[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wandotco

113 posts

TOP POSTS

Sorry lama tak update 😭 berada di luar kawasan πŸ˜‚ Hai korang 😜 #imback #wandotco #vscocam

Hidup ni tak ley stress2 sangat. Hehe πŸ˜‚πŸƒ . Korang makan apa lunch ni ? Kongsi sikit 😬 #afternoonguys #panaslitlit #wandotco #igersmalaya

Wish goodnite sikit guys πŸ˜„β€ #peacejanganturun #wandotco #goodnight

Comment your fav emojis πŸ˜‡βœŒ #goodnight #wandotco #peacejanganturun #Malaysian

Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian yang perlu kita tahu :
.
.
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? 😏
.
.
#GrandMillionaireClub #ProgramSaving2017 #wanlegacylifestyle #wandotco #igersmalaya

Siapakah gadis yang bertuah duduk di kerusi tu ye . HAHA πŸ˜… #GrandMillionaireClub #janganseriussangat #wandotco #vscocam #igersmalaya

Ais kacang tengah panas meleleh ayaq liuq uiiiii πŸ˜‚πŸ˜ #afternoon #wandotco #kajang #malaysia

Nak buat business ni, kita kena bergaul dengan orang hebat, baru kita boleh jadi hebat mcm org tu 😊 with Alisya Admin company yg humble gile πŸ˜„ #GrandMillionaireClub #investment #wandotco #pfcc #puchong

Tahun ni ingat tema Unggu la 😍 Apa tema baju raya korang ? Komen sikit 😁 #SalamAidilfitri2017 #riangriaraya #selamathariraya #ootd #wandotco

MOST RECENT

Sorry lama tak update 😭 berada di luar kawasan πŸ˜‚ Hai korang 😜 #imback #wandotco #vscocam

#Repost - Goodnight followers πŸ’• Sebelum tidur Wan ada share sikit kat bawah . Meh baca meh πŸ‘‡
.
.
Tiga tips nak berjaya dalam kehidupan anda.
_
1). Jaga Solat 5 Waktu. Kalau nak semua urusan dipermudahkan, settlekan benda ni cepat dulu. Baru semua urusan cepat dan selamat dunia dan akhirat.
_
2). Jaga mak dan ayah atau keluarga terlebih dulu. Utamakan mereka ni dulu dalam hidup kita daripada nak jaga hati kawan/boyfriend/girlfriend/dll. Selagi mereka masih ada, jagalah dieorg, sentiasa memberi khabaran ceria sebagai mana disaat kita merasa gembira setiap hari.
_
3). Maafkan salah dan silap orang sebelum tidur. Kita mungkin akan rasa sakit hati, tak puas, tapi cuba maafkan. Hati akan lebih tenang keesokan harinya. In Syaa Allah.
_
Semoga bermanfaat. Sila share❀
.
.
#GMC #GrandMillionaireClub #YoungEntrepreneur #wanqoute #wandotco #motivasi #inspirasi #men #potd #qotd #igers #igersmalaya #malaysia

#Repost - Jangan terlalu memandang tinggi terhadap orang lain sehingga menjadikan kau rendah diri. Boleh jadi, kau lebih baik darinya. Believe in yourself and never let anyone bring you down ! Goodnight ❀🌼πŸ’ͺ😎 #GMC #GrandMillionaireClub #YoungEntrepreneur #Doayangbaikbaik #Fikiryangbaikbaik #inshaAllah #wandotco #motivation #malaysia

.
Nak berjaya dalam apaΒ² bidang sekalipun, kita kena jadi seperti itik. Dipermukaan nampak Tenang walaupun kaki letih mengayuh πŸ€πŸ’―πŸ’ͺ #repost #GMC #GrandMillionaireClub #YoungEntrepreneur #Business #wandotco #malaysia

Hi korang ☺ pada malam ini, Wan nak share benda boek sikit kat korang. Pasti membuatkan korang rasa mcm nak pengsan atau rasa mcm "Wahh bestnya / Wow banyaknya duit dia !! / Mcm mana dia buat erk ? / Rasa nak pm tapi segan lah, ish kena pm juga ni !! / Rasa nak pm tapi modal takde, takpe lah asalkan aku tahu dia buat bisnes apa ? "
_
Mungkin soalan2 diatas bermain di fikiran korang. Tapi semua tu korang boleh lihat di INSTA STORY yang Wan sudah buat . Durasi 24 jam sahaja . Pastikan iman anda stabil dan pastikan mood anda baik untuk terima!
_
Kalau tak boleh terima juga, terus lakukan demikian πŸ‘‡πŸ‘‡
_
_
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Muffin pon jenama LV . Mampu tengok je cikkiah oi πŸ’† #wandotco #dontsaybrothernotumbrella #abamtakmampuπŸ˜‚

Hai korang 🌹
Memandangkan ramai sangat yg dm, whatsapp bertanya saya business pelaburan mcm mana yg saya sedang jalankan ? Platform apa yg digunakan ? Dan sebagainya. Jadi mlm ni, saya ada kongsikan secara basic apa itu saham, bisnes mcm mana yg saya jalankan dan platform apa yg digunakan. Semua itu korang boleh tengok di INSTA STORY yang saya dah buatkan. Durasi 24 jam sahaja ok. Jgn lepaskan peluang ni πŸ‘Œ Semoga anda faham apa itu saham ok !
.
.
.
Info : Untuk memudahkan korang baca story yg sya dah buatkan. Korang perlu hold tap dgn jari korang dekat skrin phone korang dan ia akan berhenti . Hah ! Selamat membaca 😚
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Bila nak start buat bisnes, antara yang wajib kita lalui adalah cacian dan makian tidak kiralah dari pelanggan mahupun dari orang yang terdekat. Hati kena sentiasa cekal dan kental dalam hadapi semua dugaan yg datang. Tak boleh tisu tisu. Sebagai seorang usahawan, anda selayaknya memiliki salah satu sijil wajib iaitu "Sijil Tahan Maki", kerana dgn sijil inilah kita akan tabah berada dipuncak ketika angin kencang melanda untuk lihat kita jatuh terlentang. .
.
#GrandMillionaireClub#GMC#motivasi#inspirasi#qotd#qoutesoftheday#business#wanqoute#wandotco#youngmillionaire#youngentrepreneur#motivation#inspirasi#vsco#vscocam#igersmalaya#malaysia

Percayalah bahawa kita mempunyai banyak peluang untuk meraih kejayaan. Tetapi sejauh mana kesungguhan kita untuk capai peluang yang datang ? KadangΒ² peluang itu berada di depan mata, tetapi sengaja dibiarkan .
_
Kepada sesiapa yang berminat nak buat bisnes sama² dgn Wan atau nak run bisnes sama², boleh terus dm,whatsapp atau klik sahaja link di bio untuk maklumat lanjut . See yaa ❀
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Peduli pada orang lain bermula dengan peduli pada diri sendiri πŸ˜‡ #goodnight #wandotco #wanqoute #motivasi #inspirasi #GMC #GrandMillionaireClub

Dalam kehidupan , untuk menjadi orang berjaya kita perlu mencari. Mencari siapa ? Mencari orang yg berjaya, mentor, idola supaya kita mudah utk ikut apa yg org berjaya lakukan. Seorang pemenang adalah seorang yg tidak pernah mengalah . Jika harini dah melangkah 1000 kali , tapi masih gagal. Jangan berhenti buat , mungkin hanya dengan 1 langkah lagi kita akan berjaya . Siapa tahu ? .
.
.
#GrandMillionaireClub#GMC#motivasi#inspirasi#qotd#qoutesoftheday#business#wanqoute#wandotco#youngmillionaire#youngentrepreneur#malaysia

Hi, Wan ada offer ni 😎 Ada tak yang nak follow saya buat business ? Buat business online² je menggunakan instagram, fb, wechat dll. Siapa yg layak ? Student mostly 20 tahun keatas, golongan bekerja, suri rumah, penjawat awam/swasta, ig shop dan lain². Income tiap2 bulan, Komisyen, dan saving berkepuk menanti anda. Yang penting minat, rajin, dan ada effort untuk lebih berjaya ☺
.
.
Dm Wan segera ! Peluang ni untuk 5 orang terawal sahaja ! So cepat !!! πŸ’¨πŸ“² .
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Comment your fav emojis πŸ˜‡βœŒ #goodnight #wandotco #peacejanganturun #Malaysian

Hidup ni tak ley stress2 sangat. Hehe πŸ˜‚πŸƒ . Korang makan apa lunch ni ? Kongsi sikit 😬 #afternoonguys #panaslitlit #wandotco #igersmalaya

Wish goodnite sikit guys πŸ˜„β€ #peacejanganturun #wandotco #goodnight

Siapa nak duit raya haji ? πŸ˜…πŸ‘‡
.
.
.
Sempena raya haji ni, abam nak share satu peluang dasyat untuk korang start saving atau gandakan duit korang untuk setahun akan datang dengan platform yang akan dikongsikan. .
Platform tersebut adalah Projek Pelaburan di Bursa Saham melalui company abam untuk company abam jalankan projekΒ²nya. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn pihak ketiga iaitu Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. Jaminan πŸ’― diberikan !!
.
Harga semasa - 2.50usd, boleh ke website otc market dan search Stock Code 'NINK'. Uools boleh tgk transparent profile company, market value mencecah 1.6 billion usd 😱 .
.
Menunjukkan company mmg boleh pergi jauh dengan memiliki aset berbillion. Dan apa yang paling istimewanya, korang boleh beli saham + korang boleh dapat crypto currency bitcoin secara percuma dari syarikat. Bermaksud invest je dapat dua kelebihan. Gila ke gila ? 😨😍 Jangan lepaskan peluang keemaan ini, jom gandakan simpanan !! .
.
Maklumat lanjut sila lakukan demikian πŸ‘‡
.
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #GrandMillionaireClub #bursasaham #bursasahammalaysia #investment #saham #otcmarket #nasdaq #bloomberg #realinvestment #legal #shareholder #business #realbusiness #wandotco #youngmillionaire #youngentrepreneur #malaysia

Lama tak dapat wish gudnite dari awakkk πŸ˜‚πŸ˜Œ #goodnight #sleeptight #wandotco #youngentrepreneur #dontsaybrothernotumbrella #yihaaa

Biar apa orang nak kata apa pasal kita, janji kita ada matlamat kita sendiri, ada duit sendiri dan kita tak sibuk nak mengata orang. Jaga hati kita supaya sentiasa jauh dari sifat dengki dengan kejayaan seseorang 😊 #GrandMillionaireClub #GMC #youngentrepreneur #wandotco #motivasi #inspirasi #igersmalaya

Don’t tell people your plans. Show them your results 🌿 Goodnight!! #GrandMillionaireClub #GMC #youngentrepreneur #motivasi #inspirasi #wandotco #wanquote #qotd #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags