#waistnipperpremiumbeautiful

370 posts

TOP POSTS

yang ni plak #waistnipperpremiumbeautiful fungsi di sebagai pengganti bengkong moden tau... lebih elegence! mudah n selesa.. n tali tu senang sangt nak pakai... sekali tariklepastu ikat n sangkut.. .
.
fungsi dia mencantikkan kontur belakang badan, mengempiskan perut, membentuk pingganv yang ramping...
.

7batang keluli pda #bengkongmoden moden ni tidak akan patah kerana dia bukan besi keras ye.. dia mcm spring.. lembut je.. xrimas pon... nk try fitting dm farah k.. xpon whatsapp je...

Jangan terkejut law #waistnipperpremiumbeautiful jadi pelapik baby...mst anda pelik kan....haaaa...nk taw???
Meh pm/wa niza 0199844997

Bkn ibu je blh guna #premiumbeautiful ni...bapy pon blh....
Customer first akn dpt gift speacial...

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan #WaistNipperPremiumBeautiful #BengkungPremiumBeautiful
011-16311641

Apakan daya..mata xleh nk lelap, apa lagi chocolate cheese cake dgn cheese cake dok memanggil2 dlm ice box.... Akhirnya kegundang jgk habis ku balun sampai licin kek2 niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ xpa sat g nk tido kita wrapkan dengan waist nipper premium beautiful.... #kalaudhlebihlimit
#mmgsusahnktido
#kekjadimagsa
#waistnipperterbaik
#waistnipperpremiumbeautiful

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Hafizah Nasir
Top Agent CLA
017 9883817

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Boleh rujuk laman web premium beautiful untuk info lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. http://www.nadiahadnan-cla.com

Rugi kalau anda ada sakit2 blkg ke sakit pinggang or sakit belikat.. Tapi dibiarkan jekkk.. Ade melarat & ada makin teruk kot?

Ini fakta.. Bukan rekaan @ MITOS!!!
Setakat harini dgn izin Allah #PremiumBeautifulCorset dpt membantu mereka yg mengalami masalah belakang.. 3negara telah mengiktiraf PB dlm penjagaan tulang belakang serta mampu memulihkan pesakit slip disc.

PB ni dah macam2 award dapat. Macam eima sebelum pilih korset, eima akan compare dulu korset lain. Yela mesti la nak yang terbaik, tak nak la pilih corset yang ikut season je. Nak la yang bagus2 dan boleh pakai lama. Yang penting ada lifetime warranty.

So jika sayangkan tulang belakang anda... Marilah pakai premium beautiful... #slipdisc #sakitpinggang #sakitbelakang #sakittulangbelakang #lumbarspinepatient #scoliosis #badposture #fisioterapi #waistnipperpremiumbeautiful #trustedagent #bukitjelutong #shahalam #kgsubang #premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle

Kalau datang sakit belakang, janganlah ada sesiapa kacau buat hal dgn org yg suffer sakit belakang nih! Biar dia rehat & jalani hidup dia tanpa gangguan fizikal & mental! .
.

Ni from my experience taw.. Sis #lumbarspine.. Kalau sakit nya datang menyerang mmg segala saraf kepala ke mana2 body ke tertumpu di belakang! Mmg need space utk berehat! Jgn ganggu emosi mrk.. seriously PERCUMA kena maki! Orang tengah sakit kot.. Mintak macam2 itu ini mmg silap lah kan..
.

So those yg ada sakit belakang tuh.. Sila pakai back support instead kerap makan ubat pun x elok.. Back support yg sis cadangkan ada lah Premium Beautiful.. Mmg membantu as bodyguard kita dari berterusan suffer sakit belakang..
.

PB Is the best korset yg ada pengiktirafan Pakar Tulang Antarabangsa.. So jika anda disahkan pesakit slip disc/ Lumbar spine / Scoliosis.. Jgn sayang duit nk beli PB! Nilai tulang belakang kita lg besar dari sepasang PB nih.. Kos major & Minor procedure pun minima RM20k.. So jika sayang tulang belakang kita.. Pakailah Premium Beautiful.
.

#sakitbelakang #sakittulangbelakang #lumbarspinepatient #slipdisc #scoliosis #badposture #fisioterapi #waistnipperpremiumbeautiful #sakitpinggang

Ohh yaa. Just nak bagitau yang #premiumbeautiful ni dijual by part jugak tau. Tak cukup bajet nak beli fullset. Boleh beli by part dulu.
Ni antara kebaikan yang anda boleh dapat tau dengan #waistnipperpremiumbeautiful
Sebenarnya,banyak lagi manfaat lain kalau anda semua nak tahu.

Apa2. Just whatsapp/telegram akak ok.
Kita boleh story mory lebih detail. Antaranya:
_ macam mana nak dapatkan ukuran yang betul/sesuai dengan tubuh badan kita.
_cara pemakaian yang betul.
_cara penjagaannya.

Banyak lagi kita boleh story mory ni tau. Hihi.

Morning 😍😍
Semoga arini kite semua dilimpahi rezeki dan kesihatan yg baik..amin.. Bangun pagi je hakak msti nk sarung #WaistNipperPremiumBeautiful ni sebabnya dia blh membantu menyokong tulang belakang hakak dr rs lenguh2 dan sakit2 belakang.. Hakak mempunyai mslh #SlipDisc sblm ni,,memang derita dan terseksa sgt bila berdiri lama dan susah nk lakukan kerja2 dgn cepat.. Tapi Alhamdulillah,,dgn sarung #WaistNipper ni,,mslh hakak selesai sebab perisai hitam ni ade : Β» 7 tetulang keluli yg di reka khas untuk menyokong tulang belakang dan membantu memperbaiki postur badan kita..
Β» Tetulang ni boleh di lentur 360 darjah,,so xperlu bimbang la bila dah pakai rs cm susah nk.solat or nk lakukan aktiviti harian..
» Tetulang ni boleh dilentur mengikut gerakan kite,,bila membongkok,dia akn turut membongkok,,bila menegak,,dia akn turut menegak..selesa sgt..terasa bagai diri dipeluk dan dibelai..awwa..hihi.. Pssss....kalau nk try sarung baju dalam.hitam ni,,skg la ms sesuai sbb ade PROMOSI DISKAUN SEHINGGA RM300 + FREE GIFT.. Cepat book set akak2 semua..gud luck n hapy shopping 😍😍 www.suriyatianuar.blogspot.com
Suriyati Anuar
0126954705

MOST RECENT

Rugi kalau anda ada sakit2 blkg ke sakit pinggang or sakit belikat.. Tapi dibiarkan jekkk.. Ade melarat & ada makin teruk kot?

Ini fakta.. Bukan rekaan @ MITOS!!!
Setakat harini dgn izin Allah #PremiumBeautifulCorset dpt membantu mereka yg mengalami masalah belakang.. 3negara telah mengiktiraf PB dlm penjagaan tulang belakang serta mampu memulihkan pesakit slip disc.

PB ni dah macam2 award dapat. Macam eima sebelum pilih korset, eima akan compare dulu korset lain. Yela mesti la nak yang terbaik, tak nak la pilih corset yang ikut season je. Nak la yang bagus2 dan boleh pakai lama. Yang penting ada lifetime warranty.

So jika sayangkan tulang belakang anda... Marilah pakai premium beautiful... #slipdisc #sakitpinggang #sakitbelakang #sakittulangbelakang #lumbarspinepatient #scoliosis #badposture #fisioterapi #waistnipperpremiumbeautiful #trustedagent #bukitjelutong #shahalam #kgsubang #premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle

1st impression lepas sarung PB 1 set:
.
Cust: awak..saya rasa tulang belakang saya zapppp..straight dan rasa best sangat2..
Kalau tak sakitnya sampai ke bahu..badan pun kemas dan cantik jeee..dah tak nampak lemak2 kat tepi badan nihh..sukaaaaaaa sgt

Firstime sarung pb dah rasa sangat selesa dan berbaloi bila ada pb kan.. 1 wanita 1pb πŸ’–.
.

#premiumbeautifulcorset #sokongbadan #waranttylifetime #20tahundipasaranPBcorset #slipdisc #fibroid #cyst #czer #bengkungmoden #ajimaura #terapiinstagram #waistnipperpremiumbeautiful #PbLover #pbexpert #SahajidahHaiOMarketing #professionalintellgentnetwork #Pinwellnessconsultant

Adakah anda baru lepas bersalin dalam berpantang czer mahupun normal??.
.

Adakah anda ingin kan bentuk badan yang diidamkan dan instant shaping??.
.

Adalah anda mengalami sakit tulang belakang,slip disc atau baru lepas bersalin nak berbengkung??.
.

Adakah anda mengidamkan bengkung yg selesa,kemas dan rasa macam tak pakai la..πŸ˜πŸ˜„ ini la waist nipper dari Pb yg sangat best dan ada waranti seumur hidup 😍.
.

Risik ija keh..utk kelebihan pb..atau part pb sangat ohsem utk 1 wanita 1 Pb 😘.
.

Www.wasap.my/601124152811

#PremiumBeautiful #pengantinbaru #waistnipperpremiumbeautiful #bengkungmoden #PinShom #20tahundipasaranPBcorset #waranttylifetime #corsetFIR #ajimaura #terapiinstagram #supportrakanbiz #superbrands #berpantang #slipdisc #sakitbelakang #produkhebat #rahimjatuh #professionalintellgentnetwork

Testimoni Sharing From RofiahQamzar Fi
============================. Nak share sikit Pengalaman Fi bila sarung pB. Boleh lihat pada pic dengan jelas posture badan Fi lebih tegap. Nak dibandingkan dulu agak bongkok sedikit
β€’
β€’
Fi ni ada masalah sakit belakang. Mungkin kesan dah terasa sejak 2 tahun lepas. Sebab terlalu lama duduk dan membongkok untuk siapkan tempahan Biskut Almond london setiap tahun. Dari pagi sampai ke malam bekerja. Semakin kronik tahun ni rasa sakit berdenyut , sengal sebelah kiri

Setiap kali duduk lama rasa makin cekam, nak buat kerja memang tak selesa sangat sebab sakit. suami balik kerja mesti cerita kat suami. Sesambil tu pancing jugaklah pasal pB dekat suami.hihihi Tahun lepas baru kenal PB. Tapi fi jenis tak mintak, cuma kalau dah isteri cerita memang dia dah tahu keinginan isteri.😜 Fi banyak Cerita kelebihan yang ada pada PB. Alhamdulillah tahun ni 1st time dapat sarung 1 set PB pemberian dari suami. Siap g punch sesama kat stokis Klang. Sebab nak isteri sarung PB time raya.
tq hubs❀️ @qamzarharis
β€’
β€’
Bila dapat memang teruja sangat nak sarung. Dan nah hasilnyaa betullah kata orang badan tegap dan paling best shaping terus. Raya haritu pakai apa sahaja design baju sebab yakin, posing lah macam mana pun badan tetap nampak cun je. Tang perut buncit tak payah nak tahan nafas tetap flat. serius i loike..😍😍
β€’
β€’
Sekarang dah hampir 2 bulan sarung PB rasa sakit belakang makin berkurang,, bila travel sarung je PB. Pinggang pun tak sakit tak cramp. Fi konsisten pakai 8 jam dari pagi duduk lama pun selesa, sebab 7 batang keluli waist nipper menyokong tulang belakang fi. PB is AWESOME.
.

1 pb 1 wanita
i ❀️PB
#PremiumBeautiful #premiumbeautifulcorset #slipdisc #slimdiet #sakitbelakang #waistnipperpremiumbeautiful #ajimaura #terapiinstagram #instantshaping #instahealthy #awesome #SahajidahHaiOMarketing #corsetFIR #Pinwellnessconsultant #PbLover #pb #pbexpert

Korset Hitam Mewah PB

Kawan kita mngadu sakit belakang.
Ramai.
Bukan sorang dua.
Dah berapa kali dengar mereka mngeluh sakit sangat

Tapi
Kita takut nak introduce corset kat die takut die kata kita tu nak meniaga je bukan nak tolong.
..
Tapi kita nak bgtaw
Dulu kita amek epidural ms bersalin
Duduk lama sikit sakit belakang
Berdiri lama sikit sakit belakang
Dukung Ameena 5minit pon sakit belakang
Kadang2 numbness full leg
Tapi nak amek panadol / ubat tahan sakit jauh sekali
Kita sayang dalaman badan kita
Biarlah sakit dari amek ubat tahan sakit
..
Tapi bila pakai corset/waistnipper pb hilang trus
Lenguh belakang hilang
Sakit belakang hilang
Numbness full leg dah makin kurang
..
Kita nak bgtaw pb corset bukan utk cantik je. Tapi bg kite sihat.
Tak salah kita ikhtiar. Melabur sekali. Untuk sihat. Inshallah

Www.wasap.my/601124152811

#korset #korsetpelangsing #PremiumBeautiful #konsisten #korsetfir #infamerah #slipdisc #instantshaping #berpantang #waistnipperpremiumbeautiful #girdlepremiumbeautiful #ajimaura #terapiinstagaram #longbrapremiumbeautiful #waranttylifetime #lebih20tahundipasaran #kualitiExclusive #PbLover #pbexpert
#PINPreneurs #professionalintelligentnetwork

1 Set PREMIUM BEAUTIFUL ada 3 helai and salah 1nya ialah #waistnipperpremiumbeautiful .

#PERUT BUNCIT?!😱😱
Nak Cara mudah RAMPING? LANGSING? BENTUK BADAN & PINGGANG BERPOTONGAN MEMUKAU?
.
Pakai our WAIST NIPPER.
Selain cantikkan lengkuk bentuk badan, paling penting support our back dari sakit tulangbelakang.
Tujuh tetulang memori yg ade dekat #waistnipper ni dapat mengatasi masalah bongkok, #slipdisc, #sakitpinggang & juga terkenal as #BengkungModen kpd wanita lepas #bersalin. Bukan setakat utk rampingkan pinggang kita sahaja tauπŸ˜‰πŸ˜‰. Kaum lelaki pun boleh pakai our Waist Nipper elak perut buncit & boroi.
.
PM for info & free fitting +6010 2262734.
.

#bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin
#Perutbuncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #instantshaper #kuruslepasbersalin bengkungmama #nakkuruskanbadan #onlineshopjkt
#bengkung #berpantang #korsetkl #ramping #medan #badposture

Kehilangan yang paling membahagiakan adalah KEHILANGAN BERAT BADAN.
.
Betul kan.
.
Bukan senang nak senang. Bila berat badan turun, makin senang nak bergerak dan beribadat. Jalan pun laju je.
.
Untuk uol yang dah 7 Tahun tanam azam nak kurus tapi belum berhasil lagi, boleh jadikan mentor sal ni sebagai inspirasi.
.
7 bulan Tanpa Diet Extreme beliau terpaksa terima hakikat kehilangan 36Kilo berat badan. Ikut purata, drop 5 kilo dalam sebulan. Wowww sangat!
.
Apa yang beliau usahakan?
.
Senang sangat. Sesuai untuk kita mama mummy gojes yang tak sempat nak masuk gym bina badan sado dan tak sempat nak bersenam selalu.
.
1. Minum Kopi Kurus "Min Kaffe"
2. Amalkan Minuman Soya "Shake Me"
3. Dan semestinya Pakai Korset Kurus "Premium Beautiful"
.
Ada 4 bulan lagi untuk dapatkan hasil yang sama macam ni. Biar Azam Baru kita tahun depan tak di Renew lagi. 4bulan darab 5kilo dah 20kilo 😱
.
Grab Harga Jimat sekarang. Dan uol ada peluang untuk bawa pulang hadiah Bonanza ni :
1. BMW 318i
2. Chanel
3. Louis Vuitton
4. Apple (bukan buah epal makan tu tau 🍎)
5. Samsung
6. The latest Huawei
7. Free Full Pakej Ke Korea. (Announcement pada November)
.
.
.
Ratu Premium Beautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Kalau datang sakit belakang, janganlah ada sesiapa kacau buat hal dgn org yg suffer sakit belakang nih! Biar dia rehat & jalani hidup dia tanpa gangguan fizikal & mental! .
.

Ni from my experience taw.. Sis #lumbarspine.. Kalau sakit nya datang menyerang mmg segala saraf kepala ke mana2 body ke tertumpu di belakang! Mmg need space utk berehat! Jgn ganggu emosi mrk.. seriously PERCUMA kena maki! Orang tengah sakit kot.. Mintak macam2 itu ini mmg silap lah kan..
.

So those yg ada sakit belakang tuh.. Sila pakai back support instead kerap makan ubat pun x elok.. Back support yg sis cadangkan ada lah Premium Beautiful.. Mmg membantu as bodyguard kita dari berterusan suffer sakit belakang..
.

PB Is the best korset yg ada pengiktirafan Pakar Tulang Antarabangsa.. So jika anda disahkan pesakit slip disc/ Lumbar spine / Scoliosis.. Jgn sayang duit nk beli PB! Nilai tulang belakang kita lg besar dari sepasang PB nih.. Kos major & Minor procedure pun minima RM20k.. So jika sayang tulang belakang kita.. Pakailah Premium Beautiful.
.

#sakitbelakang #sakittulangbelakang #lumbarspinepatient #slipdisc #scoliosis #badposture #fisioterapi #waistnipperpremiumbeautiful #sakitpinggang

Have a GREAT day everyone!❀ Sembang2 tengahari ni, ina nak share one of the part of PremiumBeautiful lah, iaitu #WaistNipperPremiumBeautiful.
Ada jugak orang panggil #BengkungModen.
Apa yang best dengan bengkung moden ni, ia dapat betulkan postur badan seseorang. Sangat sesuai buat mereka yang ada masalah sakit tulang belakang or sakit pinggang. Really recommended to try this outπŸ€—πŸ€— TAHUKAH ANDA!
Waist Nipper Premium Beautiful mempunyai 7 batang keluli memori yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang. Seterusnya, memperbaiki postur badan seseorang tu.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #PBExpertMalaysia #PremiumBeautifulPahang
#premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulrompin #premiumbeautifulpekan #premiumbeautifulmuadzam #sakitpinggang #scoliosis #bongkok #BengkungModen

Ohh yaa. Just nak bagitau yang #premiumbeautiful ni dijual by part jugak tau. Tak cukup bajet nak beli fullset. Boleh beli by part dulu.
Ni antara kebaikan yang anda boleh dapat tau dengan #waistnipperpremiumbeautiful
Sebenarnya,banyak lagi manfaat lain kalau anda semua nak tahu.

Apa2. Just whatsapp/telegram akak ok.
Kita boleh story mory lebih detail. Antaranya:
_ macam mana nak dapatkan ukuran yang betul/sesuai dengan tubuh badan kita.
_cara pemakaian yang betul.
_cara penjagaannya.

Banyak lagi kita boleh story mory ni tau. Hihi.

Wauuu terbaik!..
PB bukan hanya untuk wanita2 Di Luar sana , tapi juga sesuai untuk lelaki.khusus untuk mereka yang selalu sakit Bahagian pinggang dan tulang belakang. Nak kempiskan perut juga boleh .

Jangan risau waist Nipper Premium Beautiful mampu membantu masalah anda.

#waistnipperpremiumbeautiful

Ms.nana 012-250 1485

Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful
#PremiumBeautiful
#PBKorset
#korset
#bengkung

Nak pakai bengkung ni?
Nak khidmat nasihat percuma?

Meh whatsapp ye...

Patut la HURU HARA Whatsap dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli.

Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

musliha
013 3036403
www.myclagroup.com

#CLAgroup
#CLAvengers
#WorkFromYourPhone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

ISMI JAN
0195088634

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

ISMI JAN
0195088634

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA kat Wassap kita dari semalam...Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya...
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Shahidatol
0146361808

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Most Popular Instagram Hashtags