[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#visitmyigmalaysia

MOST RECENT

VICTORIA'S SECRET LACE EDITION BODY MIST | 250ml | Price excluded postage fee | Add RM5 for VS Paperbag
๐Ÿ”ฅ 1 bottle RM35 ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅ 2 bottles RM65 ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅ 3 bottles RM90 ๐Ÿ”ฅ
---------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฏ Original VS (Code can check at checkfresh.com)
.
Scents available;
๐ŸŒธ Pure Seduction Lace
๐ŸŒธ Love Spell Lace
๐ŸŒธ Goddess
.
Setiap pembelian:
โœ… FREE GIFT
โœ… TAMBAH RM5 UNTUK PAPERBAG
โŒ EXCLUDE POSTAGE
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013-2267205
iMessage ๐Ÿ“ฉ 011-28500531
----------------------------------------------------------
#sayajual #sayajualvictoriasecret #victoriassecretmurah #victoriasecretmurah #victoriassecretmalaysia #sayajualperfume #perfumemurah #bodymistmurah #fattzura #sayajualmurah #sayajualonline #wholesalemalaysia #wholesalemurah #borongmalaysia #borong #borongvictoriasecret #purseperfume #doayangbaikbaik #purseperfumemurah #visitmyig #visitmyigmalaysia #diatv3 #mycoffeeprince #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #perfumemalaysia #perfume #bazarpaknil

DAP-DAP BLEND-BLEND DENGAN BEAUTY BLENDER UNTUK MAKEUP YANG SEMPURNA!!
.
.
.
.
.
โคBeauty Blender Sponge Makeupโค
.
โš Kegunaan:
๐Ÿ‘‰Membantu meratakan makeup wajah
๐Ÿ‘‰Mudah dicuci
๐Ÿ‘‰Untuk blending countouring dan shading
๐Ÿ‘‰Boleh digunakan dalam keadaan kering/basah (lembab)
.
โš Cara penggunaan:
๐Ÿ‘‰Gunakan make up sponge dalam keadaan lembab (Basahkan dengan air terlebih dahulu).
๐Ÿ‘‰Kalau tak nak basahkan, boleh titis argan oil pada span/ dlm foundation.
๐Ÿ‘‰Gunakan make up sponge untuk apply foundation samada kering ataupun cair.
๐Ÿ‘‰Gunakan hujung sponge yg lebih runcing untuk apply bahagian yg terperinci seperti seperti mata, hidung dan mulut.
๐Ÿ‘‰Gunakan hujung sponge yg lebih besar (bulat) untuk apply makeup di pipi, dahi dan dagu.
๐Ÿ‘‰Cuci bersih setiap kali habis digunakan.
๐Ÿ‘‰Simpan sponge ditempat yg kering.
.
.
Nak order tak?
Meh whatsapp ๐Ÿ“ฒ+6013-5969771 untuk detail dan order. ๐Ÿ˜

#beautyblender #span #beautyblendermalaysia #beautyblendersponge #spongemakeup #makeuptutorial #sayajual #igshopmalaysia #visitmyigmalaysia#spanmakeup#

๐Ÿ‘‘ AZEERAPURSEPERFUMEโ„ข ๐Ÿ‘‘
๐Ÿ† Victoria's Secret BOOMSHELL 30ml ๐Ÿ†
โ€ข
#assalamualaikum ยฎ #visitmyigmalaysia
โ€ข
๐ŸŽ‰ NEW PROMOTION, COMBO PACK !! ๐ŸŽ‰
๐Ÿšš FREE POSTAGE & FREE Cโ€ขOโ€ขD K.L !! ๐Ÿšš
๐Ÿ”ฅ HOT SELLING !! BEST PERFUMES !! ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ“Œ AGENT'S & DROP SHIPS NEEDED !! ๐Ÿ“Œ
โ€ข
#sayajual โ€ข #minyakwangi โ€ข #freepostage
โ€ข
๐Ÿ†• POCKET PERFUME ๐Ÿ†— MINI PERFUME
๐ŸŽ BUY 2 FOR RM35 ๐ŸŽ BUY 4 FOR RM50
๐Ÿ†™ PURSE PERFUME ๐Ÿ†’ 20ML_PERFUME
๐ŸŽ BUY 6 FOR RM65 ๐ŸŽ BUY 8 FOR RM80
โ€ข
#azeeraperfumeshop #azeeraonlineshop
โ€ข
โค THANKS GUYS FOR THE SUPPORT โค
๐Ÿ‘‰ BUY WHOLESALE & GET FREEGIFT ๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ORDER: 01139332589 ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ†” VISIT HERE: @azeeraperfumeshop ๐Ÿ†”
โ€ข
#sayajualminyakwangi
#malaysiaonlineshop
#bazaarpaknilmurah
#perfumecollection
#amirperfumeshop
#sayajualperfume
#codkualalumpur
#pocketperfume
#sayajualmurah
#testerperfume
#visitmyigshop
#moodrepublik
#purseperfume
#sayajualonline
#perfumemurah
#igshopmalaysia
#originalperfume
#inspiredperfume
#perfumemalaysia
#instashopmalaysia
#minyakwangimurah
#amirpocketperfume
#trustedsellermalaysia

Jom breakfast ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
.
.
๐ŸŒผHerbalife Coach: PROGRAM KURUS/ NUTRISI SIHAT
๐Ÿ“ฑCoach AinS 0123456982

#TeamSuriKurus
#AzamKurus
#HerbalifeCoachMalaysia #KurusDariRumah
#KurusLepasBersalin

๐Ÿ‘‘ AMIRPOCKETPERFUMEโ„ข ๐Ÿ‘‘
๐Ÿ† 4 BOTOL RM 50 TERMASUK POS !! ๐Ÿ†
โ€ข
#assalamualaikum ยฎ #visitmyigmalaysia
โ€ข
๐ŸŽ‰ NEW PROMOTION, COMBO PACK !! ๐ŸŽ‰
๐Ÿšš FREE POSTAGE & FREE Cโ€ขOโ€ขD K.L !! ๐Ÿšš
๐Ÿ”ฅ HOT SELLING !! BEST PERFUMES !! ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ“Œ AGENT'S & DROP SHIPS NEEDED !! ๐Ÿ“Œ
โ€ข
#sayajual โ€ข #minyakwangi โ€ข #freepostage
โ€ข
๐Ÿ†• POCKET PERFUME ๐Ÿ†— MINI PERFUME
๐ŸŽ BUY 2 FOR RM35 ๐ŸŽ BUY 4 FOR RM50
๐Ÿ†™ PURSE PERFUME ๐Ÿ†’ Vโ€ขSECRET 30ML
๐ŸŽ BUY 6 FOR RM65 ๐ŸŽ BUY 8 FOR RM80
โ€ข
#amirperfumeshop #amirpocketperfume
โ€ข
โค THANKS GUYS FOR THE SUPPORT โค
๐Ÿ‘‰ BUY WHOLESALE & GET FREEGIFT ๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ORDER: 01139332589 ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ†” VISIT HERE ๐Ÿ‘@amirperfumeshop ๐Ÿ†”
โ€ข
#sayajualminyakwangi
#malaysiaonlineshop
#bazaarpaknilmurah
#perfumecollection
#azeeraonlineshop
#sayajualperfume
#codkualalumpur
#pocketperfume
#sayajualmurah
#testerperfume
#visitmyigshop
#moodrepublik
#purseperfume
#sayajualonline
#perfumemurah
#igshopmalaysia
#originalperfume
#inspiredperfume
#perfumemalaysia
#instashopmalaysia
#minyakwangimurah
#azeeraperfumeshop
#trustedsellermalaysia

HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #lofattah #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fattzura

HARGA mmg BEST dahhhh tambah2 yg tinggal kt semenanjung...huisshh apa nak kataaa.....berbaloi2 beli...
.
.
APA YG BESTT PASAL TILAMM NIEYH????
.
Tilam yg mudah utk disimpan, mudah dibawa utk travel, utk anak2 lending dpn tv, utk student2 bwa ke asrama, baru nak masuk rumah sewa or utk bakal2 ibu yg guna semasa berpantang boleh order n guna tilam ni.....๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Alhamdulillah feedback yg kami terima sgt2 memberangsangkan....malahan dengan harga yg ditawarkan semua org mampu milik utk menggunakan tilam gebu kabu cotton ni!!!! .
Nak beli borong pulakkkk???? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Minimum 10 bijik tilam......
.
Peluang utk anda mnjana pendapatan dgn hanya menjual kpda saudara mara, rakan2 terdekat atau jiran tetangga.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tunggu apa lagi mai2 pakat order boleh guna lama boleh juga buat duit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
Whatsapp 0134639623
.
#tilamkekabu #tilammurah #tilam #bazaronline #bazaaronline #neelofa #bazarpaknil #lofattah #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarmalaysia #alhamdulillah #bazaarmalaysia #sayajual #mlm2017 #bazarmurah #kualititerbaik #sayajualmurah2 #best #terlajaklaris #puashati #bazaarmalaysia #noradanish #murahmeriah #murahmurah #fattahamin #murahmeriah #iriszmacollection #visitmyigmalaysia #fattzura

New arrival!! Pinafore Dress Suzy
RM55
Postage: RM8/12ss. **Free Inner White (Free size)

Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)

Material: Soft Jeans
**lembut dan tidak terlalu tebal
**selesa dipakai sebab bukan jeans keras
**potongan dress A Cut (kembang bawah)
**tali tak boleh laras
**bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang
**butang boleh buka pada tali dress
**poket kiri dan kanan dress

Notes:
**sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualpinafore #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

New arrival!! Pinafore Dress Suzy
RM55
Postage: RM8/12ss. **Free Inner White (Free size)

Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)

Material: Soft Jeans
**lembut dan tidak terlalu tebal
**selesa dipakai sebab bukan jeans keras
**potongan dress A Cut (kembang bawah)
**tali tak boleh laras
**bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang
**butang boleh buka pada tali dress
**poket kiri dan kanan dress

Notes:
**sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualpinafore #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

New arrival!! Pinafore Dress Suzy
RM55
Postage: RM8/12ss. **Free Inner White (Free size)

Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)

Material: Soft Jeans
**lembut dan tidak terlalu tebal
**selesa dipakai sebab bukan jeans keras
**potongan dress A Cut (kembang bawah)
**tali tak boleh laras
**bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang
**butang boleh buka pada tali dress
**poket kiri dan kanan dress

Notes:
**sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualpinafore #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

New arrival!! Pinafore Dress Suzy
RM55
Postage: RM8/12ss. **Free Inner White (Free size)

Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)

Material: Soft Jeans
**lembut dan tidak terlalu tebal
**selesa dipakai sebab bukan jeans keras
**potongan dress A Cut (kembang bawah)
**tali tak boleh laras
**bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang
**butang boleh buka pada tali dress
**poket kiri dan kanan dress

Notes:
**sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualpinafore #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

New arrival!! Pinafore Dress Suzy
RM55
Postage: RM8/12ss. **Free Inner White (Free size)

Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)

Material: Soft Jeans
**lembut dan tidak terlalu tebal
**selesa dipakai sebab bukan jeans keras
**potongan dress A Cut (kembang bawah)
**tali tak boleh laras
**bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang
**butang boleh buka pada tali dress
**poket kiri dan kanan dress

Notes:
**sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualpinafore #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

New arrival!! Pinafore Dress Suzy
RM55
Postage: RM8/12ss. **Free Inner White (Free size)

Free size fit S to small L (Ukuran rujuk gambar)

Material: Soft Jeans
**lembut dan tidak terlalu tebal
**selesa dipakai sebab bukan jeans keras
**potongan dress A Cut (kembang bawah)
**tali tak boleh laras
**bahagian pinggang belakang baju ada getah, selesa dan dress akan grip pinggang
**butang boleh buka pada tali dress
**poket kiri dan kanan dress

Notes:
**sila ambil kira perbezaan warna asal atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualpinafore #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

ใ…คใ…ค
Umur dah atas 17 tahun?

Tetapi tinggi badan masih macam budak-budak?? Jom pm tuan/puan.
Sudah saatnya Awak Cari solusi sekarang. .
_____________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : storetiens_my
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +60168034812
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#murah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #promosi #viral #trend #terengganu #igersmalaysia #malaysiaviners #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #bisnesonline #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualmurah #murahmalaysia #belimurah #belionlinemalaysia #makeupmalaysia #onlineshoppe #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kualaselangor #selangor
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Most Popular Instagram Hashtags