#wafey

PALING TERBARU

I enjoy every minute I spend with you and always living Journey
#houston #wafey #journey

Bismillah *BM*
#Rosetta 160K
#Wafey 150K
#Laoda 130K 👗 Detail ada di gambar
Minat wa 085204444221
Bbm DAC72F52

Saya cikgu, siapkan hadiah utk cikgu kpd anak saya 💕

Mummy hampir lupa, nasib baik Fridge Magnet Hari guru ni dah ready beli.. Buttyfly comel tu baru rembat tadi.. .
.
Nampak mcm ckit jer pula hadiahnya, Mummy pun cari apa produk yg satu family boleh guna .. haha tu dia, #HandBodyLotion PB Lotion viral ni mmg laku gila sbb kalau pakai lotion ni nyamuk takut nak dekat, sbb ada LAVENDER dan paling best lotion ni ada UVA.

Semoga cikgu2 #Wafey esok happy dapat hadiah ni.

Terima kasih cikgu sbb sudi menjadi cikgu2 hebat buat putera kami.. #sayatakkreatiftpcubaygterbaik
#happyteachersday2018

__Ferro Roche's blast cream__

Tasty n quantity is some want less but good
___________________________________________
#Wafey #chocolate #happy

MYdouble🖇✔️ #Wafey#sister#love#weekendvibes#delire ♥️

It goes on and on... 🌊🌊🌊 WAVEY 🌊🌊🌊 at Crux with the homie @i.am.kut!! #crux #wafey #kut #thekut #shureshot #djshureshot #yardie #wellig #welligeshaar

Always rse release ble dgn diorg😌💘sbb msing2 geng msuk air😂
#wafey #botok #tunaskatarsismpaj

Paling Populer Instagram Hashtag