[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitamincorganik

10625 posts

TOP POSTS

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. .
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
#whatsapp0139616500 for fast respon and special price. .
.
#vitaminC #vitaminCorganik #promoShaklee #sayajualShaklee

Cara merawat jerawat secara alami : CUKUPKAN PENGAMBILAN AIR MASAK/MINERAL SETIAP HARI
.
Kulit akan lebih cantik berseri. Air penting untuk mengeluarkan toksik dalam badan supaya kulit kekal berseri
.
Perlu tahu manfaat #vitamincshaklee dan #vitamineshaklee! 😍
.
Vitamin C
🍀 Memelihara kulit dari sunburn
🍀 Mengawal kulit berminyak
🍀 Mencerah secara semulajadi
.
Vitamin E
🍀 Memudarkan parut jerawat, jeragat
🍀 Kulit glowing naturally
🍀 Atasi jerawat
.
WhatsApp Syaza di
.
0187684817
0187684817
0187684817
.
atau klik link di BIO ☺️
.
#vitaminc
#vitamine
#vitaminshaklee
#vitamincorganik
#vitaminorganikmalaysia
#vitaminnaturalmalaysia
.
#setcantikshaklee
#setcantikmalaysia
#setcantikshakleemalaysia
.
#shakleecodnilai
#shakleecodkajang
#shakleecodusim
#shakleecodukm
#shakleecodputrajaya
.
#shakleeusim
#shakleeukm
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleeputrajaya

.
Antara Kelebihan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imunisasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Antara Kelebihan Vitamin E : .
.
✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat .
✅ Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi .
✅ Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi).
✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin .
✅ Membantu melancarkan peredaran darah .
✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@lyanashaklee.distributor
016-2099703
Trusted SID Since 2013 .
.
#vitaminC #vitaminE #vitaminCorganik #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleepg #shakleebandarserialam #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeplentong #shakleetamanmolek #shakleetamandaya #shakleetebrau #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei #shakleemuar #shakleebakri

3 HARI JA LAGI!!!!
.
.
.

Sempat ka nak cantik???mesti la sempat..telan 3 sachet pun dah boleh nampak beza

Ramai borong 3 kotak siap dapat free member.. Belanja dengan bijak.. Untung-untung bulan depan siap dapat bonus lagi tau

Nak harga diskaun siap free member??? Cepat contact Kak hana

0122662732
.
#hanashaklee
#shakleecollagenpowder #collagen #collagenpowder #vitaminC #vitaminCorganik #alfalfa #alfalfacomplex #alfalfashaklee #allergic #jeragat #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #testimoniShaklee #testimonikulitcantik #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalaysia

APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM ANNONA NI?
==================
.
👱 kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
👱 mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
👱 mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
👱 boleh bawa solat 👱 tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
👱 tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif 👱 diluluskan KKM (NOT161004544K)
👱 dikilangkan di kilang berstatus GMP
.
.
INSYA ALLAH
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
.
✔ Liang pori terbuka
✔ Parut pada kulit
✔ Jeragat
✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
✔ Tona kulit tak sekata
✔ Kulit kusam
✔ Penuaan kulit pramatang

🍼Banyakkan susu badan🍼

Untuk ibu yang direct breastfeeding ESP sangat membantu untuk meriahkan susu badan + memekatkan susu. Jadinya anak cepat kenyang dan takkan bangun malam terlalu kerap untuk menyusu.
.
.
UMMI 👉 www.wasap.my/601136269397 .
.
#shaklee #shakleekualakangsar #shakleesupplement #shakleekurus #sayajualshaklee #ibusihat #tulangkuat #shakleesupplementambahan #shakleeperak #shakleesetkurus #shakleesetcantik #shakleesetberpantang #shakleesethamil #shakleeesp #ostematrix #shakleemurah #beauty #beautytips #vitaminC #vitaminCorganik #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #jerawat #sunburn #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleeonline

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
DAPATKAN HARGA PROMOTION * HARGA MURAH* pada pembelian ESP Shaklee .
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

HOT SELLING + TAHAN 3-6 BULAN + BASIC UNTUK KULIT CANTIK + IMUNISASI BADAN!
.
.
Assalamualaikum dear ;)
.
Bagi Mimi VITAMIN C ni memang suppliment basic yang semua orang patut ada untuk KULIT CANTIK dan untuk SIHAT. Mimi sendiri amalkan dan takkan stop setelah kulit muka berubah jadi lebih CERAH SEKATA, LEMBUT, HALUS, dan JERAWAT jarang sangat tumbuh. Demam dan selesema pun jarang sangat dapat. Alhamdulillah :)
.
.
Harganya pun hanya RMXX untuk 6 bulan, setiap 1 tablet sama macam makan 7 biji oren setengah tau. Tak mampu kan nak makan sebanyak tu? Dan badan kita pun tak boleh hasilkan vitamin c nih.
.
Apa Kelebihan Vitamin C?
.
✅ Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan selesema
✅ Mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung

for orders
019-4135838

#vitamincorganik #vitaminc #sayajualshaklee #sustainedreleasevitaminc #vitamincshaklee #vitamincbagus #sayajualshaklee #shakleesgpetani #codsungaipetani #codsgpetani #fooddeliverysgpetani

Siapa perlu Vita C Plus ni?

Korang yang ada bersin, kerap selsema ke, jerawat rajin naik turun atau ada jerawat pasir ke, rajin² la amal vitamin C ni oke. In shaa Allah boleh setel dan badan pun rasa lebih sihat! 😍
.
Ada demam² pun boleh makan Vita C Plus ni. Rasanye dah tak perlu ambil panadol bila demam. Cuma makan vitamin C untuk boost imun badan & banyakkan minum air kosong! In shaa Allah cepat kebah dan jangan lupa mintak doa kat Allah moga cepat sihat jugak oke. 😊
.
Nak kulit cerah? Rajin² la makan Vita C Plus ni tiap hari. In shaa Allah pasti nampak lebih cerah dari sebelum ni. 😆
.
UMMI 👉 www.wasap.my/601136269397 .
.
#shaklee #shakleekualakangsar #shakleesupplement #shakleekurus #sayajualshaklee #ibusihat #tulangkuat #shakleesupplementambahan #shakleeperak #shakleesetkurus #shakleesetcantik #shakleesetberpantang #shakleesethamil #shakleeesp #ostematrix #shakleemurah #beauty #beautytips #vitaminC #vitaminCorganik #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #jerawat #sunburn #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleeonline

MOST RECENT

RM xx, penggunaan 6 bulan. Semua korang boleh dapat dari #vitamincshaklee 😉
.
Jerawat batu nanah merah berkurang muka less oily. Terbaik #vitaminshaklee 😍
.
Manfaat #vitaminc yang perlu anda tahu! 😉
.
KHASIAT SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
WhatsApp Syaza untuk order
.
0187684817
0187684817
0187684817 .
Atau klik link di BIO
.
#vitamincshaklee
#vitaminshaklee
#vitamincorganik
#vitamincmalaysia
#vitamincshakleemalaysia
.
#sunblock
#sunblockmalaysia
#sunblockmurah
#sunblockmurahmalaysia
.
#supplementorganik
#supplementorganikmalaysia
#vitaminmalaysia
.
.
#shakleecodnilai
#shakleecodkajang
#shakleecodusim
#shakleecodukm
#shakleecodputrajaya
.
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleeputrajaya
.
#sayajualshaklee

Cara merawat jerawat secara alami : CUKUPKAN PENGAMBILAN AIR MASAK/MINERAL SETIAP HARI
.
Kulit akan lebih cantik berseri. Air penting untuk mengeluarkan toksik dalam badan supaya kulit kekal berseri
.
Perlu tahu manfaat #vitamincshaklee dan #vitamineshaklee! 😍
.
Vitamin C
🍀 Memelihara kulit dari sunburn
🍀 Mengawal kulit berminyak
🍀 Mencerah secara semulajadi
.
Vitamin E
🍀 Memudarkan parut jerawat, jeragat
🍀 Kulit glowing naturally
🍀 Atasi jerawat
.
WhatsApp Syaza di
.
0187684817
0187684817
0187684817
.
atau klik link di BIO ☺️
.
#vitaminc
#vitamine
#vitaminshaklee
#vitamincorganik
#vitaminorganikmalaysia
#vitaminnaturalmalaysia
.
#setcantikshaklee
#setcantikmalaysia
#setcantikshakleemalaysia
.
#shakleecodnilai
#shakleecodkajang
#shakleecodusim
#shakleecodukm
#shakleecodputrajaya
.
#shakleeusim
#shakleeukm
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleeputrajaya

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
DAPATKAN HARGA PROMOTION * HARGA MURAH* pada pembelian ESP Shaklee .
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
DAPATKAN HARGA PROMOTION * HARGA MURAH* pada pembelian ESP Shaklee .
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
DAPATKAN HARGA PROMOTION * HARGA MURAH* pada pembelian ESP Shaklee .
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
DAPATKAN HARGA PROMOTION * HARGA MURAH* pada pembelian ESP Shaklee .
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
DAPATKAN HARGA PROMOTION * HARGA MURAH* pada pembelian ESP Shaklee .
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Hah ni la dia rupa #VitaminC
Jom kita tgk aoa yg best sgt ..Manfaat VITAMIN C Organik: .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan #sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah #jerawat degil
🌸 #Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan #luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit #sensitif seperti #resdung dan #eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi &
pasir
🌸 Mengurangkan #kedutan & tanda
#penuaan
🌸 Membantu menghasilkan #kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih #glowing dan radiant
🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan pada kulit
.
Nak cantik,
Nak sihat,
Nak muka cerah,
Nak kulit gebu,
Nak jerawat segan naik,
Hah apa lagi...
.
Jom kalau nak dapatkan vitamin C yg popular dan berkesan ni..
Roger CikYam OK.. Whatsapp 012-7639236 📌1 botol 180bj.
📌Tahan sehingga 6bulan
📌rm97.50 non member

Nak diskaun harga?
www.wasap.my/60127639236.

#sihatdancantiksemulajadi
#shakleetebrau
#shakleemurah
#nakcantik
#naksihat
#tipskesihatan
#sumbervitaminc
#vitaminCshaklee
#vitaminCorganik
#kulitcantikgebu
#flawless
#mukabersihdancantik

HOT SELLING + TAHAN 3-6 BULAN + BASIC UNTUK KULIT CANTIK + IMUNISASI BADAN!
.
.
Assalamualaikum dear ;)
.
Bagi Mimi VITAMIN C ni memang suppliment basic yang semua orang patut ada untuk KULIT CANTIK dan untuk SIHAT. Mimi sendiri amalkan dan takkan stop setelah kulit muka berubah jadi lebih CERAH SEKATA, LEMBUT, HALUS, dan JERAWAT jarang sangat tumbuh. Demam dan selesema pun jarang sangat dapat. Alhamdulillah :)
.
.
Harganya pun hanya RMXX untuk 6 bulan, setiap 1 tablet sama macam makan 7 biji oren setengah tau. Tak mampu kan nak makan sebanyak tu? Dan badan kita pun tak boleh hasilkan vitamin c nih.
.
Apa Kelebihan Vitamin C?
.
✅ Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan selesema
✅ Mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung

for orders
019-4135838

#vitamincorganik #vitaminc #sayajualshaklee #sustainedreleasevitaminc #vitamincshaklee #vitamincbagus #sayajualshaklee #shakleesgpetani #codsungaipetani #codsgpetani #fooddeliverysgpetani

Stok paling laju setiap bulan, almost semua customer order Vitamin C tau. Semua nak cantic cantic ye ⠀

Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:⠀
.⠀
🍊Merangsang pembentukan kolagen⠀
🍊Menguatkan immune sistem⠀
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda⠀
🍊Mengatasi masalah insomnia⠀
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu⠀
🍊Memperbaiki sistem pendarahan⠀
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi⠀
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi⠀
🍊Memberikan tenaga⠀
🍊Membantu penyerapan iron⠀
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat⠀
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal⠀
🍊Mengelakkan katarak⠀
🍊Mengawal masalah kulit berminyak⠀
🍊Mengecilkan pori muka⠀
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas⠀
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout⠀
🍊Mengawal paras gula dalam darah⠀
.⠀
Dapatkan special consultation/guide cara makan supplement dengan betul.⠀
.⠀
Wanie Nazeri⠀
011- 33147296⠀
Your Shaklee Consultant⠀
#vitaminc #vitamincshaklee #vitamincrosehip #vitamincorganik #vitamincmalaysia #vitamincshakleemalaysia #katarak #katarakmata #kulitcerah #kulitcerahberseri #kulitcerahalami #kulitcerahgebu #kulitcerahsekata #shakleegombak

HOT SELLING + TAHAN 3-6 BULAN + BASIC UNTUK KULIT CANTIK + IMUNISASI BADAN!
.
.
Assalamualaikum dear ;)
.
Bagi Mimi VITAMIN C ni memang suppliment basic yang semua orang patut ada untuk KULIT CANTIK dan untuk SIHAT. Mimi sendiri amalkan dan takkan stop setelah kulit muka berubah jadi lebih CERAH SEKATA, LEMBUT, HALUS, dan JERAWAT jarang sangat tumbuh. Demam dan selesema pun jarang sangat dapat. Alhamdulillah :)
.
.
Harganya pun hanya RMXX untuk 6 bulan, setiap 1 tablet sama macam makan 7 biji oren setengah tau. Tak mampu kan nak makan sebanyak tu? Dan badan kita pun tak boleh hasilkan vitamin c nih.
.
Apa Kelebihan Vitamin C?
.
✅ Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan selesema
✅ Mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung

for orders
019-4135838

#vitamincorganik #vitaminc #sayajualshaklee #sustainedreleasevitaminc #vitamincshaklee #vitamincbagus #sayajualshaklee #shakleesgpetani #codsungaipetani #codsgpetani #fooddeliverysgpetani

Assalammualaikum
set yang akma TAK KAN PERNAH MISS and both item Always HOT DEMANS . Memang laris Macam GORENG PISANG CHEESE CHOCO gituhhhh .
.
💟 ESP Shaklee , 1 tong bawah Daripada Harga Rm 200 , 1 tong tahan 2 Bulan setengah lagi 😎 sangat Tak RUGI 👍🏻
.
.
ESP ▶️ kaya dengan protein Dan membantu MENCANTIKAN serta MENCERAHKAN kulit, MENURUNKAN berat , baik untuk TENAGA , GEBUKAN kulit, boots ENERGY , pudarkan PARUT, elakkan GASTRIK, KUATKAN AKAR RAMBUT, good for SENSITIVE skin, sangat sesuai Untuk masalah JERAGAT and etc
.
.
💟 Vit C Shaklee 1 Botol X sampai Rm 100 Dan tahan 6 BULAN 😱 boleh kongsi 1 family hokey🤔
.
.
VIT C ▶️ TERBAIK untuk MENCERAHKAN kulit , mengecutkan JERAWAT, memingkatkan imum sistem , elakkan SUNBURN , sangat sesuai untuk kulit SENSETIF, kuatkan imum badan , sangat Elok untuk RESDUNG , sangat sesuai Untuk masalah JERAGAT dan etc .
.
Pembelian one set Ada SPECIAL PRICE AND 4 GIFT OKEY 💕
.
.
NOTED : IF YOU WANT TO KNOW THE PRICE DO WHATSAPP OR DM AKMA 💕
01123780862 akma
#shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Assalammualaikum
set yang akma TAK KAN PERNAH MISS and both item Always HOT DEMANS . Memang laris Macam GORENG PISANG CHEESE CHOCO gituhhhh .
.
💟 ESP Shaklee , 1 tong bawah Daripada Harga Rm 200 , 1 tong tahan 2 Bulan setengah lagi 😎 sangat Tak RUGI 👍🏻
.
.
ESP ▶️ kaya dengan protein Dan membantu MENCANTIKAN serta MENCERAHKAN kulit, MENURUNKAN berat , baik untuk TENAGA , GEBUKAN kulit, boots ENERGY , pudarkan PARUT, elakkan GASTRIK, KUATKAN AKAR RAMBUT, good for SENSITIVE skin, sangat sesuai Untuk masalah JERAGAT and etc
.
.
💟 Vit C Shaklee 1 Botol X sampai Rm 100 Dan tahan 6 BULAN 😱 boleh kongsi 1 family hokey🤔
.
.
VIT C ▶️ TERBAIK untuk MENCERAHKAN kulit , mengecutkan JERAWAT, memingkatkan imum sistem , elakkan SUNBURN , sangat sesuai untuk kulit SENSETIF, kuatkan imum badan , sangat Elok untuk RESDUNG , sangat sesuai Untuk masalah JERAGAT dan etc .
.
Pembelian one set Ada SPECIAL PRICE AND 4 GIFT OKEY 💕
.
.
NOTED : IF YOU WANT TO KNOW THE PRICE DO WHATSAPP OR DM AKMA 💕
01123780862 akma
#shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

#The_Radiant_4 Shaklee ada EMPAT Item
💕 ESP (#espshaklee)
💕 Vitamin C (#vitamincshaklee)
💕 GLA Complex (#GLAShaklee)
💕 Collagen Powder (#collagenpowdershaklee)
.
Bagi yang mementingkan KULIT CANTIK, MUDA REMAJA keempat ini sangat penting dalam memastikan kulit lebih cantik mulus dan gebu 😍
.
Fungsi ESP adalah MEMBINA sel kulit baru dan menggantikan sel kulit mati supaya kulit kekal BERSERI
.
Vitamin C adalah untuk MEMELIHARA (PROTECT) kulit daripada sinaran UV matahari yang memudaratkan kulit kita dan memeliharan kulit supaya kekal cerah secara semulajadi
.
Collagen Powder pula MENGANJALKAN kulit muka serta melawan jeragat dan jerawat serta masalah kulit lain yang bersarang lama pada kita
.
GLA Complex, memastikan KELEMBAPAN kulit terpelihara agar tidak muncul garis-garis halus serta tanda penuaan awal
.
GRAB SEGERA THE RADIANT 4. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI 😍
.
Cantik bersama-sama
.
WhatsApp Syaza untuk dapatkan SPECIAL CONSULTATION dan SPECIAL PRICE di 0187684817
.
0187684817
0187684817
0187684817
.
Atau klik link di BIO
.
#collagenpowder
#collagenpowdermalaysia
#collagenmalaysia
#kcollymurah
.
#GLAshakleemurah
#glacomplex
#GLAComplexShaklee
.
#vitaminc
#vitamincmalaysia
#vitamincorganik
#vitamincnatural
.
#espmalaysia
#espshakleemalaysia
#espreadystock
.
#shakleecodnilai
#shakleecodkajang
#shakleecodusim
#shakleecodukm
#shakleecodputrajaya
.
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleeputrajaya
.
#sayajualshaklee

Assalammualaikum .
.
Set kecantikan asas yang akma ske recommend kan dekat customer akma yang datang cakap 'akma saya nk set cantik' .
.
.
ESP - Kaya dengan PROTEIN yang sangat diperlukan dalam badan kita. Esp mampu menegangkan kulit muka, mencerahkan kulit, memudarkan parut, menganjalkan payudara dan punggung serta menguatkan rahim
.
.
VIT C - Membantu menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit wajah kekal pinkish
.
.
VIT E - Membantu menganjalkan kulit, mengatasi masalah jerawat, mengurangkan masalah erola
.
.

Collagen Shaklee ▶️ mengecutkan jerawat , putih kan kulit , sangat sesuai untuk yang Ada Tona kulit X sekata , merapatkan vagina, menegangkan otot vagina, menegangkan asset .
.
Sebarang pertanyaan dan oder boley
whatsapp
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Assalammualaikum .
.
Set kecantikan asas yang akma ske recommend kan dekat customer akma yang datang cakap 'akma saya nk set cantik' .
.
.
ESP - Kaya dengan PROTEIN yang sangat diperlukan dalam badan kita. Esp mampu menegangkan kulit muka, mencerahkan kulit, memudarkan parut, menganjalkan payudara dan punggung serta menguatkan rahim
.
.
VIT C - Membantu menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit wajah kekal pinkish
.
.
VIT E - Membantu menganjalkan kulit, mengatasi masalah jerawat, mengurangkan masalah erola
.
.

Collagen Shaklee ▶️ mengecutkan jerawat , putih kan kulit , sangat sesuai untuk yang Ada Tona kulit X sekata , merapatkan vagina, menegangkan otot vagina, menegangkan asset .
.
Sebarang pertanyaan dan oder boley
whatsapp
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Manfaat #vitaminc yang perlu anda tahu! 😉
.
KHASIAT SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah
.
WhatsApp Syaza untuk order
.
0187684817
0187684817
0187684817
.
Atau klik link di BIO
.
#vitamincshaklee
#vitaminshaklee
#vitamincorganik
#vitamincmalaysia
#vitamincshakleemalaysia
.
#sunblock
#sunblockmalaysia
#sunblockmurah
#sunblockmurahmalaysia
.
#supplementorganik
#supplementorganikmalaysia
#vitaminmalaysia
.
.
#shakleecodnilai
#shakleecodkajang
#shakleecodusim
#shakleecodukm
#shakleecodputrajaya
.
#shakleenilai
#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleeputrajaya
.
#sayajualshaklee

Assalamualaikum .
Combinasi yang cukup untuk dapatkan KULIT PUTIH MELEPAK. Siapa yang obses kan kulit PUTIH macam BARBIE doll tu haaa boleh dah geng dengan akma . Akma obses dengan KULIT PUTIH and sapa yang kenal akma dulu memang tau betapa GELAP nya kulit akma as akma sendiri memang aktif sukan yang berjemur - berlari, bersilat, berjalan, bersemua yang kena sidai dek matahari tu lah
.
.
Antara BENEFIT this two suppliment :
.
.
✔ Perlindungan daripada sinar UV
✔ Mengurangkan kesan SUNBURN
✔ Membantu prevent JERAWAT degil
✔ Mencerahkan kulit 1 badan
✔ Membantu merawat kulit sensetif
✔ Mengurangkan KEDUTAN
✔ Mengurangkan GARIS PENUAAN
✔ Membantu masalah RESDUNG
✔️ CERAHKAN KULIT
✔️ HITAMKAN RAMBUT
✔️ LEBATKAN RAMBUT
✔️ PUDARKAN PARUT
✔️ BERI TENAGA
✔️ KAWAL NAFSU MAKAN
✔️ BANYAKAN SUSU
✔️ KUATKAN RAHIM
✔️ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma)
✔️ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT N JAYA NYA
.
.
Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER lagi . Macam mane ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA
.
.

Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Assalamualaikum .
Combinasi yang cukup untuk dapatkan KULIT PUTIH MELEPAK. Siapa yang obses kan kulit PUTIH macam BARBIE doll tu haaa boleh dah geng dengan akma . Akma obses dengan KULIT PUTIH and sapa yang kenal akma dulu memang tau betapa GELAP nya kulit akma as akma sendiri memang aktif sukan yang berjemur - berlari, bersilat, berjalan, bersemua yang kena sidai dek matahari tu lah
.
.
Antara BENEFIT this two suppliment :
.
.
✔ Perlindungan daripada sinar UV
✔ Mengurangkan kesan SUNBURN
✔ Membantu prevent JERAWAT degil
✔ Mencerahkan kulit 1 badan
✔ Membantu merawat kulit sensetif
✔ Mengurangkan KEDUTAN
✔ Mengurangkan GARIS PENUAAN
✔ Membantu masalah RESDUNG
✔️ CERAHKAN KULIT
✔️ HITAMKAN RAMBUT
✔️ LEBATKAN RAMBUT
✔️ PUDARKAN PARUT
✔️ BERI TENAGA
✔️ KAWAL NAFSU MAKAN
✔️ BANYAKAN SUSU
✔️ KUATKAN RAHIM
✔️ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma)
✔️ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT N JAYA NYA
.
.
Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER lagi . Macam mane ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA
.
.

Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Most Popular Instagram Hashtags