[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitcglownshine

3108 posts

TOP POSTS

Hari raya dah dekat u'ollsss..jom cantik dengan Vitamin C Glow & Shine 😍😍😍
Sekarang bukan mimpi
Kulit dah macam kulit baby
Lembut dan bersih jerπŸ˜€

Rahsianya dah tentulah konsisten dengan #VitCglownShine☺☺☺ Berminat wasapp 0172591912

#Vitcglownshine
#teamila
#Cod : Petaling jaya & Kl
#Posseluruhmalaysia

SABAR....
Nampak tak berkat kesabaran sis ni berjaya nampak cantik... daripada kulit kusam nampak berseri2 dh uolls.. πŸ˜™ berkat konsisten makan viamin c glownshine tau
#8botol
#VitCGlownShine
#ramadhan6
#Jomcantikrayani

Berminat bole WA 0107838599

MASALAH PERIOD TAK STABIL?? PERIOD TAK DATANG❗❗
PERIOD TAK BERHENTI?? SENGGUGUT YANG KUAT?? .
.
Masalah period tak stabil jangan buat main2 yea.. VCGS adalah vitamin c yang dirumuskan dengan khasiat2 yang diperlukan tubuh badan kita.
.
Setiap hari perlu amalkan sebiji sahaja dan banyakkan minum air masak sekurang2nya 3 liter sehari dan makan secara konsisten ia dapat membantu anda mencapai kesihatan yang optimun seawal seminggu😊
.
Dah banyak testimoni yang dah berjaya selepas mengamalkan #VitCGlowNShine period lancar darah haid keluar habis.. Yg ada masalah sepertibdi atas blh la cuba Vit C Glow N Shine insyaallah kita hanya berusaha yang memberikan kesembuhan Allah s.w.t😊
.
.
Whatsapp 0199359401

VITAMIN C GLOW & SHINEπŸ’ŠπŸ’Š
KEBAIKAN VIT C GLOW & SHINE ❌ Tiada kulit gelap
❌ Tiada jerawat
❌ Tiada jeragat
❌ Tiada parut jerawat / parut luka
❌ Tiada toksin dalam badan 🌟 Mencerahkan kulit wajah termasuk seluruh badan
🌟 Mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat
🌟 Menghilangkan jeragat
🌟 Memudarkan parut baru & lama akibat jerawat dan luka
🌟 Mengurangkan muka yg berminyak
🌟 Memulihkan struktur kulit muka yang berlubang akibat jerawat dan luka
🌟 Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka
🌟 Merawat kulit kering dan bersisik
🌟 Merawat tapak kaki yang pecah
🌟 Membuang toksin dalam badan
🌟 Mengurangkan resdung & alahan seafood
🌟 Mempercepatkan penyerapan nutrient dalam badan

Nak try?
WhatsApp terusπŸ“±013-4276512

#vitckomboset
#combothebest
#vitcglownshine
#Babyglowfoundation

Vit C Glow & Shine Bukan Clorox Tau . Bukan Ubat Magic πŸ™…πŸ½ Kesan Memang Ikut Badan
Sebab Badan Memang Lain-Lain

Tetapiii..
Banyak Feedback Dari Ramai Pengguna , Kesan Memang Akan Dirasai Seawal 7 Hari . Kesan Dari Faktor Lain Ye Sayang2 Semua . Bukan Terus Putih Melepak .

Kami Tak Marah Pon , Cuma Nak Betulkan Tanggapan Orang . Dah Makan 2 , 3 Botol Tapi Tak Gebu , Tak Putihh Ponn .
Sebab vit c bertindak secara semulajadi..
Kang kalau cepat sangatt pun dituduh plak ada bahan berbahayaπŸ˜‚

Bila Lambat Tak Puas Hati ,
Susah Plak Nak Konsisten..
Bila Cepat Susah Hati ,
Disangka Pulak Ada Bahan Terlarang .. --------------------- Sebotol , dua botol , tiga botol , jangan berani2 taruh harapan nak putih gebu gebas . Ladyboss sndri masuk tahun ketiga konsisten amalkan glow n shine .
0174202784

#IniSupplementBukanClorox
#VitCGlownShine
#Supplement Kesihatan
#SupplementKecantikan
#TsunamiGlownShine

hye uolls xnk cntk kew sblm raya...mesti nak cntik kan time raya nanti..ha meh pakat try vit c glow n shine.. pengambilan secara kosisten kan dpt wajah yg diidamkn..
x cuba x tahu dh cuba cnfrm rpeat order...
berminat wasap: 0137742565

#teamila
#vitcglownshine

asyik tdoq ja eyebag selongok
#VitCGlownShine
#bc
0174202784

MOST RECENT

πŸ’‹VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( vitamin c glow shine ) πŸ’‹
.
.
πŸŽ€ REPACK 30 biji
.
.
πŸŽ€ KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
πŸ‘‰ MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C SEBELUM TIDUR .
.
πŸ’‹ Ada kelulusan KKM dan HALAL
πŸ’‹ Sebotol ada 30 biji ( repack). Cukup
untuk sebulan lebih.
πŸ’‹ Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran .
πŸ’‹ Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
πŸ’‹ Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
πŸ’‹ Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide πŸ˜‰
πŸ’‹ Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
πŸ’‹ Sesuai untuk lelaki sebab takde mix colagen, gluta etc
πŸ’‹ Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
πŸ’‹ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
.
Order whatsapp🌷⏩+60175947267
Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
Order whatsapp🌷⏩+60175947267

πŸ’‹VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( vitamin c glow shine ) πŸ’‹
.
.
πŸŽ€ REPACK 30 biji
.
.
πŸŽ€ KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
πŸ‘‰ MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C SEBELUM TIDUR .
.
πŸ’‹ Ada kelulusan KKM dan HALAL
πŸ’‹ Sebotol ada 30 biji ( repack). Cukup
untuk sebulan lebih.
πŸ’‹ Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran .
πŸ’‹ Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
πŸ’‹ Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
πŸ’‹ Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide πŸ˜‰
πŸ’‹ Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
πŸ’‹ Sesuai untuk lelaki sebab takde mix colagen, gluta etc
πŸ’‹ Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
πŸ’‹ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
.
Order whatsapp🌷⏩+60175947267
Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
Order whatsapp🌷⏩+60175947267

πŸ’‹VITAMIN C 1000MG ROSEHIP GLOW & SHINE ( vitamin c glow shine ) πŸ’‹
.
.
πŸŽ€ REPACK 30 biji
.
.
πŸŽ€ KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE
.
.
⏩ Tiada lagi masalah kulit gelap , kusam dan tidak berseri
⏩ Kulit nampak fresh dan cerah berseri
⏩ Menghilangkan tanda tanda penuaan
⏩ Mengurangkan parut jerawat
⏩ Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan
⏩ Membuang toksik dalam badan ( detox )
⏩ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
⏩ Melembabkan kulit, Anti-Oxidant
⏩ Kulit lebih tegang, Licin dan halus
⏩ Boleh merawat resdung
.
.
🌷 Cara makan @vitaminc_glowshine
.
.
πŸ‘‰ MAKAN SEHARI SEBIJI VITAMIN C SEBELUM TIDUR .
.
πŸ’‹ Ada kelulusan KKM dan HALAL
πŸ’‹ Sebotol ada 30 biji ( repack). Cukup
untuk sebulan lebih.
πŸ’‹ Masa period tak perlu makan. Kalau rajin boleh buat masker vitamin c untuk rawat kulit dari luaran . πŸ’‹ Sehari makan sebiji, selepas 30 hari makan selang sehari
πŸ’‹ Elakkan minuman berkafien untuk kesan yang lebih cepat
πŸ’‹ Tidak digalakkan untuk ibu mengandung ( dose vitamin 1000mg ). Kalau nak consume juga ada caranya. Kakeija akan guide πŸ˜‰
πŸ’‹ Sesuai untuk ibu menyusu ( milk booster )
πŸ’‹ Sesuai untuk lelaki sebab takde mix colagen, gluta etc
πŸ’‹ Sesuai dari umur 15 tahun ke atas
πŸ’‹ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari or minum air secukupnya untuk kesan terbaik and cepat .
.
.
Order whatsapp🌷⏩+60175947267
Order whatsapp🌷 ⏩+60175947267
Order whatsapp🌷⏩+60175947267

Nah kakeija share sekali lagi cara buat masker Vitamin C glow shine by @akma_abdullah
.
.
Tumbuk 1 biji vit c dan ambil separuh, campur dengan madu atau susu tepung, letak air sikit dan pakai macam pakai bedak sejuk. Boleh pakai 2 ke 3 jam atau dari malam sampai pagi. ☺ Selamat Mencuba ! .
.
.
Soklan fofuler yang biasa depa tanya kesan after pakai masker Vitamin c ni ☺
.
. βœ” Selepas 5 minit pakai tu, kulit awak akan rasa superr soft . Memang soft !
βœ” Kulit rasa lembap & licin. And the best nampak glowing and cerah.
βœ” Membantu mengecutkan jerawat dengan lebih cepat .
.
.
Bole pakai 2 kali seminggu untuk dapat kesan yang ketara mcm kulit lajak cerah, kurang jeragat and jerawat semua tu.☺ Once again ! Selamat mencuba okeh 😍 Yang dah mencuba tu sudi2 lah share feedback nahhh 🌷
.
.
#TipsCantikGlowShine

πŸ€πŸ€ TESTIMONI VIT C GLOW N SHINE πŸ€πŸ€
.
.
MASALAH JERAWAT ??? Ramai yg mengalami masalah jerawat yg teruk di bahagian muka.. Adakah anda masih tercari cari produk yg berkesan dan selamat untuk merawat masalah kulit anda?? Jom cuba Vit Glow Shine.. Alhamdulillah sejak amalkan vit glow shine jerawat custmer kami dah makin berkurang. So anda ada masalah yg sama mcm custmer kami ni blh la cuba glow n shine..
Jom whatsappπŸ“±πŸ“±01126079558

#VitCGlowNShine
#PosSeluruhMalaysia
#SihatDalamanCantikLuaran

Promo #comboset akan berakhir esok tau sayang sayang 😁 Selepas itu harga akan kembali spt biasa . Takmau ka ?? Dulu harga RM80 Sekarang cuma RM75 shj !!! Inc pos dah tu πŸ˜„ .
WhatssAp 016-9445506
WhatssAp 016-9445506
WhatssAp 016-9445506 .
.

#vitcglownshine
#hydraserum
#babyglowfoundation #comboraya #igreview #igmalaysiashop #igniaga #bazaarkecantikan #bazaarmurah #setraya #bazarkaratjb #bazaarkecantikan #bazaarmurah #bazaarramadhan #raya2017 #sale #promoraya #cantikkankulit #merawatkulit #vitc #vitcbentong #serumbentong codbentong

Promo #comboset akan berakhir esok tau sayang sayang 😁 Selepas itu harga akan kembali spt biasa . Takmau ka ?? Dulu harga RM80 Sekarang cuma RM75 shj !!! Inc pos dah tu πŸ˜„ .
WhatssAp 016-9445506 Ana
WhatssAp 016-9445506 Ana
WhatssAp 016-9445506 Ana .
.

#vitcglownshine
#hydraserum
#babyglowfoundation #comboraya #igreview #igmalaysiashop #igniaga #bazaarkecantikan #bazaarmurah #setraya #bazarkaratjb #bazaarkecantikan #bazaarmurah #bazaarramadhan #raya2017 #sale #promoraya #cantikkankulit #merawatkulit #vitc #vitcbentong #serumbentong codbentong

Promo #comboset akan berakhir esok tau sayang sayang 😁 Selepas itu harga akan kembali spt biasa . Takmau ka ?? Dulu harga RM80 Sekarang cuma RM75 shj !!! Inc pos dah tu πŸ˜„ .
#vitcglownshine
#hydraserum
#babyglowfoundation #comboraya #igreview #igmalaysiashop #igniaga #bazaarkecantikan #bazaarmurah #setraya #bazarkaratjb #bazaarkecantikan #bazaarmurah #bazaarramadhan #raya2017 #sale #promoraya #cantikkankulit #merawatkulit #vitc #vitcbentong #serumbentong codbentong

Promo #comboset akan berakhir esok tau sayang sayang 😁 Selepas itu harga akan kembali spt biasa . Takmau ka ?? Dulu harga RM80 Sekarang cuma RM75 shj !!! Inc pos dah tu πŸ˜„ .
#vitcglownshine
#hydraserum
#babyglowfoundation #comboraya #igreview #igmalaysiashop #igniaga #bazaarkecantikan #bazaarmurah #setraya #bazarkaratjb #bazaarkecantikan #bazaarmurah #bazaarramadhan #raya2017 #sale #promoraya #cantikkankulit #merawatkulit #vitc #vitcbentong #serumbentong codbentong

PROMOSI RAYA HOT COMBO SET
Masih berjalan ! ! Last 20 hb , Belum grab ?? Discount hampir rm30 😍😍😍 Free postage lagi kami bg untuk cust kesyangan kami nie πŸ˜ƒ .
Cepat WhatssAp sis sebelum tamat tarikh promosi nie !! .
WhatssAp 016-9445506 Ana
WhatssAp 016-9445506 Ana
WhatssAp 016-9445506 Ana .
#raya2017 #bazaarramadhan #bazaarraray #promoraya #promosiraya #comboset #setkecantikam #produkbumiputera #akmaabdullah #sale #cantikluardandalam #vitcglownshine #vitc #supplement #bazaarmurahonline #hydraserum #merawatkulit #masalahkulitkusam #foundation #babyfoundation #babyglowfoundation

Most Popular Instagram Hashtags