#waistnipperpremiumbeautiful

356 posts

TOP POSTS

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan #WaistNipperPremiumBeautiful #BengkungPremiumBeautiful
011-16311641

Jangan terkejut law #waistnipperpremiumbeautiful jadi pelapik baby...mst anda pelik kan....haaaa...nk taw???
Meh pm/wa niza 0199844997

Bkn ibu je blh guna #premiumbeautiful ni...bapy pon blh....
Customer first akn dpt gift speacial...

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Hafizah Nasir
Top Agent CLA
017 9883817

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Boleh rujuk laman web premium beautiful untuk info lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. http://www.nadiahadnan-cla.com

Ohh yaa. Just nak bagitau yang #premiumbeautiful ni dijual by part jugak tau. Tak cukup bajet nak beli fullset. Boleh beli by part dulu.
Ni antara kebaikan yang anda boleh dapat tau dengan #waistnipperpremiumbeautiful
Sebenarnya,banyak lagi manfaat lain kalau anda semua nak tahu.

Apa2. Just whatsapp/telegram akak ok.
Kita boleh story mory lebih detail. Antaranya:
_ macam mana nak dapatkan ukuran yang betul/sesuai dengan tubuh badan kita.
_cara pemakaian yang betul.
_cara penjagaannya.

Banyak lagi kita boleh story mory ni tau. Hihi.

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Yuni
013-3965915

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Apakan daya..mata xleh nk lelap, apa lagi chocolate cheese cake dgn cheese cake dok memanggil2 dlm ice box.... Akhirnya kegundang jgk habis ku balun sampai licin kek2 niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ xpa sat g nk tido kita wrapkan dengan waist nipper premium beautiful.... #kalaudhlebihlimit
#mmgsusahnktido
#kekjadimagsa
#waistnipperterbaik
#waistnipperpremiumbeautiful

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

#syikinarshad
0125049011

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Kelebihan #WaistNipperPremiumBeautiful.
Haaa... Meh sni sis nak citer sikit. Mana la tau, kotΒ² ada yang hadapi masalah seperti yg kat bawah nie.....
β€’
First skali, orang paling takut babΒ² tali nie. Takut kena ikat sendiri ker apa ker. No worries. Tali nie sebenarnya akan terletak elok pada tulang belakang kita, pada bahagian belakang badan. And ada 7 tetulang kiri dan kanan Waist Nipper nie yang akan bantu betulkan postur badan kita.
β€’
Supaya badan tak cepat bongkok.
Supaya kurang sakit / lenguh pinggang.
Supaya dapat protect tulang belakang kita nie.
β€’
Tali nie sebenarnya, senang sangat nak ikat.
β€’
Kalau ada masalah #sakitbelakang, #slipdisc dan #scoliosis, memang disarankan sangat2 pakai Waist Nipper #PremiumBeautiful nie ya...πŸ‘πŸ‘πŸ‘Memang sedap sangat pinggang tue.
β€’
Kalau nak tanya details tentang Premium Beautiful nie, direct PM Sis @ WA at +60102262734

Patut la HURU HARA Wasap kita πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

019 9776694

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

MOST RECENT

Ohh yaa. Just nak bagitau yang #premiumbeautiful ni dijual by part jugak tau. Tak cukup bajet nak beli fullset. Boleh beli by part dulu.
Ni antara kebaikan yang anda boleh dapat tau dengan #waistnipperpremiumbeautiful
Sebenarnya,banyak lagi manfaat lain kalau anda semua nak tahu.

Apa2. Just whatsapp/telegram akak ok.
Kita boleh story mory lebih detail. Antaranya:
_ macam mana nak dapatkan ukuran yang betul/sesuai dengan tubuh badan kita.
_cara pemakaian yang betul.
_cara penjagaannya.

Banyak lagi kita boleh story mory ni tau. Hihi.

Wauuu terbaik!..
PB bukan hanya untuk wanita2 Di Luar sana , tapi juga sesuai untuk lelaki.khusus untuk mereka yang selalu sakit Bahagian pinggang dan tulang belakang. Nak kempiskan perut juga boleh .

Jangan risau waist Nipper Premium Beautiful mampu membantu masalah anda.

#waistnipperpremiumbeautiful

Ms.nana 012-250 1485

Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful
#PremiumBeautiful
#PBKorset
#korset
#bengkung

Nak pakai bengkung ni?
Nak khidmat nasihat percuma?

Meh whatsapp ye...

Patut la HURU HARA Whatsap dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli.

Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

musliha
013 3036403
www.myclagroup.com

#CLAgroup
#CLAvengers
#WorkFromYourPhone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

ISMI JAN
0195088634

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

ISMI JAN
0195088634

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA kat Wassap kita dari semalam...Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya...
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Shahidatol
0146361808

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA kat Wassap kita dari semalam...Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Shahidatol
0146361808

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Sharina
0136364539

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

019 9776694

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kakak dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli.

Jgn cakap kakak tak payung.

Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Zura norddin
0163379940

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

#syikinarshad
0125049011

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Yuni
013-3965915

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Most Popular Instagram Hashtags