[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vivyootd

3708 posts

TOP POSTS

Mariam so manja today ❀ ##mariamimanshah #daddywho (Wearing Rock Satin Silk @theduckgroup, @duckcosmetics Nude Palette - Cookies n Cream + Charcoal Bun, @nita.cosmetics Antalya jumbo lipstick, @lovebonito top, @fvbasics Pauline wrap skirt and @nelissahilman heels, all from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #nitacosmetics #lovebonito #fvbasics #nelissahilman

Not even rain can stop me from ootd-ing πŸ˜‚#myduckbasah #sanggup (Wearing @theduckgroup, @schmileymo jacket and @fvbasics Aliya jeans, all @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #schmileymo #fvbasics

Looking at you looking at your phone screen. #himommy #iknowyourereadingthis #andnowyouresmiling #andnowyouregoingtocallme (Wearing @theduckgroup, @schmileymo jacket and @duckcosmetics Smokey eye palette and Minimally Tracy lipcream, all @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #schmileymo #duckcosmetics

Gut mornennnn. (Wearing Rock Satin Silk @theduckgroup, @duckcosmetics Nude Palette - Cookies n Cream + Charcoal Bun, @nita.cosmetics Antalya jumbo lipstick, all from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #nitacosmetics

Earthy Rachel launched today! πŸ’„
(Wearing Square @theduckgroup, @duckcosmetics lipstick and @casseygan top from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #casseygan

Her prints are always so distinctive. The fashion industry just knows when something is @casseygan. 😍
#fvootd #vivyootd #casseygan #fvbasics #nelissahilman

A little edgy yesterday in award winning @casseygan. Her full collection is up on @fashionvaletcom! #fvootd #vivyootd #duckscarves #casseygan #fvbasics #nelissahilman

Taxi services, please call 1800-ThisGirlGotNoLicense πŸ˜‚ (Wearing Kuih Lapis @theduckgroup, @schmileymo shirt, @fvbasics pants and @melandmolly slippers, all @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #theyummyduck #schmileymo #fvbasics #melandmolly

MOST RECENT

PROMOSI SEPTEMBER 2017
.

Fatin nak share sikit ni kebaikan Set Radiant 4 Shaklee
.

Best sangat sangat sangat tau sampai fatin boleh kata korang WAJIB cuba set ni kalau nak dapatkan kulit yang bersih dari cela, cantik, halus, mulus dan gebu! πŸ’•
. ➑️ ESP - Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Protein menyokong pengeluaran sel sel kulit yang sihat. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cerah dan berseri seri. Kadang kadang ada yang kulit jenis tak de masalah sangat tapi nampak pucat dan kusam kan? Haa.. Tu salah satu petanda you kekurangan protein supply
. ➑️ COLLAGEN POWDER - Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar. So di sini lah pentingnya kita ambil supplement yang boleh merangsang penghasilan Collagen yang maksimum untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit. Collagen juga membantu menghilangkan parut
. ➑️ VITAMIN C - Badan kita tak boleh simpan vitamin C that is why kita perlukan continuous supply of vitamin C setiap hari. Vitamin C sebagai antioksida untuk menggalakkan penghasilan kulit yang sihat. Vitamin C juga membantu untuk melindungi kulit kita dari sinaran uv yang berbahaya dan meneutralkan kerosakan pada sel kulit disebabkan radikal bebas
. ➑️ GLA COMPLEX - mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk melembapkan kulit, melawan keradangan, mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal, kulit bersisik & kulit kering, memudarkan jeragat dan menstabilkan hormon
.

Best kan? Lagi best, untuk setiap pembelian fullset, korang akan dapat E-Voucher RM60 berserta Paperbag Ekslusif Shaklee tau!! .

Berminat terus dm/whatsapp fatin ya (link di bio)

#shakleemalaysia #shakleeseremban #shakleenilai #shakleeampangan #shakleekualapilah #shakleeparoi #shakleemasai #shakleesenai #shakleekulai #shakleetiram #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #shakleestulang #duckcosmetics #vivyootd #fvootd

SET KULIT FLAWLESS THE RADIANT 4 !
. πŸ’œ ESP
πŸ’œοΈ Collagen Powder
πŸ’œοΈ Vit C
πŸ’œ GLA Complex
.

Yang Inginkan Kulit :
Glowing βœ…
Flawless βœ…
Berseri βœ…
Cerah βœ…
Menganjalkan kulit βœ…
Awet muda βœ…
.

Jom dapatkan segera Set RADIANT Shaklee
.

Percuma Voucher RM 60 dengan setiap pembelian Set Radiant!
.

Free Postage !
.

Berminat whatsapp fatin mehhh (link di bio) πŸ’•

#shakleemalaysia #shakleeseremban #shakleenilai #shakleeampangan #shakleekualapilah #shakleeparoi #shakleemasai #shakleesenai #shakleekulai #shakleetiram #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #shakleestulang #duckcosmetics #vivyootd #fvootd #setradiantmurah #shakleemurah #duckscarves #dsv #collagenpowdermurah #vitamincmurah

BIDADARI TU SEMEMANGNYA WUJUD
.

Ni leader fatin, kak dea namanya. Kisahnya muka dia breakout sebab dia decide nak detoks badan
.

Nama pun detoks. Memang keluar habis lerrrr segala toksin. Memang gembira habis sebab segala toksin tepu dah tarakk dalam badan
.

Cuma tak bestnya, jadi pulak muka sebegini rupa! 😭
.

Chillax je dia. Terus ikhtiar dengan Collagen Powder Shaklee! .

Bestnye CPS ni memang 200% pure tau! Takde bau. Takde campuran. Takde warna! Tak sama langsung macam yang ada dekat kedai kedai jamu nun! πŸ€—
.

Rata-rata testimoni kata, guna 7 sachet je CPS ni dah boleh nampak #ShakleeEffect tauu
.

Berminat? Jom whatsapp fatin ok (link di bio)

#shakleemalaysia #shakleeseremban #shakleenilai #shakleeampangan #shakleekualapilah #shakleeparoi #shakleemasai #shakleesenai #shakleekulai #shakleetiram #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #shakleestulang #duckcosmetics #vivyootd #fvootd #duckscarves

Elevate your plain white top with @casseygan Front Flap Top as seen on our lady boss @vivyyusof . Check out the full collection on our website. Comfort and style are of equal importance for @casseygan collection. Click link in bio to shop! β €
β €
#fashionvalet #fvootd #ootd #cassygan #blue #comfy #weekend #vivyootd β €
β €
β €

RAHSIA KECANTIKAN FATIN
.

Kita kalau nak cantik, and harapkan skincare luaran semata, memang taaaaak jalan wak
.

Tu sel sel badan tu, kena la kita semai baja, bagi nutrisi melalui pengambilan supplement
.

Rata-rata yang consume Shaklee, mesti diorang akan consume BASIC SET KECANTIKAN ni jugak
.

Antara #ShakleeEffect yang awak akan dapat ialah : πŸ’•Kulit anjal dan sihat
πŸ’•Kulit bebas jerawat
πŸ’•Kulit terhindar dari sunburn
πŸ’•Kulit cerah, parut jerawat memudar
.

Seronok kan? Berminat pk fatin okay (link di bio)

#shakleemalaysia #shakleeseremban #shakleenilai #shakleeampangan #shakleekualapilah #shakleeparoi #shakleemasai #shakleesenai #shakleekulai #shakleetiram #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #shakleestulang #duckcosmetics #vivyootd #fvootd #duckscarves

Please Follow us and Comments you will entitle 20% Off when purchase online.
.
πŸ“’πŸ“£πŸ‘£πŸ—£πŸŽ™πŸ’¬
____________________
.
Do WhatsApp/DM us at 012-3888606 for order and more details #bajuaniqa
.
#ootd #ootdfashion #ootdπŸ‘—#fvootd #vivyootd #moodrepublik #mimpikita #minimalace #minaz #innaired #emamaembong #emavengers #aere #ctdk #tudungruffle #jubahsouq #zaloramy #majalahwanita #majalah #modvier #tv3 #repost #melawati #wangsamaju #shahalamresident

Glow Linen Long Blouse in Emerald (11580) made from high quality linen cotton fabric and fine workmanship.
FREE POSTAGE (west Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ)only.
.
β€’Relaxed fit β€’Free size can fits XL to 2XL
.
Do WhatsApp us at 012-3888606 for order and more details.
.
#ootd #ootdfashion #ootdπŸ‘—#fvootd #vivyootd #moodrepublik #minimalace #innaired #modvier #emamaembong #emavengers #minaz #zaloramy #aerelife #poplook #jubahsouq #tudungruffles #mimpikita #ctdk #majalahwanita #melawati #wangsamaju #setiawangsa #shahalamresident #bandarbarubangi

FAN REPOST @vivyyusof Earthy Rachel launched today! πŸ’„
(Wearing Square @theduckgroup, @duckcosmetics lipstick and @casseygan top from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #casseygan #diariselebriti

FAN REPOST @vivyyusof Earthy Rachel launched today! πŸ’„
(Wearing Square @theduckgroup, @duckcosmetics lipstick and @casseygan top from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #casseygan #diariselebriti #ragamartis

Earthy Rachel launched today! πŸ’„
(Wearing Square @theduckgroup, @duckcosmetics lipstick and @casseygan top from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #casseygan

Glow Linen Long Blouse in Black (11580)made from high quality linen cotton fabric and fine workmanship.
FREE POSTAGE (west Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ)only.
β€’Relaxed fit β€’Free size can fits XL to 2XL .
Do WhatsApp us at 012-3888606 for order and more details.
.
#ootd #ootdfashion #fvootd #vivyootd #ootdπŸ‘— #minimalace #minazlovers #emmamaembong #emavengers #aerelife #poplook #mimpikitalebaran #ctdk #majalah #modvier #zaloramy #innaired #tudungruffles #jubahsouq #melawati #melawatimall #wangsamaju #setiawangsa #moodrepublik

Her prints are always so distinctive. The fashion industry just knows when something is @casseygan. 😍
#fvootd #vivyootd #casseygan #fvbasics #nelissahilman

A little edgy yesterday in award winning @casseygan. Her full collection is up on @fashionvaletcom! #fvootd #vivyootd #duckscarves #casseygan #fvbasics #nelissahilman

Blouse in Brown LZ30091
Selling price RM79
FREE POSTAGE (west Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ) only.
.
πŸ“’πŸ“£πŸ‘£πŸ—£πŸŽ™πŸ“¬πŸ’¬
____________________
Please Follow us and Comments you will entitle 20% off when purchase online.
____________________
Do WhatsApp and DM us at 012-3888606 for order and more details #bajuaniqa
.
#ootd #ootdfashion #fvootd #vivyootd #mimpikita #minimalace #aerelife #emmamaebong #emavengers #modvier #innaired #tudungruffle #jubahsouq #zaloramy #majalah #melawati #wangsamaju #shahalamresident #shahalamresidents #setiawangsa #selayang #bandarbarubangi #klang #moodrepublik

<PAID ADS>

Brand : Khoon Hooi
Ameerah kurung set in Burgundy
Size : S
Normal price : RM499
Selling price : RM400 (Negotiable)
Other details : - Brand new, still have price tag
- never worn

Pls contact owner at 0195591730

#khoonooi #ilofayou #fvootd #fashionvalet #prelovedmalaysia #malaysiandesigner #designermalaysia #khoonooiofficial #fvraya #vivyootd

Most Popular Instagram Hashtags