[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#vitaminc

1335630 posts

TOP POSTS

🌺🌺🌺 Parabéns aos Anestesiologistas - Principalmente às minhas amigas Gaby e Mariah❤️❤️❤️❤️😘😘😘 #daycream #dermatologia #dermatologista #dermato #dermocosmeticos #cabelosaudavel #cosmeticos #filtrosolar #colageno #vitaminc #dermatology #clearskin #beautifulskin #healthyskin #acne #olheiras #sp #saopaulo #brasil

And the People's Choice Beauty Award Winner is... @cosrx Triple C Lightning Liquid!!! 🏆🤗
Tag a friend who needs some Vitamin C in their life! ⠀
---⠀
~Most likely to brighten your day~⠀
---⠀
Brighten up your overall complexion and acne scars in a flash with Triple C Lightning Liquid. With 20.5% pure Vitamin C (ascorbic acid), this powerful serum brings back radiance, promotes healthy skin, and treats and prevents pigmentation. It’s also infused with 72% black chokeberry, an ingredient that works to stabilize the Vitamin C and ensure that your skin is smooth and hydrated.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#bokb #bokb17 #bestofkbeauty #bestofkbeauty2017 #kbeauty #koreanbeauty #skincare #beauty #cosmetics #sokoglam #10stepkoreanskincare #serum #onlygoodskindaysahead #asianbeauty #cosrx #vitaminc

Platinum Vitamin C+ Luminous Night Serum is my favorite starter product from my skin care line. It works for all ages, skin types, and times of life, including pregnancy and breastfeeding. It has been clinically proven to fade sun spots and hyperpigmentation, reduce wrinkles and fine lines, and it pairs well with Platinum Glow Serum. Thanks to this gorgeous model for sharing her skin care tips. 💎💎💎 .
.
To see me as a patient in my New York City private practice, please contact my office.
.
☎️ 212-452-2400
📧 office@LaraDevganMD.com
💻 www.LaraDevganMD.com
💦 Skincare shop (worldwide shipping): www.LaraDevganMD.com/shop
🌎 New York City, New York, USA
.
Due to high call volume, please leave a message if your call is not answered immediately.
.
Read more about me, look at before & after photos, and read verified reviews from my actual patients at www.LaraDevganMD.com (link in bio).
.
👻 Snapchat: nyplasticsurg
🐦 Twitter: LaraDevganMD
👤 Facebook: LaraDevganMD
.
This is my actual patient. Images © Lara Devgan, MD, MPH, FACS. Please do not use or distribute images herein without written permission.
.
#plasticsurgery #plasticsurgeon #cosmeticsurgery #transformation #beforeandafter #makeover #beauty #uppereastside #nyc #newyork #skin #skincare #model #modellife #vitaminc

This is a wonderful food based Vitamin C that also contains the amazing herb Astragalus. Astragalus increases the body's defense and protection against viruses, bacteria and other invaders and combined with Vitamin C and Schisandra Berry - which helps to protect and rebuild the liver similarly to Milk Thistle - and also contains protective phytochemical fruit-based antioxidants - makes this a superior formula. Protect yourself during the flu season 😷🍀🌺😊🌾.
.
.
#flus #colds #vitaminc #organicfoods #organicherbs #herbalremedy #herbalhealing #drholistichealth #highvibrations #highvibrationalfoods #optimalhealth #healthandwellness #holistichealth #holistichealing #organicfood #holisticnutrition #holisticnutritionist #astragalus #schisandra #vitc #farmacy #naturalhealth

Looking to collect more Perks Points STAT? 💰 We’ll drop 50 points in your account for each product review.💄🤔
You’ll receive a product review email 15 days after your online purchase. After writing your review, your account will automatically get points.* CHA-CHING!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“I definitely see improvement in my skin after a week of use. The little bumps that I couldn't get rid of are gone! Skin smooth with no irritation and firm. Will purchase again!”
-Lisa G., Verified Buyer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
*Excludes previously written reviews.

Don't leave skin defenseless against atmospheric #skin aging. Apply #vitaminC daily to protect from oxidative stress and also help improve visible signs of aging. #PreventMonday

We all know about the benefits of eating fresh fruit and veg. But do you value the freshness of the vitamins and nutrients you take to maintain your health and well-being?

At #HeyLikeWow we certainly care, that’s why we invested in our patented blast cap technology to maintain the stability and freshness of the nutrients and vitamins we add to our drinks.

So the next time you push it, shake it and drink it just know that you really are getting the good optimised fresh stuff! 😉💪😊🍓🍏🍊🍒
.
.
.
.
#VitaminC #VitaminD #VitaminB6 #packedlunch #nosugar #healthymum #Vitamins #nutrition #BeProductive #nosugarchallenge #sugarfree #nosugaradded #vitaminwater #drinkhealthy #healthydrinking #healthydrink #healthydrinks #drinkclean #healthykidsfood #healthyfam #healthyfamilies #healthyfamily #familyhealthy #cleandrinking #cleaneating #cleaneatingideas #kidfood #noaddedsugar #fruitdrink

Summer Skin in 3 quick steps!
1 - Prime with Vitamin B
2 - SPF + Colour Correct with Brightening CC

3 - Set with Soft Focus Powder
You'll be amazed at how quickly you can pick yourself up with this simple 3 step system and its full of skin essential ingredients #vitaminb #hyaluronicacid #seabuckthorn #kakaduplum #vitaminc #roseoil #spf and more..!

It's Monday, we decided to all wear a mask 5 mins before opening! #crazyday Donna is wearing mask vivant from #biologiquerecherche Sarah; exotic cream mask @elemis.uk Taylor; mask VIP #biologiquerecherche and me; neck bra mask (professional only) @elemis.uk! I'm all about a mask! What's your favorite? 😘💆🏻🙌❤️📸 @miltiathis

MOST RECENT

Let's beauty together 👯Be beauty and Healthy...😘Thank you so much for review and shopping with us 🛒 💕 ยินดีให้คำปรึกษาการดูแลผิวหน้าและรูปร่างค่ะ และ รับสมัครตัวแทนจำหน่ายค่ะ📱 Line ID: pattyjvasabi #demessi #demessiproduct #collagen #glutathione #daycream #nightcream #serum #sunscreen #beauty #vitaminc #vitamine #natural #coenzymeq10 #beautyproducts #thailand #thaiproduct #highquality #bestselling #bestproduct #beautyproduct

Nak cantikkkkk!! Tapi skrg susah nak cari produk yg tak mengandungi bahan kimia!! Ehhh jangan risauuu, Che R nak recommend satu produk kecantikan yg bebas dari baham kimia tauuu! Senang pulak tu, hanya kunyahh ja kalau nak kulit cantik.
Itulah supplement VIT C dari shaklee.
Kebaikan VIT C Shaklee: • Melindungi kulit daripada sinaran UV
• Mengurangkan kesan sunburn
• Membantu mengatasi masalah jerawat degil
• Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata
• Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi
• Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
• Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan
• Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri .
Jadi kalau nak glowing dan cantik, cepatt whatsapp Che R 0129104564
#vitaminc #shakleemalaysia #shakleemurah #bajuxxl

Nak cantikkkkk!! Tapi skrg susah nak cari produk yg tak mengandungi bahan kimia!! Ehhh jangan risauuu, Che R nak recommend satu produk kecantikan yg bebas dari baham kimia tauuu! Senang pulak tu, hanya kunyahh ja kalau nak kulit cantik.
Itulah supplement VIT C dari shaklee.
Kebaikan VIT C Shaklee: • Melindungi kulit daripada sinaran UV
• Mengurangkan kesan sunburn
• Membantu mengatasi masalah jerawat degil
• Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata
• Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi
• Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
• Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan
• Membantu menghasilkan collagen dalam badan
• Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri .
Jadi kalau nak glowing dan cantik, cepatt whatsapp Che R 0129104564
#vitaminc #shakleemalaysia #shakleemurah #bajuxxl

รกแกะ ดียังไง... ทำไมต้องทาน❓

ѵ ՏհҽҽԹ ԹӀɑϲҽղԵɑ 60000 ʍց " นอกจากมีสารสกัดจากรกแกะที่เข้มข้นสูงถึง 60000 มก. ✅ที่ได้ผ่านการรับรองมาตรฐานความปลอดภัยทางด้านอาหารและยาของประเทศออสเตรเลียแล้ว ในV Sheep Placenta ยังมีวิตามิน A C E ที่ช่วยเสริม และ ทำให้รกแกะ ดูดซึมเข้าสู่ร่างกายและส่งผลต่อการฟื้นฟูบำรุงผิวได้ดียิ่งขึ้น 💊เพียงแค่วันละ 1 เม็ด ก่อนนอน
ด้วยเม็ด แบบซอฟเจล ที่ทำมาจากสาหร่าย ไม่ผสมแป้งและยีสต์ จึงไม่ทำให้อ้วน !
#trip .... การนอนหลับพักผ่อนให้เพียงพอ ก็จะช่วยเสริมให้ตอนตื่นนอนนั้นสดชื่นยิ่งขึ้นนะคะ
1 กระปุก 30 เม็ด ทานได้1เดือน ... ราคาพิเศษ เพียง 890฿ Pro.ส่ง🆓
🇦🇺🐑🐑 🇦🇺🇦🇺🇦🇺Made in Australia 🇦🇺🇦🇺🇦🇺
🐏🐏🐏 30 Softgel ราคา 890฿
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ 💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า
🎀❥สั่งซื้อสนใจสอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻
🆔📲Line : Medsinedent
📱หรือจิ้มลิงค์สีฟ้าด้านบนหน้าร้าน เชื่อมต่อไลน์ของแม่ค้าค่ะ ตอบไว สะดวกสุดๆ
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vsheepplacentaaus
#vsheepplacenta60000mg #vitaminA #vitaminc #vitaminE #ascobicacid #lecithin #perfect #natural #organic #sheepplacenta60000mg
#ausway #healthessence #SOD #Egf #healthway #skin #baby #young #beauty #musthave #bestseller #hot

Assalamualaikum 😊 selamat tengahari .
.
Since husband duk batuk-batuk kering tekak , badan rasa lemah .
.
Sebab kitaorang baru je selesai majlis kahwin adik-adik kat kampung.
.
Mybe cuaca kot , anak pun batuk-batuk.
.
Bukan sya menolak ubat ubat kat luar , tapi alang-alang ada suplement dalam rumah sya guna je , suplement ngan ubat tak sama tau.
.
Sya tengah minum performance drink 👍🏻 power ngat , lepas minum rasa berpeluh , kalau rasa nak demam elok minum.mesti rasa bertenaga semula . Pecah peluh.
.
Terbaik juga kalau yang tengah kena demam denggi , dia bantu tambah bendalir dalam badan , eh betul tak istilah tu. Tapi tu yg sya faham , sebab tu kalau demam denggi kena banyak minum air . Ye ke dok ?.
.
Rasa performance drink macam 100 plus oren tapi kelebihan performance drink TANPA GAS 👍🏻.
.
Sya memang stanby je dalam rumah. Rasa kurang air haritu minum ni , rasa kering tegak lemah tak bertenaga wajib ambil ni ..
.
Dia serbuk sya letak 3 sudu bancuh dalam air suam kadang3 sejuk waaa 😋😋😋.
.
Korang nak performace drink meh whatsapp sya 011-31702273 .klik kat bio atas tu kalau tak nak save number yooo😍

Guna 10x intensive serum SAHAJA , pun dah ada perubahan 💓
.
Produk nadear , tak rosakkan kulit uols . Tak hakis kulit uols sampai nampak licin liplap . Nonono .
.
Kita merawat ! Bila kulit dah sihat , automatic cantik tu datang sendiri .
.
#nadearteam
#teambubu
#serum #serumvitaminc #vitaminc #jerawat #jeragat #parutjerawat #skincarebebasmerkuri #pasirgudang

OSTEMATRIX ni memang bestt sangat - sangat and HOT STUFF okayyy .

HARGA MAMPU MILIK RM8X.XX *OSTEMATRIX* ni sesuai untuk :
👉Mereka yang mengalami kekejangan otot 👉Ibu yang mengandung & menyusu
👉Mereka yang penat bekerja 👉Wanita yang mengalami PMS (sakit semasa haid)
👉Mereka yang mengalami migrain .

Ada mempunyai masalah seperti di atas?
Haa teringin nak cuba ?
WhatsApp Syafiqah, 📲0178732674
-
-
-
#setkecantikan
#setkurus
#setgemuk
#setweightgain
#setkesuburan
#sethamil
#setkehamilan
#setberpantang
#setpenyusuan
#nutrisikanakkanak
#vitaminkanakkanak
#jamumoden
#esp
#vitaminc
#vitamine
#vivix
#syafiqahjualshaklee
#sayajualshaklee
#testimonishaklee
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleelabuan
#shakleekotakinabalu
#ajimaura
#terapiinstagram

Nak kulit licin tanpa make up? Tak suka tepek foundation tebal2? .
Makan la JAW White Egg Crystal Skins.
.
Banyak feedback positif dari customer yang dah mencuba JAW. Tak cuba tak tahu kan? Bila lagi nak cantik? Jom mulakan sekarang. 😉
.
-1 botol JAW ada 20 capsules RM200
-PROMOSI!! 2 botol JAW RM360 dapat percuma (1 pack detox tea) 🎁
.
SAH SEHINGGA 25 OKT 2017
.
KEBAIKAN JAW UNTUK KULIT ANDA: .
✅Berkesan seawal 3 hari
✅Kesan setanding suntikan vitamin c
✅Memutihkan kulit muka dan badan
✅Anti-oksidan
✅Menegangkan kulit
✅Menghilangkan parut dan jerawat
✅Mengurangkan hormon jerawat
✅Merawat masalah jeragat
✅Liang pori mengecil
✅Merawat kulit kusam supaya nampak glowing
.
📲 Whatsapp/DM 0105330453 atau klik link kat bio @jaw_whitening .
.
#jaw #pilpemutihkulit #pilrawatkulit #pilrawatjerawat #buangjerawat #jeragat #pulihkanjeragat #cindella #suntikancindella #produkkecantikan #produkputihgebu #tipskecantikan #rawatkulit #rawatjerawat #pilkecantikan #vitaminc #seremban #melaka #seagames2017 #afmegastar #kulitbersih #bebasjerawat #bebasjerawatjeragat #cantikweyy #cantiksihat #cantiknya #cantik2 #cantikglowing #cantikgiler

KULIT GEBU, CERAH DAN CANTIK
.
.
Memang the perfect combination untuk yang ada masalah kulit kusam, berjerawat, berparut, jeragat, tona tak sekata dan sesuai untuk yang ada masalah resdung
.
.
ESP + VITAMIN C memang the best combination ever untuk yang ada masalah kulit diatas
.
.
KEBAIKAN ESP .
💮mencantikkan kulit
💮menganjalkan payudara
💮mencerahkan kulit secara semulajadi
💮menangani masalah kulit dan eczema
💮memudarkan parut dan mengurangkan pertumbuhan jerawat
💮membakar kalori dan mengenyangkan
💮membantu mengurangkan berat badan
💮membantu menghasilkan kolagen dalam badan
💮mengecilkan pori muka
💮menggantikan sel kulit lama kepada yang baru
💮mengurangkan whitehead dan blackhead
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
.
💮mengurangkan minyak muka
💮mengurangkan pertumbuhan jerawat
💮meningkatkan sistem ketahanan badan
💮mencegah gusi berdarah
💮membantu menyembuhkan luka
💮memerangi kimia toksik
💮bertindak sebagai antioksida
💮mengurangkan parut jerawat
💮mencerahkan kulit
💮mengurangkan alahan dan resdung
.
.
Kedua supplement ni boleh dijadikan masker muka tau. Hasilnya memang vavavoom 👍
.
.
Fatin Nabila
Ws 0109643970
Ig @shakleefaten.distributor
.
.
#shaklee #cantik #beauty #semulajadi #shakleekl #shakleejb #shakleesabah #shakleekptm #shakleepalam #shamleejasin #shakleearau #vitamin #supplement #esp #vitaminc #vitamin
#shakleekk #shakleepahang #shakleeuitmj #resdung #flawles #rabun

Baobab Fruit Powder is a Superfood that has exceptionally high nutrient densities and antioxidant levels. It is rich in vitamin C, antioxidants, calcium, potassium, magnesium and fiber. Read here - http://ow.ly/HojK30fVqQZ
.
Add it to your drinks, smoothies, juices, sauces, cocktails and cereals for your daily natural source of vitamin C!
.
Shop now at www.premiumlocalproducts.com
Free local delivery for any order above $50
.
.
#PremiumLocalProducts #BaobabFruitPowder #Baobab #100PercentNatural #HealthyFood #SuperFood #HealthyEating #HealthyLiving #VitaminC #NaturalProduct #ProductofAfrica #AuthenticProduct #FairTrade #Organic #HealthSupplement #Singapore #FreeDelivery

Makan Apel bisa membantu bakteri baik di usus besar sehingga merangsang metabolisme dalam saluran pencernaan, memaksimalkan penyerapan nutrisi, menghilangkan bakteri berbahaya dan racun dari dalam tubuh.

Baca Manfaat buah Apel, selengkapnya di Facebook Sunpride dan Klik Link di Profile Instagram ini ya, Fruitaholic.

#Apple #Applefruit #buahapel #apel #apelsunpride #vitamin #vitaminC #nutrisi #TropicalFruit #ExcoticFruit #Instafood #foodies #healthylife #Health #lifestyle #SunprideID #BuahPastiSunpride #HidupSehatDenganSunpride #BuahSetiapHari #Foodporn #fruits #instafruits #healthyfood #Fruitinfo #Fruitaholic

Conoce nuestro TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ 😃 ¡Con el NUEVO TimeWise® Vitamin C Activating Squares™! En solo dos semanas*, los papelillos con vitamina C demostraron que brindan los siguientes beneficios visibles:
.
🌹 El tono de la piel luce más uniforme.
.
🌹 El cutis se ve más radiante.
.
🌹 Mejora la apariencia de líneas finas y arrugas.
.
*Los resultados corresponden a un estudio clínico independiente de cuatro semanas en el cual 29 mujeres usaron TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ con una base neutra 3 veces a la semana. La base neutra que se usó no incluye ingredientes para combatir el envejecimiento.
.
#marykayrd #mymklife #fabulous #beautytips #beautypost #vitaminC #TimeWiseMaryKayvitamincactivatingsquares #vitamincactivatingsquares #onfleek #healthyskin #skincare #skintips #perfectskin #antiagetips #TimeWiseMaryKay #vitamincmarykay #successtoday #successquotes #dowhatyoulove #descubretupasion

Bentuk paling murni dari Vitamin C adalah bubuk kristal berwarna kuning keputihan yang memiliki sifat-sifat antioksidan dan larut dalam air.
#VitaminC #antioksidan #harvestsupplement #harvesthealthfacts

SET BASIC CANTIK VITA C & ESP
_
🐝ESP - Hilangkan Masalah Parut Berkawah,Jerawat,Jeragat,Cerahkan Kulit,Tenaga Berpanjangan
_
🐝VITAMIN C - Cerahkan Kulit Satu Badan,Kecutkan Jerawat ,Kuatkan Imunisasi,Kurangkan Masalah Sunburn,Atasi Masalah Resdung
_
Whatsapp For Oder Atau Pertanyaan ||
_
📲012.553.79.25
📲012.553.79.25
📲012.553.79.25
.
. 🚙COD KULIM,HITECH,LUNAS,UNIKL,KILANGLAMA
-
📦SELFPICKUP PETRONAS HITECH KULIM
-
🚚POSLAJU SELURUH MALAYSIA
-
-

#Shakleeonline
#Shakleemalaysia
#Onlineshopping
#shakleeeffect
#Vitaminorganik
#Sales
#trustedseller
#Alhamdulillah
#Aurainstabatch4
#VitaminC
#Espshaklee
#Codshaklee
#Codkulim
#Terlajaklaris
#NutriwhiteSkincare
#Instashop
#VitaminC
#Espshaklee
#Shakleelunas
#Shakleehitech
#shakleekilanglama
#Shakleekulim
#testimonishaklee

Serum vitamin c pt agrindomega
Harga 15 rb .
.
#serumvitc #serummurah #vitaminc #serumwajah #whitening

BPOM NA 18141900506
Anti Wrinkle, Anti Aging & Lightening Efek.Vitamin C serum mengandung Vit C stabil yang dikombinasikan dengan Vit E dalam basis gell yang lembut dan tidak lengket dengan PH kulit. Diformulasikan dengan bahan aktif Enhancer Ethoxydiglicol sehingga bahan aktif lebih mudah menembus sel kulit.Kegunaan SERUM VITAMIN C DAN E1. Menyamarkan Kerutan2. Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah3. Mencegah penuaan dini4. Mengenyalkan dan melenturkan kulit5. Menghaluskan kulit6. Mencerahkan kulit ( look brightness )7. Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.8. Stimulan sintesis collagen/ anti wrinkle efek, pada pemakaian yang kontinu dapat mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata.9. Anti oksidant pada kulit/ anti aging efek, mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat.10. Whitening/ lightening efek, mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya.Komposisi:Ascorbic Acid ( Vit C) Tocophenol Asetate ( Vit E) , Carbomer, Aqua D.M, Sodium Metabisulphite Ethoxydiglicol, Disodium EDTA, Methyldibromo Glutaronitril, Phenoxyethanol. Bovin Collagen, Octoxynol-11, Polysorbate 20Cara Pemakaian:Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang sudah dibersihkan hingga batas leher secara merata. Gunakan serum ini sebelum menggunakan krim lain atau kosmetik lain pada pagi hari dan malam hari secara teratur

💊วิตามินชิโนบิ วิตามินผิวขาว
✨บำรุงผิวจากภายในสู่ภายนอก ✨ช่วยฟื้นฟูผิวให้ชุ่มชื้น
✨ทานวันละเม็ดไม่ต้องยุ่งยาก
💸1 ซอง 7 เม็ดราคาน่ารัก 59 บาท💸
👉🏻ทักแชทได้เลยจ้า
🆔LINE : good_dayoff
.
.
#ชิโนบิ #glutaallinone #vitaminc #อยากขาว #อยากรวย #อยากสวย #ลดน้ำหนัก #ผิวขาวใส #ของดีบอกต่อ #ของดีราคาถูก

Most Popular Instagram Hashtags