#vitcglownshine

MOST RECENT

Tak semestinya yang mahal itu bagus,yang murah tu tak bagus.
.
.
TAK PERCAYA?
Tengok ni👇
.

Harga tak sampai pun RM20 tapi mampu menyelesaikan masalah blackhead whitehead di muka dan yang paling2 best muka jadi lembut dan lembab ala2 kulit baby gitu😍
Jom rasai sendiri.

#VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #kitaOK #youcanduit #photobookmalaysia

Tak semestinya yang mahal itu bagus,yang murah tu tak bagus.
.
.
TAK PERCAYA?
Tengok ni👇
.

Harga tak sampai pun RM20 tapi mampu menyelesaikan masalah blackhead whitehead di muka dan yang paling2 best muka jadi lembut dan lembab ala2 kulit baby gitu😍
Jom rasai sendiri.

#VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #kitaOK #youcanduit #photobookmalaysia

ANTARA BAHAN YANG ADA DALAM HYDRA GLOW SERUM. .
.
ALOE VERA * Merawat parut jerawat.
* Menghilangkan jerawat.
* Melembabkan kulit dan melambatkan proses penuaan.
VITAMIN C
* Merangsang penghasilan kolagen.
* Menghilangkan parut. * Antioksidan. * Mencerahkan kulit, lembut dan tegang.

ARGAN OIL *Merawat kulit kering/melembapkan kulit
*Menegangkan kulit
*Mencerahkan kulit
*Mengatasi masalah jerawat

Jom rawat dari sekarang❗❗❗ #VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaOK #photobookmalaysia

ANTARA BAHAN YANG ADA DALAM HYDRA GLOW SERUM. .
.
ALOE VERA * Merawat parut jerawat.
* Menghilangkan jerawat.
* Melembabkan kulit dan melambatkan proses penuaan.
VITAMIN C
* Merangsang penghasilan kolagen.
* Menghilangkan parut. * Antioksidan. * Mencerahkan kulit, lembut dan tegang.

ARGAN OIL *Merawat kulit kering/melembapkan kulit
*Menegangkan kulit
*Mencerahkan kulit
*Mengatasi masalah jerawat

Jom rawat dari sekarang❗❗❗ #VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaOK #photobookmalaysia

ANTARA BAHAN YANG ADA DALAM HYDRA GLOW SERUM. .
.
ALOE VERA * Merawat parut jerawat.
* Menghilangkan jerawat.
* Melembabkan kulit dan melambatkan proses penuaan.
VITAMIN C
* Merangsang penghasilan kolagen.
* Menghilangkan parut. * Antioksidan. * Mencerahkan kulit, lembut dan tegang.

ARGAN OIL *Merawat kulit kering/melembapkan kulit
*Menegangkan kulit
*Mencerahkan kulit
*Mengatasi masalah jerawat

Jom rawat dari sekarang❗❗❗ #VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaOK #photobookmalaysia

PROMO
Kita treatment ada harga ada kualitas yah guys
Treatment wajah dari korea
Memasukan Serum
Anestesi
Dianjurkan untuk kulit bemasalah atau bopeng
1 week downtime
Hasil terlihat 1 minggu
.
Kita mengutamakan produk dan layanan yang kami beri
Sudah termaksud
Deep cleansing
scrubbing peeling
diamond peeling
honey masker
hot & cold photon.
Derma pen
Stemcell injection
24k gold serum
Sunblock
.
Treatment for Korean MILD MTS
Reduce the appearance of fleks
And skin looks more dewy
Giving nutrition to your face.
.
Pengerjaan sekali treatment langsung kelihatan berbeda.
Apa lagi treatment beberapa kali?!
Setelah treatment Korean MILD MTS
Muka akan merah” karena regenerasi kulit yang baru. Kulit akan mengelupas
Hari ke dua jerawat akan kering, kempes dan sembuh.
Hasil akan kelihatan setelah 1 minggu.
Untuk hasil maximal 1 bulan sekali treatments
.
Kita hanya pakai produk yang pasti
Kami juga menjual produk untuk perawatan keseharian anda suda terpecaya selama bertahun-tahun dari bahan organics tanpa alcohohol dan chemical.
Berikut terkandung:
Honey, royal jelly, propolis, pollen, glutathione, 7 berry complex, vitamin C, vitamin E , coQ10, alpha liphoic acid.

Asking and Book your appointment now
LINE: @uhy8222k
.
Or clik link in bio
.
.
#koreanvitcglow #bskinindonesia #koreanvitcglowcourse #bbglow #bbglowjakarta #bbglowmurah #bbglowkorea #bbglowskin #bbglowpromo #bbglowjkt #bbglowtreatment #bbglowmts #bbglowserum #bbglowcourse #bbglowhomeservice #bbglowjakartautara #bbglowsignature #vitcglow #vitcglownshine #vitcglowjkt #bskin #bskincare #bskinjkt #doubleeyelid #koreandoubleeyelid #sulamlipatanmata #lipatanmata #lipatanmatajakarta #doubleeyelidjakarta #sulamlipatanmatajakarta

PROMO
Kita treatment ada harga ada kualitas yah guys
Treatment wajah dari korea
Memasukan Serum
Tidak perlu anestesi
Dianjurkan untuk kulit normal - kering
No downtime
Hasil terlihat langsung.
.
Kita mengutamakan produk dan layanan yang kami beri
Sudah termaksud
Deep cleansing
scrubbing peeling
diamond peeling
honey masker
hot & cold photon.
Omegalight
Stemcell injection
24k gold serum
Sunblock
.
Treatment for Korean SIGNITURE BB GLOW
Your face gonna glow all day
Reduce the appearance of fleks
And skin look more brighter and glow
Giving nutrition to your face.
.
Pengerjaan sekali treatment langsung kelihatan berbeda.
Apa lagi treatment beberapa kali?!
Setelah treatment Korean SIGNITURE BB GLOW
Terlihat lebih cerah dan jerawat sudah terlihat berkurang,
Hari ke dua jerawat akan kering, kempes dan sembuh.
Hasil akan langsung kelihatan setelah treatments.
Untuk hasil maximal 1x seminggu treatments .
Kita hanya pakai produk yang pasti
Kami juga menjual produk untuk perawatan keseharian anda suda terpecaya selama bertahun-tahun dari bahan organics tanpa alcohohol dan chemical.
Berikut terkandung:
Honey, royal jelly, propolis, pollen, glutathione, 7 berry complex, vitamin C, vitamin E , coQ10, alpha liphoic acid.

Asking and Book your appointment now
LINE: @uhy8222k
.
Or clik link in bio
.
.
#koreanvitcglow #bskinindonesia #koreanvitcglowcourse #bbglow #bbglowjakarta #bbglowmurah #bbglowkorea #bbglowskin #bbglowpromo #bbglowjkt #bbglowtreatment #bbglowmts #bbglowserum #bbglowcourse #bbglowhomeservice #bbglowjakartautara #bbglowsignature #vitcglow #vitcglownshine #vitcglowjkt #bskin #bskincare #bskinjkt #doubleeyelid #koreandoubleeyelid #sulamlipatanmata #lipatanmata #lipatanmatajakarta #doubleeyelidjakarta #sulamlipatanmatajakarta

PROMO BRING FRIENDS
PAKET 4X Treatments Lebih MURAH !
RP. 4.600.000 -> NOW 4.000.000 u/ 2 ORANG
Only until 31 may 18
.
Kita treatment ada harga ada kualitas yah guys
Kita mengutamakan produk dan layanan yang kami beri
Sudah termaksud
Deep cleansing
scrubbing peeling
diamond peeling
honey masker
vitamin c masker
hot & cold photon.
Vitamin c serum
Stemcell injection
Elvi
24k gold serum
Sunblock
.
Treatment for Korean VITAMIN C Glow
Your face gonna glow all day
Reduce the appearance of fleks
And skin look more brighter and glow
Lifting motion that reduce the appearance of wrinkle
Giving nutrition to your face.
.
Pengerjaan sekali treatment langsung kelihatan berbeda.
Apa lagi treatment beberapa kali?!
Setelah treatment Korean Vit C glow
Terlihat lebih cerah dan jerawat sudah terlihat berkurang,
Hari ke dua jerawat akan kering, kempes dan sembuh.
Hasil akan langsung kelihatan setelah treatments.
Untuk hasil maximal 1x seminggu treatments .
Kita hanya pakai produk yang pasti
Kami juga menjual produk untuk perawatan keseharian anda suda terpecaya selama bertahun-tahun dari bahan organics tanpa alcohohol dan chemical.
Berikut terkandung:
Honey, royal jelly, propolis, pollen, glutathione, 7 berry complex, vitamin C, vitamin E , coQ10, alpha liphoic acid.

Asking and Book your appointment now
LINE: @uhy8222k
.
Or clik link in bio
.
.
#koreanvitcglow #bskinindonesia #koreanvitcglowcourse #bbglow #bbglowjakarta #bbglowmurah #bbglowkorea #bbglowskin #bbglowpromo #bbglowjkt #bbglowtreatment #bbglowmts #bbglowserum #bbglowcourse #bbglowhomeservice #bbglowjakartautara #bbglowsignature #vitcglow #vitcglownshine #vitcglowjkt #bskin #bskincare #bskinjkt #doubleeyelid #koreandoubleeyelid #sulamlipatanmata #lipatanmata #lipatanmatajakarta #doubleeyelidjakarta #sulamlipatanmatajakarta

No edit no filter this is real
U can see the difference
Treatment for Korean VITAMIN C Glow
Your face gonna glow all day
Reduce the appearance of fleks
And skin look more brighter and glow
Lifting motion that reduce the appearance of wrinkle
Giving nutrition to your face.
.
Pengerjaan sekali treatment langsung kelihatan berbeda.
Apa lagi treatment beberapa kali?!
Setelah treatment Korean Vit C glow
Terlihat lebih cerah dan jerawat sudah terlihat berkurang,
Hari ke dua jerawat akan kering, kempes dan sembuh.
Hasil akan langsung kelihatan setelah treatments.
Untuk hasil maximal 1x seminggu
.
Kita hanya pakai produk yang pasti
Kami juga menjual produk untuk perawatan keseharian anda suda terpecaya selama bertahun-tahun dari bahan organics tanpa alcohohol dan chemical.
Berikut terkandung:
Honey, royal jelly, propolis, pollen, glutathione, 7 berry complex, vitamin C, vitamin E , coQ10, alpha liphoic acid.

Asking and Book your appointment now
LINE: @uhy8222k
.
Or clik link in bio
.
.
#koreanvitcglow #bskinindonesia #koreanvitcglowcourse #bbglow #bbglowjakarta #bbglowmurah #bbglowkorea #bbglowskin #bbglowpromo #bbglowjkt #bbglowtreatment #bbglowmts #bbglowserum #bbglowcourse #bbglowhomeservice #bbglowjakartautara #bbglowsignature #vitcglow #vitcglownshine #vitcglowjkt #bskin #bskincare #bskinjkt #doubleeyelid #koreandoubleeyelid #sulamlipatanmata #lipatanmata #lipatanmatajakarta #doubleeyelidjakarta #sulamlipatanmatajakarta

Treatment for Korean VIT C
Your face gonna glow all day
Reduce the appearance of fleks
And skin look more brighter
Lifting motion that reduce the wrinkle
Giving nutrition to your face.
.
Setelah treatment Korean Vit C glow
Terlihat lebih cerah dan jerawat sudah terlihat berkurang,
Hari ke dua jerawat akan kering, kempes dan sembuh.
Hasil akan langsung kelihatan setelah treatments.
Untuk hasil maximal 1x seminggu
.
Kita hanya pakai produk yang pasti
Kami juga menjual produk untuk perawatan keseharian anda suda terpecaya selama bertahun-tahun dari bahan organics tanpa alcohohol dan chemical.
Berikut terkandung:
Honey, royal jelly, propolis, pollen, glutathione, 7 berry complex, vitamin C, vitamin E , coQ10, alpha liphoic acid.

Asking and Book your appointment now
LINE: @uhy8222k
.
Or clik link in bio
.
.
#koreanvitcglow #bskinindonesia #koreanvitcglowcourse #bbglow #bbglowjakarta #bbglowmurah #bbglowkorea #bbglowskin #bbglowpromo #bbglowjkt #bbglowtreatment #bbglowmts #bbglowserum #bbglowcourse #bbglowhomeservice #bbglowjakartautara #bbglowsignature #vitcglow #vitcglownshine #vitcglowjkt #bskin #bskincare #bskinjkt #doubleeyelid #koreandoubleeyelid #sulamlipatanmata #lipatanmata #lipatanmatajakarta #doubleeyelidjakarta #sulamlipatanmatajakarta

APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN VIT C GLOW & SHINE 🎀 ✔ Mencerahkan kulit wajah termasuk seluruh badan
✔ Mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Memudarkan parut baru & lama akibat jerawat dan luka
✔ Mengurangkan muka yg berminyak
✔ Memulihkan struktur kulit muka yg berlubang akibat jerawat dan luka
✔ Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka
✔ Merawat kulit kering dan bersisik
✔ Merawat tapak kaki yang pecah
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Mengurangkan resdung & alahan seafood
✔ Mempercepatkan penyerapan nutrient dalam badan
✔ Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi 🎀 VIT C GLOW & SHINE TERBAIK KERANA? 🎀 ✔ 100% bahan semula jadi tanpa kesan sampingan
✔ Tidak perlu berpantang
✔ Kesan ketara hanya dalam 2-4 minggu sahaja ✔ Kesan seawal 2-7 hari
✔ 100% halal

#VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaOK #photobookmalaysia

Hai korang, selamat berhujung minggu.

Jom baca jap, Ira nak share tips simple untuk mengecilkan liang2 pori di wajah menggunakan putih telur. Putih telur ni dapat membantu mengecilkan liang2 pori dan menjadikan kulit kita lebih halus dan tegang tau.

Mudah je, korang oles wajah dengan putih telur, lepas tu biarkan dalam 15minit kemudian bilas dengan air perahan lemon. Kalau kulit korang ada luka2 kecil akibat jerawat mungkin pedih2 manja lah sikit. Tapi hasil dia macam baru facial kat spa.

LICIN TEGANG!!!😱 Tapi sekarang kan dah senang dengan adanya HYDRA GLOW SERUM. Sebelum tidur korang apply 2titik then korang dap dap je ke seluruh wajah. Segar gila! Esok pagi bangun kulit lembap dan kurang berminyak. Cuba lah😊

#VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaOK #photobookmalaysia

Hai korang, selamat berhujung minggu.

Jom baca jap, Ira nak share tips simple untuk mengecilkan liang2 pori di wajah menggunakan putih telur. Putih telur ni dapat membantu mengecilkan liang2 pori dan menjadikan kulit kita lebih halus dan tegang tau.

Mudah je, korang oles wajah dengan putih telur, lepas tu biarkan dalam 15minit kemudian bilas dengan air perahan lemon. Kalau kulit korang ada luka2 kecil akibat jerawat mungkin pedih2 manja lah sikit. Tapi hasil dia macam baru facial kat spa.

LICIN TEGANG!!!😱 Tapi sekarang kan dah senang dengan adanya HYDRA GLOW SERUM. Sebelum tidur korang apply 2titik then korang dap dap je ke seluruh wajah. Segar gila! Esok pagi bangun kulit lembap dan kurang berminyak. Cuba lah😊

#VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra #youcanduit #kitaOK #photobookmalaysia

SIGNATURE KOREAN VIT C GLOW TREATMENT WORKSHOP
21 April 2018
At Event Space, Cre8 Coworking Space, PIK Avenue, Jakarta Utara
.
Special Speaker: Ms. Selvina
Diploma of medical skincare specialist
Founder of Beaux Beauty and Academy
Korean SPMU certified
.
Material: ・Deep Cleansing Technique
・ Korean Facial Cleansing Method
・ Skin Peeling
・ Skin Problem Management
* Acne & acne scar * hyperpigmentation * skin whitening * sensitive skin * anti aging lifting
・Korean Skin management
・Business Plan & Preparation
・Handling Objection for clients
.
INCLUDE:
・DOORPRIZE worth IDR 1 MIO
・Free Lunch
・Free Goodie Bag
・Theory of Skin
・Vitamin C Glow Module
・Certificate of Attendance
・ NEW BUSINESS OPPORTUNITY .
.
Investment fee: 400.000
.

Workshop LIMITED SLOTS only, siapa cepat dia dapat. Registration through:
.
Line @uhy8222k
WA 08170109302
.
.
.
.
#vitc #vitcglow #facial #vitaminc #facialvitaminc #skinmanagement #bskinjkt #bskinbandung #bskinmedan #bskinbali
#kursusbbglowbali #bbglowbali #workshop #vitamincworkshop #vitcglownshine #vitcglowjkt #vitamincserum #vitamincjakarta #vitcjakarta #vitamincmurah #vitamincjkt

SIGNATURE KOREAN VIT C GLOW TREATMENT WORKSHOP
21 April 2018
At Event Space, Cre8 Coworking Space, PIK Avenue, Jakarta Utara
.
Special Speaker: Ms. Selvina
Diploma of medical skincare specialist
Founder of Beaux Beauty and Academy
Korean SPMU certified
.
Material: ・Deep Cleansing Technique
・ Korean Facial Cleansing Method
・ Skin Peeling
・ Skin Problem Management
* Acne & acne scar * hyperpigmentation * skin whitening * sensitive skin * anti aging lifting
・Korean Skin management
・Business Plan & Preparation
・Handling Objection for clients
.
INCLUDE:
・DOORPRIZE worth IDR 1 MIO
・Free Lunch
・Free Goodie Bag
・Theory of Skin
・Vitamin C Glow Module
・Certificate of Attendance
・ NEW BUSINESS OPPORTUNITY .
.
Investment fee: 400.000
.

Workshop LIMITED SLOTS only, siapa cepat dia dapat. Registration through:
.
Line @uhy8222k
WA 08170109302
.
.
.
.
#vitc #vitcglow #facial #vitaminc #facialvitaminc #skinmanagement #bskinjkt #bskinbandung #bskinmedan #bskinbali
#kursusbbglowbali #bbglowbali #workshop #vitamincworkshop #vitcglownshine #vitcglutaserum #vitamincserum #vitcjakarta #vitamincjakarta #vitamincjakarta #vitcjakarta #vitcjakartamurah

Bila kali terakhir korang scrub muka?

Tahu tak kita perlu scrub muka at least seminggu sekali bagi menanggalkan segala kotoran pada muka. Tujuan scrub untuk merawat blackhead whitehead, mengecutkan jerawat, melembabkan kulit serta menanggalkan sel2 kulit mati.

RICE VITA C SCRUB dihasilkan dari bahan2 kat dapur je tau seperti beras, kunyit, kulit kayu manis dan campuran tambahan serbuk vitamin c.

#VitCGlowNShine
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#RiceVitaCScrub
#akmaabdullahbeaute
#mampumilik #supplements #skincare #beautyskincare #beautycare #sayajual #sayajualmurah #glowingskin #vitamins #putihgebu #jerawat #parutjerawat #buanglemak #segamat #puncakjalil #serikembangan #IDzafStore #teamAyra

Most Popular Instagram Hashtags