[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wainscotingmalaysia

1475 posts

TOP POSTS

Harga DIY pack wainscoting utk wall berukuran 10 kaki lebar.
Semak ukuran wall anda dan beritahu kami.
Kami akan beritahu harga kami utk DIY atau termasuk pemasangan.
#wainscoting #wainscotingmalaysia #decowall #wallpanel #wallmaster

Our previous wainscoting installation in Setia Eco Glades , Cyberjaya . Need wainscoting for your home ? Comment PM now and our consultant will be in touch with you ! #wainscoting #wainscotingmy #wainscotingmalaysia

Insyallah masih belum terlambat utk dapatkannya dipasaran dekirasi by @wainscoting_malaysia menjadi cover MAJALAH IMPIANA Edisi Disember 2016
Sentuhan Lipstik Dinding by Mell Amelia. Hubungi kami utk khidmat wainscoting, dekorasi dan ubahsuai kediaman syurga dunia anda.. 😍😍 Jom serikannya hari ini. Hubungi kami di talian +60103965565 .
Shah Alam | Kuala Lumpur & kawasan sekitarnya. Kami bersedia menari di kediaman anda hari ini 💃🏻💃🏻💃🏻 #wainscotingmalaysia #bazaarpaknil #dekocantik #dekorasi #syurgadunia

Work in progress @nazcarpentry @wainscotingmalaysia
Look at our solid wood grooves, made by yours truly..fine craftmanship.. #interiordesignmalaysia #cabinetmalaysia #wainscotingmalaysia

Installation wainscoting dalam proses di Kuala Ketil, Kedah #wainscoting #wainscotingmalaysia #wainscotingkedah #homedeco #wallmaster

Rumah sendiri,lg puas hias sendiri...Pasang,design wainscoting sendiri...harap2 menjadi..
#wainscotingmalaysia
#doityourself
#interiordesign

MOST RECENT

Selalu jugak clients akan bertanya apa maksud backpanel kan. Sebab kita mesti akan bgtau clients yang wainscoting kita pasang sekali panel. Mcm ni la kita akan buat..dinding belakang lapik dengan panel. Baru lah finishing bila kita #spraypaint nanti cantik sampai boleh menangis 7 lautan!!!! Gila x percaya sebab kita bukan just pakai moulding frame kayu tu lekat kat dinding semata-mata tau. Memang berkualiti serta tahan dan senang kata fine finish. Siap spray paint lagi bukan pakai spray gun biasa tau kita ada special punya.. tak sabar kan nak tengok design ni siap? Kita akan selalu update ok.. ✌🏼✌🏼
.
Call/Whatsapp - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Sample for new designs, release next week!!! Upcoming PROMO YEAR END? Betul ke ni? Harga berpatutan tapi kualiti tiptop international??? Tempah skrg tau 👍🏼
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Work in progress..making jig for our new cabinet design paneling.. ❤️❤️❤️
.
Fine carpentry for the best quality ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Work in progress @nazcarpentry @wainscotingmalaysia
Look at our solid wood grooves, made by yours truly..fine craftmanship.. #interiordesignmalaysia #cabinetmalaysia #wainscotingmalaysia

We are specialists in Interior Design and Decoration Design: .
Plaster ceiling/ Wain Scoting / Partition/ Painting/ Wallpaper/ Laminate Flooring/ Wardrope/ Kitchen Cabinet/ Cabinet TV/ Rod Iron/ Glass Works/Idea Space Saving

Transformkn rumah, premis, pejabat anda kpd konsep 6 Star hotel. Kami akan merialisasikan impian anda, oleh itu:

Hubungi:
📞 01120742353( Man Salleh)
💻dazmandeco@gmail.com

#renovationrumah #hiasandalaman #kitchencabinet
#wainscotingmalaysia
#wainscoting
#plasterceilingmalaysia
#plasterceiling
#decoration
#space saving
#wordrope

WAINSCOTING PALING CANTIK DAN BERBALOI DALAM MALAYSIA!!!! Setanding design dan kualiti international #confirmPUASHATI .
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Installation wainscoting dalam proses di Kuala Ketil, Kedah #wainscoting #wainscotingmalaysia #wainscotingkedah #homedeco #wallmaster

Quality check..nak kasi brp bintang ni? .
✌🏼✌🏼 .
Fine carpentry for the best quality ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Memang trend skrg tapi WAJIB pilih yg berkualiti! Bukan senang nak buat cantik dan teliti, tapi jangan risaukan serahkan kpd kami WAINSCOTING MALAYSIA EXPERT!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Cantik kan bila design wainscoting kami dibuat jadi backdrop untuk photoshoot. #interiordesigmalaysia #wainscotingmalaysia #carpentermalaysia #tukangkayumalaysia #kitchencabinetmalaysia

WAINSCOTING PALING CANTIK DAN BERBALOI DALAM MALAYSIA!!!! Setanding design dan kualiti international #confirmPUASHATI .
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Butik yg TOP menantikan pemasangan kaunter top dari kami... 😙😙😙👉klik http://www.wasap.my/+60132821834
Utk sebarang pertanyaan mengenai produk dan perkhidmatan by WallMaster.
#wallmaster #diywainscoting #wallpanel #walldekormurah #wainscotingmalaysia #customfurniture #wainscoting #homedesign #officedecor

Siapa tak percaya bila kami kata kami buat spray paint? Ni haaa boleh tengok bukti ✌🏼✌🏼 .
Fine carpentry for the best quality ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Just text us for any enquiries - 0182974615
.
#wainscotingmalaysia
#interiordesignmalaysia
#carpentermalaysia
#custommadefurniture
#custommadefurnituremalaysia
#tukangkayumalaysia
#renovationmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags