#vitacplusmurah

MOST RECENT

FREEDOM LIST
Si! ogni tanto ci vuole:
▶️ Andare a briglia scioglie 🐎
▶️ Uscire dagli schemi 🔀
▶️ Cambiare punti di vista 💈
▶️ Bere un Mojito in più 🍹
▶️ Sorridere alla negatività 🤩
▶️ Andare around the world 🌍
▶️ Volere e Volermi bene ❤️
▶️ Crede sempre nel 🦄
▶️ Nevergiveup 🏋🏼‍♂️
.
.
📲 @emil_aggry
.
.
#vitadaattori #vitalityfitness #vitalismband #vitalmusic #vitalitydfp #vitalityforbetterliving #vitalfix #vitabuminmurah #vitamarissa #vitalitytap #vitaminen #vitaminplanet #vitacplusmurah #vitadabranco #vitamodaalberobello #vitaminguineapig #VitaminsJustGotTasty #vitaminwellsverige #vitagratis #vitalisvillasph #vitafelice #vitalydesing #vitaestilo #vitaminyin #Vitanas #vitadacamper #vitamis #vitaragram #vitaboudoir #vitabone

Terasa lama tak upload testimoni Shaklee. So, hari ni Syeza upload testimoni kulit yang gelap akibat sunburn boleh kembali pada kulit yang asal dan sihat.

Siapa yang keluar rumah rajin pakai sunblock? Pakai payung? Syeza takk. Syeza kasi redah ja. Haha! Syeza tak berapa risau sebab setiap hari amalkan supplement. Bila amalkan supplement, luar dan dalam akan terjaga tau. InsyaAllah.

Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #supplements #vitamin #shakleetestimoni #testimonishaklee #vitaminsea #vitamins #vitacshaklee #shakleemurah #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #esp #espshakleemurah #espshaklee #shakleemalaysiamurah

Korg ade masalah...
Jerawat?
Jeragat?
Kulit kusam?
Kulit kering?
Parut jerawat?
Pori terbuka?
Kulit gelap?
.
.
Set asas kecantikan ni mesti korg try... kalau rajin blh wat masker skali... insyaAllah kalau konsisten ambil, masalah di atas tu semua tiada lagi....
.
.
.
Nak? Meh wassap saya utk best price.. 0193895811...
.
#vitacplusmurah #vitacplus #vitamincshaklee #Shakleehargatermurah #ShakleePromosi #shakleeterlajakmurah #shakleeskudai #shakleejb #shakleemutiararini #vitacplusshaklee #shakleeutm #ShakleeJohorBahru #codshakleemutiararini #ShakleeSkudai #shakleeonline #codshakleejb #shakleepenang #ShakleeEffect #shakleetermurah #codshakleejb #sustainedreleasevitac #vitaecomplex #codshakleeskudai #shakleehargapromo #shakleehargamurah #shakleekl #shakleehargastudent #shakleemalaysiamurah #shakleehargaahli

Testimoni Set Basic Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C.

InsyaAllah, dengan amalkan Set Basic Kecantikan ini kulit akan bertambah sihat dan berseri. Wajah yang kusam tidak akan kusam lagi, jerawat akan berkurang dan parut jerawat pun akan pudar.

Masker ESP boleh mencerahkan wajah, dan masker Vitamin C boleh mengecutkan jerawat.

Bila amalkan supplement, luar dan dalam akan terjaga. InsyaAllah.

Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #supplements #vitamin #shakleetestimoni #testimonishaklee #vitaminsea #vitamins #vitacshaklee #shakleemurah #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #esp #espshakleemurah #espshaklee #shakleemalaysiamurah

Nak kulit kembali sihat? Tolong KONSISTEN ambil supplement dan minum air kosong dengan secukupnya.

Kalau muka berjerawat teruk, mula dengan detoks terlebih dahulu. Kita tak tahu toksin dalam badan kita macam mana. Apa yang korang makan tu punca jerawat. Setiap hari kena cuci usus dengan membuang.

Bila dah setel detoks, barulah boleh mula ambil Vitamin C, ESP dan lain-lain lagi. Nak kulit sihat ada caranya. Jangan main hentam ja. Nak putih la nak gebus la. Nanti jadi kut lain pulak.

Ada yang nak kulit betul-betul sihat luar dan dalam, roger Syeza. 😊 #syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleemurah #lecithinshaklee #herblaxshaklee #vitacshaklee #vitacplusmurah #garliccomplex #omegaguardshaklee #kurusdenganselamat #skincare #shakleeeffects #testimonishaklee #shakleemalaysiamurah

SUPLEMENT YG PALING LARIS 🔊🔊🔊🔊
.
Nak tahu sebab apa??
.
Apakah KEISTIMEWAAN dan PERBEZAAN Vitamin C SHAKLEE dengan Vitamin C lain di pasaran ? .
✽Vitamin C SEMULAJADI yang pertama dan bertindak secara SUSTAINED RELEASE atau pelepasan secara berperingkat bagi memastikan vitamin C sentiasa berada dalam tubuh badan. ✽Bertindak melepaskan vitamin C sebanyak 100 mg setiap jam untuk satu tablet. ✽Pengambilan 2 biji vitamin C Shaklee dalam jurang masa 5 jam mampu berkekalan dalam plasma darah selama 24 jam. ✽Vitamin C Shaklee juga mengandungi Bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan optimum vitamin C. ✽Tiada pembaziran kerana semua vitamin C ini digunakan dan dilepaskan ke dalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan tubuh masing-masing. ✽Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren. .
.
.
Nak dapatkan Vitamin C Shaklee? Wassap 0193895811.
.
#vitacplusmurah #vitacplus #vitamincshaklee #Shakleehargatermurah #ShakleePromosi #shakleesabah #shakleeskdai #shakleejb #shakleemutiararini #skudai #vitacplusshaklee #shakleeutm #ShakleeJohorBahru #codshakleemutiararini #ShakleeSkudai #shakleeonline #codshakleejb #shakleepenang #ShakleeEffect #shakleetermurah #codshakleejb #sustainedreleasevitac #bazarig #codshakleeskudai #shakleehargapromo #shakleehargamurah #shakleekl #shakleehargastudent #shakleemalaysiamurah

KULIT CANTIK & FLAWLESS DENGAN SKINCARE SHAKLEE.
.
Apa yang ada dlm set kecantikan kulit Shaklee??? Jom kita tengok...
.
Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:
👍Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
👍Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
👍Menjaga kelembapan kulit
👍Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
.
Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
👍Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
👍Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
👍Mencerahkan kulit
.
Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:
👍Sebagai pelembap
👍Mencegah pigmentasi
👍Melambatkan tanda penuaan
👍Mengubati jerawat
.
Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:
✔Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
✔Mencegah penuaan
✔Menjadikan kulit lebih kenyal
✔Mencerahkan kulit
✔Menjaga kulit dari sinaran UV
✔Mengurangkan parut jerawat
✔Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
✔Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
✔Menjadikan wajah lebih berseri.
.
.
.
Nak rawat kulit anda yg bermasalah? Jom cuba skincare dari Shaklee. Wassap 0193895811 utk info lanjut.
.
#setcantikkulit #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcerah #kulitbermasalah #jeragat #jerawat #shakleejb #parutjerawat #shakleepromo #shakleemutiararini #skudai #shakleemurah #shakleeeffect #codmutiararini #ShakleeSkudai #skudai #shakleehargamurah #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleepalingmurah #shakleehargapromo #espshakleemurah #shakleebestprice #codshakleeutm
#shakleeutm #shakleekl #vitacplusmurah #shakleemurahmalaysia #shakleehargatermurah #shakleesingapore

Apakah KELEBIHAN ESP ?
.
🌸Memudarkan parut jerawat
🌸Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🌸Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸Menghalang penyakit kencing manjs
🌸Menguatkan daya ingatan
🌸Melindungi dan menjaga rahim
🌸Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌸Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸Mengandungi PROTEIN lengkap
🌸Sangat mengenyangkan
.
Apa bestnya ESP ni? 👇🏻
.
🐝 Untuk breastfeeding mom - Milkbooster,Memekatkan susu ibu,bila mana susu ibu pekat bayi pun akan rasa lebih kenyang
.
🐝 Untuk beauty skin - Kulit akan jadi berseri-seri dan awet muda serta membaik pulih sel-sel dan tisu rosak
.
🐝 Untuk wanita hamil - Mengurangkan rasa ketih,menjadikan kulit bayi gebus dan membantu perkembangan bayi
.
🐝 Busy woman - Membekal tenaga sepanjang hari,meningkatkan sistem imun dan sumber protein yg lengkap untuk badan
.
🐝 Untuk yang nak kurus - Kandungan protein yang tinggi memberikan rasa kenyang dan membina itit dan mengelakkan badan menggeleber akibat kehilangan lemak
.
🐝 Untuk yang nak hamil - Menguatkan rahim dan membentuk sel ovum yang sihat dan sempurna bagi meningkatkan peluang persenyawaan
.
Untuk order & sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0194375208 atau click je link dekat bio untuk terus whatsapp 😊
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleemurahmalaysia
#espmurah
#espshaklee
#espshakleemurah
#vitamincshaklee
#vitamincshakleemurah
#vitacplusshaklee
#vitacplusmurah
#vitacplusshakleemurah
#vitamincmurah
#vitamineshaklee
#vitamineshakleemurah
#collagenshaklee
#collagenshakleemurah
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamilshakleemurah
#setikhtiarhamilshakleemurah
#setberpantangshaklee
#setberpantangshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah

Set kulit cantik Shaklee.. bakal terbang ke pemiliknya...
.
Korg!! Nak habaq ni.. kalau nk kulit cantik menawan, gebu gebas wajib ambil 3 suplement ni tau... ESP, VITA E COMPLEX & VITA C PLUS...Bagus juga ketahanan badan.. ramai yg dh jatuh cinta tau dgn 3 suplement ni.. .
⏩Esp utk pudarkan parut, gebukan kulit.
⏩Vita C plus utk jerawat, kulit kusam, cerahkan kulit.
⏩Vita E complex utk jeragat, parut jerawat, anti penuaan.
.
.
Jom cuba.. rasai sendiri kehebatannya... wassap 0193895811 utk best price 😊
.
#setcantikkulit #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcerah #kulitbermasalah #jeragat #jerawat #shakleejb #parutjerawat #shakleepromo #shakleemutiararini #skudai #shakleemurah #shakleeeffect #codmutiararini #ShakleeSkudai #skudai #shakleehargamurah #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleepalingmurah #shakleehargapromo #espshakleemurah #shakleebestprice #codshakleeutm
#shakleeutm #shakleekl #vitacplusmurah #shakleemurahmalaysia #shakleehargatermurah

Assalammualaikum:)
.
Lelaki juga amalkan Vita C Shaklee tau. Laki perempuan boleh guna. Elok untuk kulit kita 😊
.
Siapa tak nak muka cerah kan? Semua org mesti nak muka cerah dan paling penting sihat.
.
Hari nie asma' nak share sikit kebaikan vitamin C.
.
🍊Meransang pembentukan kolagen
🍊 Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊 Mengecilkan pori- pori muka
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata
🍊 Merawat tona kulit tak sekata
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
🍊 Mengurangkan gejala kulit kusam
🍊Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
🍊Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
🍊 Membantu mengecutkan jerawat
🍊 Mengatasi masalah kulit berminyak
🍊 Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
🍊 Menguatkan imunisasi badan
🍊 Mengurangkan simptom demam
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Mengurangkan dan mengelak daripada uban
🍊 Mengawal kompiklasi diabetes
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam badan
🍊 Menjadikan kulit lebih gebu
🍊 Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
🍊 Merendahkan tekanan darah tinggi
🍊 Menghalang dari terkena serangan jantung
.
Banyak kan kelebihan yg kita dapat kalau kita amalkan Vitamin C :)
.
Asma'
010 5322590
#shakleebyas #shakleemalaysia #shakleehargastudent #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah

Seharian hari ni food hunting .
Macam-macam cheq tibai makan 😂. Tapi setiap malam lepas makan or sebelum tidur, cheq x pernah miss naaa ambil Vita-C ni.

Haaa...nak tau pasaipa? Sebab tubuh badan kita dak simpan vitamin C tau dalam badan ni.
So, kita perlu consistent ambil vitamin C setiap hari untuk menjaga kesihatan kulit kita ni hampa tau dak? 😄. Meh pakat2 beli Vita-C dari Shaklee ni weyhh sebab Vita-C dari Shaklee ni sangatlah organik dan selamat digunakan untuk seisi keluarga! 😉. 👯SID Mirza Afiqah | 📲0132937956

#shakleevitacplus #vitacplusmurah #vitacshakleeterbaik #produkorganik #shakleeeffect #shakleebestprice #shakleemurah #shakleepuncakalam
#shakleekualaselangor #shakleeselangor #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleeposseleruhmalaysia #shakleeteam #trustedSID

Testimoni pengambilan Vitamin Parut! Syeza panggil Vitamin C dan Vitamin E Vitamin Parut sebab kedua-dua supplement tu boleh merawat parut. Terutamanya parut jerawat.

Anda mempunyai masalah yang sama? Boleh whatsapp Syeza. 😊
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #halal #kkm #vitaeshaklee #vitaecomplexmurah #vitaminc #vitamin #vitamins #vitacshaklee #vitacplusmurah #shakleeeffects #testimonishaklee #shakleetestimoni #shakleemurah #shakleemalaysiamurah #shakleemalaysia

Siapa yang belum tahu lagi Set Kecantikan Shaklee. So, inilah dia! Vitamin E, Vitamin C dan juga ESP.

Nak tapi tak cukup bajet? Don't worry, be happy okay. Awak boleh cuba Vitamin C dulu buat permulaan. Nanti ada rezeki lebih boleh cuba Vitamin E dan seterusnya ESP. 😊

P/s: Syeza dulu macam tu lah kalau takda bajet. Hehe.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleepenang #shakleebutterworth #shakleeseberangperai #shakleeseberangjaya #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleesungaipuyu #shakleemurah #shakleemalaysiamurah #setcantikshaklee #espshakleemurah #espshaklee #vitaeshaklee #vitaecomplexmurah #vitaminc #vitacplusmurah #vitamins #supplements #shakleemalaysia

Muka breakout? Jangan risau, Syeza ada jalan penyelesaian. 😊

Korangs boleh cuba supplement daripada produk Shaklee. Syeza akan suggest supplement apa yang sesuai dengan masalah yang korangs hadapi.

Bila amalkan supplement, dalaman sihat luaran pun turut sihat dan cantik. Kira dua benda yang korangs akan dapat. Insya Allah. 😊
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleepenang #shakleesungaipuyu #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleeseberangjaya #shakleemurah #shakleemalaysiamurah #vitaminc #vitacplusmurah #espshakleemurah #setcantikshaklee #shakleeeffects #shakleetestimoni #testimonishaklee

SUPLEMENT YG PALING LARIS 🔊🔊🔊🔊
.
Nak tahu sebab apa??
.
Apakah KEISTIMEWAAN dan PERBEZAAN Vitamin C SHAKLEE dengan Vitamin C lain di pasaran ? .
✽Vitamin C SEMULAJADI yang pertama dan bertindak secara SUSTAINED RELEASE atau pelepasan secara berperingkat bagi memastikan vitamin C sentiasa berada dalam tubuh badan. ✽Bertindak melepaskan vitamin C sebanyak 100 mg setiap jam untuk satu tablet. ✽Pengambilan 2 biji vitamin C Shaklee dalam jurang masa 5 jam mampu berkekalan dalam plasma darah selama 24 jam. ✽Vitamin C Shaklee juga mengandungi Bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan optimum vitamin C. ✽Tiada pembaziran kerana semua vitamin C ini digunakan dan dilepaskan ke dalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan tubuh masing-masing. ✽Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren. .
.
.
Nak dapatkan Vitamin C Shaklee? Wassap 0193895811.
.
#vitacplusmurah #vitacplus #vitamincshaklee #Shakleehargatermurah #ShakleePromosi #shakleesabah #shakleeskdai #shakleejb #shakleemutiararini #skudai #vitacplusshaklee #shakleeutm #ShakleeJohorBahru #codshakleemutiararini #ShakleeSkudai #shakleeonline #codshakleejb #shakleepenang #ShakleeEffect #shakleetermurah #codshakleejb #sustainedreleasevitac #bazarig #codshakleeskudai #shakleehargapromo #shakleehargamurah #shakleekl #shakleehargastudent #shakleemalaysiamurah

Testimoni daripada kawan / regular customer Syeza.

Alhamdulillah, kulit dia makin sihat dan cantik. Memang nampak ketara perubahan pada dia. Dia tak pernah miss Set Kurus Bajet. 👍😊
Masa mula, Syeza suggest dia Garlic Complex untuk surutkan jerawat. Dia ada masalah jerawat. Dalam masa dua bulan dia amalkan. Masa bulan kedua, dia mula amalkan Set Kurus Bajet sampailah sekarang. Vitamin C kalau tak silap dia mula amalkan bulan kedua juga. Omega dan Alfalfa pun pernah dia amalkan.

Supplements yang dia amalkan sehingga sekarang adalah Lecithin, HerbLax, dan Vitamin C. 😊

Siapa nak kulit sihat macam dia, boleh roger Syeza okay! InsyaAllah, harga mampu milik.Jangan risau.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleemurah #lecithinshaklee #herblaxshaklee #vitacshaklee #vitacplusmurah #garliccomplex #omegaguardshaklee #kurusdenganselamat #skincare #shakleeeffects #testimonishaklee #shakleemalaysiamurah

Alhamdulillah. Pagi Ahad pun buat COD. Siapa yang nak COD Shaklee pun boleh tapi area berdekatan sahaja. 😊

Hari ni regular customer beli Set Kurus Bajet (RM100) dan juga Vita-C Plus (RM8+). Siap dapat free gift lagi. Siapa yang dah jadi regular customer, Syeza akan bagi free gift. Yang beli banyak pun dapat free gift. Entahlah harga murah, dapat gift lagi. Hehe. Berminat?
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #shakleepenang #setkurusshaklee #vitamins #vitaminc #lecithinshaklee #herblaxshaklee #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #shakleemurah #shakleemalaysiamurah

Assalamualaikum. Hye!
Siapa yang masih belum dapatkan produk Shaklee? Rasa nak cuba tapi..*1001 alasan*. Hehe. Roger ja dengan Syeza. Harga confirm mampu milik. 👍

Supplements diatas ni ada yang sudah bertuan, ada yang sudah dihantar pada tuan empunya, dan ada yang belum bertuan kutttt. Nak jugak? Klik link pada profile Syeza.

P/s: Phytocol tu mak Syeza punya. 😊
#syarizashaklee #shaklee #shakleepenang #shakleebutterworth #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleeseberangperai #shakleemurah #omega #omegaguardshaklee #vitaecomplexmurah #vitaeshaklee #lecithin #lecithinshaklee #herblaxshaklee #phytocol #vitacshaklee #vitacplusmurah #espshakleemurah #shakleemalaysiamurah

Testimoni Alfalfa + Vitamin C Shaklee. Kalau nak kulit yang sihat dari dalam wajiblah detoks terlebih dahulu dengan Alfalfa.

Apabila kita detoks, usus kita akan bersih daripada segala toksin yang boleh menyebabkan jerawat. Vitamin C pula bagus untuk melindungi kulit dan melicinkan kulit. Disamping itu, Vitamin C juga bagus untuk mencegah daripada terkena demam dan juga selesema. 😊
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeeffects #testimonishaklee #shakleeseberangperai #shakleepenang #shakleekepalabatas #detox #shakleesungaidua #supplements #supplement #vitaminc #vitamin #vitamins #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #alfalfa #alfalfashaklee #halal #kkm #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah

Assalamualaikum. Happy weekend!

Hari ni Syeza sarapan dengan Set Kecantikan Shaklee. Syeza ni obses nak cantik ka apa makan semua ni? Haha. No la. Syeza tak beli sekaligus pun. Ada duit lebih sikit tambahlah. Ikut kemampuan. Lagipun Set Kecantikan ni bukanlah untuk cantik saja, banyak lagi kebaikan yang akan kita dapat kalau kita amalkan. Insya Allah. 😊

Didalam Set Kecantikan ni ada Vitamin C, Vitamin E, dan ESP.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleebutterworth #shakleepenang #vitaeshaklee #vitaminc #vitacplusmurah #vitacshaklee #vitamin #supplements #esp #espshakleemurah

Most Popular Instagram Hashtags