#visitmyig

MOST RECENT

LAAAA...NAPE NAK BELI YANG MAHAL2 SEDANGKAN KAMI JUAL HARGA BORONG DEKAT ANDA... CEPAT GRAB SEKARANG SEKARANG SEBELUM TAMAT PROMOSI
___________________________ ๐Ÿ” Power : 100-800 (check dulu)
๐Ÿ“… Tahan 3-6 bulan
โœ… Harga ada power sama juga
โœ… 100% original from Korea
โœ… Lens dalam botol
____________________________
To order pls whatsapp :-
๐Ÿ“ฒ 0128824319
.
Contact lens Murah hanya boleh di dapati di ig @lmglensmalaysiahq ๐ŸŒธ...Kami adalah Pembekal dan pemborong contact lens Malaysia ๐Ÿ‘๐Ÿป... Mempunyai lebih 100 jenis contact lens...๐Ÿ‘
.
Harga borong diantara Rm 8.50- Rm 13.00 setiap satu bagi pembelian 30 pair keatas...boleh campur2 asalkan hrga sama.. .
Jika tambah Rm 1.00 anda akan dapt len case
.
Pm segera...whatsapp only 0128824319
.
Pm segera...whatsapp only 0128824319
.
#promosi #promotion #sale #saleinmalaysia #diskaun
#lens_murah_gilerr_
#lens #lensmurahmalaysia #lensmalaysia #lensmurah #contactlens #sayajual#sayajuallens #visitmyig #lens_murah_gilerr_ #contactlensnobluk #contactlenses #contactlens #contactlensmurahmalaysia
#bazaarpaknil #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia
#bazaarmalaysia #janganbencicintaku #munafik2

PREORDER

COACH ACC ZIP WALLET

RM 399
Exc pos

Eta 3-4week
Deposit 50%
1st come 1serve

Serious Buyer Only
NO Return / No Exchange
Add postage 10sm/15ss

All authentic๐Ÿ’ฏ%(original)
Whatsapp 0129540235 For Order๐Ÿ“ฒ

#sayajual#sayajualbagoriginal#coach
#coachori#authenticcoach#coachsling
#coachkelsey#coachmen#coachwomen
#coachoutlet#onlineshopping
#coachmalaysia#mkmalaysia
#coachwatch#michaelkors#mkwatch
#michaelkorsbag#mkori#michaelkors
#katespade#sayajualmurah#visitmyig
#coachnasuhashopaholic

Musim musim cuaca mendung dan hujan sokmo neh korang kenala cari bantal yang selesa.

Macam bantal leyna neh. Dahla : + gebu gebas
+ lembut
+ sejuk je material sarung dia
+ bercorak exclusive
+ Bersize besar
+ mudah dicuci dan dikeringkan di dobi DIY
+ harga berpatutan
+ jahitan pipingnya yang kemas + siap ada hidden zip kalo tak suka bantal tinggi sangat, keluarkan saja isinya ikut keselesaan.
+ mudah dibawa kemana saja sebab ringan tau ๐Ÿ”ฅ Mana nak beli ni?

Kak Yong ada jual neh, sebiji hanya tiga ploh semilan, promo 4biji cuma seratus lima puluh sahaja ๐Ÿ˜

#BantalLeynaShahAlam
#TeamPillowTalk
#bantalviral #bantalselesa #BantalLeyna #leyna #BantalEksklusif
#BantalElegan #bantalgebu #bantal
#ikea #homedeco #dekorasirumah
#SSF #NordicStyles #ajimaura #aurainsta #igshopMalaysia #visitmyIG #_iiiintansaleh #leezrosli
#bazaarpaknil #fattzura #CODShahAlam #posseluruhmalaysia
#wanyhasrita #MiraFilzah #ZizanRazak

PREORDER

COACH ACC ZIP WALLET

RM 399
Exc pos

Eta 3-4week
Deposit 50%
1st come 1serve

Serious Buyer Only
NO Return / No Exchange
Add postage 10sm/15ss

All authentic๐Ÿ’ฏ%(original)
Whatsapp 0129540235 For Order๐Ÿ“ฒ

#sayajual#sayajualbagoriginal#coach
#coachori#authenticcoach#coachsling
#coachkelsey#coachmen#coachwomen
#coachoutlet#onlineshopping
#coachmalaysia#mkmalaysia
#coachwatch#michaelkors#mkwatch
#michaelkorsbag#mkori#michaelkors
#katespade#sayajualmurah#visitmyig
#coachnasuhashopaholic

READYSTOCK AT @mineboxes_kotamarudu ๐Ÿง• Iner Snowcap (RM8.00)
๐Ÿง• Iner Silang 4 (RM25.00)
๐Ÿง• Iner silang 2 (RM15.00) ๐ŸŒผJenis kain Cotton viscose fabrik yg sejuk dan selesa
๐ŸŒผMenyerap Peluh
๐ŸŒผKain yang tidak mengecut atau longgar walaupun di basuh .
๐ŸŒผJahitan yang kemas dan Rapi
๐ŸŒผSesuai untuk semua jenis, saiz dan bentuk muka . ๐Ÿ‘‰BUKA SETIAP HARI DARI JAM 9PAGI -9MALAM ๐Ÿ‘‰BERSEBELAHAN KEDAI KACA MATA

#sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #lokalah #visitmyig #sabah #kotakinabalu #kkcity #kotamarudu #sayajualkosmetikmurah #sayajualkosmetik #iner #inersnowcapmurah #inersilangmurah

.
.
PELEMBAP VS SERUM
.
.
PELEMBAP
.๐Ÿ’–mempunyai molekul yg besar
.๐Ÿ’–tidak boleh menembusi lapisan kulit dgn cepat
.๐Ÿ’–pelembap membekalkan air & kelembapan utk mengelakkan kekeringan kulit
.๐Ÿ’–pelembap adalah benda wajib
.๐Ÿ’–pelembap adalah lock selepas semua supplement & benda wajib yg kita pakai
.
SERUM
.๐Ÿ’˜adalah supplement atau nutrien tambahan untuk kulit
.๐Ÿ’˜boleh meresap trus dan cepat ke dalam kulit
.๐Ÿ’˜tekstur yg sangat halus dan ringan
.๐Ÿ’˜serum diaplikasikan pada kulit selepas toner sebelum pelembap
.๐Ÿ’˜dihasilkan berbentuk gel, cecair, minyak dan krim
.๐Ÿ’˜waktu terbaik adalah disapu pada waktu malam, waktu kritikal pembentukan kulit yg baru.
.๐Ÿ’˜kandungan biasa dlm serum adalah retinol, peptides, kolagen ekstrak tumbuhan, mekstrak sintetik, vitamin c, vitamin e, vitamin a dan bahan pencerah.
.
SERUM MARY KAY
.๐Ÿ’– serum melacep - agen pencerahan
.๐Ÿ’– serum vitamin c - utk keanjalan kulit dan gebukan pipi
.๐Ÿ’– serum acne - utk menghalang kehadiran jerawat secara terkawal
.๐Ÿ’– serum regina - utk v shape, pembentukan wajah
.
Pelembab ibarat air, serum ibarat baja. Pokok yg tak disiram air dan terus dibaja akan menjadi kering dan mati, mcm tu jugak kulit, kulit tanpa pelembab ttpi di sapu serum. Apa jadi? ๐Ÿ˜ mudah kan nak faham konsep.
.
.
.
.
.
Wasap.my/+60123977716
Wasap.my/+60123977716
Wasap.my/+60123977716
.
.
Athirah
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykayselayang #marykaygombak #marykayconsultant #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarpaknill #bazarpaknilonline #bizig #bizonline #skincare #makeup #healtyskin #visitmyig #visitmyigmalaysia #botanicaleffects #timewisemiracle #melacep #melacepplus #mineralcolor #color #makeuptutorial #makeupparty #lipstick #lipstickmatte #lipstickshine #lumivieserum

PREORDER

MICHAEL KORS BROOKLYN TOTE

SMALL RM 699
LARGE RM 780

Eta 3-4week
Deposit 50%
1st come 1serve

Serious Buyer Only
NO Return / No Exchange
Add postage 10sm/15ss

All authentic๐Ÿ’ฏ%(original)
Whatsapp 0129540235 For Order๐Ÿ“ฒ

#sayajual#sayajualbagoriginal#coach
#coachori#authenticcoach#coachsling
#coachkelsey#coachmen#coachwomen
#coachoutlet#onlineshopping
#coachmalaysia#mkmalaysia
#coachwatch#michaelkors#mkwatch
#michaelkorsbag#mkori#michaelkors
#katespade#sayajualmurah#visitmyig
#coachnasuhashopaholic

PREORDER

MICHAEL KORS BROOKLYN TOTE

SMALL RM 699
LARGE RM 780

Eta 3-4week
Deposit 50%
1st come 1serve

Serious Buyer Only
NO Return / No Exchange
Add postage 10sm/15ss

All authentic๐Ÿ’ฏ%(original)
Whatsapp 0129540235 For Order๐Ÿ“ฒ

#sayajual#sayajualbagoriginal#coach
#coachori#authenticcoach#coachsling
#coachkelsey#coachmen#coachwomen
#coachoutlet#onlineshopping
#coachmalaysia#mkmalaysia
#coachwatch#michaelkors#mkwatch
#michaelkorsbag#mkori#michaelkors
#katespade#sayajualmurah#visitmyig
#coachnasuhashopaholic

hye new product in the house!!!
.
READYSTOCK
-ada 1 je.siapa cepat dia dapat.corak HOTs ni ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ- details;
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
bantal kepala + bantal peluk bayi
๐ŸŒปisian kekabu asli
๐ŸŒผmaterial kain japanese cotton
๐ŸŒนsaiz bantal kepala 14x9"
๐ŸŒบsaiz bantal peluk 16x 13"

Harga RM55
Postage RM8sm/RM 12ss

TAPIII..I OLLS NAK BAGI HARGA PENGENALAN TERMASUK POS
RM60 SM / RM64SS

KITE BG DISKAUN RM3...so siapa cepat dia dapt la ek..
jom pm kite cepat. ๐Ÿ˜‡juga di buka utk xcustom made.ok โ˜บ

#asmorcollection #babypillow #bantalbaby #bantalbayi #handmadepillow #visitmyig #bisnesonline #onlineshop #newbornpillow #newbornstuff #bantalcomel #bantalbayimurah #babycomforter #babyshopmalaysia #kedaibabymurah #kedaibabyonline #kedaionline #barangbabymalaysia #barangbaby #barangbabycomel #barangbabymurahmalaysia #barangbabyinsta #barangbabymurah #barangbabyonline #babyshopping #onlinebabyshop #bantalkekabu #bantalkekabukanakkanak #kota bharu

OTW STOCK ๐Ÿ’ RM450 only * * ๐Ÿ’
ETA 29/10 Coach Signature Debossed Patent Leather Chain Large Wristlet 19 in Cherry

Description

Signature debossed patent leather
Two credit card slots
Inside multifunction pocket
Zip-top closure, fabric lining
Strap with clip to form a wrist strap or attach to the inside of a bag
Measures approx. 7 1/2" (L) x 4 1/2" (H) x 2" (W)๐Ÿ’ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ____________________________________________________PLACE ORDER KINDLY โžก๐Ÿ“ฒ WHATSAAP : 0193739940
P/S : All Item is 100 % IMPORTED FROM USA โœ”
* โžก ๐ŸšซNO FUSSY โœ”SERIOUS BUYER ONLY ____________________________________________________#Malaysia #Wallet #kualalumpur #sabah#igreveiw #hantaran #onlineshopping #viral #instagramMalaysia #Followers #Shopaholic #coach #suprisegift #sarawakian #Bintulu #borneo #penang #malaysiainstashop #perfectgift#bisnesreview #Originalhandbag #bazaarpaknil #coachhandbag#visitmyig #shoppingonline #kuching #igshopmalaysia #bagoriginal

NEW KEBAYA RESTOCK !! .
.
.
Selling fast ๐Ÿ˜ฑ sambar segera sebelum sold out. .
.
. .
.
๐ŸŒผ High Quality Cotton
๐ŸŒผ Zip di Bahagian Depan & di Lengan .
. .
.
.

Rm75 sepasang
Postage rm8 sem/rm12 ss .
.
Berminat just click link di bio utk order โคโคโค
.
.
.

#kebayacotton #bajukurung #bajunikah #bridesmaids #bajukebaya #dresscotton #cotton #syukurselalu #restock #sellingfast #sayajualbaju #konvokesyen #ootd #morning #igersmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #minikurung #visitmyig #bazaaronline #tips #bajumuslimah #plussize #lawak #lelakikirimantuhan #studentlife #selasa #lunch #bajucantik #malaysia

PREORDER

MICHAEL KORS BROOKLYN TOTE

SMALL RM 699
LARGE RM 780

Eta 3-4week
Deposit 50%
1st come 1serve

Serious Buyer Only
NO Return / No Exchange
Add postage 10sm/15ss

All authentic๐Ÿ’ฏ%(original)
Whatsapp 0129540235 For Order๐Ÿ“ฒ

#sayajual#sayajualbagoriginal#coach
#coachori#authenticcoach#coachsling
#coachkelsey#coachmen#coachwomen
#coachoutlet#onlineshopping
#coachmalaysia#mkmalaysia
#coachwatch#michaelkors#mkwatch
#michaelkorsbag#mkori#michaelkors
#katespade#sayajualmurah#visitmyig
#coachnasuhashopaholic

NEW KEBAYA RESTOCK !! .
.
.
Selling fast ๐Ÿ˜ฑ sambar segera sebelum sold out. .
.
. .
.
๐ŸŒผ High Quality Cotton
๐ŸŒผ Zip di Bahagian Depan & di Lengan .
. .
.
.

Rm75 sepasang
Postage rm8 sem/rm12 ss .
.
Berminat just click link di bio utk order โคโคโค
.
.
.

#kebayacotton #bajukurung #bajunikah #bridesmaids #bajukebaya #dresscotton #cotton #syukurselalu #restock #sellingfast #sayajualbaju #konvokesyen #ootd #morning #igersmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #minikurung #visitmyig #bazaaronline #tips #bajumuslimah #plussize #lawak #lelakikirimantuhan #studentlife #selasa #lunch #bajucantik #malaysia

OTW STOCK ๐Ÿ’ RM450 only * * ๐Ÿ’
ETA 29/10 Coach Signature Debossed Patent Leather Chain Large Wristlet 19 in Midnight

Description

Signature debossed patent leather
Two credit card slots
Inside multifunction pocket
Zip-top closure, fabric lining
Strap with clip to form a wrist strap or attach to the inside of a bag
Measures approx. 7 1/2" (L) x 4 1/2" (H) x 2" (W)๐Ÿ’ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ____________________________________________________PLACE ORDER KINDLY โžก๐Ÿ“ฒ WHATSAAP : 0193739940
P/S : All Item is 100 % IMPORTED FROM USA โœ”
* โžก ๐ŸšซNO FUSSY โœ”SERIOUS BUYER ONLY ____________________________________________________#Malaysia #Wallet #kualalumpur #sabah#igreveiw #hantaran #onlineshopping #viral #instagramMalaysia #Followers #Shopaholic #coach #suprisegift #sarawakian #Bintulu #borneo #penang #malaysiainstashop #perfectgift#bisnesreview #Originalhandbag #bazaarpaknil #coachhandbag#visitmyig #shoppingonline #kuching #igshopmalaysia #bagoriginal

NEW KEBAYA RESTOCK !! .
.
.
Selling fast ๐Ÿ˜ฑ sambar segera sebelum sold out. .
.
. .
.
๐ŸŒผ High Quality Cotton
๐ŸŒผ Zip di Bahagian Depan & di Lengan .
. .
.
.

Rm75 sepasang
Postage rm8 sem/rm12 ss .
.
Berminat just click link di bio utk order โคโคโค
.
.
.

#kebayacotton #bajukurung #bajunikah #bridesmaids #bajukebaya #dresscotton #cotton #syukurselalu #restock #sellingfast #sayajualbaju #konvokesyen #ootd #morning #igersmalaysia #igshopmalaysia #tv3 #minikurung #visitmyig #bazaaronline #tips #bajumuslimah #plussize #lawak #lelakikirimantuhan #studentlife #selasa #lunch #bajucantik #malaysia

Hi selamat malam nsabeauty lovers...
.
Ada yang nampak post ni tak?
.
Tiara nak tanya ni korang tengah buat apa?
Dah makan malam belum?
Makan malam kena sebelum pukul 10 tau, tu pun dah paling lambat dah untuk makan malam.. Mmm makan lewat2 ni boleh buat gemuk tau.. So kalau nak cantik dengan diet, makan sebelum lewat malam okay???
.
Kalau nak lagi cantik korang kena basuh muka sebelum tidur dengan AINAA CLEANSER..
Sebab cleanser ni boleh bersihkan muka korang yang seharian tertepek dgn makeup dan juga terkena sinar matahari.. Dia boleh bersihkan muka korang hingga ke liang pori.. So kulit korang boleh berehat bila dah malam, macam tu juga tubuh kita yang kena rehat penuh.. Untuk kekal sihat sampai esok pagi..
.
Jangan lupa setelah basuh muka bersih2 tu, korang kena apply AINAA SERUM untuk sempurnakan kesihatan kulit wajah korang.. So boleh la dia jaga kulit korang sekali masa tengah berehat tu.. So esok confirm akan segar, sihat dan lebih cerah tauuu.. Tak percaya??
Cuba lah dulu, dan rasakan khasiat dari cleanser dan serum ni..
.
Okay tiara taknak lari jauh dari topik!!! Sebenarnya, kat sini tadi nak fokus cerita pasal AINAA COSMETICS, HAHHAA tapi kena jelaskan lebih awal pasal cleanser dan serum dulu..
.
Okay korang semua mesti dah tau kan apa yang ada dalam set ainaa cosmetica ni? Okay ada foundation dan lipmatte yang best sangat untuk makeup... Foundation ni adalah medium full coverage yg sangat ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit, yg melembutkan kulit wajah. Foundation ni sekali dengan treatment tau..
Lipmatte ni pula warna dia cantik, bau dia pun sedap cam ais krim.. bila dah apply dekat bibir rasa ringat ja, melembabkan bibir dan matte finishing.. Yg jelas tahan lama dan senang cuci tau..
.
Okay sebelum nak makeup gunaa ainaa cosmetics, basuh muka dengan cleanser then apply ainaa serum ya, di jamin makeup korang akan meletup cantik gila...
.
Jommm tryy kalau nak cantik dengan ainaa cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— #nsatiaraspirit #idahcantikyoubilalagi #sayajual #visitmyig #igshop

Siapa suka main makeup-makeup???
.
Cer angkat tangan โœ‹โœ‹โœ‹
.
Nak makeup simple or luar biasa, korang boleh la try set ainaa cosmetics ni. Ada foundation dan lipmatte yang best sangat.. bau dia pun wangi jaaa... .
Siapa dah try kasi love dekat ruangan komen โค๏ธ๏ธ
.
Siapa belum try dan nak dapatkan, boleh whatsapp tiara sekarang ya โค๏ธ๏ธ
.
Boleh COD, SELP PICK UP & POSTAGE seluruh Malaysia.

COD everyday area ๐Ÿ‘‡
๐Ÿš˜ BANDAR SUNWAY
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA
๐Ÿš˜ SUBANG
๐Ÿš˜ ARA DAMANSARA
๐Ÿš˜ KELANA JAYA
๐Ÿš˜ PETALING JAYA
๐Ÿš˜ PUCHONG
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SERI KEMBANGAN
๐Ÿš˜ KUALA LUMPUR
๐Ÿš˜ BANGSAR
๐Ÿš˜ KUANTAN PAHANG .
LOCATION berdekatan/ location lain boleh request ya ๐Ÿ˜Š
.
Setiap pembelian akan mendapat freegift ๐Ÿ˜
Berminat boleh whatsapp tiara
๐Ÿ“ฒ +60198083341
Or tekan link kat bio ya for fast respond ๐Ÿ‘โค
.
#ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte
#nsatiaraspirit #sayajual #visitmyig #igshop
#idahcantikyoubilalagi

Hanya guna set basic keputihan, feminine wash jsd dan juga masker vagina, customer sgt berpuas hati! ๐Ÿ˜
.

Keputihan berketulยฒ keluar stlh guna masker vagina. Cuci pula dgn feminine wash jsd, miss v kekal wangi dan segar!
.

Hebat penangan set basic, miss v longgar kini ketat semula setelah bersih. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Dapatkan SET BASIC JSD dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
.
๐ŸŒทSET BASIC JSD (RM100)๐ŸŒท
******************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
.

WhatsApp Iman untuk detail & order โค๏ธ
๐Ÿ“ฒ011.1194.5595
.

#JamuSusukDara #JSD #freereview #SayaJualJSD #like4like #igermalaysia #follow4follow #putrajaya #trustedseller #assalamualaikum #keputihan #femininewashJSD #visitmyig #jsd #sabah #sarawak #stokisjsd #produkviral

OTW STOCK ๐Ÿ’ RM569 only * * ๐Ÿ’
ETA 29/10 Coach Signature Flocking Isla Crossbody in Khaki Multi

Description

Coated canvas
Inside multifunction pocket
Zip closure, fabric lining
Outside slip pocket
Detachable strap with 23" drop for shoulder or crossbody wear
Measures approx. 8 3/4" (L) x 5 1/2" (H) x 3" (W)๐Ÿ’ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ____________________________________________________PLACE ORDER KINDLY โžก๐Ÿ“ฒ WHATSAAP : 0193739940
P/S : All Item is 100 % IMPORTED FROM USA โœ”
* โžก ๐ŸšซNO FUSSY โœ”SERIOUS BUYER ONLY ____________________________________________________#Malaysia #Wallet #kualalumpur #sabah#igreveiw #hantaran #onlineshopping #viral #instagramMalaysia #Followers #Shopaholic #coach #suprisegift #sarawakian #Bintulu #borneo #penang #malaysiainstashop #perfectgift#bisnesreview #Originalhandbag #bazaarpaknil #coachhandbag#visitmyig #shoppingonline #kuching #igshopmalaysia #bagoriginal

Most Popular Instagram Hashtags