#vitamincserum

39618 posts

TOP POSTS

I can't stop using @aviesiaorganics Vitamin C Serum, it's great for my skin. 100% natural and made from organic ingredients.
Available on: www.aviesia.com and Amazon too: https://www.amazon.com/dp/B01LVTIZ64
#aviesia #aviesiaorganics #serum #facecare #beauty #vitamincserum #vitaminc

NAMA PRODUK :
TIA'M - My Signature C Source .
🌸Glossy jual TIAM apa aja? .
🌸klik >πŸ‘‰ #GLOSSY_TIAM .
[untuk merk lain,ganti belakangnya] .

KETERANGAN PRODUK :
C20 serum re-brand menjadi TIA'M Formula masih tetap sama.
.
.
serum ini berperan besar dlm memudarkan bekas jerawat yg hitam-hitam, Jika dipakai ke wajah jangan heran ya kl ada sensasi clekit2, itu bukan berarti ga cocok, tapi tandanya serum mulai bekerja di kulit.
.
.
Serum utk kulit wajah yg aman, berbahan dasar vit C yang sehat utk kulit. Serum vitamin C utk wajah berjerawat dengan bahan aktif yang tinggi (20% Vitamin C / L-ascorbic acid) yg cepat meresap ke kulit🍊 .
Fungsi Utama πŸ‘‡ :
1. Produk kecantikan import terbaik Korea ini dpt membuat kulit menjadi glowing dan berseri.
2. Mencerahkan kulit wajah yg kusam dan tidak bercahaya.
3. Menghilangkan jerawat pada wajah sehingga terlihat bersih.
4. Kandungan antioksidannya membantu memperlambat penuaan dini.
5. Menghilangkan bekas luka, jerawat dan noda hitam.
6. Mengurangi komedo dan mengecilkan pori-pori, membuat wajah tampak mulus.
7. Mengatur kadar minyak pada wajah agar stabil namun tidak membuat kulit kering dan berjerawat.
.
.
.⚠ Lebih baik digunakan pada malam hari. Bila ingin dipakai di pagi hari, usapkan sunblock setelah serum vitamin C.
.
⚠ Tips:
1. Simpan serum di tempat sejuk cuaca panas dan terik matahari dpt meng-oksidasi serum dan mengurangi fungsinya. Lebih disarankan simpan di kulkas, agar lebih awet. Tanda2 ter-oksidasi yaitu warna serum berubah menjadi orange.
2. di pagi hari, cukup gunakan sedikit saja (1 tetes di daerah2 yg bermasalah) dan sebaiknya menggunakan sunblock karena cuaca panas dan terik matahari dapat mengurangi fungsi dari serum.
______________________________
#tiammysignaturecsource
#c20
#c20originalpurevitamincserum
#c20vitaminsleep9to5crema
#ost
#ostc20
#ostc20serum
#ostc20murah
#vitc20
#vitaminc .
#vitamincserum
#ostoriginal
#jualtiam
#jualtiammysignaturecsource
#jualc20
#jualc20serum
#c20serum
#obatjerawat
#obatjerawatmurah
#serumjerawat .
#likeforlike
#jualvitaminc
#jualost
#jualostc20
#jualostserum
#ostserum
#jualobatjerawat
#onlineshopjakarta
#tiamc20

⚑️Lightening News Flash ⚑️
β €
Charge up on your Vitamin C πŸŠπŸ‹ The Cosrx Triple C is back in stock in limited quantities NOW!
β €
Tag a friend who has been waiting for 4eva~β €
β €
Your Triple C is just one click away! Link in bio ⚑️ || πŸ“· @alunakay ||β €
β €

Day 15 of the #CultBeautySkinCareChallenge hosted by @cultbeauty is focused on Skin Savior. .
.
Today I'm focusing on tetrahexyldecyl ascorbate, my fave form of Vitamin C. Vitamin C is an antioxidant that works to neutralize oxidative damage in the skin. It's known to help brighten the complexion and boost collagen production. Sign me up
.
.
The most popular form in skincare is ascorbic acid. For my skin personally, I have had several challenges with that form. First, I find it oxidizes quickly. Second, I find I've experienced some irritation with continued use. I have sensitive prone skin, so I was finding myself having to skip days, which was leading to the product going bad faster as well. .
.
What I like about TA is that it's oil soluble (see JSS Etoil below). Oil is attracted to oil, so it appears this can penetrate the dermis better. It's more stable than ascorbic acid and doesn't oxidize the way AA does. I've also never had an irritation from this. Some of my fave formulations have vitamin E, Ferulic acid, retinol and niacinamide. Yes, I will use formulations that have some controversially mixed ingredients (especially the last 2). I usually reserve it for when it's already mixed in a product, versus me mixing multiple products. .
.
Here are 5 skincare products in my rotation that feature this form of Vitamin C: .
β˜€οΈ DermaTruth In the Beginning High Potency Antioxidant Serum* β˜€οΈ CelleCle LumiBright C*
β˜€οΈ Skinmedica Lytera (version 1.0)
β˜€οΈ Colleen Rothschild Vitamin C Treatment Complex β˜€οΈ Jordan Samuel Skin Etoil
.
.
Im open to trying ascorbic acid in the future but will be highly selective and cautious. Do you have a fave vitamin C? .
.
#tetrahexyldecylascorbate #vitamincserum #instaskin #instaskin #igskincare #skincareblogger #igbeauty #igblogger #skinhealth #skincaredaily #skincareobsessed #skincarelover #iloveskincare #skincareaddict #skincarejunkie #skincareproducts #skincarecommunity #skincarereview #beautygram #beautycommunity #30plusskincare #skincarefavorites #skincaretips #sensitiveskin #cultbeauty #skinmedica #colleenrothschild #jordansamuelskin

Wondering how our Vitamin C serum works its magic? Click link in bio to read our latest blog post on how it works to brighten your skin & give you that glow! #timelessskincare #thetimelessdifference #vitamincserum #linkinbio

Dive right in and get all the benefits of our Vitamin Sea (C); erase a life time of summers and get your glow on!! Correct ✨ Beautify ✨Glow in a bottle πŸ™ŒπŸΌ To help you feel and see the difference for yourself .... we are extending our sale for 1 more day πŸ™€ use code SCHOOL20 for a huge 20% Off of everything!!!! Wow!! Love you guys!!πŸ’•πŸ’• ❀️🌱❀️Link in Bio πŸ‘†πŸΎ .
#paintedearthgirl #paintedearthskincare #vitamincserum #beautyskin

Now that summer is here (or almost 😬😬), I love to pull out all my Vitamin C serums. These 5 are my current faves in regular rotation this year and previous years. What is your favorite Vitamin C serum? 🍊🍊 All serums (and this coffee table book I just got and LOVE πŸ™ŒπŸ») linked in my bio or here: http://liketk.it/2rFRU #skincare #vitamincserum #beautyblogger

Are you curious what ingredient you shouldn't use Vitamin C with?😳
Our new host Freya is here to give you tips on ingredients that you shouldn't mix with Vitamin C!πŸ™ŒπŸ˜ Let's check the listings carefully before we cocktail our products together. On the other hand, remember that Vitamin C works great with Vitamin E, so we highly recommend to use Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop with By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream together for the best synergy:D

Hi Everyone! /AESTHETIC- The Concept of Beauty, menawarkan Vitamin C Face Mask dan Vitamin C & Collagen Serum / Acne Serum ( include fluffy brush ) seharga Rp.110.000 sampai tanggal 20 Agustus 2017πŸ’™ Have you tried this?😊 #facemask #skincare #vitamincserum #collagenserum #acneserum #aesthetic #healthandbeauty

MOST RECENT

VIT C GLUTA SERUM
pos rm8 sm/rm11 ss
wasap 0134644843
Vit- C Gluta Serum by SOB 10ml
.
KEBAIKAN :
β™‘ Diformulasi untuk mencerahkan kulit
β™‘ Menegangkan dan melembapkan kulit
β™‘ Membekalkan nutrisi yang diperlukan untuk kulit yang sihat
β™‘ Memperbaiki tona kulit agar sekata
β™‘ Pencegah kematangan kulit, anti penuaan
β™‘ Merawat masalah kulit seperti kedutaan, kusam, kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, ruam, dan elergik
.
.
CARA PENGGUNAAN :
β˜† Titiskan dan sapukan sedikit Vit C Gluta Serum SOB pada wajah serta leher yang bersih.
β˜† Biarkan seketika sehingga serum meresap masuk ke dalam kulit.
β˜† Boleh dipakai siang dan malam sapu seluruh wajah dan leher sebelum menggunakan skincare.

#vitcglutaserum#vitcgluta#secretofbeautyskincare#secretofbeauty#vitcglutaserumbybsob#vitcserummurah#vitcglutaserummurah#secretofbeautyskincaresob#secretofbeautytestimoni#serumvitc#serumvitcmurah#serumvitaminc#vitcserum#vitamincserum#dermjualvitc
#sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpa knil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah

EMPTIES 😍
My most recent empty bottles!
What Beauty or Skincare Product are you almost out of? I know I LOVE trying new products, and I would love to suggest a SeneGence version for you to try!
I love the support from my friends, and I'm OBSESSED with this skincare as you can tell from all these empty containers! I am convinced it's the best. πŸ’πŸΌ Contact me for a suggestion of a SeneGence substitution and I will give you 10% off and free shipping. ❀️
β€’
β€’
β€’
#empties #summerempties #makupiwanttouseup #useitup #skincareempties #selftanner #exfoliatingcleanser #vitamincserum #retinol #acnetreatment #wrinklefree #botoxinabottle #clearskinsolutions #clearskin #skincareroutine #skincareluxury #favoriteproduct #review #skincarereview

My PM Routine this week
🚿 #banilaco Clean It Zero
πŸ₯› #g9 White in Milk Mild Foam
πŸƒ #belif Problem Solution Toner
🍊 #timeless Vitamin C+EF
🦈 #holysnails Lemon Shark Sauce
🌱 #betheskin Botanical Pore Serum
⚱️ #symphonybeauty Purifect Facial Oil
🌿 #tonymoly I'm Real Tea Tree Lotion
🌸 #hadalabo Age Correcting Eye Cream
🍌 #tonymoly Banana Magic Sleeping Pack
#skincare #koreanskincare #kbeauty #koreanbeauty #kbeautyaddict #jbeauty #japanesebeauty #vitamincserum #lowph #abcommunity #goawaydarkcircles #goawayacne #adorablepackaging #doublecleanse #10stepkoreanskincare

Pernah dengar SERUM?
Apa fungsi sebenar serum eh? πŸ€”πŸ€”
.
90% dari pengguna product skincare tak tahu apa itu SERUM !! 😱😱 Let me explain 😘
.
Serum is a skincare product that where you can apply to your skin after cleansing but before moisturizing with the intent of delivering powerful ingredients directly into the skin. Serum is particularly suited to this task because it is made up of smaller molecules that can penetrate deeply into the skin and deliver a very high concentration of active ingredients. This makes them a great tool for targeting specific skincare concerns.
.
SERUM adalah produk penjagaan wajah yang di mana ianya bisa diaplikasikan terus pada wajah selepas mencuci wajah tetapi sebelum menggunakan pelembab bagi tujuan penyerapan terus semua khasiat SERUM ke dalam kulit. SERUM sangat sesuai untuk tujuan ini kerana ianya dihasilkan dengan molekul / zarah yang lebih kecil yang membolehkan ianya menyerap jauh ke dalam lapisan kulit dan membawa bahan aktif yang berkepekatan tinggi bersamanya. Ini membuatkan SERUM adalah medium yg hebat untuk disasarkan kepada masalah kulit tertentu
.
by #INFINITISKINCARE
.
#botoxserum #serumajaib #serum #vitamincserum #serumwajah #serummagic #serumfruit #thetruthserum #infinitiserum #absoluteallure @infinitiserum #serumjerawat #serumparut #azanisserum #serumparut #azanisscarserum #serumvitaminc #serumgold #serumwajah #zalora #tv3 / DM
Whatapp +6011-23435697

30 ml& 10 ml
.
website : http://infinitiskincare.yolasite.com
Infiniti.Skincare
Infiniti Serum

.
YAKIN KULIT ANDA DAH CUKUP VITAMIN C?
Kulit yang tidak cukup vitamin C adalah antara punca utama yang mengundang masalah jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit kelihatan kusam, gelap, kering dan tidak sihat.
.
VITAMIN C SERUM BY ANNONA 10X VITAMIN C UNTUK KULIT YANG FLAWLESS.
Kini Menjadi Kegilaaan Wanita Di Malaysia !
.
KENAPA VITAMIN C ADALAH 'MAKANAN' WAJIB BAGI KULIT ?
.
- KULIT CERAH SEKATA.
Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.
.
- KULIT MUDA & TEGANG.
Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.
.
- KULIT CANTIK & SIHAT.
Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.
.
- KULIT LEMBAB & LEMBUT.
Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.
.
- KULIT BEBAS JERAWAT.
Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.
.
- KULIT BEBAS JERAGAT.
Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.
.
KENAPA VITAMIN C SERUM DARI ANNONA PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA ?
Kerana setiap titisan VCS Annona mempunyai 10X kekuatan Vitamin C. Ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa.
.
FORMULA ISTIMEWA ANNONA
VCS Annona bukan sekadar serum Vitamin C biasa. Ia adalah campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba semulajadi terpilih.
.
NOT161004544K
VCS Annona telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan seperti yang tertera di atas. Anda boleh gunakan tanpa sebarang kerisauan.

Morning guys!
#Repost @ssbeautyandhealth (@get_repost)
・・・
Selamat Pagi Semua 😍! Dah masuk hari Khamis ni, ada yang malas2 nak kerja ke ? Hehehe.. sabar ye, lusa dah cuti!! Yeay ! Oh ya, nak pesan ni. Jangan lupa sarapan pagi tau, makan makanan sihat2, lebihkan buah2an & sayur2an okay 😘Terima kasih untuk semua pengguna SERUM VITAMIN C @ssbeautyandhealth ! .
#serum #vitamincserum #ssbeautyandhealth #skincare #vitaminc #orange #orangsensation #perfectskin #menandwomen #unisex #suitforallskintype

#Repost syafasweettouch ・・・
Selamat pagi! Dah breakfast ka ampa semua?
Kulit pun kena breakfast tau. Jangan lupa VITAMIN C SERUM by Annona πŸ’‹
.
.
Pasti kulit ampa cerah berseri sepanjang hari tanpa suntikan.. Bukan cerah sja, sihat, lebih lembut, lindung dr sinaran uv, dan mcm2 lagi kebaikan dia.. Ampa kena cuba sendiri baru ampa tau ❀️ Gituu πŸ˜„
.
.
Haaa ni muka kak syafa tanpa sebarang solekan naa. Kening ja lukis sikit 😜 Kalau sapa kenai kak syafa, mmg bukan yg jenis suka makeup muka sendiri sgt... Makeup muka customer ja lawa2 😍😍
.
.
So ampa jgn lupa dapatkan serum terbaik ni ok. Nak makeup lawa, kulit kena sihat taw.
.
.
MUA UTAGHA PUN GUNA VCS UOLLS UNTUK JAGA KULIT ❀️
.
.

SAYANGI KULIT ANDA!
BUAT PILIHAN BIJAK DARI SEKARANG!
JOM CANTIK & JIMAT !
.
.
MERDEKA SALES !! 🎈🎈🎈
-------------------------------------------------
πŸ‘‰ 3 MINI VCS merangkumi :
.
πŸ’§ 3 botol vcs = 15ml (kegunaan 2 bulan) .
. ❀️Harga RM100
😍 Anda Jimat RM17 dari harga Asal RM117
.
.
πŸ‘‰ SUPER SAVER merangkumi :
πŸ’§ 2 botol VCS bsr = 30ml ( kegunaan 4 bulan)
β˜€οΈ FREE 1 MOISTURISING CREAM SPF30 (berharga Rm30) .
❀️Harga RM150
😍 Anda Jimat RM60 dari harga asal RM210
.
.
πŸ‘‰ BEAUTY HEROES merangkumi. : .
. πŸ’§ 2 botol VCS bsr = 30ml ( kegunaan 4 bulan)
πŸ› FREE 1 DERMAROLLER (berharga Rm55)
❀️ Harga Rm170
😍 Anda Jimat Rm65 dari harga asal Rm235
.
.

Dapatkan sebelum kehabisan stock !! .
.
Whatsapp
014-2346431
.

A big applause for this marvelous serum. Full of l❀ves.
#serum by @vcs_annona
Bought from @pakar_kecantikan_wajah
#vitaminc #vitamincserum #10xvitaminc #serumvitc #vcsannona

DENGAN VITAMIN C SERUM AWAK TAK AKAN KECEWA LAGI
.
Awak yang pernah kecewa dengan skincare tak berkesan malah merosakkan kulit muka sendiri, WAJIB cuba serum ni.
.
Dengan 10x Vitamin C, VCS akan mengatasi masalah kulit awak. .
Say bye2 to : > Kulit Kusam
> Liang Pori Terbuka
> Parut
> Jeragat
> Tona Kulit Tak Sekata
.
.
Produk Ahli Farmasi berpengalaman Puan Ony Nurhusni. Dijamin selamat dan gunalah tanpa was-was.
.
.
> Halal Jakim
> Lulus KKM
> Kilang GMP
.
.
Sekarang ada PROMOSI berbaloi-baloi. Ada FREE GIFT lagi.
.
.
Whatsapp sekarang πŸ˜ƒ Klik link ini www.wasap.my/60145452000

Selalu dengar SPF30 ?
SPF 15?

Tapi, sebenarnya apa tu SPF?
Mungkin gambar ni boleh meleraikan persoalan kita selama ni.
Selamat membaca.
Senyum sikett πŸ˜‰ ➑slide sebelah

Ps:gambar akhir adalah one of the best product dan ada SPF.
Nak cuba?
Boleh komen 'PM' kat bawah πŸ’

#VCSAnnona #vitamincserum #vitamincmoisturiser #rawatkulitdenganbetuldanselamat

Vitamin c tablet Nutriforte ni bantu rawat jerawat ,kulit kusam dan kulit kering uolss dari dalam
.
specialnya vitamin c tablet nutriforte ni
.
πŸ‘‰ keluaran pharmaforte sdn berhad. very estiblished company yang supply ubat dekat farmasi dan hospital
.
πŸ‘‰ special formulation jenis BUFFERED Vitamin c: non-acidic. sangat lembut dekat perut, sebab sesetengah org yang tak tahan perut boleh sakit perut/cirit
.
insya Allah makan vitamin c ni tak sakit perut
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius
.
πŸ‘‰ ada kandungan bioflavonoids. kombinasi ni bantu tingkatkan penyerapan vitamin c dalam badan
.
Vitamin c senang hilang sbb larut air. kita berpeluh,kencing dia mudah keluar πŸ˜ƒ
.
Sebotol RM69 ada 60biji. Tahan 2 bulan.
.
.
------
Pakej super saver
------
.
2 botol RM150 ( JIMAT RM60)
FREE Vitamin C Moisturiser Cream SPF 30 .
Kalau uolss ambil 2 botol lagi jimat dan berbaloi
.
Sambil merawat uolss dapat protect muka 😍 .
Untuk order wassap kak han ke 017-4600807 atau tekan link di bio 😍
.
#KomboRayaVCSKakHan

Vitamin C is great not only for your overall health but for your skin as well! We have added a Vitamin C+ serum to our Skin Works Skin Care line. The serum, along with other skin care products we offer, can be prescribed by Dr. T or our nurse practitioner. Call us to book your next appointment! 844-759-6757 🌻 #vitaminc #vitamincserum #skinworks #laserhairremoval #facial #aesthetician #IPL #microneedling #beauty #acne #torrance #southbay #redondobeach #palosverdes #healthyskin #skin #fillers #lasergenesis #medspa #perfectskin #botox #dysport #juvederm #kybella

Nose filler is available here. Rm700
.
0172215407 pm jika berminat. #dermapenmicroneedle #bodywhitening #facialmurah #vitamincserum #caviarserum #nosefiller

Tadaaaa nak muka tu berseri secara tradisional tanpa perlu sakit sakit? Cubalah TOTOK AURA FACIAL harini. Facial yang akan membuat muka anda v shape dan melancarkan peredaran darah di muka dan kepala. Facial anti stress ini mmg pilihan sesiapa saja yang ingin kan sesuatu yang sgt relax. .
.
Rm100 je jom book slot jgn lambat ok. .
.
πŸ‘‰πŸ»0172215407 #facialmurah #totokwajah #totokaura #bodywhitening #facialmurah #vitamincserum #caviarserum

Promo merdeka yang terbaik. DERMAPEN CAVIAR + MASKER. Ia mampu "repair" kulit anda supaya anda nampak cantik dan menawan. Skg tgh promo jadi baik lah grab nye cepat sebelum terlambat ok. .
.
Rm100 je inlcuding masker tau. Jom jom book cpt. .
.
πŸ‘‰πŸ»0172215407 #dermapenmicroneedle #bodywhitening #facialmurah #vitamincserum #caviarserum

My regular DERMAPEN TREATMENT customer. Lihatlah perbezaan nya setelah dua sesi. Muka makin licin atau flawless. Terima kasih kepada DERMAPEN VITAMIN C DAN CAVIAR SERUM. Ia mampu menutup pori anda yang besar tu dan repair kulit anda. .
.
Dermapen caviar rm150
Dermapen vitamin c rm100
Yee anda boleh buat dua treatment ini tp bukan serentak ye. Ok jom book promo merdeka dengan madam sebelum terlewat. .
.
πŸ‘‰πŸ»0172215407 #dermapenmicroneedle #bodywhitening #facialmurah #vitamincserum #caviarserum

Most Popular Instagram Hashtags