[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitaminmurah

47282 posts

TOP POSTS

i'm 99.9% sure she doesn't like me, but the 0.01% keeps me going
. .
#suplemenpeninggibadan
#vitaminmurah #freeongkir #bisacod

JImat dan sihat.

Boleh tahan sampai 6 bulan.

Sehari sebiji. Yang penting konsisten

Lepas 6 bulan masuk paper. Muke lebih berseri dari anak

Amin. Sama2 doakan.๐Ÿ˜† #vitamincshaklee
#vitaminmurah

MOST RECENT

Yeayyyy berbaloi sguh haritu beli sebotol je, belum habis sebotol dah nampak kulit bersih tuuu. Yg bestnyaa skolah lagi tau, terus pegi heboh kt kengkawan smua memang highly recommended #vitcrosehipbyzana ni๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
๐ŸŒธ 1 btl rm30.
๐ŸŒธ 2 btl rm55.
๐ŸŒธ 3 btl rm80.
๐ŸŒธ 4 btl rm100.
.
Whatsapp +60125965498(zana).
.
#vitcrosehip #vitaminmurah #borong #borongmurah #gebu #putih

Yeayyyy berbaloi sguh haritu beli sebotol je, belum habis sebotol dah nampak kulit bersih tuuu. Yg bestnyaa skolah lagi tau, terus pegi heboh kt kengkawan smua memang highly recommended #vitcrosehipbyzana ni๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
๐ŸŒธ 1 btl rm30.
๐ŸŒธ 2 btl rm55.
๐ŸŒธ 3 btl rm80.
๐ŸŒธ 4 btl rm100.
.
Whatsapp +60125965498(zana).
.
#vitcrosehip #vitaminmurah #borong #borongmurah #gebu #putih

.
18 SEPT 2017

Thanks my dear customer.. Posting via poslaju ๐Ÿ‘‰EP303447144MY
Hasrida ๐Ÿ‘‰ER035322258MY
Nik mohd shakir

vitamin C & E + collegen + pearl
harga rm45

Vitamin C & E new (extra ascorbic asid & glutathione)
Harga rm50

Nano Lightener Cream new (with mint & aloevera)
Harga rm40

Nano Removal Cream
harga rm55

Eau De Parfum Professional Signature
Harga rm60

Free gift

Whatsapp/sms 0139915787

AGEN & DROPSHIP diperlukan

#floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskermurah #sayajual #sayajualmask #sayajualmaskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #nanodian #nanolightener #nanolightenercream #nano
#nanoremoval
#nanoremovalcream

1
Milk Booster
Dianz Vitamilk

ORIGINAL
Utk semak keaslian,
Boleh scan hologram n masukkam no pin.

FREE Kalendar 2017
FREE tissue dianz
FREE pouch bag dianz
Sehingga stok masih
COD selected area
-shah alam
-klang

Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo)

#y #floralmask #maskmalaysia #maskemurah #sayajualmurah #dianvitgaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nanoremovalcreammurah
#vitamilk
#milkbooster
#dianzmilkbooster

Hi semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Saya nak share satu feedback customer
.
Sebelum consume DV, sis ni ada masalah jerawat yang bnyak berkampung di muka.
Jeragat pun banyak gila..
.
Tapi alhamdullilah, lepas consume DV, jerawat yang berkampung kat muka makin kurang..
Jeragat pun dah lenyap .
Bertambah ploles lgi uolls .
.
1 botol RM50 exc pos
- 30 biji / FREEGIFT
.
nak jimat ?
.
Amik 2 botol cuma RM100 exc pos
- 60 biji / 2 botol
- FREE DIANZ PURPLE POUCH BAG RM15
- 4 EXTRA FREEGIFT
.
jimat kan ?
.
Berminat ?
Whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0182025345

#teamaidaempire
#jerawathilang
#vitamin
#halal
#supplement
#vitaminmurah
#cantik
#dianzvitamin

Main Function Vivix
.
โœ”๏ธ ANTI AGING
โœ”๏ธ ANTI DIABETIC
โœ”๏ธ ANTI CANCER
.
VIVIX tinggi ANTIOKSIDAN ni sangat highly recommended untuk :
๐Ÿ‡Kesuburan
๐Ÿ‡Kecantikan
๐Ÿ‡Kurus
๐Ÿ‡Anti Penuaan
๐Ÿ‡Bell's Palsy
๐Ÿ‡Diabetes
๐Ÿ‡Kanser
๐Ÿ‡Darah Tinggi
๐Ÿ‡Strok
๐Ÿ‡Perokok Tegar
๐Ÿ‡Cyst, Fibroid, PCOS
๐Ÿ‡Jantung
๐Ÿ‡Kencing Manis
.
.
Antara Kebaikan vivix Shaklee:
โœ” Mengurangkan risiko penyakit jantung
โœ” Awet muda dan anti- penuaan
โœ” Merencatkan sel kanser dari semakin serius
โœ” Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
โœ” Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi
โœ” Mengurangkan komplikasi penyakit kencing manis
โœ” Membantu dlm proses penurunan berat badan
โœ” Menggalakkan kesihatan keseluruhan
.
.
.
Nak dapatkan #Vivix super murah Dm or whatsapp 013-8711859 ๐ŸŽˆ
.
.
Amrah | 013-8711859
Pengedar Shaklee Anda ๐Ÿƒ
-
#shakleeshahalam
#shakleecodshahalam
#espshaklee
#cerahgebu
#shakleekl
#vivixshaklee
#promovivixshaklee
#shakleeklang
#shakleesetiaalam
#shakleealamimpian
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#sayajualshaklee
#shakleemurahmalaysia
#shakleeoriginal
#sayajualmurah
#flawlessskin
#vivixmurah
#setslimmingshaklee
#shaklee
#shakleeffect
#shakleeunisel
#vitaminmurah
#shakleeklang
#espshakleemurah
#setkurusshaklee
#like4like

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN
-
-
"MERECIK GOJES TAK PERLU MAKEUP TEBAL2 DAH" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Ini antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE . Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni ? Meh nak share dengan uolls
-
Energizing Soy Protein (ESP) :
-
๐ŸŒธ Penting untuk membentuk sel protein badan.
๐ŸŒธ Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menggantikan sel-sel yang rosak
๐ŸŒธMengecilkan pori-pori muka.
๐ŸŒธ Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
-
VITAMIN C :
-
๐ŸŒธ Menjadikan tona kulit sekata.
๐ŸŒธ Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
๐ŸŒธ Membaiki kulit yang rosak.
๐ŸŒธAntara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
๐ŸŒธMemberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
๐ŸŒธ Meningkatkan imuniti tubuh
-
-
If korang ada masalah kulit kusam , berjerawat , berparut & nak cuba ikhtiar dengan SET BASIC KECANTIKAN ni . InshaAllah puas hati ๐Ÿ‘
.
.
Amrah | 013-8711859
Pengedar Shaklee Anda ๐Ÿƒ
-
#shakleeshahalam
#shakleecodshahalam
#espshaklee
#cerahgebu
#shakleekl
#shakleeklang
#shakleesetiaalam
#shakleealamimpian
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#sayajualshaklee
#shakleemurahmalaysia
#shakleeoriginal
#sayajualmurah
#flawlessskin
#vivixmurah
#setslimmingshaklee
#shaklee
#shakleeffect
#shakleeunisel
#vitaminmurah
#shakleeklang
#espshakleemurah
#setkurusshaklee
#like4like

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN
-
-
"MERECIK GOJES TAK PERLU MAKEUP TEBAL2 DAH" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Ini antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE . Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni ? Meh nak share dengan uolls
-
Energizing Soy Protein (ESP) :
-
๐ŸŒธ Penting untuk membentuk sel protein badan.
๐ŸŒธ Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menggantikan sel-sel yang rosak
๐ŸŒธMengecilkan pori-pori muka.
๐ŸŒธ Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
-
VITAMIN C :
-
๐ŸŒธ Menjadikan tona kulit sekata.
๐ŸŒธ Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
๐ŸŒธ Membaiki kulit yang rosak.
๐ŸŒธAntara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
๐ŸŒธMemberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
๐ŸŒธ Meningkatkan imuniti tubuh
-
-
If korang ada masalah kulit kusam , berjerawat , berparut & nak cuba ikhtiar dengan SET BASIC KECANTIKAN ni . InshaAllah puas hati ๐Ÿ‘
.
.
Amrah | 013-8711859
Pengedar Shaklee Anda ๐Ÿƒ
-
#shakleeshahalam
#shakleecodshahalam
#espshaklee
#cerahgebu
#shakleekl
#shakleeklang
#shakleesetiaalam
#shakleealamimpian
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#sayajualshaklee
#shakleemurahmalaysia
#shakleeoriginal
#sayajualmurah
#flawlessskin
#vivixmurah
#setslimmingshaklee
#shaklee
#shakleeffect
#shakleeunisel
#vitaminmurah
#shakleeklang
#espshakleemurah
#setkurusshaklee
#like4like

LEVEN ROSE IS NOW AVAILABLE FOR PRE ORDER
.
Rosehip Oil 30ml
Carrot Seed Oil 30ml
Pomegranate Seed Oil 30ml
Sea Buckthorn Seed Oil 30ml
Rose Water 118 ml
Jojoba Oil 118ml
.
โœจ 100% Pure
โœจ Organic
โœจ Cold pressed
โœจ Unrefined
.
Each bottle RM 80
.
Postage add RM8 (SM)/ RM11 (SS)
Whatsapp +60194883940
.
#thayers #thayersmalaysia #thayersmurah #thayersmy #sayajualthayers #aztec #aztecmalaysia #aztechealingclay #aztecsecrethealingclay #sayajualaztec #claymaskmalaysia #rosehipoil #rosehipoilmalaysia #nowsolutionmalaysia #vitaminmurahmalaysia #vitaminmurah #vitamincmurah #vitaminnowfoodsmalaysia #nowfoodsmalaysia #glutathionemalaysia #jarrowformulasmalaysia
#dickinsonmalaysia #dickinsons #dickinsonstoner #instanaturalmalaysia #tamanuoilmalaysia #tamanuoilmurah #tamanuoil #tamanuoilmy

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
๐Ÿ‘Menghaluskan dan melicinkan kulit secara menyeluruh
๐Ÿ‘Megecilkan pori2 kulit
๐Ÿ‘Menaikkan seri muka
๐Ÿ‘Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
๐Ÿ‘Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan.#dyrazbeaute
๐Ÿ‘Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
๐Ÿ‘Merawat jerawat di wajah & badan
๐Ÿ‘Mengurangkan jeragat pada muka
๐Ÿ‘Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
๐Ÿ‘Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
๐Ÿ‘Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
๐Ÿ‘Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
๐Ÿ‘Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
๐Ÿ‘Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
๐Ÿ‘Meningkatkan penglihatan
๐Ÿ‘Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
๐Ÿ‘Membantu sistem peghadaman
๐Ÿ‘Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
๐Ÿ‘Ibu mengandung juga boleh amalkan.
๐Ÿ‘Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGAMBILAN
.
๐Ÿ‘‰1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
๐Ÿ‘‰Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.
๐Ÿ‘‰ 1 BOTOL ada 100 biji
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#vitamincย 
#vitamincmurahย 
#vitamincpharma
#vitamincpharmapahang1000mgย 
#vitaminc1000mg
#vitamincpahangpharma
#pharmapahangย 
#vitamincpharmamurah
#vitamincrosehipย 
#vitamincrosehipmurah
#borong
#dyrazbeaute
#dianzvit
#vitamincoriginalย 
#igkosmetikmurah
#vitaminmurah
#vitamincborong
#produkkesihatan
#vitamincmurah

75
vitamin c & e new
With extra ascorbic acid Dan glutathione

ORIGINAL
Utk semak keaslian,
Boleh scan hologram n masukkam no pin.

FREE Kalendar 2017
FREE tissue dianz
FREE pouch bag dianz
Sehingga stok masih ada

FREE 1 BOTOL DIAN VITAMIN
Bila kumpul 8 penutup

Kandungan vit:
Vitamin C
Vitamin E
Collagen ikan talapia
Glutathione
Ascorbic asic

COD selected area
-shah alam
-klang

Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo)

#y #floralmask #maskmalaysia #maskemurah #sayajualmurah #dianvitgaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nanoremovalcreammurah

Korng penah tak kne alahan dri pemakaian skincare yg tak sesuai dgn jenis kulit korng? .
.
Bertimbun-timbun cik Je rawat naik ke muka ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ korng kne ingt utk pulihkan kulit korng yg breakout tu mengambil masa yg sgt lama!!! .
.
Please beware dgn skincare apa yg korng nk gunakan or bru nk cuba! .
.
Yg penting! Amalkn VITC DIAMOND sehari sebiji atau 2 biji lebih selamat dri korng nk cari skincare lain utk rawat balik kulit breakout korng. .
.
Berminat boleh wasap terus ke 0125861021 or click je link di bio kami yer. ๐Ÿ˜˜

#vitaminc #vitaminmurah #vitaminberkesan #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #allergik #masalahkulit #cantik #gebugebas #lawa #janganmengata #shh #kulitflawless #masalahkulit #cantik2 #jomcantik #kulitsensitif #kulit #kulitputih #vitaminmurahoriginal #vitaminorganik

PARUT PEMBEDAHAN DULU PUN MAKIN CERAH. .
.
ramai yg tegur parut hitam dlu makin cerah mcm dh hilang kesan bedah.๐Ÿ‘
.
.
Mula-mula tak perasan pun lama2 kawan tegur, mak tegur parut bedah makin hilang makan apa?? .
.
Terkejut jugak la berkesan selama ni try mcm2 krim mcm tu je tkde kesan langsung.
.
.
Tipu la klau tak malu parut hitam je tak hilang2 . Nak pakai apa pun kne cover parut dlu. Baru selamat org tak nmpk. ๐Ÿ˜‚
.
.
Consume vitc diamond sebotol je. Bila nmpk kesan tu trus repeat 3 botol. Siap tmbh order kawan pesan jgk. .
.
SATU JE NAK PESAN.
Nak hilang parut yg trok2 tu mai la consume VitC Diamond.
Produk ni mmg femes dekat SABAH & SARAWAK. .
.
PATUT DEPA LAWA2 .๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
HI Korng panjang juga tarbiah salah satu cust vitc diamond ni. Hidup mati dgn vitc diamond katanya . Sekali order 50 botol rmai yg order kata nya โ˜บ
.
.
Nk order click je link dkt bio kami yer.
Klau rajin save no ni 0125861021. .
.
.
#vitaminc #vitaminmurah #vitaminberkesan #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #allergik #masalahkulit #cantik #gebugebas #lawa #janganmengata #shh #kulitflawless #masalahkulit #cantik2 #jomcantik #kulitsensitif #kulit #kulitputih #vitaminmurahoriginal #vitaminorganik #bae

Jom naik kan seri wajah anda!! .
.
Dengan mengamalkan Vitc diamond
Vitamin C organik yg berkualiti tinggi .
.
Dengan harga sgt berpatutan.
Wasap kami ke 0125861021 or click link di bio kami. .
.
#vitaminc #vitaminmurah #vitaminberkesan #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #allergik #masalahkulit #cantik #gebugebas #lawa #janganmengata #shh #kulitflawless #masalahkulit #cantik2 #jomcantik #kulitsensitif #kulit #kulitputih #vitaminmurahoriginal #vitaminorganik #bae

Pusat Papan Tulis
Whiteboard
Blackboard
Flipchart
Softboard
Mesin, Lemari & Peralatan Kantor Lain

https://www.tokopedia.com/toko-atk-jkt/etalase/papan-tulis-white-board-black-board-soft-board-cork-board-flip-chart/page/12
Tokopedia: Toko ATK JKT
WA: 081510051350

PRE ORDER
.
ORGINAL MADE IN KOREA
My Signature C Source
(Original Pure Vitamin C20 Serum)
โœจ Anti-Oxidant
โœจ Brightening
โœจ Glowing
โœจ Even the skin tone
โœจ Reduce dark spots
โœจ Reduce acne scars

RM 70
.
Postage add RM8 (SM)/ RM11 (SS)
Whatsapp +60194883940
.
#thayers #thayersmalaysia #thayersmurah #thayersmy #sayajualthayers #aztec #aztecmalaysia #aztechealingclay #aztecsecrethealingclay #sayajualaztec #claymaskmalaysia #rosehipoil #rosehipoilmalaysia #nowsolutionmalaysia #vitaminmurahmalaysia #vitaminmurah #vitamincmurah #vitaminnowfoodsmalaysia #nowfoodsmalaysia #glutathionemalaysia #jarrowformulasmalaysia
#dickinsonmalaysia #dickinsons #dickinsonstoner #instanaturalmalaysia #tamanuoilmalaysia #tamanuoilmurah #tamanuoil #tamanuoilmy

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN
-
-
"MERECIK GOJES TAK PERLU MAKEUP TEBAL2 DAH" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Ini antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE . Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni ? Meh nak share dengan uolls
-
Energizing Soy Protein (ESP) :
-
๐ŸŒธ Penting untuk membentuk sel protein badan.
๐ŸŒธ Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menggantikan sel-sel yang rosak
๐ŸŒธMengecilkan pori-pori muka.
๐ŸŒธ Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
-
VITAMIN C :
-
๐ŸŒธ Menjadikan tona kulit sekata.
๐ŸŒธ Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
๐ŸŒธ Membaiki kulit yang rosak.
๐ŸŒธAntara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
๐ŸŒธMemberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
๐ŸŒธ Meningkatkan imuniti tubuh
-
-
If korang ada masalah kulit kusam , berjerawat , berparut & nak cuba ikhtiar dengan SET BASIC KECANTIKAN ni . InshaAllah puas hati ๐Ÿ‘
.
.
Amrah | 013-8711859
Pengedar Shaklee Anda ๐Ÿƒ
-
#shakleeshahalam
#shakleecodshahalam
#espshaklee
#cerahgebu
#shakleekl
#shakleeklang
#shakleesetiaalam
#shakleealamimpian
#shakleeusj
#shakleesubangjaya
#shakleeselangor
#sayajualshaklee
#shakleemurahmalaysia
#shakleeoriginal
#sayajualmurah
#flawlessskin
#vivixmurah
#setslimmingshaklee
#shaklee
#shakleeffect
#shakleeunisel
#vitaminmurah
#shakleeklang
#espshakleemurah
#setkurusshaklee
#like4like

Most Popular Instagram Hashtags