicwaxlendu.kd 📲012-5689026 atau DM!
_
Jom tampil kemas bersama Wawawax! Everyday postage 🚛.
_
#teamcikfatin #waxing #missv #waxmissv #wawawaxmelaka #wawawaxalorgajah #wawawaxkotadamansara #waxmalaysia #waxmurah #deepavali #bebasbulu #produkbuangbulu

❤️SAYA DAH TAKNAK BERCUKUR ❤️
.
.
Takut bulu semakin lebat lepas guna SWAXY 😩 TIDAK SAMA SEKALI DENGAN SWAXY ❌❌ Kulit bertambah lembut dan cerah, bulu pun semakin sikit dan halus ✅
.
lepas guna swaxy ni memang licin ya amat kulit 😌 Rasa nak usap2 je selalu hehe
.
.
Macam kulit baby! Yang first time waxing konfem teruja la lepas dah cuba swaxy 😍
.
.
Jadi apa yang disediakan dalam set swaxy ni? Ada 👇🏻👇🏻
.
.
🤗 Satu jar swaxy yang berisi 400g
🤗 4 spatula
🤗 15 pcs strips yang boleh dibasuh
🤗 manual untuk first timer
.
.
Harga swaxy cuma RM35. Sangat2 mampu milik tahan pun bukan seminggu , tapi tahan sampai 4 bulan 😱 .
.
Berapa la sangat nak dibandingkan barang makeup uols, hehe jangan jaga muka je, body dan buluan2 pun kena dijaga dan dibuang 🌹🎉
.
.
Lepas swaxy baru la sexy!
.
Whatsapp 0135270572 ❤️ Kalau taknak whatsapp boleh terus klik link dekat bio dan beli dekat shopeee 🎉

#waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #akudandia #bisikdarilangit #organicwax #waxmalaysia #hotwax #sharnaazxnabila #hunnywax
#sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #norahwax #waxmalaysiamurah #waxing #waxmurah #waxmissv #sexywax

NAK KAWEN LAGI BEBERAPA BULAN? .
.
Tapi saya rasa rendah diri la , insecureeee saya punya ketiak gelap, tutt gelap, 😩 aduh2 kulit tak cantik pulak tu kasar dan keras je 😩
.
.
Stopppp la bercukur ✋🏻 Mulakan dari sekarang, sempat lagi tau nak repair kulit tu , start waxing sebab boleh haluskan bulu dan cerahkan kulit semula
.
.
Sis saya dah cuba macam2 produk nak kembalikan warna asal kulit bawah lengan saya, semakin hari semakin gelap. Saya risau la sis, lagi 5 bulan dah nak kawen🙈
.
Awak2 jangan risau, nak cantik ni kena rajin tau, haaaa meh sis kenalkan set terbaik untuk putihkan balik mana2 yang gelap gelita tu , yang penting jangan kedekut dan jangan malas 👻
.
Awak wajib cuba swaxy dulu apa2 pun, sebab bila awak buang bulu dengan bercukur, pisau cukur tu yang menambah gelap kulitt tau, guna swaxy dulu supaya kulit makin sihat dan bersih!
.
Lepas tu awak kena apa2 sahaja jenis scrub. Tau tak kita wajib sekurang2nya scrub badan sehari sekali untuk pastikan badan kita betul2 bersih dari daki 👌🏻👍🏻👍🏻 daki kalau tak buang betul2 ni yang melekat hitam dekat badan 😅
.
.
Last sekali sapu lotion. haaaaa tengok la dalam masa seminggu mesti gebu punya la 🙏🏻🎉
.
Berminat? Whatsapp 0135270572 👙

#waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #akudandia #bisikdarilangit #organicwax #waxmalaysia #hotwax #sharnaazxnabila #hunnywax
#sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #norahwax #waxmalaysiamurah #waxing #waxmurah #waxmissv #sexywax

.
.
#feedbackcustomer .
.
Telah diperakui oleh pengguna kami yang ia lebih berkesan dan efektif berbanding jenama wax yang lain. .
.
.
Tekstur yang kurang melekit dan senang utk digunakan. .
.
.
Terima kasih cust sudi berkongsi pengalaman menggunakan wawawax. .
.
Nak order?
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #bangtanmalaysia

.
.
Anda baru dengar tentang Wawawax ni?? .
.
Jom kenali apa itu Wawawax :-
.
Ia merupakan gel wax yang diperbuat drpd madu, gula & lemon sahaja yang merupakan bahan semulajadi. Gel ini dapat mencabut bulu dengan efektif dan seterusnya menjadikan kulit licin tanpa bulu. .
.
WAWAWAX ORGANIC HAIR REMOVAL✨
.
.
🌸Mencabut bulu hingga ke akar
🌸Melembutkan dan menghaluskan kulit .
🌸Melambatkan penumbuhan bulu baru
🌸Menanggalkan sel kulit mati
🌸Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
🌸Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
🌸Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
🌸Menjimatkan masa dan wang
🌸Mudah untuk dibawa berjalan sebab packing baru yang lebih ringan dan 3 in 1
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

.
.
Cara penggunaan Wawawax 😄😄😄
.
1) Keringkan bahagian kulit yang ingin diwax. Sapukan wax sama arah dengan arah bulu tumbuh. .
*Panjang bulu hendaklah 3mm dan keatas utk penggunaan wax yg lebih efektif. .
2) Lekapkan kain dengan kemas keatas tempat sapuan wax. .
3)Pastikan kain yang dilekapkan dilurut sebanyak 3-5 kali utk memastikan kain mengenai wax yang disapi. .
4) Pegang hujung kain dan tarik dengan pantas kearah bertentangan dengan arah sapuan wax tadi. .
5) Siap! Lihat keberkesanan Wawawax!!!
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

.
.
Selamat Pagi! .
.
Jika anda ingin mencuba produk mencabut bulu yang mudah dan pantas seperti rawatan spa, anda boleh mencuba WAWAWAX iaitu produk yang berkualiti tinggi yang diperbuat daripada bahan2 organik seperti lemon, madu dan gula. .
.
Anda tidak perlu risau kerana ia tidak dicampur mana2 bahan kimia malah mesra pengguna. Senang utk dibawa travel dan yang paling penting xperlukan shaver lagi yang boleh melukakan anda dan merupakan punca ketiak hitam. 😱😱😱
.
.
Jika berminat anda boleh lawat ig @rahsia.kecantikan atau boleh terus whatsapp 018-2968003 .
.
HARI INI ADA POSTAGE! .
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

.
.
Cara penggunaan Wawawax 😄😄😄
.
1) Keringkan bahagian kulit yang ingin diwax. Sapukan wax sama arah dengan arah bulu tumbuh. .
*Panjang bulu hendaklah 3mm dan keatas utk penggunaan wax yg lebih efektif. .
2) Lekapkan kain dengan kemas keatas tempat sapuan wax. .
3)Pastikan kain yang dilekapkan dilurut sebanyak 3-5 kali utk memastikan kain mengenai wax yang disapi. .
4) Pegang hujung kain dan tarik dengan pantas kearah bertentangan dengan arah sapuan wax tadi. .
5) Siap! Lihat keberkesanan Wawawax!!!
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #petuaorangtua #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

.
.
#feedbackcustomer .
.
Menakjubkan wawawax ni? Sekali trik sahaja. Bulu hilang mcm tu je. Ajaib kan? .
.
Terima kasih cust sudi berkongsi pengalaman menggunakan wawawax. .
.
Nak order?
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

.
.
#feedbackcustomer .
.
Menakjubkan wawawax ni? Sekali trik sahaja. Bulu hilang mcm tu je. Ajaib kan? .
.
Terima kasih cust sudi berkongsi pengalaman menggunakan wawawax. .
.
Nak order?
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

.
.
Assalamualaikum dan Selamat Pagi! .
.
Bersiap2 nak pergi kerja@kelas?
Terlupa nak cukur bulu lebat dan panjang sbb letih seharian di tempat kerja@belajar? .
.
Jangan risau lagi! Kami ad penyelesaiannya. Dengan menggunakan WAWAWAX ini, anda tak perlu lagi pening utk mencabut bulu ketiak, miss V yang panjang dan lebat itu. .
.
Penggunaan yang konsisten, bulu yang tumbuh lebih jarang dan tidak kasar seperti menggunakan SHAVER. 🙅🙅🙅
.
.
Masalah ketiak hitam akan berkurangan tanpa penggunaan SHAVER!.
.
Nak order?
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
💰RM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #spamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags