#waxketiak

MOST RECENT

...
Jom sambut Hari Merdeka & Hari Malaysia dgn promosi drpd WAWAWAX!!
...
Beli 2 tube WAWAWAX
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
...
Whatapp 0167212859 utk order. Stok terhad๐Ÿ˜Š
...
#wawawax #wawawaxjb #wawawaxpasirgudang #wawawaxinfo #wawawaxuser #wawawaxagent #wawawaxmurah #hairremovalwax #organichairremoval #wawawaxtips #waxarmpit #waxmissv #waxkaki #waxketiak

Cod time.
.
1 set wawa wax ada
๐Ÿ‘‰ 1 tube wax
๐Ÿ‘‰ 12pcs Strip Cotton
๐Ÿ‘‰ 4pcs Spatula
๐Ÿ‘‰ EXTRA GIFT Trial Perfume Lotion
= RM35 termasuk COD.

Too afraid to try our Wawawax sebab takut bulu tumbuh lebih lebat or sakit? No worries okey sebab Wawawax akan kurangkan bulu yang tumbuh lebat akibat shave.
_
And and please follow the direction dengan betul, so that sakit tu tidak seperti yang korang sangkakan. Hasil tu sendiri buat korang teruja. ๐Ÿ˜ .
.
1 set wawa wax ada:
๐Ÿ‘‰ 1 tube wax
๐Ÿ‘‰ FREE 12pcs Strip Cotton
๐Ÿ‘‰ FREE 4pcs Spatula
๐Ÿ‘‰ EXTRA GIFT = RM39 inc Postage. .
wasap ke 013-6608106 atau picit link di bio๐Ÿ˜˜.

Perasan tak kalau shaving cepatnye lahai bebulus tumbuh ๐Ÿ˜Œ
.
Tapi kini tidak lagi selepas berwaxing dengan Wawa Wax ๐Ÿ˜‰ Wawa Wax tarik bulu sehingga ke akar tau ๐Ÿคฉ Kekna jamin you all pun akan jadi #teambululess ๐Ÿ˜†
.
Harga pun affordable, hanya RM33 exclude postage dan paling best dia JIMAT ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Untuk pembelian boleh whatsapp sis klik link whatsapp di bio ๐Ÿ˜˜
.
#wawawaxagent #sayajualwax #sayajualhairremoval #wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #coldwax
#hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

KELEBIHAN WAWA WAX. WAJIB BACA ๐Ÿ™ˆ
.
๐Ÿฏ Mencabut bulu sampai akar
๐Ÿฏ Bulu tumbuh lebih halus
๐Ÿฏ Sesuai lelaki dan perempuan
๐Ÿฏ Bekas tiub yang user friendly
๐Ÿฏ Organik dan selamat
๐Ÿฏ Sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿฏ Tahan berbulan, JIMAT!
.
Jom hilangkan bulu dengan Wawawax! โค๏ธ
.
.
#sayajualwax #sayajualwawawax #sayajualorganicwax #wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #coldwax
#hairremoval #hairremovalmalaysia
#waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

โ€œLepas wax tak gatal dan bulu pun jadi lembut jerโ€
.
โ€œMasa wax pun tak rasa sakitโ€
.
โ€œPencukur tak payah beli sebab dah guna waxโ€ ๐Ÿ˜‚
.
Testimoni wawawax user harini! Kalau korang happy, kita lg happy tau ๐Ÿ˜
.
โœ… Berminat nak buat pembelian WawaWax terus? Boleh dm/tekan link whatsapp di bio kami akan balas sepantas kilat.
.
Jom buang bulu sepantas 1 saat, bebas bulu selama 1 bulan dgn Wawawax ๐Ÿฏ .
HARGA
1 tube= RM33 tidak termasuk postage
.

#wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmura #coldwax
#hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

BUY WAWAWAX NOW
.
XGELAPKAN KULIT
BOLEH TAHAN 2-3BULAN
.
Rugi kan siapa tak guna Wawawax?๐Ÿ˜Š
Jom bebas bulu kasar dan hitam dengan Wawawax!
.
MEYH CEPAT2 WS SIS..CLICK JE KAT BIO
.
Harga Wawawax ๐Ÿฏ 1 SET WAWAWAX (RM33 sahaja!!)(tidak termasuk postage)
โœ… 12 strip cotton
โœ… 4 spatula kayu
โœ… 1 tube Wawawax (Spatula dan strip cotton boleh guna semula sampai wax habis)
.
Harga termasuk postage
๐ŸŒธ RM40 (semenanjung)
๐ŸŒธ RM43 (sabah sarawak)
.
#wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #coldwax
#hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

WAWAWAX ADA KANDUNGAN CHEMICAL TAK? .
.
Kandungan Wawawax adalah 100% bahan organik. Bahan utama adalah MADU ๐Ÿฏ Bahan2 lain adalah gula dan lemon ๐Ÿ‹ .
.
Jadi, Wawawax adalah selamat digunakan utk semua golongan termasuk wanita mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
.
Klik link pada profile utk order Wawawax sekarang. Postage setiap hari ๐Ÿ“ฌ Cod Kuala Terengganu ๐Ÿš—
.
.
#wawawaxterengganu #cabutmisai #cabutbulu #cabutbulumissv #wax #wawawax #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxvendor #waxstrip #waxlove #waxmadu #waxhoney #waxwork #waxkaki #waxtangan #waxketiak #waxingkit #waxing #waxingmadu #waxinglove #waxingathome #waxingmurah
#waxingalami #hairremovalhoney #hairremovalcold #buangbulutangan #buangbuluatasbibirย  #organichairremovalmurah #organichairremovalwax

Are you ready to go hairless?
.
The wax is so powerful that even want to runaway before being waxed ๐Ÿ˜ฑ
.
Need to read the testimony before deciding whether to buy WawaWax or not? click #wawawaxuser ๐Ÿ‘
.
If you are interested to buy WawaWax from us, please click whatsapp on bio section above
.
Let's be free from hair for 1 month with WawaWax as fast as 1 second.
.
#wax #wawawax #waxing #hairremoval #organichairremoval #waxvendor #waxstrip #waxlove #waxmadu #waxhoney #waxwork #waxkaki #waxtangan #waxketiak #waxingkit #waxing #waxingmadu #waxinglove #waxingathome #waxingmurah
#waxingalami #hairremovalhoney #hairremovalcold #buangbulutangan #buangbuluatasbibirย  #organichairremovalmurah #organichairremovalwax

Lately ni kenduri dah tak tunggu cuti sekolah da. Every weekend mesti dapat invitation from friends or family kann. ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
Same goes to me.
_
So korg tengah sesiap nak gi kenduri ke? But WAIT! Ada misai2 halus ni sure rasa segan sikit nak jumpa ramai2 orang. Need help girls?
_
Dont worry much, Wawawax here can help you girls๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Alia here tunjuk cara untuk Wawawax misai halus and hasil yang Alia dapat ๐Ÿ™ˆ
_
You can click link at the bio for more information or direct purchase ๐Ÿ˜˜
Happy weekend! โฃ๏ธ
.
.

Wasap ke 013-6608106/ picit link di bio

Donโ€™t forget to grab your Cold Wax! Buy 2 set of Cold Wax and you will get FREE POSTAGE + FREE Gift.
Wohoooo ๐ŸŽ‰
_
Let us celebrate MERDEKA with smooooooth skin ๐Ÿ‘ป
_
Klik link di bio atau
Wasap ke 0136608106.

Waxing Tips Wawawax ๐ŸŽˆ
-
1๏ธโƒฃPANJANG BULU YANG SESUAI.
Panjang bulu paling optimum dalam 1/4 inci. Bila bulu terlalu pendek, wax tak dapat nak pegang bulu secara berkesan.
-
2๏ธโƒฃSCRUB SEBELUM WAXING.
Proses scrub/ exfolation daki2 atau kotor2 dekat folikel bulu. Bulu lebih mudah tertanggal dan dapat mengurangkan rasa sakit semasa proses waxing.
-
3๏ธโƒฃPASTIKAN KULIT KERING SEBELUM WAXING.
Pastikan kulit kering kerana wax tidak akan melekat di kulit yang lembap. Ataupun sapu bedak bagi menyerap minyak or berpeluh.
-
4๏ธโƒฃSAPU WAX.
Sapu wax tak terlalu nipis dan tak terlalu tebal pada spatula. Sapu mengikut arah pertumbuhan bulu. Bulu kaki selalunya tumbuh dari atas ke bawah. Jadi, sapukan wax dari atas ke bawah.
-
5๏ธโƒฃTAMPAL KAIN. (Cotton Strips)
Tampal cotton strips yang disediakan bersama wax. Urut atas kain mengikut arah pertumbuhan bulu sebanyak 5-7 kali. Jangan tunggu atau biarkan wax di kulit kerana wax akan cair disebabkan suhu badan yang panas.
-
6๏ธโƒฃTARIK KAIN. (Cotton Strips Reusable)
Tarik kain melawan arah pertumbuhan bulu dengan secepat dan sepantas yang mungkin.
-
DAH SIAPโœ”๏ธ LIHAT HASILNYA๐ŸŽŠ
-
Berminat nak order WAWAWAX โ‰๏ธ
-
-
Contact ๐Ÿ“ฑ Aiza
013-6608106
Atau DM terus ye๐Ÿ˜˜. .

Did you know setiap pembelian, korang akan dapat - 1 tube Cold Wax
- 12 strip cotton - 4 wooden spatula
_
Untuk strip cotton, korang akan dapat kualiti yang terbaik tau. Wax tak tembus. Boleh 2 kali guna wax.Jimat wax ๐Ÿ™Š
_
Strip cotton dan spatula boleh digunakan semula ye. Jangan buang pulak
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air biasa je 15-30 minit. Lepas tu bilas buang bulu yang melekat dan keringkan! Next time nak waxing ambil balik yang lama tu.
_

Klik link di bio untuk order 1 Set Wawa Wax ni ๐Ÿ˜˜

APA KANDUNGAN WAWAWAX ?
๐Ÿ‹LEMON
๐ŸฏHONEY
๐ŸญSUGAR

PACKAGING PON SANGAT AWESOME!!
Apa yang awesome packaging Wawawax ni?๐Ÿ‘‡
.
โœ”๏ธ Sangat travel friendly
โœ”๏ธ Tidak akan pecah
โœ”๏ธ Tidak messy bila guna
โœ”๏ธ Tiub mudah untuk mengeluarkan wax
โœ”๏ธ Ringan dan tidak berat
โœ”๏ธ Cantik dan menarik
.
Belum pernah cuba Wawa Wax?
.
Boleh whatsapp SIS tau, link whatsapp dekat bio ๐Ÿ˜˜
.
#wawawaxinfo
#wawawaxaddict
#wawawaxuser
#pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam
#dropshipwanted #waxathome #waxmurah #waxmalaysia #coldwax
#hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

๐ŸŽ1 SET WAWAWAX
โœ… Free gift
โœ…12 strip cotton โœ…4 spatula kayu โœ…1 tube Wawawax (Spatula dan strip cotton boleh guna semula sampai wax habis)
#jgnkataakakxpayung
.
.
Ehem... apa tunggu lagi... ws sis okay...click link di bio..
.
.
#wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #waxmalaysia #coldwax
#hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

Perasan tak kalau shaving cepatnye lahai bebulus tumbuh ๐Ÿ˜Œ
.
Tapi kini tidak lagi selepas berwaxing dengan Wawa Wax ๐Ÿ˜‰ Wawa Wax tarik bulu sehingga ke akar tau ๐Ÿคฉ sis jamin you all pun akan jadi #teambululess ๐Ÿ˜†
.
Harga pun affordable, hanya RM33 exclude postage dan paling best dia JIMAT ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Untuk pembelian boleh whatsapp sis klik link whatsapp di bio ๐Ÿ˜˜
.
#wawawaxagent #sayajualwax #sayajualhairremoval #wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #waxmalaysia #coldwax #hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki #waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

๐ŸญKELEBIHAN WAWA WAX. WAJIB BACA ๐Ÿญ
.
๐Ÿฏ Mencabut bulu sampai akar
๐Ÿฏ Bulu tumbuh lebih halus
๐Ÿฏ Sesuai lelaki dan perempuan
๐Ÿฏ Bekas tiub yang user friendly
๐Ÿฏ Organik dan selamat
๐Ÿฏ Sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿฏ Tahan berbulan, JIMAT!
.
Jom hilangkan bulu dengan Wawawax! โค
.
.
#sayajualwax #wawawaxinfo
#wawawaxaddict #wawawaxuser
#waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #waxmalaysia #coldwax #hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki #waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

1 TUBE GUNA SELAMA 3-4 BULAN
.
1 tube WawaWax boleh digunakan selama 3-4 bulan bergantung kepada cara penggunaan korang. Packaging tube direka khas mmg mudah bg korang utk control kuantiti penggunaan๐Ÿ˜

Masih ragu nak guna WawaWax? Tengok testimoni #wawawaxuser #testimoniwawawax ๐Ÿ˜‰

Untuk order boleh tekan link di bio.
.
.
#wawawaxinfo #wawawaxaddict #wawawaxuser #waxing #pencukurtakperlu
#bulutumbuhtaktajam #dropshipwanted #waxathome #waxmurah #waxmalaysia #coldwax #hairremoval #hairremovalmalaysia #waxmissv #waxbulukaki
#waxmisai #waxketiak #waxgang #waxmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags