#vivyootd

MOST RECENT

.
ORANG SUKA KULIT GEBU !
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

.
ORANG SUKA KULIT GEBU !
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

.
ORANG SUKA KULIT GEBU !
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

When you want to be cool pretend you’re busy on the phone but kantoi screen. (Wearing Luxe Basics black, Poof! Volumiser and Carey bag from @theduckgroup, @duckcosmetics Doily Peach Sugee eyes, @didaforwomen Saint lipstick and @fvbasics cardigan from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd

Mariam is so clingy now I kinda like it 💁🏻 #finallyshelovesme #mariamimanshah (Wearing @melandmolly Bug beads sliders from @fashionvaletcom. Mariam is in @schmileymo_kids) #fvootd #vivyootd

10 TIPS SANGAT BERGUNA SEMASA PILIH DURIAN. (Tips dari kawan saya ni buat korang puas hati)
Regrann from @pakciktopeng

1. Bentuk bulat.
Durian berbentuk bulat mempunyai isi yang banyak berbanding bentuk lonjong.

2. Berat durian.
Makin ringan, makin banyak isi durian. Kalau ada dua durian yang sama saiz, ambil yang paling ringan.

3. Tangkai.
Tangkai pendek dan tebal menandakan isi yang tebal dan banyak. Perhatikan juga tangkai kering atau terpotong. Tak ada tangkai, tak payah beli. Saya selalu tekan dengan kuku untuk cek tangkai lama ke baru.

4. Bunyi.
Ketuk durian dan pilih yang berbunyi padat semasa diketuk.

5. Duri.
Pilih durian yang berduri pendek dan jarang untuk isi yang padat.

6. Bau.
Hidu durian dan cari yang berbau manis.

7. Juring.
Durian berjuring lima paling ideal untuk dapatkan isi yang banyak dan besar. Makin banyak juring, makin kecil isi.

8. Kulit.
Pilih durian yang belum dikopek atau tidak merekah kulitnya. Perhatikan keadaan kulit. Kalau ada tompok hitam itu tanda isi dalamnya buruk.

9. Warna.
Dah siap pilih tu, korang minta penjual tu belah untuk rasa dan tengok isi. Kalau tak ok, minta tukar. Kulit berwarna kuning tak bermakna isinya kuning juga. Jangan tertipu.

10. Musim.
Beli durian ketika musim panas/kering. Jangan semasa hujan/lembap. Takut terbeli durian yang 'dipulas ribut'.
.
.
Harap korang boleh guna tips ni untuk pilih durian nanti. Dah masuk musim dah ni.

Ye la. Beli durian ni, yang penting puas hati. Mahal sikit pun takde hal. Asal kena dengan harga.

.
KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

.
KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

.
ORANG SUKA KULIT GEBU !
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

One of my fav milestones this year - @duckcosmetics entering Sephora! So much has improved since the launch of this brand and I’m just so happy with the current state. More products, more collections lined up for the year, so excited! We just received huge international news this week and I’m dyinggggg to share. Insyaallah soon! (Wearing Doily @theduckgroup, @duckcosmetics Pandan Coconut and @thaviathelabel dress, all @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd

KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

.
KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

KULIT GEBU. ORANG SUKA.
.
.
Abang Taufiq kita semua sukakan kukit yang gebu, flawless and smooth jek kalau usap tu kan. Tak ada lah yang tak suka kan.
.
.
Tapi tulah. Awak jangan silap beli pulak tau ! Nak selamat, boleh cuba suplemen Shaklee. Insya Allah sangat-sangat berkesan.
.
.
Untuk yang tak pernah cuba lagi suplemen Shaklee, boleh mula dengan ESP.
.
.
🌸 FUNGSI ESP - Tahan 2 Bulan
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
.
ESP ni antara suplemen yang paling ramai orang suka tau sebab kesan dia yang memang SUPERB. Buat masker tiap malam, esok pagi mesti rasa kulit muka kita tu smooth jek ☺️
.
.
For order & consultation :
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fattahrians #fazura #fatzura

.
SATU SUPLEMEN. SERIBU MANFAAT.
.
ESP ni dah macam ALL BENEFITS in one suplemen. Semua orang boleh minum, baik laki mahupun perempuan.

Taufiq sendiri dah minum ESP sampai masuk tong ketiga !
.
.
✔ Sesuai untuk orang yang nak cantik.
✔ Sesuai untuk orang yang nak kurus.
✔ Sesuai untuk mommy yang tengah breastfeeding.
✔ Sesuai untuk mommy yang tengah pregnant.
✔ Sesuai untuk momny yang sedang berpantang.
✔ Sesuai untuk lelaki yang kerja buruh.
✔ Sesuai untuk student yang selalu skip breakfast.
✔ Sesuai untuk student yang selalu mengantuk dalam kelas
.
.
🌸 ESP (Tahan 2 Bulan)
.
• Membekalkan tenaga yang berterusan.
• ‎Memberi rasa kenyang yang lama.
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
BEST sangat tau ESP ni sampai pernah sekali tu, tak sampai seminggu Shaklee dekat Malaysia restock ESP ni, lepastu dah habis ! LICIN !
.
2 in 1 tau. Bagus untuk kulit dan juga mengawal berat badan.
.
So for those yang BERMINAT nak dapatkan ESP ni, better awak GRAB sekarang sementara stock pun masih banyak
.
.
P/S : Abang Taufiq dah buka keahlian untuk sesiapa yang berminat untuk buat bisnes Shaklee dengan modal hanya RM75 SAHAJA !
.
.
For order, consultation and business purpose :
.
Abang Taufiq | ☎ 011-27841504
COD : Seri Iskandar
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee by Taufiq
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab

.
SATU SUPLEMEN. SERIBU MANFAAT.
.
ESP ni dah macam ALL BENEFITS in one suplemen. Semua orang boleh minum, baik laki mahupun perempuan.

Taufiq sendiri dah minum ESP sampai masuk tong ketiga !
.
.
✔ Sesuai untuk orang yang nak cantik.
✔ Sesuai untuk orang yang nak kurus.
✔ Sesuai untuk mommy yang tengah breastfeeding.
✔ Sesuai untuk mommy yang tengah pregnant.
✔ Sesuai untuk momny yang sedang berpantang.
✔ Sesuai untuk lelaki yang kerja buruh.
✔ Sesuai untuk student yang selalu skip breakfast.
✔ Sesuai untuk student yang selalu mengantuk dalam kelas
.
.
🌸 ESP (Tahan 2 Bulan)
.
• Membekalkan tenaga yang berterusan.
• ‎Memberi rasa kenyang yang lama.
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
BEST sangat tau ESP ni sampai pernah sekali tu, tak sampai seminggu Shaklee dekat Malaysia restock ESP ni, lepastu dah habis ! LICIN !
.
2 in 1 tau. Bagus untuk kulit dan juga mengawal berat badan.
.
So for those yang BERMINAT nak dapatkan ESP ni, better awak GRAB sekarang sementara stock pun masih banyak
.
.
P/S : Abang Taufiq dah buka keahlian untuk sesiapa yang berminat untuk buat bisnes Shaklee dengan modal hanya RM75 SAHAJA !
.
.
For order, consultation and business purpose :
.
Abang Taufiq | ☎ 011-27841504
COD : Seri Iskandar
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee by Taufiq
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab

.
SATU SUPLEMEN. SERIBU MANFAAT.
.
ESP ni dah macam ALL BENEFITS in one suplemen. Semua orang boleh minum, baik laki mahupun perempuan.

Taufiq sendiri dah minum ESP sampai masuk tong ketiga !
.
.
✔ Sesuai untuk orang yang nak cantik.
✔ Sesuai untuk orang yang nak kurus.
✔ Sesuai untuk mommy yang tengah breastfeeding.
✔ Sesuai untuk mommy yang tengah pregnant.
✔ Sesuai untuk momny yang sedang berpantang.
✔ Sesuai untuk lelaki yang kerja buruh.
✔ Sesuai untuk student yang selalu skip breakfast.
✔ Sesuai untuk student yang selalu mengantuk dalam kelas
.
.
🌸 ESP (Tahan 2 Bulan)
.
• Membekalkan tenaga yang berterusan.
• ‎Memberi rasa kenyang yang lama.
• ‎Membantu menjadikan kulit lebih berseri.
• ‎Menganjalkan kulit dan awet muda kerana protein penting untuk kulit.
• ‎Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan
• ‎Memberi ton warna kulit yang sekata
• ‎Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
• ‎Menjadikan kulit muka halus-mulus.
.
BEST sangat tau ESP ni sampai pernah sekali tu, tak sampai seminggu Shaklee dekat Malaysia restock ESP ni, lepastu dah habis ! LICIN !
.
2 in 1 tau. Bagus untuk kulit dan juga mengawal berat badan.
.
So for those yang BERMINAT nak dapatkan ESP ni, better awak GRAB sekarang sementara stock pun masih banyak
.
.
P/S : Abang Taufiq dah buka keahlian untuk sesiapa yang berminat untuk buat bisnes Shaklee dengan modal hanya RM75 SAHAJA !
.
.
For order, consultation and business purpose :
.
Abang Taufiq | ☎ 011-27841504
COD : Seri Iskandar
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee by Taufiq
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab

.
JIMAT SEHINGGA RM150 !
.
.
PROMOSI Collagen Powder kalini memang sangat-sangat best tau tak ! Shaklee lanjutkan promosi ni dari bulan lepas. Baik kan Shaklee ?
.
.
Collagen Powder Shaklee ni dahlah mengandungi sumber kolagen yang TERBAIK.
.
.
Shaklee ambil dari sisik ikan merah laut dalam tu haaa. Means bebas pencemaran dan tahan lasak. Sangat-sangat berkualiti tau Collagen Powder Shaklee ni.
.
.
Kita kena faham. Kulit muka kita ni kalau nak nampak bebetul cantik, kena topup kolagen. Baru nampak gebu, cerah dan smooth jek kulit muka tu.
.
.
🌸 Fungsi Collagen Powder - Tahan 1 Bulan .
✔ Anti penuaan.
✔ Mengembalikan keanjalan kulit
✔ Menghilangkan sakit-sakit sendi pada badan.
✔ Menyuburkan badan kita.
✔ Menegangkan aset-aset wanita.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Melembapkan kulit.
.
.
Abang Taufiq suka minum Collagen Powder Shaklee ni, tak susah mana pun nak buat. Bancuh tiap hari satu sachet dengan anything yang kita suka. SIAP !
.
.
Insya Allah, dengan TIPS dan PANDUAN yang Abang Taufiq akan bagi dekat awak, dalam seminggu tu insya Allah dah nampak kesan ☺️
.
.
Yang selalu merungut muka tak cantik tu, meh sini wasap Abang Taufiq. Ada SPECIAL PRICE untuk awak 😉
.
.
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee Seri Iskandar
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #promosicollagenpowder #promosihebat #collagenpowdershaklee #promocollagen #cantikskincare #codbatugajah #codperak #codseriiskandar #codutp #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fazura #fatzura

Most Popular Instagram Hashtags