#wandotco

102 posts

TOP POSTS

Don’t tell people your plans. Show them your results 🌿 Goodnight!! #GrandMillionaireClub #GMC #youngentrepreneur #motivasi #inspirasi #wandotco #wanquote #qotd #malaysia

Ramai org memerlukan orang lain utk memotivasikan diri. Sedangkan mereka lupe, motivasi terbaik dtgnya dari diri sendiri. Dari dalam diri. Dan antara motivasi yang terbaik yang boleh dicetuskan adalah kekuatan IMPIAN !!
.
IMPIAN ADALAH MIMPI YANG DISERTAI DENGAN USAHA. Impian tanpa usaha adalah angan angan kosong sahaja. .
Sape yang suke berimpian dan berusaha? Angkat dua tangan πŸ™Œ #grandmillionaireclub #GMC #youngentrepreneur #wanquote #wandotco #impian #motivasi #inspirasi #business #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #inshaAllah

Nak buat business ni, kita kena bergaul dengan orang hebat, baru kita boleh jadi hebat mcm org tu 😊 with Alisya Admin company yg humble gile πŸ˜„ #GrandMillionaireClub #investment #wandotco #pfcc #puchong

Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian yang perlu kita tahu :
.
.
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? 😏
.
.
#GrandMillionaireClub #ProgramSaving2017 #wanlegacylifestyle #wandotco #igersmalaya

Ais kacang tengah panas meleleh ayaq liuq uiiiii πŸ˜‚πŸ˜ #afternoon #wandotco #kajang #malaysia

Siapakah gadis yang bertuah duduk di kerusi tu ye . HAHA πŸ˜… #GrandMillionaireClub #janganseriussangat #wandotco #vscocam #igersmalaya

Tahun ni ingat tema Unggu la 😍 Apa tema baju raya korang ? Komen sikit 😁 #SalamAidilfitri2017 #riangriaraya #selamathariraya #ootd #wandotco

Saya sebenarnya bukan berada di Cameron Highland atau Genting Highland, tapi ade je ni dekat hati awak πŸ˜‚β€βœŒ #GrandMillionaireClub #GMC #Dontsaybrothernotumbrella #wandotco #suwittt #bukanselalu #yihaaa #malaysia

Selesai meeting. Appointment bersama orang hebat dalam bidang investment hari ini . Indentiti beliau terpaksa dirahsiakan disebabkan ada hal tertentu. Tapi takpe, yang penting dapat ilmu dan strategi baru 😎. Kepada yang mahu tahu pasal investment ni boleh pm segera . Konfirm boleh bantu korang untuk korang tambah pendapatan korang samada sikit atau banyak. Cepat2 πŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

MOST RECENT

Don’t tell people your plans. Show them your results 🌿 Goodnight!! #GrandMillionaireClub #GMC #youngentrepreneur #motivasi #inspirasi #wandotco #wanquote #qotd #malaysia

Ramai org memerlukan orang lain utk memotivasikan diri. Sedangkan mereka lupe, motivasi terbaik dtgnya dari diri sendiri. Dari dalam diri. Dan antara motivasi yang terbaik yang boleh dicetuskan adalah kekuatan IMPIAN !!
.
IMPIAN ADALAH MIMPI YANG DISERTAI DENGAN USAHA. Impian tanpa usaha adalah angan angan kosong sahaja. .
Sape yang suke berimpian dan berusaha? Angkat dua tangan πŸ™Œ #grandmillionaireclub #GMC #youngentrepreneur #wanquote #wandotco #impian #motivasi #inspirasi #business #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #inshaAllah

abam nak share satu peluang dasyat untuk korang start saving atau gandakan duit korang untuk setahun akan datang dengan platform yang akan dikongsikan. .
Platform tersebut adalah Projek Pelaburan di Bursa Saham melalui company abam untuk company abam jalankan projekΒ²nya. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn pihak ketiga iaitu Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. Jaminan πŸ’― diberikan !!
.
Harga 1unit share - 2.30usd, boleh ke website otc market dan search Stock Code 'NINK'. Uools boleh tgk transparent profile company, market value mencecah 1.5billion usd 😱 .
.
Menunjukkan company mmg boleh pergi jauh dengan memiliki aset berbillion. Dan apa yang paling istimewanya, korang boleh beli melalui saya dengan adjustment price 0.76usd/unit . Beli saja dah untung berganda 😨😍 dan company sekarang masih buat promotion dgn pembelian 1 shares percuma lagi 2 shares 😱 Jadi Jangan lepaskan peluang keemaan ini, jom jadi yang terawal !! .
.
Maklumat lanjut sila lakukan demikian πŸ‘‡
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
HANIS - 0166473758
HANIS - 0166473758
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Selesai meeting. Appointment bersama orang hebat dalam bidang investment hari ini . Indentiti beliau terpaksa dirahsiakan disebabkan ada hal tertentu. Tapi takpe, yang penting dapat ilmu dan strategi baru 😎. Kepada yang mahu tahu pasal investment ni boleh pm segera . Konfirm boleh bantu korang untuk korang tambah pendapatan korang samada sikit atau banyak. Cepat2 πŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Saya sebenarnya bukan berada di Cameron Highland atau Genting Highland, tapi ade je ni dekat hati awak πŸ˜‚β€βœŒ #GrandMillionaireClub #GMC #Dontsaybrothernotumbrella #wandotco #suwittt #bukanselalu #yihaaa #malaysia

Awak2, awak tahu tak kenapa air laut tu masin, sebab yang manis semua ada kat awak πŸ˜πŸ˜‚πŸƒπŸ’ž #petangs #rinduterengganu #sekkepok #sekpenyu #wandotco #malaysia

Jadikan masalah sebagai cabaran dalam hidup πŸ‘ŒπŸ’―πŸŒΉ#salamjumaat #motivasi #inspirasi #grandmillionaireclub #youngentrepreneur #entrepreneur #lifestyle #wandotco #igers #igersmalaya

Setiap orang jalan ceritanya berbeza-beza.. Ade yang dapat apa yang diinginkan ada juga yang tak dapat apa yang dipinta. Tapi itu semua bukan penghalang untuk kita terus dapatkan apa yang kita nak bukan ?
.
Kadangkala Allah aturkan kita ke satu jalan yg baru untuk kita dapatkan ape yang kita perlu bukan apa yang kita inginkan. Dapat sesuatu? .
.
Sapa2 yg berminat untuk beli saham syarikat potensi di OTC Market dengan harga satu unit saham bawah 1 USD, boleh pm. Sy akan bgi penerangan detail.
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Tiada jalan singkat untuk kita sampai ke sesuatu destinasi yang sememangnya jauh. Perjalanan tetap melibatkan langkah demi langkah dan tingkat demi tingkat..
.
Nabi Muhammad pernah berkata : Amal yang paling disukai Allah adalah amal yang dilakukan secara terus menerus sekalipun sedikit (HR Bukhari dan Muslim daripada Aisyah) .
.
Kegagalan bermakna bahawa anda belum berjaya lagi. Pernah gagal? Bukan anda sahaja. Saya pun. Tipu lah kalau tak pernah gagal. Kalau bagi student, exam mesti pernah fail kan? Sebab saya pun pernah fail. Itu bukan penamat bagi segalanya bukan? .
.
#motivasi #inspirasi #ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Jodoh plis lah jangan lalu waktu orang nak bergambar aduh ! πŸ˜› #petangs #yihaaa #abamkacak #bukanselalu #pishanggg #wandotco #Dontsaybrothernotumbrella

Ni orang panggil tido pastu mimpi maneh sambil nak makan pau aduhh 😌❀ #wandotco #sleeptight #goodnight#mimpimaneh #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #hasilakanbaik #inshaallah #Dontsaybrothernotumbrella

Hai korang πŸ‘‹Wan ada nak share sikit nih. Wan bersama Business Partner Wan dari Gombak yang lebih dikenali sebagai Kak Zai . Seorang yang sudah ada kehidupan sendiri pon berusaha bersungguhΒ² buat business untuk capai impian yang belum dicapai . BaruΒ² ni Kak Zai berjaya capai target sale sebagai agen saham dengan pencapaian yang sangat hebat . Nak tahu berapa jumlahnya ? Tengok ig story saya sekarang 😱πŸ”₯πŸ‘πŸ’―
.
.
#ProgramSaving2017#GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

"Sabar itu benih yang pahit , tapi akan menghasilkan buah yang manis " πŸƒπŸŒΉ #GrandMillionaireClub#salamasarΒ #duniawiΒ #wandotco#youngentrepreneurΒ #lifestyle#igersmalaysiaΒ #bersabarlahΒ #syukurselalu#alhamdulillahΒ #successΒ #motivationΒ #august#motifviralΒ #igersmalaya #malaysia

Kelabu buat abam keliru πŸ™πŸ’―β€ #merc #dreamcar #carporn #wandotco #GrandMillionaireClub

Goodnight ❀ Dah dah jom pergi tidur. Jangan pergi Karaoke pulak 😌 #wandotco #Dontsaybrothernotumbrella #janganbashorang#janganseriussangat #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #goodnight #sleeptight

Gudnight πŸ’―πŸŒΉ
Jumaat yang mulia ni, abam nak share satu peluang dasyat untuk korang start saving atau gandakan duit korang untuk setahun akan datang dengan platform yang akan dikongsikan. .
Platform tersebut adalah Projek Pelaburan di Bursa Saham melalui company abam untuk company abam jalankan projekΒ²nya. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn pihak ketiga iaitu Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. Jaminan πŸ’― diberikan !!
.
Harga 1unit share - 2.30usd, boleh ke website otc market dan search Stock Code 'NINK'. Uools boleh tgk transparent profile company, market value mencecah 1.5billion usd 😱 .
.
Menunjukkan company mmg boleh pergi jauh dengan memiliki aset berbillion. Dan apa yang paling istimewanya, korang boleh beli melalui saya dengan adjustment price 0.76usd/unit . Beli saja dah untung berganda 😨😍 dan company sekarang masih buat promotion dgn pembelian 1 shares percuma lagi 2 shares 😱 Jadi Jangan lepaskan peluang keemaan ini, jom jadi yang terawal !! .
.
Maklumat lanjut sila lakukan demikian πŸ‘‡
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Jika kita inginkan yg terbaik ,
Selalu berikan yg terbaik ,
Meskipun kita bukan yg terbaik πŸš²πŸ™ŽπŸ»β€β™‚πŸŒΉοΈπŸŒ .
.
.
#abamkacakΒ #hahaΒ #wandotco#youngentrepreneurΒ #youngmillionaire#entrepreneurΒ #mudauntukberjaya#motivationΒ #modelΒ #barpacs#streetworkoutmalaysiaΒ #imstillyoung #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #igersmalaya #igers

Hi, Wan ada offer ni 😎 Ada tak yang nak follow saya buat business ? Buat business online² je menggunakan instagram, fb, wechat dll. Siapa yg layak ? Student mostly 20 tahun keatas, golongan bekerja, suri rumah, penjawat awam/swasta, ig shop dan lain². Komisyen pm tepi. Yang penting minat, rajin, dan ada effort untuk lebih berjaya .
.
.
Dm saya segera ! Peluang ni untuk 5 orang terawal sahaja ! So cepat !!! πŸ’¨πŸ“² .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #bursasaham #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle

Make someone smile whenever you can, you never know how much a difference you could be making in their life at that moment. πŸŽ’πŸ’ΌΒ #GrandMillionaireClub #business #wandotco #lifestyle #igersmalaya #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags