[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#waistnipperpremiumbeautiful

456 posts

TOP POSTS

yang ni plak #waistnipperpremiumbeautiful fungsi di sebagai pengganti bengkong moden tau... lebih elegence! mudah n selesa.. n tali tu senang sangt nak pakai... sekali tariklepastu ikat n sangkut.. .
.
fungsi dia mencantikkan kontur belakang badan, mengempiskan perut, membentuk pingganv yang ramping...
.

7batang keluli pda #bengkongmoden moden ni tidak akan patah kerana dia bukan besi keras ye.. dia mcm spring.. lembut je.. xrimas pon... nk try fitting dm farah k.. xpon whatsapp je...

Jangan terkejut law #waistnipperpremiumbeautiful jadi pelapik baby...mst anda pelik kan....haaaa...nk taw???
Meh pm/wa niza 0199844997

Bkn ibu je blh guna #premiumbeautiful ni...bapy pon blh....
Customer first akn dpt gift speacial...

Apakan daya..mata xleh nk lelap, apa lagi chocolate cheese cake dgn cheese cake dok memanggil2 dlm ice box.... Akhirnya kegundang jgk habis ku balun sampai licin kek2 niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ xpa sat g nk tido kita wrapkan dengan waist nipper premium beautiful.... #kalaudhlebihlimit
#mmgsusahnktido
#kekjadimagsa
#waistnipperterbaik
#waistnipperpremiumbeautiful

Final touch!
Waist nipper... πŸ‘πŸ»
Perut buncit berlapis2 pun boleh sorok bila pakai WN ni. Sambil2 membakar lemaks! Ohoii bestnya! Lepas tu pakej dapat Glass Hour shape amboii macam patung uols! πŸ™ˆ #waistnipperpremiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulconsultant #PIN #PINpreneur

Haiiiii semua... Nak tanya la sikit kan 😊😊😊 Pernah tak korang rasa bila buat kerja sikit bongkok tahap apa tah depan PC tu
Lengguh-lenguh badan?
Sakit-sakit belakang?

Pastu siap betul-betulkan postur badan dalam masa beberapa minit
Rasa tak selesa sangat

Itu baru duk depan PC.. belum duk dlm meting bagai.. drive lagi 🀣🀣 Haaaaa... Cuba korang pakai #WaistNipperPremiumBeautiful.
KENAPA ?!!!!😳😳😳 Sebab Waist Nipper PB ada 7 tetulang rawan yang boleh support tulang belakang kita tau.
Yang bestnya bila pakai WN PB ni tak cucuk badan pon. Selesa jeee pakai
Takmo citer panjang aih.. Lekaih direct whatsap sari

0166665401

#DropshipCLA
#CLAvengers

Patut la HURU HARA Wasap kita dari semalam. Siakap Keli tolong viralkan kelebihan #PremiumBeautiful rupanya.
.
Thanks #SiakapKeli
Jom jaga badan dengan
#WaistNipperPremiumBeautiful
#BengkungPremiumBeautiful

Hafizah Nasir
Top Agent CLA
017 9883817

#CLAgroup
#CLAvangers
#Workfromyourphone
#JomKorea

Boleh rujuk laman web premium beautiful untuk info lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. http://www.nadiahadnan-cla.com

Morning 😍😍
Semoga arini kite semua dilimpahi rezeki dan kesihatan yg baik..amin.. Bangun pagi je hakak msti nk sarung #WaistNipperPremiumBeautiful ni sebabnya dia blh membantu menyokong tulang belakang hakak dr rs lenguh2 dan sakit2 belakang.. Hakak mempunyai mslh #SlipDisc sblm ni,,memang derita dan terseksa sgt bila berdiri lama dan susah nk lakukan kerja2 dgn cepat.. Tapi Alhamdulillah,,dgn sarung #WaistNipper ni,,mslh hakak selesai sebab perisai hitam ni ade : Β» 7 tetulang keluli yg di reka khas untuk menyokong tulang belakang dan membantu memperbaiki postur badan kita..
Β» Tetulang ni boleh di lentur 360 darjah,,so xperlu bimbang la bila dah pakai rs cm susah nk.solat or nk lakukan aktiviti harian..
» Tetulang ni boleh dilentur mengikut gerakan kite,,bila membongkok,dia akn turut membongkok,,bila menegak,,dia akn turut menegak..selesa sgt..terasa bagai diri dipeluk dan dibelai..awwa..hihi.. Pssss....kalau nk try sarung baju dalam.hitam ni,,skg la ms sesuai sbb ade PROMOSI DISKAUN SEHINGGA RM300 + FREE GIFT.. Cepat book set akak2 semua..gud luck n hapy shopping 😍😍 www.suriyatianuar.blogspot.com
Suriyati Anuar
0126954705

Jom kita ber- waist nipper harini... Bagus utk penjagaan tulang belakang & slim kan pinggang. Juga kempiskan #perutbuncit & #perutbesar kepada FIT & FIRM!
.

Peranan #waistnipperpremiumbeautiful adalah untuk menyokong #tulangbelakang #vertebrata pinggang anda.. Sgt sesuai kpd yang ada masalah #sakitpinggang & #sakittulangbelakang. .

Those yg ada masalah mcmni jgn dibiarkan melarat lama2.. Cuba amalkan our #waistnipper PREMIUM BEAUTIFUL. Selain utk rampingkan pinggang amat bagus utk kesihatan tulang belakang. Jangan pakai korset biasa2 & sebarangan... Pakai yg dibuat khas utk tulang belakang as #backsupport anda. .
.

#premiumbeautifulbyazzaamri +60102262734
.
#waisttrainermedan #waisttrainermalaysia #tulangbelakangku #kelainantulangbelakang #healthycorset #L4L5 #premiumbeautifulindonesia

Kelebihan #WaistNipperPremiumBeautiful.
Haaa... Meh sni sis nak citer sikit. Mana la tau, kotΒ² ada yang hadapi masalah seperti yg kat bawah nie.....
β€’
First skali, orang paling takut babΒ² tali nie. Takut kena ikat sendiri ker apa ker. No worries. Tali nie sebenarnya akan terletak elok pada tulang belakang kita, pada bahagian belakang badan. And ada 7 tetulang kiri dan kanan Waist Nipper nie yang akan bantu betulkan postur badan kita.
β€’
Supaya badan tak cepat bongkok.
Supaya kurang sakit / lenguh pinggang.
Supaya dapat protect tulang belakang kita nie.
β€’
Tali nie sebenarnya, senang sangat nak ikat.
β€’
Kalau ada masalah #sakitbelakang, #slipdisc dan #scoliosis, memang disarankan sangat2 pakai Waist Nipper #PremiumBeautiful nie ya...πŸ‘πŸ‘πŸ‘Memang sedap sangat pinggang tue.
β€’
Kalau nak tanya details tentang Premium Beautiful nie, direct PM Sis @ WA at +60102262734

MOST RECENT

Your spine is your LIFELINE and the tree of life.. Better jaga sebaik mungkin kerana Ia bahagian anggota badan yang amat penting. If anda sakit pinggang & tulang belakang segera cari alternative cegah & rawat. Salah satu cara dengan memilih #PremiumBeautifulCorset utk penjagaan tulang belakang Ada #lumbarspinepatient.. Sebelum ni mengalami masalah tulang belakang yg kronik..Pernah #lumpuh 1/2 badan & setiap bulan warded hampir setahun.. Since diperkenalkan dgn PREMIUM BEAUTIFUL mmg membantu dlm membaik pulih tulang belakang beliau.. Tiada lg ubatΒ²an & procedure malah rawatan susulan setahun sekali shj jika sakit.. PB mmg membantu pesakit #lumbarspine #slipdisc #sakitpinggang. Juga ada pengiktirafan dr #PakarTulangAntarabangsa #US #Canada #Quebec. Kos procedure tulang belakang mahal almost RM20k jika sekali procedure biasa.. Tp beli #PBCorset jauh lebih murah dr kos perubatan tersebut. So pakai PB as alternative terbaik elak dari lebih kronik.. PM/WA :
#KakBee +60135186900
#L4L5 #waisttrainermalaysia #waisttrainerKotaBahru
#waistnipperpremiumbeautiful
#premiumbeautifullenggong
#premiumbeautifulconsultant
#premiumbeautifulTapah
#pelansingbadan

Your spine is your LIFELINE and the tree of life.. Better jaga sebaik mungkin kerana Ia bahagian anggota badan yang amat penting. If anda sakit pinggang & tulang belakang segera cari alternative cegah & rawat. Akk memilih #PremiumBeautifulCorset utk penjagaan tulang belakang akk.. Akk #lumbarspinepatient.. Sebelum ni mengalami masalah tulang belakang yg kronik.
.
Pernah #lumpuh 1/2 badan & setiap bulan warded hampir setahun.. Since diperkenalkan dgn PREMIUM BEAUTIFUL mmg membantu dlm membaik pulih tulang belakang Azza.. Tiada lg ubatΒ²an & procedure malah rawatan susulan setahun sekali shj jika sakit.. PB mmg membantu pesakit #lumbarspine #slipdisc #sakitpinggang. Juga ada pengiktirafan dr #PakarTulangAntarabangsa #US #Canada #Quebec. Kos procedure tulang belakang mahal almost RM20k jika sekali procedure biasa.. Tp beli #PBCorset jauh lebih murah dr kos perubatan tersebut. So pakai PB as alternative terbaik elak dari lebih kronik.
.

PM/WA Azza +6010 2262734.

#L4L5 #waisttrainermalaysia #waisttrainerIndonesia #waistnipperpremiumbeautiful

Bahagian2 Premium Beautiful.. Ada #ShortBraPremiumBeautiful #LongBraPremiumBeautiful #WaistNipperPremiumBeautiful #LongGirdlePremiumBeautiful.. Boleh beli asing satu2 Kalau tak cukup bajet Cash nak beli sepasang... Tapi jangan lelama pakai 1 piece je risau lelemak badan tak sekata "tumbesaran" nya hehe.. Lebih helokk 1 set.. Kemas seluruh badan!
Tnya tyaa Kalau berminat yea.. Especially yg tgh sorok2 perut buncit tu helokk pakai #LongGirdle! The best part ever nak suggest korang beli! Bonus pinggul/punggung pun tak melebau... Jalan pun tak gegarr gituu😁😁 .
.
Jom order dengan Tyaa, 0138114483❀

Jom kita ber- waist nipper harini... Bagus utk penjagaan tulang belakang & slim kan pinggang. Juga kempiskan #perutbuncit & #perutbesar kepada FIT & FIRM!
.

Peranan #waistnipperpremiumbeautiful adalah untuk menyokong #tulangbelakang #vertebrata pinggang anda.. Sgt sesuai kpd yang ada masalah #sakitpinggang & #sakittulangbelakang. .

Those yg ada masalah mcmni jgn dibiarkan melarat lama2.. Cuba amalkan our #waistnipper PREMIUM BEAUTIFUL. Selain utk rampingkan pinggang amat bagus utk kesihatan tulang belakang. Jangan pakai korset biasa2 & sebarangan... Pakai yg dibuat khas utk tulang belakang as #backsupport anda. .
.

#premiumbeautifulbyazzaamri +60102262734
.
#waisttrainermedan #waisttrainermalaysia #tulangbelakangku #kelainantulangbelakang #healthycorset #L4L5 #premiumbeautifulindonesia

Final touch!
Waist nipper... πŸ‘πŸ»
Perut buncit berlapis2 pun boleh sorok bila pakai WN ni. Sambil2 membakar lemaks! Ohoii bestnya! Lepas tu pakej dapat Glass Hour shape amboii macam patung uols! πŸ™ˆ #waistnipperpremiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulconsultant #PIN #PINpreneur

Client baru 11 hari bersalin CZER.. Semua anak beliau bersalin Czer dan yg No 3 ni baru pertama kali berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Beliau mula dengan pakai #waistnipperpremiumbeautiful dulu. Katanya baru boleh baring mengiring. Jalan pun laju mcm dh habis pantang gittew...
.

Ramai sangat client sis #berbengkungdenganPB abis 30 hari mmg langsing. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
PremiumBeautifulCorset satuΒ²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepatΒ² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibuΒ² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +6010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #barut #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut

Hasil restock time lunch tadi.

Registerkan ahli baru
Ambilkan #bengkungmoden untuk ibu bakal berpantang awal bulan tahun depan.

Tahun depan tau..
Bulan Februari.
Tapi dah tak sabar nak dapatkan #magiccloth ni.

Bersalin kali ke3 ni dan tak sabar nak berpantang dengan Premium Beautiful

Bakal terbang ke Melaka kejap lagi.

0133496050

#PremiumBeautifulSetBerpantang
#PremiumBeautifulMurah
#SetBerpantang
#KurusLepasBersalin
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulAmpang
#PremiumBeautifulGombak
#BengkungBersalin
#WaistNipperPremiumBeautiful
#Bengkung
#SetBersalin

Hasil restock time lunch tadi.

Registerkan ahli baru
Ambilkan #bengkungmoden untuk ibu bakal berpantang awal bulan tahun depan.

Tahun depan tau..
Bulan Februari.
Tapi dah tak sabar nak dapatkan #magiccloth ni.

Bersalin kali ke3 ni dan tak sabar nak berpantang dengan Premium Beautiful

Bakal terbang ke Melaka kejap lagi.

0133496050

#PremiumBeautifulSetBerpantang
#PremiumBeautifulMurah
#SetBerpantang
#KurusLepasBersalin
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulAmpang
#PremiumBeautifulGombak
#BengkungBersalin
#WaistNipperPremiumBeautiful
#Bengkung
#SetBersalin

Hasil restock time lunch tadi.

Registerkan ahli baru
Ambilkan #bengkungmoden untuk ibu bakal berpantang awal bulan tahun depan.

Tahun depan tau..
Bulan Februari.
Tapi dah tak sabar nak dapatkan #magiccloth ni.

Bersalin kali ke3 ni dan tak sabar nak berpantang dengan Premium Beautiful

Bakal terbang ke Melaka kejap lagi.

0133496050

#PremiumBeautifulSetBerpantang
#PremiumBeautifulMurah
#SetBerpantang
#KurusLepasBersalin
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulAmpang
#PremiumBeautifulGombak
#BengkungBersalin
#WaistNipperPremiumBeautiful
#Bengkung
#SetBersalin

Hasil restock time lunch tadi.

Registerkan ahli baru
Ambilkan #bengkungmoden untuk ibu bakal berpantang awal bulan tahun depan.

Tahun depan tau..
Bulan Februari.
Tapi dah tak sabar nak dapatkan #magiccloth ni.

Bersalin kali ke3 ni dan tak sabar nak berpantang dengan Premium Beautiful

Bakal terbang ke Melaka kejap lagi.

0133496050

#PremiumBeautifulSetBerpantang
#PremiumBeautifulMurah
#SetBerpantang
#KurusLepasBersalin
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulAmpang
#PremiumBeautifulGombak
#BengkungBersalin
#WaistNipperPremiumBeautiful
#Bengkung
#SetBersalin

Ini senior mentor lejen kita share kelebihan-kelebihan memakai korset Premium Beautiful πŸ’ƒ

Kalau nak harga yang lebih rendah, jangan malu jangan segan dm kita tau πŸ˜‰

#premiumbeautiful #korsetpremiumbeautiful #longgirdlepremiumbeautiful #waistnipperpremiumbeautiful #girdlepremiumbeautiful #korsetpb #pb #korsetperut #korsetbadan #korsetpunggung #korsetmurah #korsetmalaysia #korsetmurahmalaysia #nakramping #nakkurus #nakmontok #nakcantik #beautiful #carajadicantik

Haiiiii semua... Nak tanya la sikit kan 😊😊😊 Pernah tak korang rasa bila buat kerja sikit bongkok tahap apa tah depan PC tu
Lengguh-lenguh badan?
Sakit-sakit belakang?

Pastu siap betul-betulkan postur badan dalam masa beberapa minit
Rasa tak selesa sangat

Itu baru duk depan PC.. belum duk dlm meting bagai.. drive lagi 🀣🀣 Haaaaa... Cuba korang pakai #WaistNipperPremiumBeautiful.
KENAPA ?!!!!😳😳😳 Sebab Waist Nipper PB ada 7 tetulang rawan yang boleh support tulang belakang kita tau.
Yang bestnya bila pakai WN PB ni tak cucuk badan pon. Selesa jeee pakai
Takmo citer panjang aih.. Lekaih direct whatsap sari

0166665401

#DropshipCLA
#CLAvengers

πŸ€”πŸ€”Pernah tak rasa buat kerja sikit dah bongkok!

Sebab Cara duduk, body mechanic tak jaga !

Lengguh badan?

Sakit belakang ?

Cuba pakai #WaistNipperPremiumBeautiful.
Sangat membantu πŸ’–πŸ’– Waist Nipper PB ada 7 tetulang besi yang boleh support tulang belakang tau.
Rasa sangat selesa

Pm
Ina rozana
0139068596

#CLAVengers

Most Popular Instagram Hashtags