[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vonvon

14220 posts

TOP POSTS

This. Was. Lit.
Mad love for the Pineapple 🍍 + Orange 🍊 cooler ft the crispy HBC that was quite the 🔥 & a decent beef noodles that wasn't exactly a favourite.
Await review on @eatlk
#sugar #yesplease #vsco #vscocam #vscofeed #fade #fadefilter #love #bistro #cuttlefish #deliciousfood #bestcompany #lovelove #vonvon #coolers #pineapple #eatlk #await

總括來講呢....增強左好多 #自信心 😂😂😂✨
.
#孔劉 #木村拓哉 #vonvon

Kisah main 'kuiz' kat Facebook:

1. Nampak sorang kawan try 'kuiz' kat Facebook, sekali imbas ingatkan iklan or benda mengarut so malas nak amik tau.

2. Scroll timeline, dah 10 orang buat 'kuiz' yang sama. Tetiba rasa teringin. Klik link then keluar page ala-ala 'Sila ketik 'LIKE' untuk teruskan'. Heaa

3. Having second thought sebab takut tu virus/ads or iklan sambil dalam hati pikir 'mana boleh like nanti orang tau aku main 'kuiz' ni! Aku high class mana layan benda bodo gini' katakau dalam hati.

4. Rupanya lepas tunggu 10 saat, boleh main kuiz tanpa perlu ketik 'LIKE'. Terus kau happy.

5. Upload pic dalam 'kuiz' sambil rasa sedikit nervous (dalam 10% je) tunggu result. Heaa

6. Result keluar and kau rasa cam tak puas hati. Kawan kau dapat 'Wajah xxx persis Megan Fox' tapi kau dapat 'Wajah xxx persis Sudu'. Terus taknak share kat wall.

7. Gigih pilih gambar lain then upload lagi sekali. Lepas 3 kali percubaan, dapat padanan persis Juliana Evans. Happy sebab memang dalam hati, kau ade rasa sama part bucu dagu. Hew hew

8. Terus share kat wall result 'kuiz' tu dengan caption ala 'passive-aggresive' like 'haaa celah mana sama!' Or 'mengarut oi cam Juliana Evans'. Walhal dalam hati mintak kenalan FB komen mengiya-kannya.

9. Selepas 40 minit, kau punya share tu baru dapat 3 likes. Kecewa lalu kau pun move on.

10. Repeat steps bila jumpa 'Kuiz' baru. End.

Lulz.
Taktau lah korang tapi kat wall abang tengah demam #vonvon ni ha. Haha8

De Host para @bmctv_ en #FIESTAAXE con este #vonvon @susy_mora

Channing Tatum Filipino version. Lol! #vonvon #celebritylookalike

من و جاستين تيمبرليك، يهوئى
#vonvon

😂 #vonvon

MOST RECENT

ONE MORE DAY TILL MY BIRTHDAY BITCH #vonvon

今日はチロたんの一周忌であり

チロたんとわしの誕生日でした

チロたん可愛くて泣けてきた…

お誕生日メッセありがとうございます

ぐるちゃ、LINE、Facebook、インスタと

すべて無駄なくありがたいです

こんなカスみたいなわしの人生でも

お陰様で素敵な誕生日を迎えれました

今年の目標は変わらないこと❣❣ 必死になって成長や変化も大切だと思うけど

本当に大切な何かをみんな忘れてるよ

やりたい事だらけで色々と頑張ろうと思うよ

女子力上げたいけど心は男前になりたい

女子力高めれたら美意識も高くなるはず

正確男前なれたらチャンスをものにできそう

ラーメン屋さんに行ってきたー

安定のバリそば食べてきたよ(*´ч`*) 最後の写メわろた( ๑´艸` ๑) ゎら

グル通でvonvonで診断し合ってる(´°▽°`) 診断結果の変態とか変態王とかなんや

下にリンク🔗貼ったからみんなもやってみて

てかvonvonてなんなん( ˙ε . )? https://jp.vonvon.me/Cvt2u
https://goo.gl/FGphkC
https://jp.vonvon.me/FnEIf
https://goo.gl/fbhJFY
https://goo.gl/cBivgf

#誕生日
#Happy
#BIRTHDAY
#HappyBIRTHDAY
#一周忌
#ラーメン
#バリそば
#バリソバ
#おいしかった
#女子力
#男前
#美意識
#チャンス
#チャンスをものにする
#vonvon
#診断
#恋愛
#変態
#あんぽんたん
#リンク

83円て‥‥
Wwwwww(´-ω-`)
#vonvon#ひどい#面白い#やってみて#Facebook

This. Was. Lit.
Mad love for the Pineapple 🍍 + Orange 🍊 cooler ft the crispy HBC that was quite the 🔥 & a decent beef noodles that wasn't exactly a favourite.
Await review on @eatlk
#sugar #yesplease #vsco #vscocam #vscofeed #fade #fadefilter #love #bistro #cuttlefish #deliciousfood #bestcompany #lovelove #vonvon #coolers #pineapple #eatlk #await

Dando la vida como siempre, vean el nuevo video en nuestro canal de YouTube reaccionando a la transformación de gokuuuu en súper sayayin por primera vez
#TeamBukkake #TinBukkake #VonVon

#vonvon
#おもしろテスト
#ユノ の第1位ヤバみヤバみ~~~www
めっちゃ当たるわこれ👏( ˘ω˘ )
🌷
#チャンミン さすが最強様ね✨
全てその通り(((uдu*)ゥンゥン
🌷
あたし……4位ハズレ!こないだ手術してヨボヨボやん
1位と2位も全然違うデショ!
ちっともエロくなくて、ただ単に、
性に関して素直なだけじゃろ✨
ふっ。
当たらねーな←エエェ(・ω・三・ω・)ェエエ💦
#夜中の3時に遊ぶ
#おやすみなさい
#東方神起#동방신기 #유노윤호 #최강창민

ถุกต้องแล้ววววว
#vonvon

Tin bukkake locura 👏👏👏👏👌👌 #tinbukkake #teambukkake #largavidaaltin #vonvon @teambukkake_official_cl #repost 🔲⤵⤴

Vigilia del partido con el poderoso #teambukkake #marcelolagos #dandolavida #vonvon

these bitches in the back look the dumbest fr 😭 they gtg #vonvon

Most Popular Instagram Hashtags