[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#videomelayu

295 posts

TOP POSTS

Selamat pagi. Sementara korang makan breakfast tu.. saya spam kejap timeline ig korang.. kenal tak sapa ni? Tak kenal takpe. Azalinya dia apart of Geng Masjid awal2 dulu.. bunyi macam dah lama kan? Sempena ulangtahun pertama kami ni.. ingatkan cukup la 9 orang tapi takda pule @ezaurafe ni..katanya nak kawin lagi kat kedah.. maksudnye bersanding belah laki pulak haa
.
.
So kita abadikanlah video dia ni masuk sekali pakej post wedding kita belanja. Storyline dia simple je .
- frust tak dapat join geng
- VO @bellngasri kuar
- promote2 sikit
.
.
Masukje video ni bermakna geng masjid dah ada 5 video untuk hebahan.

1. Kompilasi jelajah
2. 30secs kompilasi
3. Shuk tazkirah
4. Geng Masjid
5. Ini zogha frust
.
Moga dengan video2 ini ada yang perasan dan berazam nak datang Karnival kami @karnivalgengmasjid .
.
#roadtokgmmega
#masjidbandarseriputra
#karnivalgengmasjid
#karnivalgengmasjid6
#videomelayu

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags