#vonvon

14195 posts

TOP POSTS

Ramai dekat FB main Apps #Vonvon ala games yang muka bertukar jadi muka artis tu πŸ˜… Abam try jugak tapi tah jadi artis mana pulak. Tiba2 teringat orang dulu kata wajah isteri kita nanti akan saling tak tumpah mcm wajah kita jugak, so kerana pilihan abam adalah wanita bertudung, so abam guna gambar abam bertuala kt kepala ni, tapi tak sangka plak jadi mcm dato @ctdk πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#Vonvon #JanganMarah #WanitaBerhijab #AbamBerhijab

Jajajaja la jony
#VonVon

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#TodoSomosMagnificos #vonvon

πŸ˜‚ #vonvon

Kembar #vonvon

Y el que diga que no tienen ningΓΊn parecido estΓ‘ CIEGOπŸ™„πŸ˜‚ #ErikaTipoWeb #VonVon #SeparadasAlNacer #JenniferNoTeLlevoNada #LaCopiaExacta

De Host para @bmctv_ en #FIESTAAXE con este #vonvon @susy_mora

Kisah main 'kuiz' kat Facebook:

1. Nampak sorang kawan try 'kuiz' kat Facebook, sekali imbas ingatkan iklan or benda mengarut so malas nak amik tau.

2. Scroll timeline, dah 10 orang buat 'kuiz' yang sama. Tetiba rasa teringin. Klik link then keluar page ala-ala 'Sila ketik 'LIKE' untuk teruskan'. Heaa

3. Having second thought sebab takut tu virus/ads or iklan sambil dalam hati pikir 'mana boleh like nanti orang tau aku main 'kuiz' ni! Aku high class mana layan benda bodo gini' katakau dalam hati.

4. Rupanya lepas tunggu 10 saat, boleh main kuiz tanpa perlu ketik 'LIKE'. Terus kau happy.

5. Upload pic dalam 'kuiz' sambil rasa sedikit nervous (dalam 10% je) tunggu result. Heaa

6. Result keluar and kau rasa cam tak puas hati. Kawan kau dapat 'Wajah xxx persis Megan Fox' tapi kau dapat 'Wajah xxx persis Sudu'. Terus taknak share kat wall.

7. Gigih pilih gambar lain then upload lagi sekali. Lepas 3 kali percubaan, dapat padanan persis Juliana Evans. Happy sebab memang dalam hati, kau ade rasa sama part bucu dagu. Hew hew

8. Terus share kat wall result 'kuiz' tu dengan caption ala 'passive-aggresive' like 'haaa celah mana sama!' Or 'mengarut oi cam Juliana Evans'. Walhal dalam hati mintak kenalan FB komen mengiya-kannya.

9. Selepas 40 minit, kau punya share tu baru dapat 3 likes. Kecewa lalu kau pun move on.

10. Repeat steps bila jumpa 'Kuiz' baru. End.

Lulz.
Taktau lah korang tapi kat wall abang tengah demam #vonvon ni ha. Haha8

MOST RECENT

Terkadang angel dadi awak deweπŸ˜…πŸ˜„πŸ˜‚πŸƒ #lfl #like4like #likeforlike #likeforfollow #jeparakekinian #remajajepara #vonvon

🀣
γƒ„γ‚€γƒƒγ‚ΏγƒΌγ§ζ΅θ‘Œγ£γ¦γ‚‹γ‚‰γ—γ„οΌ
γƒ„γ‚€γƒƒγ‚ΏγƒΌεε‰γ„γ‚Œγ‚‹γ γ‘θ¨Ίζ–­ε€šγ„γ­πŸ˜‚
名前ε…₯γ‚ŒγŸγ γ‘γ γ‹γ‚‰ε½“γŸγ‚‹γ‚γ‘η„‘γ—οΌη¬‘
.
http://jp.vonvon.me/ .
#vonvon
#ツむッター
#あγͺγŸγŒη•°ζ€§γ«γ©γ†ζ€γ‚γ‚Œγ¦γ‚‹γ‹θ¨Ίζ–­
#γƒ„γ‚€γƒƒγ‚ΏγƒΌγ§ζ΅θ‘Œγ£γ¦γ‚‹γ‚‰γ—γ„

#vonvon #미래 #λ”Έλ‚΄λ―Έ 정말 μ΄λ ‡κ²Œλ§Œ μžλž€λ‹€λ©΄ 세상 λΆ€λŸ¬μšΈκ±° ν•˜λ‚˜ 없을듯

#Vonvon love you😊

wtf u are looking to me fckin hooman ? rawr aink macan πŸ˜‚ susah bnr take pic si vonvon ... !! #vonvon #kucingku

Tuh tanggalnya jgn luoa dateng ya!!!
#gwpostlagi
#udhblomya
#vonvon
#gabutplesngabuburit

Gw undang kok gk ush kawatir,, ntar gw nikah sma mphii oppa di korea ntar gw undang udh disiapin tiket kesananya juga πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #gabut
#vonvon

Most Popular Instagram Hashtags