[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#visitmyig

4585776 posts

TOP POSTS

.
🕊Anda mengalami masalah kulit wajah yang kering dan bermasalah?
.
.
🕊Anda mengalami masalah kegatalan rambut,tergaru2 hingga kelumumur jatuh bak salji?
.
.
🕊Anda mengalami Masalah parut diwajah dan badan?
.
.
.
Jom baca dulu 👇🏾👇🏾👇🏾
.
.
.
❤️🌿BESTNYA "MAYA BEAUTE by DISTRO HERBS" 🌿
.
.
🕊Bantu galakkan proses pembaharuan sek kulit agak kulit makin lembut & berseri (sesuai untuk kulit sensitif,jerawat, atau kulit rosak akibat pemakaian product)
.
. 🕊Bantu untuk tanggalkan sel kulit mati & membuatkan kulit lebih sihat serta bermaya (sesuai untuk masalah jeragat,sun burn atau kulit kusam)
.
. 🕊Bantu haluskan tekstur kulit (sesuai bagi masalah liang pori besar serta Bantu kulit makin halus & lembut dari biasa)
.
.
.
🕊Untuk keterangan lanjut mengenai
.
. 🍃Maya Beaute by Distro Herbs 🍃 .
.
🕊hubungi 012 684 2535 AGEN NEGERI SEMBILAN
.
🕊Untuk keterangan lanjut boleh follow @distrohouz .
.

#mayabeautebydistroherbs #distroherbs #distrohouz #mayabeaute #distrofamily #malaysia #seremban #sayajual #visitmyig #lokalah #serumwajah #feedbackmayabeaute #serum

Vitamin No 1 ya..... VITABUMIN !
.
Sejak Bunda memberi Vandi Vitabumin, Vandi jadi tidak sakit sakitan lagi. Sebelumnya paling sering batuk pilek & sariawan.
Vitabumin membuat Vandi menjadi sehat & kuat , berkat kandungan madunya.
Temulawaknya juga membuat nafsu makan Vandi semakin membaik, berat badannya jadi bertambah.
Ekstrak Ikan Gabusnya mencerdaskan otaknya, menjadikan Vandi semakin pintar.
Kini Vandi menjadi anak yang Sehat, Kuat, Ceria, Cerdas, Lincah & Pintar !
.
Mau pesan Vitabumin? Langsung beli disini Bunda :
.
@cintabundavitabumin
@cintabundavitabumin .
Tersedia juga di Apotik seluruh Indonesia.

#vitabumin #SudahMinumVitabumin
#VitabuminAdaDimanaMana.

#sctv#anakganteng#kidstalent#anakindonesia#artisindonesia#indosiar#littlemodel#cutekids#funnykids#transtv#metrotv#igmalaysia#cowokganteng#kidsmodel#modelanak#talentmanagement#indonesiakaya#modelcilik#anaklucu#ignesia#nettv#rcti#mnctv#trans7#visitmyig#globaltv#tvri

New colour For sheesha kurung saree Light grey canss sangat 😍 kain dia akan sampai 2 minggu lagi Inshaallah akhir bulan ni dah boleh post out
Kalau tak nak melepas boleh booking with deposit 50% only 😘

WhatsApp +60145100916 to book Your slot kayy 💕

"Apa yang best sangat Full Coverage Foundation ni sampai banyak sangat testimoni pasal foundation ni je??" *Muka tak puas hati*🤔
.
Aik, kenapa muka tak puas hati tu sis? 😂😂
.
Baiklah. Siapa nak cantik, jom baca.
.
💟 BAU
FCF berbau harum dengan campuran krim yang memberikan perlindungan penuh untuk kulit wajah dengan ekstrak Super Fruits.
.
💟 TEKSTUR RINGAN
FCF bertekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa berseri dengan kemasan yang tahan lama dan kelihatan semulajadi.
.
💟 TIDAK BERMINYAK
FCF membantu mengawal lebihan minyak pada kulit anda. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri.
.
💟 MELINDUNGI KULIT
FCF mengandungi SPF 50 yang bertindak melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam.
.
💟 ANTI PENUAAN
FCF meningkatkan kolagen untuk mencegah penuaan, menjadikan penampilan anda lebih muda, menegangkan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
.
💟 MESRA WUDUK
FCF merupakan bedak asas yang mesra wuduk, 100% tulen dan bebas silikon yang boleh dibawa solat tanpa was-was.
.
💟 MEMUDARKAN PARUT
FCF bukan sahaja bertindak sebagai pelindung cela, malah menghapuskan cela dengan memudarkan parut pada wajah secara perlahan-lahan.
.
💟 HARGA BERPATUTAN
FCF merupakan bedak asas dengan harga yang berpatutan dan sangat berbaloi kerana ia tahan berbulan-bulan.
.
💟 MAKEUP TAHAN LAMA
FCF merupakan foundation yang mampu bertahan dari pagi sampai malam tanpa memberikan kesan bercapuk, malah semakin lama semakin glowing!
.
💟 TAMPIL LEBIH YAKIN
FCF membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
WOW. Jadi dah boleh buang muka tak puas hati tu dan tukar la ke muka excited ok? 😂😘 uolls WAJIB CUBA dan nilaikan sendiri. Seriously.
.
💵 RM85 (sm) RM95(ss)
📦 FREE POSTAGE 1MALAYSIA .
Nak order??
Whatsapp +601131535750
Klik 👉🏻 http://wasap.my/601131535750
merveYunn
.
#sayajualfoundation #coddemaklaut#sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #merveteamwanie #joyrevfa #fattzura #fairytearspotion #sayajualfairytearspotion #makeupsecretkit #mervekeningau##kuching##Demaklaut
merveagent #merveagent

Full Coverage Foundation ni memang menjadi kegilaan ramai tau. Sekali cuba terusss jatuh cintaaa ♥️. Nak tahu apa yang besttt sangat Full Coverage Foundation dari Merve Cosmetic ni?
.
Jom baca apa kata jelitawan Merve Cosmetic ni 😘
.
Year End Sale 💥💥
💌 Full Coverage Foundation
💵RM85(sm) RM95(ss)
.
🎁 FREE GIFT .
.
Nak order??
Klik link 👉 http://wasap.my/601131535750
mervecosmeticyun
OR
Whatsapp +601131535750
.
#sayajualfoundation #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #merveagent #merveagentkuching#visitmyig #villagepeople #codplazamerdeka#merveteamwanie #joyrevfa #mervekuching#coddemaklaut #fairytearspotion #sayajualfairytearspotion #fairytearspotionmerve
#FullCoverageFoundation #mycoffeeprince #mervekeninga #mervelovers #fattzura

RepostBy @wani_ami: "⚠HIGHLY RECOMMENDED FOR PREGGY MOM !!
.
MANFAAT #UMAIMA Untuk #IbuHamil 👇
.
🍓memberi tenaga dan mengegarkan badan.
🍓sumber kalsium dan mineral.
🍓membantu mengurangkan risiko demam kuning terhadap bayi
🍓membantu memudahkan proses bersalin.
🍓membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin.
🍓membantu mengurangkan sakit sendi dan lutut.
🍓menguatkan tulang dan mencegah tulang daripada rapuh.
🍓mempercepatkan penyembuhan luka.
🍓mempercepatkan proses penyembuhan penyakit
🍓meningkatkan imunisasi badan
🍓membekalkan khasiat dan nutrien yg hebat utk perkembangan tubuh dan otak bayi
🍓mencerdaskan minda ibu dan bayi
🍓mengurangkan rasa loya dan mual
🍓menghaluskan kulit ibu dan bayi
🍓membantu banyakkan Susu Ibu
🍓mengelakkan sembelit
🍓melawas kan perut
🍓mengenyangkan
.
✔Jika diamalkan secara istiqomah dan cara pengambilan yg betul, inshaa Allah akan dpt lebih byk manfaat lg.. segala nya dgn izin Allah jua.. 😙😙
.
❌Tanpa bahan kimia berbahaya
💯 Halalan Thoyyiban
💯 Pengilangan Islam
.
Any info n oder.. pm/wasap #0176515305👌🏻
.
#sayajual
#Susukambing
#MakananSunnah
#collagen
#stemcell
#whitening
#beauty
#healthy
#murahmeriah
#produktempatan
#produkmuslim
#halalanthoyyiban
#terbaik
#supplements
#kedaionline
#visitmyig
#kesihatan
#kecantikan" (via #InstaRepost @AppsKottage)

MOST RECENT

🔥🔥🔥Cepat cepat sebelum sold out 🔥🔥🔥
💰 Price : RM 67
🚚postage : (add RM10 for sabah/sarawak)
📌 Material : PU
🎨 colour : White Gray White Pink
📆 Dijangka sampai : 7-12 Hari Bekerja
✔code :  BLSE 28694
📲WHATSAPP ME HERE
-------------------------
#sayajual#visitmyig#sayajualmurah#instashop#visitmyig#igshop#onlinebiz#kedaionline#followmyig#freepostage#barangbaik#cantik#bergaya#onlineshopping#onlinemalaysia#menswear#macho#formal#casual#cool#vendor#preorder#vsco#vscocam

NHCP Calsium . ORIGINAL
.
SUPPLEMENT PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA!
✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2 - 15 SENTIMETER LAGI.
100TERBUKTI BERKESAN !
✦ JADILAH PENGGUNA TERAWAL. ANDA PASTI TERTAWAN,HEBAT DAN BERPUAS HATI.
.
✔ NHCP (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
✔ Scientifically Researched & Proven Height Formula
.
✔ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN BADAN.
.
Berminat? 📞Wechat : ubatherbamy_
#heightup
#heightupmurah #heightupmurahmalaysia #heightupMalaysia
#ubattinggimurah
#ubattinggi
#ubattinggimalaysia
#tiensmalaysia.
#sayapendek
#peninggibadan
#kcollymurah
#heightuppromotion
#sayanaktinggi
#heightuporiginal
#weightup
#instashop
#instaniagamalaysia
#onlineshopping
#visitmyig
#naktinggi
#ketot
#pendek
#malaysia
#malaysian
#malaysiansuplement
#malaysianfood
#malaysiatrulyasia

RM280 ONLY‼️ OTW STOCK
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
COACH MEN Double Billfold Wallet with Plaid Print (Crimson/Black Plaid)
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
...
DETAILS
🔘NEW WITH TAG
🔘Printed Coated Canvas
🔘Credit card and multifunction pockets
🔘Full-length bill compartments
🔘Approx 4.25" (L) x 3.75" (H) x 1" (W)

Price INCLUDES shipping 📦✈️📦✈️📦
‼️ETA 1-2 weeks‼️
...
Shop with CONFIDENCE
💯% AUTHENTIC/ORIGINAL 🇺🇸 OUTLET

Enquiries WA 📲 012-267 3158
...
#NWT #shopwithconfidence #sayajual #sayasukashopping #handbag #NewWithTag #murahtapioriginal #visitmyig #coach #katespade #michealkors #fossil #originalcoach #originalMK #originalKateSpade #originalFossil #authenticbags #directfromUSA #USAoutlets #freeshipping #eta1to2weeks #usshopperlover #MALAYSIA

Assalamualaikum
Selamat pagi 🌷💗

RM280 ONLY‼️ OTW STOCK
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
COACH MEN Double Billfold Wallet with Plaid Print (Chalk/Black Plaid)
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
...
DETAILS
🔘NEW WITH TAG
🔘Printed Coated Canvas
🔘Credit card and multifunction pockets
🔘Full-length bill compartments
🔘Approx 4.25" (L) x 3.75" (H) x 1" (W)

Price INCLUDES shipping 📦✈️📦✈️📦
‼️ETA 1-2 weeks‼️
...
Shop with CONFIDENCE
💯% AUTHENTIC/ORIGINAL 🇺🇸 OUTLET

Enquiries WA 📲 012-267 3158
...
#NWT #shopwithconfidence #sayajual #sayasukashopping #handbag #NewWithTag #murahtapioriginal #visitmyig #coach #katespade #michealkors #fossil #originalcoach #originalMK #originalKateSpade #originalFossil #authenticbags #directfromUSA #USAoutlets #freeshipping #eta1to2weeks #usshopperlover #MALAYSIA

PRICE : RM95 SM RM100 SARAWAK RM102 SABAH
.
Size : 35-40
.
Heel : 4"
.
To order dm/whatsapp/telegram : 0182281892
.
Click #NMYheel
.
#sayajual#sayajualkasut
#sayajualwedges #bazaarpaknil #igshop #visitmyig #shoes #wedges #boot #flatshoes #sneakers #wedges #kasutcantik #malaysia #kasutmalaysia #heelmalaysia #kasutmurah

Price : RM78 SM RM88 Sarawak RM90 Sabah

Size : 35-40
.
Height : 3 inch
.
Status : Ready stock
.
To order dm/whatsapp/telegram : 0182281892
.
Click #NMYheel
.
#sayajual#sayajualkasut
#sayajualwedges #bazaarpaknil #igshop #visitmyig #shoes #wedges #boot #flatshoes #sneakers #wedges #kasutcantik #malaysia #kasutmalaysia #heelmalaysia #kasutmurah

Price : RM78 SM RM88 Sarawak RM90 Sabah

Size : 35-40
.
Height : 2.5 inch
.
Status : Ready stock
.
To order dm/whatsapp/telegram : 0182281892
.
Click #NMYheel
.
#sayajual#sayajualkasut
#sayajualwedges #bazaarpaknil #igshop #visitmyig #shoes #wedges #boot #flatshoes #sneakers #wedges #kasutcantik #malaysia #kasutmalaysia #heelmalaysia #kasutmurah

Price : RM75 SM RM80 Sarawak RM83 Sabah

Size : 35-40
.
Height : 2.5 inch
.
Status : Ready stock
.
To order dm/whatsapp/telegram : 0182281892
.
Click #NMYheel
.
#sayajual#sayajualkasut
#sayajualwedges #bazaarpaknil #igshop #visitmyig #shoes #wedges #boot #flatshoes #sneakers #wedges #kasutcantik #malaysia #kasutmalaysia #heelmalaysia #kasutmurah

Price : RM75 SM RM80 Sarawak RM83 Sabah include post

Size : 35-40
.
Height : 3 inch
.
Status : Ready stock
.
To order dm/whatsapp/telegram : 0182281892
.
Click #NMYheel
.
#sayajual#sayajualkasut
#sayajualwedges #bazaarpaknil #igshop #visitmyig #shoes #wedges #boot #flatshoes #sneakers #wedges #kasutcantik #malaysia #kasutmalaysia #heelmalaysia #kasutmurah

hi pretty shoppers tsokl,
.
.
semlm whatsapp suzie bermasaalah ... sepanjang dari 3pm sehingga 10pm suzie tidak menerima sebarang whatsapp ...
.
.
jika anda telah membuat bayaran dan telah menghantar detail kepada suzie dalam tempoh 3pm sehingga 10pm, sila whatsapp suzie semula .
.
.
jasa anda sangat suzie hargai dan suzie mohon maaf di atas sebarang kesulitan yg di hadapi .
.
.
terima kasih ❤️
.
.
.
TERUS INBOX DI LINK INI ===>>> http://m.me/tabitaskincareoriginal.kl
.

atau terus
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
.
➡️️authorized agent by pengasas Tabita .
➡️more 400 testimoni from our own customer (no google or Curik gambar from Internet ) .
LIKE: http://www.facebook.com/tabitaskincareoriginal.kl .
Call/Wechat/Viber/Line/SMS/Whatsapp: 013-242 2225/019-2848 793 .
.
.
#tabita #patiibuputih #ibuputih #egfserum #serumegf #egf #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitaminc #honeyturmericmask #masker #arbutinsoap #arbutin #patiibustrawberry #sayajual #visitmyig #dropshipmalaysia #beforeafter #onlineshopping #tsokl #original #acne #flawless #tabitakl #tabitamalaysia #tabitaoriginal #desi #tabitabydesidamayanti #desidamayanti #desidamayantiskincare

hi pretty shoppers tsokl,
.
.
semlm whatsapp suzie bermasaalah ... sepanjang dari 3pm sehingga 10pm suzie tidak menerima sebarang whatsapp ...
.
.
jika anda telah membuat bayaran dan telah menghantar detail kepada suzie dalam tempoh 3pm sehingga 10pm, sila whatsapp suzie semula .
.
.
jasa anda sangat suzie hargai dan suzie mohon maaf di atas sebarang kesulitan yg di hadapi .
.
.
terima kasih ❤️
.
.
.
TERUS INBOX DI LINK INI ===>>> http://m.me/tabitaskincareoriginal.kl
.

atau terus
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
.
➡️️authorized agent by pengasas Tabita .
➡️more 400 testimoni from our own customer (no google or Curik gambar from Internet ) .
LIKE: http://www.facebook.com/tabitaskincareoriginal.kl .
Call/Wechat/Viber/Line/SMS/Whatsapp: 013-242 2225/019-2848 793 .
.
.
#tabita #patiibuputih #ibuputih #egfserum #serumegf #egf #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitaminc #honeyturmericmask #masker #arbutinsoap #arbutin #patiibustrawberry #sayajual #visitmyig #dropshipmalaysia #beforeafter #onlineshopping #tsokl #original #acne #flawless #tabitakl #tabitamalaysia #tabitaoriginal #desi #tabitabydesidamayanti #desidamayanti #desidamayantiskincare

RM340 ONLY‼️ OTW STOCK
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
COACH MEN Compact ID Wallet in Sport Calf Leather (Dark Saddle)
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
...
DETAILS
🔘NEW WITH TAG
🔘Calf leather
🔘Credit card and multifunction pockets
🔘Full-length bill compartments
🔘ID Window
🔘Approx 4.25" (L) x 3.75" (H) x 1" (W)

Price INCLUDES shipping 📦✈️📦✈️📦
‼️ETA 1-2 weeks‼️
...
Shop with CONFIDENCE
💯% AUTHENTIC/ORIGINAL 🇺🇸 OUTLET

Enquiries WA 📲 012-267 3158
...
#NWT #shopwithconfidence #sayajual #sayasukashopping #handbag #NewWithTag #murahtapioriginal #visitmyig #coach #katespade #michealkors #fossil #originalcoach #originalMK #originalKateSpade #originalFossil #authenticbags #directfromUSA #USAoutlets #freeshipping #eta1to2weeks #usshopperlover #MALAYSIA

"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣"
.
.
Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja 😰
.
.
Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady? Apa KHASIAT dia?
Nih kita jawab 😋
.
PINKLADY ialah SUPPLEMENT atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yang ingin
.
√ Membesarkan saiz payudara dan punggung
√ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur
√ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh

ADA LAGI FUNGSI PINKLADY 😃
.
✔ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang hampir menopous
✔ Merawat masalah jerawat & jeragat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔Mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin (yang berkahwin)
✔Membantu memberi tenaga kepada wanita supaya kekal cergas

Anda wanita.. Anak dara, mak dara atau janda yang pentingkan penjagaan aset luaran dan dalaman?? Wajib ambil Pink lady sebagai supplement harian

Bahan-bahan adalah 100% herba taw!
FREE POS
FREE CONSULTATION

Jom whatsapp ai 013-5538051😘
.
#pinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #malaysia #bazarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #visitmyig #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh#lokalah #perapatmissv #pinggangramping #bazaarpaknil

hi pretty shoppers tsokl,
.
.
semlm whatsapp suzie bermasaalah ... sepanjang dari 3pm sehingga 10pm suzie tidak menerima sebarang whatsapp ...
.
.
jika anda telah membuat bayaran dan telah menghantar detail kepada suzie dalam tempoh 3pm sehingga 10pm, sila whatsapp suzie semula .
.
.
jasa anda sangat suzie hargai dan suzie mohon maaf di atas sebarang kesulitan yg di hadapi .
.
.
terima kasih ❤️
.
.
.
TERUS INBOX DI LINK INI ===>>> http://m.me/tabitaskincareoriginal.kl
.

atau terus
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/60132422225/DDS
.
➡️️authorized agent by pengasas Tabita .
➡️more 400 testimoni from our own customer (no google or Curik gambar from Internet ) .
LIKE: http://www.facebook.com/tabitaskincareoriginal.kl .
Call/Wechat/Viber/Line/SMS/Whatsapp: 013-242 2225/019-2848 793 .
.
.
#tabita #patiibuputih #ibuputih #egfserum #serumegf #egf #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitaminc #honeyturmericmask #masker #arbutinsoap #arbutin #patiibustrawberry #sayajual #visitmyig #dropshipmalaysia #beforeafter #onlineshopping #tsokl #original #acne #flawless #tabitakl #tabitamalaysia #tabitaoriginal #desi #tabitabydesidamayanti #desidamayanti #desidamayantiskincare

RM340 ONLY‼️ OTW STOCK
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
COACH MEN Compact ID Wallet in Signature Crossgrain Leather (Mahogany)
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
...
DETAILS
🔘NEW WITH TAG
🔘Signature crossgrain leather
🔘Credit card and multifunction pockets
🔘Full-length bill compartments
🔘ID Window
🔘Approx 4.25" (L) x 3.75" (H) x 1" (W)

Price INCLUDES shipping 📦✈️📦✈️📦
‼️ETA 1-2 weeks‼️
...
Shop with CONFIDENCE
💯% AUTHENTIC/ORIGINAL 🇺🇸 OUTLET

Enquiries WA 📲 012-267 3158
...
#NWT #shopwithconfidence #sayajual #sayasukashopping #handbag #NewWithTag #murahtapioriginal #visitmyig #coach #katespade #michealkors #fossil #originalcoach #originalMK #originalKateSpade #originalFossil #authenticbags #directfromUSA #USAoutlets #freeshipping #eta1to2weeks #usshopperlover #MALAYSIA

KOMBO SET CANTIK!!
.
.
VITAMIN E :
-----------
.
[✔] Melindungi dan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel kulit
[✔] Memudarkan parut jerawat
[✔] Anti-penuaan terbaik
[✔] Membekalkan oksigen dan mempertingkatkan pemulihan
[✔] Mengurangkan bintik penuaan
.
VITAMIN C :
-----------
.
[✔] Meningkatkan sistem imun
[✔] Membantu menyekat bakteria penyebab jerawat
[✔] Melindungi kulit dan mempertingkatkan pemulihan
[✔] Penting untuk kolagen dan tisu penghubung
[✔] Menjadikan wajah berseri dan tidak kusam
.
PASTINYA GABUNGAN YANG MANTAP
UNTUK KULIT YANG MENAWAN!!!
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar tbaniaga3 #tbaSupport #kelabbloggerbenashaari

RM340 ONLY‼️ OTW STOCK
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
COACH MEN Coin Wallet in Signature Crossgrain Leather (Black)
💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼🛍💼
...
DETAILS
🔘NEW WITH TAG
🔘Signature crossgrain leather
🔘Credit card and multifunction pockets
🔘Full-length bill compartments
🔘Snap coin pocket
🔘Approx 4.25" (L) x 3.75" (H) x 1" (W)

Price INCLUDES shipping 📦✈️📦✈️📦
‼️ETA 1-2 weeks‼️
...
Shop with CONFIDENCE
💯% AUTHENTIC/ORIGINAL 🇺🇸 OUTLET

Enquiries WA 📲 012-267 3158
...
#NWT #shopwithconfidence #sayajual #sayasukashopping #handbag #NewWithTag #murahtapioriginal #visitmyig #coach #katespade #michealkors #fossil #originalcoach #originalMK #originalKateSpade #originalFossil #authenticbags #directfromUSA #USAoutlets #freeshipping #eta1to2weeks #usshopperlover #MALAYSIA

Bertalu talu WhatsApp dari kengkawan
tanya soalan paling femes harini "VIVIX tu rasa dia camne? Best ke?" Jawapannyaaaa...ialah
.
.
Of coz BEST! Rasa cam mix berry anggur. Kadang kadang rasa cam Ribena pun ye jugak. Sebab tu tak kisah makan camtu je. Ada certain orang campurkan sesudu VIVIX dalam air masak. Naddy lagi suka telan camtu je. Huhu
.
"Berapa lama tahan??"
Kalau ikut pengambilan sesudu kecil sehari VIVIX sebotol boleh tahan 2 bulan. Aum aum!
.
"Sure ke elok untuk badan?"
.
Of cozzzzz la. Supplement berkualiti kot. Plus Naddy dah cuba dulu before sharing ngan uols. Lepas start consume VIVIX, badan rasa segar semacam tau. Takde lesu lesu badan. Plus tona kulit bertambah sekata and cerah dengan cepat! Lagi cepat effect dari #ESP (but still my favorite gak!)..Kalau agak tak berkesan I takmau share ngan korangg tauu
.
.
And ada banyak testimonials customer yg ade penyakit kronik macam stroke and kencing manis dah dapat result yang memberangsangkan lepas amalkan Vivix tau
.
Ape lagi. Rugi sape pikir panjang..bek try dulu
.
Untuk konsultansi, hubungi sy ya!
.
Pm/whatsapp 0192638675
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #skincare #vivix #vivixmurah

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT PAGI PRETTY 💕
.
.
Alhamdullilah diberi KESEMPATAN pagi hari ini untuk menghirup udara pinjamanNYA 🤗
.
.
.
Semoga BERTAMBAH rezeki kita semua... INGATTT!! REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI dan ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI..🤗
.
.
Seseorang TIDAK dilahirkan menjadi luar biasa.. tapi mereka blajar untuk jadi luar biasa..
Insya Allah.
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#visitmyig #visitmyigmalaysia
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#dubai #arab #eksport #muslim #halaltoiyiban #halaljakim #pilihanmuslimat #hannahdelisha #charms #eksporthalal #emirates #doha #qatar #iran #tehran #fattzura #dekatkanjarakkita #mycoffeeprince

SIHAT
CANTIK
BERTENAGA

dengan ESP SHAKLEE
.
Manfaat Utama Shaklee ESP Kepada Kita Sekeluarga ----
.
Awet Muda - Asid Amino membantu membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar dan lain-lain. Pengambilan Asid Amino yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
Baik Untuk Hormon - Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan Isoflavones. Isofalvones membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
.
Baik Untuk Prostat - Genistein membantu mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Genistein memusnahkan radikal bebas dalam sel. Genistein bagus untuk pemulihan ovari, uterus, menopaus dan pembesaran prostat
.
Kulit Remaja - Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, ejen anti penuaan, mengurangkan kedutan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut
.
Pembekal Tenaga - memperbaiki sistem imun dan membekalkan tenaga. Baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
.
Membaiki Pigmentasi - membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
Membaiki masalah rambut beruban dan rambut gugur
.
Membaiki Memori - meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan .
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #ajimaura

Tada...
cantik kan kastema kami yg consume #collagenPowder shaklee ni

Kesan seawal 2 minggu tau
Muka makin flawless Dan gebu
Kulit making anjal
.
.
Memang berbaloi!
.
.
KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER :
.
✔ Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma
✔ Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit
✔ Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat
✔ Menegang - menegangkan payudara dan pinggul
✔ Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
✔ Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif
✔ Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya
.
Berminat utk cantik??? Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #skincare

.
Untuk wanita,kami sangat sugggestkan alfalfa complex
.
Kenapa?
.
Well..kalau nak tau,alfalfa ni digelar sbg kacip fatimah modem
Sangat membantu dalam hal-hal kewanitaan
.
Merapat
Menganjal
Masalah keputihan
Masalah bau badan
.
Insya Allah,selesai
.
Berminat?
. ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #alfalfashaklee

Masalah haid tidak teratur?
.
.
Apa kata anda amalkan #glaComplex .
.
Pakar dalam hal kewanitaan
.
.
Fungsi GLA Complex SHAKLEE *Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
*Membantu meningkatkan kesuburan
*Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
*Membantu dalam menangani menopus
*Menguatkan kuku dan rambut
*Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
*Membantu menangai ekzema
*Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
*Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
*Menguatkan imuniti tubuh
*Memperlahankan proses penuaan
*Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
*Mengawal kencing manis dan darah tinggi
*Mengawal kolesterol
*Untuk fungsi saraf
.
Pm/whatsapp 0192638675
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee

Stress?
Migraine?
Nak cantik?
Nak kndungan sihat?
.
Meh consume #bComplex
Vitamin B paling lengkap di pasaran!
.
MANFAAT UTAMA B-COMPLEX
-------------------
.
👉 Menukar makanan kepada tenaga - membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan/kelesuan
.
👉 Melawan tekanan - memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurugan dan insomnia
.
👉 Membantu tumbesaran - menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal bagi bayi dan kanak-kanak, membantu pembinaan DNA dan sel-sel baru serta mengurangkan risiko kecacatan otak atau tulang belakang
.
👉 Rambut beruban & gugur - membaiki masalah kulit kepala, kelumumur, rambut gugur beruban dan mengekalkan kesihatan rambut
.
👉 Baik untuk mata - mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan, perkasakan memori, dan daya pemerhatian/fokus
.
👉 Mencegah anemia - membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi, merangsang sirkulasi darah dalam tubuh, merendahkan paras sistin untuk kesihatan kardiovaskular, merawat atau mencegah anemia, sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan migrain, muntah-muntah, mabuk darat@laut
.
👉 Meredakan senggugut - baik untuk masalah senggugut, meredakan kerisauan, keresahan dan masalah penghadaman, terutamanya untuk mereka yang mengambil ubat hormon dan ubat tahan sakit
.
👉 Mencegah perlcche - dikenali juga sebagai kerekahan mulut (mouth chilitis), mencegah jangkitan lidah, nafas berbau
.
👉 Detoksifikasi - meredakan alahan
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBA

============================================ #OSEMGROUP#

PERHATIANN!! PENGAMBILAN AGENT BATCH 3 KINI DIBUKA!! ========================================== Korang mesti tertanya apa benda“OSEMGROUP”?Dan macam mana agent mampu menjana pendapatan sehingga 1k ke 2k sebulan??? + Kami menawarkan perkhidmatan branding produk + Meningkatkan TARGET JUALAN anda + Menambah likes, follower INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, dan YOUTUBE + Terdapat Free Coaching, Support Group, dan Free Server + GUIDELINES dari admin2 yang BERKUALITI + Teknik yang mampu untuk membuat CLOSE SALES + Permintaan perniaga online yang banyak ============================================ APA SYARAT-SYARAT NAK JADI AGENT NI!!. Bagaimana mahu menjana pendapatan?? ============================================ + Pendaftaran hanya sekali, RM50.00 SAHAJA + Akan diberi dua ID iaitu Onpay dan Osemnet + Onpay adalah ID untuk anda melengkapkan detail pembelian customer dari pakej kami + Osemnet ID untuk serve anda sendiri di mana anda boleh meletakkan harga kepada customer melalui pakej yang kami sediakan + Setiap pembelian customer dari pakej kami anda akan mendapat komisen yang berbaloi + Tawaran agent ini hanya terbuka kepada yang serius sahaja ============================================ CEPAT PM SAYA BAGI SESIAPA YANG INGIN MENJADI AGENT OSEMGROUP 💪 ---> wasap.my/+60129310685/nakjadiagent . .
#borongharga #sayajual#jualmurah #pemborongmalaysia #igshop #sayajual #jual #jualmurah #bazaaronlinemurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #terlajaklaris#quputih #instashop #visitig #visitmyig #jualanmurah #murahmurah#baju #seluar #jam #kasut #gelang #bajulelaki #bajuperempuan

“Kulit jadi lembut macam kulit baby tiap kali guna face mask ni. Scrub pun kulit rasa lembut ja.” - Fatihah, Kulim.
.
“Blackhead, whithehead memang tak lekat dah dekat kulit. Tiap minggu saya wap muka & pakai face mask ni. Kulit jadi bersih & lembut. Licin.” - Zarina, Kk.
.
“Saya perasan yang kulit saya kalau sunburn, mudah jadi elok bila konsisten guna face mask ni. Kemerahan dekat kulit cepst cool.” - Kamila, KL.
.
“Jerawat cepat mati bila kena face mask ni. Tak perlu scrub pun. Just pakai. Nanti mati jerawat.” - Amira, Kedah.
.
Itulah dia, face mask & scrub PbySO®. Lembut dan tak melukakan kulit. Paling penting tak akan buat liang pori jadi besar.
.
Bahan yang digunakan, Premium Gold Cocoa powder, rolled oat, mix eo (secret recipe).
.
Selamat.
Tidak memudaratkan & tidak merengsakan kulit.
Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun.
Tidak bersifat menghakis kulit.
.
Harga retail : Rm35 (100gram)
Harga sale : Rm28 (100gram)
.
#teamaardstrong

iPhone 6 battery replacement📱🛠🏍✔️
.
iPhone 6 battery was bloated causing the screen to be pushed up, such situation IF ignored will cause a damage to your LCD and Touchscreen. So please replace the bloated battery before it happen 😉 and thanks to @ayzdreamstudio for choosing us to fix the problem😎
.
Battery problem can be detect from low performance of your battery, GO to SETTING and look for the BATTERY
.
If your battery is issued to be serviced, just call us and we'll come at your door step. EASY right?? What are you waiting for..
.
BOOK your TIME AND DATE now!!
.
#totcometoyou #battery #bloated #batteryreplacement #iphonebattery #tripleonetechrepair #repairhandphone #repaironthespot #mobilerepair #repairiphonefacetoface #repairiphonelaju #effortlessrepair #motivatenewtechnician #androidepair #bazaarpaknil #mokcunonline #sayajualonline #bajuraya #bazarpaknil #lokalah #raya2017 #malaysia #bajuraya2017 #murah #visitmyig #visitourwebsite #supportlocalpeople #trustedseller #kualalumpur #petalingjaya

Kami jumpa #DSCmembers @potatoniss di AEON MALL SHAH ALAM untuk :
👉🏻 Tukar lcd screen iPhone 5 (RM190)
.
Terima kasih @potatoniss ! 😊
.
Nak repair iPhone anda juga? Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa.
.
Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment.
.
#repairiphonefacetoface #repairiphonelaju #repairphone #onthespot #repairiphonekl #repairiphoneonthespot #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualonline #bajuraya #bazarpaknil #lokalah #raya2017 #malaysia #bajuraya2017 #murah #visitmyig #sapotlokal #bazaaronline #trustedseller #kualalumpur #selayang #selayangheights #mpsselayang #kolejkomunitiselayang #uitmselayang #repairiphoneselayang

vimax lot 9972
Borong vimax

TERLAJAK LARIS BOS!! Apa nak tggu lg tuuu.. [ Rahsia Membesarkan Zakar ]
.
Saiz zakar anda kecil dan tidak memuaskan isteri anda?
.
Sebenarnya saiz zakar juga memainkan peranan penting dalam mencapai kepuasan seks. Saiz zakar yang kecil susah untuk menyentuh titik 'G-spot' dalam faraj wanita. Tahukah anda G-spot ini lah titik penting yang memberi rangsangan seterusnya mendatangkan kepuasan kepada pasangan anda. Jika seks takde kepuasan, tidak mustahil pasangan anda akan murung dan kecewa dengan prestasi anda. Mungkin bagi anda perkara ni takde la besar sangat. Tapi kalau anda nak tahu, kurang kepuasan seks lah puncanya berlaku ;
.
1) Pergaduhan rumahtangga
.
2) Isteri curang dibelakang suami. (Lebih teruk ada yang curang terang terangan)
.
3) Kes perceraian meningkat
.
Inilah hasil dari sikap endah tak endah anda. Akhirnya anda sendiri yang menderita..
.
Jangan risau, saya ada penyelesaiannya
.
======
VIMAX
======
.
Vimax adalah makanan tambahan untuk membantu lelaki membesarkan dan memanjangkan zakar tanpa kesan sampingan
.
Apa yang anda bakal alami selepas mengamalkan makan Vimax?
.
1) Zakar anda akan membesar dan memanjang seperti lelaki barat
.
2) Meningkatkan ketahanan dan hasrat seksual anda dalam hubungan seks
.
3) Zakar anda tegang lebih kuat dan tahan lama
.
4) Mencegah mati pucuk
.
5) Membuat pasangan semakin puas dengan prestasi anda
.
==============================
.
.
whatsapp 0174600065 utk order & pertanyaan
#ubatkuat #ubatkuatlelaki #sabah #ubattenaga #candybcomplex #supplement #vimax #shahalam #bigbossminyaklintah #vimaxoriginal #sayajualmurah #suamiisteri #bazooka #setapak #ubatkuat #malamjumaat #barangbaik #barangmurah #bluewizard #malampertama #sayajualvimax #fitmalaysia #sayajualonline #visitmyig #tahanlama😘😘#abangpowermalamjumaat

Cantiknya kulit mua bellaz lepas guna dianz vitamin.. Segala jenis jerawat semua hilang... .
Berminat jadi cantik macam mua bellaz? .
.
🌸1 botol rm50 exc pos
🌼3 botol free pos
🍒postage rm8(SM) rm12(SS) .

Tekan je link di bawah, ⤵
📲Www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin

Monday Blues!😖
.
A cup of #MinKaffe can definitely fix that! I'm done 😍
.
Assalamualaikum & good morning ☺️
.
Happy working everyone.
No Monday Blues ya 😘
.
#monday #morning #kopi #visitmyig @mincha_minkaffe

============================================ #OSEMGROUP#

PERHATIANN!! PENGAMBILAN AGENT BATCH 3 KINI DIBUKA!! ============================================ Korang mesti tertanya apa benda“OSEMGROUP”?Dan macam mana agent mampu menjana pendapatan sehingga 1k ke 2k sebulan??? + Kami menawarkan perkhidmatan branding produk + Meningkatkan TARGET JUALAN anda + Menambah likes, follower INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, dan YOUTUBE + Terdapat Free Coaching, Support Group, dan Free Server + GUIDELINES dari admin2 yang BERKUALITI + Teknik yang mampu untuk membuat CLOSE SALES + Permintaan perniaga online yang banyak ============================================ APA SYARAT-SYARAT NAK JADI AGENT NI!!. Bagaimana mahu menjana pendapatan?? ============================================ + Pendaftaran hanya sekali, RM50.00 SAHAJA + Akan diberi dua ID iaitu Onpay dan Osemnet + Onpay adalah ID untuk anda melengkapkan detail pembelian customer dari pakej kami + Osemnet ID untuk serve anda sendiri di mana anda boleh meletakkan harga kepada customer melalui pakej yang kami sediakan + Setiap pembelian customer dari pakej kami anda akan mendapat komisen yang berbaloi + Tawaran agent ini hanya terbuka kepada yang serius sahaja ============================================ CEPAT PM SAYA BAGI SESIAPA YANG INGIN MENJADI AGENT OSEMGROUP 💪 ---> wasap.my/+60129310685/nakjadiagent . .
#borongharga #sayajual#jualmurah #pemborongmalaysia #igshop #sayajual #jual #jualmurah #bazaaronlinemurah #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #terlajaklaris#quputih #instashop #visitig #visitmyig #jualanmurah #murahmurah#baju #seluar #jam #kasut #gelang #bajulelaki #bajuperempuan

Prima di qualunque cosa, rifletti!

Most Popular Instagram Hashtags