#visitmyig

MOST RECENT

3 RISIKO SKIP WAKTU MAKAN
.
1. Anda akan kelaparan sepanjang hari dan mengakibatkan paras gula turun mendadak seterusnya menyebabkan anda kemaruk mknan brlemak & berkalori tinggi
.
2. Mudah mendapat diabetes kerana pengeluaran insulin dlm badan amat drastik apabila anda mengambil mknan yg tinggi kalori, manis & lemak berkrim
.
3. Kadar metabolisma mengurang dimana tugasnya utk membakar kalori. Seterusnya mengakibatkan kegemukan
.
SO NAK KURUS JANGAN SKIP MAKAN?
.
Jgn buat KEJA mcm tu geng 😊. Skip mkn tak bantu kurus, tp bantu untuk jd gemuk dan tidak sihat. So, makan ikut waktu yaaa
.
TAG rakan2 & SHARE
.
Utk join Misi Kurus Online bulan September, pendaftaran kini dibuka klik link di bio
.
Follow me utk tips harian pemakanan sihat & turun berat badan dgn cara yg selamat 📲📲📲
.
FB page: Coach Amin
IG: amin_fitcoach
.
#coachamin #alorsetar #sgpetani #kedah #penangisland #perlisinderakayangan #kedahan

EXCLUSIVE COLLECTION
Runa blouse

1 PCS RM50
2 PCS RM95
3 PCS RM135

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5

Material :
Cotton linen

Other :
•Kain mudah iron
•Loose style dan sangat selesa

Measurement :

In inch
Size S
Length 27, shoulder 15, sleeve 23, bust 38, armhole 20.

Size ML
Length 27, shoulder 16, sleeve 23, bust 42, armhole 22.
.
.
.
.
Whatsapp 018-2740730 syamimi
.
.
.
Whatsapp 018-2740730 syamimi.
.
.
.
#fcagent #zzagent #bazaaronline #bazaarpaknil #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #hijabista #instafashion #instafamous #visitmyig #viral #mua #motifviral #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneednow #dropshipneeded #dropshipdiperlukansegera #dropshipwantedmalaysia #opendropship #dropshipneededmalaysia

Hiiii guys, sis kita ni dah grab set lengkap Nadiz Nature Skincare. So apa tunggu lagi jom lah tryyyy! Jangan risau, yang pastinya produk kami 💯% dari bahan organik asli & tiada bahan terlarang.
.
.
Jika lebih mahukan penjelasan mengenai produk dan kulit bermasalah boleh terus whatsapp di nombor 0122722760 📲
.
.
Nak cantik kena ada usaha lebih sikit untuk kekal cantik! Kekal sihat dengan set Nadiz Nature Skincare! 😘
.
#nadiznatureskincare #skincareoriginal #merawatkulitbermasalah #skincarehalal #skincareorganic #skincareacne #skincareterbaik #skincareshop #skincarenatural #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaredaily #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonicustomer #daycream #cleanser #nightcream #serum #sayajual #tiadabahankimia #nomerkuri #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sayajualskincare #penjagaankulit #foundermalaysia

@repostgrampro @crnokosa___ @get_repost





Jika kamu2 mau ingin menikmati indah nya pesona white sands island, silahkan hubungi admin terlebih dahulu.. ----------------------------------------------
Ada pun fasilitas white sands island sbb
* free wifi
* villa
* kampong house
* camping style
* coco's beach club
* swimming on the beach
* restaurant
* baby turtle
* toilet
* shower
* frisbess
* volley beach
* hammock
* gazebo
* balinese umbrella
* bean bag
* floting
* snorkeling
* bananboat
* bumper tube
* stand up paddle
* wake boarding
* canoe
* Canoe transparant
* snorkeling
* ayunan di laut
* spot foto selfie
DLL.. Note : DI LARANG MEMBAWA MAKANAN DAN MINUMAN DARI LUAR. ------------------------------------------
Information & reservation
ONLY WHATSAPP
AMRIZAL
(+62) 82277729988
(+62) 87861674494
Facebook Page - White sands island
Instagram - white sands island
Dan jangan juga lupa #whitesandsisland biar bisa kita repost foto2 terbaik kamu
#indonesia #fresh#elastomer #whitesandsisland #nature #selebgram #photooftheday #summer #likeforlike #lifestyle #visualsoflife #visitmyig #vsco #bintanislands #welivetoexplore #jalan2 #livewildbefree #picoftheday #follow4follow #privateisland #justdoit #kepri

Assalammualaikum dan Selamat Pagi Semua ❤️
.
#miszct_signature #miszctbeautymist #visitig #visitmyig #sayajual #isell

Yang ada masalah perut kurang lawas, nak kurangkan berat badan, dan wajah kusam, berjerawat dan parut boleh guna set kombo ni. Terus whatsapp 013-627 5421

#promosi #sale #aidiladha

Masalah ibu-ibu yang mengandung dan beranak berkali-kali ialah
.

1. Gigi cepat rosak, gigi longgar, sakit gusi dan macam-macam masalah gigi
.

2. Sakit pinggang
.

3. Settok karrung (kaki cramp..hehe)
.

4. Jalan-jalan pun dengar bunyi TULANG krup krap krup krap
.

5. Sakit lutut, sakit sendi
.

Tahukah ibu-ibu,
.

Kalsium di dalam badan kita ni terus digunakan tanpa henti dalam proses mengandung, menyusu dan juga menopause?
.

Ya
.

Terus digunakan tanpa tinggalkan untuk kita sikit pun. Malah, bukan sahaja kalsium dalam badan sahaja terus digunakan tetapi kalsium dalam tulang juga akan diambil sedikit demi sedikit. Dan semakin hari semakin hilang kalsium, maka datanglah sakit-sakit yang tersenarai di atas tu. Lebih parah lagi jika kita terkena masalah tulang rapuh atau reput. Dikenali sebagai Osteoporosis
.

Terjatuh sikit je tiba-tiba tulang patah
.

Sebab?
.

Tulang dah reputlah. Takutnyaaaaa!!!
.

Ya
.

Ia bukanlah penyakit yang kita terus nampak di mata. Ia datang secara perlahan-lahan. Sedikit demi sedikit. Makin kita biarkan, makin parah jadinya
.

Usah biarkan diri kita merana sebelum masanya. Tambahkan bekalan kalsium di dalam badan jika mahu terus kekal cergas dan mampu bergerak sehingga usia lanjut
.

Pilihlah kalsium lengkap dengan Vitamin D dan Magnesium untuk penyerapan sempurna
.

Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi ida cepat
.
Nak dapatkan ostenatrix sekarang?
Harga RM71.25 SM/RM81.25 SS
. 💌sms/whatsapp/telegram 0174636210
.

DELIVERY/COD🚗
AREA KEMAMAN
.

PENGEPOSAN🚚
SELURUH MALAYSIA🌹

#shakleeisgreat #shakleekemaman #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #liveamazing #bisnesdarirumah #lokalah #inikalillah #bazaaronline #bazaarpaknil #teaminstamf #bellaammara #visitmyig #hilangkanjerawat #jerawat #hamil #nakcantik #ubatkurus #slimming #nakkurus #antiaging #awetmuda #antipenuaan #immunebooster #kuatkansistemimun #anaksihat #keephealthyandbeauty

siapa yang sedang cari kasut murah!!!!??kasut cantik???? haa sesuai sangatlah kalau korang beli kat @xvenom.sportstore ni👍
💲HARGA?jangan risau @xvenom.sportstore jual semua kasut hanya RM85 👞
so korang just pilih kasut ape je🔥😎👌
++++
Harga dah termasuk postage tauuuu

tunggu apa lagi guys??tekan je link kat bio.
🔥grab yours now!!🔥 #sayajual #kasutmurah #sayajualkasut #kasutmalaysia #malaysia #bazaarpaknil #shoes #kasutcantik #sayajualkasutmurah #murah #kasutmurahmalaysia #visitmyig #instashop #kasutsukanmurah #sneakersmurah #kasutonline #vsco #vscocam

.
GULA STEVIA MEMPUNYAI 0% KALORI, 0% LEMAK DAN 0% KOLESTROL
.
.
Gula Sihat Stevia membantu menghilangkan lapar dan mengurangkan nafsu makan disebabkan ianya mengganggu fungsi bahagian pangkal diencephalon dan kelebihan ini dapat membantu penurunan berat badan dengan menyekat rasa lapar. Aktiviti anti-glycemic dalam stevia turut mengawal paras glukosa darah yang merupakan salah satu punca utama berat badan.
================================
Nak dapatkan GULA STEVIA untuk TURUNKAN BERAT BADAN ANDA? .
======================
KELEBIHAN SLIMAX JUICE
======================
✅ Melancarkan Haid
✅ 5x Membakar Lemak Degil
✅ Mengawal Selera Makan ✅ Kecilkan Peha, Pinggul, Perut ✅ Buang Toksin Dalam Badan.
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
📱 Tinggalkan no telefon di BAWAH ini
❌ Komen PM hanya melambatkan proses

Atau klik link direct wasap di bwh ni utk hubungi pengedar kami yg sah

www.wasap.my/60136433571/JusDeina
www.wasap.my/60136433571/JusDeina
.
.
@deina.kurus7hari
.
#assalamualaikum #deina #juskurusdeina #deinaslimaxjuice #testimonideina #jomkurus #kurus #kurussebelumraya #kurus2018 #ramping #cantik #putih #haidteratur
#juspencairlemakno1 #malaysiabrand #bestproduct #bestseller #baazaronline #baazarpaknil #zizalmall #niagaonline #trustseller #viral #visitmyig #banting #dengkil #kekechallenge #tiktok #janganbencicintaku

Makan yang ni dua kali sehari , Miracle Slim Coco untuk kesihatan perut yang lebih lawas (buang segala yang menyebabkan berat bertambah tambah) dan Vitamin C,E&Gluta Plus untuk kulit serta wajah yang lebih bersih berseri

Klik link di bio @nurraysa.beauty_malaysia
#promosi #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysa #teamnurraysa

Most Popular Instagram Hashtags