[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#watsonsmy

2892 posts

TOP POSTS

Aloe Vera is the go-to remedy for more than just sunburns. It gives radiant glow to your skin & keeps skin feeling soft. Looking more youthful today with Naturals by Watsons Aloe Vera! Get it at your nearest Watsons store or Shop at www.watsons.com.my #watsonsmalaysia #watsonsmy #naturalsbywatsons

Item on sale with purchase of RM20 and above on any item! #watsonsmy *First time upload entry yg sedikit panjang ni ๐Ÿ˜

Borong sampai 4 botol Cetaphil Gentle Skin Cleanser (125ml) sebab tengah on sale utk RM15++ jeeeee. Mana nak dapat????!!! Setahun lebih dh guna Cetaphil yg Oily Skin Cleanser sejak muka breakout after graduate haritu tp stop last month sbb tetiba nk beli tengok2 RM60++ (sebelum ni beli 125ml utk RM40++ je). Tak mampuuuu! So guna Eversoft Oil and Acne Control Cleansing Foam, tapi tak sesuai dengan muka, naik balik jerawat yang semakin nk hilang tu. Sobs! Makin stresssss. Dh lah mmg dh stress. Tak pernah tak stress tau! Haha.
Kena marah dengan mak sebab kedekut nk keluarkn duit utk elokkan muka sendiri yg berjerawat ni. Haha. Okay lepas ni akan sentiasa setia dgn Cetaphil. ๐Ÿ˜˜

From a dull and problematic skin to a completely fresher and brighter look! TV Commercial for #Watsonsmy #Watsons
#PowerRestart for Brighter Skin with Free Exclusive Pouch .
#UrbanAd #Ilovedoingtvcs

2 hour zumba. We made it! #watsonsmy #watsonsmyb2017 #zumba

While you being crazy over Maybellie Fit Me Matte Liquid Foundation, it is best to complete your look with a Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder to achieve that flawless finish! Aavailable in 10 amazing shades!
Get it now at your nearest Watsons store today or ONLINE on www.watsons.com.my #watsonsmy #watsonsmalaysia #MakeFitHappen #MyPerfectFit #MaybellineMalaysia

MOST RECENT

2 hour zumba. We made it! #watsonsmy #watsonsmyb2017 #zumba

2 hours of non-stop Zumba plus
1/2 hour Strong by Zumba warm up...
#watsonsgetactive #zumbafitness #strongbyzumbaโ„ข #watsonsmy

My kind of Saturday night๐Ÿ™†๐ŸŽถ๐Ÿ“ฃ #watsonsmy #moveyourbody2017 #getactive #zumbafitnessparty #sunwaylagoon #surfbeach

Item on sale with purchase of RM20 and above on any item! #watsonsmy *First time upload entry yg sedikit panjang ni ๐Ÿ˜

Borong sampai 4 botol Cetaphil Gentle Skin Cleanser (125ml) sebab tengah on sale utk RM15++ jeeeee. Mana nak dapat????!!! Setahun lebih dh guna Cetaphil yg Oily Skin Cleanser sejak muka breakout after graduate haritu tp stop last month sbb tetiba nk beli tengok2 RM60++ (sebelum ni beli 125ml utk RM40++ je). Tak mampuuuu! So guna Eversoft Oil and Acne Control Cleansing Foam, tapi tak sesuai dengan muka, naik balik jerawat yang semakin nk hilang tu. Sobs! Makin stresssss. Dh lah mmg dh stress. Tak pernah tak stress tau! Haha.
Kena marah dengan mak sebab kedekut nk keluarkn duit utk elokkan muka sendiri yg berjerawat ni. Haha. Okay lepas ni akan sentiasa setia dgn Cetaphil. ๐Ÿ˜˜

Watsons Move Your Body 2017
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#watsonsmy
#moveyourbody2017
#sunwaylagoon

Irish Cream Coffee Pudding Frappuccino vs Matcha Earl Grey Jelly Frappuccino๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #maafkansayateamPJ #terbelitanpasengaja #buatsedapsedap #imnotcoffeelover #greateasternmall #buy1free1 #venti #mystarbucks #watsonsmy #thankyou

Mineral Wear
Airbrushing Pressed Powder
Code: Translucent 7586
For extra sensitive or breakout-prone skin with SPF 30.
Finally, there's something created for people with sensitive skin like me.hohoh.
#physiciansformulamy
#watsonsmy

Pondโ€™s just introduced a new #antiaging Gold Standard upgrade of the good old #AgeMiracle skincare range. Which features Proprietary Retinol-C complex.
This new Retinol-C technology is quite intriguing, claims to work for 24hr.
So your skin can be - #IamNonStop
.
Iโ€™m trying out the eye cream and the intensive wrinkle correcting cream at the moment. I like that they both are not greasy, sticky but comfortable on the skin!
.
Will update you later #ontheblog about how they goes.
PS: theyโ€™re exclusively available at #watsonsmy
.
.
.
#Ponds #skincare #pondsmalaysia #greenstory

Most Popular Instagram Hashtags