[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wardaplussize

848 posts

TOP POSTS

Love seeing the warda picture coming back to us.
Misha warda set still available in limited selection. Visit to our website to purchase directly
Our reply of dm and whatsapp will be slow down during weekend.

#mishabymc
#lyanabymc .
.
#wardabesar #wardaplussize #warda #neelofa

MODEN IQABEL

BAJU MODEN IQADEL
Saiz : XS - 13XL (besar dari 13xl pun ada n boleh customade)

Harga : SEPASANG RM159
Material : Como Crepe Rose
Kain sejuk, selesa, xperlu iron, xjarang
Labuh Baju : Depan 33/ Belakang 40inci
Design : A Cutting dan fishtail

Warna Pilihan : 1)Pink Belacan 2)Coklat
3)Dusty Pink 4)Hitam 5)Purple Belacan 6)Hijau zamrud 7)Mustard 8)Biru Gelap 9)Putih 10)merah, 11)royal blue, 12)hijau lumut, 13)blue mint, 14)peach

Bole pm/whatsapl akak cira ye 019-7343286

#raya2017
#bajurayasaizbesar
#bajubesar
#bajuplussize
#wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

👆🏻👆🏻👆🏻
🌷DELILA SET

MATERIAL : COMO CREPE

AGENT : (SIZE S/M/L/XL) RM 95+ RM8 sm / RM12 ss (SIZE XXL/XXXL) - RM 105+ RM10 sm / RM14 ss Material - Como Crepe (Wudhu' friendly) lengan boleh senteng
Zip di belakang baju
Getah separuh & zip di pinggang palazzo
5 warna & 4 saiz
Jaminan material & jahitan berkualiti
Pilihan warna yang menarik
Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

16601 - emerald green
16602 - nescafe
16603 - dusty purple
16604 - dusty pink
16605 - salmon

Note : (4-5 hari tempoh pengeposan)

#palazo#palazoplussize#palazzo#palazzoplussize#setpalazzoplussize#wardaplussize#setwardaplussize#sayajualbajuplussize#blouseplussize

OPEN ORDER ! OPEN ORDER !

Batch Ketiga Warda Peplum Suit sudah dibuka !!! Haa annoucement macam kat mall tak ? Ke macam lori jual tilam ? Hehe

Akak nak bagitau bahawasanya #WardaPeplumRoyalSilkAzs yang comel ni masih pada harga Promosi RM 139 . Deposit RM70. (Normal Price RM 169)
.
.
Ada zip hujung tangan (wudhu' friendly) dan sholder pad di bahu. Uols boleh request if nak tambah nursing zip. Percuma tauu.Menggunakan material Royal Silk yang selesaa 😍😍
.
.
DAN DANN kalau uols nak tukar seluar jadikan kain (cutting duyung) pun bolehh .
.
Meh wasap akak laju2 👉👉 0145288511 😘
.
.
#peplumtop #peplum #peplumsuit #wardasuit #wardaprinted #wardainspired #wardacustomade #wardaplussize #wardaset #bajucustomade #bajusedondon #bajuplussize #bajucantik #ootd #akakjuaibaju #tiqahjual #tabungsurirumah

ANNUR .
✔ Menggunakan KOSHIBO yang membuatkan anda SELESA & TIDAK PANAS .
✔ Nursing Friendly (Zip Sorok di bahagian Dada - 11inci) & Wudhu' Friendly .
✔ Sampai PLUS SIZE (54) lagi...Mana nak Dapat???
✔ Patuh Syariah Chuollsss..Labuh Yang Terpelihara...
✔ Gabungan separuh getah di pinggang
✔ Zip Sorok di bahagian kanan seluar .
>> warna lain klik di #jbAnnurset
.

HARGA ASAL : RM139
HARGA OFFER : RM99 sahaja
.
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

BAJU MODEN IQADEL
.
Saiz : XS - 13XL (besar dari 13xl pun ada n boleh customade) .
Harga : SEPASANG RM159

Material : Como Crepe Rose
Kain sejuk, selesa, xperlu iron, xjarang
Labuh Baju : Depan 33/ Belakang 40inci
Design : A Cutting dan fishtail
Warna Pilihan : 1)Pink Belacan 2)Coklat
3)Dusty Pink 4)Hitam 5)Purple Belacan 6)Hijau zamrud 7)Mustard 8)Biru Gelap 9)Putih 10)merah, 11)royal blue, 12)hijau lumut, 13)blue mint, 14)peach

#bajuwardaplussize
#wardaplussize
#confirmmuat
#plussizemuslimah

Salam Jumaat & Hai,Semua.Siapa nak FREE GIFT dari Mis Claire??? 🙋
Kami nk bagi Koleksi Raya kami yang pertama kpd 2 Pemenang bertuah.
Hanya perlu pilih salah satu koleksi diatas dan komen "#KEBAYA PLUS SIZE" atau "#WARDA PLUS SIZE"..Senangkan?!😆
Kami akan pilih secara rawak pada petang ini dan announce PEMENANG🏆 pada pukul 4 petang. Selasa kami akan post💌Apa tunggu lagi? Komen cepat!💨 #rayaohraya #misclaire #plussize #kebayaplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

MOST RECENT

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll Raisha
.
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA : RM139 (exclude postage)
.
❤️ Sebarang pertanyaan @ pembelian whatsapp je kami di 012-3147904.

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize #regrann

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Kurung Doll raisha
. ❤️Material Como Crepe - Material yang tak pernah mengecewakan, dah terbukti selesa sangat, Sejuk, tak mudah kedut, senang gosok.
.
❤️Loose cutting - senang kite nak bergerak, senang nak buat kerja. Extra inc untuk lengan & punggung tak la sempit sekse nak gerak
.
❤️Beralun sebab potongan di dada so dapat la cutting ala2 doll boleh kembang2 gituh. Tambah lgi berseri lip lap lip lap di hujung tangan. Meriahh uollsss.
.
❤️Nursing Friendly & Wudhu' Friendly
.
❤️SAIZ DARI 48 - 56.
.
❤ HARGA RM139
.
❤️ berminat whatsapp je 0177184607

#kurungplussize #bajubesar #bajurayaplussize #plussizemalaysia #peplumplussize #kebayaplussize #blouseplussize #wardaplussize

Most Popular Instagram Hashtags