#vitcglownshine

3312 posts

TOP POSTS

Selamat pagi semua.. harini nak cerita berita tak best sikit.. Vit c glow & shine dah ada yg cuba2 nak tiru sebijik, tak tahan botol lebih kurang, stiker label lebih kurang dan copy 100% khasiat vit dan ayat2 cara makan,😱 .
.

Wowww.. tau tak cara makan tu semua dari pengalaman Akma sendiri makan dan hasil kajian Akma sendiri pasal vit c glow & shine ni.. senang2 orang copy pastu claim untuk produk dorang.. so nampak sangat menjual tak ikhlas.. tak kaji pon barang yang dijual tu.. tau jual jelah ye 😏 .
.

Jadi hati2 la uolss kalau ada orang yang mengaku produk sama, tumpang nama dan jugak botol label hampir sama.. stiker kami tak pernah tukar.. tetap macam tu belang2 dia.. yang penting ada kotak ada logo GLOW & SHINE.. nak selamat belilah dengan stokis , agent2 sah.. .
.

Hati2 tau copycat ni memang.. tak dapat tiru 100% tiru sikit2 pon jadilah.. malas usaha nak bangunkan brand sendiri atas nama sendiri.. nak jugak menumpang nama orang.. nak kaya cepat tapi hasil dia macam mana belakang kira.. .
.

Sebab tu kami sapa je yang mengaku beli vit c glow & shine tapi tak ada rekod jual beli kami akan tanya beli mana semua dulu.. ramai yang suka ambil kesempatan makan produk lain kononnya sama vit c jugak tapi nak kami guide.. .
.

Maaf la ye.. kami hanya guide pengguna vit c glow & shine.. agent2 semua dah diajar untuk guide uolss.. jadi apa2 senang beli dengan agent yang sah dan ada apa2 pertanyaan boleh terus tanya agent tu.. Untuk copycat tu, takpa teruskan lah berniaga guna hasil usaha orang mula dari bawah susah payah dari bawah. kita nak bisnes lama dan cari rezeki yang keberkatan untuk anak2 kan... Apa pon Allah ada untuk membalas perbuatan anda.. ❀

#glownshine
#vitcglownshine

Morning. Assalamualaikum..😍😘 Jom cantik dan sihat sama2.. Semestinya dgn Vit C Glow & Shine..πŸ’–πŸ’–πŸ’– #vitcglownshine
#supplements
#sihatdancantik
#sihat
#cantik

Bestnya bila dapat whatsapp dari customer kita sendiri... hati berbunga2 je bila diaorg cakap vit c glow n shine banyak kesannya... #testimoniglownshine
#happysangatdapatkongsi
#VitCGlownShine

Pm atie 0107838599

MAMPUKAN ANDA TELAN 14 BIJI BUAH OREN SETIAP HARI??? OMG.. OMG.. OMG.. 😱 😱 .
.
Tahukah anda Buah Oren mampu merawat & mencerahkan kulit?? ---------------------------------
.
Yee.. Jawapannya memang BETULπŸ˜„
Buah oren sebenarnya mampu merawat masalah kulit dan juga merawat masalah jerawat dan dalam masa yg sama mencerahkan seluruh badan..
.
.
Tetapi!!! Mampukah anda telan 14 biji buah oren sehari?? Kemungkinan sehari je la anda mampu makan itu pun tak cukup 14 biji kan??
Okey!! Senang jew korang blh dapatkan #VitCGlowNShine dengan sebiji vit ibarat 14 biji buah oren anda makan..so simple setiap hari telan sebiji vit pun dah cukup 😊😊
.
.
Jom dapatkan #Vit_C_Glow_N_Shine sekarang
www.wasap.my/60199359401
www.wasap.my/60199359401
www.wasap.my/60199359401
.
Dan dapatkan Vit C Glow & Shine dengan stokis2, agent2, dan dropship yang sah sahaja😍

Hai semua...
nk dptkan semua prod akk jual..jgn malu2 wasap akk hokayyyπŸ˜€
Harga mampu milik lg
.
.
#VitcGlowNShine rm60 Free postage
#HydraGlowSerum rm55 Free postage
#BabyGlowFoundation rm29 exc pos
.
.
πŸ“²0129435148
#StokisNSembilan Vitc Glow & Shine
#AgentSeremban Hydra Glow Serum
#AgentSeremban BabyGlow Foundation

Hari raya dah dekat u'ollsss..jom cantik dengan Vitamin C Glow & Shine 😍😍😍
Sekarang bukan mimpi
Kulit dah macam kulit baby
Lembut dan bersih jerπŸ˜€

Rahsianya dah tentulah konsisten dengan #VitCglownShine☺☺☺ Berminat wasapp 0172591912

#Vitcglownshine
#teamila
#Cod : Petaling jaya & Kl
#Posseluruhmalaysia

Wah wah wah
Satu keluarga makan #vitcglownshine. Produk bagus, mesti wajib kongsi bersama. Patut la semua cun2 belaka.
☝☝

Tq dik akma founder #vitcglownshine sudi dtg beraya kat umah..😘😘
.
Yg berminat dgn vitC Glow N Shine.. Bleh wssp kak 0179185724 k..❀
.
.
#Readystock #MMBeauty

MOST RECENT

Vitamin C Ori England πŸ‡¬πŸ‡§
RM47
.
Tak termasuk postage
.
🌸 kulit jadi cerah
🌸 cegah demam
🌸 muka flawless & bersih
🌸 kurangkan stress
🌸 rawat masalah resdung, jerawat, jeragat, kulit kusam
.
#sayajual #sayajualmurah #vitcmurah #vitcglownshine #vitamincantik #byieydamy

Vitamin C Ori England πŸ‡¬πŸ‡§
RM47
.
Tak termasuk postage
.
🌸 kulit jadi cerah
🌸 cegah demam
🌸 muka flawless & bersih
🌸 kurangkan stress
🌸 rawat masalah resdung, jerawat, jeragat, kulit kusam
.
#sayajual #sayajualmurah #vitcmurah #vitcglownshine #vitamincantik #byieydamy

Vitamin C Ori England πŸ‡¬πŸ‡§
RM47
.
Tak termasuk postage
.
🌸 kulit jadi cerah
🌸 cegah demam
🌸 muka flawless & bersih
🌸 kurangkan stress
🌸 rawat masalah resdung, jerawat, jeragat, kulit kusam
.
#sayajual #sayajualmurah #vitcmurah #vitcglownshine #vitamincantik #byieydamy

❗Kakeija nak tanya nih, Ibu ibu semua mesti pernah rasa kan, badan cepat nauu rasa letih, padahal baru buat kerja sikit jer, kulit pulak semakin kusam, jerawat pulak suka datang bertandang dan kulit bersisik kering 😭 Itu belum lagi rambut berguguran bukan main banyak.
.
.
.
❗Jangan risau tauu , apa kata momiess cuba dulu sebotol vitamin c nih, insyaAllah akan repeat order sebab 99% akan nampak kesan. Vitamin C Glow Shine ni dah membantu ramai ibu ibu kekal sihat dari dalam dan fresh serta cantik glowing glowing aje selalu.
.
.
.
❗InsyaAllah momies yang consume vitamin c ni dalam sama yg sama breastfeed baby tu membantu banyakkan susu ibu jugak tauu... yang penting takmo stress okeh ! .
.
.
.
❗Jomla selesaikan masalah awak sekarang . Whatsapp kakeija ya πŸ“² +60175947267 .

Morning. Assalamualaikum..😍😘 Jom cantik dan sihat sama2.. Semestinya dgn Vit C Glow & Shine..πŸ’–πŸ’–πŸ’– #vitcglownshine
#supplements
#sihatdancantik
#sihat
#cantik

Morning. Assalamualaikum..😍😘 Jom cantik dan sihat sama2.. Semestinya dgn Vit C Glow & Shine..πŸ’–πŸ’–πŸ’– #vitcglownshine
#supplements
#sihatdancantik
#sihat
#cantik

Morning. Assalamualaikum..😍😘 Jom cantik dan sihat sama2.. Semestinya dgn Vit C Glow & Shine..πŸ’–πŸ’–πŸ’– #vitcglownshine
#supplements
#sihatdancantik
#sihat
#cantik

TESTIMONI LELAKI GLOW & SHINE..πŸ˜πŸ˜πŸ‘‡πŸ‘‡ SAPA KATA ORG PEREMPUAN JE PANDAI JAGA KULIT ?
ORANG LELAKI PUN TAU.. JERAWAT2 AKIBAT RESDUNG YG BESAR DAN BERNANAH TIADA LAGI SELEPAS CONSUME GLOW & SHINE..πŸ‘πŸ˜€ BERMINAT ?
WASSAP KAK UNA YE. 😘
πŸ“² 019-8124265

#glownshine
#vitcglownshine
#supplements
#sihat
#CANTIK
#sihatdancantik
#seluruhbadan

TESTIMONI LELAKI GLOW & SHINE..πŸ˜πŸ˜πŸ‘‡πŸ‘‡ SAPA KATA ORG PEREMPUAN JE PANDAI JAGA KULIT ?
ORANG LELAKI PUN TAU.. JERAWAT2 AKIBAT RESDUNG YG BESAR DAN BERNANAH TIADA LAGI SELEPAS CONSUME GLOW & SHINE..πŸ‘πŸ˜€ BERMINAT ?
WASSAP KAK UNA YE. 😘
πŸ“² 019-8124265

#glownshine
#vitcglownshine
#supplements
#sihat
#CANTIK
#sihatdancantik
#seluruhbadan

TESTIMONI LELAKI GLOW & SHINE..πŸ˜πŸ˜πŸ‘‡πŸ‘‡ SAPA KATA ORG PEREMPUAN JE PANDAI JAGA KULIT ?
ORANG LELAKI PUN TAU.. JERAWAT2 AKIBAT RESDUNG YG BESAR DAN BERNANAH TIADA LAGI SELEPAS CONSUME GLOW & SHINE..πŸ‘πŸ˜€ BERMINAT ?
WASSAP KAK UNA YE. 😘
πŸ“² 019-8124265

#glownshine
#vitcglownshine
#supplements
#sihat
#CANTIK
#sihatdancantik
#seluruhbadan

Nak kulit cantik sihat berseri meh cuba vit c glow & shine.. macam2 khasiat2 dia jom baca khasiat di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ KHASIAT:
1.Tiada lagi mslh kulit gelap, kusam dan tidak berseri
2.Kulit bersinar dan cerah berseri
3.Menghilangkan tanda2 Penuaan
4.Menyelasaikan masalah parut
5.Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
6.Membuang toksik dlm badan
7.Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
8.Melembabkan kulit
Anti-Oxidant
9.Kulit lebih tegang, Licin dan halus
10.boleh merawat resdung ❀❀❀ Cepat grab sebelum tamat promosi 😎

WhatssAp 016-9445506 (Ana)
WhatssAp 016-9445506 (Ana)
WhatssAp 016-9445506 (Ana)
.
.
#igmalaysiamurah #igniaga #igshopmalaysia #igmalaysia #bazaaronline #bazaarkecantikan #bazarkaratjb #vitc #supplement #vitcglownshine #glownshine #vitcglownshinebyakmaabdullah #anakjatitaiping #ugreview #merawatkulit #masalahjeragat #jerawatbatu #parutjerawat #periodtakstabil #ibumenyusu #menurunkanberatbadan

Kita cantik bukan ntk sesiapa tp untuk kepuasan diri sendiri kan girls ? πŸ˜… RM60 Sebotol sekarang promo RM55 bagi ssesiap birthday bulan July tau 😍 Yg bukan birthday bulan July promo ntk 2 botol RM105 harga biasa RM115 banyak kan less ?? Promo sah sehingga 31 July 2017 !
Cepat grab sebelum tamat promosi 😎

WhatssAp 016-9445506 (Ana)
WhatssAp 016-9445506 (Ana)
WhatssAp 016-9445506 (Ana)
.
.
#igmalaysiamurah #igniaga #igshopmalaysia #igmalaysia #bazaaronline #bazaarkecantikan #bazarkaratjb #vitc #supplement #vitcglownshine #glownshine #vitcglownshinebyakmaabdullah #anakjatitaiping #ugreview #merawatkulit #masalahjeragat #jerawatbatu #parutjerawat #peeiodtakstabil #ibumenyusu #menurunkanberatbadan

❗Kakeija nak tanya nih, Ibu ibu semua mesti pernah rasa kan, badan cepat nauu rasa letih, padahal baru buat kerja sikit jer, kulit pulak semakin kusam, jerawat pulak suka datang bertandang dan kulit bersisik kering 😭 Itu belum lagi rambut berguguran bukan main banyak.
.
.
.
❗Jangan risau tauu , apa kata momiess cuba dulu sebotol vitamin c nih, insyaAllah akan repeat order sebab 99% akan nampak kesan. Vitamin C Glow Shine ni dah membantu ramai ibu ibu kekal sihat dari dalam dan fresh serta cantik glowing glowing aje selalu.
.
.
.
❗InsyaAllah momies yang consume vitamin c ni dalam sama yg sama breastfeed baby tu membantu banyakkan susu ibu jugak tauu... yang penting takmo stress okeh ! .
.
.
.
❗Jomla selesaikan masalah awak sekarang . Whatsapp kakeija ya πŸ“² +60175947267 .

Morning semua..😍😘 #vitcglownshine
#supplements
#sihat
#cantik

Morning semua..😍😘 #vitcglownshine
#supplements
#sihat
#cantik

Morning semua..😍😘 #vitcglownshine
#supplements
#sihat
#cantik

Penangan vit c glow & shine, yeayyy.. sebotol lebih makan nampak tak kulit tangan makin elok bersih dah.. tu kata vit c glow & shine bagus untuk merawat kulit sebab ada vitamin c tau.. bukan untuk merawat masalah kat muka je.. satu badan pon boleh.. Cepat2 sapa nak order
Whatsapp kak una
πŸ“² 019-8124265

#vitcglownshine
#supplements
#sihat
#cantik
#glownshineterbaik

Penangan vit c glow & shine, yeayyy.. sebotol lebih makan nampak tak kulit tangan makin elok bersih dah.. tu kata vit c glow & shine bagus untuk merawat kulit sebab ada vitamin c tau.. bukan untuk merawat masalah kat muka je.. satu badan pon boleh.. Cepat2 sapa nak order
Whatsapp kak una
πŸ“² 019-8124265

#vitcglownshine
#supplements
#sihat
#cantik
#glownshineterbaik

Most Popular Instagram Hashtags