#watchingfilm

MOST RECENT

Buscamos bebés que vayan a nacer entre el 28 y 31 de mayo, más info en los stories destacados.
Aprovecho también para contaros, que a veces, también disparo en vertical 😜

P&R 🖤
Aquí aún no conocía al niño más bonito del mundo... .
.
#newborn #pregnancy #love #bump #mum #dad #breastfeeding #baby #sweetwaiting

I'm glad the special day going well. Hope yours is going well too hehe. Plus this film is quite interesting too.
#daygoingwell #watchingfilm #anniversaryday

I'm watching Game Night on Blu-ray!! This is basically a comedy that I heard it's good. But anyway the movie is about two characters named Max (Jason Bateman) and Annie (Rachel McAdams), Whose weekly couples' game night gets kicked up a notch when Max's brother (Kyle Chandler) plans a murder mystery party that turns out to be more than they bargained for. #gamenight #watchingmovie #film #filmbuffs #filmbuff #moviebuffs #movie #movielover #bluraymovies #comedy #movies #bluraymovie #films #dvd #moviecollection #watchmovies #newmovie #funny #watchfilm #watchfilms #hilarious #murdermysteryparty #dvdmovies #boardgames #bluray #watchmovie #watchingmovies #watchingfilm #watchingfilms #comedymovies

Today's Swap Meet find. Keystone Sixty, 8mm projector. Anyone got film ??? #keystone #keystonesixty #8mm #movie #film #filmindustry #60sporn #silentmovies #watchingfilm #swapmeetsundays

Ce n’est pas avoir une relation parfaite qui compte le plus, c’est de trouver une personne qui va tout traverser avec vous et ne pas vous laisser tomber 🖤
Gn❣️
#gn #gnyerevan #gnightworld #gnpost #goodmood #goodtimes #goodnight #goodnightpost

Доброе утро, друзья! Сегодня я соня. Набираю текст и гляжу одним глазом😄Не знаю, как у вас, но мое утро начинается не с кофе, а с чашечки черного чая. За моим окошком тучи, а это значит, что чай+плед+крутой фильм=величайшее удовольствие.
А как ваше воскресное утро? Что вы делаете в данный момент? 😎
#слышугром #гроза #тучи #романтика #чай #киношка #инстамир #watchingfilm #teatime #morning #pleasure #followme #picoftheday

Lo mejor de las sesiones infantiles sucede cuando creen que no les ves.
David ♥️
.
.
.

#family #moments #comunion

Deadpool 2

Sejujurnya ceritanya lebih bagus dari film pertamanya, cuma somehow gue lebih suka film pertamanya.
Di sini joke gelapnya bener2 ngena banget. Banyak film-film, lagu, komik originnya Marvel, pihak studionya Deadpool, sampe komik tetangga sebelah-DC Comic jadi korban kenyinyiran Ipul. Dan dari sini, keliatan banyak yang nonton film ini cuma kebawa hype, pas ipul ngelontarin soal logan, dc comic bahkan sampe "Of Course Thanos" banyak yang nggak ngeh maksudnya.. Yang paling bikin juara adalah soundtrack di sini. Dengan opening title scene diisi sama lagunya Celine Dion, asli ini kerasa megah banget. Lagu lain juga ngeblend banget sama scenenya..
Suka sama tim baru ipul ini- X-Force !!! #Deadpool2 #movie #movieholic #watchingfilm #moviefreak #antihero #Marvel #XForce

Birthday present for a dear friend. Hope that we'll watch many more films together! Happy birthday!

No. 22: #noisy

Watched "A quiet place" in the cinema last night and one guy just wouldn't stop munching his food. #shutthefuckup

Most Popular Instagram Hashtags