#waxkajang

MOST RECENT

Sakit tak pakai #fynawax ni? Haaa ramai tanya hakak dik noonnn! πŸ˜‚

Selalunya bagi org yang tak pernah berwaxing, hanya penggunaan pertama aje akan sakit sikit.. Yelah cabut dari akar kan, tipulah tak sakit kan? Tapi berbaloi bila lepas waxing kulit jadi lembut, halus, gebu and putih πŸ’• sbb dah takda akar bulu dalam kulit kan, jadi poleless dari muka engkorang tau! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’• bulu nak tumbuh pun makan masa sebulan tau.. Tu pun naik halus2 jek! And ada sesetengah kes yang tak tumbuh langsung sampai skarang.. Nak cantik kenalah sakit sikit kan?πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ€—πŸ€— #fynawaxhq #waxbangi #wafanawax #waxno1 #waxserdang #waxmalaysia #waxbangi #waxkajang

Fynawax bukan sejenis cream hair removal.. 😘 Fungsi cream hanya untuk mereputkan bulu dari akar, so kandungan kimia sngt tinggi and bahaya.. Org yang ada kulit sensatif and ibu preggy tak digalakkan pakai sbb kuatir akan jadi ruam2 and kulit rosak.. πŸ˜…πŸ˜… Tapi Fynawa ini fungsinya untuk cabut bulu dari akar.. Bahan yang digunakan pulak 100% organik.. Even korang kulit sensatif or mommy preggy pun boleh pakai.. πŸ˜πŸ’• Best ke seronok? πŸ€—πŸ˜‡ #fynawax #waxserdang #waxmalaysia #waxbangi #waxkajang #waxselamat #waxputrajaya #organichairremovalmurah #buangbulu #droshipneeded #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur #wafanawax

Fynawax diperbuat dari Gula 🍭, madu 🍯, lemon πŸ‹, green tea 🍡, dan tea tree oil 🌲! 100% Bahan organik yang takkan bahayakan kulit! 😍

Psssttt!! Sebab tu produk ni sangat selamat walaupun digunakan di bahagian PRIVATE PART!
Hanya yang dah pakai je tahu betapa terujanya lepas pakai Fynawax ni! πŸ’•πŸ˜˜ #fynawax #waxmalaysiamurah #waxmadu #organichairremovalmurah #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur #wafanawax #waxmalaysia #waxserdang #waxkajang #waxbangi #waxputrajaya #waxselamat

BUY 1 FREE 1 GIFT! BUY 2 FREE 2 GIFT! πŸ€—πŸ€—
.
THE MORE YOU BUY, THE MORE GIFT YOU'LL GET 🎁🎁🎁🎁🎁!
.
WHILE STOCKS LAST ONLY OKAY 😘. .
SO, meh cepat2 wassap untuk order, klik link dibio πŸ˜‰πŸ˜‰.
.
#fynwaxterbaik #waxno1 #waxingbangi #waxkajang #waxputrajaya #waxserdang #cod #organichairremovalmurah #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur #waxmalaysiamurah #waxmadu #dropshipneeded

Pakai cream hair removal memang mudah dan tak menyakitkan.. Tapi tapi tapiii... ☝☝☝Cream hair removal tak cabut dari akar.. Jadi lepas engkorang pakai esok lusa dah boleh tumbuh balik dah.. Jadi sebotol yg harga rm60 tu tahan kurang sebulan aje tau.. Melayang duit korangπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ‘‹πŸ‘‹ Lain sangat dengan Fynawax.. πŸ™ˆeven sakit sikit tapi berbaloi sebab cabut dari akar.. Nak tumbuh pun ambil masa sebulan tau! Sebekas yang berharga rm35 boleh tahan lebih 5 bulan sebab bulu yg baru susah nak tumbuh.. πŸ™Š

Walau apa pun jadi saya tetap pilih Fynawax πŸ˜πŸ’• #wafanawax #fybawax #dropshipneeded #waxbangi #waxputrajaya #waxselangor #waxkajang

Jangan risau! Norahwax adalah 100% organic okay!! Boleh digunakan di semua bahagian yang berbulu tau. Confirm licin and lagi melambatkan proses pertumbuhan bulu!
-
Hot wax; Untuk merasai bagaimana wax di spa. Kesan lebih optimum. Sesuai digunakan di seluruh anggota badan dan area muka.
-
Cold wax; Boleh terus guna tanpa perlu panaskan. Sesuai untuk yang mahu cepat dan boleh bawa travel.
-
Sangat sangat best tau! Siapa yang tak try lagi memang patut try! Tersangatlah TAK RUGI chuolls.
Stop shaving dan jom kita start ber-Norah!😈😈
-
πŸ€Whatsapp 0169210217.
Atau klik link di BIO ig Anys kayh. Fast reply!
-
#norahwax#norahwaxkajang#norahwaxbangi#norahwaxukmbangi#waxbangi#waxkajang#norahcodkajang#norahcodbangi#norahcodukmbangi#sayajual#organicwax#organicwaxmalaysia#norahwaxtestimoni#testimoninorahwax#feedbacknorahwax#norahwaxfeedback#norahcodkajang#norahcodbangi

Jangan risau! Norahwax adalah 100% organic okay!! Boleh digunakan di semua bahagian yang berbulu tau. Confirm licin and lagi melambatkan proses pertumbuhan bulu!
-
Hot wax; Untuk merasai bagaimana wax di spa. Kesan lebih optimum. Sesuai digunakan di seluruh anggota badan dan area muka.
-
Cold wax; Boleh terus guna tanpa perlu panaskan. Sesuai untuk yang mahu cepat dan boleh bawa travel.
-
Sangat sangat best tau! Siapa yang tak try lagi memang patut try! Tersangatlah TAK RUGI chuolls.
Stop shaving dan jom kita start ber-Norah!😈😈
-
πŸ€Whatsapp 0169210217.
Atau klik link di BIO ig Anys kayh. Fast reply!
-
#norahwax#norahwaxkajang#norahwaxbangi#norahwaxukmbangi#waxbangi#waxkajang#norahcodkajang#norahcodbangi#norahcodukmbangi#sayajual#organicwax#organicwaxmalaysia#norahwaxtestimoni#testimoninorahwax#feedbacknorahwax#norahwaxfeedback#norahcodkajang#norahcodbangi

cuba anda bayangkan selama ni bercukur tapi akar bulu masih sedia berada dalam kulit.. tu belum termasuk terluka lagi, gatal-gatal lagi.. tak selesa yakmattt! :( tapi dengan berwaxing, bukan sahaja bantu buang dari akar, malah bantu melembutkan, menggebukan malah mencerahkan kulit! bulu nak tumbuh pun ambik masa yang lama tau! bila naik pun halus2 jek! terujaaa sngt lepas pakai... <3 #fynawax
#wafanawax #waxmalaysia #waxbangi #waxputrajaya #waxkajang #waxselamat #organichairremovalmurah #waxmalaysiamurah #waxmalaysia #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur

400grm #fynawax boleh tahan sampai lebih 6 bulan? biar betull?

haaa tak caye lah tu! hihi :P

Fynawax ni bila nak pakai hanya apply sikit aje dah berkesan! pastu lepas berwaxing bulu lambat sngt nak tumbuh tau! ambil masa 20-30 hari baru nak keluar baby2 rambut.. tu pun segan2 nak tumbuh! menyampah dik nonnn! haha!

Sbb tu lah satu botol boleh tahan lama tau! πŸ’•

#wafanawax #waxingbangi #waxingbangi #waxputrajaya #waxkajang #hairremovalorganic #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur #noshave #kulitlembut

KESALAHAN KRITICAL KETIKA WAXINGπŸ”₯πŸ”₯β€Ό
. ⏭tidak sapu bedak/tepung sebelum menyapu Fynawax.. fungsi bedak digunakan adalah untuk make sure takda minyak dan air pada bulu anda.. so bila pakai wax sekali tarik aje dah lincin namateyyy!
.
#fynawaxhq
#wafanawax #waxmalaysia #hairremovalorganic #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur #waxbangi #waxkajang #waxputrajaya #codareabangi #droshipneeded #dropshipmalaysia

Morning!
.
Haa Siapa yang mcm ni?
Sngt rimas sbb satu badan berbulu! Muka, ketiak, badan, lengan, kaki, private part! 😭Asyik runsing je sbb kalau cukur jadi makin lebat dan kasar! Lepas tu gatal² pulak 😒

Jangan Risau! Fynawax dpat bantu msalah anda! Sebotol pun dah cukup tau untuk buang semua bulu di badan! 😍 bulu cabut sehingga akar pulak tu hihi πŸ’• Kami jamin kulit anda akan jadi lembut, gebu dan licin! Tak perlu lagi runsing kerana bulu πŸ™ŠπŸ˜˜ #wafanawax #hairremovalorganic #waxbangi #waxmalaysia #waxputrajaya #waxkajang #waxselamat #stopshaving #buangbuludariakar #buangbulutanpacukur

SEMUA GARA2 FYNAWAX! .
Sebabkan fynawax ni best sangat, customer sorg ni terus nak jadi droship. Nampak tak betapa hebatnya result lepas berwaxing dengan fynawaxπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
#waxingbangi #waxputrajaya #waxkajang #hairremovalorganic #wafanawax #buangbulutanpacukur #dontshave #kulitlembut #cabutbuludariakar

Makin lama makin meningkat order. Nampaknya customer makin percaya dah suka produk fynawax 😊.
.
Sapa2 yg nak order boleh klik link di bio yer.
.
#wafanawax #waxingbangi #waxkajang #waxputrajaya #fynawaxhq #waxmalaysiamurah #organichairremovalmurah

Yay alhamdulillah! Parcel receivedπŸ’œπŸ’œ Thanks dear kita jual tauuu😍😍😍
-
So girls sesiapa yang belum dapatkan barang barang best from @chanteqgojes pls do so! Sebab ALL STOCKS DA TAK BANYAK darlingsπŸ’—
-
Whatsapp Anys laju laju now kayh!
0169210217😍
Atau klik link di BIO ig Anys taaau.
-
#feedbackchanteqgojes#norahwax#norahwaxkajang#norahwaxbangi#norahwaxukmbangi#waxbangi#waxkajang#norahcodkajang#norahcodbangi#norahcodukmbangi#sayajual#organicwax#organicwaxmalaysia#norahwaxtestimoni#testimoninorahwax#feedbacknorahwax#norahwaxfeedback#norahcodkajang#norahcodbangi

Cara pemakaian FYNAWAX secara berkesan dan TIDAK SAKIT*β€ΌπŸ€―πŸ€― Fynawax diperkaya dgn lemonπŸ‹, madu🍯, green tea🍡 dan tea tree oil🌿 yang sngt berkesan untuk hilangkan rasa sakit semasa berwaxing ❀🌹 *AMARAN*
Kaedah ini hanya berkesan pada produk FYNAWAX sahajaβ€ΌTidak akan berkesan pada produk waxing lainβ€Ό .
*FYNAWAX Premier* = tidak perlu dipanaskan sebelum guna. *FYNAWAX Supreme* = perlu dipanaskan sebelum guna (rendam bekas Fynawax supreme dlm air panas.. Tukar air panas setiap 5 minit sehingga cair dan boleh terus guna seperti biasa) .
kAEDAH
1) pastikan bulu yang hendak dicabut panjang sekurangΒ² 5mm
2) pastikan kulit anda bersih dan kering (boleh sapukan bedak untuk memastikan kulit anda betul2 kering)
3) waxing untuk area yang sedikit (contoh di bahagian private part, sekali sapuan hnya sebesar duit 50sen sahaja)
4) sapu wax ikut arah bulu (kebawah), terus tekap strip yg kami sediakan dan terus tarik (rentap) strip lawan arah bulu (keatas)
5) ulangi proses yang sama sehingga semua bulu tertanggal

Tadaaaaaa!! Sekarang kulit anda sudah menjadi halus, lembut dan gebu!! 😚😍 Untuk maklumat lanjut layari https://www.fynawax.com/video

#wafanawax #waxmalaysia #fynawaxhq #dropshipneeded #HairRemoval #organichairremovalmurah #waxbangi #waxkajang #waxputrajaya

Sakit tak pakai #fynawax ni? Haaa ramai tanya hakak dik noonnn! πŸ˜‚

Selalunya bagi org yang tak pernah berwaxing, hanya penggunaan pertama aje akan sakit sikit.. Yelah cabut dari akar kan, tipulah tak sakit kan? Tapi berbaloi bila lepas waxing kulit jadi lembut, halus, gebu and putih πŸ’• sbb dah takda akar bulu dalam kulit kan, jadi poleless dari muka engkorang tau! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’• bulu nak tumbuh pun makan masa sebulan tau.. Tu pun naik halus2 jek! And ada sesetengah kes yang tak tumbuh langsung sampai skarang.. Nak cantik kenalah sakit sikit kan?πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ€—πŸ€— Nak. Order klik link dia bio yer

#wafanawax #waxmalaysia #waxingbangi #waxputrajaya #waxkajang #waxmurahmalaysia #hairremovalorganic #fynawaxhq #fynawaxhq #waxorganic #stopshaving #kulitcantik

Betul ke bulu yang tumbul lepas wax tak sama dengan lepas bercukur? .
YES. YES and YES! kalau bercukur, buku hanya dibuang dipermukaan sahaja manakala jika waxing, bulu akan dicabut dari akar. So bulu yg lama dah tak ada. Makin lama waxing, bulu baru yg keluar pun makin halus.

Bukan tu jer tau. Waxing juga akan tarik sekali sel2 kulit mati di permukaan kulit.
Nak order atau tanya boleh click link di bio.
#wafanawax #waxbangi #waxputrajaya #waxmurahmalaysia #hairremovalorganic #hairremovalbangi #waxkajang

Jangan risau! Norahwax adalah 100% organic okay!! Boleh digunakan di semua bahagian yang berbulu tau. Confirm licin and lagi melambatkan proses pertumbuhan bulu!
-
Hot wax; Untuk merasai bagaimana wax di spa. Kesan lebih optimum. Sesuai digunakan di seluruh anggota badan dan area muka.
-
Cold wax; Boleh terus guna tanpa perlu panaskan. Sesuai untuk yang mahu cepat dan boleh bawa travel.
-
Sangat sangat best tau! Siapa yang tak try lagi memang patut try! Tersangatlah TAK RUGI chuolls.
Stop shaving dan jom kita start ber-Norah!😈😈
-
πŸ€Whatsapp 0169210217.
Atau klik link di BIO ig Anys kayh. Fast reply!
-
#norahwax#norahwaxkajang#norahwaxbangi#norahwaxukmbangi#waxbangi#waxkajang#norahcodkajang#norahcodbangi#norahcodukmbangi#sayajual#organicwax#organicwaxmalaysia#norahwaxtestimoni#testimoninorahwax#feedbacknorahwax#norahwaxfeedback#norahcodkajang#norahcodbangi

Jangan risau! Norahwax adalah 100% organic okay!! Boleh digunakan di semua bahagian yang berbulu tau. Confirm licin and lagi melambatkan proses pertumbuhan bulu!
-
Hot wax; Untuk merasai bagaimana wax di spa. Kesan lebih optimum. Sesuai digunakan di seluruh anggota badan dan area muka.
-
Cold wax; Boleh terus guna tanpa perlu panaskan. Sesuai untuk yang mahu cepat dan boleh bawa travel.
-
Sangat sangat best tau! Siapa yang tak try lagi memang patut try! Tersangatlah TAK RUGI chuolls.
Stop shaving dan jom kita start ber-Norah!😈😈
-
πŸ€Whatsapp 0169210217.
Atau klik link di BIO ig Anys kayh. Fast reply!
-
#norahwax#norahwaxkajang#norahwaxbangi#norahwaxukmbangi#waxbangi#waxkajang#norahcodkajang#norahcodbangi#norahcodukmbangi#sayajual#organicwax#organicwaxmalaysia#norahwaxtestimoni#testimoninorahwax#feedbacknorahwax#norahwaxfeedback#norahcodkajang#norahcodbangi

Most Popular Instagram Hashtags