[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wacomintuoscomic

738 posts

TOP POSTS

alhamdulillah up lagi .. 🤗🤗🤗🤗
*speeddrawing .. and enjoy with this video .. 😂😂😍😍😚😚😘😘 #mangagirl#digitalart#paintoolsai#pentablet #wacomintuoscomic#windowsmoviemaker

Nuevo Arte hecho con Tableta Grafica!! 😉👍❤🎨💻
#Wacomintuoscomic #Art #Draw #Desing #DiseñoGrafico #Medibang

Aprendiendo 😍🙊#wacom #wacomintuoscomic

Cucù! Si ricomincia a disegnare 😀
#wacom #wacomtablet #wacomcomic #wacomintuos #wacomintuoscomic

Elsőre nem is olyan rossz🤔 #digitalart #firstdigitalartwork #wacomintuoscomic #art

MOST RECENT

alhamdulillah up lagi .. 🤗🤗🤗🤗
*speeddrawing .. and enjoy with this video .. 😂😂😍😍😚😚😘😘 #mangagirl#digitalart#paintoolsai#pentablet #wacomintuoscomic#windowsmoviemaker

Ya Allah , baru bisa ngedraw lagi last night setelah sekian lama,, komposisi : kerjaan menumpuk segunung,,ngecropping 40 object picture dalam semalam,,n super duper tripple boss *my bapak yang "the real MPV" banget .. 😂😂😂😂 Alhamdulillah, hasilnya bener" memuaskan,, 😆😆😊😊😘😘
buah perjuangan dari kritikan pedas n masukan yang lebih baik ,, 😚😚😍😍😘😘 terimakasih banyak yaa teman" ku semuanya ,, #digitalart#paintoolsai#adobephotoshopcs4#pentablet
#wacomintuoscomic#manga#girl


Yesterday I had some time to draw and I realized that I've only drawn Aizawa one time, so...I made this :^) .
Accept my love for y'all guys ❤🌚
.
#bokunoheroacademia #bnha
#myheroacademia #mha #aizawashota #aizawasensei #eraserhead #wacomintuoscomic #digitalart

#NDsDigiArt Minggu, 10 Desember 2017

About Character~
> #NDsChara : #HillaryMcQueen ~
> Code Name : #H #Honda
> Origin : #Pitch ~
> Author : Me, @Endy_UKilled
> Platform : #NDsWattpad - Link ada di Bio
> Type : #WebNovel ~

About Tools~
> Software : #MediBangPaintPro ~
> Hardware : #WacomIntuosComic ~

Satu dari 3 Bawahan #Alpha, #GeorgeousMiller a.k.a George, yang ikut dalam misi pencarian Ragnar dan menjadi satu-satunya Wanita di Divisi Kejahatan Luar Biasa. Ini kali pertamanya Hill muncul sebagai "gambar", sempat aku munculkan di Inktober yang lalu tapi akhirnya Imejnya aku ubah dan jadilah ini~

Awalnya pose ini bukan pose yang-sering-aku-kerjakan, sejujurnya aku sedikit kaget (atau memang kaget) saat sketsa gambar ini selesai dan... "Hah? Aku bisa bikin yang macam begini?" Dan yah, posenya rada ambigu~

Setelah memikirkan beberapa hal dan dengan kemampuan yang tidak memadai, akhirnya ending dari sketsa mengejutkan ini jadi gambar yang tida sedap dipandang, IMO

Btw, aku tidak bisa menggambar senjata, makanya walau ada referensi pun aku tetap tidak bisa menggambarkannya dengan baik, maafkanlah, haaha~

#NDsStyle #NDsSketch #ND3639 #NDsOC #NDsOriginalCharacter #NDsDraw #NDsArt #NDsDesign #NDsIllustration #NDsProject #NDsChallenge #NDsCollectionn #NDStandForEndy ~

#ArtChallenge #Challenge #DigitalArt

Nuevo Arte hecho con Tableta Grafica!! 😉👍❤🎨💻
#Wacomintuoscomic #Art #Draw #Desing #DiseñoGrafico #Medibang

Кто довольный?
Яяяя довольный🤗
.
.
.
#wacom #wacomintuoscomic

First time attempting to use the #wacomintuoscomic 💕 will get better I guess 😅 #tomoe #anime #manga #drawing #kamisamakiss

Some buddies, in Adventure Time’s art style (lil bit old, again, i’m trying to post my most important drawing from this year)









#digitalart #adventuretime #doodle #drawing #wacomintuoscomic #wacom

Ligera, portátil y muy económica, la Wacom Intuos Comic S disponible en nuestra tienda online https://buff.ly/2iw8F0v⠀

#Wacom #WacomIntuos #WacomIntuosComic @wacom

made a little digital redraw of a drawing I made of a friend some time ago to try my brand new tablet!!! (Hype as heck)
#art #artist #portrait #cartoon #illustration #illustrator #roses #pastel #illustrate #wacom #wacomintuoscomic #wacomintuos #wacomart #digitalart #digitalpainting #digitaldrawing
i fkin hate hashtags

December day 1!!:3
Its not perfect drawing but i love this scene c: . Advent calalendar door 1 E: Eleven😍
She ist sooo beautiful❤😍😍 Tags:
#milliebobbybrown #millie #eleven #el #elfie #elf #strangerthings #strangerthings2 #art #artwork #wacomintuos #wacomintuoscomic #wacom #clipstudio #clipstudios #clipstudiopaint #beautiful #december2017 #december #adventcalender #adventcalender #door1

So this came in the mail today, I’m feeling a bit ambivalent though and yes I️ got the sky blue for a change~
.
I️ don’t really know what to expect from this thing. I️ prefer traditional work, I️ just had to get this ‘cause of a project I’m working on with some friends. I️ hope I’ll make proper use of it though lol
.
#ambivalence #wacomintuoscomic

Quick sketch of my own naruto charakter. Her name is Yuuki (I think I will change the name) She loves Kakashi and is the owner of Matatabi. Btw I think she is the big sister of Naruto😍

Tags:
#matatabi #kakashisensei #kakashisenpai #kakashi #kakashihatake #yuuki #narutoart #narutoshippuden #naruto #narutodrawing #sketch #clipstudio #clipstudios #wacom #wacomintuos #wacomintuoscomic
#uzumaki

I made an incubus boy! I really like the backstory i made for him but want to develop it more!!!
*
*
*
*
*
#drawing #digitalart #sketch #artistsoninstagram #artist #csp #wacomintuoscomic #ocs #originalart #original #myart #myoc

Today in class I did two quick sketches of Eleven. One I gave it to my friend and the other I decided to post it here. I did it in class so I couldn't focus on it too much. The other one was way better but thats why I gave it to her lol.
#eleven #strangerthings #strangerthings2 #strangerthingsfanart #elevenstrangerthings #elevenfanart



#art #manga #draw #artist #artwork #artistic #artista #dibujo #copic #tumblr #tumblrart #viria #new #promote #doodles #doodling #scketch #scketching #wacom #wacomintous #wacomintuoscomic #winsorandnewton #winsorandnewtonbrushmarker

I finally choose Anna as her name but I think I'm going to choose a second name bc I don't think Anna totally fits with her personality 🤷🏻‍♀️✨
#lgtrabazoocs

#art #manga #draw #artist #artwork #artistic #artista #dibujo #copic #tumblr #tumblrart #viria #new #promote #doodles #doodling #scketch #scketching #wacom #wacomintous #wacomintuoscomic #winsorandnewton #winsorandnewtonbrushmarker #chibi

#NDsDigiArt Minggu, 19 November 2017

About Character~
> #NDsChara : #NanditaTuraya, Supporting
> Origin : #OneStepCloser
> Author : Me, #EndyUKilled
> Platform : #ConnectAndCreate2017, @elexmedia and @kosmikspace ~
> Type : Comic

About Tools~
> Software : #MediBangPaintPro
> Hardware : #WacomIntuosComic

Pic 1 - Normal
Pic 2 - Blending : Soft Light
Kalian suka yang mana? Kalau aku Pic 1, heehe~

Selamat kepada diriku~ 🎉🎉🎉 akhirnya dengan lebaynya aku berhasil menyelesaikan Digi-art pertama dari karyaku sendiri (bukan hanya coloring seperti yg sebelumnya) dan yah, banyak sekali dramanya, haaha~

Terima kasih kepada Salfa (@yukariss.da) yang sudah bersedia menemani curcolku yang galau saat ingin mewarnai, jangan kapok yak~

Yang sering lihat InstaStory, pasti tahu kapan awal mulanya aku mulai menggambar ini, dan lama juga selesainya, lalu hanya untuk gambar ini aku menghabiskan 25 layer, faklah~

Balik ke Chara di pic. Yups, seperti penjelasan, dia adalah Supporting di Komik yang aku kerjakan di CnC 2017, karakternya memang sedikit Tsundere, tp sebenarnya manis kok, heehe~

Namanya (dan semua nama Chara di One Step Closer, kecuali kedua orang MC) aku ambil dari nama Siswaku di SMK. Saat aku bilang aku mau pakai nama-nama mereka, mereka rebutan mengajukan diri, padahal aku hanya butuh 13 nama saja, haaha~ tapi terima kasih ya~

Okay, next aku mau buat MC-nya yang cewek~

#NDsStyle #NDsSketch #ND3639 #NDsOC #NDsOriginalCharacter #NDsDraw #NDsArt #NDsDesign #NDsIllustration #NDsProject #NDsChallenge #NDsCollectionn #NDStandForEndy ~

#ArtChallenge #Challenge #DigitalArt

I'm sorry I'm posting too much but look at this precious child. Well he's not a child he's around 17 but... He's a new oc too (i been thinking a lot about it) and his name is MATEUS
I have no time so I did it very quickly in Sketchbook (the app). Hope you like it 💙

#lgtrabazoocs


#art #manga #draw #artist #artwork #artistic #artista #dibujo #copic #tumblr #tumblrart #viria #new #promote #doodles #doodling #scketch #scketching #wacom #wacomintous #wacomintuoscomic #winsorandnewton #winsorandnewtonbrushmarker #chibi

HERE IT IS MY LOVELY DAUGHTER I LOVE HER WAY TO MUCH I really want to draw her with Vera I think they could be good friends even though they have very different personalities
Ps: she doesn't have a name but I'm thinking in call her like a galician word or with a place word... Maybe Kansas or Athenas, Sahara... idk
#lgtrabazoocs


#art #manga #draw #artist #artwork #artistic #artista #dibujo #copic #tumblr #tumblrart #viria #new #promote #doodles #doodling #scketch #scketching #wacom #wacomintous #wacomintuoscomic #winsorandnewton #winsorandnewtonbrushmarker #chibi

Most Popular Instagram Hashtags