[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitcmalaysia

1112 posts

TOP POSTS

Hai sayang semua💕Dinner apa malam ni? Jangan lupa campurkan Pure Vitamin C Powder by @blissbeauty_empire dalam minuman untuk hasil glowing, flawless dan whitening.
Ws 'Vit C' 📲 0129526126 untuk dapatkan harga promosi.
Say no to injection and mercury 💉

#blissbeautyempire #purevitcpowder #vitcmurah #vitcmalaysia #sayapakaisayajual

💁Ready stok uosssl ❗ Mai laa lekaihhh mai lekaihhh horder kasi clear cekelat chanteks nie 🤗 testimoni usah cakap dah semakin ramai share feedback positif after consume cekelat Vitamin Blossom C 💃
.
.
.
💁Vitamin Blossom C fungsi utamanya lebih kepada kuasa pencerahan kulit wajah.. aagituuuw 😊 Nak kulit cerah putih gebuu dengan selamat meh consume cokelat chateks nih, harga offer sekarang sebotol RM49 jer uolss..harga tak termasuk postage nahhh 💋 Harga promosi nihh bila bila masa jer akan tamat tauuu 💃
.
.
.
💁Order wassap kakeija terus tauuuu.. malas nak save no wassap klik jer link wassap kat bio instagram @vitaminc_glowshine 😎

VITAMIN C ROSEHIP

DALAM 7 HARI
.
Kami tahu ramai hadapi masalah ni.. kadang2 sampai stress sangat sebab jerawat merah kecik2 ni sentiasa tumbuh setiap hari.. tapi.. siapa sangka muka yang banyak jerawat sampai ke dahi boleh berkurang?
.
Semua sebab usaha xputus asa awak dan niat kami mmg nak bantu orang lain.. Alhamdulillah dalam 7 hari je jerawat mula berkurang dan bonus kulit makin cerah.. vitamin c bertindak dari dalam rawat semula kulit..
.
Vitamin c tiada yg bahaya, budak2 pun makan vit c cuma bezanya masa kecik kulit masih anjal, antibodi masih kuat jd ambil 50mg je, skrg bila dh besar vit c 1000mg sgt berkesan..ditambah dengan rosehip 500mg yg mmg sgt terkenal sbg agen anti oksidan.. so who can say no?
.
Dan ada yg takut kalau overdose sbb 1000mg? vit c ni bukan vit a d e k yg xlarut tu tp ia larut.. kalau berlebihan akan dikumuhkan melalui urine.. jadi jgn risau dengan vitamin c mira jual ye.. #vitcrosehip #vitamincmalaysia #vitcmalaysia #suplementmalaysia #vitamincrosehip
.

WHATSAPP VITCROSEHIPS KE +60193212523
WHATSAPP VITCROSEHIPS KE +60193212523

HARGA
1BOTOL RM50 EX POST
2 BOTOL RM90 EX POST
3 BOTOL RM130 FREE POST

#readystok
・・・
Tengok pic tu dulu 👆.. Ok, Ni sis bawa masuk VitC Rosehip tablet size kecik dose vitc500mg Dan Rosehip dia 40mg .. beza dengan c1000mg tu Rosehip dia baru 25mg .. . Yang c500mg ni boleh ambil 1bj 2x sehari .. sama je kesan dia dapat dengan c1000mg tu .. Harga RM85 termasuk postage ke semenanjung / RM90 ke SS .. Ada 250tabs untuk 4-5bulan consuming .. jimat kannn! .
.
Sesiapa Ada anak remaja yang ada masalah skin, sinus bersin boleh try VitC ni Dan orang tua pun boleh amik VitC ni juga , tak Susah nak telan .
.
.
#sayajual
#vitcrosehip
#vitamincrosehip
#vitaminc
#vitcmalaysia
#vitamincrosehips
#kualalumpur
#johor
#shahalam
#penang
#seremban
#melaka
#terengganu
#kotabharu

Ready stok ❗ Mai lekaihhh mai lekaihhh horder kasi clear 🤗
.
.
.
💁Vitamin Blossom C fungsi utamanya lebih kepada kuasa pencerahan kulit wajah aagituuuw 😊 Nak kulit cerah putih gebuu dengan selamat meh consume cokelat chateks nih, sebotol RM49 jer uolss.. harga tak termasuk postage nahhh 💋 sebotol ada 30 bijik 💃
.
.
.
Order wassap sis terus tauuuu.. malas nak save no klik jer link wassap kat bio insta @vitaminc_blossom.c 😎

@natureshopbyaqi is open the 2nd PREORDER now, now, now!!!!!
Who wants to buy clay mask (omg super bestt. I've tried that!), vit c, castor oil, rosehip oil and many moreeeee, you can click @natureshopbyaqi and contact the person.
100% original and straight from US.
#Repost @natureshopbyaqi with @repostapp
・・・
Open order until 27 April

Place ur order now
Pm 0137993585

#vitaminc #vitamincrosehip #organic #organicproducts #rosehipoil #rosehip #coconutoil #castoroil #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitcmalaysia #vitcmurah #gluta #almondoil #rosehipoilmurah #coconutoilmurah #castoroilmurah

#vitamincrosehip menganjalkan kulit, menghapuskan garis2 halus.. memperbaiki texture kulit anda serta mencerahkan kulit 😍
.
💊 RM60 /bottle (30biji)
📱 013-3960260
.
#vitcrosehip
#vitcrosehipmimy
#vitcmalaysia
#vitcmurah
#stokismimy
#stokisputrajaya

💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

MOST RECENT

APABILA KONSISTEN DENGAN PENGAMBILAN VITAMIN C ROSEHIP, BYK KEBAIKAN DIPEROLEH:

KEBAIKAN VITAMIN C ROSESHIP MIMY BEAUTY 🌸 membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌹mengecilkan pori pori muka
🌸 menghilangkan tanda tanda penuaan
🌹menyelesaikan masalah parut...
🌸 kulit glowing dan cerah
🌹membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌸 membuang toksin dlm badan
🌹melembutkan kulit
🌸 anti oxcidant
🌹kulit lebih tegang
🌸 membantu merawat resdung dan eczema

#vitcmimy#vitcusa#vitcmalaysia#roseship#jerawatpasir#jerawatkecut#jerawathilang#jerawatnanah#jerawatbatu#jerawatmuka#jerawatgatal#jerawatdegil#jerawatgatal#jetaggat#stokismimyputrajaya#teamfarahmeletop

🌼VITAMIN GLOW SHINE BLOSSOM C 🌼
.
.
💁 Okaylah sis story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and harga promosi sebotol RM49 exclude postage untuk 30biji. Soo tahan sebulan camtu .
.
.
.
💁 Vitamin Blossom C nih more fokus untuk mencerahkan kulit dengan lebih cepat, haaa mana yang nak kulit cerah gebuuu amik vitamin ni tauuu , insyaAllah komfemmm repeat order sebab tak percaya tengok skin korang semakin cerah putih ! .
.
.
💁 Vitamin Blossom C ni tablets gula gula tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm.. suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌.
.
.
.
💁 KANDUNGAN VITAMIN BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
.
💁KELEBIHAN VITAMIN BLOSSOM C ⤵.
.
.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan dengan lebih cepat
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒 Dari bahan bahan yang selamat dan natural

🌼VITAMIN BLOSSOM C 🌼
.
.
💁 Okaylah sis story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and harga promosi sebotol RM49 exclude postage untuk 30biji. Soo tahan sebulan camtu .
.
.
.
💁 Vitamin Blossom C ni tablets gula gula tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm.. suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌.
.
.
.
💁Vitamin Blossom C nih more untuk mencerahkan kulit dengan lebih cepat tapi selamat gituuuu 🤗 sebab vitamin c ni ada cologen jugak tauuuu 💋
.
.
.
💁 KANDUNGAN VITAMIN BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
.
💁KELEBIHAN VITAMIN BLOSSOM C ⤵.
.
.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan dengan lebih cepat
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒 Dari bahan bahan yang selamat dan natural

Inginkan kulit tegang,gebu & cerah??
ABSORBENT C ini akan membantu mempercepatkan penghasilan kolagen semulajadi dlm badan.

Muka berjerawat?
Selalu demam selsema?
Anak2 mudah berjangkit ngan kawan?

Almaklumlah,cuaca x menentu sekarang kan?
Tambah pulak kualiti udara merosot.. Sy nak share vitamin unik ni..
Rasanya sgt sedap sebab ada campuran madu asli..
X payah nak paksa2 anak makan,silap2 kena sorok takut abis cepat.. Memang xde pada vitamin c lain,sbb produk ni ada hakcipta terpelihara,xde syarikat lain boleh tiru..
DOS PUN IKUT YG DIBENARKAN OLEH DOC..
XPERLU AMBIL SAMPAI 1000mg.. Harga pun x mahal.
Rm63.60 jer.
Ada 100 tablet ooooooo

Sgt2 jimat mak,ayah,adik,anak,kakak,abg semua boleh mkn.. ABSORBENT C =VITAMIN C SUNNAH(+ MADU)

Whts app ima
0124907229

#sayajualforeverliving
#sayajualvitc
#sayajualsupplement
#sayajualmurah
#redvelvet #fattzura
#foreverivingproduct
#vitcmalaysia

🌼VITAMIN BLOSSOM C 🌼
.
.
💁 Okaylah sis story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and harga promosi sebotol RM49 exclude postage untuk 30biji. Soo tahan sebulan camtu .
.
.
.
💁 Vitamin Blossom C ni tablets gula gula tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm.. suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌.
.
.
.
💁Vitamin Blossom C nih more untuk mencerahkan kulit dengan lebih cepat tapi selamat gituuuu 🤗 sebab vitamin c ni ada cologen jugak tauuuu 💋
.
.
.
💁 KANDUNGAN VITAMIN BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
.
💁KELEBIHAN VITAMIN BLOSSOM C ⤵.
.
.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan dengan lebih cepat
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒 Dari bahan bahan yang selamat dan natural

💁Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c Glow & Shine ni untuk apa ya ❓ 😎
.
.
💁Ok2 meh sini sis nak story sikit, Vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat sangat untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit sunburn gelap dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan. .
.
.
💁Maksudnya cerah sekata, idok ler tang muka jer bagi cerah, tang tangan badan semua gelap.. sooo tak balance kan ❓ Vitamin C ni bagi kulit korang cerah putih gebu sekata gituuuu 😇 selain tu boleh jugak merawat masalah resdung tauuu 🤒
.
.
@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan clear toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes kes kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍badan pon rasa ringan, silap silap berat badan pon boleh turun tauuu..haaa bonusss laaa tu ! Bukan bagi kulit jer cantik siap pakej bagi slimmm sekali 😎
.
.
💁Kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau .
.
.
.
💁tapi jaga jaga ye , sis risauuu selepas koranggg view testimoni yang berlambak semakin cantik gebu ni confirm korang terus wasap & transfer payment kat kakeija heee sebab koranggg pon exsaited nak kulit cantik sihat jugak 😎 .
.
.
❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah sembelit, jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘
.
.
❗❗Okay Harga Retail Sebotol 💗 RM69.90 tak termasuk postage 💋 Harga promosi sebotol RM52 tak termasuk postage. .
.
❇ Sebotol 30 biji ( sooo tahan sebulan )
.
.
🍒Order Whatsapp : +60175947267 .
🍒Order Whatsapp : +60175947267 .
🍒Order Whatsapp : +60175947267.

🌼VITAMIN GLOW SHINE BLOSSOM C 🌼
.
.
💁 Okaylah sis story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and harga promosi sebotol RM49 exclude postage untuk 30biji. Soo tahan sebulan camtu .
.
.
.
💁 Vitamin Blossom C ni tablets gula gula tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm.. suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌.
.
.
.
💁 KANDUNGAN VITAMIN BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
.
💁KELEBIHAN VITAMIN BLOSSOM C ⤵.
.
.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan dengan lebih cepat
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒 Dari bahan bahan yang selamat dan natural

💁VITAMIN BLOSSOM C .
.
.
🍒mencerahkan kulit muka dan badan
🍒merawat jerawat, parut2 dan kulit kusam
🍒membuang toksin dalam badan
🍒menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒dari bahan2 yang selamat dan natural

💁Siapa kata ibu dalam pantang and menyusu baby tak boleh amalkan Vitamin c glow and shine ni 🤔 salah sama sekali darlinggg. Jangan taktau banyak manfaat vitamin c ni bagi ibu ibu dalam pantang & breastfeed baby tauuuuu 🤗
.
.
.
❗InsyaAllah bila mummy consume vitamin c nih 💋
.
.
✔Membantu Susu badan lebih meriah
✔Merawat luka dalaman dengan lebih cepat
✔Memberikan tenaga
✔Menstabilkan hormon
✔ Mengatasi masalah sembelit
✔Mencantikkan & menaikkan seri kulit wajah 💋
.
.
.
❗Manfaat vitamin c Glow Shine bukan sekadar si ibu je dapat khasiat, si comeyyy pun dapat sekali, kulit putih gebu tu kira bonuskan la kannnn . Dont worry mummy , vitamin c ni SELAMAT & TIADA KESAN SAMPINGAN sebab ni just vitamin c sahaja 💋

💁Cantiknya lady boss @akma_abdullah_beaute selepas consume vitamin blossom c hampir 3 bulan. Semakin putih uolsss 💋 . Vitamin c blossom lebih mudah diambil . Hisap sahaja dah putih gebuuu aaagituwww ❗
.
.
.
Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 Sebotol ada 30biji tahan sebulan.Harga ❓Sebotol RM50 jer uolsss 😘

💁Cantiknya lady boss @akma_abdullah_beaute selepas consume vitamin blossom c hampir 3 bulan. Semakin putih uolsss 💋 . Vitamin c blossom lebih mudah diambil . Hisap sahaja dah putih gebuuu aaagituwww ❗
.
.
.
Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 Sebotol ada 30biji tahan sebulan.Harga ❓Sebotol RM50 jer uolsss 😘

💁Cantiknya lady boss @akma_abdullah_beaute selepas consume vitamin blossom c hampir 3 bulan. Semakin putih uolsss 💋 . Vitamin c blossom lebih mudah diambil . Hisap sahaja dah putih gebuuu aaagituwww ❗
.
.
.
Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 Sebotol ada 30biji tahan sebulan.Harga ❓Sebotol RM50 jer uolsss 😘

💁Kakeija bangga uolss sis jadi sebahagian family glow shine 💋 Tahniah LadyBoss Gojes @akma_abdullah_beaute 👏👏👏
.
.
.
💁Alhamdulillah Satu lagi titik revolusi kejayaan produk produk Glow Shine. Sooo uolsss. Jangan ragu-ragu lagi okeh ! Jom cecepat dapatkan kesemua produk Glow Shine kami dari stokis, agen dan dropship sah sahaja tauuuu 🤗
.
.
.
💁 Nak tau story pasai LadyBoss kami yang gojes nihhh jom beli Majalah Minggun Wanita 10 November 2017 💃

💁Kakeija bangga uolss sis jadi sebahagian family glow shine 💋 Tahniah LadyBoss Gojes @akma_abdullah_beaute 👏👏👏
.
.
.
💁Alhamdulillah Satu lagi titik revolusi kejayaan produk produk Glow Shine. Sooo uolssd Jangan ragu-ragu lagi okeh ! Jom cecepat dapatkauntuk dapatkan kesemua produk kami dari stokis, agen dan dropship sah sahaja 🤗
.
.
.
💁 Nak tau story pasai LadyBoss kami yang gojes nihhh jom beli Majalah Minggun Wanita 10 November 2017 💃

💁Kakeija bangga uolss sis jadi sebahagian family glow shine 💋 Tahniah LadyBoss Gojes @akma_abdullah_beaute 👏👏👏
.
.
.
💁Alhamdulillah Satu lagi titik revolusi kejayaan produk produk Glow Shine. Sooo uolssd Jangan ragu-ragu lagi okeh ! Jom cecepat dapatkauntuk dapatkan kesemua produk kami dari stokis, agen dan dropship sah sahaja 🤗
.
.
.
💁 Nak tau story pasai LadyBoss kami yang gojes nihhh jom beli Majalah Minggun Wanita 10 November 2017 💃

💁Kakeija bangga uolss sis jadi sebahagian family glow shine 💋 Tahniah LadyBoss Gojes @akma_abdullah_beaute 👏👏👏
.
.
.
💁Alhamdulillah Satu lagi titik revolusi kejayaan produk produk Glow Shine. Sooo uolssd Jangan ragu-ragu lagi okeh ! Jom cecepat dapatkauntuk dapatkan kesemua produk kami dari stokis, agen dan dropship sah sahaja 🤗

Awakkkk tak boleh nak telan supplement.. ? Alaaa Don't worry dengan vitamin blossom c kemam kemam or hisap jerrr uolsss . .memudahkan uolss nak consume..tapi pastikan uolss tak ada alahan dengan kolagen laaa yer 🤗
.
.
.
Nak cantik gebu macam Puan @akma_abdullah_beaute mesti grab cekelat cantik ni tauuu 💋

💁VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( vitamin c glow shine ) .
.
.
🎀 KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
💁 MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C GLOW SHINE SEBELUM TIDUR . TELAN DENGAN AIR KOSONG .
.
.
💁 Info tambahan ⤵⤵⤵⤵
.
.
.
💋 Ada kelulusan KKM dan HALAL
💋 Sebotol ada 30 biji . Cukup
untuk sebulan lebih.
💋 Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran . 💋 Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
💋 Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
💋 Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide 😉
💋 Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
💋 Sesuai untuk lelaki sebab takde mix cologen, gluta etc
💋 Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
💋 Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
.
.
💃Order whatsapp🌷⏩+60175947267
💃Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
💃Order whatsapp🌷⏩+60175947267

💁VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( vitamin c glow shine ) .
.
.
🎀 KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
💁 MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C GLOW SHINE SEBELUM TIDUR . TELAN DENGAN AIR KOSONG .
.
.
💁 Info tambahan ⤵⤵⤵⤵
.
.
.
💋 Ada kelulusan KKM dan HALAL
💋 Sebotol ada 30 biji . Cukup
untuk sebulan lebih.
💋 Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran . 💋 Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
💋 Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
💋 Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide 😉
💋 Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
💋 Sesuai untuk lelaki sebab takde mix cologen, gluta etc
💋 Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
💋 Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
.
.
💃Order whatsapp🌷⏩+60175947267
💃Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
💃Order whatsapp🌷⏩+60175947267

📢📢📢📢📢📢📢📢📢
TOLONG BACA CAPTION YA ✌
.
.
.
💁Vitamin Blossom C & Vitamin C Glow Shine ready stok uolsss 💃💃💃 sapa nak try mai order lekaihhh sebelum stok terlajak licin lagi 🤗
.
.
.
💁 Okeh bab khasiat plak, pelis baca bagi faham ya 🤗 Vitamin Blossom C ni lebih kurang sama je khasiatnya dengan Vitamin c glow & shine , SAMA ❗cuma vitamin Blossom C lebih powers kesan pencerahannya untuk kulit. Kesan cerah berganda ganda sebab ada serbuk mutiara, sebab ada extra kandungan pencerahan yg lain yang sangat bagus untuk kulit dan hanya perlu kemam keman or hisap jer 😊
.
.
.
💁 Vitamin c Glow Shine yang lama, ada yang susah sikit nak makan sebab kena telan terus, so untuk yang baru kita buat tablet isap2 kemam je..sedar sedar dah cantik aagituuuwww ❗ dan sesuai untuk yang tengah pregnant and menyusu baby ☺️ Okay kat sini clear tak ❓
.
.
.
💁 Keluar vitamin c yang baru, vitamin c yang lama jual lagi tak ❓ Ofkos jual Dear sebab vitamin c glow & shine dah ada pengguna yang setia, ada yang bertahun tak curang, dah ada yang serasi so kita tetap akan jual jugak macam biasa ☺️ Sooo dont worrry okeh ❗Vitamin c Glow Shine fokus untuk merawat kulit jerawat, jeragat, parut jerawat, sunburn, resdung etc plus bonus mencerahkan kulit jugak 🤗
.
.
.
Bab harga pulak sama jer ⤵
💃💃💃 Vitamin C Glow Shine ➡ RM50 exclude postage .
.
💃💃💃 Vitamin Blossom C ➡ RM50 exclude postage.
.
.
💃Kedua duanya sebotol ada 30biji
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁"2 MINGGU SAJA AMALKAN DAH NAMPAK PERUBAHAN KETARA"
.
.
.
💁Wah terbaik sungguh la Vitamin Blossom C nie. Tak sangka sangka minggu je consume perubahan ketara sangat nampak. Tak menyesal beli. .
.
.
💁Dulu muka berjerawat dan berparut, kini semakin pulih tambahan lagi kulit semakin cerah sekata❗😘
.
.
.
💁Sebotol ada 30biji, RM50 exclude postage 💋 Nak cuba meh klik link wassap kat bio ig @vitaminc_glowshine

Ready stok ❗ Mai lekaihhh mai lekaihhh horder kasi clear 🤗
.
.
.
💁Vitamin Blossom C fungsi utamanya lebih kepada kuasa pencerahan kulit wajah..aagituuuw 😊 Nak kulit cerah putih gebuu dengan selamat meh consume cokelat chateks nih, sebotol RM50 jer uolss..harga tak termasuk postage nahhh 💋
.
.
.
Order wassap kakeija terus tauuuu..malas nak save no klik jer link wassap kat bio insta @vitaminc_glowshine 😎

💁VITAMIN BLOSSOM C .
.
.
🍒mencerahkan kulit muka dan badan
🍒merawat jerawat, parut2 dan kulit kusam
🍒membuang toksin dalam badan
🍒menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒dari bahan2 yang selamat dan natural
.
.
.
💁 Sebotol ada 30 biji untuk sebulan . RM50 tak termasuk kos postage 💋

💁VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( vitamin c glow shine ) 💋
.
.
🎀 REPACK 30 biji
.
.
🎀 KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
👉 MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C SEBELUM TIDUR .
.
💋 Ada kelulusan KKM dan HALAL
💋 Sebotol ada 30 biji ( repack). Cukup
untuk sebulan lebih.
💋 Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran . 💋 Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
💋 Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
💋 Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide 😉
💋 Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
💋 Sesuai untuk lelaki sebab takde mix cologen, gluta etc
💋 Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
💋 Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
Order whatsapp🌷⏩+60175947267
Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
Order whatsapp🌷⏩+60175947267

💁 Nahhh kakeija belanja sikit Testimoni VITAMIN BLOSSOM C 💋 KULIT CERAH SEKATA UOLSSS ❗❗❗
.
.
.
💁Ha jangan tak tau Vitamin Blossom C nihhh memang 10 kali ganda kuasa mencerahkan kulit tau.. sebab tu sapa nak cerah sekata dan awet muda wajib cuba Blossom C 😍 .
.
.
Sebotol RM50 exclude postage 😊

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai 12 Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. .
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia. So total RM58 💋
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama & kedua semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke tiga boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
💁BOOKING DENGAN PENUH KESABARAN TAUUUU 😆 TAK SABAR NAK TUNGGU STOK SAMPAI TOLONGGGGG JANGAN ORDER ! TUNGGU STOK SAMPAI BARU ORDER, ITUPON KALAU STOK MASIH ADA 😎
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang dah payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke tiga sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang ❗

PRE ORDER SALE TIL 08.10.2017
ETA 17.10.2017

Pure Vitamin C21.5 Advance Serum 30ml
Sale RM90 (NP:RM120)
Postage SM RM7 SS RM10

To order pls whatsapp +60192791658
#sayajual #barangkorea #sayajualbarangkorea #sayajualmekap #sayajualmekapkorea #makeupkorea #klairsmalaysia #vitcmalaysia #vitamincmalaysia #beautywatermalaysia #skincaremalaysia #skincare #skincarekorea #fzhhskincare #fzhhvitc

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. Jangan ditanya bila stok akan ada sampai sebab sis pon tak tahu, Hq pon tunggu info dari kilang. Pape nanti kakeija update. 💋
.
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia. So total RM58 💋
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang ❗

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. Jangan ditanya bila stok akan ada sampai sebab sis pon tak tahu, Hq pon tunggu info dari kilang. Pape nanti kakeija update. 💋
.
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia. So total RM58 💋
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang ❗

💁Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c Glow & Shine ni untuk apa ya ❓ 😎
.
.
💁Ok2 meh sini sis nak story sikit, Vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat sangat untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit sunburn gelap dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan. .
.
.
💁Maksudnya cerah sekata, idok ler tang muka jer bagi cerah, tang tangan badan semua gelap.. sooo tak balance kan ❓ Vitamin C ni bagi kulit korang cerah putih gebu sekata gituuuu 😇 selain tu boleh jugak merawat masalah resdung tauuu 🤒
.
.
@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan clear toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes kes kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍badan pon rasa ringan, silap silap berat badan pon boleh turun tauuu..haaa bonusss laaa tu ! Bukan bagi kulit jer cantik siap pakej bagi slimmm sekali 😎
.
.
💁Kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau .
.
.
.
💁tapi jaga jaga ye , sis risauuu selepas koranggg view testimoni yang berlambak semakin cantik gebu ni confirm korang terus wasap & transfer payment kat kakeija heee sebab koranggg pon exsaited nak kulit cantik sihat jugak 😎 .
.
.
❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah sembelit, jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘
.
.
💃💃💃Okay Harga Retail Sebotol 💗 RM69.90 tak termasuk kos postage 💋
.
.
💃💃💃Harga Promosi Bulan September Special Sikit 💗 RM60 s/m | RM65 s/s + percuma postage untuk koranggggg 💋
.
.
.
💃💃💃 Kalau beli 2, 3 botol vitamin c ni harga lagi extra jimat diskaun tauuuu 🤗 so boleh la share order ngan kakak, adik, mak or kengkawan kalau nak harga lagi save duit korangggg 😎
.
.
❇ Sebotol 30 biji ( sooo tahan sebulan )
.
.
🍒Order Whatsapp : +60175947267 .

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. Jangan ditanya bila stok akan ada sampai sebab sis pon tak tahu, Hq pon tunggu info dari kilang. Pape nanti kakeija update. 💋
.
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia. So total RM58 💋
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang ❗

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. Jangan ditanya bila stok akan ada sampai sebab sis pon tak tahu, Hq pon tunggu info dari kilang. Pape nanti kakeija update. 💋
.
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia. So total RM58 💋
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang ❗

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. Jangan ditanya bila stok akan ada sampai sebab sis pon tak tahu, Hq pon tunggu info dari kilang. Pape nanti kakeija update. 💋
.
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia.
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁TERCARI CARI PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN UNTUK MERAWAT JERAWAT , PARUT JERAWAT, JERAGAT DAN MENCERAHKAN KULIT DENGAN SELAMAT ❓
.
.
.
💁KINI TIDAK MUSTAHIL LAGI DENGAN BAHAN ISTIMEWA KAMI IAITU ROSEHIP YANG MAMPU MEMBUATKAN KESAN LEBIH CEPAT DAN BERKESAN .
.
.
💁Belum cuba belum tau sini kakeija nak share dengan uolss yang Vitamin C Glow & Shine ni tinggi kandungan Vitamin C dari Rosehip yang sangat bagus merawat kulit, jadi jangan pelik kulit yang dulu berparut, berjerawat kusam semua tu dah lincin dan bersih ! 💋
.
.
❗Dah kulit cantik baru confident nak jumpa orang ramai kan, so tak payah pening2 dah nak fikir ke apa ke jom cuba terus sebab dah beribu testimoni berjaya kita ada 🤗
.
.
❗Sebelum tu meh kakeija nak share dulu info2 penting VITAMIN C GLOW & SHINE ni 😘
.
.
🍒Sebotol 30 biji cukup untuk sebulan lebih
🍒Mencerahkan kulit muka dan badan
🍒Merawat jerawat, parut parut degil dan kulit kusam
🍒Membuang toksin dalam badan ( detox semulajadi ).
🍒Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒Dari bahan2 yang selamat dan natural
.
.
❗Ramai dah berpuas hati dan mencuba VITAMIN C GLOW & SHINE dan suka dengan HASILnya 💋
.
.
.
❗Setiap hari ada repeat order dari customer lama yang berpuas hati dengan KESANNYA tau !😍

Tau tak apa fungsi vitamin c shaklee ni ? and vitamin c shaklee ni jimat tau and VITAMIN C yg paling jimat ! sebotol ada 180 biji ,Which means untuk 6 bulan yer .. 😍

kebaikan dan manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS : 🍊Merangsang pembentukan kolagen .
🍊Menguatkan immune sistem .
🍊Mengatasi masalah insomnia .
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam,flu .
🍊Memperbaiki sistem pendarahan .
🍊Merendahkan dan mengawal masalah tekanan darah tinggi .
🍊Mencerah kulit secara semula jadi .
🍊Memberikan tenaga .
🍊Membantu penyerapan iron .
🍊Mengekalkan kolestrol yg sihat .
🍊Meningkatkan metabolisme dan membantu mengekalkan berat badan ideal .
🍊Mengelakkan katarak .
🍊Mengawal masalah kulit berminyak .
🍊Mengecilkan pori muka .
🍊Mengurangkan Asid untuk pesakit gout .
🍊Mengawal paras gula dalam darah .
Whatsapp :
NORA JUHARI
017-4518625
.
#VitCshaklee
#MerawatJerawatdegil
#mengurangkanResdung
#menghilangkansunburn
#menghilangkanJeragat
#VitCperlis
#vitCmalaysia
#vitCkangar
#vitCArau

ATTENTION GLOW SHINE LOVERS 📣📣📣
.
.
.
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ 💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
💁BLOSSOM C OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober 2017 nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Beberapa minggu jer lagi.. Sabar sabar tauuu 🤗 Sis pon exsaited tunggu stok sampai nih. Jangan ditanya bila stok akan ada sampai sebab sis pon tak tahu, Hq pon tunggu info dari kilang. Pape nanti kakeija update. 💋
.
.
.
💁Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni ( Vitamin Blossom C ) 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘. Postage add RM8 untuk semenanjung Malaysia.
.
.
.
🙋Bagi yang tak tahu, Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗ OPEN FOR PRE ORDER SAHAJA ❗
.
.
.
💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁MasyaAllah cantiknya Lady Boss Glow Shine @akma_abdullah selepas consume Vitamin Blossom C hampir 3 bulan. Semakin putih uolss . Yelah kulit dah bersih sihat soo nak kulit putih gebuuu memang kejab jer bila skin dah sihat ! Vitamin Blossom C lebih mudah diambil . Hisap kemam sahaja dah putih, aaagituuuwwww
.
.
.
💁Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 untuk first batch sampai minggu ni tau tapi dah SOLD OUTTT ❗mihmihhh.. Dah kata khannn, sape nak booking awal with payment 💋 Sooo next stock untuk next batch dijangka awal bulan Oktober camtu. Sapa nak meh wassap kakeija sekarang ! .
.
.
💁Whatsapp +60175947267 💋
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁MasyaAllah cantiknya Lady Boss Glow Shine @akma_abdullah selepas consume Vitamin Blossom C hampir 3 bulan. Semakin putih uolss . Yelah kulit dah bersih sihat soo nak kulit putih gebuuu memang kejab jer bila skin dah sihat ! Vitamin Blossom C lebih mudah diambil . Hisap kemam sahaja dah putih, aaagituuuwwww
.
.
.
💁Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 untuk first batch sampai minggu ni tau tapi dah SOLD OUTTT ❗mihmihhh.. Dah kata khannn, sape nak booking awal with payment 💋 Sooo next stock untuk next batch dijangka awal bulan Oktober camtu. Sapa nak meh wassap kakeija sekarang ! .
.
.
💁Whatsapp +60175947267 💋
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

📣COMIN SOOONNN ❗❗❗
.
.
🌼VITAMIN GLOW SHINE BLOSSOM C 🌼
.
.
💁 Okaylah sis story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and sebotol RM50 untuk 30biji. Untuk pengenalan yang terawal dapatkan vitamin ni Hq Glow Shine bagi free postage RM8💋
.
.
💁 Blossom C ni tablets gula gula tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm..suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌.
.
.
💁 KANDUNGAN GLOW SHINE BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
.
❇ KELEBIHAN BLOSSOM C ⤵.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan dengan lebih cepat
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒 Dari bahan bahan yang selamat dan natural

💁Sapa tak sabar ,sabar sangat dah nak dapatkan ' BABY ' baru by @akma_abdullah ni ❓Komenlah cikeddd 😝
.
.
.
💁 Okay yang pastinya , vitamin BLOSSOM C ni lebih powerful untuk kesan whitening . Sebab apa ❓ Sebab ianya mengandungi sakura extract , pearl powder , dan yeast extract ❗. .
.
.
💁Siapa dah pre order with payment seppp sikit 🤗 Untung nahhh awakkkk yang terawal dapatkan vitamin ni nanti 💋
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
.
.
.
#tolongjangancopycaptionaku

💁Vitamin Blossom C, vitamin baru dah siap 💃🏻 sekarang dalam proses untuk untuk label kotak semua. InsyaAllah bulan depan kita lancarkan 🤗 nanti pihak Hq Glow Shine umumkan tarikh tau 💋
.
.
.
💁Testimoni ❓Mestilah ada dear, ofkos Hq Glow Shine ada bagi tester, tapi bagi senyap senyap je untuk orang terpilih , sebabnya dah serik dah kes Hydra Glow Serum tu banyak pihak Hq bagi tester, last rasa 2 ke 3 orang jer yang bagi feedback, lain lain senyap seribuuu bahasa 😂
.
.
💁 So kalini malas dah nk buat macam tu, kita bagi tester untuk sesetgh orang yang terpilih yang dipercayai gituuuu 😎
.
.
.
💁 Okeh bab khasiat plak, Vitamin Blossom C ni sama je dengan Vitamin c glow & shine ,cuma vitamin baru nanti extra kesan pencerahannya, sebab ada extra kandungan yang bagus untuk kulit dan beza dengan yang lama cara makan semua. Vitamin c Glow Shine yang lama, ada yang susah sikit nak makan sebab kena telan terus, so untuk yang baru kita buat tablet isap2 kemam je.. dan sesuai untuk yang tengah pregnant ☺️
.
.
.
💁 Keluar vitamin c yang baru, vitamin c yang lama jual lagi tak ❓ Ofkos jual Dear sebab vitamin c glow & shine dah ada pengguna yang setia, ada yang bertahun tak curang, dah ada yang serasi so kita tetap akan jual jugak macam biasa ☺️ Sooo dont worrry okeh ❗
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁FREE GIFT UNTUK KASTEMER KESAYANGAN GLOW SHINE @vitaminc_glowshine
.
.
.
💁 Okay sis nak bagitau ni dengan setiap 3 botol ke atas Vitamin C Glow & Shine atau beli Set Combo 3 item yang kakeija jual kat @vitaminc_glowshine ni korangggg layak laaa dapat paper beg Exsclusif Glow & Shine yang super CANTIK ni tau .😍
.
.
💁Beg ni sangat limited ya, siapa cepat dia punyaa aaa gituuuu.. Kalau abis , abis la tauuuu.. yang tak dapat nanti mohon jangan marah nahhhh 😎

Most Popular Instagram Hashtags