#wawasoftlens

MOST RECENT

Feel the beauty with #wawasoftlens
.
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dazzling Grey. Dare yourself to look beautiful โœจ.
.
RM59 Only๐Ÿ‘‹
.
Interested? Whatsapp 0176111781

*KEISTIMEWAAN WAWACOSMETICS SOFTLENS*
.
โœ…Bila dipakai rasa sangatlah selesa sampaikan rasa seperti tak memakai lens
.
โœ…Sepasang hanya bertahan dalam masa 3 Bulan Selepas dibuka.
.
โœ…#wawasoftlens sudah terjual lebih daripada 40.000(sepasang) sepanjang pengeluaran dari Tahun 2016
.
โœ…Production 100% dari kilang yang bertaraf GMP di MALAYSIA(ISO &KKM)
.
โŽTakkan rasa macam ada something dalam mata, tak merosakkan mata
Jom grab sekarang ! ws ๐Ÿ“ฒ 014-2150458
#wawalenskelantan
#wawalenskotabharu
#wawalens
#wawasoftlens

.
*KEISTIMEWAAN WAWACOSMETICS SOFTLENS*
.
โœ…Bila dipakai rasa sangatlah selesa sampaikan rasa seperti tak memakai lens
.
โœ…Sepasang hanya bertahan dalam masa 3 Bulan Selepas dibuka.
.
โœ…#wawasoftlens sudah terjual lebih daripada 40.000(sepasang) sepanjang pengeluaran dari Tahun 2016
.
โœ…Production 100% dari kilang yang bertaraf GMP di MALAYSIA(ISO &KKM)
.
โŽTakkan rasa macam ada something dalam mata, tak merosakkan mata
.

Jum cptยฒ order sis : 014-2150458 ๐Ÿ“ฒ
#wawasoftlens
#wawalens
#wawalenskelantan
#wawasoftlenskelantan

๐Ÿ’– CODE : ๐Ÿ„ Pretty *new
๐Ÿ„ Cutie *new
๐Ÿ„ Classy ๐Ÿ„ Cheek ๐Ÿ„ Trendy ๐Ÿ„ Hottie ๐Ÿ„ Elegant ๐Ÿ„ Dazzling ๐Ÿ„ Sweet ๐Ÿ„ Charming ๐Ÿ„ Stunning ๐Ÿ„ Exotic ๐Ÿ’™ PRICE : Rm45
๐Ÿ’š WS : 0172483262

WAWAZAINAL HOT SELLING LIP MATTE๐Ÿ’–๐Ÿ’– NEW APPEARANCE With MAXIMUM QUALITY !!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š @wawacosmetics_kl
โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’› ๐Ÿ“ฆ POSTAGE ๐Ÿ“ฎ SM RM7 // SS RM11
๐Ÿ“ฌ POSTING DAY
โœ… SABTU - KHAMIS โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช #wawasoftlens #wawasoftlenshq #wawasoftlenskl #wawasoftlensetapak #wawasoftlensampang #wawasoftlensbangi #wslteamsyerah #wawasoftlensofficial #contactlens #softlens #softlenscantik #softlensmurah #contactlenscantik #contactlensmurah #contactlensmalaysia #teamwawa #teamaeril #igshoprare #igshopcontactlens #contactlensonline #eyeslens #crushlipmatte #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawasoftlens_teamsyerah #wawacosmetic

Wawa Lip Matte 2 for RM 80 only โœจ Stunning and Trendy avail for COD ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’– CODE : ๐Ÿ„ Pretty *new
๐Ÿ„ Cutie *new
๐Ÿ„ Classy ๐Ÿ„ Cheek ๐Ÿ„ Trendy ๐Ÿ„ Hottie ๐Ÿ„ Elegant ๐Ÿ„ Dazzling ๐Ÿ„ Sweet ๐Ÿ„ Charming ๐Ÿ„ Stunning ๐Ÿ„ Exotic ๐Ÿ’™ PRICE : Rm45
๐Ÿ’š WS : 0172483262

WAWAZAINAL HOT SELLING LIP MATTE๐Ÿ’–๐Ÿ’– NEW APPEARANCE With MAXIMUM QUALITY !!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š @wawacosmetics_kl
โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’› ๐Ÿ“ฆ POSTAGE ๐Ÿ“ฎ SM RM7 // SS RM11
๐Ÿ“ฌ POSTING DAY
โœ… SABTU - KHAMIS โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช #wawasoftlens #wawasoftlenshq #wawasoftlenskl #wawasoftlensetapak #wawasoftlensampang #wawasoftlensbangi #wslteamsyerah #wawasoftlensofficial #contactlens #softlens #softlenscantik #softlensmurah #contactlenscantik #contactlensmurah #contactlensmalaysia #teamwawa #teamaeril #igshoprare #igshopcontactlens #contactlensonline #eyeslens #crushlipmatte #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawasoftlens_teamsyerah #wawacosmetic

OUR BEST SELLER #wawalipmatte is here! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
11 pigmented shades that contain Argan Oil, Shea Butter & Vitamin E for PROTECT your lips ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’‹ Long-Lasting
๐Ÿ’‹ Lightweight
๐Ÿ’‹ Kiss proof
๐Ÿ’‹ Waterproof
.
.
Get your now! Its only for MYR45 โค๏ธ #teamsyerah
Wawa Lip Matte 2 for RM 80 only โœจ Stunning and Trendy avail for COD ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’– CODE : ๐Ÿ„ Pretty *new
๐Ÿ„ Cutie *new
๐Ÿ„ Classy ๐Ÿ„ Cheek ๐Ÿ„ Trendy ๐Ÿ„ Hottie ๐Ÿ„ Elegant ๐Ÿ„ Dazzling ๐Ÿ„ Sweet ๐Ÿ„ Charming ๐Ÿ„ Stunning ๐Ÿ„ Exotic ๐Ÿ’™ PRICE : Rm45
๐Ÿ’š WS : 0172483262

WAWAZAINAL HOT SELLING LIP MATTE๐Ÿ’–๐Ÿ’– NEW APPEARANCE With MAXIMUM QUALITY !!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š @wawacosmetics_kl
โค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’› ๐Ÿ“ฆ POSTAGE ๐Ÿ“ฎ SM RM7 // SS RM11
๐Ÿ“ฌ POSTING DAY
โœ… SABTU - KHAMIS โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช๐Ÿ’•โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช #wawasoftlens #wawasoftlenshq #wawasoftlenskl #wawasoftlensetapak #wawasoftlensampang #wawasoftlensbangi #wslteamsyerah #wawasoftlensofficial #contactlens #softlens #softlenscantik #softlensmurah #contactlenscantik #contactlensmurah #contactlensmalaysia #teamwawa #teamaeril #igshoprare #igshopcontactlens #contactlensonline #eyeslens #crushlipmatte #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawasoftlens_teamsyerah #wawacosmetic

3 perkara PALING BEST yang WAWA LIPMATTE akan berikan:
๐Ÿ’„ Merawat bibir yang kering
๐Ÿ’„ Texture ringan (rasa tak pakai lipstick)
๐Ÿ’„ Tahan lama
๐Ÿ’„ Kalis kiss/Kalis Minum/Kalis Makan
โ€ขโ€ขโ€ข
Hanya RM45 sahaja untuk 5ml.
โ€ขโ€ขโ€ข
#teamaida #wawaserumteamaida #skincare #skincareroutine #serum #wawaserum #wawaserumhq #wawaserumkualalumpur #serummurah #serummurahmalaysia #serumviral #serumwajah #serummalaysia #serumwhitening #serumskinbooster #wawazainalserum #serumacne #serumjerawat #wawazainal #aerilzafrel #wawasoftlens #wawacosmetics #lipmattemalaysia #codkl #codukm #codbangi #codbukitjalil #codselangor

PROMO MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA!! JOM DAPATKAN WAWA SERUM SEBELUM KEHABISAN STOK! .
โ€ขโ€ขโ€ข
โ€ขโ€ขโ€ข
#wawaserum sekarang tengah buah promo sempena hari Malaysia ahad ni. Untuk yg masih belum cuba #wawaserum ni boleh cuba sekarang. Jom dapatkan sekarang sebelum stok habis. Kalau dah habis nnt rugi uolls
โ€ขโ€ขโ€ข
#teamaida #wawaserumteamaida #skincare #skincareroutine #serum #wawaserum #wawaserumhq #wawaserumkualalumpur #serummurah #serummurahmalaysia #serumviral #serumwajah #serummalaysia #serumwhitening #serumskinbooster #wawazainalserum #serumacne #serumjerawat #wawazainal #aerilzafrel #wawasoftlens #wawacosmetics #lipmattemalaysia #codkl #codukm #codbangi #codbukitjalil #codselangor

5 KEBAIKKAN #wawaserum YANG ANDA TIDAK TAHU :

Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), #wawa serum ada 5 lagi kebaikkan yg sgt sgt sesuai utk masalah2 biasa yg dialami oleh wanita asia
1. Melembap dan menganjalkan kulit muka

2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sunburn

3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yg baru dan sihat berlaku setiap 28hari
4. Mengecilkan liang pori yg besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak di muka

5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat
Hanya sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam.

Rasai sendiri kebaikkan #wawaserum setiap kali anda bangun tidur ๐Ÿ’‹
โ€ขโ€ขโ€ข
#teamaida #wawaserumteamaida #skincare #skincareroutine #serum #wawaserum #wawaserumhq #wawaserumkualalumpur #serummurah #serummurahmalaysia #serumviral #serumwajah #serummalaysia #serumwhitening #serumskinbooster #wawazainalserum #serumacne #serumjerawat #wawazainal #aerilzafrel #wawasoftlens #wawacosmetics #lipmattemalaysia #codkl #codukm #codbangi #codbukitjalil #codselangor

"Selesanya pakai, tak sakit langsung. Dah beli macam-macam contact lens tapi #wawasoftlens juga sedap pakai".
.
Stok tak banyak dah tinggal 3 code warna sahaja. Tahan 3 bulan. RM59 sahaja โœจ.
.
Berminat? Whatsapp 0176111781
.
#wawasoftlens #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel ๐Ÿ˜

Wawa Skin Booster Serum
-
๐Ÿ’ฏ Natural ingredients -
โœ”๏ธ For all skin types
โœ”๏ธ KKM approved
โœ”๏ธ Lab test
โœ”๏ธ No mercury
โœ”๏ธ No hydroquinone
-
RM 69 for 15ml
-
#teamndlegacy
#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa

Wawa Skin Booster Serum
-
๐Ÿ’ฏ Natural ingredients -
โœ”๏ธ For all skin types
โœ”๏ธ KKM approved
โœ”๏ธ Lab test
โœ”๏ธ No mercury
โœ”๏ธ No hydroquinone
-
RM 69 for 15ml
-
#teamndlegacy
#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa

________
Panahan Makeup Melter Ferrarossa, terus bersih muka segala kotoran. Plus boleh tanggalkan whitehead blackhead gaisss.
.
Ziss sedia membantu uols.
Please wassap
http://www.wasap.my/+60182749063/Pm_melter
.
#makeupmelterferrarossamurah #bazaarpaknil #kosmetikviral #blackheadwhitehead #produkkecantikan #bisnessurirumah #kosmetikmalaysia #noradanish #ctdk #kosmetikonline #wawasoftlens #auralens #malaysiaonlineshop #muamalaysia #makeuppartimalaysia #shopee #tiktok #awekcendol #contactlensmalaysia #lofalens

" Sukanyaaaaa Wawa Serum Skin Booster ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kulit saya burn mandi laut. Sekarang dah okay ๐Ÿ˜‰ 2 hari je ๐Ÿ™ˆ Biasanya kan kulit burn kering, tp sy apply Wawa Serum, kulit tak kering sgt & senang mengelupas โ €
. Tak pedih pun ๐Ÿ’• Haaaa nk nangis #terharu ๐Ÿ˜ญ " - BALQISโ €
โ €
โ €
Alhamdulillah seronok tengok #wawaserum dpt bantu selesaikan masalah sunburn teruk customer ni ๐Ÿ˜โ €
โ €
Kandungan Aloe Vera dlm Wawa Serum dpt melegakan kesan sunburn dan lembapkan serta menghidrasikan kulit muka secara semulajadi. โ €
โ €
โ €
Selain tu kandungan Gold Dust yg berfungsi sebagai pelindung kulit dari rosak sbb cahaya matahari dan beri nutrisi kat kulit muka buatkan kulit cepat pulih dan tak amik masa yg lama utk dibaiki ๐Ÿ˜โ €
โ €
Sekarang #wawaserum masih harga promo price tau. Hanya RM59 sahaja sebotol. Harga asal RM69 tau. Jimat RM10. Best ke Best? โ €
โ €
Dapatkan sekarang ๐Ÿ‘‡โ €
Whatsapp 018 7914168โ €
Whatsapp 018 7914168โ €
Whatsapp 018 7914168 nak Wawa Serum harga promo. โ €
โ €
Malas nak Whatsapp boleh terus DM okay. โ €

#wawaserumhq #wawaserumkl #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumSelangor #wawaserumKlang #wawacosmestics #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #WawaCosmetic #barangkosmetikmurah #kakakkosmetik #MalaysianSkincare #LocalProduct #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteMalaysia #tipscantik #tipskekalcantik #serummuka #serumbagus #recommendedserum #serummalaysia

" BEST GILA " .
Best gila pakai #wawalipmatte ni..dah pakai tak senang tanggal even makan aiskrim.

Dah takde masalah nak touch up lagi lepas makan..bestnya.

Nak cuba Wawa Lipmatte? Meh dm Tikah.

#wawamascara #wawalipmatte #wawasoftlens #wawacosmestics #wawafoundation #teamndlegacy #teamtikah #mascara #mua #malaywedding #tiktok #foundation #suciserum #serumfoundation #lipmatte #sistholipmatte #sobella

Most Popular Instagram Hashtags