#vitcglownshine

17 posts

TOP POSTS

Dia kata kita sabotaj dia ๐Ÿ˜‚ warna kulit kontra ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. No laaaa. Kita tak sabotaj. Kita makan #vitcglownshine setiap hari ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Dulu muka jangan dikenang laaa.... mmg teruk dengan bekas jerawat besar besar,kesan jerawat pow tinggal kesan yang hitam๐Ÿ˜Œ sekarang tak dah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ...#vitcglownshine sangat membantu APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN VIT C GLOW & SHINE ๐ŸŽ€ โœ” Mencerahkan kulit wajah termasuk seluruh badan
โœ” Mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat
โœ” Menghilangkan jeragat
โœ” Memudarkan parut baru & lama akibat jerawat dan luka
โœ” Mengurangkan muka yg berminyak
โœ” Memulihkan struktur kulit muka yg berlubang akibat jerawat dan luka
โœ” Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka
โœ” Merawat kulit kering dan bersisik
โœ” Merawat tapak kaki yang pecah
โœ” Membuang toksin dalam badan
โœ” Mengurangkan resdung & alahan seafood
โœ” Mempercepatkan penyerapan nutrient dalam badan
โœ” Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi ๐ŸŽ€ VIT C GLOW & SHINE TERBAIK KERANA? ๐ŸŽ€ โœ” 100% bahan semula jadi tanpa kesan sampingan
โœ” Tidak perlu berpantang
โœ” Kesan ketara hanya dalam 2-4 minggu sahaja โœ” Kesan seawal 2-7 hari โœ” 100% Halal dan lulus kkm

Meh pm/ wsapp lelaju okey...
๐Ÿ“ฒ 018-3660024
Cod area Shah Alam/padang Jawa/Bkit Naga
Pos seluruh negeri ๐Ÿ“ฆ

Mata ku panda .. xpndai nk cover kite. Make up pun hancurr... Mata merah masuk habukk.. ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„Akak comsume #VitcGlownShine ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Akak pakai #BabyGlowFoundation ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„Akak guna #GoldenGlow Serum ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Akak pakai #MarshaWhiteLotion

Semua brg akak consume n pakai ni akak jual yer.... Meh shopping dgn akak... Sggh wall akak tau... www.wasap.my/60139124073
Nak order terus wasap akak link kt ats k uolss... โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™

Meh buat rajin..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
#maskerwajah #vitcglownshine #cantikalami #jomtry

Malam ni kite bermasker guna kunyit+vitamin c glow and shine +kayu manis

Ha..Untung sangat taw Ada #vitcglownshine dalam simpanan hakak.. Sebab nya senang nak telan dan bermasker bile cik j dan cik black dah mula naik dipipi hakak ni.. #merawatkulityangbermasalah

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #vitcglownshine #vitc1000mgrosehipglownshine

Serius lps ambik vit c glow n shine 2 botol memang dh xda langsung dh masalah xlawas!!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Dh Xda dh masalah mcm dlu. Klu x seminggu dua atau 3 kali ja membuang. Risau sangat. Skrang tiap2 hari... Malah smpai 2 kali sehari. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Memang terbaik vit c glow n shine ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Vit V Glow n Shine bukan saja baik untuk kulit tapi baik untuk dlaman kita. Pakej 2 dalam 1. โคโคโค #vitcglownshine #vitcterbaik #sisgunasisjual #luarcantikdalampuncntik

Makan vitaminc glownshine pon bole hilangkan jerawat taw... Bole detox badan kite jugak... WA 016.341.1341๐Ÿ˜˜

#vitcglownshine
#agenbdrkinrara
#nshop

PENGAKUAN IKHLAS DARI FOUNDER VIT C GLOW & SHINE, PUAN AKMA "Sy yang dulu.. jadi mana yang suka kata kulit dah lawa pastu jual produk kecantikan mmg lah laku.. tengok lah sendiri kat gambar ye.

Bertahun2 sy ada problem kulit, bertahun2 rawat dari produk online, farmasi sampailah guna petua2 dulu.. tapi tak bernasib baik.. ada yang cuma mampu hilangkn jerawat tapi jerawat baru sentiasa muncul.. hilang satu naik dua.. Sampailahhhhh

Sy cuba rawat dari dalam.. makan vit c glow & shine.. alhamdulillah sekarang takda dah jerawat.. satu dua tu ada la time tertentu.. 2 tahun 6 bulan dah rasanya sy mkn.. berbotol dah pon.. Dulu keluar wajib make up tebal2.. berlapis2 bedak foundation.. sekarang guna baby glow nipis2 pon dah konfiden keluar.. Tak ada yg mustahil klu jumpa produk yg serasi dgn uolss.. yang penting sabar.. jangan ingat mkn harini seminggu dh baik elok semua.. proses baik pulih perlukan masa tambah2 yang ada masalah teruk mcm sy.. Sy boleh jual produk kecantikan ni pon sebab diri sendiri dah lalui problem kulit semua ni.. sebab tu semua produk sy jual sy sendiri memang pakai.. dari sebab kulit bermasalah la yg tiba2 boleh menjual sebab sy suka share apa sy pakai.. taknak lah kulit elok sorang2 kan โ˜บ

Akhir sekali tunggu new produk yg sy dah cuba dan serius berkesan.. sanggup picit2 blackhead sampai berparut dan ada yg naik jerawat semata2 nak test produk baru tu.. 80% parut dah pudar.. jerawat dah kecut tanpa dipicit.. "

Haa, dah baca sendiri kan. Kebanyakan yang makan vit nie memang ada masalah tersendiri. Kalau tak cuba kita tak kan tahu hasilnya. Apa tunggu lagi jom pakat2 order la. Raya tak lama dah nie. Jom berkulit gebu gebas sebelum raya.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ0193789832

#teamsiti
#vitcglownshine
#terbaik
#berkesan
#rugixcuba

MOST RECENT

Khasiat Vitamin C glow n shine
Repack:30biji ๐Ÿ’‹Tiada lg masalah kulit gelap,kusam dan tidak berseri ๐Ÿ’‹Kulit bersinar dan cerah berseri
๐Ÿ’‹Menghilangkan tanda2 penuaan
๐Ÿ’‹Menyelesaikan masalah parut
๐Ÿ’‹Mampu menyelesaikan masalah jerawat dimuka dan dibelakang badan
๐Ÿ’‹Membuang toksik dlm badan
๐Ÿ’‹Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
๐Ÿ’‹Boleh merawat resdung
๐Ÿ’‹Melembabkan kulit Anti Oxidant
๐Ÿ’‹Kulit lebih tegang,licin dan halus
.
Whatssap 016-9445506 Ana .
#igreview #igshopmalaysia #igmalaydiashop #bazarkaratjb #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarkecantikan #vitc #vitcglownshine #supplements #vitcrosehip #merawatkulit #masalahresdung #masalahkulit #masalahjerawat #parutjerawat #parutjerawathilang

Khasiat Vitamin C glow n shine
Repack:30biji ๐Ÿ’‹Tiada lg masalah kulit gelap,kusam dan tidak berseri ๐Ÿ’‹Kulit bersinar dan cerah berseri
๐Ÿ’‹Menghilangkan tanda2 penuaan
๐Ÿ’‹Menyelesaikan masalah parut
๐Ÿ’‹Mampu menyelesaikan masalah jerawat dimuka dan dibelakang badan
๐Ÿ’‹Membuang toksik dlm badan
๐Ÿ’‹Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan
๐Ÿ’‹Boleh merawat resdung
๐Ÿ’‹Melembabkan kulit Anti Oxidant
๐Ÿ’‹Kulit lebih tegang,licin dan halus
.
Whatssap 016-9445506 Ana .
#igreview #igshopmalaysia #igmalaydiashop #bazarkaratjb #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarkecantikan #vitc #vitcglownshine #supplements #vitcrosehip #merawatkulit #masalahresdung #masalahkulit #masalahjerawat #parutjerawat #parutjerawathilang

Sehari sebiji je sebelum tido ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜
.
Badan kekal bertenaga sepanjang hari dan yang paling penting kulit makin hari makin elok bersih dan lembab gitu.. Wow..best kan..๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Jerawat susah nak naik dan parut2 kalau ada cepat je hilang.. pembuangan jadi lawas jadi takda la badan rasa berat dan perut muncit ๐Ÿ™ˆ dulu tangan dan muka memang tak sekata tapi sekarang tidak lagi...
.
Inilah kehebatan VIT C GLOW & SHINE..๐Ÿ˜˜
.
WhatssAp 016-9445506 Ana .
#igreview #igmalaysiashop #igshop #bazaar #bazaarkaratjb #bazarkaratjb #bazaarkecantikan #bazaaronline #bazaarkecantikan #vitc #vitcglownshine #fouderakmaabdullah #vitcrosehip #masalahkulit #masalahresdung #parutjerawat #kulitkusam #jeragat #ibuberpantang #menurunkanberatbadan

Sehari sebiji je sebelum tido ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜
.
Badan kekal bertenaga sepanjang hari dan yang paling penting kulit makin hari makin elok bersih dan lembab gitu.. Wow..best kan..๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
Jerawat susah nak naik dan parut2 kalau ada cepat je hilang.. pembuangan jadi lawas jadi takda la badan rasa berat dan perut muncit ๐Ÿ™ˆ dulu tangan dan muka memang tak sekata tapi sekarang tidak lagi...
.
Inilah kehebatan VIT C GLOW & SHINE..๐Ÿ˜˜
.
WhatssAp 016-9445506 Ana .
#igreview #igmalaysiashop #igshop #bazaar #bazaarkaratjb #bazarkaratjb #bazaarkecantikan #bazaaronline #bazaarkecantikan #vitc #vitcglownshine #fouderakmaabdullah #vitcrosehip #masalahkulit #masalahresdung #parutjerawat #kulitkusam #jeragat #ibuberpantang #menurunkanberatbadan

Dia kata kita sabotaj dia ๐Ÿ˜‚ warna kulit kontra ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. No laaaa. Kita tak sabotaj. Kita makan #vitcglownshine setiap hari ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Serius lps ambik vit c glow n shine 2 botol memang dh xda langsung dh masalah xlawas!!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Dh Xda dh masalah mcm dlu. Klu x seminggu dua atau 3 kali ja membuang. Risau sangat. Skrang tiap2 hari... Malah smpai 2 kali sehari. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Memang terbaik vit c glow n shine ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Vit V Glow n Shine bukan saja baik untuk kulit tapi baik untuk dlaman kita. Pakej 2 dalam 1. โคโคโค #vitcglownshine #vitcterbaik #sisgunasisjual #luarcantikdalampuncntik

Ready stock โคโค
.
.
Yg berminat bleh wssp kak ya 0179185724..๐ŸŒธ
.
.
#vitcglownshine #readystock #syajualmurah #syjualsypkai #shoppingonline #bazarmalaysia #bazaar

Mata ku panda .. xpndai nk cover kite. Make up pun hancurr... Mata merah masuk habukk.. ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„Akak comsume #VitcGlownShine ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Akak pakai #BabyGlowFoundation ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„Akak guna #GoldenGlow Serum ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Akak pakai #MarshaWhiteLotion

Semua brg akak consume n pakai ni akak jual yer.... Meh shopping dgn akak... Sggh wall akak tau... www.wasap.my/60139124073
Nak order terus wasap akak link kt ats k uolss... โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™

PERIOD TAK STABIL

Jangan pandang remeh isu ini kerana ia boleh menyebabkan masalah kronik yang lain.

Jom kita ketahui punca haid tidak teratur: ๐Ÿ”ผMasalah kegemukan/ obesiti
๐Ÿ”ผKehamilan
๐Ÿ”ผBerlebihan hormon prolaktin
๐Ÿ”ผTerlalu kurus
๐Ÿ”ผMasalah kesihatan
๐Ÿ”ผMenopaus
๐Ÿ”ผPencegah hamil
๐Ÿ”ผTekanan/ stress
๐Ÿ”ผPenyusuan susu badan
๐Ÿ”ผTersilap pengiraan
๐Ÿ”ผMasalah tiriod
๐Ÿ”ผ Ubat-ubatan

Jangan risau ok. Kini vit c Glow & Shine boleh mengatasi & menstabilkan masalah period ini kerana ia menjaga dalaman kita dan kesannya sangat baik.

Tak perlu fikir lama-lama untuk kesihatan diri sendiri.
Selain sihat dalaman bonus cantik luaran pun dapat sekali.๐Ÿ˜˜ Berminat pm/whatsapp okโœŒโœŒ ๐Ÿ“ฒ 0193789832

#teamsiti
#vitamincglownshine
#vitcglowNshine

PENGGUNAAN 5 BOTOL VITC GLOW & SHINE... KULIT MAKIN GEBU DAN PINKISH GITUU... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sape nak cantik luar dan dalam ..meh cepat2 whatsapp emy ๐Ÿ“ฒ 0193789832

#teamsiti
#vitcglowNshine
#supplement
#mampumilik
#mampucantik
#sabar

Happy saturday!!!!! Nk order vitamin glow n shine mai la wasap cpt.. Hok nk putih gebu sblm raya tu smpat lg okay.. PASTI ADA YANG TERUJA DENGAN GEBUNYA KULIT MUKA MU ITUโคโคโค
-----------------------------------------
.
.
"Kulit jadi licin, bersih & flawless selepas amalkan #Glow_N_Shine. Hinggakan ade orang tegur ade amek cucuk kew?? Sy bgitaw i tak amek injection pon.. I just ambil Vit C Glow N Shine sahaja"
.
.
Hahaha.. Comfirm2 balik raya nanti orang kampung, sedara mara pakat dok tegur kulit muka dah elok.. Macam tak caye jew kan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.NAK ORDER ๐Ÿ“ฒ
0โƒฃ1โƒฃ7โƒฃ6โƒฃ4โƒฃ6โƒฃ4โƒฃ3โƒฃ2โƒฃ8โƒฃ

#vitamin #vitc #vit-c #glownshine #vitcglownshine #putihgebu #vitaminpemutihkulit

Dah telan 1 biji #VitCGowNShine ke uols..amalkan hariยฒ ye.. Air masak jangan lupa banyakkan biar cepat kesan nya... Yang penting 1biji Vitamin C ni ibarat uols makan 14biji buah oren taw...terbaikkk lah #vitcglownshine ni... Berminat wassap
0199026963

Kakeija dah orderrr stok @vitaminc_glowshine banyak nih, meh la awak si cantik maneh tolong abiskan stok nie ...heee ๐Ÿ˜œ
.
.
Vitamin C Glow Shine nih bila stok sampai jer nampak macam banyak, tapi cepat je dah habis tauu , serius tak tipuuu ๐Ÿ˜Ž Hq plak setiap kali restok jer abis, restok jer abis.. Stokis, Agent agent semua pakat mengganas restok termasuklahh kakeija ๐Ÿ˜œ ! .Alaaa restok pon untuk korang kan ? .
.
Sebab apa laris bak pisang goreng panass ? Sebab berkesan 200% berkesan membantu awaaak yang nak dapatkan kulit CANTIK CERAH GEBU satu badan. Hat yang berjerawat lagi la bagus consume sebab boleh buat masker lagi bagi jerawat lagi cepat kecut dari luaran and consume vitamin ni rawat masalah JERAWAT dari dalam. So pasni awak yang berjerawat tu tak malu dah.. Ehh malas la kakeija nak cakap, beratus dah testimoni terkumpul kami !
.
.
Nak habaq jugak selain Vitamin TERLAJAK CANTIK ni memang laku sekeras kerasnya , Alhamdullilah . Baby Glow Foundation tak kurang hebat juga bersaing dengan vitamin c ,sama jer restok jer licin kena rempat ngan korang, sebab ramai yang suka denga pondesen ni ringan jer plus makin lama pakai makin glowing ,nak solat pon senang jer nak cuci . .
.
.
So korang nampak sangat si baby pondesen jeles la tu, sampai berlumba lumba bagi cepat abis stok ! So sapa belum dapatkan lagi meh order cepat kang abis menangis lagi la korang kat bucu mesin basuh ๐Ÿ˜œ. Nak jimat meh order #SetComboGlowShine. Sempat lagi ni nak cantik mulusss sebelum raya ๐Ÿ’‹
.
.
Macam biasa tauu mehhh whatsApp kakeija sebelum stok licin lagi : ๐Ÿ’‹
+6017 5947267.

Alhamdulillah happy bila custmer berpuas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป.. kulit semakin putih gebu seluruh badan setelah consume 3 botol #vitcglownshine secara konsisten ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Nak kulit cerah sekata seluruh badan ?? jom consume #vitcglownshine dari sekarang .. boleh terus whatsapp ke www.wasap.my/0137034543

#vit #vitc #vitamin #vitaminc #vitc1000mg #vitcrosehip #vitcglownshine #putih #gebu #glowing #flawless #cantik #cantikluardalam #gojesslimbymieratulhidayahsamad

FORMULA KULIT CANTIK 7HARI TERBONGKAR!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ HANYA DENGAN VIT C GLOW & SHINE.... โœ”mampu merawat masalah jerawat!!!! โœ”Menghilangkan tanda2 penuaan!!! โœ”Mampu menyelesaikan masalah parut & kesan luka!!! โœ”Boleh merawat masalah resdung!!! โœ”Menaikkan seri muka yg gelap & kusam!!! โœ”Mencerahkan,menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh!!! โœ”Meningkatkan imuniti badan kurangkan jangkitan selsema!! โœ”Membantu system penghadaman!!! โœ”Diperlukan untuk pertumbuhan & pembaikan tisu!!! โœ”Sesuai untuk lelaki & perempuan!!! PM/WASSAP ๐Ÿ“ฒ0173616354

#VitCGlowNShine
#SihatDalamanCantikLuaran
#TeamAnis

Selamat Malam ,

Sebelum tidur tu jangan lupe telan dulu sebiji #GlowAndShine yee lalings . Esok bangun pagi mesti badan segar bugarrr gituuuhhhh . Hehe . Yg berminat nak bdan segar bugar jugak , mehh dapatkan #GlowAndShine dgan Ana . Jgan malu jgan segan wasap Ana yer

Tekan link ni jap
www.wasap.my/60139124073
http://m.me/anailza.tamnisay.7
#VitCGlowNShine
#TeamAzie
#Sayaconsumesayajual

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags