#vonvon

7 posts

TOP POSTS

#vonvon muş, şapşal kendini bana benzetmiş bir de #ahmetkural'a baksın,,,

Waow... masuk koran versi mana ini,... Beritanya hardnews banget... Positif or negatif,...😀😀😀
.
.
.
.
.
.
.
#vonvon #luculucuan #news #aneh #nyeleneh

.
.
.
我4金山南路一段田馥甄

#vonvon #路霸 #趴啵

#vonvon ☉☉

#vonvon diye bir uygulama var. Listemdeki herkez Kenan imirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy'a benziyormuş. korkuyorum ben yaparsam İlyas Salman'a benziyorsun diyecek diye 😂

세상세상 행복🤗 감사합니당🤗❤️❤️
봉봉러 만만세 봉봉 화이팅

Cantiknya 👯#vonvon

Kisah main 'kuiz' kat Facebook:

1. Nampak sorang kawan try 'kuiz' kat Facebook, sekali imbas ingatkan iklan or benda mengarut so malas nak amik tau.

2. Scroll timeline, dah 10 orang buat 'kuiz' yang sama. Tetiba rasa teringin. Klik link then keluar page ala-ala 'Sila ketik 'LIKE' untuk teruskan'. Heaa

3. Having second thought sebab takut tu virus/ads or iklan sambil dalam hati pikir 'mana boleh like nanti orang tau aku main 'kuiz' ni! Aku high class mana layan benda bodo gini' katakau dalam hati.

4. Rupanya lepas tunggu 10 saat, boleh main kuiz tanpa perlu ketik 'LIKE'. Terus kau happy.

5. Upload pic dalam 'kuiz' sambil rasa sedikit nervous (dalam 10% je) tunggu result. Heaa

6. Result keluar and kau rasa cam tak puas hati. Kawan kau dapat 'Wajah xxx persis Megan Fox' tapi kau dapat 'Wajah xxx persis Sudu'. Terus taknak share kat wall.

7. Gigih pilih gambar lain then upload lagi sekali. Lepas 3 kali percubaan, dapat padanan persis Juliana Evans. Happy sebab memang dalam hati, kau ade rasa sama part bucu dagu. Hew hew

8. Terus share kat wall result 'kuiz' tu dengan caption ala 'passive-aggresive' like 'haaa celah mana sama!' Or 'mengarut oi cam Juliana Evans'. Walhal dalam hati mintak kenalan FB komen mengiya-kannya.

9. Selepas 40 minit, kau punya share tu baru dapat 3 likes. Kecewa lalu kau pun move on.

10. Repeat steps bila jumpa 'Kuiz' baru. End.

Lulz.
Taktau lah korang tapi kat wall abang tengah demam #vonvon ni ha. Haha8

See what they made😂 yes but radhika is prettier than rihaana😍😍 #vonvon#celebapp#rihannafan#radhikaseth

MOST RECENT

Akıllara durgunluk veren benzerlik.. 🤙 #vonvon @leonardodicaprio

Bit like me today, thrown together, impulsive and mismatch but good for you.... leftovers from last night, cabbage with asparagus, roasted tomatoes and egg #vonvon take on #bubbleandsqueak post workout @7movement #circuittraining #exercise

¡La Vida Pasada de Lirio!
Famosa Actriz: Tú siempre fuiste el centro de atención en las fiestas
¡Lirio! Has celebrado grandes éxitos, has tenido una familia feliz y siempre has tenido una buena vida.
¡Nada logró perturbarte! Has vivido tu vida según tus propias reglas y has logrado más que tus rivales.
¡Tú eres una gran personalidad de la época!
😱 Lo que me faltaba era una famosa Actriz y por mas que me veo no logro saber quien era...😱
#vonvon

#vonvon ☉☉

세상세상 행복🤗 감사합니당🤗❤️❤️
봉봉러 만만세 봉봉 화이팅

Iki kyk e penipuan publik😂😂😂😂
Q se suweneng di bilang mirip mbk @therealdisastr semosal kyk dapat berkah😊..
Mbk dian seng emoh😂 serasa mbk dian dapat musibah nek di miripi q... Maaf loh ya mbk🙏 @therealdisastr
Ini kykx kesalahan hangpong sayahhh😁 terlalu jadul😋

#vonvon #justkidding

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags