#videonas

113 posts

TOP POSTS

Mohakbatin [part 1]

Berkisarkan seorang jejaka bernama Raj yang mencintai seorang wanita, Megha yang juga anak kepada si tua ini, Pakcik Narayan. Raj telah berjumpa dengan Pakcik Narayan untuk meminang Megha. Tapi disebalik hajatnya itu, Raj sebenarnya sudah prepare utk belanja bakal bapak mentua dia makan kalau pinanganya diterima sebab dia tahu orang tua ni kuat makan. Namun begitu, Pakcik Narayan telah menolak pinangan Raj atas sebab apa pun kita tak tahu.
Tag kawan kalau nak part 2 🌷
.
.
#malaya_vidgram #himpunancerita_lawak #lawakboring #komedividgram #malayvines #lawakvidgram #nasihat_vidgram #usimians #lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare #lawak_antarabangse #rotikaya #ohsemvideos #lawakterkini #lawak_swag #malaysiaviners #lawak_ker_der #lawakmega #malayavidgram #masihimprove #brocuba #mohabbatein #malaysian_lawak #lawakmalaysia #videonas #penyuterbang #hiburanmalaysia
@penyuterbang.ig
@malaysiaviners
@lawak_hambar
@lawak.hangit

MOST RECENT

Mohakbatin [part 1]

Berkisarkan seorang jejaka bernama Raj yang mencintai seorang wanita, Megha yang juga anak kepada si tua ini, Pakcik Narayan. Raj telah berjumpa dengan Pakcik Narayan untuk meminang Megha. Tapi disebalik hajatnya itu, Raj sebenarnya sudah prepare utk belanja bakal bapak mentua dia makan kalau pinanganya diterima sebab dia tahu orang tua ni kuat makan. Namun begitu, Pakcik Narayan telah menolak pinangan Raj atas sebab apa pun kita tak tahu.
Tag kawan kalau nak part 2 🌷
.
.
#malaya_vidgram #himpunancerita_lawak #lawakboring #komedividgram #malayvines #lawakvidgram #nasihat_vidgram #usimians #lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare #lawak_antarabangse #rotikaya #ohsemvideos #lawakterkini #lawak_swag #malaysiaviners #lawak_ker_der #lawakmega #malayavidgram #masihimprove #brocuba #mohabbatein #malaysian_lawak #lawakmalaysia #videonas #penyuterbang #hiburanmalaysia
@penyuterbang.ig
@malaysiaviners
@lawak_hambar
@lawak.hangit

I just uploaded my new Vlog on youtube.Nak tengok full video? Click link dekat bio ✌atau search je "ragam budak spm | Nas Aronzs"
.
Tengok tau jangan tak tengok. (Tag bebudak Spm) [ @nmcusimofficial ]
.
Okey bai saya nak gi cuci jamban jap πŸ›€πŸšΏπŸ›
.
.
#malaya_vidgram #himpunancerita_lawak #lawakboring #komedividgram #malayvines #lawakvidgram #nasihat_vidgram #usimians #lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare #lawak_antarabangse #rotikaya #ohsemvideos #lawakterkini #lawak_swag #malaysiaviners #lawak_ker_der #lawakmega #malayavidgram #malaysian_lawak #malaysiaigers #videonas #penyuterbang #hiburanmalaysia
@penyuterbang.ig @malaysiaviners
@malaya_vidgram @lawak_hambar
@lawak.hangit

Bloopers πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ™†πŸ»πŸ€€πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€‘πŸ™ˆβ˜ΊοΈπŸ™ƒ .
.
#nmcproductions #nmcusimofficial #hiburanmalaysia #videonas #viners #malayvines

😣Kepedasan yang tak terhingga sehingga membuatkan anda craving setiap masa😘
.
Kalau tengok je mmg tak puas kenalah rasa baru tahu πŸ˜‹
.
Lekas serbu ig @kakaksamyang
sampai terbabas untuk dapatkan ramen samyang ni πŸ€— .
Follow @kakaksamyang @kakaksamyang ✌
.
# p/s : part kentut tu sound effect je k πŸ˜‚
.
.
#malaya_vidgram #himpunancerita_lawak #lawakboring #komedividgram #malayvines #lawakvidgram #nasihat_vidgram #usimians #lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare #lawak_antarabangse #rotikaya #ohsemvideos #lawakterkini #lawak_swag #malaysiaviners #lawak_ker_der #lawakmega #malayavidgram #nasreview #malaysiaigers #videonas #penyuterbang #ramenchallenge #ramenmurah
@penyuterbang.ig @malaysiaviners
@malaya_vidgram@lawak_hambar
@lawak.hangit @lawakterkini

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags