#waxmissv

MOST RECENT

BERMISAI MACAM LELAKI?
Tonton video sampai habis.
_
"Saya dah cuba Wawawax, 😍 tak sakit pun, kulit pun jadi lembut je, best sangat"
_
"Dah guna dah n mmg best, Mudah xperlu nk panaskan wax tu, tertarik hbis semua bulu👍, nanti nk repeat lagi, hehe"
=========== Majoriti yang repeat order sbb apa tau?
❤ tak perlu dipanaskan terus guna je
❤ buang bulu sampai akar
❤ easy travel
❤ boleh buang bulu seluruh badan
❤ bulu lambat tumbuh
❤ bulu baru tumbuh baru
❤ kulit licin tanpa bulu tajam2 macam lepas cukur
VIEW TESTIMONI : klik @testimoni_wawawax
_
Jaminan 100% WANG DIKEMBALIKAN jika anda tidak berjaya menggunakan produk kami.
_
APA ada dlm 1 set Wawawax ni?
❤ 1 tube of wax (120ml)
❤ 12pcs cottkn strips (washable)
❤ 4 spatula (washable)
❤ manual guide (flyer)
❤ percuma 10pcs sampul raya
HARGA : RM40/44 inc postage

Apa tunggu lagi. Jom bebas bebuluss tebal,bebuluss tajam dengan Wawawax
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#codwawawaxshahalam
#codwawawaxcodklang
#codwawawaxterengganu
#codwawawaxkualaterengganu
#codwawawaxsubangjaya
#codwawawaxputraheight
#codwawawaxpuchong
#wawawaxpetalingjaya
#wawawaxjb
#wawawaxkl
#wawawaxselangor
#wawawaxserembancity
#wawawaxcyberjaya
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#waxkaki
#waxmissv
#cabutbulu
#buangbulu
#ajimaura
#assalamualaikum

...
MALU ADA BULU HALUS AREA BIBIR???
...
Memang ada wanita yg mempunyai masalah mcm ni sampai ada yg hilang keyakinan diri utk berhadapan dgn org sekeliling.
...
Jangan risau wawawax 💯bahan organik iaitu madu, lemon dan gula. Tak ada campuran bahan kimia langsung ok👍🏻
...
Sekarang ada wawawax yg blh selesaikan masalah korang. Wawawax blh digunakan utk membuang bulu area upperlip taw😱
...
Dgn wawawax korang pasti dpt tingkatkan keyakinan diri💪🏼
To purchase wawawax 📱whatapp 0167212859 Pn.Anis @ dm saja😊
...
#wawawax #wawawaxuser #wawawaxagent #wawawaxinfo #wawawaxlovers #wawawaxmurah #wawawaxjohor #wawawaxjb #wawawaxpasirgudang #wawawaxmurah #hairremovalwax #organichairremoval #waxmissv #waxmisai #waxketiak #threading #plucking #waxing #waxkaki #waxketiak #waxmissv #waxprivatepart #waxupperlip #waxtangan #cabutbulu #cabutbuluorganik #cabutbuluselamat

WAWAWAX UNTUK SEMUA👫
.
Kalau bab bulu ketiak ni semua orang perlu buang kan? Even lelaki dan perempuan.
__
Ada suami customer memang puas hati sebab:
1)bulu lambat tumbuh
2)ketiak kurang berbau 3)Bulu makin jarang2 & halus je
.
Tak rugi cuba Wawawax. Lagi rugi kulit kita rosak akibat shaving😤
.
Nak sis bantu?Click link ws di atas: 014-5130718.
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#codwawawaxshahalam
#codwawawaxcodklang
#codwawawaxterengganu
#codwawawaxkualaterengganu
#codwawawaxsubangjaya
#codwawawaxputraheight
#codwawawaxpuchong
#wawawaxpetalingjaya
#wawawaxjb
#wawawaxkl
#wawawaxselangor
#wawawaxserembancity
#wawawaxcyberjaya
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#waxkaki
#waxmissv
#cabutbulu
#buangbulu
#ajimaura
#assalamualaikum

...
Sudah pun buat kajian tentang penumbuhan bulu.
...
Semua orang berbeza disebabkan hormon yg berbeza. Jadi hormon yg berbeza mempengaruhi penumbuhan bulu. Sbb tu ada orang yg bulu lebat ada org yg bulu halus tipis je dan ada juga yg tak ada bulu sgt.
...
Jadi penggunaan wawawax sama ada cepat atau lambat habis bergantung pd tempat yg selalu korang waxing.😉
...
Jom hilangkan bulus yg merimaskan. Utk order whatapp /call 0167212859 skrg✌🏽
...
#wawawax #wawawaxuser #wawawaxagent #wawawaxinfo #wawawaxlovers #wawawaxmurah #wawawaxjohor #wawawaxjb #wawawaxpasirgudang #wawawaxmurah #waxingbulu #waxingkaki #waxmissv #waxmisai #waxketiak #threading #plucking #waxing #bridesmaid

NAK COD AREA SHAH ALAM/ PJ?? .
🚙I-city
🚙Uitm Shah Alam
🚙Padang Jawa
🚙Aeon mall Shah Alam
🚙Alam Megah
🚙Ktm Shah Alam
🚙Kota Kemuning
🚙Uptown Shah Alam
🚙Demc/KPJ/SALAM
🚙LRT Asia/Taman Jaya
🚙Kelana Jaya
🚙Digital Mall
🚙Mahsa College
.
Nak cod negeri lain?Boleh. Kita ada agent2 yang boleh cover setiap negeri. Ws/Pm now😘
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#waxkaki
#waxmissv
#testimoniwawawax
#maryjardin
#nurraysabeauty
#marykay
#niqavie
#selamatpetang
#fashionvalet
#dyxy
#shaklee
#shakleeuitm
#perlashine
#seribella
#cikgusekolah
#bawallabuh
#tudungprinted
#duckscarves
#dropshipwanted
#agentwanted
#organicwax
#dianzvitamin
#uitm
#upm
#ukm
#handsock
#fattzura
#terapiinstagram

MACAM MANA NAK WAXING YAA SIS?
.
Kalau bebuluss panjang sampai dh boleh buat tocang. Sila trim dulu yaa. .
Nak dapatkan best result. Bebuluss tak boleh panjang/pendek sangat. Just nice macam panjang beras. .
OK ke OK?🤩
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#codwawawaxshahalam
#codwawawaxcodklang
#codwawawaxterengganu
#codwawawaxkualaterengganu
#codwawawaxsubangjaya
#codwawawaxputraheight
#codwawawaxpuchong
#wawawaxpetalingjaya
#wawawaxjb
#wawawaxkl
#wawawaxselangor
#wawawaxserembancity
#wawawaxcyberjaya
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#waxkaki
#waxmissv
#cabutbulu
#buangbulu
#sitiaafiyahkhalid
#ajimaura

THIRD STEP💃🏻💃🏻
.
Tarik strip cotton lawan arah sapuan tadiacam dalam gambar.
Perhatian! Tarik satu saat dengan pantas dan kuat. InshaAllah kalau korang ikut 3 step mudah ni. Bulu korang keluar dengan jayanya.

Selamat mencuba!
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#waxkaki
#waxmissv
#testimoniwawawax
#maryjardin
#nurraysabeauty
#marykay
#niqavie
#selamatpetang
#fashionvalet
#dyxy
#shaklee
#shakleeuitm
#perlashine
#seribella
#cikgusekolah
#bawallabuh
#tudungprinted
#duckscarves
#dropshipwanted
#agentwanted
#organicwax
#dianzvitamin
#uitm
#upm
#ukm
#handsock
#furaiha
#terapiinstagram

...
1 tube wawawax ni blh tahan lama jugak nak habis. Tapi bergantung pd penggunaan sama ada banyak atau sikit dan tempat2 yg selalu di waxing.
...
Dgn harga RM32.90 berbaloi sgt kalau dapat tahan lama lebih 3 bulan. Korang tak nak cuba ke?
...
Korang yg kaki travel tu jom la order wawawax ☎️ 0167212859 Pn.Anis @ dm je😊
...
#wawawax #wawawaxuser #wawawaxagent #wawawaxinfo #wawawaxtips #wawawaxlovers #wawawaxmurah #wawawaxjohor #wawawaxjb #wawawaxmasai #wawawaxpasirgudang #wawawaxmurah #waxingbulu #waxingkaki #waxmissv #waxmisai #waxketiak #threading #plucking #waxing #bridesmaid #hairremoval #organichairremoval #kakitravel #tahanlama #berbaloi

...
Bagus customer ni siap will recommended kt kwn2 dia.
...
Wawawax wax cabut bulu sehingga ke akar dan meninggalkan kulit yg lembut serta tempoh penumbuhan bulu baru juga ambil masa yg agak lambat.
...
Jd jom beralih ke wawawax. Pilih wax pilih Wawawax. To order whatapp 0167212859 @ dm.
...
#wawawax #wawawaxjb #wawawaxpasirgudang #wawawaxinfo #wawawaxuser #wawawaxagent #wawawaxmurah #hairremovalwax #organichairremoval #wawawaxtips #waxarmpit #waxmissv #waxkaki #waxketiak

TERLUKA AFTER SHAVING?😤😖
-
Selepas bercukur kulit terluka. Bebuluss tumbuh cepat dan tajam² 🤧
-
NO!! Dont shave guyss.
Tapi kenapa?Admin nak kongsi kenapa jangan SHAVE 😠
_
📌bulu akan tumbuh lebih lebat
📌bulu yang tumbuh akan jadi lebih kasar dan tajam
📌bulu baru yang tumbuh akan buat awak rasa gatal
📌kulit di kawasan awak shave akan jadi lebih gelap
-
Jom tukar kaedah WAXING menggunakan WAWAWAX. So awak nak shaving lagi ke lepas ni?🤔
-
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now 👉🏻 014-5130718
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#codwawawaxshahalam
#codwawawaxcodklang
#codwawawaxterengganu
#codwawawaxkualaterengganu
#codwawawaxsubangjaya
#codwawawaxputraheight
#codwawawaxpuchong
#wawawaxpetalingjaya
#wawawaxjb
#wawawaxkl
#wawawaxselangor
#wawawaxserembancity
#wawawaxcyberjaya
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#waxkaki
#waxmissv
#cabutbulu
#buangbulu

Most Popular Instagram Hashtags