#vitcmalaysia

MOST RECENT

TOLG JGN PERCAYA individu2 yg ckp nak putih mcm sy? sila PM. kalau die ikhlas bukan nak SCAM or cekik darah, die tak payah sruh dm, die akan bgtau produk ape. harga brape. ade sorg dah kena, brg low quality lowest dosage worth RM10 tapi makan sampai RM600 pastu lpas da jual, die snyap dan tiada guide dberikan pada customer ni. so jadilah pegguna bijak! survey dulu jgn pcaya individu acah famous ni claim die pkai produk sampai die jadi putih. cari seller yg terang2 tunjuk produk. lgi bagus cari yg ade tulis harga ya! #sayajualoriginal #whiteninginjectionoriginal #cindella #orientalplatinum #nanguang #nankuang #evgenisregeneration #evgenisdumovit #nc24 #bioswissbiocelergenstemcelloriginalmurahmalaysia #bioswissstemcell #forte #roche #laroscorbine #vitcmalaysia #bazarraya

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

Assalamualaikum, Selamat Pagi uolls. Jom try #tomatoskin Cantik je kulit lepas consume. Cantik bak bidadari kayangan😍😍 Harga
1 rm50
2 rm80
Belum masuk pos

Nak oder wasap miza www.wasap.my/60179665308

πŸ”₯ *LUVITZ - VITAMIN C + OREN + TOMATO*πŸ”₯ LUVITZΒ  Serbuk Kemam terbaik abad ini dgn campuran TOMATO & OREN & VITAMIN C dengan memberi kesan lebih pantas, lebih sedap dan lebih esklusif. .

Kenapa LUVITZ ?
βœ” Mudah kemam dan telan
βœ” Tidak perlu bancuh
βœ” Perisa oren ( tidak rasa ubat )
βœ” Tekstur serbuk halus
βœ” Kesan lebih pantas .

Kebaikan Luvitz

1. Mencerahkan tona tidak sekata
2. Merawat jerawat
3. Mengelak sembelit
4. Menghilangkan eyebag
5. Melembapkan kulit
6. Memudarkan jeragat
7. Menguatkan rambut
8. Mengatasi kulit berminyak .

Kuantiti :-
2gm x 20 sachets
Serbuk kemam. .

Siapa yang digalakkan mengambil LUVITZ?
Kanak - kanak πŸ‘Œ
Wanita hamil kandungan seawal dua bulan πŸ‘Œ
Ibu berpantang πŸ‘Œ
Lelaki dan wanita yang less confident πŸ‘Œ
Supermom yang superb busy tapi titikberatkan kecantikan dalaman πŸ‘Œ
Dan awak yang sayangkan diri sendiri πŸ‘Œ. .

Whatsapp πŸ‘‰ 017 966 5308
Whatsapp πŸ‘‰ 017 966 5308
Whatsapp πŸ‘‰ 017 966 5308

RM50

LUVITZ serbuk tomato oren dan vitamin c
INFO PRODUK ==========
- Bahan/Ingredients Utama, Tomato, Oren, Dextrose, Sorbitol, Flavor, Vitamin C
- 1 Kotak = 20 sachet (1sachet 2g)
- Makan sebelum sarapan / sebelum tidur
.
======================
RASA APA YE LUVITZ NI ?
======================
.
- Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )
.
. .
===============
KEBAIKAN LUVITZ
===============
[x] Mencerahkan tona tidak sekata
[x] Merawat jerawat
[x] Mengelak sembelit
[x] Menghilangkan eyebag
[x] Memudarkan jeragat
[x] Menguatkan rambut
[x] Mengatasi kulit berminyak
.
.
===========================
CARA PENGAMBILAN?
===========================
- 1 sachet sehari
- Tahan sebulan
.
PANTANG :
1. Elakkan makan sejurus / sebelum minum kafien Cth : Kopi, susu, teh, coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas
.
===========================
SLPS MINUM APA BELAKU DKT SIS ?
===========================
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - kulit akan jd cerah
- jerawat malu nak naik dh dkt muka
- badan bertenaga bila bangun pagi

#luvitz #luvitzmurah #luvitzmalaysiaori #serbukvitc #serbukvitaminc #tbhajim #santaijim #teamMieza #serbukvitaminmurah #serbuklemonpower #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlaking #peahqueen #peahqueenmurah #vitcmurah #vitcmalaysia #tipskulitcantik #bebasjerawat #kulitkusam #flawlesstanpamekap #bazarkecantikan #bazarpaknil #bazaronline #kosmetikonline #ajimaura #terapiinstagram #kuantan #gambang

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

RM50

LUVITZ serbuk tomato oren dan vitamin c
INFO PRODUK ==========
- Bahan/Ingredients Utama, Tomato, Oren, Dextrose, Sorbitol, Flavor, Vitamin C
- 1 Kotak = 20 sachet (1sachet 2g)
- Makan sebelum sarapan / sebelum tidur
.
======================
RASA APA YE LUVITZ NI ?
======================
.
- Rasa Oren & Berry ( Masam-masam manis )
.
. .
===============
KEBAIKAN LUVITZ
===============
[x] Mencerahkan tona tidak sekata
[x] Merawat jerawat
[x] Mengelak sembelit
[x] Menghilangkan eyebag
[x] Memudarkan jeragat
[x] Menguatkan rambut
[x] Mengatasi kulit berminyak
.
.
===========================
CARA PENGAMBILAN?
===========================
- 1 sachet sehari
- Tahan sebulan
.
PANTANG :
1. Elakkan makan sejurus / sebelum minum kafien Cth : Kopi, susu, teh, coklat
2. Elakkan LUVITZ terdedah kepada suhu panas
.
===========================
SLPS MINUM APA BELAKU DKT SIS ?
===========================
- Minggu pertama akan banyak melabur di toilet, hihi. - kulit akan jd cerah
- jerawat malu nak naik dh dkt muka
- badan bertenaga bila bangun pagi

#luvitz #luvitzpenang #luvitzpaka #luvitzmelaka #luvitzmurah #luvitzmalaysiaori #serbukvitc #serbukvitaminc #serbukvitaminmurah #serbuklemonpower #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlaking #peahqueen #peahqueenmurah #vitcmurah #vitcmalaysia #tipskulitcantik #bebasjerawat #kulitkusam #flawlesstanpamekap #bazarkecantikan #bazarpaknil #bazaronline #kosmetikonline

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

JERAWAT TERUK, PARUT DALAM DAN HITAM?
.
Perempuan ni ada masanya hormon tak stabil. Ada juga yang menghadapi masalah minyak berlebihan akibat jerawat.
.
Kalau pakai produk berchemical awal2 memang cantik lama2 bahagian dermis dan epidermis makin nipis masa tu kulit akan jadi makin sensitif, sampaikan merah menyala macam terbakar..
.
Vitamin C 1000mg with Rosehip dapat membantu mengatasi masalah macam ni, bahkan kulit pun makin cerah dan kurang berminyak. Parut jerawat yang dulu hitam2 sekarang dah merah, bkn terbakar tp pudar pulih jd pinky2 gitu. Tanpa ada penggelupasan yang berlaku jadi kulit tak akan nipis malah makin anjal. .
Vitamin C Rosehip mengandung 1000mg vitamin C dan 500mg rosehip yang tiada dalam vitamin C lain. Rosehip merupakan sumber vitamin C yang powerful dan tinggi antioksidan, sebab tu kesannya superb, inshaaAllah..
.
Kalau awak ada masalah macam sis ni atau kenal kawan2 yang ada masalah macam ni inform Ain, inshaaAllah Ain akan guide sampai berjaya 😍
.
πŸ“²013 3695956
#naturalflowertea #naturalfruittea #vitamincwithrosehip #rosebeautysoap #rosecoffeesoap #lavendergardensoap #teamiagent #dropshipwanted #vitcrosehip #vitamincmalaysia #suplementmalaysia #vitcrosehipmira #vitcmalaysia

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

PROMOSI VITAMIN C ROSEHIP
HINGGA 30 APRIL

VITAMIN C ROSEHIP

Rosehip merupakan raja segala vitamin C. Ia lebih berkesan dengan kadar vitamin C 60 kali ganda dari lemon. rosehip mudah diserap menjadikan ianya lebih berkesan.

SANGAT BERKESAN
🌸 Mengatasi masalah jerawat
🌸 Mencerahkan pigmentasi
🌸 Meratakan tona kulit tak sekata
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Memudarkan parut
🌸 Kaya antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imunisasi
🌸 Mengatasi selesema ringan

HARGA PROMOSI
1 botol RM50

2 botol RM90
Free 50g Teami Soap

3 botol RM130
Free 50g Teami Soap
Free 50g Teami Body Scrub

4 botol RM160
Free 50g Teami Soap
Free 50g Teami Body Scrub
Free 20g Rose + calendula tea

#vitcrosehip #vitcmalaysia #rosebudtea #flowertea #fruittea #rosetea #teatox #detox

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

Sold out!

READYSTOCK!

WISHTREND Pure Vitamin C 21.5 Advance Serum free 3pcs Natural Vitamin 21.5 Enhance Sheet Mask
RM100
Postage SM RM7 SS RM10

To order pls whatsapp +60192791658
#sayajual #barangkorea #sayajualbarangkorea #sayajualmekap #sayajualmekapkorea #makeupkorea #klairsmalaysia #beautywatermalaysia #skincaremalaysia #skincare #skincarekorea #wishtrendmalaysia #vitcmalaysia #fzhhskincare #fzhhklairs #fzhhwishtrend #fzhhvitc #fzhhreadystock

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

Both Vitamin C ni memang berhantuuuu πŸ‘»
Vitamin C Luvitz utk Dalaman
Viitamin C Serum Annona utk Luaran 😘

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA: >> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

#vitcpharma #vitamincpahang #vitcpahangpharma #vitcmurah #vitaminc #vitcmalaysia #pahangpharma #like4like #likes4likes #likeforlikesback
#follow4follow

FRESH FEEDBACK dari pengguna setia vitamin C dari tahun 2016 😘😘
kalau dah cuba vitamin c Allura, cnfrm x pandang vit c yg lain dh,sebab vitamin c allura is the best tau!

lebih berkesan,mudah,travel friendly dan sangat2 berbaloi

nak order?
watsap Lisha 😊
http://www.wasap.my/60107604700
http://www.wasap.my/60138449708
#vitamincdrink
#vitamincallura
#vitamincserbuk
#vitcberkesan
#vitcmalaysia
#vitcterbaik
#kulitberminyak
#kulitcerah
#kulitsihat
#kulitbermasalah
#kulitbeejerawat

Most Popular Instagram Hashtags