#vitamincorganik

9711 posts

TOP POSTS

Trowback yg semalam . Packing DEWYGLOW yg baru sampai.. . Yang belum order tu jomla order ye . Ap yg best DEWYGLOW yg baru ni ad penambahan abstrak buah delima dan soya . Sbb tu 3x pololess uolss.
yg sebelum pun dah best,apatah lagi yg ni 😊

#cikilyydewyglow
#takpernahtakcantik
#vitamincorganik
#brandyoucantrust❀️

GEBUnya KULIT dia..tangan muka cerah sekata semulajadi...tp bukan senang nak dapat hasil mcm ni!! Kena RAJIN makan vitamin dan minum air masak.. vitamin untuk PENJAGAAN dalaman dan luaran. Dalaman dah cantik, luaran mestilah makin cantik.. Sape lagi yg nk cantik ?? Jom CANTIK BERJEMAAH.. janji kena sabar ea syg.. DEWYGLOW..tak pernah tak cantik πŸ’•
#dewyglowmelaka #dewyglowtestimoni
#vitamincorganik
#takpernahtakcantik

Dalam banyak-banyak vitamin c yang Farah pernah cuba dari zaman remaja. Vitamin C ni lah yang paling berkesan dan yang paling murah. -
-

Sebotol SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN (180 biji). Sesiapa yang pernah cuba vitamin C ni, memang akan jatuh cinta. Tukar brand lain pun mesti patah balik semula. The best !
.
Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB Farah consume.. 1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan 😎
.
.
Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAP, dan sebagainya semua dapat diatasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee 😘
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda β€’ -

WHATSAPP Farah 0192682710
-
#vitaminc #vitamincshaklee #vitamincorganik #shaklee #shakleeshahalam #shakleecodshahalam #codshakleeshahalam #shakleeseksyen7shahalam #shakleeuitmshahalam #shakleeseksyen8shahalam #pengedarshakleeshahalam

Stok DEWYGLOW semalam dah sampai . yg dah book n payment .. nnti Cik ilyy poskan . Tunggu ea . mesti korang xsabar kan utk merasa DEWYGLOW packaging baru ni . yg penting 3x pololesss uaolsss . tak pernah tak cantik 🌷

#dewyglow
#vitaminCorganik
#codKb

If you wanna try out our Vitamin C Serum without having to commit to a full bottle, then get the Vitamin C Serum Trial Pack! .
This cute little guy is filled with the same formula as the normal-sized bottle with the same benefits πŸ˜‰
.
.
PRICE (exc. postage)
🍊VCS Trial Pack : RM 39 (RM 100 for 3 units)
.
πŸ“
TO ORDER
βœ…wa/sms ke +6012 240 6211
.

Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini. Yang pastinya, memberi effect yg baik untuk si ibu dann si anak . Selain berpantang menggunakan cara lama (rawatan kg ) , pemakanan supplement dalaman juga penting untuk menyembuhkan luka dalaman dan juga luaran.
.
.
ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘
.
VIT E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan
.
ZINC: Merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK
.
.
Your Health and Beauty Consultant
Ela
01111190903

#setpantangshaklee #slim #kurus #setkehamilan #setpantang #setkurus #sayajualshaklee #shakleekedah #shakleesg #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #elashaklee #shakleeMalaysia #espshaklee #PROMOSHAKLEE #vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE

3 HARI JA LAGI!!!!
.
.
.

Sempat ka nak cantik???mesti la sempat..telan 3 sachet pun dah boleh nampak beza

Ramai borong 3 kotak siap dapat free member.. Belanja dengan bijak.. Untung-untung bulan depan siap dapat bonus lagi tau

Nak harga diskaun siap free member??? Cepat contact Kak hana

0122662732
.
#hanashaklee
#shakleecollagenpowder #collagen #collagenpowder #vitaminC #vitaminCorganik #alfalfa #alfalfacomplex #alfalfashaklee #allergic #jeragat #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #testimoniShaklee #testimonikulitcantik #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalaysia

Assalamualaikum
Skin care untuk kulit yang bermasalah.

Semua org memang tau yang Nutriwhite untuk kulit yang NORMAL and sangat FAMOUS . But how yang kulit MINYAK AND DRY ?
.
.
Sooo here jawapan untuk persoalan korang . ENFUSELLE FOR U OLSSS.
.
.
Ape yang korang akan dapat :
.
.
βœ”οΈ TEGANG
βœ”οΈ LICIN
βœ”οΈ AWET MUDA
βœ”οΈ BERSINAR
βœ”οΈMINYAK TERKAWAL
βœ”οΈJERAWAT SUSUT
.
.
Dan lain2
.
.
As akma sendiri pun amalkan Enfullse terdahulu sebelum gatal tangan amik NW .
.
Sebarang pertanyaan dan oder boley
whatsapp
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▢️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❀️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

MOST RECENT

πŸ“ KELEBIHAN SR VITAMIN C SHAKLEE
.
πŸ€ Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
.
πŸ€ Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
.
πŸ€ Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi
.
πŸ€ Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
.
πŸ€ Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti
.
πŸ€ Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

Sis Phara
014 3053214

#vitaminsihat #vitamincantik #vitaminjerawat #vitaminjeragat #vitaminc #vitamincterbaik #vitamincorganik #vitamincshaklee #vitamincmurah #vitaminkulit #shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleebatucaves #shakleewangsamaju #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleegombak #shakleemidvalley #shakleejalanduta #shakleemurah #shakleekelantan #shakleekedah

TESTIMONI VITAMIN C + VITAMIN E .
.
Beza betul kulit sis ni lepas consume Vitamin C & Vitamin E. 😍😍 .
.
Dulu : kulit gelap, berparut, kusam
.
Sekarang : FLAWLESS!!
.
Kalau nak rasai sendiri keberkesanan produk-produk Shaklee ni atau ada sebarang pertanyaan, boleh direct whatsapp.
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleeonline #bazarpaknil #jerawat #sunburn #shakleeselangor #naturalproducts #shakleemalaysia #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster #setresdung

VITAMIN E PAKAR MENGHILANGKAN PARUT DAN JERAGAT 🌷
.
Dalam SET KECANTIKAN SHAKLEE, selain ESP & VITAMIN C, Wawa akan cadangkan pada customer ambil sekali dengan VITAMIN E .
.
Antara KEBAIKAN VITAMIN E yang sangat lah awesome untuk kulit,
.
❀️ Menjadikan kulit lebih lembut, halus dan licin
❀️ Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
❀️ Mengurangkan masalah blackheads dan whiteheads
❀️ Mengatasi masalah kulit kering dan kulit lebih GLOWING naturally
❀️ Mengatasi masalah kulit mudah sunburn .
.
Manakala,JERAGAT akan dihapuskan dengan cara:- .
.
❀️Meningkatkan peredaran darah ke wajah .
❀️Meningkatkan pemulihan sel kulit rosak .
❀️Menghalang penghasilan bintik hitam akibat sunburn .
❀️Meningkatkan proses rejuvenasi kulit .
❀️Menegangkan kulit .
❀️Mencerahkan tona kulit .
.
Untuk mama-mama yang preggy nak dekat due tu, disarankan untuk consume jugak lepas bersalin sebabnya VITAMIN E nih juga boleh membantu memudarkan kesan stretch mark. InshaaAllah bila masa dah habis pantang dah tak nampak sangat dah kesan dia. Kulit pun makin cantik tau dan yang penting tak kering. Biasa kalau baby kuat menyusu, si ibu pulak kurang minum air memang kulit akan jadi kering dan bibir pun senang mengelupas. So boleh ambil VITAMIN E nih untuk atasi masalah tersebut .
.
Jom dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul. .

Wawa Shaklee
012-3756092
.
#wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleeonline #bazarpaknil #jerawat #sunburn #shakleeselangor #naturalproducts #shakleemalaysia #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox

"JERAWAT SUSAH NAK NAIK, KULIT SEMAKIN CERAH"πŸ’
.
Alhamdulillah. Antara testimoni hasil pengambilan VITAMIN C SHAKLEE secara konsisten.
.
Whatsapp Wawa untuk sebarang info, order dan consultation.
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

Salah satu 'BEST SELLER' supplement setiap bulan! πŸ’
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS
.
🍊 Melindungi kulit daripada sinar UV
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka dengan cepat
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi (seluruh badan tauu!!)
🍊 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
🍊 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Whatsapp Wawa untuk order atau sebarang pertanyaan 😊
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik

"CEPAT KENYANG, KULIT MAKIN BAIK" .
Alhamdulillah. Antara testimoni, hasil mengamalkan ESP Shaklee secara konsisten.
.
Antara Kelebihan ESP : .
🌸 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
🌸 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
🌸 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
🌸 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
🌸 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Membantu memperbanyakkan susu ibu, inshaa Allah susu akan jadi lebih pekat dan anak lebih cepat kenyang (Kulit baby juga lebih cantik sebab baby juga dapat khasiat melalui susu ibu)
.
Sebarang pertanyaan atau order, whatsapp Wawa okay! .

Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

CANTIKNYA KULIT!! 😍😍 .
.
Antara testimoni, hasil mengamalkan ESP Shaklee secara konsisten.
.
Antara Kelebihan ESP : .
🌸 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu
🌸 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang
🌸 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
🌸 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
🌸 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Membantu memperbanyakkan susu ibu, inshaa Allah susu akan jadi lebih pekat dan anak lebih cepat kenyang (Kulit baby juga lebih cantik sebab baby juga dapat khasiat melalui susu ibu)
.
Sebarang pertanyaan atau order, whatsapp Wawa okay! .

Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

.
BEST SELLER ESP ❀
.
SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA
.
Kalau macam dulu, parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap 😊 .
.
Kalau nak tau, ramai customer Wawa repeat order ESP. ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia! .

Antaranya: -
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Haaa..banyakkan khasiat ESP nih? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Wawa? Meh whatsapp Wawa sekarang 😊
.
Wawa Moktar
012-3756092 .
.
#shakleemalaysia #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleeonline #bazarpaknil #jerawat #sunburn #shakleeselangor #kulitcantik #sayajualshaklee

Antara testimoni setelah mengamalkan SET LENGKAP KECANTIKAN SHAKLEE. 😍😍
.
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🍊 Perlindungan daripada sinar UV
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Membantu prevent masalah jerawat degil
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu πŸ™ˆ )
🍊 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
πŸ‡ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
πŸ‡ Membantu mengurangkan eyebag
πŸ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ melambatkan proses penuaan
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

Antara testimoni setelah mengamalkan SET LENGKAP KECANTIKAN SHAKLEE. 😍😍
.
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🍊 Perlindungan daripada sinar UV
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Membantu prevent masalah jerawat degil
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu πŸ™ˆ )
🍊 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
πŸ‡ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
πŸ‡ Membantu mengurangkan eyebag
πŸ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ melambatkan proses penuaan
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

#vcsannonafeedback
@beaute_testimoni .
βž•TESTIMONI DIRI SENDIRI, YG PASTI PRODUK MENJADI DAN TERBUKTI SILA REVIEW RIBUAN TESTIMONI KAMI βž•
.
❌BUKAN AUTA ❌BUKAN PROPA
KORANG JANGAN SAMPAI TERJEBAK DENGAN PRODUK NI!!! SERIKKKK 😑😑
.
.
Sumpah dah terkena..tu pun baru seminggu je..Kalau guna produk ni, habislahhh kulit korang.. 😀😀
.
.
Kalau degil nak guna jugak.. effect paling teruk pun kulit korang TERPAKSA CANTIK & LEMBUT mcam baby..
.
.
Kalau korang taknak kulit mcm tu..scroll laju2.. tapi seriuss tanak kulit cantik?? πŸ˜„πŸ˜„ 🌹JOM CANTIK, GLOWING KAN KULIT TANPA MAKE UP YG TERLAJAK TEBAL 🌹 πŸ“²http://www.wasap.my/60136503825
πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…

Antara testimoni setelah mengamalkan SET LENGKAP KECANTIKAN Shaklee secara konsisten.
.
Sebelum - Kulit sunburn, kusam, bentuk muka sedikit bulat, kulit ada parut hitam kesan jerawat
.
Selepas - Kulit semakin cerah dan berseri, bentuk muka menjadi runcing dan parut jerawat semakin pudar
.
Orders & consultation,
Wawa Moktar 012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions

Trowback yg semalam . Packing DEWYGLOW yg baru sampai.. . Yang belum order tu jomla order ye . Ap yg best DEWYGLOW yg baru ni ad penambahan abstrak buah delima dan soya . Sbb tu 3x pololess uolss.
yg sebelum pun dah best,apatah lagi yg ni 😊

#cikilyydewyglow
#takpernahtakcantik
#vitamincorganik
#brandyoucantrust❀️

Antara testimoni setelah mengamalkan SET LENGKAP KECANTIKAN SHAKLEE. 😍😍
.
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🍊 Perlindungan daripada sinar UV
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Membantu prevent masalah jerawat degil
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu πŸ™ˆ )
🍊 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
πŸ‡ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
πŸ‡ Membantu mengurangkan eyebag
πŸ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ melambatkan proses penuaan
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

Antara testimoni setelah mengamalkan SET LENGKAP KECANTIKAN SHAKLEE. 😍😍
.
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🍊 Perlindungan daripada sinar UV
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Membantu prevent masalah jerawat degil
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu πŸ™ˆ )
🍊 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🍊 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
πŸ‡ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
πŸ‡ Membantu mengurangkan eyebag
πŸ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ melambatkan proses penuaan
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkbooster

Stok DEWYGLOW semalam dah sampai . yg dah book n payment .. nnti Cik ilyy poskan . Tunggu ea . mesti korang xsabar kan utk merasa DEWYGLOW packaging baru ni . yg penting 3x pololesss uaolsss . tak pernah tak cantik 🌷

#dewyglow
#vitaminCorganik
#codKb

Assalamualaikum
Skin care untuk kulit yang bermasalah.

Semua org memang tau yang Nutriwhite untuk kulit yang NORMAL and sangat FAMOUS . But how yang kulit MINYAK AND DRY ?
.
.
Sooo here jawapan untuk persoalan korang . ENFUSELLE FOR U OLSSS.
.
.
Ape yang korang akan dapat :
.
.
βœ”οΈ TEGANG
βœ”οΈ LICIN
βœ”οΈ AWET MUDA
βœ”οΈ BERSINAR
βœ”οΈMINYAK TERKAWAL
βœ”οΈJERAWAT SUSUT
.
.
Dan lain2
.
.
As akma sendiri pun amalkan Enfullse terdahulu sebelum gatal tangan amik NW .
.
Sebarang pertanyaan dan oder boley
whatsapp
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▢️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❀️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Most Popular Instagram Hashtags