[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wantan

25496 posts

TOP POSTS

20th August 2017

Ye..mak redha wahai anak2 .😢😣😭😭 Rentetan dari bahan2 mentah yang mak tunjuk pada pos beberapa hari lepas( kalo korang ingat lagi ler.)...ye mak siapkan #wantan frozen..hari ni sambung buat #gyoza pulak..mak siap kan inti pastu kerahan tenaga anak2 mengelim gyoza...lain benor ghopernya dari yang mak ajor anak2 oiii😥😤 Enchek suami dan anak2 cakap bior ghoper burok aseykan rase sedap...hmmm nak beli jiwa mak ler tu.😑

Hiiiiiiiii🌼

Seperti yg dijanjikan, ini video cara saya kelim dumpling/wonton or whatever you call it. Awal-awal nak mintak maaf sbb video duk gerak gerak ke atas ke bawah tp harap-harap awak boleh la ikut yee.
Steps dia senang je. Kalau tak clear kat sini, boleh tgk kat youtube search- Pailin's Kitchen channel😊

nota: inti harini campuran isi ayam dan udang yg telah dicincang😊 nnt boleh rebus, steam atau goreng. cecah dgn sos pakai bantai sesuka hatimu

#tutorial #video #wonton #wantan #dumplings

Con mi deliciosa sopa de Wanton #sopa #panama With my delicious soup of Wantan #wantansoup #wantan #yoshi

Pork rib noodles w wantan soup 🍴

Cooling therapy like a...💙 #refresh #heat #wantan

The usual suspect. #charsiu #wantan #wantanmee #breakfast

MOST RECENT

Tequeño night #peru #tequeños #wantan

Might be one of the last fancy restaurant dinner as single couple. You never know 😉 #fancyrestaurant #bellevoirpark #zurich #restaurant #goodfood #truffles #delicious #yummy #wantan #soup #thingstodo #lastdays before #baby

#wantan mee

#wantan frite

这里的细蓉和猪油拌面都很好吃。不过最好还是云吞。那味道,无法形容,哈。#the wantan noodles is so nice, full with pork lard. #adamrecipes #adamfoodintro #guangzhou #guangzhoufood #wantan #noodles #soup #foodie #foodhunt #foodhunter #malaysianfoodie #pork #chinesefood #细蓉 #云吞 #云吞面

Most Popular Instagram Hashtags