#wax

4319747 posts

TOP POSTS

❤️Sigue me (@CannaSocial) para más como esto 🍁💨 Menciona a tus amigos que fuman 🤘🏼‼️
🚨➕ @JajaFumar Cuenta de respaldo 👥
👉🏼🔥 @CannaSocial.TV 🔥👈🏼
👉🏼❤️ @CannaSocial ❤️👈🏼
👉🏼💨 @CannaSocial.TV 💨👈🏼
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇪🇸🍩🎼💶🍄🎮🌱🌞❤️🦆🎧💰🎬🌲🗿🥇🎣🍭
#marijuana #weedhumor #marijuanamovement #cannabis #cannabiscommunity #weed #weedporn #weedstagram420 #cannasocial #bluntculture #errl #wax #dab #dabbersdaily #highlife #highsociety #high_larry_us #smoke #cannabisarmy #marijuanaphotosubmission #ganjadaily #ganjagirl #ganjalife #cannabisdaily #420allday #420daily #ganjah #marihuana #weedstagram #weedsocietyImpressive

Who ever it lands on has to smoke it 😂

😂👌✌🌿

New fridge for the wife lol 🍁🍁
👇Go Follow 👇
🔥🔥🔥@weedhumor🔥🔥🔥
@thegreensociety420👈GO👣
@thehighsociety420 👈GO👣
@laverdeee👈♶♴🔥
👻:TheGreenSociety 🌎
For s/o tag #thegreensociety420 🌱🌱
♻♻♻♻♻♻♻♻♻
#laverdeee #thegreeensociety420 #prop215 #cannabiscommunity #bluntculture #medicalmarijuana #cannabisculture  #weshouldsmoke #onlysmokethefinest #high_larry_us #stankyydankyy #fueledbythc
♻♻♻♻♻♻♻♻♻
#mota #marijuana #maryjane #cannabis #weed #ganja #bud #thc #dank #herb #mmj #wax #hash #dabs #joint #bong

I really need this piece 🙌
• DM us the favorite glass piece you own 👌
• Stay Lifted #BakeNation 🍁💨

@pearlwax Regular wax sticks to your skin like glue causing agonizing pain but Pearl Wax sticks only to your hair follicles-- creating a more pleasant, painless waxing experience!
🎉🎉🎉.
50% OFF FOR TODAY ONLY! Grab Yours at @pearlwax
Get yours today! Click the link on the bio of @pearlwax
👉 @pearlwax
👉 @pearlwax

Free Shipping Worldwide!

Take part in the #GlassBluntChallenge 🚀🚀 @GlassBluntStore Will be giving out $150 gift prize package to best user submitted video in July 🥇🥇 what are you waiting for? Follow @GlassBluntStore and inhale the difference!

Jajajaja @chileweed 💪

MOST RECENT

P O M P O M E N R A F F I A
Quand vous avez un full time job et vous voulez vous essayer au blogging sa donne de longue période d’absence mais je vais y remédier! Ce #diy n’est pas nouveau! J’ai juste fait le #pasapas ! Enfin! Partager vos impressions et vos creations!
#diy #diyinspo #bricoleuse #brico #bricolage #ivoirienne #ivorian #abidjan #cotedivoire #ivorycoast #team225 #africaine #afrique #africa #africanart #artafricain #tshirt #pagne #africanprint #wax #waxprint #ankara #pagneafricain #fashion #africanstyle

"When i first used it, I was so AMAZED.."
.
. "...the number one thing for me was
there was no pain.."
.
.
Candywax totally change my life! .
#candywax
#candywaxbyrheaazuri
#hairremoval
#wax
#waxing
#candywaxbyrheaazuri

Got the thermal! And this bubble cap I made works 👌 #milq #recycler #lowtempdabs #oil #wax #710 #derb

今大人気のヴィラロドラ リベルワックス&リベルグロスジェル✨
再入荷しました!!! #AmeiseHair#ameisehair#アーマイゼヘアー#奈良美容室#奈良#美容室#ヴィラロドラ#villalodola#オーガニック#ワックス#wax#ジェル#gel#人気#nara#japan

Since it's been a while since I've posted any dab videos 🍯💨

Classic mink eyelash extensions

Hot Deal !!! สั่ง สินค้า 2 กระปุกขึ้นไป FREE!! EMS วันนี้จนถึงสิ้นเดือนนี้ #Hotdeal #promotion #Rumwax #rumproducts #rumwax #casual #gentleman #wax #rum #causal #photooftheday #hair #style #modern #photoofthemouth #casualstyle #styling #thailand #thai #man #barbershop #barber #mette #hardmatte

91% solvent free clear #wax from @dabsafe #dabsafe #dabs #710 #staylit #dab #medicine

*****WARNAKAN RAMBUT DALAM MASA YANG SINGKAT UNTUK SEKETIKA????***** JIKA BETUL PRODUK INILAH ANDA PERLUKAN.
******************************************** COLOUR WAX HAIR(Readystock)
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ✔memberikan warna dan light hold kepada rambut anda.
✔Warna dan hold tidak kekal boleh dibasuh begitu sahaja.
✔boleh digunakan banyak kali berdasarkan pengunaan

Ada 6 pilihan warna
-PURPLE💜
-MERAH❤
-BIRU💙
-GOLD💛
-HIJAU💚
-SILVER/GREY👕

NAK ORDER?
Sila Whatsapp atau pm page seperti berikut.
⬇⬇⬇⬇⬇
Type COLOURWAX send 012 507 4104

Nak COD? -KL
-PUNCAK ALAM

HARGA?
❌RM50
❌RM40
Tetapi hanya rm35 sahaja.
*untuk detail sila check page kami atau pun ws/pm kami

NAK BORONG?
boleh. Harga borong boleh didpati dengan pembelian 1 dozen dan keatas.
Cuma perlu whatsapp BORONG XOLOR WAX ke 012 507 4104

Stock sentiasa terhad.Order segera sebelum kehabisan stok.
Whatsapp order atau sebarang pertanyaan ke 012 507 4104

FAQ:- 1.
Q.warna ni kekal ke?
A.tidak, boleh dibasuh begitu sahaja

2.
Q.kalau dah pakai pomade,boleh tak campur sikit dengan wax ini?
A.boleh.ada yg sudah buat macam tu. Hasilnya tidak mengecewakan malah lebih kemas.

4.
Q.hold and texture dia macam pomade ke?
A.Tidak hold dia lembut supaya nampak lebih mesra alam dan texturenya seperti wax.

3.
Q.sah ke solat pakai bende ni?
A.texture dia sama seperti wax yg biasa jual.cuma saya cadangkan basuh dahulu sebelum solat supaya solat lebih diberkati.

4.
Q.halal ke semua bahan2 wax ni?
A.wax ni mengunakan bahan seperti wax biasa cuma tambahan perwarna dan langsung tiada unsur2 haiwan(kalau masih tidak yakin saya cadangkan batalkan order sebelum pos)

Sila baca sebelum tanya ye

#readystock #malaysia #hair
#sayajual #jual #trusted #hairproduct
#malaysiahair #barber #pomademalaysia #wax
#pomade #waxmalaysia #selangor #barbermalaysia #poslaju #dbs #goku
#jual #bisnes #colourwax #temporary #temporarycolourwax #colour #colorwax #hairwax #clay

*****WARNAKAN RAMBUT DALAM MASA YANG SINGKAT UNTUK SEKETIKA????***** JIKA BETUL PRODUK INILAH ANDA PERLUKAN.
******************************************** COLOUR WAX HAIR(Readystock)
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ✔memberikan warna dan light hold kepada rambut anda.
✔Warna dan hold tidak kekal boleh dibasuh begitu sahaja.
✔boleh digunakan banyak kali berdasarkan pengunaan

Ada 6 pilihan warna
-PURPLE💜
-MERAH❤
-BIRU💙
-GOLD💛
-HIJAU💚
-SILVER/GREY👕

NAK ORDER?
Sila Whatsapp atau pm page seperti berikut.
⬇⬇⬇⬇⬇
Type COLOURWAX send 012 507 4104

Nak COD? -KL
-PUNCAK ALAM

HARGA?
❌RM50
❌RM40
Tetapi hanya rm35 sahaja.
*untuk detail sila check page kami atau pun ws/pm kami

NAK BORONG?
boleh. Harga borong boleh didpati dengan pembelian 1 dozen dan keatas.
Cuma perlu whatsapp BORONG XOLOR WAX ke 012 507 4104

Stock sentiasa terhad.Order segera sebelum kehabisan stok.
Whatsapp order atau sebarang pertanyaan ke 012 507 4104

FAQ:- 1.
Q.warna ni kekal ke?
A.tidak, boleh dibasuh begitu sahaja

2.
Q.kalau dah pakai pomade,boleh tak campur sikit dengan wax ini?
A.boleh.ada yg sudah buat macam tu. Hasilnya tidak mengecewakan malah lebih kemas.

4.
Q.hold and texture dia macam pomade ke?
A.Tidak hold dia lembut supaya nampak lebih mesra alam dan texturenya seperti wax.

3.
Q.sah ke solat pakai bende ni?
A.texture dia sama seperti wax yg biasa jual.cuma saya cadangkan basuh dahulu sebelum solat supaya solat lebih diberkati.

4.
Q.halal ke semua bahan2 wax ni?
A.wax ni mengunakan bahan seperti wax biasa cuma tambahan perwarna dan langsung tiada unsur2 haiwan(kalau masih tidak yakin saya cadangkan batalkan order sebelum pos)

Sila baca sebelum tanya ye

#readystock #malaysia #hair
#sayajual #jual #trusted #hairproduct
#malaysiahair #barber #pomademalaysia #wax
#pomade #waxmalaysia #selangor #barbermalaysia #poslaju #dbs #goku
#jual #bisnes #colourwax #temporary #temporarycolourwax #colour #colorwax #hairwax #clay

ตั้งใจเอามาใช้กับ
"ขนหมออ้อย"เลยค่ะ

ครั้งแรกบอกเลย สุดยอด 👌
~ไม่มีที่ติค่ะ ►ไม่แสบ ►ใช้แล้วเย็นๆ ►รักเลย ❤️ 490฿ ส่งฟรีทั่วไทย
(รับสมัครตัวแทนจำหน่าย)
ติดต่อ
Line : neegfc26

#มูสกำจัดขนโอเดอร์มา #มูสกำจัดขน #กำจัดขนทุกจุด #กำจัดขน #Oderma #odermahairremoverfoam #wax #veet
#ส่งฟรี #ตามหา #ตัวช่วยกำจัดขนที่ใช้ง่ายและไม่มีผลข้างเคียง #ขนขา #ขน #แบรนด์

More @erikandersglass cap spam cause I'm not over it at all. 👀💎 don't mind the front of my #ThermalP something (possibly my arm?) got burnt on to it. 🙃 went to use it the other day and bingo, there she was. Fun times. 🙄⛽️🖤 Love this @erikandersglass bubble cap so much 💎 #BubbleCap #PukinBeagle #ThermalP #NewGlass #Custom #InvestInHeadies #VitaminO #Function #FunctionGod #HighEndGlass #MeltShot #DabPorn #Terps #Heady #HeadyGlass #FunctionalGlass #FueledByBHO #Shatter #Wax #WFAYO #BHO #Dabs #710 #DabbersDaily #GlassOfIG #ThousandDollarSmoke #HashOil #GlassPorn #ClarityCounts #710Communit

*****WARNAKAN RAMBUT DALAM MASA YANG SINGKAT UNTUK SEKETIKA????***** JIKA BETUL PRODUK INILAH ANDA PERLUKAN.
******************************************** COLOUR WAX HAIR(Readystock)
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ✔memberikan warna dan light hold kepada rambut anda.
✔Warna dan hold tidak kekal boleh dibasuh begitu sahaja.
✔boleh digunakan banyak kali berdasarkan pengunaan

Ada 6 pilihan warna
-PURPLE💜
-MERAH❤
-BIRU💙
-GOLD💛
-HIJAU💚
-SILVER/GREY👕

NAK ORDER?
Sila Whatsapp atau pm page seperti berikut.
⬇⬇⬇⬇⬇
Type COLOURWAX send 012 507 4104

Nak COD? -KL
-PUNCAK ALAM

HARGA?
❌RM50
❌RM40
Tetapi hanya rm35 sahaja.
*untuk detail sila check page kami atau pun ws/pm kami

NAK BORONG?
boleh. Harga borong boleh didpati dengan pembelian 1 dozen dan keatas.
Cuma perlu whatsapp BORONG XOLOR WAX ke 012 507 4104

Stock sentiasa terhad.Order segera sebelum kehabisan stok.
Whatsapp order atau sebarang pertanyaan ke 012 507 4104

FAQ:- 1.
Q.warna ni kekal ke?
A.tidak, boleh dibasuh begitu sahaja

2.
Q.kalau dah pakai pomade,boleh tak campur sikit dengan wax ini?
A.boleh.ada yg sudah buat macam tu. Hasilnya tidak mengecewakan malah lebih kemas.

4.
Q.hold and texture dia macam pomade ke?
A.Tidak hold dia lembut supaya nampak lebih mesra alam dan texturenya seperti wax.

3.
Q.sah ke solat pakai bende ni?
A.texture dia sama seperti wax yg biasa jual.cuma saya cadangkan basuh dahulu sebelum solat supaya solat lebih diberkati.

4.
Q.halal ke semua bahan2 wax ni?
A.wax ni mengunakan bahan seperti wax biasa cuma tambahan perwarna dan langsung tiada unsur2 haiwan(kalau masih tidak yakin saya cadangkan batalkan order sebelum pos)

Sila baca sebelum tanya ye

#readystock #malaysia #hair
#sayajual #jual #trusted #hairproduct
#malaysiahair #barber #pomademalaysia #wax
#pomade #waxmalaysia #selangor #barbermalaysia #poslaju #dbs #goku
#jual #bisnes #colourwax #temporary #temporarycolourwax #colour #colorwax #hairwax #clay

Most Popular Instagram Hashtags