#wanyhasrita

10421 posts

TOP POSTS

Hai semua.. selamat petang buat ape tu ? hehe 💞💞💞
.
#wanyhasrita #wanyhasritavideo #wanyhasnizers #menahanrindu

Selamat berhujung minggu semua. Rest puas2 okay.
#Wanyhasrita #wanyhasnizers #menahanrindu #wanyhasadream

Assalamualaikum...
Hai Cemua...😄😄
Selamat Malam...
.
.
Jom..sambil kita layan lagu raya Husna & Indah...kita lepak jap dengar Husna duet dengan Artis #khaibahar Popular dengan Lagu #darijauhsaja Kali ni duet lagu #disanacintadisinirindu #wanyhasrita #tajulofficial @wanyhasrita @tajulofficial

Amboi kemain fokus betul @wanyhasrita masa soundcheck Showcase Muzik Muzik #3 semalam.
Tx : 24 Julai | 11 malam TV3
#wanyhasrita #mm32

Eyhh,Sibu Sarawak erk,ker Sabah ,.japp peninggg ..!
#sufiansuhaimi #tajul #wanyhasrita #wanyhasnizers #wanyhasnizerstimur
Kne pi bukak google mapss nii..hahahaha
korang nk nengok full pi kt insta @tajulofficial

MasyaAllah dik wany!! Tq sgt2 cover lagu #terusmencintai . Dik wany ada style tersendiri nyanyi lagu ni . Merdu dan kakak suka . Jadi kalo korang pun suka lagu ni boleh terus request di semua stesen2 radio dan boleh dengar kan di semua streaming platform. Dan yg paling penting boleh tgk MV lagu ni di Youtube. Klik je kat bio kakak tu k👌🏻 #sitinordiana #terusmencintai @wanyhasrita #wanyhasrita @sndsoulentertainment @17elevenmusic @sitinordianafc . Kredit video @syeeda.rasyed

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags