#vitamincfeedback

336 posts

TOP POSTS

#vitamincfeedback
#vitaminc #allurebeauty .
๐ŸPRICE FOR VIT C๐Ÿ
โ—1 box VitC Rm50 ( 30 sachet+ 2 free sachet per box)
โ—2 boxes VitC Rm80
โ—3 boxes VitC Rm110
โ—4 boxes VitC Rm130

NOTE:
*All FREE POSTAGE for Peninsular Malaysia.
*ADD RM5 for Sabah Sarawak
*Free gifts available
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013 3790078 for further info/ order

'WAAHH, GLOWINGNYA AWAKKK! '

yes!! vItamin c #allurebeauty memang dapat menambah kan seri pada wajah dan kulit kitaaa. Tengok saja testimoni di atas. Lai lai whatsapp :+60196785989
#allurebeauty #vitamincfeedback #vitcfeedback #vitc

PACKAGING IN PROGRESS - Last pymnt pkul 3:30 pos ptg ni.. Esk luse insyaAllah da smpai ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Yg bru nk order pn sempat lg ni meh lekaih whtsapp Nurul skrg โ˜บ๏ธ
.
๐Ÿ’•+6011-1221 9967
๐Ÿ’•+6011-1221 9967
๐Ÿ’•+6011-1221 9967
.
Nak putih satu badan, nak cantik kulit bak baby, nak sihat cergas setiap hari, mesti kena ada supplements utk support smua ni.. Jadi ramai2 amalkan #VITAMINC #allurebeauty, inshaAllah side effect pun xda sbb dh beribu pelanggan yg berjaya tau dgn #vitamincfeedback ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dan Nurul guide nanti cara pengmbilan vit c yg BERKESAN ๐Ÿ‘
.
Mya Pinkish Compact Powder, Day Cream Allure Beauty & Freshie Facial Wash pun ada READY STOCK skrg, meh join postage harini dgn kami ๐Ÿ˜ Pengambilan Agent/dropship juga dibuka seluruh Malaysia #agentneeded

Happy weekend uolls๐Ÿ‘ง
.
Hakak payung testimoni VITC skit noh
.
Sapa mau hilangkn cik jerawat kat muke. Mai lokaih pm sis
.
.
013-4540262
.
#vitcallurebeautypowder
#vitamincmurah
#vitamincfeedback
#vitamincpromosi

#vitamincallurebeauty merupakan 100% ekstrak buah buahan yg tinggi kandungan vitamin c dan tiada gula tambahan ๐Ÿค—

#serbukvitaminc
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautyskincare
#dungunterengganu
#dungun

7 FAQ Vitamin C Allure Beauty.
.
1) Gastrik boleh minum x?
โ†’ Yes boleh. Tp lps 10 minit minum Vit C kena makan. Jgn biar perut kosong

2) Dh cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk ni berkesan kt saya.
โ†’ Xpe sis...mmg ramai cust kami yg ada mslh sama mcm sis. Tp end up diorg berterima kasih pada kami sbb kenalkan dgn Vit C dan produk ni berkesan pd diorg. Xrugi sis cuba n sis boleh tgk result testimoni yg kami share kat #vitamincfeedback

3) Period boleh minum vit c x?
โ†’ Yes boleh.

4) Kene minum air banyak x?
โ†’ sebenarny kalau xamalkan supplimen pn kene minum air sekurangnya 2 liter sehari.Baru kulit cantik.so for a better result atleast minum 2 liter air sehari utk perempuan dan 3 liter sehari utk lelaki.

5) Apakah kandungan vit c?
โ†’ Campuran 100% buah buahan ๐Ÿ‘‰ Kiwi, Oren, Lemon, Epal

6) Apakah kelebihan Vit C Allure โ†’ Beauty berbanding vitamin lain? Vit C nie dalam bentuk serbuk berbanding kebanyakan vitamin c diluar dlm bentuk tablet. Serbuk mudah menyerap kedalam badan kita. Dan vit c nie pure vitamin. 100% dari buah buahan yang kata vitamin c. Vit c nie juga pelbagai kegunaaan. Boleh bancuh dlm ape2 air atau jus, buat scrub muka n masker.

7) Adakah produk ini halal dan adakah penghasilannya menepati standard piawaian yg ditetapkan? - Produk dpt sijil halal dr Jakim
- Kilang ada status GMP (Good Manufacturing Practice), MMP ( Muslim Manufacturing Practice) dan Certificate Of Analysis dari Pusat Racun Negara
- Produk ada labtest drpd Pusat Racun Negara yg mengesahkan tiada produk larangan.
- Untuk mendapatkan kesemua ini, ia merupakan satu proses yg rumit dan teliti, dan Alhamduillah Allure Beauty Vit C lps kesemuanya. Syukur โ˜บโ˜บโ˜บ

Hi #vitaminclover ๐Ÿ˜Š Rindu tak nak tgok #vitamincfeedback dari #allurebeautyvitaminc ? Haribkak farah akan share beberapa feedback dri cust kak farah.
.
๐Ÿ‘‡#ALLUREBEAUTYVITAMINC ๐Ÿ‘‡.
๐Ÿ‹ Lebih sihat selepas consume #vitaminc .
๐Ÿ‹ #vitamincallurebeauty memang best ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘.
.
#allurebeautyvitaminc bukan pakar kecantikan luaran atau kulit shj. Malah produk ini diformulasi utk merawat kesihatan dlmn. Senang cite 1001 kebaikan ๐Ÿ˜œ Dihasilkan dri pure esktrak yg kaya dengan #vitaminc .
.
Untuk info boleh contact +60149007760

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! ๐Ÿ˜

selamat pagi semua kesayangan Kakwawa... Pagi ni sarapan apa?? Mesti dah Kenyang kan.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Kakwawa nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi. Whatsapp +60193715799

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . ๐Ÿ˜

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth #Like4Like #like4follower #Like4followers

RAHSIA KAMI TERBONGKAR!!
.
.
Sebab apa #vitaminC allure beauty terkaya dengan 12 ribu feedback #vitamincfeedback berkesan dari serata tempat satu Malaysia sekarang. HAA inilah RAHSIA nya.. sbb vitamin C kami ASLI maksudnya kat sini :
.
โŒTiada pewarna
โŒTiada collagen
โŒTiada Gula
โŒTiada bahan pengawet
.
100% EKTRAK DARIPADA BUAH BUAHAN SAHAJA & BERKESAN 5X GANDA LEBIH HEBAT DRPD INJECTION!!
.
Yg masih belum dapatkan VITAMIC C dengan tawaran AUGUST PROMOTION wspp puteri sekarang sementara tawaran dan hadiah hebat masih ada ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ di talian 0129008699 atau tekan saja link pada ruangan bio di atas.
#vitaminCasli
#cikputerivitc
#perfectskin
#sihatcantikselamat
#dailysupplement
#vitcterbaik
#agentallurebeautykuantan

MOST RECENT

RAHSIA KAMI TERBONGKAR!!
.
.
Sebab apa #vitaminC allure beauty terkaya dengan 12 ribu feedback #vitamincfeedback berkesan dari serata tempat satu Malaysia sekarang. HAA inilah RAHSIA nya.. sbb vitamin C kami ASLI maksudnya kat sini :
.
โŒTiada pewarna
โŒTiada collagen
โŒTiada Gula
โŒTiada bahan pengawet
.
100% EKTRAK DARIPADA BUAH BUAHAN SAHAJA & BERKESAN 5X GANDA LEBIH HEBAT DRPD INJECTION!!
.
Yg masih belum dapatkan VITAMIC C dengan tawaran AUGUST PROMOTION wspp puteri sekarang sementara tawaran dan hadiah hebat masih ada ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ di talian 0129008699 atau tekan saja link pada ruangan bio di atas.
#vitaminCasli
#cikputerivitc
#perfectskin
#sihatcantikselamat
#dailysupplement
#vitcterbaik
#agentallurebeautykuantan

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! ๐Ÿ˜

Selamat tengah hari semua kesayangan K.farah... Dah masak ke utk makan tengah hari?? .. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Haaaa.. Ni k.farah nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi. Whatsapp +60145126784

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . ๐Ÿ˜

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #agenallurebeauty #kfarahvitc

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! ๐Ÿ˜

selamat pagi semua kesayangan Lisa... Pagi ni sarapan apa?? Mesti dah Kenyang kan.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Lisa nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi. Whatsapp +601131388104

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . ๐Ÿ˜

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth

'KULIT MUKA HALUS, MULUS, JERAWAT DAH LARI LAJU2! ๐Ÿ˜

selamat pagi semua kesayangan Kakwawa... Pagi ni sarapan apa?? Mesti dah Kenyang kan.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Haaaa.. Ni Kakwawa nak bagi testimony Baru! Suka ke suka sangat?? ohmai! Dengan Penggunaan hanya selepas 2 minggu, dah nampak banyak perubahan! Makin putih, kulit halusss, jerawat hilanggg. Siapa Suka angkat Tangan!!. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi. Whatsapp +60193715799

Rm60/rm65ss Ada 30 sachet free lagi 2 sachet! . ๐Ÿ˜

#allurebeauty #vitc #vitamincfeedback #vitcfeedback #kakakbeautyhealth #Like4Like #like4follower #Like4followers

Ye, #vitamincallurebeauty ni bukam takat utk minum sahaja, malah boleh buat spray kat muka, mandi, skrub, masker atau pon rendam kaki๐Ÿ˜ŠALL IN ONE gittewww๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#pakarkulit
#pakarjerawat
#pakarresdung
#produkterbaik
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#vitamincasli
#vitamincviral
#vitamincserbuk
#vitamincfeedback
#chelalalaland๐Ÿ‘„
019265838"

#vitamincfeedback
#vitaminc #allurebeauty .
๐ŸPRICE FOR VIT C๐Ÿ
โ—1 box VitC Rm50 ( 30 sachet+ 2 free sachet per box)
โ—2 boxes VitC Rm80
โ—3 boxes VitC Rm110
โ—4 boxes VitC Rm130

NOTE:
*All FREE POSTAGE for Peninsular Malaysia.
*ADD RM5 for Sabah Sarawak
*Free gifts available
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013 3790078 for further info/ order

2-3 ari ni byk buat keje ๐Ÿ˜…
Tapi Che La consume #vitamincallurebeauty setiap hari, Alhamdullillah bdn jadi bertenaga x lemau walaupon byk buat kerja n x cukup tido๐Ÿ˜Š
.
Bestkan #vitamincallurebeauty ni, selain bg kulit cantik, boleh bagi energy kat kita jugak๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#vitamincasli
#vitamincserbuk
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#produkterbaik
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#pakarkulit
#pakarjerawat
#pakarresdung
#selamathariraya

Eh eh patotla Che La pon rasa perut x berkeroncong n ada tenaga je sepjg puasa.rupanya ini kerja #vitamincallurebeauty .
Seppp sikit sis๐Ÿ–๐Ÿป kite geng ehehe..
.
Cam gini ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป haa sis ni cakap ๐Ÿ˜ƒ
.
Tinggal seminggu je lg utk grab harga promo tau!WA Che La ye 0192658380
.
#vitamincserbuk
#vitamincviral
#vitamincasli
#vitamincfeedback
#allurebeauty
#allurebeautysungaipetani
#allurebeautylovers
#sungaipetani
#pakarkulit
#pakarjerawat
#pakarresdung #produkterbaik
#produkkecantikan
#produkkesihatan
#chelalalaland๐Ÿ‘„

#vitamincallurebeauty merupakan 100% ekstrak buah buahan yg tinggi kandungan vitamin c dan tiada gula tambahan ๐Ÿค—

#serbukvitaminc
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautyskincare
#dungunterengganu
#dungun

Vitamin C ni lelaki pon boleh guna tw...jom pm sis..sis sttlekan masalah2 jerawat,kulit kusam sblm raya ni..nak ke nak sangattt๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 01117928449
#vitaminc
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#terapiinstagram
#vitamincallurebeauty #11ributestimoni #resdung #allurebeauty #produkkecantikkan

Ramai sungguh yg tanya Che La,
LELAKI BLH CONSUME VIT C tak?
.
La awatnya tak boleh, ni kan vitamin bukannya ubat hormon dik nonnn oiiii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Tgk abam ni, dulu muka berjerawat now dah hensem jerawat semua dah lari, bile muka dah licin barula ramai awek nak dekat ๐Ÿ˜œ
.
Jadi abam2 semua, jgn ragu2 ye.. kalau ada masalah kulit, jgn segan2 nak cuba #vitamincallurebeauty๐Ÿ˜ƒ
.
.
#vitamincfeedback
#vitamincasli
#vitamincviral
#allurebeautylovers
#allurebeauty
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#produkterbaik
#terapiinstagram
#chelalalaland๐Ÿ‘„
0192658380

Vitamin C ni lelaki pon boleh guna tw...jom pm sis..sis sttlekan masalah2 jerawat,kulit kusam sblm raya ni..nak ke nak sangattt๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ 013 6613464
#vitaminc
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#terapiinstagram
#vitaminc_allure_beauty

Ramai sgt yg tnya kat Che La kalau sdg TTC boleh ke amik #vitamincallurebeauty .
.
Boleh dear, mane tau asbab pengambilan #vitamincallurebeauty boleh membuatkan anda berjaya hamil ๐Ÿคฐ๐Ÿผ
.
.
Mcm sis ni kemain dia hepi tau, Che La lagi la hepi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ada lagi tau customer Che La yg dh berjaya pregnant slps consume #vitamincallurebeauty ๐Ÿค—
.
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#vitamincviral
#vitamincserbuk
0192658380
#vitamincfeedback
#vitamincasli

SELSEMA CEPAT HILANG!
.
.
Sesape sini ada masalah selsema yg kerap or it could be due to sinus/resdung.
.
.
Jgn ambik mudah ye kekawan.rawat sebelum ianya makin melarat. Cuba consume #vitamincallurebeauty ni Che La gerenti, selsema akan kurang lama2 terus lenyap sampai anda x perasan!!
.
.
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#vitamincviral
#vitamincserbuk
#vitamincallurebeauty #vitamincfeedback
#produkterbaik
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#sayagunasayajual
#chelalalaland๐Ÿ‘„
0192658380

#vitamincallurebeauty merupakan 100% ekstrak buah buahan yg tinggi kandungan vitamin c dan tiada gula tambahan ๐Ÿค—

#serbukvitaminc
#vitamincviral
#vitamincfeedback
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#chelalalaland๐Ÿ‘„

TERLAJAK JIMAT !!!!
.
.
4 kotak #vitamincallurebeauty dgn harga rm130๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
.
Sila percaya, Che La tak tipu ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#allurebeauty
#allurebeautylovers
#allurebeautysungaipetani
#sungaipetani
#vitamincserbuk
#vitamincfeedback
#purevitaminc
#produkterbaik
#produkkecantikan
#produkkesihatan
#chelalalaland๐Ÿ‘„
0192658380

Most Popular Instagram Hashtags