#waxkaki

MOST RECENT

NAK COD AREA SHAH ALAM/ PJ?? .
.
๐Ÿš™I-city
๐Ÿš™Uitm Shah Alam
๐Ÿš™Padang Jawa
๐Ÿš™Aeon mall Shah Alam
๐Ÿš™Alam Megah
๐Ÿš™Ktm Shah Alam
๐Ÿš™Kota Kemuning
๐Ÿš™Uptown Shah Alam
๐Ÿš™Demc/KPJ/SALAM
๐Ÿš™LRT ASIA JAYA/TAMAN JAYA
๐Ÿš™Kelana Jaya
๐Ÿš™Digital Mall
๐Ÿš™Mahsa College
.
Nak cod negeri lain?Boleh. Kita ada agent2 yang boleh cover setiap negeri. Ws/Pm now๐Ÿ˜˜
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 014-5130718
#coldwax
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#wawawaxcodshahalam
#wawawaxcodklang
#wawawaxshahalam
#wawawaxsubangjaya
#wawawaxpuchong
#wawawaxpj
#wawawaxjohor
#wawawaxkedah
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxbandarsunway
#wawawaxusj
#wawawaxum
#wawawaxjb
#wawawaxbangi
#codwawawaxshahalam
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#cabutbulu
#waxkaki
#organichairremoval
#biteallteam

Bakal pengantin yang upah MUA mesti akan dapat request dari mua untuk buang bulu upper lips, betul tak โ˜บ๏ธ .
.
Bulu atas bibir akan rosakkan makeup sebab:
.
โ›”๏ธ makeup akan bercapuk pada bahagian upper lips
โ›”๏ธ makeup tak boleh cover bulu, nanti dah makeup cantik tiba-tiba ada misai acaner
.
.
JOM BUANG BULU DENGAN WAX SEBAB BULU AKAN TUMBUH LAMBAT & HALUS.
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Antara method yang selalu orang guna. Jom baca sedikit info:
.
.
โœ‚๏ธ Bilah PENCUKUR akan mengakibatkan kulit kusam, kering, gelap malahan luka.
.
โšฑ๏ธ CREAM HAIR REMOVAL akan menghakis dan menghancurkan bulu pada atas kulit which is tidak bagus untuk kulit sensitif.
.
๐Ÿฏ Kandungan madu, gula dan lemon dalam WAX mampu mencerah, melembut, melicin dan membuang bulu dari akar.
.
.
WHATSAPP 011-23100371
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Jangan tunggu lama untuk buang bulu ๐Ÿ™ˆ
.
.
Thank you sis Syafiqah order wax dengan saya. Khas untuk customer saya, lepas terima wax kita akan guide dan share tips & hack guna wawawax ๐Ÿ’ž
.
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu
#tipsbuangbuluketiak #tipscabutbulu #brazilianwax

Cik bunga dah bersih ke belum โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
.
โœ… Wax menarik bulu dari akar supaya bulu tumbuh sangat lambat dan makin halus.
.
โœ… Wax mampu menarik daki dan kulit terasa lebih licin dan cerah.
.
.
SLIDE untuk result wax ๐Ÿ’ž
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Bilah pencukur akan bagi kesan KULIT GELAP pada bahagian dicukur akibat geseran pisau atas kulit -- tak kesah ketiak ke, kaki ke, misai ataupun miss v.
.
.
SLIDE untuk video waxing ketiak pakej MENCERAHKAN lagi sebab dapat menanggalkan daki ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Bila clear, proses waxing jadi makin mudah (senang dicabut dari akar) dan tak sakit. Lagi satu, dapat elak ingrown hair.
.
Ingrown hair ni jadi bila bulu tak dapat tumbuh secara normal akibat ada barrier pada kulit --sel kulit mati (liang roma yang tak clear). Maka, dia terpaksa tumbuh dibawah kulit ๐Ÿ‘Ž๐Ÿป .
.

WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Happy lunch korang !!
.
Fa nak bagitau, esok ada postage jadi siapa yang nak selit order let me know ya, nanti kita packing and terus post. Esok lusa barang dah sampai ๐Ÿ˜‰
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

โœ”๏ธ Save your time
โœ”๏ธ More comfortable
โœ”๏ธ No need to drive far away
-
Terms & Conditions:
- Book appointment 1 day before
- Available at all outlets
-
SNAILS
Nails โ€ข Wax โ€ข Eyelash โ€ข Hair Removal
-
Pakuwon Mall (Food Society) Lt.2
Call/ WA: 0822 3232 3522
-
Galaxy Mall 2 - Lt. 3
Call/ WA: 0822 2526 2322
-
#snailssurabaya #snailswaxstudio #nailartsurabaya #beautydesign #beautyworld #waxsurabaya #waxbadan #hairremoval #hairremovalsurabaya #surabaya #instabeauty #beautypromo #bikiniwaxing #promowaxing #waxingsurabaya #bikiniwax #waxingalami #homeservicenailart #waxing #promosurabaya #promokecantikan #waxingsalon #waxindonesia #waxkaki #beauty #homeservicemanipedi #instabeauty #homeservice #homeservices #homeservicesurabaya

Jangan tunggu lama untuk buang bulu ๐Ÿ™ˆ
.
.
Thank you sis Raihana order wax dengan saya. Khas untuk customer saya, lepas terima wax kita akan share tips & hack guna wawawax ๐Ÿ’ž
.
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu
.

Hi, morning!!
.
Ada date ke weekend ni ๐Ÿ˜š SLIDE untuk video waxing misai & result yang ohsemm ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Antara method yang selalu orang guna. Jom baca sedikit info:
.
.
โœ‚๏ธ Bilah PENCUKUR akan mengakibatkan kulit kusam, kering, gelap malahan luka.
.
โšฑ๏ธ CREAM HAIR REMOVAL akan menghakis dan menghancurkan bulu pada atas kulit which is tidak bagus untuk kulit sensitif.
.
๐Ÿฏ Kandungan madu, gula dan lemon dalam WAX mampu mencerah, melembut, melicin dan membuang bulu dari akar.
.
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

WHAT COLD WAX DO?
.
Bersihkan unwanted buluss yang sibuk je nak tumbuh kan! ๐Ÿ™Š
_
So where Cold Wax boleh guna? For sure satu badan boleh! Private part? Misai? Name it semua boleh cabut dengan jayanya (kecuali tempat yang tak boleh cabut okey such kening)
_
Nak order? Just klik link di bio atau whatsapp ke 014-5130718
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 014-5130718
#coldwax
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#wawawaxcodshahalam
#wawawaxcodklang
#wawawaxshahalam
#wawawaxsubangjaya
#wawawaxpuchong
#wawawaxpj
#wawawaxjohor
#wawawaxkedah
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxbandarsunway
#wawawaxusj
#wawawaxum
#wawawaxjb
#wawawaxbangi
#codwawawaxshahalam
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#cabutbulu
#waxkaki
#organichairremoval
#biteallteam

Thank you dear sudi self pickup dekat office sis. Sis nak passkan dekat agent lain tapi cust tak nak๐Ÿ˜‚.
.
Alhamdulillah dapat juga kita jumpa. Semoga awak happy dengan #wawawax. First time waxing?No worries. Sis guide masa cod๐Ÿ˜˜
.
Because we care,
Whatsapp/DM Triosista Now ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 014-5130718
#coldwax
#wawawax
#wawawaxuser
#testimoniwawawax
#agentwawawax
#stokiswawawax
#wawawaxcodshahalam
#wawawaxcodklang
#wawawaxshahalam
#wawawaxsubangjaya
#wawawaxpuchong
#wawawaxpj
#wawawaxjohor
#wawawaxkedah
#wawawaxputrajaya
#wawawaxkl
#wawawaxbandarsunway
#wawawaxusj
#wawawaxum
#wawawaxjb
#wawawaxbangi
#codwawawaxshahalam
#coduitmshahalam
#dropshipwanted
#agentwanted
#cabutbulu
#waxkaki
#organichairremoval
#biteallteam

Agak-agak je panjang bulu, jangan pergi ambil beras compare dengan bulu korang pulak ๐Ÿ˜‚
.
Kalau pendek sangat, wax tak dapat cengkam bulu dan kalau panjang sangat takut bulu putus ditengah jalan haha -- trim dulu mana patut. Rasa yakin mampu cabut baru wax ๐Ÿ˜‰
.
WHATSAPP 017-6158399
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu
#tipsbuangbuluketiak

-
WAX DAH SAMPAI LAH ๐Ÿ˜
.
.
#feedbackstokistbybella ๐Ÿ‘†KLIK HASHTAG UNTUK TENGOK MORE FEEDBACK .
.
Thank you, beli dengan bella ๐Ÿ˜˜
.
.
Pembelian WAX dapat FREE:
1โƒฃ Makeup bag
2โƒฃ Tissue
3โƒฃ Set waxing
๐ŸŽ LIMITED, SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!
.
.
๐Ÿš— COD AVAILABLE :
โ˜‘ Setapak Jaya
โ˜‘ Danau kota
โ˜‘ Wangsa Maju
โ˜‘ Setiawangsa
โ˜‘ Datuk Keramat
โ˜‘ Sentul
โ˜‘ Laluan LRT kelana jaya line
โœ… Dan kawasan yang berdekatan.
.
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 011-23100371
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

"Kalau wax, jadi makin lebat tak ?"
.
.
๐Ÿ‘†๐Ÿป Antara soalan famous yang saya selalu dapat ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Kalau cukur of course makin tajam dan lebat sebab bulu dibuang pada paras atas kulit. Kalau awak wax, bulu dibuang dari akar jadi NOPE, BULU TAK LEBAT DAN AKAN TUMBUH LEBIH HALUS ๐Ÿ˜Š
.
.
WHATSAPP 011-23100371
.
#wawawax #wawawaxkl #wawawaxsetapak #wawawaxwangsamaju #wawawaxkeramat #wawawaxsentul #wax #waxkl #waxsetapak #waxwangsamaju #waxkeramat #waxsentul #waxmurah #waxtube #pencukur #tanpapencukur #waxkaki #buangbulu #alatbuangbulu #alatcabutbulu #pencabutbulu #creambuangbulu #krimbuangbulu

Most Popular Instagram Hashtags