[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#waxmissv

320 posts

TOP POSTS

Good morning semua๐Ÿ˜
Tgh fikir hair removal ape yabg terbaik?
Sis sarankan #sunkissedwax ni..
Tak sakit tau kalau guna, ๐Ÿ™ˆ

Yuolls boleh order cepat2
Stock baru sampai ni
Nanti habis tau. .
#stoklakukeras
Ws 0172446506๐Ÿ“ฒ
Ws 0172446506๐Ÿ“ฒ
Ws 0172446506๐Ÿ“ฒ

JOM TRY SUNKISSED WAX!! ๐ŸŽ‰
DIJAMIN BERKESAN MENCABUT BULU ROMA DI BADAN DAN MUKA ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT/COLD)* wax (400 gram)
๐Ÿ’– RM 30 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Combo Set *(HOT+COLD)* wax (400 gram) ๐Ÿ’– RM 58 SAHAJA
๐Ÿ’– 20 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 6 wooden sticks
*FREE POSTAGE*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT)* wax (600 gram)
๐Ÿ’– RM 40 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!* #sunkissedwax #organichairremoval #hairremoval #sayajualwaxmurah #waxbulu #waxingmalaysia #wax #waxmurah #waxsemuabulu #sugarwaxmalaysiamurah #organichairremovalmurah #hotwax #coldwax #nurinjualwax #bululebat #cabutbulumurah #waxbulukaki #waxbuluketiak #waxmissv #kpmam #kpmaymo #hairremovalmurah #waxingrm30 #kulitcantik #kulitputih #nurinjualsunkissedwax

BERHENTI BERCUKUR
.
Kenapa sis shave kan senang? Memang senang dan cepat kan? .
Tapi awak shaving hari2? Kalau tak hari2, dua-3 hari sekali. Betul tak? .
Lama2 kulit kasar dan bulu semakin tebal sebab shaving cuma "memotong" bulu yang ada atas permukaan kulit. Kalau swaxy pula, dia akan tarik akar bulu dari dlm kulit. ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ’…๐Ÿป bulu semakin halus
๐Ÿ’…๐Ÿป cuma perlu wax 2-4 minggu sekali
๐Ÿ’…๐Ÿป bebas bulu berminggu2
๐Ÿ’…๐Ÿป tak perlu shave hari2
๐Ÿ’…๐Ÿป kulit makin gebu dan lembut
๐Ÿ’…๐Ÿป kulit makin cerah
.
Masih nak shaving? Sayangi la kulit anda โค swaxy makes you sexy โค #misskaptencikguwaiz #waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #honeywax #waxmadu #organicwax #waxmalaysia #hotwax #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #hunnywax
#sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #norahwax #waxmalaysiamurah #waxing #waxmurah #waxmissv #sexywax
#sayajualwax #waxing #waxingmalaysia #waxmurah #waxcabutbulu #bujibuchempel #sayajualwaxmurah #organicwaxing #organicwax

70.000

DEPILATORY KHUSUS MISS V / WAXING V
BEAUTYCARE FOR SENSITIF AREA, WAXING KHUSUS UNTUK BULU MISS V
MERK LICEKO YA , BUKAN MERK ABAL2

ga perlu ke salon keluarin duit banyak buat wax miss v , bisa d rumah lebih irit dan ga usah kmana2
#waxmissv

Tutorial NORAH WAX!! .
.
Bulu halus ? Bulu tebal? Semua boleh di atasi dengan NORAH wax organic hairremoval . Tanpa BAHAN KIMIA ! .
.
Malah memutihkan & menggebukan kulit tau.Anda boleh tengok kesan selepas wax๐Ÿ˜‹. Norah wax bukan sekadae cabut bulu tetapi menarik sel kulit mati jugak ๐Ÿ‘๐Ÿพ
.
.

Dengan hanya RM35 anda bebas bulu . Boleh digunakan di semua BULU . Jimat kan? .
.
Dapatkan norah wax anda sekarang whatsapp โ˜Ž๏ธ 0194046551 . Sementara stok masih ada ! .
.

#waxmissv #waxketiakmurah #waxmisai #waxbuluroma #organicwax#waxing
#nbcodperlis

.
.
#feedbackwawawax
Testimoni fresh buluss miss v kita dapat dari pengguna wawaWax๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah kini korang boleh miliki product waxing yang sangat bagus sebab boleh tarik bulu dengan sekali zappp sahaja.. Then, korang boleh bawak p mana-mana dengan mudah especially yg nak p honeymoon๐Ÿ’
.
psst.. yg tgh breakfast tu harap bersabar ye tgk gambo ni๐Ÿ˜‚
.
.
Kaki-kaki travel, jom purchase wawaWax skrg.. .
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #masalahbulubadan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #cabutbuluberkesan

Sebelum ni selalu cukur je bulu. Termasuk armpit dan private part.
_
Rupanya, wawawax pun boleh je dekat armpit dan private part. Makin licin pulak tu.
_
RM32.90, dah boleh buat badan lebih menarik dan selesa daripada bulu yang serabut tu ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜

Haiii korg...dh ada satu wawawax belom kt rumah tu..kalau belom korg mst dapatkan satu..sebab wawawax ni bagus tau..nak tau kenapa WAWAWAX ni bagus :-
.
โค tak perlu di panaskan dan sesuai utk semua bahagian
โคboleh guna utk bahagian MISS V sbb formulasi WAWAWAX mampu grip bulu dgn lebih kuat
โคpackaging dalam tube lebih mudah utk digunakan
โคbesifat mobile dan mudah dibawa ke mana2
โคmenanggalkan sel kulit mati dan mencerahkan bahagian yg gelap akibat mencukur..
โคbulu baru yg tumbuh lebih halus dan jarang
โคmudah digunakan dan x perlukan masa yg lama
.
So korg tggu ape lg..cpt cuba brg baru kite..kite tampilkan produk terbaik utk korg smua..
.
Harga cuma RM32.90 sahaja
.
Wssp 0196034608 sekarang!!!
.
#wawawaxcheras #codavailable

Sorry yuolls, dah lama tak update..
Sis busy dgn final exam..
Tapi takpe, jangan risau, stock baru dah ada tau..๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
So sape nak order #sunkissedwax boleh la order sekarang... ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT/COLD)* wax (400 gram)
๐Ÿ’– RM 30 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Combo Set *(HOT+COLD)* wax (400 gram) ๐Ÿ’– RM 58 SAHAJA
๐Ÿ’– 20 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 6 wooden sticks
*FREE POSTAGE*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT)* wax (600 gram)
๐Ÿ’– RM 40 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!* ๐Ÿ“ฒ0172446506
๐Ÿ“ฒ0172446506

#sunkissedwax #organichairremoval #hairremoval #sayajualwaxmurah #waxbulu #waxingmalaysia #wax #waxmurah #waxsemuabulu #sugarwaxmalaysiamurah #organichairremovalmurah #hotwax #coldwax #nurinjualwax #bululebat #cabutbulumurah #waxbulukaki #waxbuluketiak #waxmissv #kpmam #kpmaymo #hairremovalmurah #waxingrm30 #kulitcantik #kulitputih #nurinjualsunkissedwax

Whatsapp kami 0192820014 tau ^^ ๐ŸŒธFaedah waxing berbanding bercukur ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ˜Ž melambatkan pertumbuhan bulu baru
๐Ÿ˜Ž menipiskan bulu
๐Ÿ˜Ž bulu tumbuh semakin halus
๐Ÿ˜Ž bulu tidak kasar dan lebat
๐Ÿ˜Ž tiada masalah luka
๐Ÿ˜Ž tiada masalah kehitaman
๐Ÿ˜Ž cuma perlu waxing sebulan sekali
๐Ÿ˜Ž mencerahkan ๐Ÿ˜Ž melembutkan ๐Ÿ˜Ž tiada masalah kegatalan lepas bercukur
๐Ÿ˜Ž tiada "tunggul" lepas bercukur
๐Ÿ˜Ž menanggalkan daki dan sel kulit mati .
Apa lagi , jom cuba swaxy sekarang! #waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #binikuninja #kukirimcinta #menantifebruari #organicwax #waxmalaysia #hotwax #pinggantakretaknasitakdingin #hunnywax #honeywax #waxdirumah
#sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #norahwax #waxmalaysiamurah #waxing #waxmurah #waxmissv #sexywax

MOST RECENT

RAMAI MENGADU DEKAT SIS LEPAS SHAVE BULU KAKI MAKIN LEBAT MENJADI2 BULU KAKI
.
.
Kan sis dah bgtau kalau shave memang bertambah lebat ๐Ÿ˜ฉ Semakin lebat dan kasar tau. Lepas tu ramai jugak yang takut kalau wax nanti bertambah lebat jugak. TIDAK ๐Ÿ™Œ๐Ÿป .
.
Dengan swaxy, bulu akan dibuang BERSAMA DENGAN AKAR. Haaaa sebab tu takkan bertambah lebat tapi semakin halus dan sikit ๐Ÿ˜˜ .
More reviews at #swaxyfeedback_sw

Whatsapp nurul 0135270572 sekarang

#waxing #waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #mydarlinginspektordaniel #hikayatcintasipematahhati #menantifebruari #organicwax #waxmalaysia #hotwax #sharnaazxnabila #hunnywax
#sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #norahwax #waxmalaysiamurah #waxing #waxmurah #waxmissv #sexywax
#swaxyfeedback_sw
#waxingmalaysia

Okay, sebabkan ramai tanya #sunkissedwax boleh guna di bahagian apa.. ๐ŸŒฑunder arms
๐ŸŒฑprivate parts
๐ŸŒฑlegs
๐ŸŒฑarms
๐ŸŒฑface

Semua bahagian ni yuolls boleh apply guna #sunkissedwax tau

Siapa nak order boleh order cepat2 sementara ada stock..๐Ÿƒ
Stock cepat habis tau, sebab #sunkissed wax sangat2 laku

JOM TRY SUNKISSED WAX!! ๐ŸŽ‰
DIJAMIN BERKESAN MENCABUT BULU ROMA DI BADAN DAN MUKA ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT/COLD)* wax (400 gram)
๐Ÿ’– RM 30 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Combo Set *(HOT+COLD)* wax (400 gram) ๐Ÿ’– RM 58 SAHAJA
๐Ÿ’– 20 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 6 wooden sticks
*FREE POSTAGE*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT)* wax (600 gram)
๐Ÿ’– RM 40 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!* ๐Ÿ“ฑ WHATSAPP SEKARANG 0172446506
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP SEKARANG 0172446506
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP SEKARANG 0172446506

#sunkissedwax #organichairremoval #hairremoval #sayajualwaxmurah #waxbulu #waxingmalaysia #wax #waxmurah #waxsemuabulu #sugarwaxmalaysiamurah #organichairremovalmurah #hotwax #coldwax #nurinjualwax #bululebat #cabutbulumurah #waxbulukaki #waxbuluketiak #waxmissv #kpmam #kpmaymo #hairremovalmurah #waxingrm30 #kulitcantik #kulitputih #nurinjualsunkissedwax

Good morning semua๐Ÿ˜
Tgh fikir hair removal ape yabg terbaik?
Sis sarankan #sunkissedwax ni..
Tak sakit tau kalau guna, ๐Ÿ™ˆ

Yuolls boleh order cepat2
Stock baru sampai ni
Nanti habis tau. .
#stoklakukeras
Ws 0172446506๐Ÿ“ฒ
Ws 0172446506๐Ÿ“ฒ
Ws 0172446506๐Ÿ“ฒ

JOM TRY SUNKISSED WAX!! ๐ŸŽ‰
DIJAMIN BERKESAN MENCABUT BULU ROMA DI BADAN DAN MUKA ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT/COLD)* wax (400 gram)
๐Ÿ’– RM 30 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Combo Set *(HOT+COLD)* wax (400 gram) ๐Ÿ’– RM 58 SAHAJA
๐Ÿ’– 20 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 6 wooden sticks
*FREE POSTAGE*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT)* wax (600 gram)
๐Ÿ’– RM 40 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!* #sunkissedwax #organichairremoval #hairremoval #sayajualwaxmurah #waxbulu #waxingmalaysia #wax #waxmurah #waxsemuabulu #sugarwaxmalaysiamurah #organichairremovalmurah #hotwax #coldwax #nurinjualwax #bululebat #cabutbulumurah #waxbulukaki #waxbuluketiak #waxmissv #kpmam #kpmaymo #hairremovalmurah #waxingrm30 #kulitcantik #kulitputih #nurinjualsunkissedwax

Sorry yuolls, dah lama tak update..
Sis busy dgn final exam..
Tapi takpe, jangan risau, stock baru dah ada tau..๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
So sape nak order #sunkissedwax boleh la order sekarang... ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT/COLD)* wax (400 gram)
๐Ÿ’– RM 30 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Combo Set *(HOT+COLD)* wax (400 gram) ๐Ÿ’– RM 58 SAHAJA
๐Ÿ’– 20 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 6 wooden sticks
*FREE POSTAGE*
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Sunkissed *(HOT)* wax (600 gram)
๐Ÿ’– RM 40 per bottle
๐Ÿ’– 10 pcs reusable cloth strips
๐Ÿ’– 3 wooden sticks *FREE POSTAGE!!!* ๐Ÿ“ฒ0172446506
๐Ÿ“ฒ0172446506

#sunkissedwax #organichairremoval #hairremoval #sayajualwaxmurah #waxbulu #waxingmalaysia #wax #waxmurah #waxsemuabulu #sugarwaxmalaysiamurah #organichairremovalmurah #hotwax #coldwax #nurinjualwax #bululebat #cabutbulumurah #waxbulukaki #waxbuluketiak #waxmissv #kpmam #kpmaymo #hairremovalmurah #waxingrm30 #kulitcantik #kulitputih #nurinjualsunkissedwax

.
SEKALI ZAPP SELESAI MASALAH โค
Testimoni fresh kita dapat dari pengguna wawaWax๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah kini korang boleh miliki product waxing yang sangat bagus sebab boleh tarik bulu dengan sekali zappp sahaja.. Then, korang boleh bawak p mana-mana dengan mudah especially yg nak p honeymoon๐Ÿ’
.
psst.. yg tgh breakfast tu harap bersabar ye tgk gambo ni๐Ÿ˜‚
.
Masih ragu-ragu nak guna wawaWax ?๐Ÿ˜‰ .
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #masalahbulubadan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #cabutbuluberkesan

.
.
AWAS! TENGAH BREAKFAST SILA HABISKAN MAKANAN ANDA DAHULU๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
#feedbackcandywax
KEBERSIHAN CIK BUNGA TERJAMIN DENGAN CANDYWAX ๐ŸŒธ
.
Candywax direka khas buat mereka yg inginkan suasana seperti berwaxing di spa. Bekas plastik HDPE yg tahan panas memudahkan kerja pemanasan dan membuatkan wax berada dalam keadaan cair lebih lama. Anda hanya perlu panaskan sebentar sahaja dan yg paling best tak perlu tunggu lama utk wax jadi suam utk ready to apply pada cik bunga.
.
Wax yg suam buatkan liang pori terbuka dan membantu mengurangkan kesakitan ketika bulu ditarik. Ini lah kelebihan hot wax/candywax.
.
TIPS KHAS BAGI PENGGUNAAN WAXING DI MISS V DISEDIAKAN
.
Best kan๐Ÿ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #masalahbulubadan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #cabutbuluberkesan

.
.
#feedbackwawawax
Testimoni fresh buluss miss v kita dapat dari pengguna wawaWax๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah kini korang boleh miliki product waxing yang sangat bagus sebab boleh tarik bulu dengan sekali zappp sahaja.. Then, korang boleh bawak p mana-mana dengan mudah especially yg nak p honeymoon๐Ÿ’
.
psst.. yg tgh breakfast tu harap bersabar ye tgk gambo ni๐Ÿ˜‚
.
.
Kaki-kaki travel, jom purchase wawaWax skrg.. .
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #masalahbulubadan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #cabutbuluberkesan

Stok tinggal sikit je uolls!! .
STOCK LAJU TERUK!
Product waxing dah macam pisang goreng panas๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Alhamdulillah permintaan tanpa henti terhadap wawawax dan candywax. Ini menunjukkan gegadis dan wanita di Malaysia dah mula buka mata dan bertukar kepada waxing dan berhenti dari tabiat bercukur. Kesedaran terhadap produk organik jugak semakin meluas. Alhamdulillah.
.
LETS WAXING!
STOP SHAVING!
.
.
Teknik semudah ABC!!
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #coduitmmachang #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #afmegastar #cabutbuluberkesan

.
.
TRAVEL-PACKING-LIST. ๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
Nak pergi travel? Jangan dilupa utk bawa WAWAWAX bersama. WAWAWAX direka khas utk senang dibawa semasa anda travel.
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #coduitmmachang #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #afmegastar #cabutbuluberkesan

Morning Malaysia! .
.
Kalau travel sekarang mmg kemestian utk bawa WAWAWAX bersama. Cuba teka Wawawax skrg ad kat mana? ๐Ÿ˜
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #fathia #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #afmegastar #cabutbuluberkesan

Sebelum ni selalu cukur je bulu. Termasuk armpit dan private part.
_
Rupanya, wawawax pun boleh je dekat armpit dan private part. Makin licin pulak tu.
_
RM32.90, dah boleh buat badan lebih menarik dan selesa daripada bulu yang serabut tu ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜

.
.
Sibuk berkerja @ Belajar sampai tak sempat cukur bulu yang semakin lebat dan panjang? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
.
Kini ada jalan penyelesaiannya, dgn menggunakan WAWAWAX anda tak perlu risau lagi kerana anda boleh jimat masa dan tenaga.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #afmegastar #cabutbuluberkesan #barangantravel

.
.
.
Nak pergi travel? Jangan dilupa utk bawa WAWAWAX bersama. WAWAWAX direka khas utk senang dibawa semasa anda travel.
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #coduitmmachang #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #afmegastar #cabutbuluberkesan

.
.
Anda baru dengar tentang Wawawax ni?? .
.
Jom kenali apa itu Wawawax :-
.
Ia merupakan gel wax yang diperbuat drpd madu, gula & lemon sahaja yang merupakan bahan semulajadi. Gel ini dapat mencabut bulu dengan efektif dan seterusnya menjadikan kulit licin tanpa bulu. .
.
WAWAWAX ORGANIC HAIR REMOVALโœจ
.
.
๐ŸŒธMencabut bulu hingga ke akar
๐ŸŒธMelembutkan dan menghaluskan kulit .
๐ŸŒธMelambatkan penumbuhan bulu baru
๐ŸŒธMenanggalkan sel kulit mati
๐ŸŒธBulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
๐ŸŒธMelenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
๐ŸŒธMemutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
๐ŸŒธMenjimatkan masa dan wang
๐ŸŒธMudah untuk dibawa berjalan sebab packing baru yang lebih ringan dan 3 in 1
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #coduitmmachang #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #afmegastar #cabutbuluberkesan

.
LAST DAY PROMO! BUY 2 FREE POSTAGE๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sempena merdeka raya yang tak lama lagi kami nak hadiahkan anda FREE POSTAGE untuk setiap 2 unit pembelian WAWA WAX.๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
Anda tak perlu dah nak fikir nak tambah lagi
RM 8 untuk postage. Time ni juga lah kita nak ajak adik,kakak,abang dan kawan join beli sekali.Anda jimat,dia jimat.๐Ÿ‘
.
Nak beli 2 unit tu untuk diri sendiri pun boleh aihh. Wawa Wax tiada tarikh luput. Buat untuk stok 6 bulan.๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #codkelantan #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #cabutbuluberkesan

.
.
Wawawax buat daripada bahan makanan. Jadinya, awak mesti faham cara nak simpan Wawawax ya.
__
Pastikan awak simpan di dalam suhu bilik. Selalunya letak dalam tandas pun ok.
__
Wawawax akan mencair bila terkena panas, akan mengeras bila sejuk.
__
Jadi, pastikan simpan di dalam suhu bilik ye. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #coduitmmachang #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #cabutbuluberkesan

.
.
Rekaan Wawawax dalam tube ini memudahkan anda menggunakannya dan senang untuk dibawa kemana sahaja. ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #cabutbulu #hilangkanbuluketiak #cabutbuluketiak #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #cabutbulumudah

.
.
Anda baru dengar tentang Wawawax ni?? .
.
Jom kenali apa itu Wawawax :-
.
Ia merupakan gel wax yang diperbuat drpd madu, gula & lemon sahaja yang merupakan bahan semulajadi. Gel ini dapat mencabut bulu dengan efektif dan seterusnya menjadikan kulit licin tanpa bulu. .
.
WAWAWAX ORGANIC HAIR REMOVALโœจ
.
.
๐ŸŒธMencabut bulu hingga ke akar
๐ŸŒธMelembutkan dan menghaluskan kulit .
๐ŸŒธMelambatkan penumbuhan bulu baru
๐ŸŒธMenanggalkan sel kulit mati
๐ŸŒธBulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
๐ŸŒธMelenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
๐ŸŒธMemutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
๐ŸŒธMenjimatkan masa dan wang
๐ŸŒธMudah untuk dibawa berjalan sebab packing baru yang lebih ringan dan 3 in 1
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#tutorialwaxing #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #waxberkesan #waxspa #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #waxberkesan #hilangkanbuluketiak #coduitmmachang #waxorganik #waxmadu #ketiakberbau #tanpashaver #waxselamat #cabutbuluberkesan

Nak dapatkan WAWAWAX dgn harga PROMO???
.
.
Sekarang ini kami mengadakan PROMOSI beli 2 PERCUMA POSTAGE. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑBoleh kongsi beli dgn mak, adik-beradik, kawan atau rakan sekerja! .
.
Haaa apa tunggu lagi. Grab SEKARANG! Rugi kalau tak cuba WAWAWAX dgn harga promosi.
.
.
.
.
HARGA (Tidak termasuk POSTAGE) .
.
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
๐Ÿ’ฐRM32.90 SAHAJA
.
.
.
.
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
Whatsapp : 018-2968003 sekarang!
.
.
.
#NorahWax #Wawawax #NorahColdWax #NorahHotWax #buangbulukaki #ketiakhitam #buangmisai #buanganakrambut #buluketiaklebat #bulukakilebat #buangbuluromapanjang #waxbuluketiak #waxbulukaki #waxmisai #waxmissv #wawawaxmalaysia #waxmurah #buangbulu #badanberbulu #bulupanjang #cukurbulukaki #buluketiak #bulukaki #hilangkanbuluketiak #ketiakberbau #cabutbuluketiak #cabutbulumurah #cabutbulumudah #cabutbulutaksakit #waxorganik

Most Popular Instagram Hashtags