#waistnipperpremiumbeautiful

MOST RECENT

Alhamdulillah saya seorang pemenang utk #mybeautifulstory .. Tuah body pakai PB agaknya .. Ini kisah saya how bermulanya saya memakai PREMIUM BEAUTIFUL ni & sekaligus saya ambil peluang menjadi usahawan PREMIUM BEAUTIFUL.
. .

Here My own testimony 😰
.

Tidak diminta dugaan begini..
2012 1 memori sedih dikenang smpi bila². Myself accident di tpt kerja.. Menyebabkan kecederaan pd #tulangbelakang & terpaksa dimasukkan 2 besi kekal hingga ke akhir hayat.. Pernah #lumpuh 1/2 badan & setiap bulan warded hampir setahun.. Since diperkenalkan dgn PREMIUM BEAUTIFUL mmg membantu dlm membaik pulih tulang belakang saya.. Tiada lg ubat²an & procedure malah rawatan susulan setahun sekali shj jika sakit.. PB mmg membantu pesakit LUMBAR SPINE, #slipdisc #sakitpinggang. Juga ada pengiktirafan dr #PakarTulangAntarabangsa iaitu #US, #CANADA & #Quebec. Kos procedure tulang belakang mahal minima almost RM20k jika sekali procedure biasa.. Tp beli #PBCorset jauh lebih murah dr kos perubatan tersebut. So pakai PB as alternative terbaik elak dari lebih kronik.
.

PM/WA Azza +6010 2262734.
.

#L4L5 #waisttrainermalaysia #waisttrainerIndonesia #waistnipperpremiumbeautiful #tulangbelakangku #kesehatantulang #nyeripinggang #premiumquality #goodquality #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulconsultant #bestoftheday

Masa ni tak boleh berjalan lagi. Kaki kiri tak boleh nak bengkok. Masuk bilik air kena orang pimpinkan. Semua benda kena minta tolong orang bantu. Tambah lagi linda ada masalah tulang belakang.

Bila dah pakai #waistnipperpremiumbeautiful semua kerja linda dah boleh buat. Jalan pula Syukur Alhamdullillah. Boleh jalan tanpa tongkat.

#PremiumBeautiful #WaistNipper #LongBra
www.noorazlinda.blogspot.my

#premiumbeautifulexpert
#WaistNipper
#LongBra
#sayagunasayajual
#naksihatnakcantik
#TopLeaderCircle

Kelebihan #WaistNipperPremiumBeautiful. .

Haaa... Meh sni sis nak citer sikit. Mana la tau, kot² ada yang hadapi masalah seperti yg kat bawah nie.....


First skali, orang paling takut bab² tali nie. Takut kena ikat sendiri ker apa ker. No worries. Tali nie sebenarnya akan terletak elok pada tulang belakang kita, pada bahagian belakang badan. And ada 7 tetulang kiri dan kanan Waist Nipper nie yang akan bantu betulkan postur badan kita.


Supaya badan tak cepat bongkok.
Supaya kurang sakit / lenguh pinggang.
Supaya dapat protect tulang belakang kita nie.


Tali nie sebenarnya, senang sangat nak ikat.


Kalau ada masalah sakit belakang, slip disc dan scoliosis, memang disarankan sangat2 pakai Waist Nipper Premium Beautiful nie ya...👍👍👍Memang sedap sangat pinggang tue.


Kalau nak tanya details tentang Premium Beautiful nie, direct PM Sis @ WA at +60102262734
.

#BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #badposture #waistnipperPB #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #agentPBCheras #korset #kuruslepasbersalin #pelangsingbadan #korsetperampingbadan
#bengkung #korsetkurus #premiumbeautifulseremban #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping

Kelebihan #WaistNipperPremiumBeautiful. .

Haaa... Meh sni sis nak citer sikit. Mana la tau, kot² ada yang hadapi masalah seperti yg kat bawah nie.....


First skali, orang paling takut bab² tali nie. Takut kena ikat sendiri ker apa ker. No worries. Tali nie sebenarnya akan terletak elok pada tulang belakang kita, pada bahagian belakang badan. And ada 7 tetulang kiri dan kanan Waist Nipper nie yang akan bantu betulkan postur badan kita.


Supaya badan tak cepat bongkok.
Supaya kurang sakit / lenguh pinggang.
Supaya dapat protect tulang belakang kita nie.


Tali nie sebenarnya, senang sangat nak ikat.


Kalau ada masalah sakit belakang, slip disc dan scoliosis, memang disarankan sangat2 pakai Waist Nipper Premium Beautiful nie ya...👍👍👍Memang sedap sangat pinggang tue.


Kalau nak tanya details tentang Premium Beautiful nie, direct PM Sis @ WA at +60102262734
.

#BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #badposture #waistnipperPB #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #agentPBCheras #korset #kuruslepasbersalin #pelangsingbadan #korsetperampingbadan
#bengkung #korsetkurus #premiumbeautifulseremban #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping

Lelaki dan perut buncit memang tak dapat dipisahkan. Lelaki dan masalah sakit belakang dan sakit pinggang kronik pun berpisah tiada. Bila suami dah request nak waist nipper kita memang terus pakaikan. Selesa dia kata. Alhamdulillah memang terbaik waist nipper premium beautiful ni untuk masalah pinggang dan perut buncit.

#waistnipper #waistnipperpremiumbeautiful #bengkung #premiumbeautiful #bengkunglelaki #sakitpinggang #perutbuncit #perutbuncithilang #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkorset #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulkl #premiumbeautifuljb #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulshahalam #backpain #sakittulangbelakang #tulangbelakang #bengkung #bengkungmoden #bengkungmodenmurah #perut #masalahperut #perutboroi

Credit : Absolute Health and Body Work, LLC
.
Kalau boleh elakkan simpan dompet di poket belakang. Best sharing sebab ramai yang memang mengalami sakit belakang sekarang akibat dari kedudukan posisi yang tidak baik.
.
Lelaki pun boleh pakai #waistnipperpremiumbeautiful . PB adalah satu-satunya korset diiktiraf oleh #americanchiropracticassociation bagus utk kesihatan tulang belakang.
.

Peranan Premium Beautiful sangat membantu untuk menyokong #tulangbelakang #vertebrata pinggang anda.. Sgt sesuai kpd yang ada masalah #sakitpinggang & #sakittulangbelakang. Ia ada pengiktirafan dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa US, Canada & Quebec.. .
.

Those yg ada masalah mcmni jgn dibiarkan melarat lama2.. Cuba amalkan our PREMIUM BEAUTIFUL. Jangan pakai korset biasa2 & sebarangan... Pakai yg dibuat khas utk tulang belakang as #backsupport anda. +60102262734
.
#waisttrainermedan #waisttrainermalaysia #tulangbelakangku #kelainantulangbelakang #korsetselesa #healthycorset #L4L5 #bodyshapingmaker #premiumbeautifulindonesia

Orang selalu tanya macammana KakZaza boleh maintain slim walaupun selalu JJCM.

Ha, ni lah dia sebabnya. Sebab ada waist nipper kat pinggang. Kalau tak pakai ni masa makan, mau ke depan perut 🤭
.
.
Jangan nak berani nak makan banyak kalau tak pakai waist nipper ni. .
.

#PremiumBeautiful #premiumbeautifulcorset #waistnipperpremiumbeautiful
#RahsiaKakZaza #waistnipper #bengkungmoden #maintinslim #love #weekendvibes #bloggerlife

Kelebihan #WaistNipperPremiumBeautiful. .

Haaa... Meh sni sis nak citer sikit. Mana la tau, kot² ada yang hadapi masalah seperti yg kat bawah nie.....


First skali, orang paling takut bab² tali nie. Takut kena ikat sendiri ker apa ker. No worries. Tali nie sebenarnya akan terletak elok pada tulang belakang kita, pada bahagian belakang badan. And ada 7 tetulang kiri dan kanan Waist Nipper nie yang akan bantu betulkan postur badan kita.


Supaya badan tak cepat bongkok.
Supaya kurang sakit / lenguh pinggang.
Supaya dapat protect tulang belakang kita nie.


Tali nie sebenarnya, senang sangat nak ikat.


Kalau ada masalah sakit belakang, slip disc dan scoliosis, memang disarankan sangat2 pakai Waist Nipper Premium Beautiful nie ya...👍👍👍Memang sedap sangat pinggang tue.


Kalau nak tanya details tentang Premium Beautiful nie, direct PM Sis @ WA at +60102262734
.

#BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #badposture #waistnipperPB #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #agentPBCheras #korset #kuruslepasbersalin #pelangsingbadan #korsetperampingbadan
#bengkung #korsetkurus #premiumbeautifulseremban #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping

Kelebihan #WaistNipperPremiumBeautiful. .

Haaa... Meh sni sis nak citer sikit. Mana la tau, kot² ada yang hadapi masalah seperti yg kat bawah nie.....


First skali, orang paling takut bab² tali nie. Takut kena ikat sendiri ker apa ker. No worries. Tali nie sebenarnya akan terletak elok pada tulang belakang kita, pada bahagian belakang badan. And ada 7 tetulang kiri dan kanan Waist Nipper nie yang akan bantu betulkan postur badan kita.


Supaya badan tak cepat bongkok.
Supaya kurang sakit / lenguh pinggang.
Supaya dapat protect tulang belakang kita nie.


Tali nie sebenarnya, senang sangat nak ikat.


Kalau ada masalah sakit belakang, slip disc dan scoliosis, memang disarankan sangat2 pakai Waist Nipper Premium Beautiful nie ya...👍👍👍Memang sedap sangat pinggang tue.


Kalau nak tanya details tentang Premium Beautiful nie, direct PM Sis @ WA at +60102262734
.

#BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #scoliosis #badposture #waistnipperPB #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #korsetmedan #agentPBCheras #korset #kuruslepasbersalin #pelangsingbadan #korsetperampingbadan
#bengkung #korsetkurus #premiumbeautifulseremban #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping

Ada yang pernah tanya kan sebelum nih lelaki boleh ke pakai premium beautiful nih? Boleh tapi yang waist nipper premium beautiful ya ecik abang. Teknologi Far Infra Red di dalam fabrik premium beautiful dapat merawat kesihatan dalaman pemakai. Yang ada masalah yang sama hubungi saya untuk dapatkan keterangan lanjut ya.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulkl #sakittulangbelakang #sakitbelakang #sakitpinggang #sakiturat #sakitotot #lelakicantik #lelakisado #g8unity #waistnipperpremiumbeautiful #shom

Tahniah team #thediamondcircle terpilih #mybeautifulstory . Bukan omongan kosong dan beringat jangan buat Mainla ngn sakit pinggang akibat melarat Kalau xambil ape2 tindakan. Dengan bantuan #bengkungmoden #premiumbeautiful sakit pinggang tiada lagi.

Alhamdulillah saya seorang pemenang utk #mybeautifulstory .. Tuah body pakai PB agaknya .. Ini kisah saya how bermulanya saya memakai PREMIUM BEAUTIFUL ni & sekaligus saya ambil peluang menjadi usahawan PREMIUM BEAUTIFUL.
. .

Here My own testimony 😰
.

Tidak diminta dugaan begini..
2012 1 memori sedih dikenang smpi bila². Myself accident di tpt kerja.. Menyebabkan kecederaan pd #tulangbelakang & terpaksa dimasukkan 2 besi kekal hingga ke akhir hayat.. Pernah #lumpuh 1/2 badan & setiap bulan warded hampir setahun.. Since diperkenalkan dgn PREMIUM BEAUTIFUL mmg membantu dlm membaik pulih tulang belakang saya.. Tiada lg ubat²an & procedure malah rawatan susulan setahun sekali shj jika sakit.. PB mmg membantu pesakit LUMBAR SPINE, #slipdisc #sakitpinggang. Juga ada pengiktirafan dr #PakarTulangAntarabangsa iaitu #US, #CANADA & #Quebec. Kos procedure tulang belakang mahal minima almost RM20k jika sekali procedure biasa.. Tp beli #PBCorset jauh lebih murah dr kos perubatan tersebut. So pakai PB as alternative terbaik elak dari lebih kronik.
.

PM/WA Azza +6010 2262734.
.

#L4L5 #waisttrainermalaysia #waisttrainerIndonesia #waistnipperpremiumbeautiful #tulangbelakangku #kesehatantulang #nyeripinggang #g8unitypreneur #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulconsultant

Alhamdulillah saya seorang pemenang utk #mybeautifulstory .. Tuah body pakai PB agaknya .. Ini kisah saya how bermulanya saya memakai PREMIUM BEAUTIFUL ni & sekaligus saya ambil peluang menjadi usahawan PREMIUM BEAUTIFUL.
. .

Here My own testimony 😰
.

Tidak diminta dugaan begini..
2012 1 memori sedih dikenang smpi bila². Myself accident di tpt kerja.. Menyebabkan kecederaan pd #tulangbelakang & terpaksa dimasukkan 2 besi kekal hingga ke akhir hayat.. Pernah #lumpuh 1/2 badan & setiap bulan warded hampir setahun.. Since diperkenalkan dgn PREMIUM BEAUTIFUL mmg membantu dlm membaik pulih tulang belakang saya.. Tiada lg ubat²an & procedure malah rawatan susulan setahun sekali shj jika sakit.. PB mmg membantu pesakit LUMBAR SPINE, #slipdisc #sakitpinggang. Juga ada pengiktirafan dr #PakarTulangAntarabangsa iaitu #US, #CANADA & #Quebec. Kos procedure tulang belakang mahal minima almost RM20k jika sekali procedure biasa.. Tp beli #PBCorset jauh lebih murah dr kos perubatan tersebut. So pakai PB as alternative terbaik elak dari lebih kronik.
.

PM/WA Azza +6010 2262734.
.

#L4L5 #waisttrainermalaysia #waisttrainerIndonesia #waistnipperpremiumbeautiful #tulangbelakangku #kesehatantulang #nyeripinggang #g8unity #g8unitypreneur #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulconsultant

#goodnight .. Tidur bersama #waistnipperpremiumbeautiful .. Kalau impikan #perutkempis ..

It isn't too late too shape your body. You will be amaze once you wear it. You will not dare to take it off. .
Try yourself. .
Instant shaping.
#koleksiraya2018
#PremiumBeautifulCorset
#trustedagent
#shom
#nakslim
#waistnipperpremiumbeautiful
#bodyshape

#WaistNipper (PB) untuk LELAKI....👨 Lelaki pun boleh pakai waist nipper
ni tau.
Sebab orang lelaki pun ada juga yang sakit pinggang kan?
Buncit jugak kan?
.
.
.
.

Sesuai sangat untuk yang badan beruniform seperti askar,polis,cikgu dan lainlain... Nak cari hadiah untuk suami, hadiahkanlah #WaistNipperPremiumBeautiful. .
.
.
.

Mesti suami suka bila pakai tak sampai 5 minit, dah tak sakit pinggang dan badan rasa ringan jer... buncit pun hilang cepat...😀😀 Bonusla untuk suami akak yang perutnye ke depan tu boleh kempiskan balik.... www.wasap.my/601123731908/nak+waistNipper
#GustisnawatyAhmad
#akakPB
#pakarPB
#CLAvengers #RM50je

Ehem ehem... Yang lelaki tu... selalu sangat nampak perut jalan dulu ke depan kan 🙈 taknak ke bagi perut tu jalan sama rata dengan kepala LOL! Pakai waist nipper sahaja ye untuk lelaki. Yang lain2 tak boleh, korang takde aset2 lain macam wanita kihkihkih! Nak sorok perut? Waist nipper kan aje 😉

#waistnipperpremiumbeautiful
#premiumbeautifulkorset
#perutbuncit

Ehem ehem... Yang lelaki tu... selalu sangat nampak perut jalan dulu ke depan kan 🙈 taknak ke bagi perut tu jalan sama rata dengan kepala LOL! Pakai waist nipper sahaja ye untuk lelaki. Yang lain2 tak boleh, korang takde aset2 lain macam wanita kihkihkih! Nak sorok perut? Waist nipper kan aje 😉

#waistnipperpremiumbeautiful
#premiumbeautifulkorset
#perutbuncit

Most Popular Instagram Hashtags