#visitkalsel

218005 posts

TOP POSTS

Regram @klikbanjar.tv
Ketika buhan pian besepeda ada binian bungas wan bohay duduk diwarung. Hahaha
.
β€ŒFollow jua Official Line klikbanjar. Klik link di Bio @klikbanjar.tv atau @klik.banjar sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhh #klikbanjar #klikbanjartv #humorbanjar #banjarmasinbungas #banjarmasinbungastapijomblo #instakalsel #wargabanua #visitkalsel #mhsbanjar #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #banjarvidgram #kadadajuacintanya #dagelan #dagelantv #dagelanvideo #dagelanindo #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #thecomment

Regram @sajaklama
Makanan syanak sebanjaran πŸ˜†

Urang banjar pasti kada asing lagi dah lawan makanan sebuting ngini.

Iya, ngini ngarannya soto, nyaman dimakan pagi2 apalahi ditambah pakai sate, liwar tu pang nyamanya.
.
Follow jua Official Line klikbanjar. Klik link di Bio @klikbanjar.tv atau @klik.banjar sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhh #klikbanjar #klikbanjartv #humorbanjar #banjarmasinbungas #banjarmasinbungastapijomblo #instakalsel #wargabanua #visitkalsel #mhsbanjar #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #banjarvidgram #kadadajuacintanya #dagelan #dagelantv #dagelanvideo #dagelanindo #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #thecomment

Regram @klik.banjar

Bukannya kd kw. Nda kawa membahagiakan. Tp kiapa yo lah. Nda gin butuh jua membahagiakan diri nda sorang. Tp nda kwa jua membahagiakan nywa. Tp pas nikah kena. Mun bekawanan membahagiakan gasan apa? Mksd nya membahagiakan pasca menikah beda lo lwn membahagiakan bekawanan. Yaa jaga jarak lah. Beda lo. Pina ny ah jua. Ulun kd tahu jua, ulun lain urang sini jua. Hahaha

Tp kdng ada aja duit gasan nukar lemari nih. Tp kenap kah mun rasa kawa aja yg lain dipake asli yg lain aja dipake dlu.

Ini jar urang kd mndang gengsi. Tp kd kyni jua kalo lah. Hahaha

Tag kwanan nywa nang kaya ini ey. Hahaha

Follow jua Official Line klikbanjar. Klik link di Bio @klikbanjar.tv atau @klik.banjar sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhh #klikbanjar #klikbanjartv #humorbanjar #banjarmasinbungas #banjarmasinbungastapijomblo #instakalsel #wargabanua #visitkalsel #mhsbanjar #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #banjarvidgram #kadadajuacintanya #dagelan #dagelantv #dagelanvideo #dagelanindo #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #thecomment

Regram @klikbanjar.tv

Jiwa mantap. Haha

Tag bebuhan nang pahantaman ey. Barang ay. Apa kah yg di hantam. Hahaha

Follow jua Official Line klikbanjar. Klik link di Bio @klikbanjar.tv atau @klik.banjar sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhh #klikbanjar #klikbanjartv #humorbanjar #banjarmasinbungas #banjarmasinbungastapijomblo #instakalsel #wargabanua #visitkalsel #mhsbanjar #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #banjarvidgram #kadadajuacintanya #dagelan #dagelantv #dagelanvideo #dagelanindo #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #thecomment

Regram @amangproduction

Bayangkan ai kypa rasa nya mun mantan yang masih kita sayangi banar , mambawai balikan . humaaa heh . pas banar kaya amang malan tadi ni kisah nya 😒
#Cast : @amang_gani ft @_salsabella
#Remake : @ramadanz_
#Cam : @riza_ballboa
Tag mantan mun wani πŸ˜„ bila kada wani tag yang lain aja tu .
.
β€ŒFollow jua Official Line klikbanjar. Klik link di Bio @klikbanjar.tv atau @klik.banjar sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhh #klikbanjar #klikbanjartv #humorbanjar #banjarmasinbungas #banjarmasinbungastapijomblo #instakalsel #wargabanua #visitkalsel #mhsbanjar #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #banjarvidgram #kadadajuacintanya #dagelan #dagelantv #dagelanvideo #dagelanindo #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #thecomment

Regram @klik.banjar

Dari bahari zaman COC smpai zaman MLM mun cosplay nih pasti ada dan harus ada. Kd kawa kd syanak ay. Mun nda aja hakun memilih cosplay nya pd kemos nya. Mun kemos kd jd napa2. Coba akan mun cosplay. Hmmm apalagi lamun nang bebuhan ikeh2 tuh. Syaadaaaafmadafakaaaaaa. Haha

Cosplay nya nih pang nang meolah keren. Mun di tipi2 atawa di game2 tu ya habis2 kakaya itu ay. Coba mun cosplay. Hmm td. Kd kw dikisah lg. Tp kd kaya ini jua. Hahaa tp lumayan lah gasab bebuhan yg lowbudget.

Malam minggu kemana syanak? Masa tatap lawan dinding bapnderan bedua lah? Hahahahasama

Follow jua Official Line klikbanjar. Klik link di Bio @klikbanjar.tv atau @klik.banjar sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhh #klikbanjar #klikbanjartv #humorbanjar #banjarmasinbungas #banjarmasinbungastapijomblo #instakalsel #wargabanua #visitkalsel #mhsbanjar #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #banjarvidgram #kadadajuacintanya #dagelan #dagelantv #dagelanvideo #dagelanindo #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #thecomment

MOST RECENT

Setelah tahun ke-3 disini akhire kesampaian juga ke sini... Meski telat drpd gak pernah sama sekali... #langara #loksado #visitHSS #visitkalsel #explorekalsel

OPEN ORDER Untuk Makan Siang BESOK "NASI AYAM LADA HITAM" πŸ˜‹
Bisa diantar loh 😊😊
Ongkir Rp 5.000,- (Kayutangi Ujung - Pal 6)

Telp/WA/Line : 0812-5333-9336
BBM : D342A192

#funkitchen #funkitchenbjm #banjarmasinfood #buhansukamakanbanjarmasin #makananenakbanjarmasin #visitkalsel #cafebanjarmasin #banjarmasin #banjarmasinfoodies #banjarinfo #explorebanjar

OPEN ORDER Untuk Makan Siang BESOK "NASI AYAM BARBEQUE" πŸ˜‹
Bisa diantar loh 😊😊
Ongkir Rp 5.000,- (Kayutangi Ujung - Pal 6)

Telp/WA/Line : 0812-5333-9336
BBM : D342A192

#funkitchen #funkitchenbjm #banjarmasinfood #buhansukamakanbanjarmasin #makananenakbanjarmasin #visitkalsel #cafebanjarmasin #banjarmasin #banjarmasinfoodies #banjarinfo #explorebanjar

OPEN ORDER Untuk Makan Siang BESOK "NASI AYAM TERIYAKI" πŸ˜‹
Bisa diantar loh 😊😊
Ongkir Rp 5.000,- (Kayutangi Ujung - Pal 6)

Telp/WA/Line : 0812-5333-9336
BBM : D342A192

#funkitchen #funkitchenbjm #banjarmasinfood #buhansukamakanbanjarmasin #makananenakbanjarmasin #visitkalsel #cafebanjarmasin #banjarmasin #banjarmasinfoodies #banjarinfo #explorebanjar

OPEN ORDER Untuk Makan Siang BESOK "NASI AYAM KATSU" πŸ˜‹
Bisa diantar loh 😊😊
Ongkir Rp 5.000,- (Kayutangi Ujung - Pal 6)

Telp/WA/Line : 0812-5333-9336
BBM : D342A192

#funkitchen #funkitchenbjm #banjarmasinfood #buhansukamakanbanjarmasin #makananenakbanjarmasin #visitkalsel #cafebanjarmasin #banjarmasin #banjarmasinfoodies #banjarinfo #explorebanjar

OPEN ORDER Untuk Makan Siang BESOK "NASI AYAM CAPCAY" πŸ˜‹
Bisa diantar loh 😊😊
Ongkir Rp 5.000,- (Kayutangi Ujung - Pal 6)

Telp/WA/Line : 0812-5333-9336
BBM : D342A192

#funkitchen #funkitchenbjm #banjarmasinfood #buhansukamakanbanjarmasin #makananenakbanjarmasin #visitkalsel #cafebanjarmasin #banjarmasin #banjarmasinfoodies #banjarinfo #explorebanjar

OPEN ORDER Untuk Makan Siang BESOK "NASI AYAM PEDAS SUWIR" πŸ˜‹
Bisa diantar loh 😊😊
Ongkir Rp 5.000,- (Kayutangi Ujung - Pal 6)

Telp/WA/Line : 0812-5333-9336
BBM : D342A192

#funkitchen #funkitchenbjm #banjarmasinfood #buhansukamakanbanjarmasin #makananenakbanjarmasin #visitkalsel #cafebanjarmasin #banjarmasin #banjarmasinfoodies #banjarinfo #explorebanjar

egramΒ @bilahu_vidgram

Ini bebuhan alan2 ngaran nya πŸ˜‚

Nyawa pada nyanyi mending tapak aja muha nda nah 😭 kenapa pas banar lagu nya hah? Nasib kita nih sama kah atau lagu ini dasar gasan nda?😭 Kelahi kah? 😭

Hampir ganal 5 tahun dah kdd pacaran krna dasar sariki mama dan nda kd handak pacaran lagi.
Nda hndk nikah dulu hnyr pacaran sekira lebih so sweet jar urang tuh.

Nda cuma handak kita bahagia. Pian kd kawa bahagia lawan ulun? Terlalu menyakitkan kah bersama ulun? Tp ulun mencintai pian. 😭

Salah satu drama banjar yg harus didedikasikan kedalam kisah nyata nih mungkin salah satu nya kisah nda. Berataan gaya penolakan sudah pernah nda rasakan. Berataan perasaan udah nda rasakan. Dari cinta, benci, benci, cinta, cinta tpi benci, benci untuk mencinta.

Kembali kepada siapa kita akan bertahan dan gasan apa kita mempertahankan nya. Gasan apa kita memperjuangkan inya kd kd memperjuangkan kita? Pikir lg.

Tp pian tahu lo? Awal kita tetamu? Masih ingat? Mun masih ingat kdpp. Ulun cuma handak meingat masa bahagia kita aja. Meingat sesuatu yg seharusnya sudah dilupakan 😊

Ulun sayang pian. Walau ulun gawian luntang lantung, muha kurisaan, rumah umpt kuitan. Pian mau nikah lawan ulun?

Kita cari kemapanan kita bersama. Walau lain uang, setidak nya kita akan bahagia dengan cara kita 😊

Alan walker(bajalan)' Jomblo

Eaaaaaa
Maafkan suara ulun nang kaya tapai πŸ˜‚πŸ˜‚ cast :
@Mr.bilahu99
khaidar ilmi

Follow jua Official Line klikbanjar. Search aja dipencarianΒ @ana9674xΒ atau klik link di BioΒ @klikbanjar_tvΒ sanak lah. muaaahh muaaahh muaaaaaaahhhΒ #klikbanjarΒ #klikbanjartv#humorbanjarΒ #banjarmasinbungas#banjarmasinbungastapijombloΒ #instakalsel#wargabanuaΒ #visitkalselΒ #mhsbanjar#explorebanjarΒ #infobanjarΒ #banjarinfo#banjarvidgramΒ #kadadajuacintanyaΒ #dagelan#dagelantvΒ #dagelanvideoΒ #dagelanindo#ngakakkocakΒ #ngakakkocakvideoΒ #thecomment

silakan gasan pian yang perlu media partner buat promoin produk, UKM, jasa, dll, ada promo spesial di bulan Agustus ini, silakan DM admin untuk info detailnya yaa

S&K berlaku

#visitkalsel

fashion show di @dutamall_bjm tema mom & kids.. πŸ˜‚πŸ˜‚cuma aku sama mama yang beda warna baju tapi model sama...rambut juga... coach : ka @agus_scarlet #model #modelcilik #kids #kidsmodel #kidsdance #event #eventkalsel #dancer #dancercilik #kalsel #banjarmasin #banjarmasinbanget #selebgram #selebgramhits #instakalsel #klikbanjar #majalahanak #banjarmasinpost #visitkalsel

Kami seluruh talent scarlet model dan dance mengucapkan selamat hari kemerdekaan RI yang ke 72 MERDEKA ✊✊ coach : ka @agus_scarlet FG :@markhan_said #model #modelcilik #kids #kidsmodel #kidsdance #event #eventkalsel #dancer #dancercilik #kalsel #banjarmasin #banjarmasinbanget #selebgram #selebgramhits #instakalsel #klikbanjar #majalahanak #banjarmasinpost #visitkalsel

Most Popular Instagram Hashtags