[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitaminpalace

MOST RECENT

#vitaminpalace..Night gala with my Ayeh😊

sebelum korang tanya biar aku jawab dulu.. yang bergantung bergayut tu memang buah oren dan delima yang real bukan plastik.. gigih tak owner kedai ni.. nama kedai ni #vitaminpalace . ni kedai jus buah dan cocktails yang popular kat sini. mungkin ramai yang dah pernah pergi kat sini.. segala buah, dibuat dalam bentuk jus, cocktail dan ais krim ada kat sini.. baca menu pun letih macam baca majalah sekolah tebalnya.. sebut nombor je atau tunjuk gambar nak yang mana kalau tak reti menyebut menunya.. rasa dia.. masyaallah melampau sedap sebab memang 100% rasa buah tulen.. takde campur2 air paip pun.. bab gambar ni aku nak kongsi 1 cerita. agaknya ada orang lain pernah buat jugak macam aku.. aku dan kejakunan darat aku ni kadang2 berpisah tiada. bila nampak benda pelik sikit tangan pun gatal la nak pegang.. dah pegang baru cakap oooo buah betul la.. sorang dua yang lain pun sibuk la pegang sama nak mengkompomkan.. padahal aku dah pegang dulu.. pastu baru aku perasan ada satu note tulis arab kat situ.. ingat dia tulis buah ni jenis apa, atau tawaran murah ke.. aku pun tanya ustaz @hasbullah_khalid sebab dia punya arab berhabuk.. “ini dia tulis apa ustaz”? ustaz jawab dia tulis “ JANGAN PEGANG”

moral dari cerita ni.. (korang sambung sendiri la)
tu je nak kongsi pasal ni.. 😊

#catatansangtetamu

#thetwentychocolatebox
#thetwentyhampers @ #vitaminpalace
We deliver chocolate to your place.

Nutted milk chocolate

#thetwentychocolatebox
#thetwentyhampers @ #vitaminpalace
We deliver chocolate to your place.

#thetwentychocolatebox
#thetwentyhampers @ #vitaminpalace
We deliver chocolate to your place.

We have a generous range of fresh, preservative-free truffles and chocolates.

Our chocolate boxes and hampers make perfect gifts for family and friends or corporate office gifts.
#sendchocolates #giftingpartner #collaberation #eventpartner #corporategifting #returngifts
#thetwenty

#VitaminPalace 😍😘😋

Kiwi+Strawberry+Guava+Mango = YUMMMMMMMMMMY !!! #vitaminpalace
#juice
#saudiarabia
#gcc

One best evening 😍 Karthick super senior 😂 Thank fr d evng Mathew🙈 #aftrlongtym😍#yrsback#oneman#karthick#gooday😍 #vitaminpalace#finally#starbriyanii 🍗

Build up your health, fruit by fruit! 🏗🍋🍉🍊🍎🍌👊
#healthierlife #fruit #vitaminpalace #vitaminbomb #freshmealplan #menssanaincorporesano #feelbetter #smallsteps #biggoals

bila nk demam ini la vitamin yg paling bagus tok badan 😝
.
.
#vitaminpalace
#mecca
#avocadomango

Most Popular Instagram Hashtags