[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vonvon

15197 posts

TOP POSTS

哈哈哈哈😂😂😂點解可以咁準👍🏾
#會唔會形容得太直接
#沒有更好的形容詞
#vonvon

#college diaries#new friends#great day#great people#vonvon #vascom #college

De Host para @bmctv_ en #FIESTAAXE con este #vonvon @susy_mora

Kisah main 'kuiz' kat Facebook:

1. Nampak sorang kawan try 'kuiz' kat Facebook, sekali imbas ingatkan iklan or benda mengarut so malas nak amik tau.

2. Scroll timeline, dah 10 orang buat 'kuiz' yang sama. Tetiba rasa teringin. Klik link then keluar page ala-ala 'Sila ketik 'LIKE' untuk teruskan'. Heaa

3. Having second thought sebab takut tu virus/ads or iklan sambil dalam hati pikir 'mana boleh like nanti orang tau aku main 'kuiz' ni! Aku high class mana layan benda bodo gini' katakau dalam hati.

4. Rupanya lepas tunggu 10 saat, boleh main kuiz tanpa perlu ketik 'LIKE'. Terus kau happy.

5. Upload pic dalam 'kuiz' sambil rasa sedikit nervous (dalam 10% je) tunggu result. Heaa

6. Result keluar and kau rasa cam tak puas hati. Kawan kau dapat 'Wajah xxx persis Megan Fox' tapi kau dapat 'Wajah xxx persis Sudu'. Terus taknak share kat wall.

7. Gigih pilih gambar lain then upload lagi sekali. Lepas 3 kali percubaan, dapat padanan persis Juliana Evans. Happy sebab memang dalam hati, kau ade rasa sama part bucu dagu. Hew hew

8. Terus share kat wall result 'kuiz' tu dengan caption ala 'passive-aggresive' like 'haaa celah mana sama!' Or 'mengarut oi cam Juliana Evans'. Walhal dalam hati mintak kenalan FB komen mengiya-kannya.

9. Selepas 40 minit, kau punya share tu baru dapat 3 likes. Kecewa lalu kau pun move on.

10. Repeat steps bila jumpa 'Kuiz' baru. End.

Lulz.
Taktau lah korang tapi kat wall abang tengah demam #vonvon ni ha. Haha8

เห็นเค้าเล่น เลาเล่นมั่ง #vonvon

3 สโลแกนของ Dao คือ!!

สายเปย์ครับผม.... #vonvon 💸💰📚

I was using #vonvon program in #facebook that put my face on to a girl with #hanfu picture. 😆

MOST RECENT

Jadi inilah hasil rekap permainan inisial jodoh di FB: A, A, dan E. Tapi ternyata nanti jadinya malah dengan huruf L (Lain) 😂

#permainan #vonvon #testony #quizztar #permainanbodoh #cariasikaja #permainanfb #inisial #jodoh #tebaktebakan

VonVon บอกมา แถมบอกต้อง Share วนไป 🤣🤣🤣
.
.
.
#funny #silly #slogan #vonvon

❤️Сумочка из канваса ❤️
👜Размер 25*18см
🚗 Доставка БЕСПЛАТНО: Москва - курьером, Россия - почтой
❤️все сумочки из натуральной кожи здесь ➡️ #luxe_bags_moscow_натуральнаякожа
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
👍всегда на связи для ВАС - 89828263116 wap/viber/telegram/direct или по ссылке в ПРОФИЛЕ!
▪️
▪️
▪️
#инстаграмм #скидки #распродажа #натуральнаякожа #сумки #сумкимосква #сумкипитер #сумочка #сумочкамосква #сумочкапитер #сумка #сумкамосква #сумкапитер #бесплатнаядоставка #москва #питер #школа #утро #пятница #luxe_bags_moscow #мода #стиль #девочкитакиедевочки #vonvon #2k17 #sorrynotsorry #bag

อ่ะเอามาให้ดูความ #สวยซ้ำๆ ของช้าน 555555 เพราะ 90% ของ ig followers ไม่ได้เป็นเฟรนด์กันใน ฟบ กลัวไม่เห็น โอ๊ยขำ เค้าอยากได้คำอื่นบ้างงงง ~ 😂😂😂😂

❤️Сумочка из сафьяновой кожи❤️
👜Размер 25*18 см
🚗 Доставка БЕСПЛАТНО: Москва - курьером, Россия - почтой
❤️все сумочки из натуральной кожи здесь ➡️ #luxe_bags_moscow_натуральнаякожа
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
👍всегда на связи для ВАС - 89828263116 wap/viber/telegram/direct или по ссылке в ПРОФИЛЕ!
▪️
▪️
▪️
#инстаграмм #скидки #распродажа #натуральнаякожа #сумки #сумкимосква #сумкипитер #сумочка #сумочкамосква #сумочкапитер #сумка #сумкамосква #сумкапитер #бесплатнаядоставка #москва #питер #школа #утро #пятница #luxe_bags_moscow #мода #стиль #девочкитакиедевочки #vonvon #2k17 #sorrynotsorry #bag

❤️Сумочка из сафьяновой кожи❤️
👜Размер 35*28см
🚗 Доставка БЕСПЛАТНО: Москва - курьером, Россия - почтой
❤️все сумочки из натуральной кожи здесь ➡️ #luxe_bags_moscow_натуральнаякожа
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
👍всегда на связи для ВАС - 89828263116 wap/viber/telegram/direct или по ссылке в ПРОФИЛЕ!
▪️
▪️
▪️
#инстаграмм #скидки #распродажа #натуральнаякожа #сумки #сумкимосква #сумкипитер #сумочка #сумочкамосква #сумочкапитер #сумка #сумкамосква #сумкапитер #бесплатнаядоставка #москва #питер #школа #утро #пятница #luxe_bags_moscow #мода #стиль #девочкитакиедевочки #vonvon #2k17 #sorrynotsorry #bag

taking my last selfie in zamboanga...mission done
#sundayvibes
#sundayfunday
#sundayfeels
#vonvon

3 Slogans describes Sasivimol by VonVon
Angle/ Goddess/ Miss Universe
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 The last one should be Dog Slave
#vonvon

Most Popular Instagram Hashtags