#wandotco

61 posts

TOP POSTS

Morning πŸƒ Apa aktiviti korang pagi ni ? Abam mulakan dgn riadah dulu. Sape nak join abam 😁 #wandotco #morning #alhamdulillah #igersmalaya

Goodnite uguys πŸ˜ŠπŸ’• Sebelum tidur wan nak share 5 tandaΒ² anda seorang yg berjaya ! Jom baca πŸ™†
.
.
.
βœ” Fleksibel utk berubah - Perubahan ke arah lebih positive 🌹 .
.
βœ” Tidak suka merungut - Banyak mengeluh, merungut, memberi alasan bole beri impak negative pd diri sendiri dan org lain 😫.
.
βœ” Produktif - Mengurus masa dgn baik.
.
βœ” Motivasi diri tinggi - Buat sesuatu tanpa perlu disuruh, tidak lengahkan masa
.
βœ” Bersedia bantu org lain - Lebih byk kita Bantu org, lebih murah rezeki kita Allah kasi βœ” πŸ“Š .
.
.
Semoga Bermanfaat βœ” βœ” πŸ˜‚ .
.
.
#GrandMillionaireClub #investment #perkongsianbersama #wanqoute #wandotco #lifestyle #vscocam #igersmalaya

Siapakah gadis yang bertuah duduk di kerusi tu ye . HAHA πŸ˜… #GrandMillionaireClub #janganseriussangat #wandotco #vscocam #igersmalaya

Nak buat business ni, kita kena bergaul dengan orang hebat, baru kita boleh jadi hebat mcm org tu 😊 with Alisya Admin company yg humble gile πŸ˜„ #GrandMillionaireClub #investment #wandotco #pfcc #puchong

Jadi sebahagian daripada tetamu jemputan sempena Signing MOA Ceremony Company bersama 6 Syarikat Global . Satu lonjakan yg hebat bagi syarikat serta pemegang saham syarikat . Tahniah Nami Corp πŸ’ͺ .
.
.
#investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #vivatelkualalumpur #malaysia

Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian yang perlu kita tahu :
.
.
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? 😏
.
.
#GrandMillionaireClub #ProgramSaving2017 #wanlegacylifestyle #wandotco #igersmalaya

Tahun ni ingat tema Unggu la 😍 Apa tema baju raya korang ? Komen sikit 😁 #SalamAidilfitri2017 #riangriaraya #selamathariraya #ootd #wandotco

Jumpa jodoh weh uiiiii πŸ’•πŸ’• #audi #audilovers #wandotco #lifestyle #GrandMillionaireClub

Hai korang 😍 Buat apa je ? Alhamdulillah selesai event company harini . Juga selesainya pihak syarikat menandatangani Memorendum Of Agreement dengan 6 buah syarikat global untuk suktik projek baru dan insha Allah saham syarikat akan melonjak naik lagi . Maklumat lanjut terus dm. Lagi cepat lagi awak untung πŸ‘Œ
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle

MOST RECENT

Hai korang 😍 Buat apa je ? Alhamdulillah selesai event company harini . Juga selesainya pihak syarikat menandatangani Memorendum Of Agreement dengan 6 buah syarikat global untuk suktik projek baru dan insha Allah saham syarikat akan melonjak naik lagi . Maklumat lanjut terus dm. Lagi cepat lagi awak untung πŸ‘Œ
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle

Jadi sebahagian daripada tetamu jemputan sempena Signing MOA Ceremony Company bersama 6 Syarikat Global . Satu lonjakan yg hebat bagi syarikat serta pemegang saham syarikat . Tahniah Nami Corp πŸ’ͺ .
.
.
#investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #vivatelkualalumpur #malaysia

Morning πŸƒ Apa aktiviti korang pagi ni ? Abam mulakan dgn riadah dulu. Sape nak join abam 😁 #wandotco #morning #alhamdulillah #igersmalaya

Goodnite uguys πŸ˜ŠπŸ’• Sebelum tidur wan nak share 5 tandaΒ² anda seorang yg berjaya ! Jom baca πŸ™†
.
.
.
βœ” Fleksibel utk berubah - Perubahan ke arah lebih positive 🌹 .
.
βœ” Tidak suka merungut - Banyak mengeluh, merungut, memberi alasan bole beri impak negative pd diri sendiri dan org lain 😫.
.
βœ” Produktif - Mengurus masa dgn baik.
.
βœ” Motivasi diri tinggi - Buat sesuatu tanpa perlu disuruh, tidak lengahkan masa
.
βœ” Bersedia bantu org lain - Lebih byk kita Bantu org, lebih murah rezeki kita Allah kasi βœ” πŸ“Š .
.
.
Semoga Bermanfaat βœ” βœ” πŸ˜‚ .
.
.
#GrandMillionaireClub #investment #perkongsianbersama #wanqoute #wandotco #lifestyle #vscocam #igersmalaya

Jumpa jodoh weh uiiiii πŸ’•πŸ’• #audi #audilovers #wandotco #lifestyle #GrandMillionaireClub

Siapa setuju ? 😝 Goodnight guys πŸ’• #wandotco #wanqoute #qotd

"Allah Mengikut Sangkaan HambaNya"
.
Jaga Fikiran Dan Jaga Perasaan. Inilah Kunci Kejayaan Pada Jutawan Masa Kini. Jika Kita Yakin Dan Percaya Kejayaan Pasti DiCapai. Inshaallah Allah Akan Mengikut Sangkaan Kita!
.
Jadi Kena Buat Apa?
Jaga Fikiran, Jaga Perasaan!
.
Selamat Maghrib πŸƒ
-
#salammaghrib #alhamdulillah #syukur #rezekimurah #rezekiAllah #Allahuakbar #ProgramSaving2017 #grandmillionaireclub #investment #saham #positifvibe #positif #inspirasi #wandotco #igers #selamathariraya

[BEST PLATFORM FOR FUTURE SAVING]
.
Zaman sekarang ni mesti ramai yang sedang mencari-cari platform untuk buat saving betul tak? Harini abam nak offer satu platform yang masih baru dan sedang meletop hebat. Platform ni adalah international platform dan berkonsepkan pelaburan sah di Otc Market. Anda hanya perlu invest minimum RM1350 dan selepas tempoh 18 bulan anda akan perolehi profit RM6000-RM20,000.
.
Platform abam juga mempunyai pemegang amanah iaitu TRUSTEE yang akan memastikan pelaburan yang dibuat terjamin dan modal tak kan lenyap. Platform abam juga adalah real investment bukan MLM atau Money Game ok.
.
Untuk detail directly dm/wasap sis .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© talhahhassan35@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #usm #usim #upsi #ipta #ipts

Memandangkan ramai sangat yg dm, whatsapp bertanya saya business pelaburan mcm mana yg saya sedang jalankan ? Platform apa yg digunakan ? Dan sebagainya. Jadi petang ni, saya ada kongsikan secara basic apa itu saham, bisnes mcm mana yg saya jalankan dan platfrom apa yg digunakan. Semua itu korang boleh tengok di INSTA STORY yang saya dah buatkan. Durasi 24 jam sahaja ok. Jgn lepaskan peluang ni πŸ‘Œ Semoga anda faham apa itu saham ok πŸ˜‰
.
.
.
Info : Untuk memudahkan korang baca story yg sya dah buatkan. Korang perlu hold tap dgn jari korang dekat skrin phone korang dan ia akan berhenti . Hah ! Selamat membaca 😚
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© talhahhassan35@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #usm #usim #upsi #ipta #ipts

Siapakah gadis yang bertuah duduk di kerusi tu ye . HAHA πŸ˜… #GrandMillionaireClub #janganseriussangat #wandotco #vscocam #igersmalaya

Daniel from Paris 😍 Sporting habis kawan baru aku nih πŸ˜„ #GrandMillionaireClub #wandotco #thefacesuites #platinumtheface #kualalumpur

Nak buat business ni, kita kena bergaul dengan orang hebat, baru kita boleh jadi hebat mcm org tu 😊 with Alisya Admin company yg humble gile πŸ˜„ #GrandMillionaireClub #investment #wandotco #pfcc #puchong

Hidup mesti diteruskan. Kalah, menang, gagal, berjaya, terbuka, tertutup, naik, turun, besar, kecil, kaya, miskin semua ini adalah perkara yang biasa dalam kehidupan kita. Yang penting dalam kehidupan kita adalah usahakan apa yang kita mahu sahaja. Insha Allah kita juga boleh berjaya πŸ‘Œ
.
.
.
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #usm #usim #upsi #ipta #ipts

Gudnight πŸ˜‚βœŒ Jumaat yang mulia ni, abam nak share satu peluang dasyat untuk korang start jana pendapatan serta bermula untuk saving duit korang untuk setahun akan datang dengan platform yang akan dikongsikan. Platform tersebut adalah projek Pelaburan di OTC Market melalui company abam untuk syarikat jalankan projek. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. Jaminan πŸ’― diberikan !!
.
.
Harga 1unit share - 2.30usd, boleh ke website otc market dan search Stock Code 'NINK'. Uools boleh tgk transparent profile company, market value mencecah 1.5billion usd 😱 .
.
Menunjukkan company mmg boleh pergi jauh dengan memiliki aset berbillion. Dan apa yang paling istimewanya, korang boleh beli melalui saya dengan adjustment price 0.73usd/unit . Beli saja dah untung 😨😍 dan company sekarang masih buat promotion dgn pembelian 1 shares percuma lagi 2 shares 😱 Jadi Jangan lepaskan peluang keemaan ini, jom jadi yang terawal invest !! .
.
Maklumat lanjut sila lakukan demikian πŸ‘‡
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© talhahhassan35@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #usm #usim #upsi #ipta #ipts

Salam jumaat followers πŸ’• Dalam dunia ni tak semua yang kita doakan akan Allah bagi. Kita selalu berdoa pada Allah ingin kan sesuatu yang dah lama kita mintak last last Allah tak bagi.
.
.
Apa yang saya cuba sampaikan ni adalah Allah tu MAHA bijaksana dia tahu apa yang akan jadi pada kita akan datang.
.
.
Mungkin apa yang anda minta itu bawa keburukan. That why Allah tak bagi. Jika ianya bawa kebaikkan , Allah suruh kita tunggu atau bersabar. Dengan kata lain Allah nak tahu jauh mana kekuatan iman kita.
.
.
#GrandMillionaireClub #wandotco #positif #inspired #investment #saham #realinvestment #kualalumpur #malaysia

Good afternoon guys . Happy lunch bagi yang tgh lunch . Hehe Sambil² tu wan isma nak kongsi Tiga(3) peristiwa dasyat yang berlaku dari semalam 😱
.
.
.Β 
Semalam saham syarikat mengejutkan kami semua sebagai para pemegang saham. Kerana kenaikkannya sangat mendadak. Bermula dengan kenaikan 2.20usd pada awal paginya. Kemudian naik ke 2.24usd pada pukul 10.30malam. Kemudian tak sampai 5 minit naik pula ke 2.25usd dengan kenaikkan sebanyak 0.01usd. Dan sekali lagi mengejutkan kami, harga saham naik mendadak ke 2.30usd/unit pada pukul 1.30pagi 😨😨 Dasyat tak dasyat ??
.
.
.
Ni laa namanya real investment bro/sis. Naik turun itu biasa. Bila naik mendadak jgn cakap abam wan tak share sebelum ni 😣 Nak tunggu saham mahal dulu baru nak beli ke camne ? Masa murah macam ni laa peluang kita untuk labur. Beli, lock in 18 month & amp; collect untung. Tak perlu cari orang dah. Bukan money game.. 😌 .
.
.
Want invest ? Call me for adjustment price. Siapa cepat dia bijakπŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Isma - 01139387298(Whatsapp)
Isma - 01139386298 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© ismahaziq19@gmail.com
.
#ProgramSaving2017Β #GrandMillionaireClub#investmentΒ #sahamΒ #otcmarketΒ #nasdaq#bloombergΒ #realinvestmentΒ #legalΒ #shareholder#businessΒ #realbusinessΒ #wandotco#wanlegacylifestyleΒ #upmΒ #ukmbangiΒ #uumΒ #unisel#uitmjengkaΒ #uitmtapahΒ #usmΒ #usimΒ #upsiΒ #ipta#ipts

Goodnight followers πŸ’•πŸ˜Š Untuk memastikan apa yang kita inginkan itu tercapai semestinya perlu ada usaha. Tiada lagi kejayaan seseorang itu merasa kenikmatan tanpa rasa kesakitan

Tapi apa yang perlu di usahakan?

Apa caranya untuk mendapat sesuatu yang mustahil di mana hanya orang atasan saja mampu dapatkannya

Jawapannya adalah "MINDSET" !

Ubah cara pemikiran kita. Ubah cara pergaulan kita dan bertindak dan berfikir bagaimana cara untuk aku dapatkan apa yang aku mampu walaupun berkain sarung. .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© talhahhassan35@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #usm #usim #upsi #ipta #ipts

Most Popular Instagram Hashtags