#wanyhasrita

14097 posts

TOP POSTS

Apa khabar semua ?? πŸ’•πŸ’•πŸ’žπŸ’ž
.
#wanyhasrita #wanyhasritavideo #wanyhasnizers #menahanrindu

Kisah smlm
Kalau nak tgk Full
Wany nyanyi
Sila tgk di
YOUTUBE
Chanel The Nizers
#KontiKarat
#wanyhasnizers
Team Supporters
#Wanyhasrita
#WeLoveWany
@wanyhasrita
#PenyanyiWanita

Comelnyaaa πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜πŸ’• #peminat #tajulwany #disanacintadisini #wanyhasrita #menahanrindu #rintihanrindu
Ig story πŸŽ₯ : @wanyhasrita ❀

Isnin sudah tamat. 4 hari lagi untuk berhujung minggu semula.
#Wanyhasrita #wanyhasnizers #menahanrindu #wanyhasadream #disinicintadisanarindu #ohangin #artiswanita

Heyy nakal jugak @irfannharis ni 😏
.
.

@wanyhasrita
.
.

#wanyhasrita
.
.

@Regrann from @irfannharis - Stay tuned everyone for #kontikarat πŸ’― eh ter tag tajul pulak sorry kak @wanyhasrita πŸ˜‚ #indigitalmusic - #regrann

Korang tengok sampai habis tu , Ni adalah soalan soalan jerat untuk Wany Hasrita dan Tajul πŸ˜‚ . Hehe #KenaTengok #Tajul #WanyHasrita

Amacam opening sukan sea? Baik kan πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘ Nah abe cover lagu baru @wanyhasrita sedap weh sedih sadis semua ada dan maaf sebab terdangdut part last tu πŸ˜‚ Rintihan rindu // @wanyhasrita #abenyanyi #abesola #rintihanrindu #wanyhasrita #batbungo #abesukobat #bidadaricinta #sola #newsingle #melamarrindu #demikita #senyum

❀️❀️❀️❀️
#wanyhasrita

MOST RECENT

Sekarang Jus De'Rama kesinambungan dari Tea Rerama Gold ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Formulasi yang berqualiti tinggi serta khasiat dan kesannya yang cepat membuatkan Jus De'Rama antara Jus yang terhebat masa kini dan 3x ganda kesannya kepada pengamalnya.

Jus untuk kesihatan ini digabungkan dari herba-herba yang jarang didapati tetapi berpengaruh dan berkesan untuk semua penyakit dalaman.

Jus De'Rama
~~~~~
1. Dapat membantu penyakit 3 serangkai ` Jantung, Kencing manis & Darah tinggi.
2. Dapat membantu mematikan sel kanser .
3. Dapat membantu mengecilkan tyroid dan fabroid.
4. Dapat membantu memecahkan batu karang.
5. Dapat membantu melancarkan saluran darah yang tersumbat.
6. Dapat membantu memulihkan penyakit stroke.
7. Dapat membantu memulihkan sakit lutut.
8. Dapat membantu mengembalikan tenaga.
9. Dapat membantu penyakit semput, lelah dan asma.
10. Dapat membantu memulihkan sakit buah pinggang.
11. Mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia .
12. Halal dan dikilangkan dikilang yang bertaraf GMP.
13. Untuk semua yang bermasalah dan tidak bermasalah juga boleh amalkan.

Resepi formula yang diadunkan dan dibuat analisa yang ketat untuk padanan herba-herba yang dicampur membuatkan Jus De'Rama dapat membantu membaik pulih segala penyakit dalaman sedia ada.

Bukan sekadar rupa tapi anda kena mencuba barulah anda dapat mengetahui akan keberkesananya. Jus terkini dengan formulasi terkini ini dapat membantu anda yang ada masalah penyakit dalaman mahupun yang tiada penyakit dalaman.

Insha allah dengan izin allah segala penyakit ada ubatnya. Jus De'Rama anda cuba dan anda akan nilainya sendiri. Dan anda tidak akan menyesal jika membeli Jus De'Rama kerana ianya akan menyelesaikan masalah-masalah penyakit dalaman yang anda hadapi. Ikhtiar dan cari jalan penyelesaian insha allah dan inilah jalannya dengan Jus De'Rama. `````````````````
KLIK LINK BERIKUT UNTUK SEBARANG PERTANYAAN :
www.wasap.my/60109022004 ``````````````````
#derama #rerama #minumanbotanika #juskesihatan #health #beauty #kosmetikmurah #merdekasale #merdeka #letscantik #janganmengata #joyrevfa #hafizhamidun #delima #terlajaklaris #motifviral #mehsandarpadaku #wanyhasrita

KASUT READY STOCKπŸ’₯πŸ’₯
Restock ❗️❗️
New Arrival ❗️❗️ Nmd

SIZE 40-44 EURO
Unisex

1:1 COPY ORIGINAL
KUALITI TERBAIK
CEPAT ORDER SEBELUM SIZE ANDA
HABIS.
FREE POSTAGE 😍
WHATSAPP: 017-9121926
WHATSAPP: 017-9121926
#sneakershoes #kasutcantik #sneakers #sneakersmurah #sneakersforsale #sneakersaddict #sneakersmalaysia #sneakersmalaysiamurah #wanyhasrita #sneakerscantiklawa #adidas #nike #airmax #nmd #huarache #eqt #yeezy #boost #sayajual #afifahnasir #kaws #asiscgellyte #air #mastermind #japan #yeezy350 #custommade #trendy2017 #vapormax #iniki

ESP

salah satu fungsi MENGUATKAN RAHIM

untuk isteri-isteri yang nak hamil, dh hamil dan elakkan keguguran
selain tu mampu jadikan kulit mulus putih gebu gebas secara semulajadi.πŸ˜‰ #espshaklee
#breakfastdenganESP
#kenyangBerkhasiat
#kulitputihgebu
❀ ❀
011-10797936
011-10797936
011-10797936
011-10797936

#vitaminCshaklee #vitaminEshaklee #ESPshaklee #setcantikshaklee #kulitcantik #halusmulus #putihberseri
#nelydiasenrose #neelofa #fattahamin #ritarudaini #aerilzafril #wawazainal #noradanish #fashasandha #fathialatiff #wanyhasrita #syifamelvin
#moodrepublik #jubahsouq #celebrityskincare #minaz

Sahabat adalah cermin diri kita 😊😊😊 β€’ β€’ β€’
btw, happy belated birthday @insyirahfazly πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚...wishing tht Allah alwys blesses ur family with smile & happinessπŸ˜‰

#wanyhasrita #gretpo #bff #msu

#Repost @wanyhasrita (@get_repost)
・・・
Ini Insyirah Fazly. Saya kenal dia 7 tahun lepas, masa tgh ambil diploma. Dialah kak long kami, yang ajak study group & ajar terangkan kat saya bila saya mindf, kejut tiap pagi pergi praktikal, yang tarik tangan kami p surau solat jgk walaupun masa tu kami tgh liat(masyaAllah sistur), dulu lah dulu. πŸ˜‚ dan dialah yg aku jadikan contoh dlm bab solat ni, sentiasa berusaha pergi jugak walaupun dalam waktu-waktu yang tak mengizinkan. aku ingat dia kata, 'kita yang buat dia, insyaAllah Tuhan permudahkan,'
.
yang masak utk kami, yang nasihat mcm2 ke kami sbb tu kami sepakat panggil dia kaklong. πŸ˜‚
.
Tak ada apa pun, ini cuma appreciation post saja. Selamat ulang tahun syiwwa, moga diberkati & dirahmati selalu. Sayang kau dunia akhirat.
.
Dia dah kahwin. Bye.

Mulakan hari dengan senyumanβ€πŸ˜πŸ’• MukaΒ² yang comel & cantikπŸ˜πŸ’•πŸ’• slide untuk lihat penuh😘❀
#wanyhasrita #MenahanRindu #rintihanrindu #tajulwany #DisanacintaDisinirindu #loveyou
#wanyhasnizers

πŸ‘‰slide gambar kekiri pleaseπŸ˜‰
[NEW ARRIVAL]!! .
SEMPENA HARI MERDEKAπŸ‡²πŸ‡ΎDAN HARI RAYA AIDILADHA😊 .
.

AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED
.
Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️
.
❀SIMPLE YET ELEGANT ❀
.
Keistimewaan SERI DEWI KURUNG Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
βœ… Corak UP TO DATE
βœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
βœ… Material pear skin+cotton
βœ… Cutting Kurung Moden
βœ… Terdapat Saiz S - XXL
βœ… Berdutt Belakang, Cutting Loose
βœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
βœ… Cutting Kain Mermaid
βœ… Zip Sebelah Kiri
βœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
βœ… Mudah Digosok
βœ… Selesa Dipakai & Sejuk
. . πŸ”΄Price RM125sm/130ss free postage
. .
πŸ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited ‼️
πŸ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
.
.
#bajukurung2017 #kurungbaru #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmurah #koleksibaru2017 #kurungmodenmurah #bajukurungmurahmurah #bazarmalaysia #cikgusekolah #kurungplain #kurungmodenmurah #bajukurungmurahcantik #bazaronlinemurah #malaysiaonlineshop #muslimahfashion #instafamous #ootdraya #mencintaimumrphotographer #bajukurungkerja #ootdmuslimah #bazaarmurah #ukhwati #bajukurungmoden #butikonlinemurah #rayahaji2017 #bazarpaknil #bajukurungkerja #bazaaronline #aidiladhacollection2017 #ootd2017 #wanyhasrita

Heyy nakal jugak @irfannharis ni 😏
.
.

@wanyhasrita
.
.

#wanyhasrita
.
.

@Regrann from @irfannharis - Stay tuned everyone for #kontikarat πŸ’― eh ter tag tajul pulak sorry kak @wanyhasrita πŸ˜‚ #indigitalmusic - #regrann

JGN RAGU2 LG DGN PERLASHINE!!
.
Siapa kenal hologram meditag MAL KKM? Itu lah dia.. hanya yg mcm tu. Selain daripada tu adalah bukan hologram meditag ya!
.
Dan pastikan juga ada no MAL KKM seperti MAL16040026TC.
.
BOIKOT KAPSUL MUTIARA TIADA MAL KKM.
.
Nak order:-
.
Whatsapp < Perlashine> ke 011-10211670
Whatsapp < Perlashine> ke 011-10211670
Whatsapp < Perlashine> ke 011-10211670
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #KulitKusam #perlashinekapsulmutiara #Jerawat #Jeragat #hafizhamidun #sitinordiana #sitinordianafc #bazarpaknil #kulitputih #kulitgelap #wanyhasrita #instashop #ctdk #bellaammara #caryazara #Sugarscarf #RinaSalleh #jakel #radiusite #noradanish #emmamaembong

JGN RAGU2 LG DGN PERLASHINE!!
.
Siapa kenal hologram meditag MAL KKM? Itu lah dia.. hanya yg mcm tu. Selain daripada tu adalah bukan hologram meditag ya!
.
Dan pastikan juga ada no MAL KKM seperti MAL16040026TC.
.
BOIKOT KAPSUL MUTIARA TIADA MAL KKM.
.
Nak order:-
.
Whatsapp < Perlashine> ke 011-10211670
Whatsapp < Perlashine> ke 011-10211670
Whatsapp < Perlashine> ke 011-10211670
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#Misikenyang20Tahun #lelakicantik #dsiempireacademy #KulitKusam #perlashinekapsulmutiara #Jerawat #Jeragat #hafizhamidun #sitinordiana #sitinordianafc #bazarpaknil #kulitputih #kulitgelap #wanyhasrita #instashop #ctdk #bellaammara #caryazara #Sugarscarf #RinaSalleh #jakel #radiusite #noradanish #emmamaembong

Most Popular Instagram Hashtags