#visitmyig

4317997 posts

TOP POSTS

Bayangkan btapa peritnya rasa meow tu 😱 .⠀
_____________________________________________________


By @carbella.kl

Kredit-

No. 1 InstaVideoTainment Anda!
Terhangat • Terlawak • Terkini

Spread the love!

IKLAN dan KEYBOARD WARRIOR akan diblock

DM for VIP Business Review⠀

#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawaklucu #terbaik

Diving in Sipadan was awesome! Never seen so many sharks in our lives before, and not to mention the jackfish storm! 🦈🐟🦈🐟

CEO HBU ENTERPRISE : @nurumiraarl
INAI CONES : @hbusspa_2
BAJU PRELOVEDMURAH : @iftikharclothes
🌸
PACKAGE INAI PENGANTIN & CATERING : +60143344407
.
PACKAGE SPA : +60193930500
.
EMAIL : nurumiraarl02@gmail.com
🌸 📍SPA : 2.08, KOMPLEKS NIAGA SG MERAB
#hennabyumira #henna #hennacraft #hennaart #inai #inaipengantin #inaimerah #bazaarpaknil #iklan #iklanvisitig #visitmyig #sayajualawakbeli #pengantin #golecha #photogrid
#inaimalaysia #hennaback #whitehenna #inaiputih #inaiputihkl #inaiputihmalaysia #inaiputihkahwin #inaiputihkl

Happy birthday my annoying sweetheart ! Have a blast !! At last kita konvo sama sama jugaa. I'm sorry for the late wish sebab saja nak buat surprise kat you tadii. Hahahaha. Semoga panjang umur and murah rezeki. Jangan malas malasssss. Be a good son to mama and be good to me okay ! Sorry if that chocolate bouquet is not that pretty but I try my best to make it look like a bouquet 😂😂😂 I love you ! 😘💕
Tak lupa jugaaa thanks sangat sangat kat member yang membantuu 😘😘
#keyturns22 #youdahtua #firsttimebuatchocbouquet #notbadatall #vsco #vscocam #birthdayboy #instalike #instadaily #igersoftheday #visitmyig

La vita è un continuo oscillare di punti di vista. Prendiamo questo roseto ad esempio: possiamo lamentarci del fatto che é pieno di spine oppure possiamo rallegrarci perché i suoi cespugli spinosi hanno le rose. Tutto dipende da quale punto di vista decidiamo di vedere non solo lui, ma tutto ciò che accade nella nostra vita, bene o male che sia, a deciderlo siamo noi #haveaniceday 🌹.
_
#igersitalia #igersroma #igmasters #artofvisuals #ig_masterpiece #igworldclub #mobilmag #ig_street #master_shots #ig_italia #awesome_photographers #whatitalyis #ilmegliodiroma #kings_alltags #moodygrams #editoftheday #webstagram #peoplecreatives #vscoaward #neverstopexploring #instagramhub #openmyworld #ig_rome
#freedomthinkers #urbanromantix #volgoitalia #volgoroma #vivoroma #igerslazio

🌞

MOST RECENT

✅Kulit Tak berminyak.
✅Tompok gelap dah kurang

PELENGKAP SKINCARE ANDA!! Terbaru, Terhangat!! 🔥🔥 Xanzwhite Multiaction Foundation
.
Dengan 3 fungsi utama iaitu:
🌿 Pencerahan
🌿 Penghidratan
🌿 Perlindungan Menyeluruh.
➡ Memberi kemasan solekan yang sempurna dan menutup pori di wajah
➡ Pencerahan kulit serta-merta
➡ Menghalang pembentukan melanin dan aktiviti pigmentasi (jeragat) untuk pencerahan kulit
➡ Kulit yang lebih cerah sekata semulajadi dengan penggunaan yg berterusan/konsisten
➡ Perlindungan daripada sinaran UV dengan duo fungsi sebagai pelindung matahari (SPF 30) dan bedak asas
➡ Tahan sehingga 16 jam
➡ Tidak melekit & mudah meresap ke dalam kulit
➡ Sesuai untuk penggunaan siang dan malam
➡ spf 30
.
💥💥 Multiaction foundation ada active whitening yg bertindak seperti Xanzwhite Skincare iaitu merencatkan enzim tirosinase .
.
#agentbangi#agentkajang
#xanzwhite#sirimberhad#sirehemas
#skincare#cosmetics#beautylifestyle
#beautycosmetic#motd#igers
#ootd#potd#moodrepublic
#followers#instaphoto#visitmyig
#likesme#like4likeback#bazaarpaknil

✅Kulit Tak berminyak.
✅Tompok gelap dah kurang

PELENGKAP SKINCARE ANDA!! Terbaru, Terhangat!! 🔥🔥 Xanzwhite Multiaction Foundation
.
Dengan 3 fungsi utama iaitu:
🌿 Pencerahan
🌿 Penghidratan
🌿 Perlindungan Menyeluruh.
➡ Memberi kemasan solekan yang sempurna dan menutup pori di wajah
➡ Pencerahan kulit serta-merta
➡ Menghalang pembentukan melanin dan aktiviti pigmentasi (jeragat) untuk pencerahan kulit
➡ Kulit yang lebih cerah sekata semulajadi dengan penggunaan yg berterusan/konsisten
➡ Perlindungan daripada sinaran UV dengan duo fungsi sebagai pelindung matahari (SPF 30) dan bedak asas
➡ Tahan sehingga 16 jam
➡ Tidak melekit & mudah meresap ke dalam kulit
➡ Sesuai untuk penggunaan siang dan malam
➡ spf 30
.
💥💥 Multiaction foundation ada active whitening yg bertindak seperti Xanzwhite Skincare iaitu merencatkan enzim tirosinase .
.
#agentbangi#agentkajang
#xanzwhite#sirimberhad#sirehemas
#skincare#cosmetics#beautylifestyle
#beautycosmetic#motd#igers
#ootd#potd#moodrepublic
#followers#instaphoto#visitmyig
#likesme#like4likeback#bazaarpaknil

✅Kulit Tak berminyak.
✅Tompok gelap dah kurang

PELENGKAP SKINCARE ANDA!! Terbaru, Terhangat!! 🔥🔥 Xanzwhite Multiaction Foundation
.
Dengan 3 fungsi utama iaitu:
🌿 Pencerahan
🌿 Penghidratan
🌿 Perlindungan Menyeluruh.
➡ Memberi kemasan solekan yang sempurna dan menutup pori di wajah
➡ Pencerahan kulit serta-merta
➡ Menghalang pembentukan melanin dan aktiviti pigmentasi (jeragat) untuk pencerahan kulit
➡ Kulit yang lebih cerah sekata semulajadi dengan penggunaan yg berterusan/konsisten
➡ Perlindungan daripada sinaran UV dengan duo fungsi sebagai pelindung matahari (SPF 30) dan bedak asas
➡ Tahan sehingga 16 jam
➡ Tidak melekit & mudah meresap ke dalam kulit
➡ Sesuai untuk penggunaan siang dan malam
➡ spf 30
.
💥💥 Multiaction foundation ada active whitening yg bertindak seperti Xanzwhite Skincare iaitu merencatkan enzim tirosinase .
.
#agentbangi#agentkajang
#xanzwhite#sirimberhad#sirehemas
#skincare#cosmetics#beautylifestyle
#beautycosmetic#motd#igers
#ootd#potd#moodrepublic#viral
#followers#instaphoto#visitmyig
#likesme#like4likeback#bazaarpaknil

XANZWHITE - PRODUK VIRAL HASIL KAJIAN SIRIM SELAMA 4thn

100% TRUSTED
100% HALAL
100% ORGANIK
100% SELAMAT

Satu-satunya produk tempatan yg mempunyai kajian scientific yg terperinci oleh pihak SIRIM sendiri & ada ujian klinikal

BERTARAF DUNIA
KAJIAN SCIENTIFIC .
.
XANZWHITE MULTIACTION FOUNDATION
.
*Pencerahan - Penghidratan - Perlindungan* Menyeluruh.
✅ Memberi kemasan solekan yang sempurna dan menutup pori di wajah
✅ Pencerahan kulit serta-merta
✅ Menghalang pembentukan melanin dan aktiviti pigmentasi untuk pencerahan kulit
✅ Kulit yang lebih cerah sekata semulajadi dengan penggunaan yg berterusan
✅ Perlindungan daripada sinaran UV dengan duo fungsi sebagai pelindung matahari dan bedak asas
✅ Tahan sehingga 16 jam
✅ Sesuai untuk penggunaan siang dan malam
✅ Spf 30
.
HARGA ASAL RM 85
NOW OFFER!!!!! 👇👇👇
RM 70(sm)

#sirimberhad#skincare #berkesandanselamat #bebasmercuridanhidrokuinon #ig#igonlinemalaysia#visitmyig #trustedseller #agentbangi #bazarlepak #bazarpaknil
#moodrepublic#ootd#potd
#igers#cosmetics#beautylifestyle
#like4likeback#motd#followers

🍃

XANZWHITE - PRODUK VIRAL HASIL KAJIAN SIRIM SELAMA 4thn

100% TRUSTED
100% HALAL
100% ORGANIK
100% SELAMAT

Satu-satunya produk tempatan yg mempunyai kajian scientific yg terperinci oleh pihak SIRIM sendiri & ada ujian klinikal

BERTARAF DUNIA
KAJIAN SCIENTIFIC .
.
XANZWHITE MULTIACTION FOUNDATION
.
*Pencerahan - Penghidratan - Perlindungan* Menyeluruh.
✅ Memberi kemasan solekan yang sempurna dan menutup pori di wajah
✅ Pencerahan kulit serta-merta
✅ Menghalang pembentukan melanin dan aktiviti pigmentasi untuk pencerahan kulit
✅ Kulit yang lebih cerah sekata semulajadi dengan penggunaan yg berterusan
✅ Perlindungan daripada sinaran UV dengan duo fungsi sebagai pelindung matahari dan bedak asas
✅ Tahan sehingga 16 jam
✅ Sesuai untuk penggunaan siang dan malam
✅ Spf 30
.
HARGA ASAL RM 85
NOW OFFER!!!!! 👇👇👇
RM 70(sm)

#sirimberhad#skincare #berkesandanselamat #bebasmercuridanhidrokuinon#viral #ig#igonlinemalaysia#visitmyig #trustedseller #agentbangi #bazarlepak #bazarpaknil
#moodrepublic#ootd#potd
#igers#cosmetics#beautylifestyle
#like4likeback#motd#followers

☺️☺️☺️ Close sale settle order blk meeting bt postage bt cod ok💋💋😚😚 yg mne nk cod pas sy blk meeting ary slasa ok..alhamdulilah rzeki allah..klau org ckp blakang, kite jual xde smbutan xde org like or komen pm n syok sndri, xpe☺️☺️☺️ yg pnting hny allah yg thu btapa murh nye rzeki sy dlm amoura..thu2 org pm tny hrga tny cod... alhamdulilah ya allah trime kseh..dlm bisnes kne kuat,kne sabar,kne rajin usaha insyahallah ad rzeki nya..jgn pnh mgalah bru promote sbulan xde org bli da giveup xmau cmtu syg..rzeki dr allah xkn pnh hbz yg pnting jgn mgalah....peacee tq amoura n tq pd yg support amoura..slm syg dr mak jemah...ohh ye follow rapat2 tau mak jemah nk tunai kn jnji nk bt contents smpena 1k followers💖💖💖💖....
#Tiara(m.u.a)#liquidmattelipstick #teammakanlipstik #makeuptips #lipsticktips #lipstickporn #amouraputrajaya #amouracyberjaya #amouracosmetics #makeupmalaysia #liquidmatte #ombrelipstick #redlipsticks #lips #bold #shimmer #matte #bazaarpaknil #visitmyIG #iklanmalaysia #lipstickmattemalaysia #sayajuallipstick #sayajualmakeup #sayajual #lipstickmurah #lipstickmattemurah #matte #lipstickmattemurah #sayajualmakeupcantik #kylielipstick #amouragents

Shawl Heavy Chiffon 😍
.
More colours: #ShawlHeavyChiffonxAdahCollections
.
🌸material heavy chiffon gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🌸mudah bentuk & tak panas
🌸iron less
📐1.8m panjang x 0.8 lebar
.
Senarai Harga :
1-9helai RM10/helai
10-15helai RM9.50/helai
16-19helai RM9/helai
20-59helai RM8/helai
60-99helai RM7.50/helai
100helai & keatas RM7/helai
.
Harga tak termasuk postage.
By postage only. No cod.

Harga Postage :
1-4 helai RM7 SEM
5 helai & ke atas FREE POSTAGE SEM.
1-4 helai Sabah (RM12) Sarawak (RM10)
5-6 helai Sabah (RM5) Sarawak (RM3)
7-20 helai Sabah (RM8) Sarawak (RM6)
.
✈Shipping worldwide
✔Paypal accepted

Sebarang pertanyaan @ order?
Whatsapp 0127977432
Whatsapp 0127977432
Whatsapp 0127977432

#sayajual #sayajualmurah #shawlmurah #shawlkeknis #tudungonline #tudungmurah #shawl #shawlheavychiffon #visitmyig #bazaarpaknil #AdahCollections #hijabista #HijabByAdahCollections #ShawlHeavyChiffonxAdahCollections

Last2 post..... Victoria strawberry ada EXTRA saiz 6" 1leyer (1pcs) nk habaq tau.....WHATSAPP 0176476593 Jiha laju2 k... Jiha Secret Bake di Alamat : Lot 3, Jln Usahawan setapak setapak 53300 KL...berdekatan dgn Kia Moto Servies & berhadapan dgn PPR Air Panas... WHATSAPP SAHAJA 0176476593 (Jiha) ❌CALL, ❌PM ❌ DM & ❌SMS utk TEMPAHAN....nk dtg x tau WHATSAPP Jiha t Jiha share location...k... Open : 10am-8.30pm (Ahad - Khamis) 10am-9.30pm(Jumaat-Sabtu)
READY STOCK‼️‼️‼️ 🍫🔝Mhc RM10 🍓Mhs RM10
😍Cheese Tart (8pcs) RM12 🌈🔝Rainbow cake RM12
👻🔝Hantu cake RM12
🍫Moist Choc RM10
🍫🧀chezey Moist Choc RM12
🌰Walnut Butterschost RM12 ❄️🧀Snow Cheese cake RM12
🍓Victoria strawberry RM6
❤️Red Velvet RM10 🍇Pavlova RM12 🥕Carrot Cake RM12
🐚Shall Tart 50pcs RM22
☘️Melty Cheese Santan Pandan RM15 🔙Melty Cheese Vanilla Oreo RM15 🔙Tiramisu RM15
Tempeyek RM14 (1/2kg) RM4 (125g) 🦀Kerepek ketam RM12
🍫🍰Brownies saiz 7"
(Blh request Topping) *Choc RM25 *Nutella RM35
*Walnut RM40 *Almond RM40 *mix 4topping RM45 *mix 2topping RM40 🎂Viral kek RM15 (Topping blh request) *Choc *Manggo *Strawberry *Blueberry *Kiwi 🍉🍒🆕 FRUIT CAKE 1/2kg RM27 🍪Dao Ming Si Cookies RM15 🍪Red Velvet Choc Chips Cookies RM15
#byJihaSecretBake
#JihaSecretBake
#JihaSecretBakeSweetTouch
#bazarpaknir
#bazarpaknilcake
#syjualkekbajet
#ruangniagahanania
#syjual
#kekviral
#viral
#kasiviral
#kualalumpur
#setapak
#visitmyig
#igkek
#kekhomemade
#rezikidariallah
#terimakasihAllah

Up 1 dulu .
Esok full dari pagi sampai malammmm . Alhamdulillah rezeki . Maila booking lekaihhhh . •••
Welcome April .
Welcome month of ❤
Yang mana da booking berinai dengan @hennabyatiey , jangan lupa temujanji kita ye 😉😉
Kalau ada yang nk booking untuk bulan 12 pun bole da , booking da dibuka sampai bulan 12 . Maila wasap 0143429163 untuk booking teruih or survey dulu ! Jangan malu jangan segan . Servis insyaAllah hampa puaih hati ! Harga berbaloi dan mampu milik . Heee . Kami cover all PENANG - MAINLAND & ISLAND , KULIM - LUNAS , PADANG SERAI , KULIM . Kalau luaq dari kawasan kami cover , ada permintaan insyaAllah kami bole pi 😉😉
#inai #inaipenang #inaiutara #inaimerah #inaipengantin #inaimurah #henna #hennapenang #hennautara #hennamerah #hennapengantin #hennamurah #sayajual #visitmyig #inaikulim #inailunas #inaikedah #hennakulim #hennalunas #hennakedah #hennamerah #inaimerah #hennacantik #inaicantik #penanghennaartist #inaikulim #hennakulim #inaikedah #hennakedah #inaimalaysia #hennamalaysia #inailukis #hennalukis #whitehenna #inaiputih

Shawl Heavy Chiffon 😍
.
More colours: #ShawlHeavyChiffonxAdahCollections
.
🌸material heavy chiffon gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
🌸mudah bentuk & tak panas
🌸iron less
📐1.8m panjang x 0.8 lebar
.
Senarai Harga :
1-9helai RM10/helai
10-15helai RM9.50/helai
16-19helai RM9/helai
20-59helai RM8/helai
60-99helai RM7.50/helai
100helai & keatas RM7/helai
.
Harga tak termasuk postage.
By postage only. No cod.

Harga Postage :
1-4 helai RM7 SEM
5 helai & ke atas FREE POSTAGE SEM.
1-4 helai Sabah (RM12) Sarawak (RM10)
5-6 helai Sabah (RM5) Sarawak (RM3)
7-20 helai Sabah (RM8) Sarawak (RM6)
.
✈Shipping worldwide
✔Paypal accepted

Sebarang pertanyaan @ order?
Whatsapp 0127977432
Whatsapp 0127977432
Whatsapp 0127977432

#sayajual #sayajualmurah #shawlmurah #shawlkeknis #tudungonline #tudungmurah #shawl #shawlheavychiffon #visitmyig #bazaarpaknil #AdahCollections #hijabista #HijabByAdahCollections #ShawlHeavyChiffonxAdahCollections

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags