#vitchzbeauty

544 posts

TOP POSTS

DALAM 1 KOTAK ADA BERAPA SACHET?
.
Setiap kotak #vitaminc ni mengandungi 30 sachet +free 2 sachet ๐Ÿ˜˜.
.
#vitchzbeauty
#allurebeauty
Zila 014-5221069.

Korang mesti nak kulit cantik time raya nanti kan? Yela, nak berselfie wefie dengan family ๐Ÿ˜Š

Kalau korang nk kulit cantik time raya, kena try Allure Beauty Vit C. Zila yakin korang mesti puas hati.

Tengok #vitcfeedback nie, customer kite bukan je kulit dh xde jerawat, muka pun makin berseri.

Baru la confident nak beraya nanti ๐Ÿค—. Sempat lagi korang, sebab kesan #vitc boleh nmpk seawal 4hari tau. InshaAllah ๐Ÿ˜Š

Zila 0145221069
#vitamincviral
#vitchzbeauty
#ALLUREBEAUTY2017

POSTAGE DAN COD AVAILABLE

Nak join postage dan #codkotabharu esok boleh watsap zila okey๐Ÿ˜‰

Payment before 12.00tghari join postage hari yang sama.

Zila 0145221069
#vitaminc #freshiefacialwash #myacompactpowder #vitchzbeauty #codkotabharu

MAKE UP ARTIS pun guna mya pinkish compact powder tauu!
.
Siapa lagi belum cuba mya ni? Seriusly, zila rasa awak rugi sangat. Sebab awak takkan jumpa compact powder sebest mya ni.
.
Betul. Dah la boleh MERAWAT sekali skin. Tersangat best lahhh!
.
Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#myafeedback

Morning! Zila nak bagitahu so far yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat pakai sabun #freshiefacialwash ni memang puas hati.
.
Dan pada yang ragu2 betul ke elok sabun ni? Zila sertakan siap2 KKM NUMBER. .
Saja nak bagitahu, sabun ni lulus kkm tau. Sebelum di keluarkan lagi KKM dah approved dan ia selamat di gunakan.
.
Untuk order boleh contact zila 0145221069
#freshiefeedback
#vitchzbeauty
#codkotabharu
#ALLUREBEAUTY2017

Selamat tengahari
.
Dah minum vitaminc belum tu? Sihat , cantik dan bertenaga dgn vitaminc okey ๐Ÿ˜‰

Zila 0145221069
#vitaminc #vitchzbeauty #sayajualsayapakai #misikebaboomsebelumraya

Selamat tengahari! Dari awak semua beli satu satu buah sebab nak dapatkan kulit yang cantik, zila sarankan lebih baik awak semua amalkan 1 botol vitaminc sahaja. .
Sebab sebotol #vitaminc Allure Beauty ni dah terkandung semua jenis buah.
.
Mudah kan?? Apa tunggu lagi jom order sekarang. Watsap zila 014-5221069.
#vitchzbeauty
#allurebeauty

Alhamdulillah, bukan sekadar dapat hilangkan jerawat ,masalah dalaman wanita pun dapat di atasi dengan #vitaminc allure beauty.
.
Ws 014-5221069 zila.
#vitchzbeauty
#allurebeauty

Selamat pagi๐Ÿ˜
.
Macam biasa zila setiap pagi mesti siapkan minuman sihat #vitaminc nihh...PENTING tau.. sebab ๐Ÿ’ช boost energy sepanjang hari..dan dapat membantu melawaskan perut kite๐Ÿ˜… .
Jom cantik dan sihat dengan #allurebeauty vitaminC
Zila 014-5221069.
#vitchzbeauty
#agentkotabharu

MOST RECENT

Cik Customer ni sampai marah sangat sebab hasilkan produk yang BAGUS gilaa macam ni.

Yang nak berdetox tu boleh try juga ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™#vitaminc ni bukan untuk cantik saja tau. Malah banyak manfaat untuk kesihatan juga. Cantik luar cantik dalam ๐Ÿ˜‰

ZILA 0145221069
#vitcfeedback
#vitchzbeauty
#sayajualsayapakai #healty #beauty
#ALLUREBEAUTY2017

Haaa....siapa yang ada naik cik J tu jangan gatal2 tangan nak picit2 tau..nanti makin teruk pula jadinya.. Nak mudah?? Consume #vitaminc insyaAllah cepat jea cik J tu kecut ๐Ÿ˜‰

ZILA 0145221069
#vitchzbeauty #sayajualsayapakai #jerawat #highlyrecommend #codkotabharu

MAKE UP ARTIS pun guna mya pinkish compact powder tauu!
.
Siapa lagi belum cuba mya ni? Seriusly, zila rasa awak rugi sangat. Sebab awak takkan jumpa compact powder sebest mya ni.
.
Betul. Dah la boleh MERAWAT sekali skin. Tersangat best lahhh!
.
Zila 014-5221069
#vitchzbeauty
#agentkotabharu
#myafeedback

POSTAGE DAN COD AVAILABLE

Nak join postage dan #codkotabharu esok boleh watsap zila okey๐Ÿ˜‰

Payment before 12.00tghari join postage hari yang sama.

Zila 0145221069
#vitaminc #freshiefacialwash #myacompactpowder #vitchzbeauty #codkotabharu

Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜
.
Awal2 lagi Zila nak belanja hot testimoni dari cik customer niii๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Baru 1st time try consume #vitaminc untuk atasi masalah jerawat...kulit dah tak berminyak, nampak bersih dan dapat sekali BONUS skin makin putih tau โค
.
Tak percaya?? Jom try sendiri๐Ÿ˜‰ Boleh watsap Zila
Zila 0145221069
#vitaminc
#highlyrecommend #codkotabharu #sayajualsayapakai #vitchzbeauty

Assalamualaikum๐Ÿ’–

Bagi yang belum pernah try #vitaminc ni mesti tertanya2 macam mana rupanya kan??? Betul ke serbuk??? Okey meh Zila belanja gambar #vitamincviral ni.. Betul vitaminc dalam bentuk SERBUK tau. Dan atas sudu tu amount utk satu sachet ๐Ÿ˜‰. Halus dan mudah larut.

Nak tahu lebih details?? Watsap zila 0145221069

#vitamincviral #vitchzbeauty #sayajualsayapakai #pakaisambilmerawat #vitcfeedback #codkotabharu #highlyrecomended

Morning! Zila nak bagitahu so far yang ada masalah kulit berminyak dan jerawat pakai sabun #freshiefacialwash ni memang puas hati.
.
Dan pada yang ragu2 betul ke elok sabun ni? Zila sertakan siap2 KKM NUMBER. .
Saja nak bagitahu, sabun ni lulus kkm tau. Sebelum di keluarkan lagi KKM dah approved dan ia selamat di gunakan.
.
Untuk order boleh contact zila 0145221069
#freshiefeedback
#vitchzbeauty
#codkotabharu
#ALLUREBEAUTY2017

Assalamualaikum & selamat pagi โค
#vitchzbeauty #sharingiscaring

Rahsia kulit kekal cantik dan glowing tanpa bahan kimia berbahaya...
.
.
.
Mya compact powder + day cream lah rahsia nyaaa... Perfect combination tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜. High vitc yang mampu merawat sekali kulit wajah.
.
Jangan percaya selagi belum cuba!
Zila 0145221069
#myafeedback #daycreamfeedback #vitamincviral #vitchzbeauty #highlyrecomended #codkotabharu

Happy lunch!! Makan apa korang tgh hari ni?? Ke ada yang nak pegi makan dekat open house tuuu....
.
Tapi sebelum tu jangan lupa pakai #myacompactpowder dengan #daycream okey๐Ÿ˜‰
.
Pakai sambil merawat giteww
Zila 0145221069
#vitchzbeauty #vitamincviral #myafeedback #daycreamfeedback #sayajualsayapakai #highlyrecomended #naturalbeauty

Assalamualaikum dan selamat pagi ๐Ÿ˜„
.
Dah ambil vitaminc belum pagi ni??? Zila dah ambil untuk kekalkan tenaga sepanjang harini ๐Ÿ˜
.
Dan ada lagi tak nak selit postage dan #codkotabharu ? Sebab #vitamincviral ni tinggal ni jea yang ready stock tau๐Ÿ˜‰. Before pukul 12 tghari ni join postage harini okeyโค

Zila 014522169
#vitchzbeauty #highlyrecomended #sayajualsayapakai #vitcfeedback #pakaisambilmerawat #trustedseller

Selesai sesi coaching dengan Leader untuk malam ni โค
#vitchzbeauty
#teamalluremasyuk

Itu lah kehebatan #vitaminc allure beauty. All IN ONE๐Ÿ˜Š
.
Cantik pun dapat, kesihatan terjaga pun dapat.
.
Sebab tuh #vitaminc allure beauty BEST SELLING. Restock je mesti habis๐Ÿ˜Š
.
Baik awak order cepat cepat. nanti habis jangan nangis tepi bucu katil pulak eh๐Ÿ˜Š

ZILA 0145221069
#vitamincviral
#vitchzbeauty #highlyrecomended #healty #beauty #codkotabharu #vitcfeedback #ALLUREBEAUTY2017

Morning ๐Ÿ˜
.
Nak bagitahu korang ni yang #daycream dengan Zila limited stock. Tinggal 4 UNIT jea lagiii. Dkt Hq pun dah out stock okey ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต
.
Siapa nak cecepat watsap Zila. Nanti dah habis jangan menyesal yer๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Zila 0145221069
#daycreamallurebeauty #daycreamfeedback #vitamincviral #highlyrecomended #vitchzbeauty #sayajualsayapakai #codkotabharu #glowing

Hi!!!
.
Ada lagi tak yang tercari2 suppliment yang bagus untuk seluruh tubuh badan??? .
Hanya dengan SATU produk tapi manfaat untuk seluruh tubuh badan of coz lah #vitaminc Allure beauty๐Ÿ˜™
.
Tak payah makan banyak2 jenis suppliment๐Ÿ˜‚. Zila 0145221069
#vitamincviral #highlyrecomended #vitcfeedback #vitchzbeauty #sayajualsayapakai #codkotabharu

Hi Allure lover!
.
Ada lagi tak yang nak join postage esok??? Selit order sebelum pukul 12 tghari esok join postage esok yer๐Ÿ˜Š
.
Stock dengan Zila pun dah tak banyak ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Bayar dulu dapat dulu ๐Ÿ˜
.
Zila 0145221069
#codkotabharu #vitamincviral #vitchzbeauty #highlyrecomended #sayajualsayapakai #glowing #healty #healing

Siapa lagi yang belum cuba sabun muka dari Allure Beauty?
.
Sabun muka ni memang bila pakai skin akan rasa fresh gila, rasa semua kekotoran hilang lepas cuci.
.
Senang cerita puas hati la. Sekali dah cuba, pasti tak tukar jenama lain dah ๐Ÿ˜˜

ZILA 0145221069
#vitamincviral
#vitchzbeauty
#ALLUREBEAUTY2017
#freshiefacialwash #freshiefeedback #vitcfeedback

Nak tahu apa kandungan DAY CREAM ALLURE BEAUTY??
.
๐Ÿ’œ Vitamin C
๐Ÿ’œ Glycerine
๐Ÿ’œ Olive Oil
๐Ÿ’œ UV Whiteng
๐Ÿ’œ SPF 50

Zila 0145221069
#daycreamfeedback #highlyrecomended #allurebeauty_official #calacarakotabharu #vitamincviral #vitchzbeauty #glowing

Most Popular Instagram Hashtags