[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitamincfeedback

366 posts

TOP POSTS

#vitamincfeedback
#vitaminc #allurebeauty .
🍁PRICE FOR VIT C🍁
●1 box VitC Rm50 ( 30 sachet+ 2 free sachet per box)
●2 boxes VitC Rm80
●3 boxes VitC Rm110
●4 boxes VitC Rm130

NOTE:
*All FREE POSTAGE for Peninsular Malaysia.
*ADD RM5 for Sabah Sarawak
*Free gifts available
πŸ“² Whatsapp 013 3790078 for further info/ order

'WAAHH, GLOWINGNYA AWAKKK! '

yes!! vItamin c #allurebeauty memang dapat menambah kan seri pada wajah dan kulit kitaaa. Tengok saja testimoni di atas. Lai lai whatsapp :+60196785989
#allurebeauty #vitamincfeedback #vitcfeedback #vitc

PACKAGING IN PROGRESS - Last pymnt pkul 3:30 pos ptg ni.. Esk luse insyaAllah da smpai 😊😊 Yg bru nk order pn sempat lg ni meh lekaih whtsapp Nurul skrg ☺️
.
πŸ’•+6011-1221 9967
πŸ’•+6011-1221 9967
πŸ’•+6011-1221 9967
.
Nak putih satu badan, nak cantik kulit bak baby, nak sihat cergas setiap hari, mesti kena ada supplements utk support smua ni.. Jadi ramai2 amalkan #VITAMINC #allurebeauty, inshaAllah side effect pun xda sbb dh beribu pelanggan yg berjaya tau dgn #vitamincfeedback πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Dan Nurul guide nanti cara pengmbilan vit c yg BERKESAN πŸ‘
.
Mya Pinkish Compact Powder, Day Cream Allure Beauty & Freshie Facial Wash pun ada READY STOCK skrg, meh join postage harini dgn kami 😍 Pengambilan Agent/dropship juga dibuka seluruh Malaysia #agentneeded

Happy weekend uollsπŸ‘§
.
Hakak payung testimoni VITC skit ya
Siapa mahu hilangkn cik jerawat kat muke. cpt2 pm sis ya
.
.
013-9627745
.
#vitcallurebeautypowder
#vitamincmurah
#vitamincfeedback
#vitamincpromosi

7 FAQ Vitamin C Allure Beauty.
.
1) Gastrik boleh minum x?
β†’ Yes boleh. Tp lps 10 minit minum Vit C kena makan. Jgn biar perut kosong

2) Dh cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk ni berkesan kt saya.
β†’ Xpe sis...mmg ramai cust kami yg ada mslh sama mcm sis. Tp end up diorg berterima kasih pada kami sbb kenalkan dgn Vit C dan produk ni berkesan pd diorg. Xrugi sis cuba n sis boleh tgk result testimoni yg kami share kat #vitamincfeedback

3) Period boleh minum vit c x?
β†’ Yes boleh.

4) Kene minum air banyak x?
β†’ sebenarny kalau xamalkan supplimen pn kene minum air sekurangnya 2 liter sehari.Baru kulit cantik.so for a better result atleast minum 2 liter air sehari utk perempuan dan 3 liter sehari utk lelaki.

5) Apakah kandungan vit c?
β†’ Campuran 100% buah buahan πŸ‘‰ Kiwi, Oren, Lemon, Epal

6) Apakah kelebihan Vit C Allure β†’ Beauty berbanding vitamin lain? Vit C nie dalam bentuk serbuk berbanding kebanyakan vitamin c diluar dlm bentuk tablet. Serbuk mudah menyerap kedalam badan kita. Dan vit c nie pure vitamin. 100% dari buah buahan yang kata vitamin c. Vit c nie juga pelbagai kegunaaan. Boleh bancuh dlm ape2 air atau jus, buat scrub muka n masker.

7) Adakah produk ini halal dan adakah penghasilannya menepati standard piawaian yg ditetapkan? - Produk dpt sijil halal dr Jakim
- Kilang ada status GMP (Good Manufacturing Practice), MMP ( Muslim Manufacturing Practice) dan Certificate Of Analysis dari Pusat Racun Negara
- Produk ada labtest drpd Pusat Racun Negara yg mengesahkan tiada produk larangan.
- Untuk mendapatkan kesemua ini, ia merupakan satu proses yg rumit dan teliti, dan Alhamduillah Allure Beauty Vit C lps kesemuanya. Syukur ☺☺☺

DAYCREAM YANG TERLAJAK LARIS NI DAH RESTOCK UOLLS 😍
.
.
Boleh la flawless lepas ni πŸ’–
Daycream ni ada SPF50 dan Pure Vitamin C untuk merawat kulit bermasalah..
.
.
Tak payah dah sunblock lepas ni! Mesra wudhuk pulak tu yayyy tak payah makeup remover dah lepas ni πŸ’ƒπŸ•Ί
.
.
Nak cuba boleh whatsapp πŸ”Š 0135411296 πŸ”Š0135411296
COD area Kota Kinabalu dan Postage seluruh Malaysia
.
.
#vitaminc #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincviral #vitcfeedback #vitamincfeedback #testimonivitaminc #testimonivitc #allurebeauty #allurebeautykk #kkcity #codkk #produkviral #produkgempak #tipssihat #tipscantik #infosihat #sayapakaisayajual #parutjerawat #jeragat #tuaran #13ributestimoni #sabunviral #sabunmukaterlaris #produkkecantikan #serumvitaminc #ums #sabah

Alhamdulillah..feedback dari customer #vitcallurebeauty tak pernah tak best πŸ‘πŸ‘πŸ˜..Jom tgk laaaagi byk feedback best di #vitcfeedback !! #zmarapparelshoppe #thebestproduct #vitaminCAllurebeauty #vitamincfacial #vitamincfeedback

Selamat malam! Hari ni saya nak share #vitcfeedback customer yang dulu kulit gelap, kusam dan berjerawat. Tapi lepas amalkan #vitaminc skin ibarat pakai skincare

Mcm saya ckp, kalau korang rase tanak pakai skincare, #vitaminc sahaja sebenarnya dah cukup utk buat skin korang cantik ibarat pakai skincare.

Memang puas hati, jerawat hilang, kulit putih, gebus gebuss lagi. Giteww. Untuk sebarang order boleh watsap +60199131006

#vitamincfeedback

Vitamin C ni lelaki pon boleh guna tw...jom pm sis..sis sttlekan masalah2 jerawat,kulit kusam sblm raya ni..nak ke nak sangattt😍😍 πŸ“² 01117928449
#vitaminc
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#terapiinstagram
#vitamincallurebeauty #11ributestimoni #resdung #allurebeauty #produkkecantikkan

MOST RECENT

[BERAT BADAN TURUN, JERAWAT MAKIN KURANG]
.
.
Serius best Vitamin C Allure Beauty ni, selain dapat merawat balik kulit kita yg breakout akibat jerawat tu, berat badan pon boleh turun tau
.
.
Sofia tak nak ckap banyak sbb rata2 semua org tahu kebaikan vitamin c kan. So kalau korang nak tahu macam mana best nye, korang kene cuba sendiri ok 😊
.
.
Wasap sofia untuk keterangan lanjut http://www.wasap.my/60138856361
.
.
#vitamincviral #vitaminc #vitamincfeedback #produkkecantikan #produkkesihatan #produkterbaik #allurebeauty #sayajualproduk

DAYCREAM YANG TERLAJAK LARIS NI DAH RESTOCK UOLLS 😍
.
.
Boleh la flawless lepas ni πŸ’–
Daycream ni ada SPF50 dan Pure Vitamin C untuk merawat kulit bermasalah..
.
.
Tak payah dah sunblock lepas ni! Mesra wudhuk pulak tu yayyy tak payah makeup remover dah lepas ni πŸ’ƒπŸ•Ί
.
.
Nak cuba boleh whatsapp πŸ”Š 0135411296 πŸ”Š0135411296
COD area Kota Kinabalu dan Postage seluruh Malaysia
.
.
#vitaminc #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincviral #vitcfeedback #vitamincfeedback #testimonivitaminc #testimonivitc #allurebeauty #allurebeautykk #kkcity #codkk #produkviral #produkgempak #tipssihat #tipscantik #infosihat #sayapakaisayajual #parutjerawat #jeragat #tuaran #13ributestimoni #sabunviral #sabunmukaterlaris #produkkecantikan #serumvitaminc #ums #sabah

Selamat Pagi 🌻
.
.
Sebelum keluar rumah pastikan dah calit daycream ni yer awak2 πŸ˜™. Ada SPF50 untuk perlindungan matahari dan Pure Vitamin C untuk merawat kulit bermasalah
.
.
Readystock Daycream ni! Jom stock sangat2 limited. Whatsapp 0135411296 untuk order.
.
.
COD AREA KOTA KINABALU dan Postage seluruh Malaysia πŸ’–πŸ’– .
.
.
#vitaminc #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincviral #vitcfeedback #vitamincfeedback #testimonivitaminc #testimonivitc #allurebeauty #allurebeautykk #kkcity #codkk #produkviral #produkgempak #tipssihat #tipscantik #infosihat #sayapakaisayajual #parutjerawat #jeragat #extratenaga #milkbooster #energybooster #tuaran #13ributestimoni #sabunviral #sabunmukaterlaris #produkkecantikan #serumvitaminc #sabah

Cuba pertama kali dan dapat kesan positif terus nak borong banyak 😁
.
.
Alhamdulillah happy sangat bila produk yg kita jual dapat bagi kebaikan utk org lain tau
.
.
Kalau korang tak pcaya boleh cuba dulu sekotak. InsyaAllah mesti puas hati
.
.
Meh wasap sofia untuk keterangan lanjut http://www.wasap.my/60138856361
.
.
#vitaminc #vitamincviral #vitamincfeedback #allurebeauty #produkkecantikan #produkkesihatan #produkterbaik #sayajualproduk

Tumpang happy bila akak ni bgi feedback woww sgt2 ttg freshie & Vitamin C. πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š
.
.
Akak ni dah cuba Allure Beauty #freshiefacialwash n #VitaminC
n dah pun berjaya nampak perubahan ketara cuma 5 hari je😍😍
.
Awak2 bila lagi? NAK CUBA n NAK Happy mcm akak ni, boleh direct wasap Aimi 011-19431882.
Aimi consult awk2 sampai berjaya . 😘😘
#freshiefeedback
#vitamincfeedback
#bestproduct
#beautiful
#flawlessskin
#kulitsihatdancantik
#parutpudar
#xrugi #berbaloibaloi
#kulitsehat
#cantikluardalam #happyme
#halalproduk #selamatdigunakantanparaguragu
#kkmapproval

1 kotak vitamin c ni banyak kelebihanya.
.
Yang paling ketara bila ada jerawat tak kisah lah jerawat yang sangat banyak ke satu je ke, minum je vitamin c ni cepat je surut.
.
Dan of course kulit jadi makin cantik. .
Untuk order boleh watsap Fiza 0196690589 #vitaminc #vitamincserbuk #vitaminclovers #detox #infosihat #freepostage #freecod #puchong #cyberjaya #freegift #freeconsultation #lemonade #healthyskin #beautyproduct #vitamincviral #vitamincmurah #vitamincbyallurebeauty #vitamincfeedback #kulitcantik #kulitflawless #kulitsihat #produkkecantikan #purevitaminc #serbukvitaminc #cantikluar #cantikdalam #jerawat #jeragat #happyskin #vitamincasli

Berita baikkkkπŸ€—. Bedak pink mya ni dah RESTOCK tau. Jadi yg tanya haritu cpt2 la whtsapp sis. Stock running fast!
.
Di HQ plak LIMITED! Masing2 pakat nak grab mya sbb apa yg best sgt Mya Pinkish ni:
πŸ’MESRA WUDUK
πŸ’ADA HIGH VITAMIN C
πŸ’ADA HIGH VITAMIN E
πŸ’SPF 35
πŸ’MENCANTIK SAMBIL MERAWAT
.
Apa tgu lagi, whtsapp 013 3790078 SEGERA! Sis respond sepantas kilat sepenuh kasih sayangg 😍😍😍

[SABUN VIRAL ADA VITAMIN C, RAWAT JERAWAT & KULIT BERMINYAK]
.
Semua produk Allure Beauty berasaskan Pure Vitamin C dan Freshie Facial Wash merupakan produk Ke-4 dari Allure Beauty.. 🍊🍊 Bahan yang digunakan memang bahan yang dipilih khas untuk merawat dan mencantikkan kulit kita :
.
πŸ‘‰ *Vitamin C*Β 
_Dapat mencerahkan kulit disamping menangkal radikal bebas_
.
πŸ‘‰ *Ekstrak Bunga Sakura* _Merupakan Ejen anti radang iaitu jerawat. Mencegah gatal-gatal dan kekasaran kulit_
.
πŸ‘‰ *Ascorbyl Glucoside*
_Membantu meratakan warna kulit, memulihkan semula kulit dalam meningkatkan penghidratan kulit supaya kulit kelihatan lebih muda dan tegang_
.
πŸ‘‰ *Licorice Extract*
_Membantu dalam mencerahkan kulit. Bertindak sebagai ejen keradangan yang akan membantu dalam mengurangkan kemerahan, gatal-gatal dan bengkak dengan itu membantu dalam merawat ekzema. Ia membantu dalam mengukuhkan kulit tisu penghubung dengan itu membantu mengurangkan kedutan dan meningkatkan warna kulit dan penghidratan kulit_
.
πŸ‘‰ *Argan Oil*
_Kaya dengan antioksidan semula jadi, mempunyai asid lemak yang diperlukan seperti omega 9 dan omega 6. Memberi kesan anti penuaan pada kulit, mencegah atau melambatkan penuaan kulit. Ia membantu merangsang peredaran darah oleh itu menjadikan kulit lebih sihat dengan kulit cerah bercahaya. Ia juga membantu dalam melembutkan dan memulihkan kelembapan dan mengurangkan kedutan. Ia berkesan dalam merawat parut, jerawat, ekzema, membakar dan liang dalam_
.
πŸ‘‰ *Acne Buster*
_Membantu membuka liang pori yang tersumbat, menyekat minyak yang berlebihan dan menghapus bakteria jerawat_

READY STOCK! Utk sebarang order boleh terus whatsapp 013 3790078 & dptkan juga free gift sementara stok masih ada ☺️☺️☺️

Parut pon boleh hilang 😱😱😱😱 .

Kalau awak ada masalah parut jerawat kesan2 hitam kat muka tu, sofia sarankan minum vitamin c hari2 untuk hilangkan.

Vitamin c ni memang bagus untuk baiki balik kulit kita dari dalam. Nak result cepat kene consume dari skrang ok 😊

Untuk sebarang order dan nasihat kecantikan boleh terus wasap sofia http://www.wasap.my/60138856361

#vitamincfeedback #vitaminc #vitamincviral #allurebeauty #prdoukkecantikan #produkterbaik #sayajualproduk

Minum vitamin c hari2 memang bagus tau korang. Kalau yg ada masalah kulit kering ke boleh cuba amalkan vitamin c hari2 dan minum air masak yg cukup.

Sebab vitamin c ni fungsi dia membantu menghasilkan kolagen semulajadi untuk kulit. Jadi kalau korang nak kulit yang cantik wajib minum vitamin c hari2 ok 😘

Untuk sebarang order atau nasihat kecantikan boleh wasap sofia http://www.wasap.my/60138856361

#vitamincfeedback #vitaminc #vitamincviral #allurebeauty #sayajualproduk #produkkecantikan #produkterbaik

Positif Feedback lagi 😍😍😍😍 Alhamdulillah bila dah cuba sendiri dan nampak berkesan orang lain pon mesti nak cuba juga kan.

Produk Allure Beauty ni sesuai untuk seisi keluarga nak2 vitamin c, dari yg kecik sampai dewasa boleh amalkan tau.

Meh wasap sofia kalau nak order atau nak dapatkan nasihat kecantikan http://www.wasap.my/60138856361

#vitamincfeedback #freshiefacialwashfeedback #daycreamallurebeautyfeedback #allurebeauty #produkkecantikan #sayajualproduk

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! 😍

selamat petang semua kesayangan Kakwawa... Petang ni Minum petang apa?? Mesti dah Kenyang kan.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Kakwawa nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. 😘😘😘 Tunggu apa lagi. Whatsapp +60193715799

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . 😍

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth #Like4Like #like4follower #Like4followers

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! 😍

selamat pagi semua kesayangan Che'T Petang ni Minum apa?? Mesti dah Kenyang kan.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Che'T nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. 😘😘😘 Tunggu apa lagi. Whatsapp link biru di bwh😊
.
.
http://www.wasap.my/60196493920

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . 😍

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth #Like4Like #like4follower #Like4followers
#codmantin
#codlenggeng
#codberanang
#codnilai
#codpajam
#codseremban
#codsenawang
#codtescosemenyih

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! 😍

selamat petang semua kesayangan Kakwawa... Petang ni Minum petang apa?? Mesti dah Kenyang kan.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Kakwawa nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. 😘😘😘 Tunggu apa lagi. Whatsapp +60193715799

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . 😍

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth #Like4Like #like4follower #Like4followers

RAHSIA KAMI TERBONGKAR!!
.
.
Sebab apa #vitaminC allure beauty terkaya dengan 12 ribu feedback #vitamincfeedback berkesan dari serata tempat satu Malaysia sekarang. HAA inilah RAHSIA nya.. sbb vitamin C kami ASLI maksudnya kat sini :
.
❌Tiada pewarna
❌Tiada collagen
❌Tiada Gula
❌Tiada bahan pengawet
.
100% EKTRAK DARIPADA BUAH BUAHAN SAHAJA & BERKESAN 5X GANDA LEBIH HEBAT DRPD INJECTION!!
.
Yg masih belum dapatkan VITAMIC C dengan tawaran AUGUST PROMOTION wspp puteri sekarang sementara tawaran dan hadiah hebat masih ada πŸŽπŸŽ‰πŸŽ di talian 0129008699 atau tekan saja link pada ruangan bio di atas.
#vitaminCasli
#cikputerivitc
#perfectskin
#sihatcantikselamat
#dailysupplement
#vitcterbaik
#agentallurebeautykuantan

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! 😍

Selamat tengah hari semua kesayangan K.farah... Dah masak ke utk makan tengah hari?? .. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Haaaa.. Ni k.farah nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. 😘😘😘 Tunggu apa lagi. Whatsapp +60145126784

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . 😍

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #agenallurebeauty #kfarahvitc

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! 😍

selamat pagi semua kesayangan Kakwawa... Pagi ni sarapan apa?? Mesti dah Kenyang kan.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Kakwawa nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. 😘😘😘 Tunggu apa lagi. Whatsapp +60193715799

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . 😍

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth #Like4Like #like4follower #Like4followers

Ye, #vitamincallurebeauty ni bukam takat utk minum sahaja, malah boleh buat spray kat muka, mandi, skrub, masker atau pon rendam kaki😊ALL IN ONE gittewww😘😘
.
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#pakarkulit
#pakarjerawat
#pakarresdung
#produkterbaik
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#vitamincasli
#vitamincviral
#vitamincserbuk
#vitamincfeedback
#chelalalalandπŸ‘„
019265838"

Most Popular Instagram Hashtags