[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitcmalaysia

1054 posts

TOP POSTS

Hai sayang semua💕Dinner apa malam ni? Jangan lupa campurkan Pure Vitamin C Powder by @blissbeauty_empire dalam minuman untuk hasil glowing, flawless dan whitening.
Ws 'Vit C' 📲 0129526126 untuk dapatkan harga promosi.
Say no to injection and mercury 💉

#blissbeautyempire #purevitcpowder #vitcmurah #vitcmalaysia #sayapakaisayajual

💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

🌼Glowchew by Dollanis.
-

Ini merupakan produk 'Supplement' daripada Dollanis yang paling ringkas (berbentuk tablet) & mudah dibawa kemana sahaja..hanya perlu kunyah atau kemam sahaja.. .
.
.
Ia nya diformulasikan drpd Ekstrak Sarang Burung (Bird's Nest), Temulawak, Bovine collagen, Vit.C, Ekstrak Delima, Tomato, Stem sel, Serbuk Jus Blueberi dll.
.
.
Khasiat daripada ekstrak temulawak yang terkandung dalam Glowchew, membantu merawat kulit uolls dari dalam & memulihkan masalah kulit uolls, seperti jerawat, jeragat, bintik hitam, kulit kusam, 'Breakout skin', Parut, Parut jerawat, Garis halus (wrinkles), dll.
.
.
Manfaat drpd Ekstrak Sarang Burung tu mampu menggalakkan penghasilan kolagen pada kulit seterusnya mencerahkan, menghaluskan ,menganjalkan kulit serta mengecilkan pori.. Hasil nya kulit lebih Cerah, Gebu , 'Flawless', Sihat, Bersih & Berseri uolls.. .
.
Harga RM45 (30 tablet).
-
✔(Tahan 1 bulan jika ambil 1biji sehari & digalakkan ambil 2biji sehari ) .
.
Nak Order, terus Klik link kt bio ok 🙂
.
.
.
.
.
.
.
#dollanis #dollanislover #dollanislovers #dollanismurah #dollanisglowchew #dollaniscollagen #pemulihbreakoutskin #collagenmurah #collagenmalaysia #ekstraksarangburung #birdsnest #vitcmalaysia #vitcmurah #glowchew #olicandy #perlashine #aurawhitemurah #quputehmurah #quputehmillenia #bellezacollagenmurah #ubatparutjerawat #ubatparut #ubatparutmalaysia

VITAMIN C ROSEHIP

DALAM 7 HARI
.
Kami tahu ramai hadapi masalah ni.. kadang2 sampai stress sangat sebab jerawat merah kecik2 ni sentiasa tumbuh setiap hari.. tapi.. siapa sangka muka yang banyak jerawat sampai ke dahi boleh berkurang?
.
Semua sebab usaha xputus asa awak dan niat kami mmg nak bantu orang lain.. Alhamdulillah dalam 7 hari je jerawat mula berkurang dan bonus kulit makin cerah.. vitamin c bertindak dari dalam rawat semula kulit..
.
Vitamin c tiada yg bahaya, budak2 pun makan vit c cuma bezanya masa kecik kulit masih anjal, antibodi masih kuat jd ambil 50mg je, skrg bila dh besar vit c 1000mg sgt berkesan..ditambah dengan rosehip 500mg yg mmg sgt terkenal sbg agen anti oksidan.. so who can say no?
.
Dan ada yg takut kalau overdose sbb 1000mg? vit c ni bukan vit a d e k yg xlarut tu tp ia larut.. kalau berlebihan akan dikumuhkan melalui urine.. jadi jgn risau dengan vitamin c mira jual ye.. #vitcrosehip #vitamincmalaysia #vitcmalaysia #suplementmalaysia #vitamincrosehip
.

WHATSAPP VITCROSEHIPS KE +60193212523
WHATSAPP VITCROSEHIPS KE +60193212523

HARGA
1BOTOL RM50 EX POST
2 BOTOL RM90 EX POST
3 BOTOL RM130 FREE POST

PREORDER. Vit C -1000, 250 Capsule. RM112 exclude postage. .
Whatsapp:0136494418

#vitcrosehip #vitcmalaysia

#readystok
・・・
Tengok pic tu dulu 👆.. Ok, Ni sis bawa masuk VitC Rosehip tablet size kecik dose vitc500mg Dan Rosehip dia 40mg .. beza dengan c1000mg tu Rosehip dia baru 25mg .. . Yang c500mg ni boleh ambil 1bj 2x sehari .. sama je kesan dia dapat dengan c1000mg tu .. Harga RM85 termasuk postage ke semenanjung / RM90 ke SS .. Ada 250tabs untuk 4-5bulan consuming .. jimat kannn! .
.
Sesiapa Ada anak remaja yang ada masalah skin, sinus bersin boleh try VitC ni Dan orang tua pun boleh amik VitC ni juga , tak Susah nak telan .
.
.
#sayajual
#vitcrosehip
#vitamincrosehip
#vitaminc
#vitcmalaysia
#vitamincrosehips
#kualalumpur
#johor
#shahalam
#penang
#seremban
#melaka
#terengganu
#kotabharu

PureVitCPowder by BlissBeautyEmpire
🌸Minuman
🌸Masker
🌸Scrub
🌸Lotion
🌸Serum
Ws 0129526126/01131212670
Glowing🔹Flawless🔹Whitening
#blissbeautyempire #purevitcpowder #sayajualvitc #vitcmalaysia #vitcmurah #sayajualvitc

MOST RECENT

💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁Yuhuuu 💋💋💋 Siapa tak sabar tunggu si Blossom C nih sampai bulan Oktober nanti ❓Angkat tangan kaihhh 🙋Tak lama jer lagi. Iosss pon exsaited tunggu stok sampai nih. Okehhh sebab ramai tanya hari ni sis nak bagitahu harga untuk vitamin baru ni 🤗
.
.
.
🙋HARGA VITAMIN BLOSSOM C ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
💃💃💃Sebotol RM50 ( 30 biji ) SAHAJA tak termasuk kos postage 😘
.
.
.
🙋Untuk stock batch pengenalan pertama semua dah sold out yea, Jadi kalau nak rebut stok untuk batch ke dua boleh booking sesiap with payment 😘
.
.
.
🙋Macam biasa kakeija akan dahulukn mereka mereka yang payment. Jadi jangan tanya kenapa awak tak dapat dulu kalau booking mulut je hehe. .
.
.
💁 Ini pon stok ke dua sudah dibooking 80% with payment so masih ada 20% je lagi 😘 Haaa nak try lekaihhh wasap sis sekarang !

💁VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( Vitamin c Glow Shine ) 💋
.
.
💁KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE 💋
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
💁MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C SEBELUM TIDUR . TELAN VITAMIN NI DENGAN AIR MASAK .
.
.
💋 Ada kelulusan KKM dan HALAL
💋 Sebotol ada 30 biji ( repack). Cukup untuk sebulan lebih.
💋 Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran . 💋 Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
💋 Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
💋 Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide caranya 😉
💋 Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
💋 Sesuai jerrr untuk lelaki sebab takde mix cologen, gluta etc
💋 Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
💋 Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
.
Order whatsapp🌷⏩+60175947267
Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
Order whatsapp🌷⏩+60175947267

💁MasyaAllah cantiknya Lady Boss Glow Shine @akma_abdullah selepas consume Vitamin Blossom C hampir 3 bulan. Semakin putih uolss . Yelah kulit dah bersih sihat soo nak kulit putih gebuuu memang kejab jer bila skin dah sihat ! Vitamin Blossom C lebih mudah diambil . Hisap kemam sahaja dah putih, aaagituuuwwww
.
.
.
💁Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 untuk first batch sampai minggu ni tau tapi dah SOLD OUTTT ❗mihmihhh.. Dah kata khannn, sape nak booking awal with payment 💋 Sooo next stock untuk next batch dijangka awal bulan Oktober camtu. Sapa nak meh wassap kakeija sekarang ! .
.
.
💁Whatsapp +60175947267 💋
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c Glow & Shine ni untuk apa ya ❓ 😎
.
.
💁Ok2 meh sini sis nak story sikit, Vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat sangat untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit sunburn gelap dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan. .
.
.
💁Maksudnya cerah sekata, idok ler tang muka jer bagi cerah, tang tangan badan semua gelap.. sooo tak balance kan ❓ Vitamin C ni bagi kulit korang cerah putih gebu sekata gituuuu 😇 selain tu boleh jugak merawat masalah resdung tauuu 🤒
.
.
@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan clear toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes kes kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍badan pon rasa ringan, silap silap berat badan pon boleh turun tauuu..haaa bonusss laaa tu ! Bukan bagi kulit jer cantik siap pakej bagi slimmm sekali 😎
.
.
💁Kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau .
.
.
💁tapi jaga jaga ye , sis risauuu selepas koranggg view testimoni yang berlambak semakin cantik gebu ni confirm korang terus wasap & transfer payment kat kakeija heee sebab koranggg pon exsaited nak kulit cantik sihat jugak 😎 .
.
.
❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah sembelit, jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘
.
.
❗❗Okay Harga Retail Sebotol 💗 RM69.90 tak termasuk postage 💋
.
.
❗Harga Promosi Bulan September Special Sikit 💗 RM60 s/m | RM65 s/s + percuma postage untuk koranggggg 💋 Kalau beli 2, 3 botol vitamin c ni harga lagi extra jimat diskaun tauuuu 🤗 so boleh la share order ngan kakak, adik, mak or kengkawan kalau nak harga lagi save duit korangggg 😎
.
❇ Sebotol 30 biji ( sooo tahan sebulan )
.
.
🍒Order Whatsapp : +60175947267 .
.
#jangancopycaptionaku

💁MasyaAllah cantiknya Lady Boss Glow Shine @akma_abdullah selepas consume Vitamin Blossom C hampir 3 bulan. Semakin putih uolss . Yelah kulit dah bersih sihat soo nak kulit putih gebuuu memang kejab jer bila skin dah sihat ! Vitamin Blossom C lebih mudah diambil . Hisap kemam sahaja dah putih, aaagituuuwwww
.
.
.
💁Ibu mengandung dan wanita menyusu pun boleh ambil tau 😉 untuk first batch sampai minggu ni tau tapi dah SOLD OUTTT ❗mihmihhh.. Dah kata khannn, sape nak booking awal with payment 💋 Sooo next stock untuk next batch dijangka awal bulan Oktober camtu. Sapa nak meh wassap kakeija sekarang ! .
.
.
💁Whatsapp +60175947267 💋
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

📣COMIN SOOONNN ❗❗❗
.
.
🌼VITAMIN GLOW SHINE BLOSSOM C 🌼
.
.
💁 Okaylah sis story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and sebotol RM50 untuk 30biji. Untuk pengenalan yang terawal dapatkan vitamin ni Hq Glow Shine bagi free postage RM8💋
.
.
💁 Blossom C ni tablets gula gula tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm..suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌.
.
.
💁 KANDUNGAN GLOW SHINE BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
.
❇ KELEBIHAN BLOSSOM C ⤵.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan dengan lebih cepat
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒 Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒 Dari bahan bahan yang selamat dan natural

💁Sapa tak sabar ,sabar sangat dah nak dapatkan ' BABY ' baru by @akma_abdullah ni ❓Komenlah cikeddd 😝
.
.
.
💁 Okay yang pastinya , vitamin BLOSSOM C ni lebih powerful untuk kesan whitening . Sebab apa ❓ Sebab ianya mengandungi sakura extract , pearl powder , dan yeast extract ❗. .
.
.
💁Siapa dah pre order with payment seppp sikit 🤗 Untung nahhh awakkkk yang terawal dapatkan vitamin ni nanti 💋
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
.
.
.
#tolongjangancopycaptionaku

💁Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c Glow & Shine ni untuk apa ya ❓ 😎
.
.
💁Ok2 meh sini sis nak story sikit, Vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat sangat untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit sunburn gelap dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan. .
.
.
💁Maksudnya cerah sekata, idok ler tang muka jer bagi cerah, tang tangan badan semua gelap.. sooo tak balance kan ❓ Vitamin C ni bagi kulit korang cerah putih gebu sekata gituuuu 😇 selain tu boleh jugak merawat masalah resdung tauuu 🤒
.
.
@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan clear toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes kes kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍badan pon rasa ringan, silap silap berat badan pon boleh turun tauuu..haaa bonusss laaa tu ! Bukan bagi kulit jer cantik siap pakej bagi slimmm sekali 😎
.
.
💁Kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau .
.
.
.
💁tapi jaga jaga ye , sis risauuu selepas koranggg view testimoni yang berlambak semakin cantik gebu ni confirm korang terus wasap & transfer payment kat kakeija heee sebab koranggg pon exsaited nak kulit cantik sihat jugak 😎 .
.
.
❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah sembelit, jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘
.
.
❗❗Okay Harga Retail Sebotol 💗 RM69.90 tak termasuk postage 💋
.
.
❗Harga Promosi Bulan September Special Sikit 💗 RM60 s/m | RM65 s/s + percuma postage untuk koranggggg 💋 Kalau beli 2, 3 botol vitamin c ni harga lagi extra jimat diskaun tauuuu 🤗 so boleh la share order ngan kakak, adik, mak or kengkawan kalau nak harga lagi save duit korangggg 😎
.
❇ Sebotol 30 biji ( sooo tahan sebulan )
.
.
🍒Order Whatsapp : +60175947267 .
🍒Order Whatsapp : +60175947267 .
🍒Order Whatsapp : +60175947267.

📢📢📢📢📢📢📢📢📢
TOLONG BACA CAPTION YA ✌
.
.
.
💁Vitamin Blossom C, vitamin baru dah siap 💃🏻 sekarang dalam proses untuk untuk label kotak semua. InsyaAllah bulan depan ( Oktober 2017 ) baru kita lancarkan serentak 🤗 nanti pihak Hq Glow Shine umumkan tarikh tau 💋
.
.
.
💁Testimoni ❓Mestilah ada dear, ofkos Hq Glow Shine ada bagi tester, tapi bagi senyap senyap je untuk orang terpilih , sebabnya dah serik dah kes Hydra Glow Serum tu banyak pihak Hq bagi tester, last rasa 2 ke 3 orang jer yang bagi feedback, lain lain senyap seribuuu bahasa 😂
.
.
💁 So kalini malas dah nk buat macam tu, kita bagi tester untuk sesetgh orang yang terpilih yang dipercayai gituuuu 😎
.
.
.
💁 Okeh bab khasiat plak, pelis baca bagi faham ya 🤗 Vitamin Blossom C ni lebih kurang sama je khasiatnya dengan Vitamin c glow & shine , SAMA ❗cuma vitamin baru nanti extra kesan pencerahannya berganda ganda sebab ada serbuk mutiara, sebab ada extra kandungan pencerahan yg lain yang bagus untuk kulit dan beza sikit dengan yang lama cara makan semua.
.
.
.
💁 Vitamin c Glow Shine yang lama, ada yang susah sikit nak makan sebab kena telan terus, so untuk yang baru kita buat tablet isap2 kemam je..sedar sedar dah cantik aagituuuwww ❗ dan sesuai untuk yang tengah pregnant and menyusu baby ☺️ Okay kat sini clear tak ❓
.
.
.
💁 Keluar vitamin c yang baru, vitamin c yang lama jual lagi tak ❓ Ofkos jual Dear sebab vitamin c glow & shine dah ada pengguna yang setia, ada yang bertahun tak curang, dah ada yang serasi so kita tetap akan jual jugak macam biasa ☺️ Sooo dont worrry okeh ❗
.
.
.
Bab harga pulak ⤵
💃💃💃 Vitamin C Glow Shine ➡ RM60sm + free postage.
💃💃💃 Vitamin Blossom C ➡ RM50sm + free podtage .
.
.
💃Kedua duanya sebotol ada 30biji
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁Vitamin Blossom C, vitamin baru dah siap 💃🏻 sekarang dalam proses untuk untuk label kotak semua. InsyaAllah bulan depan kita lancarkan 🤗 nanti pihak Hq Glow Shine umumkan tarikh tau 💋
.
.
.
💁Testimoni ❓Mestilah ada dear, ofkos Hq Glow Shine ada bagi tester, tapi bagi senyap senyap je untuk orang terpilih , sebabnya dah serik dah kes Hydra Glow Serum tu banyak pihak Hq bagi tester, last rasa 2 ke 3 orang jer yang bagi feedback, lain lain senyap seribuuu bahasa 😂
.
.
💁 So kalini malas dah nk buat macam tu, kita bagi tester untuk sesetgh orang yang terpilih yang dipercayai gituuuu 😎
.
.
.
💁 Okeh bab khasiat plak, Vitamin Blossom C ni sama je dengan Vitamin c glow & shine ,cuma vitamin baru nanti extra kesan pencerahannya, sebab ada extra kandungan yang bagus untuk kulit dan beza dengan yang lama cara makan semua. Vitamin c Glow Shine yang lama, ada yang susah sikit nak makan sebab kena telan terus, so untuk yang baru kita buat tablet isap2 kemam je.. dan sesuai untuk yang tengah pregnant ☺️
.
.
.
💁 Keluar vitamin c yang baru, vitamin c yang lama jual lagi tak ❓ Ofkos jual Dear sebab vitamin c glow & shine dah ada pengguna yang setia, ada yang bertahun tak curang, dah ada yang serasi so kita tetap akan jual jugak macam biasa ☺️ Sooo dont worrry okeh ❗
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁FREE GIFT UNTUK KASTEMER KESAYANGAN GLOW SHINE @vitaminc_glowshine
.
.
.
💁 Okay sis nak bagitau ni dengan setiap 3 botol ke atas Vitamin C Glow & Shine atau beli Set Combo 3 item yang kakeija jual kat @vitaminc_glowshine ni korangggg layak laaa dapat paper beg Exsclusif Glow & Shine yang super CANTIK ni tau .😍
.
.
💁Beg ni sangat limited ya, siapa cepat dia punyaa aaa gituuuu.. Kalau abis , abis la tauuuu.. yang tak dapat nanti mohon jangan marah nahhhh 😎

💁Vitamin Blossom C, vitamin baru dah siap 💃🏻 sekarang dalam proses untuk untuk label kotak semua. InsyaAllah bulan depan kita lancarkan 🤗 nanti pihak Hq Glow Shine umumkan tarikh tau 💋
.
.
.
💁Testimoni ❓Mestilah ada dear, ofkos Hq Glow Shine ada bagi tester, tapi bagi senyap senyap je untuk orang terpilih , sebabnya dah serik dah kes Hydra Glow Serum tu banyak pihak Hq bagi tester, last rasa 2 ke 3 orang jer yang bagi feedback, lain lain senyap seribuuu bahasa 😂
.
.
💁 So kalini malas dah nk buat macam tu, kita bagi tester untuk sesetgh orang yang terpilih yang dipercayai gituuuu 😎
.
.
.
💁 Okeh bab khasiat plak, Vitamin Blossom C ni sama je dengan Vitamin c glow & shine ,cuma vitamin baru nanti extra kesan pencerahannya, sebab ada extra kandungan yang bagus untuk kulit dan beza dengan yang lama cara makan semua. Vitamin c Glow Shine yang lama, ada yang susah sikit nak makan sebab kena telan terus, so untuk yang baru kita buat tablet isap2 kemam je.. dan sesuai untuk yang tengah pregnant ☺️
.
.
.
💁 Keluar vitamin c yang baru, vitamin c yang lama jual lagi tak ❓ Ofkos jual Dear sebab vitamin c glow & shine dah ada pengguna yang setia, ada yang bertahun tak curang, dah ada yang serasi so kita tetap akan jual jugak macam biasa ☺️ Sooo dont worrry okeh ❗
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

💁Nahhhh hasil setelah 3 tahun consume @vitaminc_glowshine dan 3 bulan consume Glow Shine Blossom C 😍
.
.
💁Ehh Apa beza Vitamin C Glow Shine dengan Glow Shine Blossom C ❓
.
.
💁 Haa meh sini sis nak share sikit , khasiat sama saja cuma, Vitamin Glow Shine Blossom c ni lebih kepada untuk cerahkan kulit. Kesan pencerahan berganda gituuuu. Selain tu Glow Shine Blossom C ni versi kunyah kunyah perisa oren dan sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas 💋 Vitamin c ni sesuai la untuk koranggg yang malas nak telan bagai tuuu 😝
.
.
.
💁Okay dari segi bahan bahan and kandungannya kedua dua vitamin c ni of kos la ada beza. Setiap vitamin c ada kelebihannya tau, contoh macam vitamin c glow shine ni memang tinggi kandungan vitamin c, takda kolagen semua. More fokus untuk merawat kulit. So untuk resdung , berjerawat tegar tu sesuai sangat laaa.. 🤗
.
.
.
💁Untuk GS blossom c plak ada vitamin c, kolagen, sakura extract, pearl exctract dan yeast extract, so more fokus untuk mencerahkan kulit. So hat yang kulit takde masalah sangat tu better try vitamin c ni. So jelasssss ❓
.
.
.
💁 Jadi pilih la mana yang rasa sesuai dengan diri masing masing ☺️ Senang nak tanya pape wasap jer sis terus ❗Klik link wasap kat bio tu senang 😊

Okeh kakeija nak info sikit ❗
.
.
💁Untuk first batch Vitamin Blossom c yang baru ni ada kolagen tau . So , untuk sesiapa yang elergik dengan kolagen ,resdung takleh makan benda yang ada kolagen , boleh maintain consume Vitamin C Glow Shine na . Sebab VCGS takdak kolagen .
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

🌼VITAMIN BLOSSOM C🌼

Sabar sabar uolsss 💋 Vitamin Blossom C ni belum release lagi tauuu, amboi semangat ya korang serang wassap sis bertalu taluuu🤗 .
.
💁 Okaylah kakeija story sikit nah pasal vitamin c yang baru ni. Sebiji 1000mg and sebotol RM50 untuk 30biji. Untuk harga pengenalan nie, specialnya yang terawal order or dapatkan vitamin C ni Hq bagi postage RM8 free untuk semenajung Malaysia 💋
.
.
💁 Sekarang sis dah open untuk pre order sahaja . Maksudnya booking dengan bayaran. So anyone berhajat nak orderrr tu pastikan awakk seorang yang sangat penyabar tunggu stok sampai ya, takmau nanti push2 kakeija tanya bila nak pos 🤗 kalau nak senang tunggu je stok ready insyaAllah 25 September ni, bape minggu je lagi... 💋
.
.
.
💁 Blossom C ni tablets tau, perisa ala ala buah orange, masam masam manis gituuu. Cara nak amik pon senang jer, amik sebiji or 2 biji sehari dengan kunyah or hisap or kemamm..suka ati koranggg la 😝 Boleh diambil sebelum atau selepas makan, no problem 👌. Yang bestnya vitamin c ni ibu mengandung pon boleh amik tau, and kesan pencerahan lagi cepat ❗ Senang cakap blossom C ni fokus untuk cerah dengan cepat 💋
.
.
. 💁 KANDUNGAN BLOSSOM C.
.
✔ Vitamin C Extract Rosehip.
✔ Extract Yeast.
✔ Extract Sakura.
✔ Grape seed extract.
✔ Pearl powder
.
.
❇ KELEBIHAN BLOSSOM C ⤵.
🍒 Mencerahkan kulit muka dan badan
🍒 Merawat jerawat, parut parut dan kulit kusam
🍒 Membuang toksin dalam badan ( detox)
🍒Menjadikan kulit lembab, tegang dan halus
🍒Dari bahan bahan yang selamat dan natural
.
.
.
💁Nah nih instagram untuk khas update produk, testimomi & feedback Vitamin Blossom C , jemput follow ya 💋
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c
@glowshine_blossom.c

Most Popular Instagram Hashtags