#vitchzbeauty

585 posts

TOP POSTS

Harini dah ambil #vitaminc belum??? Kalau pagi tadi tak sempat, tengah hari ni boleh ambil okey😉

ZILA 0145221069
#vitamincviral #vitchzbeauty #codkotabharu

:CANTIK:

Setiap orang ada sudut pandangan masing2 kan..kalau bagi kita nampak cantik, tak semestinya orang lain pun nampak cantik. Begitulah sebaliknya... Bagi zila sihat tubuh badan dan muka bebas jerawat itu dah cantik. Alhamdulillah. Bukan lah flawless licin berkilat. Tapi lebih baik dari dulu. Skin pun tak kusam dan badan tak lesu. Siapa pernah jumpa zila, itulah zila☺. Produk yang Zila jual bukanlah produk magic yer. Harini pakai esok licin berseri 😂. Please delete mindset macam tu❌ .Zila boleh tolong guide dan cadangkan apa yang terbaik. InsyaAllah...semuanya atas izin Allah❤

Nak zila guide boleh wasap zila okey 😉
www.wasap.my/60145221069
#vitchzbeauty
#ladyboss

Alhamdulillah, bukan sekadar dapat hilangkan jerawat ,masalah dalaman wanita pun dapat di atasi dengan #vitaminc allure beauty.
.
Ws 014-5221069 zila.
#vitchzbeauty
#allurebeauty

Morning Allure Beauty lover!
.
Minum 1 sachet untuk boost your energy okeyy. Kekal bertenaga sepanjang hari 😍😍
.
Zila 014-5221069.
#vitchzbeauty

Nampak tak apa tu??? Haa itula face mist buatan sendiri dengan mgunakan serbuk #vitaminc ❤. Semudah ABC 123 je😄
.
Caranya Letak air + serbuk vitaminC dalam botol spray then letak dlm peti sejuk bia sejuk sikit.❄❄ Boleh la spray dkt muka anytime and feel fresh!Tanpa sedar muka korang akan makin glowing tau ✌
.
Jangan percaya kalau belum cuba okey!
.
Zila 014-5221069.
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty

Kesemua produk Allure Beauty LULUS

1)KKM
2)Pusat Racun Negara
3)Lab Test, high of Vitamin C dan tiada barang terlarang.

Jadi kenapa perlu ragu2 untuk memilih Allure Beauty? Jadi lah pengguna yang bijak ye😘

Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty

Mya pinkish compact powder! Serius kecil2 cili padi compact powder nii...Berbaloi sbb memang tahan lama ☺

Yes bila pakai mampu merawat juga dengan adanya vitaminC dan vitaminE Jerawat yang naik slowly kecut dan kering.

Awak semua jangan percaya kalau belum cuba! Dah cuba repeat order itu pasti!

Zila➡ 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty
#codkotabharu
#pakaisambilmerawat

Selamat pagi😍
.
Macam biasa zila setiap pagi mesti siapkan minuman sihat #vitaminc nihh...PENTING tau.. sebab 💪 boost energy sepanjang hari..dan dapat membantu melawaskan perut kite😅 .
Jom cantik dan sihat dengan #allurebeauty vitaminC
Zila 014-5221069.
#vitchzbeauty
#agentkotabharu

Bagi awak yang ada masalah kurang minum air.. zila suggestkan letak satu sachet #vitaminc dalam botol feberet awak...minum bila haus dan bila dah habis refill dgn air masak dalam botol tu... Percaya lah, nanti awak semua akan rasa biasa untuk minum. Bukan minum saja2 tau...Tp minum package dgn vitamin..💪 Pilih la untuk sihat dan cantik❤
.
Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty

MOST RECENT

Vitamin C ni BEST SELLING produk tauu!

Siapa yang beli CONFIRM repeat order sebab kesan dia sangat sangat ohsemm.

ZILA 0145221069

#sayajualsayapakai
#ALLUREBEAUTY2017
#vitchzbeauty #codkotabharu #postage #vitcfeedback #vitamincviral #jomminumvitaminC

Harini dah ambil #vitaminc belum??? Kalau pagi tadi tak sempat, tengah hari ni boleh ambil okey😉

ZILA 0145221069
#vitamincviral #vitchzbeauty #codkotabharu

Mya pinkish compact powder! Serius kecil2 cili padi compact powder nii...Berbaloi sbb memang tahan lama ☺

Yes bila pakai mampu merawat juga dengan adanya vitaminC dan vitaminE Jerawat yang naik slowly kecut dan kering.

Awak semua jangan percaya kalau belum cuba! Dah cuba repeat order itu pasti!

Zila➡ 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty
#codkotabharu
#pakaisambilmerawat

Pagi ni dah minum vitamin c belum??? Jangan skip tau untuk dapatkan kesan yang optimum ❤

ZILA 0145221069

#vitamincviral #allurebeauty_official
#vitchzbeauty #jomminumvitaminC #pakaisambilmerawat #codkotabharu

Sekarang aliah nak share kelebihan #daycream allure beauty yang menjadi kegilaan ramai ni.
.
Saya boleh cakap, THE BEST DAY CREAM EVER gitewww.
.
Sebab...
.
Bila awak semua pakai, kulit dari biasa2 terus jadi glowing, natural putih dan flawless. Paling penting mampu merawat skin sekali 😉 #pakaisambilmerawat

Untuk sebarang order boleh watsap
0189018031
0189018031
0189018031
#sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #allurebeauty #vitchzbeauty#kulitcantiksehat #highlyrecomended#bazaarpaknil #codkotabharu#kulitsehat
#igshopmalaysia

Antara Simptom2 KEKURANGAN #vitaminc
Badan kita tak simpan atau hasilkan Vitamin c tau..Sebab itu pentingnya kita ambil vitaminc setiap hari.
Minum vitaminc #allurebeauty_official
Dah cukup untuk kuantiti sehari. Cepat dan mudah 😉

ZILA 0145221069
#vitamincviral
#vitchzbeauty
#codkotabharu
#dropshipwanted

COMPACT POWDER PALING LARIS!

Semua pakai compact powder pinkish mya ni MESTI jatuh cinta❤❤ Dan rasa tak menyesal beli.

ZILA 0145221069
#myafeedback #vitamincviral #codkotabharu #vitchzbeauty
#allurebeauty

Ada yang tanya #freshiefacialwash ni boleh tahan berapa lama?

Selalu satu box zila akan potong kpd 8 ketulan kecil...Untuk satu potongan macam dalam gambar ni zila guna boleh tahan dalam 2 minggu gituu tau.

Haaa bayangkan satu box tu boleh tahan brp lamaaaa....lagi satu sabun freshie ni tak mudah hancur yer kalau lama2 kena air..dan buihnya banyakk

Zila 0145221069
#freshiefeedback #dropshipwanted #codkotabharu #vitchzbeauty #allurebeauty_official

Pagi ni zila nak kongsi tentang day cream feberet nii😍

Bila setiap hari gunakan day cream ni, skin muka bukan jea glowing dan flawless.
Tapi Adanya vitaminc dan olive oil juga mampu merawat masalah skin tau❤. Kalau cuba sekali comfirm puas hati👍👍 ZILA➡ 0145221069
#vitamincviral #vitchzbeauty #sayajualproduk #sayajualsayapakai #allurebeauty_official #dropshipwanted #codkotabharu

Kalau korang ikut guide yang disarankan insyaAllah tak ada masalah

Bila ambil any suppliment, benda wajib adalah pengambilan air kosong secukupnya💧💧💧 So dari situ suppliment akan berfungsi dengan baik. Betul ke betul?? 😊

ZILA 0145221069
#vitamincviral #allurebeauty_official #vitchzbeauty #sayajualproduk #sayajualsayapakai #healty #beauty #dropshipwanted #codkotabharu #postage

Daily suppliment❤
Just ambil #vitaminc satu sachet setiap hari dah cukup dan bagus untuk kesihatan dan kecantikan😊

Senang kan???😉 Zila➡ 0145221069

#vitchzbeauty #vitamincviral #allurebeauty_official #codkotabharu #vitcfeedback

#freshiefacialwash nih tinggal SEKOTAK sahaja lagi dengan Zila 😅😅 So siapa cepat dia punya okey! Sabun muka selling fast nihh😍😍 Yang lambat kena tungguuu stock baru sampaiii 😛

Zila 0145221069
#freshiefeedback #jerawatbatu #codkotabharu #highlyrecommended #vitchzbeauty #vitamincviral

SET COMBO 2 box vitamin C RM100 only!! ✔GET DISCOUNT
✔GET REDEEM POINT
✔FREE POSTAGE SEM
✔FREE GIFT
✔FREE 2 SACHET VITC
✔FREE COACHING ✔FREE COD KOTA BHARU

Order ⤵
ZILA 0145221069 #vitchzbeauty #codkotabharu #allurebeauty
#vitcfeedback

SET COMBO 2 box vitamin C RM100 only!! ✔GET DISCOUNT
✔GET REDEEM POINT
✔FREE POSTAGE SEM
✔FREE GIFT
✔FREE 2 SACHET VITC
✔FREE COACHING ✔FREE COD KOTA BHARU

Order ⤵
ZILA 0145221069 #vitchzbeauty #codkotabharu #allurebeauty
#vitcfeedback

Bagi yang sukakan makeup yang light2 but nice and simple.. boleh try #myacompactpowder .

Muka akan nampak naturally pinkish2 tau❤❤ dap dap jew dah cantik 😘

Nak order boleh wasap Zila⤵
0145221069
#myafeedback #vitchzbeauty #codkotabharu #flawless

Sabun merawat!!! Antara hot item juga sabun ni.. setiap kali restock mesti licin.. Stock sabun freshie yang baru sampai pun dah makin susut tau dekat Zila ..so cecepat grab okey😉

ZILA 0145221069
#freshiefeedback #facialwash #highlyrecommended #jerawat #vitchzbeauty #codkotabharu #pakaisambilmerawat

Haa...lagi #vitcfeedback dari cik customer..masalah jerawat dah berkurang

Bonus lagi kulit dah semakin cerah..Alhamdulillah ❤

Nak order boleh wasap Zila
0145221069
#codkotabharu #sayajualsayapakai #vitchzbeauty #allurebeauty_official #dropshipwanted

[JATUH CINTA dengan MYA COMPACT POWDER]
.
Stock dekt zila pun dah tak banyak. Alhamdulillah, semua yang dah cube #myacompactpowder 110% puas hati.
.
Mane tidaknyaa, dah laa mesra wudhuk+effect pinkish+glowing+gebu+vit c dan e yang sangat tinggi.

ZILA 0145221069
#codkotabharu #vitchzbeauty #myafeedback #dropshipwanted #highlyrecommended

#vitaminc Allure beauty memang 100% daripada buah buahan tau.. tanpa bahan campuran dan perasa.

Kalau tak percaya boleh refer sijil khas yang membuktikan nya.

ZILA 0145221069
#vitamincviral #allurebeauty_official #vitchzbeauty #codkotabharu #naturalbeauty #detox

Most Popular Instagram Hashtags