#vonvon

14327 posts

TOP POSTS

There's two side to every situation, but there is often a middle ground. #vonvon #vasocom #college

Kisah main 'kuiz' kat Facebook:

1. Nampak sorang kawan try 'kuiz' kat Facebook, sekali imbas ingatkan iklan or benda mengarut so malas nak amik tau.

2. Scroll timeline, dah 10 orang buat 'kuiz' yang sama. Tetiba rasa teringin. Klik link then keluar page ala-ala 'Sila ketik 'LIKE' untuk teruskan'. Heaa

3. Having second thought sebab takut tu virus/ads or iklan sambil dalam hati pikir 'mana boleh like nanti orang tau aku main 'kuiz' ni! Aku high class mana layan benda bodo gini' katakau dalam hati.

4. Rupanya lepas tunggu 10 saat, boleh main kuiz tanpa perlu ketik 'LIKE'. Terus kau happy.

5. Upload pic dalam 'kuiz' sambil rasa sedikit nervous (dalam 10% je) tunggu result. Heaa

6. Result keluar and kau rasa cam tak puas hati. Kawan kau dapat 'Wajah xxx persis Megan Fox' tapi kau dapat 'Wajah xxx persis Sudu'. Terus taknak share kat wall.

7. Gigih pilih gambar lain then upload lagi sekali. Lepas 3 kali percubaan, dapat padanan persis Juliana Evans. Happy sebab memang dalam hati, kau ade rasa sama part bucu dagu. Hew hew

8. Terus share kat wall result 'kuiz' tu dengan caption ala 'passive-aggresive' like 'haaa celah mana sama!' Or 'mengarut oi cam Juliana Evans'. Walhal dalam hati mintak kenalan FB komen mengiya-kannya.

9. Selepas 40 minit, kau punya share tu baru dapat 3 likes. Kecewa lalu kau pun move on.

10. Repeat steps bila jumpa 'Kuiz' baru. End.

Lulz.
Taktau lah korang tapi kat wall abang tengah demam #vonvon ni ha. Haha8

De Host para @bmctv_ en #FIESTAAXE con este #vonvon @susy_mora

總括來講呒....咞強左ε₯½ε€š #θ‡ͺδΏ‘εΏƒ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚βœ¨
.
#ε­”εŠ‰ #ζœ¨ζ‘ζ‹“ε“‰ #vonvon

Emng mirip kok😌 #morning #analisawajah #vonvon

Happy 50th Birthday to you my wonderful Mum ❀ you are such a special person mum, everybody that knows you holds you close to their heart, you are so kind and thoughtful and the life and soul of wherever you are. I don't know how I'd cope without you and all you do for me and jim and your grandbabies ❀ grandad will be smiling over you today I know it ☘️ thanks for being my mum and my best friend I love you so much πŸŽˆπŸ’πŸŽ‚πŸΎπŸŽπŸŽ‰ p.s. 2 weeks 5 days til Florida!!!!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#happy50thbirthdaymum #weloveyou #bestmumever #50andfabulous #vonvon

Que idiotez mΓ‘s grande esto de #vonvon pero mezclΓ‘ndome con #rhianna no quede na de mal πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

MOST RECENT

Esperando el capΓ­tulo de dragon ball super con @gabrielwaycl #fabulozo #apolineo #teambukkake #vonvon

When you have a mini photo shoot with your goddaughter and your son gets jealous #Kari #VonVon #HeIsStillMommysBaby #Love

There's two side to every situation, but there is often a middle ground. #vonvon #vasocom #college

ζˆ‘ζ“ζœ‰ι€™ε„ͺ點
但能.... 做ε•₯πŸ˜πŸ˜‚
#vonvon

My #vonvon & my manβ€πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’ŸπŸ’‹πŸ’‹
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘‡πŸ‘‡

I was expecting somewhere in the lines of El Salvadoran or Thai. But, Colombian is close enough!
#vonvon #honorarycolombian #honorarybriton #honoraryenglishman

Unicas y diferentes #vonvon #teambukkake

Most Popular Instagram Hashtags