[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitchzbeauty

649 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, bukan sekadar dapat hilangkan jerawat ,masalah dalaman wanita pun dapat di atasi dengan #vitaminc allure beauty.
.
Ws 014-5221069 zila.
#vitchzbeauty
#allurebeauty

Selamat pagi😍
.
Macam biasa zila setiap pagi mesti siapkan minuman sihat #vitaminc nihh...PENTING tau.. sebab πŸ’ͺ boost energy sepanjang hari..dan dapat membantu melawaskan perut kiteπŸ˜… .
Jom cantik dan sihat dengan #allurebeauty vitaminC
Zila 014-5221069.
#vitchzbeauty
#agentkotabharu

Bagi awak yang ada masalah kurang minum air.. zila suggestkan letak satu sachet #vitaminc dalam botol feberet awak...minum bila haus dan bila dah habis refill dgn air masak dalam botol tu... Percaya lah, nanti awak semua akan rasa biasa untuk minum. Bukan minum saja2 tau...Tp minum package dgn vitamin..πŸ’ͺ Pilih la untuk sihat dan cantik❀
.
Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty

Tengahari tadi tak boleh COD coz ada hal sikit..so petang ni zila COD dekat awak semua yerπŸ˜™. Yang postage dah selamat...nanti zila update tracking okey πŸ˜‰
.
Ada lagi yang nak join COD lagi??? Mai wasap zila skrg😁

Zila 014-5221069
#trustedseller
#agentkotabharu #vitchzbeauty

Selamat tengahari
.
Dah minum vitaminc belum tu? Sihat , cantik dan bertenaga dgn vitaminc okey πŸ˜‰

Zila 0145221069
#vitaminc #vitchzbeauty #sayajualsayapakai #misikebaboomsebelumraya

Korang mesti nak kulit cantik time raya nanti kan? Yela, nak berselfie wefie dengan family 😊

Kalau korang nk kulit cantik time raya, kena try Allure Beauty Vit C. Zila yakin korang mesti puas hati.

Tengok #vitcfeedback nie, customer kite bukan je kulit dh xde jerawat, muka pun makin berseri.

Baru la confident nak beraya nanti πŸ€—. Sempat lagi korang, sebab kesan #vitc boleh nmpk seawal 4hari tau. InshaAllah 😊

Zila 0145221069
#vitamincviral
#vitchzbeauty
#ALLUREBEAUTY2017

Mostly customer akan order pack combo terus sebab lebih jimat dan berbaloi❀❀
.
Dan bagi awak yang bru 1st time nak try #vitaminc ni di show kan beli 2 kotak terus... why??? Sebab 2 kotak tahan 2 bulan dan dalam tempoh itu la badan kita akan tunjuk kan tindak balas sama ada sesuai atau tidak produk yg bru awk consume tu.
.
2 kotak berapa hinggit??? RM80 SHJ! Free postage SEM
Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty

Assalamualaikum...Good morning! .
Kalau seharian guna produk #allurebeauty yang berasaskan #vitaminc ni secara konsisten pasti sihat dan cantik setiap hari ❀❀
.
Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu

KESAN VIT C ALLURE BEAUTY TIADA TANDINGAN.

Bukan nak cakap propa tau, memang dah terbukti. Ni testimoni yang 11 ribu +++ jadi cantik lepas amalkan #vitaminc

Jadi, jangan lupa dapatkan #vitaminc allure beauty. Benda wajib korang ambil setiap hari untuk jadi makin cantik.

Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#allurebeauty
#ALLUREBEAUTY2017

MOST RECENT

4 sachet skin dah makin putih!
Setiap orang berbeza tau. Mcm customer zila nie baru ambil utk masalah jerawat.

Tapi dapat bonus kulit sekali putih dengan amalkan vitc 😍

Nak dapatkan vitc boleh wasap zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeautyofficial #pakaisambilmerawat #sayajualproduk #vitcfeedback #vitchzbeauty #codkotabharu

Yeayyyy Lagi lagi dan lagiiii

Alhamdulillah so far customer yang dah try consume vitamin c drp Allure beauty ni pasti bagi feedback yg sngt positifπŸ‘

Lps tu siap repeat order tau..kalau tak bagus xkan lah repeat kan πŸ˜‰

Jadi bagi korang yg nak consume tp takut2 tue. Boleh wasap zila. Bia zila guide korang okey ❀

Zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #pakaisambilmerawat #vitaminc #vitchzbeauty #codkotabharu

Memang day cream nie ada peminat dia sendiri tau 😍

InsyaAllah bila setiap hari pakai jerawat yg berkampung pun boleh hilangπŸ‘

Stock day cream ni sangat limited tau. Jadi grab cepat sblm habis okeyπŸ˜‰

Zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #daycreamfeedback #vitchzbeauty #codkotabharu

Rahsia kulit kekal cantik dan glowing tanpa bahan kimia berbahaya πŸ‘

Perfect combination tau. Mya compact powder + day cream nie 😍😍 High vitc yang mampu merawat sekali kulit wajah ada dlm kedua2 produk❀

Jangan percaya selagi belum cuba!
Zila 0145221069
#myafeedback #daycreamfeedback #vitamincviral #vitchzbeauty #highlyrecomended #codkotabharu

Terkejut tak bila day cream ni bagi hasil yg terbaikk πŸ‘

Hanya guna day cream tanpa night cream pun okey tau...πŸ˜™ Memang siapa yg duk usha lama2 tu rugi sangattt...sbb stock dgn zila sangat limited tau.

Zila 0145221069 or click di bio πŸ˜‰

#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #codkotabharu #freepostage #daycreamfeedback #pakaisambilmerawat #vitchzbeauty

Bedak yang ada kandungan vitamin c Asli πŸ‹πŸŠ Sebab tu sambil pakai sambil merawat skin jugak tau. Muka akn nmpk glowing ploles gitew 😍😍 Nak dapatkan bedak compact rawat skin nie?? Boleh wasap zila 0145221069

Zila siap cover kos penghantaran lagi tauu 😚

#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #codkotabharu #pakaisambilmerawat #myafeedback #vitchzbeauty

Lagii feedback freshie facial wash 😍😍 Jadi bagi siapa yang mempunyai masalah kulit berminyak memang wajib cuba dan alami sendiri okey πŸ˜‰

Nak dapatkan freshie boleh wasap zila. Ready stock.

Zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #pakaisambilmerawat #codkotabharu #freepostage #vitchzbeauty

Day cream yang mampu merawat!

Betull kalau tak caye kena cuba sndiri okeh πŸ˜‰

Kandungan vit c dlm day cream ni mampu merawat kulit sekaligus πŸ’–

Jadi jom try...boleh wasap zila utk order 0145221069
#allurebeautykelantan #daycreamallurebeauty #vitchzbeauty #codkotabharu

❀ FAST ACTION FAST RESULT ❀

Zila 0145221069

Free Postage Sem Available!
Available COD ⬇
Kb mall, Aeon mall, Tesco, Wakaf che yeah, Kubang kerian, Lundang,Pasir tumboh @ kawasan sekitarnya!

#allurebeautykelantan
#vitchzbeauty #codkotabharu
#freepostage

❀ FAST ACTION FAST RESULT ❀

Zila 0145221069

Free Postage Sem Available!
Available COD ⬇
Kb mall, Aeon mall, Tesco, Wakaf che yeah, Kubang kerian, Lundang,Pasir tumboh @ kawasan sekitarnya!

#allurebeautykelantan
#vitchzbeauty #codkotabharu
#freepostage

Punca jerawat tumbuh disebabkan kulit berminyak yg menutupi pori2 di kulit muka.

Nak elakknjerawat mestilah singkirkan minyak2 yg berlebihan di muka kann... Freshie facial wash sabun muka yg direka khas utk mgatasi kedua2 masalah tue.

Jom say No! to kulit berminyak.

Zila 0145221069

#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #pakaisambilmerawat #kulitberminyak #vitchzbeauty #freshiefeedback #codkotabharu

Katakan TIDAK pada Jerawattt

Masalah muka yang paling takut ialah Jerawatttt 😣

Jadi zila suggest jom sama2 amalkan #vitaminc ni.. insyaAllah jerawat2 segan nak tumbuhπŸ˜‰

Zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #pakaisambilmerawat #vitcfeedback #sayajualproduk #vitchzbeauty #codkotabharu

Pure Vitamin C Powder

Tanpa gula
Tanpa pewarna
Tanpa perisa

100% ASLI!

Nak order?
Wasap zila 0145221069

#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #codkotabharu #vitaminc #vitcfeedback #vitchzbeauty #pakaisambilmerawat

Minum vitamin c ni badan rasa cergas 😊

Bukan masalah jerawat dan parut jerawat jea selesai tau.
Masalah tubuh badan kurang bertenaga pun settle!

Nak order cepat wasap zila 0145221069

#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #freepostage #freegift #vitamincviral #vitchzbeauty #codkotabharu

[VITAMIN C UNTUK WANITA BERPANTANG]

Yurpp... vitamin c sangat sesuai bagi wanita yang hamil dan ibu berpantang.
Betul apa yg cik customer bgtau yang vitamin c adalah "ibu" kpd segala vitamin.

Tambahan kalau amalkan vitamin c Allure beauty 100% Asli πŸ‘

Nak order wasap zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #pakaisambilmerawat #vitamincviral #codkotabharu #vitchzbeauty

Alhamdulillah...asbab amalkan vitamin c. Kulit muka semakin cerah πŸ’“

Makin berseri2 muka cik customer ni 😊

Korang tak nak ke macam ni?
Boleh wasap zila oke untuk pertanyaan
Zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #freepostage #codkotabharu #vitchzbeauty #vitcfeedback

Sabun #freshiefacialwash nihh memang TERBAIKK untuk masalah kulit muka berminyak

Tak percaya??? Kena cuba lah dulu. Jangan menyesal kalau lambat cuba tau πŸ˜‰

Zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #freepostage #freshiefeedback #vitchzbeauty #kulitberminyak #codkotabharu

Makin berpeluh makin cantik! Muka pun nampak pink dan flawless jea 😘

Siapa nak make up yang simple tetapi cantik flawless boleh cuba #myacompactpowder .
Nak order?? Boleeh wasap zila 0145221069

#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #pakaisambilmerawat #myafeedback #vitchzbeauty #sayajualproduk #freepostage #codkotabharu

Selain merawat. #myacompactpowder ni boleh berikan effect pinkish tau.

Secara semulajadi skin akan nampak pinkish2 ala2 korea 😍 Nak tahu effect pinkish yang ohsem ni kena lah alaminya sendiri πŸ˜‰

Nak order boleh wasap
zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #myafeedback #vitchzbeauty #pakaisambilmerawat #vitamincviral #freepostage #codkotabharu

Most Popular Instagram Hashtags