#warisanwanitaterakhir

MOST RECENT

Teman #IfraAfiqah buat homework malam tadi.. dia buat dek jek papa dia nyanyi.. hiburan peneman dia kot.. hehe.. abaikan ketidaksampaian hujung2 falseto kerana keserakan tekak ku..
#warisanwanitaterakhir

saya nak lantunkan skejap irama nan mendayu2 dari tanah melayu
.
#melayu
#malaysia
#lagu
#selangor
#warisanwanitaterakhir
#rock

Bila bosan ini lh jdi nya..
#warisanwanitaterakhir
#home

Selamat malem .. 😊
Kerjax3.. Relak One Corner Satt... πŸ‘€ Sok keje lg🀣
.
.
.
#salamsemestaalam #warisanwanitaterakhir #layanje #gitarkapok #hentamkeromo #budakbarubelajar

WARISAN WANITA TERAKHIR
By TEACHERS PET
.
.
Rabak tekak aih nyanyi lagu ni!
Mula2 lagu relax & chill ja,
Pastu bila dah start chorus dia!
Hambek hanggg! πŸ˜‚
#WarisanWanitaTerakhir #TeachersPet #alongzaimipunnaktrycover #InstaCover #Instasing #brocuba

Mencirit cirit bawak lagu ni, part chorus biar la diabadikan dalam phone aku saje 🀣

Teacher's Pet- Warisan Wanita Terakhir

#cover #teacherspet #warisanwanitaterakhir #erafm #hotfm #sinarfm #covers #song

hahahaha ni sumpah lawak...ni utk korang sebagai tanda terima kasih dan selamat tinggal . .spoil sikitπŸ˜‚
#warisanwanitaterakhir πŸ‘‹

Thanks taiyang😘😘😘😘 always love your video..awesome senseiπŸ™‡πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #hannahadlina
@Regrann from @i.ship.capikhannah - Lama tak dengar lagu ni πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.
#recyclepost pon boleh dikkk πŸ™„
.
#warisanwanitaterakhir
#teacherspet
.
@Regranned from @i.ship.capikhannah - πŸ’•πŸ’•πŸ’•
#taiyang
#ourlittlebarbiedoll
.
#studioMMP
#hannahdelisha
.
πŸ“· : ig @hannahdelisha & ors. - #regrann - #regrann

#warisanwanitaterakhir #genjibuskers last wa busking solo tahun 2012 kot kat bukit bintang, smlm wa menyelusuri semula denai yg pernah wa lalui ni 🀧

#Repost @ducatibiru (@get_repost)
・・・
β€οΈπŸ•Š: Something beautiful to kick start our Tuesday 🌹
.
RepostBy @i.ship.capikhannah: "Lama tak dengar lagu ni πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.
#recyclepost pon boleh dikkk πŸ™„
.
#warisanwanitaterakhir
#teacherspet
.
@Regranned from @i.ship.capikhannah - πŸ’•πŸ’•πŸ’•
#taiyang
#ourlittlebarbiedoll
.
#studioMMP
#hannahdelisha
.
πŸ“· : ig @hannahdelisha & ors. - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

β€οΈπŸ•Š: Something beautiful to kick start our Tuesday 🌹
.
RepostBy @i.ship.capikhannah: "Lama tak dengar lagu ni πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.
#recyclepost pon boleh dikkk πŸ™„
.
#warisanwanitaterakhir
#teacherspet
.
@Regranned from @i.ship.capikhannah - πŸ’•πŸ’•πŸ’•
#taiyang
#ourlittlebarbiedoll
.
#studioMMP
#hannahdelisha
.
πŸ“· : ig @hannahdelisha & ors. - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Morning... jom pagi2 kite tgk benda yg cantik2 😘😘😘
#studioMMP
#hannahdelisha
@hannahdelisha
@_mydelishasfc
RepostBy @i.ship.capikhannah: "Lama tak dengar lagu ni πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.
#recyclepost pon boleh dikkk πŸ™„
.
#warisanwanitaterakhir
#teacherspet
.
@Regranned from @i.ship.capikhannah - πŸ’•πŸ’•πŸ’•
#taiyang
#ourlittlebarbiedoll
.
#studioMMP
#hannahdelisha
.
πŸ“· : ig @hannahdelisha & ors. - #regrann" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

Lama tak dengar lagu ni πŸ’™πŸ’™πŸ’™
.
#recyclepost pon boleh dikkk πŸ™„
.
#warisanwanitaterakhir
#teacherspet
.
@Regranned from @i.ship.capikhannah - πŸ’•πŸ’•πŸ’•
#taiyang
#ourlittlebarbiedoll
.
#studioMMP
#hannahdelisha
.
πŸ“· : ig @hannahdelisha & ors. - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags